logo
24 HAZİRAN 2026

Fenerbahçe'de hayat belirtisi yok

Fenerbahçe'de "dışarı taşan sesler" kulübün içinde bulunduğu durumun "alarm verici" seviyede olduğunun kanıtı niteliğinde

20.03.2026 16:08:00
Eyup Kabil
Fenerbahçe'de hayat belirtisi yok
Fenerbahçe'de hayat belirtisi yok
Samandıra'da sessizlik, tribündeki kopuş Fenerbahçe'de göz korkutuyor. Camianın önde gelen isimlerine göre Fenerbahçe hem mental hem de matematiksel olarak havlu attı. Karagümrük yenilgisiyle şampiyonluk hayallerine veda eden sarı-lacivertlilerde şimdi ikinciliğin bile tehdit altında olduğu iddia ediliyor.






Tedesco'dan Devin Özek'e, Sadettin Saran'dan Ertan Torunoğulları'na kadar tüm aktörler "Bu isimler Fenerbahçe'nin büyüklüğünü yönetemiyor!" diye eleştiriliyor.






Fenerbahçe'de "dışarı taşan sesler" kulübün içinde bulunduğu durumun "alarm verici" seviyede olduğunun kanıtı niteliğinde. Camianın önde gelen isimlerine göre hem saha içinde hem de tribünde büyük bir motivasyon kaybı var. Takım Karagümrük maçını kaybederek sadece şampiyonluk yarışından kopmakla kalmadı, mevcut sıralamadaki yerini koruması bile tehlike altına girdi.






FENERBAHÇE'DE OKLARIN ÇEVRİLDİĞİ İSİMLER

Eleştirilerin odağında pek çok isim var; Domenico Tedesco, Devin Özek, Sadettin Saran ve Ertan Torunoğulları başı çekiyor. Camia içindeki genel kanı bu isimler Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve ligin dinamiklerini yönetmede yetersiz kalıyor. Tedesco'nun taktiksel tercihleri, kriz anlarındaki hamleleri ile Başkan Saran'ın sadece galibiyetleri ardından ortaya çıkması sıkıntının ana sebebi.






TRABZONSPOR GALATASARAY'I YENSE NE OLUR!

Ligdeki matematiksel hesaplar da ilginç bir noktaya evrildi. Trabzonspor, Galatasaray'ı mağlup ederek Fenerbahçe'ye bir kapı açsa bile, mevcut forma bakıldığında Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında galibiyet alacağına dair hiçbir garanti görülmüyor.






Hatta öyle bir hava var ki; eğer Trabzonspor, Galatasaray'ı devirmeyi başarırsa, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den çok daha avantajlı ve iştahlı bir konuma yükseleceği düşünülüyor.






ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN İKİNCİLİK ÖNEMLİ

Fenerbahçe hem mental hem de puan tablosu açısından zorlu bir viraja girmiş durumda. Camia, Samandıra'daki bu sessiz ve motivasyonsuz bekleyişin faturasının ağır olmasından endişe ediyor.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim

Fenerbahçe'de Mourinho öncesi perde arkasında yaşanan hareketlilik gün yüzüne çıktı! Eski Sportif Direktör Mario Branco’nun açıklamaları, Ali Koç yönetiminin İsmail Kartal’ın yerine aslında Portekizli teknik adam Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürüttüğünü ve Mourinho hamlesinin nasıl bir anda masaya geldiğini ortaya koydu

24.06.2026 11:51:00
Haber Merkezi
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörü Mario Branco verdiği röportajda hem kendini çoğu zaman tekzip etti... hem de altında çalıştığı eski Başkan Ali Koç'u zor durumda bırakacak ifadeler kullandı. Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar "99 puanlı 2023-24 sezonu"yla ilgili çok tartışılacak bir iddiayı yeninden gündeme getirdi.






ALİ KOÇ O DÖNEMDE "YALANCI" DEMİŞTİ

Branco, İsmail Kartal ile sezonu tamamlamadan önce de planlarının yabancı bir teknik direktör getirmek olduğunu itiraf etti. O dönemde Branco'nun Mourinho ile Mart ayından beri görüştüğü iddia edilmişti. Ancak Başkan Ali Koç bu iddiaya sert tepki göstererek basın mensuplarını "provokatif-yalancılık" ile suçlamıştı.






AZİZ YILDIRIM "KARTAL"IN İSMİNİ ÇİZDİRDİ

O dönemde camiada en çok tartışılan konulardan biri de muhalefetin baskısıydı. Dönemin başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirmiş ve "Mourinho ismini ortaya atmasaydım, mevcut yönetim İsmail Kartal ile yola devam edecekti" iddiasında bulunmuştu. Yıldırım bu hamlesiyle adeta Ali Koç yönetimini yabancı hocaya mecbur bıraktığını savunmuştu.






BRANCO, CONCEICAO İLE GÖRÜŞÜYORDU

Mourinho öncesi perde arkasındaki planların ise bambaşka olduğu iddia edildi. İddialara göre Başkan Ali Koç'un öncelikli adayı, A Milli Takım'ı çalıştıran Vincenzo Montella'ydı. Sportif Direktör Mario Branco ise rotayı İtalya'ya değil, Portekiz ekolüne kırmıştı. Branco, o dönem adı Milan ile de güçlü şekilde anılan ve sonrasında Milan'ın başına geçen Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürütüyordu.






MOURINHO DÖNEMİ BÖYLE BAŞLADI

Fenerbahçe yönetimi ve Branco, Conceição opsiyonu üzerinde dururken masaya aniden Jose Mourinho fırsatı geldi. Dünyaca ünlü teknik adamın boşa çıkması ve sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yakmasıyla Branco, diğer tüm görüşmeleri askıya alarak bu büyük şansın üzerine atladı. Sonuç olarak Conceição ve Montella isimleri rafa kalktı, Kadıköy'de Mourinho dönemi başladı.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele


 
Beşiktaş ve Trabzonspor, Adil Demirbağ için Konyaspor'la temaslarda bulunuyordu. Devreye son olarak Fenerbahçe'nin girdiği öğrenildi. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da ilgili!

23.06.2026 14:21:00
Haber Merkezi
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele

Konyaspor'un 28 yaşındaki stoperi Adil Demirbağ kelimenin tam anlamıyla paylaşılamıyor... 1.85 boyundaki savunmacının Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani kontratının son senesine girdi. Beşiktaş ve Trabzonspor, 1.85 boyundaki savunmacı konusunda bazı temaslarda bulunmuştu.







Takımına kazandırmak istiyor

Fenerbahçe'nin de Konyaspor'la iletişime geçtiği öğrenildi. Oyuncunun şartları soruldu. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da gelişmeleri takip ediyor. Adil, kulübüne iyi para kazandırarak ayrılmak istiyor. Bu sebeple Konyaspor Yönetimi'ni ikna edecek takım, onu da ikna edecek...







Beşiktaş altyapısı etiketi de taşıyor

Tecrübeli savunmacı, geride bıraktığımız sezonda 24 lig maçına çıktı. Sahada 2.088 dakika kaldı. 2 gol ve 2 asist üretti. Adil Demirbağ, bir dönem Beşiktaş altyapısına da oynamıştı. Birçok kulüp, yerli oyuncu havuzlarını güçlendirmeye çalışıyor. Adil bu anlamda en değerli seçeneklerden biri...

Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar


Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ambargosunu yıkmak için gözünü karartan Trabzonspor, Sevilla'nın İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı kadrosuna katmak için vites yükseltti. Dünya Kupası'nda Bosna Hersek karşısında 1 gol ve 1 asistle öne çıkan 25 yaşındaki oyuncu için İspanyol devi kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Vargas'ın uzun dönem performansı ise soru işaretlerine yol açıyor.

23.06.2026 14:10:00
Haber Merkezi
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar

Trabzonspor, önümüzdeki sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İstanbul ambargosuna bir kez daha son vermek ve zirveye oynamak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, bu doğrultuda İspanya La Liga takımlarından Sevilla'da forma giyen İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı transfer listesinin ilk sıralarına aldı.







Sevilla'nın derdi para

Şu anda İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 25 yaşındaki Panama asıllı yıldız, Sevilla'nın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle baktığı isimlerin başında geliyor. Kulübün en değerli varlıklarından biri olan sol kanat oyuncusu Vargas için İspanyol ekibi, transfer bütçesi yaratmak adına ayrılığa sıcak bakıyor.







12 milyon Euro alt limit

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Sevilla, son iki transfer döneminde de ayrılığın eşiğinden dönen ve Villarreal'in kapısından bakan İsviçreli oyuncu için net bir bonservis bedeli belirledi. Endülüs temsilcisinin, Vargas için 12 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtiliyor.







Hem formsuz, hem de gol performansı zayıf

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç ay sahalardan uzak kalan ve sezon sonuna doğru ritim yakalamakta zorlanan Vargas, buna rağmen Sevilla formasıyla 25 resmi maça çıkıp 3 gol kaydetti 6 da asist yaptı. İsviçre formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren kanat, son olarak Bosna Hersek karşısında yaptığı 1 gol ve 1 asistlik performansla kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor

Fenerbahçe'de transfer konusundaki çalışmalar devam ediyor. Bir yandan da maaş bütçesi sorunu var... Bu konuda özellikle Ederson ve Kante dikkat çekiyor. Eğer bu iki isme teklifler gelirse, değerlendirilebilir

23.06.2026 12:33:00
Haber Merkezi
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Fenerbahçe sezon başında Manchester City Kulübü'ne 11 milyon euro ödeyerek Brezilyalı kaleci Ederson'u kadrosuna katmıştı. Sambacının da senelik 11 milyon euro maaş alacağı açıklanmıştı. Farklı kaynaklara göre; rakam çok daha yüksek... 32 yaşındaki oyuncunun performansı tartışıldı ancak bu haberde konu performans değil maliyet...






RAKAMLAR DAHA FAZLA MI?

Kanarya, devre arasında da N'Golo Kante'yi kadrosuna kattı. Kulüp, Fransız futbolcunun 2026-2027 ve 2027-2028 sezonlarında 11 milyon euro kazanacağını açıklamıştı. Tıpkı Ederson'da olduğu gibi Kante'de de farklı kaynaklar, aslında rakamın 11 milyon euronun çok üzerinde bulunduğunu iddia etti.






UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Oyunculara ödenen yüksek maaşlar, olası takviyelerin durumunu da etkiliyor. Çünkü uyulması gereken bütçe kuralları var. Fenerbahçe Yönetimi'nin, özellikle bu 2 futbolcuya teklifler gelmesi halinde bunları değerlendirmeye alabileceği öğrenildi. Bu arada Kante, 29 Mart tarihinde 35 yaşına girmişti.

Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor

Beşiktaş, Suudi Arabistan yolcusu Ndidi'nin yerini doldurmak için gözünü İtalya’ya dikti. Siyah-beyazlılar, geçmişte Galatasaray ve Okan Buruk’un da ısrarla istediği ancak kadrosuna katamadığı Genoa'nın Danimarkalı yıldızı Morten Frendrup için harekete geçiyor. Finansal krizdeki İtalyan kulübü kapıyı 20 milyon Euro'dan açarken, Kartal'ın ilk hamlesi 10-12 milyon Euro'luk bir teklifle masaya oturmak olacak

23.06.2026 12:21:00
Haber Merkezi
Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor
Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için rotayı İtalya'dan başka tarafa çevirmemekte kararlı. Siyah-beyazlılar, Suudi Arabistan kulüplerinin radarına giren Wilfred Ndidi'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı, Genoa forması giyen Morten Frendrup'u listesine aldı.






GENOA OYUNCU SATMAK ZORUNDA

İtalyan basınından TuttoSport'un haberine göre; Genoa, finansal durumunu dengelemek ve borçlarını azaltmak adına bu yaz oyuncu satışına onay verecek. İtalyan kulübünün elden çıkarmaya sıcak baktığı isimlerin başında gelen 25 yaşındaki Danimarkalı orta saha için Beşiktaş'ın ilgisi ciddi boyutta.






KAPIYI 20 MİLYON EURO'DAN AÇTILAR

Ancak bu transferde Beşiktaş'ı zorlayacak en büyük etken oyuncunun yüksek bonservis bedeli. Genoa, başarılı orta saha oyuncusu için kapıyı 20 milyon euro'dan açıyor. Kulüp CEO'su Andrés Blázquez'in, geçtiğimiz yıl İspanya'dan gelen 15 milyon euro'luk bir teklifi hiç düşünmeden reddettiği biliniyor.






NDIDI SUUDİ ARABİSTAN'A

Beşiktaş yönetimi, Ndidi'nin Suudi Arabistan'a transfer sürecini yakından takip ederken, Frendrup için de Genoa kulübüyle mali şartları esnetmek adına önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlamayı planlıyor.

Daha önce Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğuna dair haberler yapılan Danimarkalı ön libero için 10-12 milyon euro'luk bir ilk teklif yapılma ihtimali olabilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.