logo
01 TEMMUZ 2026

Fenerbahçe yeni forvetine kavuştu!!!


 
Fenerbahçe'de Sidiki Cherif'in zorunla satın alma maddesi devreye girdi. Bu işlem, harcama limitlerinde zaten sıkıntı yaşayan kanaryaya "-18 milyon Euro" daha yazıldı.
 

30.06.2026 21:15:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe yeni forvetine kavuştu!!!
Fenerbahçe yeni forvetine kavuştu!!!

Takımların harcama limitleri kısa süre önce açıklanmıştı. Fenerbahçe'nin toplam bütçesi 119 milyon Euro olarak belirlendi. Ancak bu rakam kimseyi yanıltmasın... Çünkü bugün itibarıyla ciddi sıkıntılar bulunuyor. 2026 yazına atılan taksitler ve Vedat Muriqi hamlesinin ardından Sarı-Lacivertliler'i problemli bir süreç bekliyor.







Satış da yapılmalı

Kanarya devre arasında Angers Kulübü'nden Sidiki Cherif'i kiralamıştı (4 milyon Euro bedelle). Genç forvetin 18 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesi de devreye girdi. Böylece harcama limitlerine beklenen darbe vuruldu. Yönetimin, birçok futbolcuyu satması gerekiyor.







Aziz Yıldırım dediğinin arkasında duramadı

Üstelik mecburen yapılması gereken takviyeler bulunuyor. Fenerbahçe, çok dikkatli adımlar atmalı... Çünkü UEFA'nın getirdiği kriterler var... Aziz Yıldırım, başkan seçilmeden önce Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, "Bu Sidiki Cherif'i kim aldı? Hangi akıl aldı ya!" ifadelerini kullanmıştı.

Bayern neden Beşiktaş'tan 20 milyon istiyor? Nübel gerçekleri

Beşiktaş'ın yeni kaleci konusunda 1 numaralı adayı Alexander Nübel... Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Bayern Münih ise 20 milyon euroluk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Bunun arkasında uzun vadeli planlama var

30.06.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Bayern neden Beşiktaş'tan 20 milyon istiyor? Nübel gerçekleri
Bayern neden Beşiktaş'tan 20 milyon istiyor? Nübel gerçekleri
Beşiktaş kadrosuna kesin olarak yabancı bir kaleci katacak. Şu anda bütün ağırlık, Alexander Nübel'e verildi. 29 yaşındaki eldivenin Stuttgart'taki kiralık sözleşmesi sona erdi. Bayern Münih'le mukavelesi ise 30 Haziran 2029 tarihine kadar sürüyor...






ARADA CİDDİ FARK VAR

Beşiktaş'ın, bonuslarla birlikte 10 milyon euroluk bonservis seviyesine çıktığı konuşuluyor. Bayern Münih cephesi ise 20 milyon euro bekliyor. Alman devinin indirim ihtimali var. Ancak fazla değil! Bayern'in efsane kalecisi Manuel Neuer'in geride bıraktığımız sezonun ardından yeşil sahalara veda etmesi bekleniyordu.






2027 YAZINA SAKLANACAK

Ancak 40 yaşındaki file bekçinin sözleşmesi 30 Haziran 2027'ye kadar uzatıldı. Neuer'in, 2027'de yazında aktif kariyerini noktalayacağı düşünülüyor. Bu durumda Bayern Münih'in yeni bir kaleciye ihtiyacı olacak. Nübel'in, Neuer sonrasında kaleye geçirilmesi planlanıyordu. Alman devi, ondan 20 milyon euro bekliyor. Çünkü Nübel satılırsa, Neuer sonrası yeni bir kaleci için para harcanacak. Bayern, 20 milyon euroluk kaynağı, 2027 yazına saklamak istiyor.

Trabzonspor'a skandal kanat

Vargas’ın Dünya Kupası vitrinine çıkmasıyla rotayı eski aşkı Tiago Palacios’a kıran Trabzonspor, Arjantinli sağ kanadın saha dışındaki sabıkasıyla sarsıldı

30.06.2026 16:09:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'a skandal kanat
Trabzonspor'a skandal kanat
Vargas'ın Dünya Kupası vitrinine çıkmasıyla rotayı eski aşkı Tiago Palacios'a kıran Trabzonspor, Arjantinli sağ kanadın saha dışındaki sabıkasıyla sarsıldı.

Şampiyonluk gecesi alkollü araç kullanarak akaryakıt istasyonunu birbirine katan ve bir kişinin yaralanmasına yol açarak gözaltına alınan "El Charrúa-Savaşçı" lakaplı ters ayaklı dinamonun transferi, harika saha içi yeteneklerine rağmen camiada "Mevla ararken bela bulmayalım" endişesi yarattı.







Ruben Vargas'ın Dünya Kupası'ndaki harika performansı sonrası rotayı yeniden Tiago Palacios'a çeviren Trabzonspor'da, oyuncunun geçmişindeki büyük skandal camiada ses getirdi.

Teknik heyetin saha içindeki performansına tam not verdiği "El Charrúa-Savaşçı" lakaplı oyuncunun, saha dışındaki vukuatı "Mevla ararken bela bulmayalım" yorumlarını da beraberinde getirdi.







ALKOLLÜ ŞEKİLDE DİREKSİYON BAŞINDA

Bordo-mavililerin ısrarla peşinden koştuğu ters ayaklı kanat oyuncusu, Mayıs 2024'te takımıyla yaşadığı şampiyonluk kutlamalarının hemen sabahında Arjantin'de çok büyük bir skandala imza atmıştı.

Alkollü şekilde direksiyon başına geçen yıldız oyuncu, bir akaryakıt istasyonunun pompalarına çarparak bir çalışanın ağır yaralanmasına neden olmuş ve polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alınmıştı.







SAATLİ BOMBA İZLENİMİ VERİYOR

Güney Amerika basınında günlerce manşetlerden düşmeyen ve adli süreci yakından takip edilen Palacios'un bu sabıkası, Trabzonspor transfer komitesinin önündeki en büyük soru işareti olarak duruyor.







Saha içinde sağ kanattan içeri kat eden sol ayağı, patlayıcı hızı ve agresif pres gücüyle kusursuz bir modern dinamo olan oyuncu, disiplinsiz yaşam tarzıyla ise adeta saatli bir bomba izlenimi veriyor.






RESMİ TEMASLAR DEVAM EDİYOR

Buna rağmen teknik direktörün sistemine ve oyun anlayışına tam uyum sağlaması beklenen yetenekli oyuncu için kulübüyle resmi temaslar kesilmiş değil. Yönetim, mali şartları zorlarken bir yandan da oyuncunun saha dışı karakterini ve olası risklerini tartarak hata yapmamaya çalışıyor.

Aziz Yıldırım keyfi kaçtı!

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın yönetim listesinde yer alan Barış Göktürk, hem mali taahhütleri hem de yönetim tarzıyla krizin merkezi haline geldi

30.06.2026 15:57:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım keyfi kaçtı!
Aziz Yıldırım keyfi kaçtı!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan Barış Göktürk, hem mali taahhütleri hem de yönetim tarzıyla krizin merkezi haline geldi.

Aykut Kocaman ismine muhalefet edip İsmail Kartal'la ilk pozu veren, Kulüpler Birliği'nde Yüksel Yıldırım'la kavga eden ve gizli kalması gereken süreçlerini sosyal medyaya sızdırdığı iddia edilen Göktürk'ün söz verdiği 30 milyon euro'luk kasa kolaylığını da sağlamadığı iddiası da konuşuluyor. Bütün bu gelişmelerin üzerine Aziz Yıldırım'ın sabrının zorlandığı camiada konuşulmaya başlandı.







Fenerbahçe'de seçim sürecinin ardından sular durulmuyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın listesinde asbaşkan olarak yer alan Barış Göktürk, iddialara göre kulüp içinde krizin merkezi haline geldi.

Camiada konuşulanlara göre seçim dönemindeki "kavgasız ve uyumlu" imajının aksine, Göktürk'ün attığı adımlar ve yönetim tarzı Aziz Yıldırım'ın keyfini ciddi şekilde kaçırmış durumda.







AYKUT KOCAMAN'A MUHALEFET ETMİŞTİ

Gelen bilgilere göre krizin ilk perdesi, teknik direktör belirleme sürecinde yaşandı. Barış Göktürk, Aziz Yıldırım'ın sıcak baktığı Aykut Kocaman ismine muhalefet ederek yabancı bir teknik adam getirilmesi konusunda diretti.

Ancak buna rağmen, yerli hoca kararı çıkıp İsmail Kartal ile anlaşma sağlandığında, imza töreninde Kartal'ın yanında ilk pozu veren ismin yine Göktürk olması yönetim içinde tepkiyle karşılandı.







30 MİLYON EURO GELMEDİ İDDİASI

Mali tarafta ise çok daha büyük bir çıkmaz yaşanıyor. Seçim sürecinde kulübe "kasa kolaylığı" sağlama sözü veren Göktürk, iddialara göre taahhüt ettiği 30 milyon euro'luk kaynağı henüz kulübe aktarmadı. Bu nakit akışının lafta kalması, Fenerbahçe'nin transfer operasyonlarını doğrudan etkiledi ve kulübü şu an için durma noktasına getirdi.







YILDIRIM'LA KAVGASI RAHATSIZ ETTİ

Göktürk'ün saha dışındaki agresif tavırları da Yıldırım'ın "kimseyle kavga etmeyeceğiz" vizyonuna darbe vurdu.

İlk Kulüpler Birliği toplantısında Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile sert bir tartışmaya giren Göktürk, hem kulübü dışarıda zor duruma düşürdü hem de içeride sürekli kendini öne çıkarmaya çalışması nedeniyle eleştirilerin odağı oldu.







İPLER KOPMA NOKTASINA GELDİ

Yönetim içindeki son rahatsızlık ise bilgi sızdırma iddiaları... Barış Göktürk'ün kendisine yakın sosyal medya hesapları üzerinden gizli kalması gereken süreçleri hakkında bilgi paylaştığı konuşuluyor.

Hem mali taahhütlerini yerine getirmemesi hem de bu tarz yönetim dışı hamleleri, Aziz Yıldırım ile Göktürk arasındaki iplerin kopma noktasına gelmesine neden olduğu konuşuluyor.

Galatasaray'ın yedek planlarından biri: Noah Sadiki

Galatasaray'ın merkez orta saha listesinde birçok yıldız bulunuyor. Konuyla ilgili çalışmalar sürüyor. Geniş listede Sunderland forması giyen Noah Sadiki de var...

30.06.2026 15:49:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın yedek planlarından biri: Noah Sadiki
Galatasaray'ın yedek planlarından biri: Noah Sadiki
Galatasaray'ın yaz döneminde kesinlikle güçlendireceği bölgelerden biri; merkez orta saha... Konuyla ilgili operasyon sürüyor.

Ve listede gerçekten dünya çapında ünlü oyuncular var... Ancak Sarı-Kırmızılılar, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı da önlemlerini alıyor.






DURUMLAR DEĞİŞİRSE

Cim-Bom'un geniş listesinde Sunderland forması giyen Noah Sadiki'nin de bulunduğu öğrenildi. Kongolu futbolcu konusunda şu ana kadar resmi bir girişim yapılmadı.

Çünkü ağırlık diğer isimlere verilmiş durumda... İlerleyen haftalarda durumlar değişirse, İngiliz ekibinin kapısı çalınabilir.






O DA UCUZ DEĞİL!

Ancak Noah Sadiki de ucuz bir seçenek değil... 21 yaşındaki genç futbolcunun tahmini piyasa değeri 35 milyon euro civarında... Sunderland onu 2025 yazında Union SG Kulübü'nden almıştı.

17 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Noah Sadiki, Premier Lig'de 33 maça çıktı. Sahada 2.896 dakika kaldı. 1 asist üretti. 1.65 boyundaki futbolcu, Kongo Milli Takımı'nın da bir parçası...

Fenerbahçe neden sürekli sakat veriyor?

Topuk Yaylası kampında Talisca, Muriqi ve Becao'nun peş peşe sakatlanması, Asensio ve Skriniar'ın düz koşulara mahkum kalması Fenerbahçe'de alarm zillerini çaldırdı

30.06.2026 15:47:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe neden sürekli sakat veriyor?
Fenerbahçe neden sürekli sakat veriyor?
Topuk Yaylası kampında Talisca, Muriqi ve Becao'nun peş peşe sakatlanması, Asensio ve Skriniar'ın düz koşulara mahkum kalması Fenerbahçe'de alarm zillerini çaldırdı.

Laktat testleri analiz edilmeden yapılan ağır yüklemeler, zemin faktörü ve oyuncuların yaş durumu, kamptaki krizin arkasındaki 3 ana neden olarak masaya yatırıldı.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampı, üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsılıyor.  Talisca'nın ardından Vedat Muriqi'in de kas sakatlığı yaşaması ve Becao'nun benzer bir süreçten geçmesi, sarı-lacivertli camiada alarm zillerini çaldırdı.







ÜÇ ANA ETKEN ÖN PLANA ÇIKTI

Henüz takımla çalışmalara başlayamayan ve sadece düz koşu yapan Marco Asensio ile Milan Skriniar'ın durumları da eklenince, kamptaki sakatlık krizinin arkasındaki nedenler yüksek sesle sorgulanmaya başlandı. Kulislerde ve teknik heyette bu tablonun arkasında üç ana etkenin yattığı konuşuluyor.







KARTAL ACELECİ DAVRANDI SUÇLAMASI

İddialara göre öne çıkan birinci neden, teknik direktör İsmail Kartal'ın sezon başı hazırlık metodolojisindeki acelecilik olarak gösteriliyor.  Takımın fiziksel kapasitesini belirleyen laktat testi sonuçları henüz tam olarak analiz edilmeden, oyunculara ağır fiziksel yüklemeler yapıldığı ve erkenden hazırlık maçlarına geçildiği iddia ediliyor.







GENELDE YAŞLI FUTBLCULAR SAKAT

Futbolcuların tatil dönüşü bireysel limitleri netleşmeden yapılan bu plansız yüklemeler, kasların aşırı strese girmesine ve arka arkaya sakatlıkların yaşanmasına doğrudan zemin hazırlıyor.

Sakatlık dalgasını tetikleyen ikinci etken ise takımın yaş ortalaması ve oyuncuların mevcut fiziksel durumları. Kamp döneminde sakatlık yaşayan isimlerden Talisca ve Muriqi'in 32, Becao'nun ise 30 yaşında olması, yoğun idman temposunda toparlanma sürelerini uzatıyor.







TOPUK YAYLASI ZEMİNİ SIKINTISI

Yaş faktörünün yanı sıra Asensio ve Skriniar'ın takıma henüz hazır gelmemesi  sakatlık riskini kronik bir boyuta taşıyor. Tartışma yaratan üçüncü ve son neden ise Topuk Yaylası Tesisleri'nin zemin yapısı.

Her ne kadar üst düzey bir tesis olsa da, yüksek rakımdaki hava şartları ve zemin sertliğinin, ağır antrenman programıyla birleştiğinde oyuncuların adale yapısını olumsuz etkilediği iddia ediliyor.

Yoğun idman maçları ve çift kale antrenmanlarda sertleşen zeminin, özellikle kas ve tendon grubunda zorlanmaları tetiklediği gelen bilgiler arasında.

Inter Yönetimi Hakan'dan neden vazgeçti? İşte sebepleri

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'le mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitecek. İtalyan basınındaki haberlere göre; Inter tecrübeli futbolcuya yeni mukavele önerme konusunda frene bastı. Elbette bunun bazı sebepleri var...

30.06.2026 15:43:00
Haber Merkezi
 
Inter Yönetimi Hakan'dan neden vazgeçti? İşte sebepleri
Inter Yönetimi Hakan'dan neden vazgeçti? İşte sebepleri
Milli Takım'da en çok eleştirilen isimlerden biri olan Hakan Çalhanoğlu cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Inter Yönetimi, sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek tecrübeli oyuncuya yeni kontrat önermeyi düşünmüyor. Yani 32 yaşındaki futbolcu, 2027 yazında boşa çıkacak...






EN SON ONLAR ÖĞRENDİ

İtalyan ekibini bu yönde bir karar almaya iten sebepler ise şöyle sıralanıyor:

1- Özellikle son 2 sezonda Galatasaray ve Fenerbahçe'yle yapılan pazarlıkları en son Inter öğrendi.

2- Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, "Hakan Çalhanoğlu ile anlaştık" dediğinde Inter'in bundan haberi yoktu.

3- Hakan, 8 Şubat 2027'de 33 yaşına girecek. Serie A temsilcisi, 30 yaş üstündeki futbolculara yeni sözleşme önerme konusunda pek de "ılımlı" bir ekip değil.






YİNE ORTALIK KARIŞACAK

Bugünkü koşullardan yola çıkarsak, Hakan Çalhanoğlu 2027 yazında serbest oyuncu olacak. Ve o dönemde de kendisiyle ilgili birçok transfer gelişmesi yaşanacak.

Galatasaray cephesinin, onunla ilgili harekete geçmesi beklenmiyor. Hakan Safi'nin açıklamaları sonrasında Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncuya bakış açısı tamamen değişti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, 2027 yazında hamlede bulunup bulunmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe'den yılın transfer bombası

Fenerbahçe transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor

30.06.2026 15:30:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den yılın transfer bombası
Fenerbahçe'den yılın transfer bombası
Fenerbahçe transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor! Mason Greenwood ve Marcus Rashford bekleyen sarı-lacivertliler, Sporting Lizbon Başkanı Frederico Varandas'ın Türkiye'de tatil yaptığını öğrenen Feridun Geçgel, gizli operasyonuyla Pedro Gonçalves transferini bitirme noktasına getirdi. Geçen sezon 13 gol ve 8 asistle devleşen 28 yaşındaki Portekizli yıldızın, hem bonservis hem de maaş maliyetinin Greenwood'dan çok daha makul olduğu öğrenildi.






Fenerbahçe transfer piyasasında yılın çalımına imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin adının Mason Greenwood ve Marcus Rashford gibi isimlerle anıldığı süreçte, perde arkasından bambaşka bir dünya yıldızı çıktı: Pedro Gonçalves.






Futboldan sorumlu yönetici Feridun Geçgel'in yürüttüğü gizli operasyonla, Portekizli yıldızın transferinde mutlu sona çok yaklaşıldığı iddia edildi.






HAKAN SAFİ YÜZÜNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Operasyon, Sporting Lizbon Başkanı Frederico Varandas'ın tatil için Türkiye'yi seçmesiyle başladı. Durumu haber alan Feridun Geçgel, bizzat Varandas'ın konakladığı otele giderek sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Geçgel, görüşmenin başında geçmişteki Luis Suarez süreci ve Hakan Safi ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle nezaketen özür dilerken, asıl bombayı masaya bırakarak Pedro Gonçalves'in şartlarını sordu.






GREENWOOD'A GÖRE ÇOK DAHA MAKUL

Görüşmelerin ardından tarafların pek çok konuda el sıkıştığı öğrenildi. 28 yaşındaki Portekizli hücumcu için yapılan maliyet analizleri, Fenerbahçe yönetiminin yüzünü güldürdü.

Gonçalves'in hem kulübüne ödenecek bonservis bedeli hem de yıllık maaş talebinin, daha önce gündeme gelen Mason Greenwood'a kıyasla çok daha makul ve sürdürülebilir seviyelerde olduğu bildirildi.






13 GOL VE 8 ASİSTLE 21 GOL KATKISI

Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon formasıyla muazzam bir grafik çizen Pedro Gonçalves, çıktığı maçlarda 13 gol ve 8 asistlik skor katkısıyla takımının en dinamik gücü olmayı başardı.

Skor üretme becerisinin yanı sıra hücum hattındaki çok yönlülüğüyle de bilinen yıldız oyuncunun, Fenerbahçe'nin yeni sezon yapılanmasındaki anahtar parça olması bekleniyor.

Trabzonspor ezeli rakiplerine fark attı: 5-1

Bugün itibarıyla 4 büyükler arasında transferin en hareketli ekibi; Trabzonspor... Beşiktaş ve Galatasaray'dan henüz ses çıkmadı. Fenerbahçe ise sadece Vedat Muriqi hamlesini yaptı

30.06.2026 15:18:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor ezeli rakiplerine fark attı: 5-1
Trabzonspor ezeli rakiplerine fark attı: 5-1
Süper Lig'de 4 büyük ekibin bugün itibarıyla açıkladığı transferler şöyle:

Beşiktaş: Sıfır
Fenerbahçe: Vedat Muriqi
Galatasaray: Sıfır
Trabzonspor: Ernest Muçi, Noah Saviolo, Sidny Lopes Cabral, Ruslan Malinovskyi, Metehan Mimaroğlu

Bordo-Mavililer, ezeli rakiplerine ciddi bir fark atmış durumda...






ŞAMPİYONLUK SEZONU GİBİ

Trabzonspor'un transferde en son bu kadar hızlı olduğu dönem 2021-2022'ydi... Fırtına, o sezona damga vurmuş ve şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Bordo-Mavililer, benzer bir başarıyı hedefliyor. Öte yandan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da çalışmalar devam ediyor.






SİSTEM OTURTULUYOR

Teknik Direktör Fatih Tekke, geçen sezon birçok otoriteyi yanıltmıştı. Trabzonspor, çok iyi bir grafik çizdi. Mevcut kadro üzerinde yapılacak değişimler sonrasında Bordo-Mavililer şampiyonluk yarışındaki ağırlığını yükseltmeyi hedefliyor. Tarafların umutları da yüksek...

Halil Dervişoğlu yine kulüp arıyor: Bedelsiz ayrılabilir

Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan kiralanan Halil Dervişoğlu konusunda hiçbir girişim yapmadı. 26 yaşındaki golcünün Cim-Bom'da da kalması bekleniyor. Yönetim, muhtemel tekliflerde her türlü kolaylığı yapacak.
 

29.06.2026 12:34:00
Haber Merkezi
 
Halil Dervişoğlu yine kulüp arıyor: Bedelsiz ayrılabilir
Halil Dervişoğlu yine kulüp arıyor: Bedelsiz ayrılabilir
Çaykur Rizespor, Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a döndüğünü açıklamıştı. 26 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılı ekipteki mukavelesi 30 Haziran 2027'de tamamlanıyor. Yani sözleşmesinin son senesine girdi. Cim-Bom'un gelecek planlamalarında Halil Dervişoğlu bulunmuyor.






BONSERVİS İSTENMEYECEK

26 yaşındaki oyuncunun kulüp aradığı öğrenildi. Bazı Süper Lig ekiplerinin 1.83 boyundaki futbolcuya ilgisi var. Galatasaray Yönetimi ise ayrılık için her türlü kolaylığı gösterecek. Oyuncudan bonservis talep edilmeyeceği konuşuluyor. Zaten yeni sezonun ardından da Halil'in Sarı-Kırmızılı ekiple bağlantısı kalmayacak.






KISA SÜRE İÇİNDE

Halil, Galatasaray kariyerinde toplam 65 resmi maça çıktı. 12 gol ve 4 asist üretti. Beklentileri karşılayamadı. Hatayspor, Gaziantep FK ve son olarak Çaykur Rizespor'a kiralandı. 1.83 boyundaki forvetin yeni takımının kısa süre içinde belli olması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.