logo
08 HAZİRAN 2026

Fenerbahçe'de Becao yolcu


 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesine geri dönmeye hazırlanıyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Vasco da Gama, tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı.

06.06.2026 19:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Becao yolcu
Fenerbahçe'de Becao yolcu

Yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de, sıcak bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, ülkesinin köklü kulüplerinden Vasco da Gama'nın radarına girdi.







Güney Amerika temsilcisi, savunma hattındaki eksiklikleri gidermek adına deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.







Brezilya basınında yer alan iddialara göre; SAF (Futbol Anonim Şirketi) anlaşmasına ilişkin belgeler üzerinde Marcos Lamacchia ile son aşamaya gelen Vasco da Gama, yeni dönemin ilk büyük hamlesini savunmaya yapmak istiyor. Kadrosunda özellikle hava topu hakimiyeti yüksek bir lider stoper eksikliği hisseden Brezilya kulübü, bu boşluğu Becao ile doldurmayı hedefliyor.

Milli Takım, Arizona'da

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası için çalışmalarını sürdüreceği ABD'deki ana kamp merkezi Arizona eyaletinin Mesa şehrine geldi.

08.06.2026 10:27:00
İhlas Haber Ajansı
Milli Takım, Arizona'da
Milli Takım, Arizona'da
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası için çalışmalarını sürdüreceği ABD'deki ana kamp merkezi Arizona eyaletinin Mesa şehrine geldi.



2026 FIFA Dünya Kupası çalışmaları kapsamında ABD'de ilk olarak Florida eyaletine gelen A Milli Futbol Takımı, Venezuela ile Fort Lauderdale kentindeki Inter Miami CF Stadyumu'nda oynadığı hazırlık maçının ardından turnuvadaki ana kamp merkezi olan Arizona eyaletinin Mesa şehrine geçti.



Millileri burada çok sayıda taraftarlar karşıladı. Ay-yıldızlı futbolcular ve teknik ekip, Türk taraftarların tezahüratları eşliğinde otele giriş yaptı.

Ferdi Kadıoğlu: 'Yeni bir hikaye yazacağız'

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek final oynayarak iz bıraktıklarını söyleyen A Milli Futbol Takımı'nın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Dünya Kupası'nda da yeni bir hikaye yazacaklarını dile getirdi

08.06.2026 10:21:00
İhlas Haber Ajansı
Ferdi Kadıoğlu: 'Yeni bir hikaye yazacağız'
Ferdi Kadıoğlu: 'Yeni bir hikaye yazacağız'
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek final oynayarak iz bıraktıklarını söyleyen A Milli Futbol Takımı'nın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Dünya Kupası'nda da yeni bir hikaye yazacaklarını dile getirdi.

2026 FIFA Dünya Kupası öncesi son hazırlık maçında ABD'nin Florida eyaletinde karşılaştığı Venezuela'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nda Ferdi Kadıoğlu, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) açıklamalarda bulundu. Ferdi, hem Dünya Kupası hazırlıklarını hem D grubundaki rakipleri ve geride kalan sezonda Brighton & Hove Albion formasıyla Premier Lig'de gösterdiği performansı değerlendirdi.

"Herkes birbirine yakın"

Kamp ortamından bahsederek sözlerine başlayan Ferdi Kadıoğlu, "Evet, çok güzel bir ortamımız var. Herkes birbirine yakın, herkes birbiriyle hem sohbet ediyor hem genellikle oyunlar da oynuyoruz. Her şey çok güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

"Özel bir takımımız olduğuna inanıyorum"



Ay-yıldızlı oyuncu, mevcut kadro hakkında yapılan 'Altın Jenerasyon' yorumlarına kendisinin de katıldığını belirtti. Kadıoğlu, "Hem genç hem deneyimli futbolculardan kurulan bir milli takımımız var. Baktığınızda bazılarımız Avrupa'da oynuyor, bazılarımız Türkiye'de. Çok güzel bir karışımımız var. Hocamızla birlikte de özel bir takımımız olduğuna inanıyorum. Avrupa şampiyonasında da çeyrek finale kadar gidebilmiştik. Burada da daha iyisini yapmaya çalışacağız tabii ki de" şeklinde konuştu.

"Dünya Kupası için çok heyecanlıyız"

Türkiye'nin son katıldığı Dünya Kupası olan ve üçüncülük elde edilen 2002 Dünya Kupası'nı çok küçük olduğu için hatırlamadığını aktaran 26 yaşındaki futbolcu, "Dünya Kupası için çok heyecanlıyız. Mesela Kosova maçında son düdükte çok mutlu olduk. Hepimiz çok güzel duygular yaşadık. Tabii ki de dünyanın en büyük turnuvasına geliyorsunuz ve bu takımla geliyorsunuz. O yüzden ayrı bir heyecan katıyor, ayrı bir mutluluk katıyor bize. Dünyanın en büyük turnuvası olduğu için herkes sizi seyrediyor. Tabii ki de çok mutluyuz buraya gelebildiğimiz için" diye konuştu.

"Önceliğimiz gruptan çıkabilmek"

Ferdi, milli takımın Avustralya, Paraguay ve ABD ile birlikte yer aldığı D grubu hakkında da görüşlerini bildirdi. Ferdi Kadıoğlu, "İyi bir gruba sahibiz. Hiç kimseyi alttan almadan, her zaman adım adım ilerleyeceğiz. Önceliğimiz gruptan çıkabilmek ve sonrasında şanslı olabilmek. Çünkü biliyorsunuz tek maça düşecek ondan sonrasında ve inancımız tam. En iyi şekilde performans göstereceğimize ve hedeflerimize ilerleyeceğimize inanıyoruz" dedi.

"İnançlı bir şekilde hareket ederseniz her şeyi başarabilirsiniz"

Kırmızı-beyazlı oyuncu, turnuvada başarının anahtarını ise 'inançlı bir şekilde hareket etmek' olarak vurguladı. Ferdi, "En azından turnuvaya gidiyorsanız, her zaman kazanmayı düşünmeniz gerekiyor. Tabii ki de çok zor olacak. Çünkü her takımın hedefi belli ama her şey mümkün. İnançlı bir şekilde hareket ederseniz her şeyi başarabilirsiniz" cümlelerine yer verdi.

"Yeni bir hikaye yazacağımıza inanıyoruz"

EURO 2024'te çeyrek final oynayarak iyi bir iz bıraktıklarını sözlerine ekleyen Ferdi Kadıoğlu, bunu Dünya Kupası'nda da sürdürmek istediklerini söyledi. Milli futbolcu, "Biliyoruz ki kolay değil. Burada çok farklı şartlar var. Hem hava şartları, koşulları olsun, hem yolculukların mesafesi olsun.. Bunlar tabii ki de işi zorlaştırabilir ama bizim inancımız tam. Çünkü buradaki atmosferimiz, takım arkadaşlarımız arasındaki diyaloglar çok iyi. Yeni bir hikaye yazacağımıza inanıyoruz. Ama dediğim gibi adım adım ilerlememiz gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Romanya maçında attığı gol

A Milli Takım'ın, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu yarı final maçında İstanbul'da karşılaştığı Romanya'yı 1-0 yendiği maçta kırmızı-beyazlıların tek golünü atan Ferdi, duygularını şu sözlerine anlattı: "Çok özel duygular hissettim. Çünkü bir sonraki tura giden yolda çok önemli bir goldü ve ilk yarı sonunda hocalarımızla sahaya çıkmadan taktiği konuşmuştuk. Sahaya çıktıktan sonra da 5 dakika geçmeden bunu uygulamamız çok çok özel hissettirdi. Arda'nın sol ayağını zaten konuşmaya gerek yok. Sol ayakla her şeyi yapabilir. Sonrasında gol gelince doğal olarak çok çok mutlu olduk ve bir sonraki tura gittik."

"Bayraklara bürünmüş arabaları görünce çok mutlu olduk"

İstanbul'dan ABD'ye hareket için İstanbul Havalimanı'na, Türk bayraklarıyla donatılmış Togg konvoyu ile gitmelerinin takımı mutlu ve motive ettiğini de dile getiren Ferdi Kadıoğlu, "Sürpriz oldu, beklemiyorduk. Çünkü kimse bize söylememişti böyle bir şey yapılacağından. Bayraklara bürünmüş arabaları görünce çok mutlu olduk. Güzel bir şekilde bizi motive ettiklerini söyleyebiliriz ve şu anda tüm dünyada da bunun konuşulduğunu da gördük. Gerçekten çok güzel bir jestti" şeklinde konuştu.

"Güzel bir meydan okuma herkes için"

Dünya Kupası süresince sıcak hava şartları ve uzun yolcukları bir 'meydan okuma' olarak değerlendiren 26 yaşındaki futbolcu, "Çok zor olacak. Sıcağa alışık değil birçok futbolcumuz. Diğer takımlar için de aynısı olacak yani. Bizim de sadece adapte olmamız lazım ve biliyorsunuz ki sadece bizim takım oynamıyor bu şartlarda. Ama akşamları da oynayacağız maçları. Daha serin olacaktır. Bu çok fazla etkilememesi lazım. Hepimiz buna adapte olmalıyız ve yani güzel bir meydan okuma herkes için aslında" dedi.

"Montella geldiğinden beri atmosfer çok güzel"

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın milli takımda göreve geldikten sonra takım için atmosferin değişimini ise Ferdi, şöyle aktardı:
"Geldiğinden beri atmosfer çok çok güzel bir şekilde gelişti ve bir aile ortamı var resmen. Onu hissediyoruz ve çok mutluyuz. Sahada da taktiksel olarak ne yaptığını bilen bir takım var. Sanırım herkes bunu dışarıdan görebiliyor. Gerçekten taktiksel antrenmanların ne kadar kaliteli olduğunu gördük. Saha dışında da aslında farklı ülkelerde de olsak hep bizimle iletişim kuruyor. Çok güzel bir ilişkimiz var hocayla. Tabii ki de bu size sahaya indiğinizde çok farklı bir güç de katıyor. Umarım bu şekilde devam ederiz."

"Gerçek Ferdi'yi gösterebilmek gurur vericiydi"

Formasını terlettiği Brighton & Hove Albion'da 'yılın futbolcusu' seçildiğinin hatırlatılması üzerine de Ferdi Kadıoğlu, "Birileri yaptıklarınızı takdir ettiğinde çok güzel hisler yaşarsınız. Sakatlıktan dönüp böyle gerçek Ferdi'yi gösterebilmek de aslında gurur vericiydi benim için. Onların beni yılın futbolcusu seçmesi beni çok gururlandırdı. Her seferinde çok güzel hisler oluşturdu bende. O yüzden böyle bir sezon geçirdiğim için de çok mutluyum" diye konuştu.

Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?


 
 
Transfer piyasasını sallayan Can Uzun, günlerdir kendisini Galatasaray'a yazan iddialara Miami'deki milli takım kampında ilginç cevap verdi!

06.06.2026 19:48:00 / Güncelleme: 06.06.2026 19:54:39
Haber Merkezi
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?
Can Uzun, 'cimbom'a ne kadar yakın?

Günlerdir adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Can Uzun'dan gündemi sarsacak bir transfer açıklaması geldi. A Milli Takımın Miami'deki kampında bulunan genç yıldıza fotoğraf çektirmek isteyen bir taraftar transfer piyasasının merak ettiği o kritik soruyu sordu.
- Galatasaray'a gidiyor musun?







Geleceği hakkında ne karar vereceği merak konusu olan ve adı ısrarla Galatasaray ile anılan milli futbolcu, transfer iddialarına net bir mesafe koydu.







Kendisine yöneltilen Galatasaray sorusunu doğrulamak ya da yalanlamak yerine tamamen milli takıma odaklandığını belirten şu cevabı verdi:
- Abi Dünya Kupasına gidiyoruz ya...

Can Uzun'un videosu https://x.com/forzacimbom/status/2063147002666291239

Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?


 
Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığını açıkladı. İtalyan basınının da doğruladığı transfer hamlesinde, İngiliz golcünün Roma'yı önceliklendirdiği iddia edildi.

06.06.2026 19:28:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?
Hakan Safi'nin Greenwood hamlesi başarılı olacak mı?

Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, Cuma günü Mason Greenwood ile 4 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
Safi'nin bu büyük transfer hamlesi, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport tarafından da doğrulandı. Ancak transferin önünde çok kritik bir engel bulunuyor.







Marsilya formasıyla Ligue 1'de 32 maçta 16 gol atarak takımın en skorer ismi olan 24 yaşındaki İngiliz yıldızın, Fransız kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.







Ne var ki, oyuncu cephesinden gelen haberler Fenerbahçe'yi zora sokacak cinsten. Greenwood'un, kariyerine Türkiye yerine İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma'da devam etmeyi önceliklendirdiği iddia edildi.

AS Roma'nın Marsilya'yı ikna edip edemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. İtalyan devinin masaya koyduğu ilk teklifi 35 milyon Euro artı bonuslar. Marsilya'nın talebi 50 milyon Euro.

Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?


 
 
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi’nin "görüştük" dediği Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan ters köşe bir haber geldi. Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio, Inter’in milli yıldızı tamamen dokunulmaz gördüğünü iddia etti.

06.06.2026 19:24:00
Haber Merkezi
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?
  Hakan Çalhanoğlu, kanarya olacak mı?

Fenerbahçe'de başkanlık seçiminde son viraja girilirken, başkan adayı Hakan Safi'nin transfer listesindeki en büyük bomba olan Hakan Çalhanoğlu için İtalya'dan flaş bir haber geldi. Transfer bombacısı Gianluca Di Marzio, Inter'in milli yıldız konusundaki tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







Di Marzio'nun paylaştığı bilgilere göre; Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu takımın kesinlikle vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor. Kulüp tecrübeli orta saha oyuncusunu mevcut kadro planlamasında dokunulmaz isimlerin başında gördüğü ve gelen hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmediğini iddia etti.







Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı iddialı açıklamalarda Hakan Çalhanoğlu ile temas kurduklarını ve transferi için şartları zorladıklarını belirtmişti.

Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’

Futbolun bir numaralı organizasyonu Dünya Kupası, birbirinden ilginç istatistiklere sahne oldu.

06.06.2026 19:21:00
AA
Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’
Dünya Kupası'nın ‘hayal kırıklıkları’
Futbolun bir numaralı organizasyonu Dünya Kupası, birbirinden ilginç istatistiklere sahne oldu.

ABD, Kanada ve Meksika ortaklığında 23'üncüsü düzenlenecek Dünya Kupası'nda başarı öykülerinin yanı sıra hayal kırıklıkları ve başarısızlıklar da yaşandı.

Dünya Kupası'na katılan ülkelerin 4'ü, gol atmayı başaramadı. Çin, Hollanda Doğu Hint Adaları (Endonezya), Trinidad Tobago ve Zaire (Demokratik Kongo Cumhuriyeti), katıldıkları kupaları gol atamadan tamamladı.







Kanada ve El Salvador iki turnuvayı puansız kapattı

Dünya Kupası'nda 11 ülke, turnuvayı puansız kapatmak zorunda kaldı.

Hollanda Doğu Hint Adaları, Irak, Togo, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Haiti, Zaire, Panama, El Salvador ve Katar, Dünya Kupası'nda puan alamadı.

Puansız ayrılan ülkelerden Kanada ve El Salvador, Dünya Kupası'na ikişer kez katıldı, diğerleri ise birer defa temsil edildi.

Bu arada ev sahibi ülkelerden Kanada, 2026'da turnuva tarihindeki ilk puanı için mücadele edecek.

İskoçya 8 kez ilk turu geçemedi

Dünya Kupası'na 8 kez katılmayı başaran İskoçya, bunların hiçbirinde ilk turdan yukarıya çıkamadı.

İskoçlar, 1954, 1958, 1974, 1978, 1982, 1986, 1990 ve 1998 Dünya Kupası'nda taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.







İrlanda Cumhuriyeti hep tur atladı

İrlanda Cumhuriyeti, katıldığı 3 Dünya Kupası'nda da grubundan bir üst tura çıktı.

Dünya Kupası'na 1990, 1994 ve 2002'de katılan İrlanda Cumhuriyeti, hepsinde grubunu ikinci sırada tamamlayarak ikinci turda mücadele etmeye hak kazandı.

1990'da son 16 turunda Romanya'yı penaltılarla 5-4 yenen İrlanda Cumhuriyeti, çeyrek finalde 1-0'lık sonuçla İtalya'ya elendi.

1994'te son 16 turunda 2-0'la Hollanda'ya elenen İrlanda Cumhuriyeti, 2002'de de yine son 16 turunda bu kez İspanya'ya penaltılarla 3-2 kaybetti.


Meksika ve Bulgaristan 6 kupada kazanamadı

Meksika ile Bulgaristan, 6 Dünya Kupası'nda maç kazanamadı.

Dünya Kupası'na 16 kez katılan ve 2 defa ev sahipliği yapan Meksika, 1930, 1950, 1954, 1958, 1966 ve 1978'de yaptığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi.

Turnuvaya 7 kez katılan Bulgaristan ise 1962, 1966, 1970, 1974, 1986 ve 1998'de galibiyet alamadı.







En çok berabere kalan İngiltere

İngiltere, Dünya Kupası'nın en çok berabere kalan takımı oldu.

Kupaya 16 kez katılan ve bir defa zafere ulaşan İngilizler, şu ana kadar yaptıkları 74 maçın 22'sinde sahadan beraberlikle ayrıldı.

İtalya ve Almanya ise 21'er beraberlikle İngiltere'yi izledi.

Meksika üst üste 9 maç kaybetti

Meksika, Dünya Kupası'nda art arda maç kaybetme rekorunun sahibi oldu.

Meksikalılar, katıldıkları 1930, 1950, 1954 ve 1958'deki kupalarda üst üste 9 maç kaybetti.

Bu maçlarda Fransa (2), Şili, Arjantin, Brezilya (2), Yugoslavya, İsviçre ve İsveç ile karşılaşan Meksika, 8 gol attı, kalesinde 34 gol gördü. Meksika, 1958 Dünya Kupası'nda Galler ile 1-1 berabere kalarak mağlubiyet serisine son verdi.







Üst üste en çok berabere kalan Belçika

Belçika, Dünya Kupası'nda üst üste en çok berabere kalan takım ünvanına sahip.

"Kırmızı Şeytanlar", 1998 ve 2002'deki kupalarda peş peşe 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. Belçika bu süreçte Hollanda, Meksika, Güney Kore, Japonya ve Tunus ile karşılaştı.

Bulgaristan 17 maç kazanamadı

Bulgaristan, Dünya Kupası tarihinde üst üste maç kazanamama rekorunu elinde tutuyor.

Balkan ülkesi, 1962, 1966, 1970, 1974, 1986 ve 1994 Dünya Kupası'nda arka arkaya 17 maç kazanamayarak kötü bir rekora imza attı.

Bulgarlar, galibiyet hasretine 1994 Dünya Kupası'nda Yunanistan'ı 4-0 yenerek son verdi.







Bolivya, Cezayir ve Honduras üst üste 5 maçta gol atamadı

Bolivya, Cezayir ve Honduras, Dünya Kupası'nda peş peşe 5 maçta gol atamayarak kötü bir grafik çizdi.

Bolivya, 1930, 1950 ve 1994'te, Cezayir 1986 ve 2010'da, Honduras ise 1982, 2010 ve 2014'te art arda oynadıkları 5'er maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Rafael Leao'nun fiyatı düştü


 
 
İtalya'da Rafael Leao krizi büyüyor! Portekizli yıldızın ayrılık resti Milan'ın elini kolunu bağladı. Çizme devi zarar etmek istemese de masadaki rakamlar beklentilerin çok uzağında kaldı.

06.06.2026 19:19:00
Haber Merkezi
Rafael Leao'nun fiyatı düştü
Rafael Leao'nun fiyatı düştü

Milan'da Rafael Leao bilmecesi kızışıyor. İtalyan gazeteci Daniele Longo'nun paylaştığı kulis bilgilerine göre; Portekizli yıldızın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmesi, kırmızı-siyahlıların transfer masasındaki elini tamamen zayıflattı.







Milan yönetimi, yüksek piyasa değerine sahip olan Leao'dan kesinlikle zarar etmek istemiyor. Ancak oyuncunun net ayrılık arzusu, kulübün pazarlık gücünü adeta eritti.







Transfer piyasasında kulübün öncelikli hedefi çift haneli yüksek rakamlar olsa da, mevcut şartlar Milan'ı geri adım atmaya zorluyor. Milan'ın beklentisi 60 Milyon Euro'ydu. Şu anda masaya gelmesi beklenen teklifler 40-50 milyon Euro civarında. Milan her ne kadar dirense de, oyuncunun gitmek istemesi nedeniyle 40-50 milyon Euro bandındaki teklifleri de resmi olarak değerlendirmeye almak zorunda kalacak.

Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi

Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

06.06.2026 19:00:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Aziz Yıldırım sloganlara sinirlendi
Fenerbahçe'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratlarına Aziz Yıldırım'ın tepki göstermesi sonrası iki grup arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. Kongrede yer alan bazı üyeler tarafından "8 yıldır nerede Aziz Yıldırım'" tezahüratı yapıldı.

Aleyhine yapılan bu tezahüratlara Aziz Yıldırım tepki gösterip eliyle "ben buradayım" işareti yaptı. Ardından iki grup destekçileri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri ve Spor Şube ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bazı üyeler alandan uzaklaştırılırken kongreye de yaşanan olaylardan dolayı ara verildi.

Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var

Buenos Aires’e ayak basan Mauro Icardi, mahkeme kararıyla 2 aylık hasreti bitiriyor.
 

06.06.2026 16:51:00
Haber Merkezi
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Icardi hasreti bitiyor: Bugün büyük buluşma var
Galatasaray'la sözleşmesi biten Mauro Icardi ve China Suárez dün sabah saatlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e ulaştı. Havalimanında hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çiftin ülkeye gelişi, magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.






Mahkemenin verdiği son karar doğrultusunda, Mauro Icardi tam 2 aylık ayrılığın ardından yarın kızlarına kavuşacak. Hakim, babanın çocuklarıyla görüşme günlerini ve şartlarını resmen karara bağladı.






Edinilen bilgilere göre; çocuklar tam 3 hafta boyunca babaları Mauro Icardi ile birlikte vakit geçirecek. Ancak mahkeme kararında çocukların geleceği de ön planda tutuldu.






Çocuklar, babalarıyla geçirecekleri bu 3 haftalık süreç boyunca eğitim hayatlarını ve sosyal aktivitelerini hiçbir şekilde aksatmadan sürdürecekler.






Uzun süredir çocuklarından uzak kalan ünlü futbolcunun bugün gerçekleşecek büyük buluşma için oldukça heyecanlı olduğu gelen bilgiler arasında.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.