logo
08 AĞUSTOS 2026

Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu

Euroleague Final Four'da Fenerbahçe Beko, üst üste 2, toplamda da 3. şampiyonluk için parkeye çıkacak

21.05.2026 11:12:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu
Fenerbahçe'de hedef üst üste Euroleague şampiyonluğu
Euroleague Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe Beko, üst üste 2, toplamda da 3. şampiyonluk için parkeye çıkacak.






Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 22-24 Mayıs tarihlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleştirilecek Euroleague Final Four'da yer alacak. Sarı-lacivertliler, 2017 ve 2025 yıllarında kazandığı kupayı tekrar müzesine götürmek için mücadele edecek.

Kanarya yarın TSİ 18.00'de Yunan ekibi Olympiakos ile kozlarını paylaşacak.

Sezonu 4. tamamladı

Fenerbahçe, Euroleague'de normal sezonda 38 maçta 24 galibiyet ve 14 yenilgi aldı. Sezon içerisinde ocak-mart ayları içerisinde 9 maçlık galibiyet serisi de elde eden sarı-lacivertliler, sezonun son bölümünde üst üste mağlubiyetler aldı. Jasikevicius'un öğrencileri, iç sahada ise 14 kez parkeden galip ayrılırken, sezonu da 4. sırada tamamladı.

Play-off'ta Zalgiris'i 3-1'le geçti

Play-off serisinde Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile eşleşen Fenerbahçe, ilk iki maçı evinde oynadı. Bu turda 89-78 ve 86-74'lük skorlarla seriyi 2-0'a getirerek deplasmana giden Jasikevicius'un öğrencileri, 3. müsabakayı 81-78 kaybetti. Fenerbahçe, yine rakibinin sahasında oynanan serinin 4. karşılaşmasını 94-90 kazandı ve Final Four biletini aldı.









8. kez Final Four'da

Avrupa basketbolunun son yıllarda en önemli takımlarından olan Fenerbahçe, 8. kez bu organizasyonda boy gösterecek. 2015-2019 yılları arasında üst üste 5 kez bu organizasyonda sahne alan Kanarya, daha sonra ise 2024 Berlin, 2025'te Abu Dabi'deki Final Four'da da mücadele etti. Sarı-lacivertliler, ilk kez 2017 yılında İstanbul'un ev sahipliğinde kupayı kazanırken, geçtiğimiz yıl da ikinci kez kupayı müzesine götürdü.

Fenerbahçe, Final Four'a en çok katılım sağlayan Türk takımı olma ünvanını da taşıyor.









Başantrenör Jasikevicius 7. kez yer alacak

Aralık 2023'te takımın başına geçen Sarunas Jasikevicius, sarı-lacivertlileri üst üste 3 sezonda Final Four'a taşıdı. Jasikevicius, Kanarya ile 2024 yılında yarı finalde Panathinaikos'a kaybederken, geçtiğimiz sezon ise şampiyonluk yaşadı. Sporculuk kariyerinde birçok başarıya sahip olan Litvanyalı başantenör, antrenörlük kariyerinde de 7. kez Final Four'da mücadele edecek. Barcelona ile birer kez ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük yaşayan Jasikevicius, bir kez de Zalgiris Kaunas takımıyla turnuvayı üçüncü tamamladı.

39. randevu

Fenerbahçe ile Olympiakos, Euroleague'de bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakaların 19'unda sarı-lacivertliler parkeden galip ayrılırken, Yunan takımı da 19 defa kazandı. İki takım arasında normal sezonda oynanan müsabakalarda taraflar 1'er galibiyet elde etti.

İki ekip Final Four'da ise bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 2017'de İstanbul'un ev sahipliğindeki finalde Fenerbahçe, Olympiakos'u geçerek ilk şampiyonluğuna ulaşmıştı. 2024 yılında ise üçüncülük maçında Yunan ekibi kazandı.

Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!

Arsenal'in satış listesine koyduğu Gabriel Martinelli'yle Fenerbahçe ilgileniyor. Ortaya Galatasaray iddiaları da atıldı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, sambacıyı diğer alternatifler konusunda koz olarak kullanıyor

08.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray'da sol kanat konusundaki çalışmalar sürüyor. Son günlerde ortaya Gabriel Martinelli iddiaları da atıldı. Arsenal, 25 yaşındaki futbolcuyu satmak istiyor. Sambacının sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da bu madde çift taraflı...






FARKLI BİR PLAN

Yani 1.78 boyundaki oyuncunun mukavelesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün... Fenerbahçe'nin ona ilgisi var. Ancak Galatasaray haberlerinin arkasında farklı bir plan bulunduğu ifade edildi. Buna göre; Sarı-Kırmızılılar, Gabriel Martinelli'yi diğer alternatiflerde koz olarak kullanıyor.






YÜKSEK RAKAM ÖNLEMİ

Cim-Bom, farklı isimlerle ilgili pazarlıklar yaparken Martinelli sesleri yükseliyor. Böylece görüşme yapılan kulüplerin Galatasaray'dan yüksek rakamlar talep etmesi engellenmeye çalışılıyor. Özetle Sarı-Kırmızılılar, "tok alıcı" rolünü oynuyor. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Gabriel Martinelli yeni sezon planlamasında yok...

Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil

Galatasaray, sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak olan Kazımcan Karataş'a yeni sözleşme önerecek. Sonrasındaki süreçte neler yaşanacağıyla ilgili ise belirsizlik var

08.08.2026 13:50:00
Haber Merkezi
 
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Kazımcan Karataş, Galatasaray'a döndü. 23 yaşındaki sol bekin sözleşmesi ise 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Oyuncunun daha önce takasta kullanılabileceği konuşuluyordu.






TAKIMDA TUTULABİLİR

Yönetimden konuyla ilgili kritik bir hamle gelecek. Kısa süre içinde 1.82 boyundaki futbolcuyla masaya oturulacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanması halinde Kazımcan'ın kontratı uzatılacak. Sonrasındaki durum ise belirsiz... Yerli kontenjanındaki oyuncunun takımda tutulma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.






AYRILIĞI DÜŞÜNMÜYORUM

Kazımcan, asıl yeri olan sol bek dışında sol kanatta da görev yapabiliyor. Konuyla ilgili son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek. Kiralanma ihtimali de mevcut... Kısa süre önce Sportcell'e konuşan Kazımcan, "Başakşehir'e kiralık gitmemde kulüple alakalı bir durum olmadı. Ben kendim hocaya gittim. İzin istedim. Daha değerli gelebileceğimi söyledim. Hocamız da tabii ki arkandayım dedi. Başakşehir dönemi faydalı oldu gerçekten. Şu anda Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Geçmişte de şimdi de %1 ihtimal bile varsa kovalayacağım. Ayrılma kararını düşünmüyorum" demişti.

Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor

Konyaspor, Bastia forması giyen Alexandre Zaouai'ye imza attırmak üzere... Fildişi Sahilli futbolcu, geçen sezonun sonlarında Trabzonspor'un da gündemine gelmişti

08.08.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor
Trabzonspor istiyordu: Konyaspor bitiriyor
Bu sezon transferde en çok dikkat çeken takımlardan biri Konyaspor... Oldukça iyi bir planlama yapıyorlar. Ve 10 numara konusunda da işi bitirmek üzereler... Konyaspor, Bastia forması giyen Alexandre Zaouai ile imza aşamasına geldi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.






GENÇ KRİTERİNİ KARŞILIYOR

21 yaşındaki 10 numara, geride bıraktığımız sezonun sonlarında Trabzonspor'un da gündemine gelmişti. 1.77 boyundaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini de karşılıyor. Alexandre Zaouai, teknik kapasitesinin yanında sert şutlarıyla da tanınıyor.






DAMGA VURMAK İSTİYORLAR

Konyaspor, yeni sezonda lige damga vuracak bir kadro oluşturmak istiyor. Gerçekten de birçok insanı şaşırtabilecek kapasiteyi ulaşabilirler. Alexandre Zaouai haricinde farklı bölgeler için de çalışmalar devam ediyor. Konyaspor taraftarları ise gelişmeleri merakla takip ediyor.

Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın

08.08.2026 11:47:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın. Hradec Kralove'yi Çekya'da 1-0 yenen siyah-beyazlılar ilk maçta Kauno Zalgiris'i 5-0 mağlup eden Hırvatlarla gruplara kalmak için savaşacak...

Muhtemel rakip Hırvat ekibinin öne çıkan yönlerini, fiziksel gücünü ve temsilcimizin değerlendirmesi gereken zaaflarını Fotospor olarak mercek altına aldık.







Dinamo Zagreb, fiziksel üstünlüğü tecrübeli ve genç yeteneklerle harmanlayan bir kadro yapısına sahip. Hücum hattında Dion Drena Beljo (1.95 m) ve Smail Prevljak (1.87 m) gibi uzun boylu pivot santrforlarıyla ceza sahası içinde ciddi bir hava topu tehdidi oluşturuyorlar.

Kanatlarda ise Mislav Oršić'in tecrübesi ve uzaktan şut tehlikesinin yanı sıra Arber Hoxha ile Gabriel Vidović'in bire birdeki hareketliliği ön plana çıkıyor.







ZAJC'I FENERBAHÇE'DEN TANIYORUZ

Hırvat temsilcisinin temposunu ve pas trafiğini ayarlayan isimler Josip Mišić ve Süper Lig'den yakından tanınan Miha Zajc. Mišić savunma önünü süpürme görevini üstlenirken Zajc takımı hızlıca hücuma taşıyor. Luka Stojković ve Lukas Kačavenda gibi genç 10 numaralar ise hat aralarına sızarak dikine oyunla tehlike yaratabiliyor.







STOPERLERİNE HAVA TOPU ATMAMALIYIZ

Stoper hattında Stjepan Radeljić (2.01 m), Raúl Torrente (1.93 m) ve Sergi Domínguez (1.91 m) gibi dev isimleri barındıran Dinamo Zagreb, yan ve duran toplarda oldukça geçit vermez bir görüntü çiziyor.

Ancak bu derece uzun boylu stoper hattının en büyük zaafı çabukluk ve mobilite eksikliği. Çabuk adamların defans arkasına yapacağı kademeli koşular, Hırvat savunmasının en kırılgan noktasını oluşturuyor.







BEŞİKTAŞ İÇİN TURUN ANAHTARI

Siyah-beyazlıların bu eşleşmede tur kapısını aralaması için Dinamo'nun ağır kalan stoperlerine karşı çabuk ve dikine pas kombinasyonlarıyla hücum etmesi şart.

Rakibin Mišić ve Zajc önderliğindeki orta sahasına uygulanacak yoğun ön alan presi, geriden oyun kurulumunu aksatacaktır.

Ayrıca 1.90 m üzeri oyuncu sayısı oldukça fazla olan Hırvat ekibine karşı ceza sahası çevresinde lüzumsuz faullerden kaçınmak ve duran top paylaşımını kusursuz yapmak Beşiktaş'ın öncelikli hedefi olmalı.

Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?

Beşiktaş’ın Monaco’dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor

08.08.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Kassoum'da faturayı kim ödeyecek?
Beşiktaş'ın Monaco'dan transfer ettiği Kassoum Ouattara'da soru işaretleri artıyor. Transfer sürecinde Başkan Serdal Adalı "teknik direktörümüz çok istedi" açıklamalarına rağmen, genç sol bekin sahaya bir türlü yansımayan performansı ve forma rekabetinde geriye düşmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Hradec Kralove maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Vincenzo Italiano, "Kassoum kampa geç geldi ve geçen seneki sakatlığından dolayı ilk başta tek başına çalıştı. Yavaş yavaş hazır hale geliyor. Gruplara kaldığımızda rotasyonda herkese süre gelecek" ifadeleriyle durumu yumuşatmaya çalışsa da tabl vahim duruyor.







HAZIRLIK MAÇLARINDA YOK, FORMA YASİN VE RIDVAN'IN

Fransız sol bek, şu ana kadar oynanan hazırlık maçlarının sadece birinde şans bulabilirken, Midtjylland ile oynanan ilk maçta ise yalnızca 20 dakika sahada kalabildi. Dün akşam ise Hradec karşısında üst üste yaptığı iki acemice faulle 71. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Italiano'nun ısrarıyla takıma kazandırıldığı belirtilen oyuncunun, sezon başında fiziksel ve taktiksel eksiklik yaşaması "Transfer gerçekten teknik heyetin ilk tercihi miydi?" sorusunu akıllara getiriyor.







SAKATLIK UYARILARI HAKLI MI ÇIKTI?

Monaco ile yürütülen pazarlıklar sürecinde Fotospor, oyuncunun sakatlık geçmişine dikkat çekmişti. Daha Haziran ayında oyuncunun kronikleşme riski taşıyan sakatlık hassasiyetine dikkat çekerek Beşiktaş yönetiminin adeta ateşle oynadığı vurgulamıştı.







Gelinen noktada oyuncunun henüz form tutamaması, tek başına çalışması ve riske edilmekten korkulması, bu endişelerin ne kadar haklı olduğunu gözler önüne serdi.






YÖNETİM VE TEKNİK HEYET ARASINDA KASSOUM BİLMECESİ

Transfer döneminde alternatif opsiyonlar bulunmasına rağmen Italiano'nun Kassoum Ouattara konusunda diretmesi, camiada iki farklı senaryoyu tartışmaya açtı...







Ya teknik heyet oyuncudaki riskleri bilerek bu transfer onayını verdi ya da yönetim oyuncunun yetersizliğini ve fiziksel durumunu göz ardı ederek süreci tamamladı.

Rotasyon dönemi başladığında Ouattara'nın sergileyeceği performans, bu maliyetli hamlenin faturasının kime kesileceğini netleştirecek.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!

Fenerbahçe'de yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Ve şu anda ibrenin Romelu Lukaku'ya döndüğü öğrenildi. Tecrübeli forvet, diğer alternatiflere göre maliyet bakımından daha uygun

07.08.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Transfer döneminin başından beri birçok golcünün adı Fenerbahçe'yle alınıyor. Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriqi sonrasında bu bölgeye kesinlikle takviye yapacak. Başkan Aziz Yıldırım da bu yönde ifadeler kullanmıştı. Şu anda sürpriz bir şekilde Romelu Lukaku isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

7-8 MİLYONA DÜŞEBİLİR

Napoli, 33 yaşındaki Belçikalı oyuncu için 10 milyon euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Ancak yapılacak pazarlıklar sonrasında rakamın 7-8 milyon euro seviyesine gerileyebileceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.






TECRÜBESİ ÖNEMLİ KRİTER

Fenerbahçe'de bu sezon en önemli hedef şampiyonluk... Başka bir seçenek düşünülmüyor. Romelu Lukaku'nun tecrübesiyle birlikte takıma ciddi bir güç katacağı düşünülüyor. Listedeki alternatiflerin durumuna bakıldığında en uygun maliyete sahip isim de Lukaku... Bu konuda çok sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.