logo
17 EKİM 2026

Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?


 
 
Fenerbahçe, dün gece teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu açıkladı. Ancak Kartal durumu teyit eden açıklamada bulunmadı. Herşey bugün saat 11.30'da belli olacak. 

12.09.2026 07:28:00 / Güncelleme: 12.09.2026 07:36:01
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?

Fenerbahçe Kulübü, dün akşam saatlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçı sonrası istifa eden teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre İsmail Kartal, bugün saat 11.30'da Gaziantep FK maçının hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilecek antrenmanda takımın başında olacak.
Ancak İsmail Kartal, açıklamayı teyit eden bir beyan da bulunmadı, bugünkü antrenmana çıkacağını teyit de etmedi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Pep Guardiola ile görüştüğü iddia ediliyor.

 
Kartal bu sözlerle istifa etmişti?
 
UEFA Şampiyonlar Ligi' ilk haftasında 10 Eylül'de konuk ettiği Roma ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, görevinden istifa etmişti. Chobani Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kartal, "3 aydır buradayım. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımla yapmış olduğum antrenmanlar, kamplar... Başkan ve yöneticiler bize her konuda yarıdmcı olmaya çalıştı. Çok güzel günlerdi. Bu akşam ben görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla. Oyuncu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldım" demişti.

Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Almanya deplasmanında Hoffenheim’ı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı

16.10.2026 10:41:00
Haber Merkezi
 
Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3
Hoffenheım: 2 – Beşiktaş: 3
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya deplasmanında Hoffenheim'ı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Amir Murillo ve iki kez fileleri havalandıran Hyeon-gyu Oh kaydetti. Kartal, bu sonuçla lig aşamasında puanını 6'ya yükseltti.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Almanya'daki Rhein-Neckar-Arena'da oynanan karşılaşmaya Hoffenheim etkili başladı. Ev sahibi ekip, henüz 3. dakikada Machida'nın kafa vuruşuyla direğe takıldı.

3. dakika: Hoffenheim'da Machida'nın kafa vuruşunda top yan direkten döndü.

20. dakika: Hlozek, kaleci Nübel'i geçmesine rağmen dar açıdan yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı.

45+1. dakika: Beşiktaş, Olaitan'ın son çizgiden çevirdiği topla tehlike yarattı ancak Hoffenheim savunması gole izin vermedi.

İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamayınca soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

MURILLO PERDEYİ AÇTI

İkinci yarıya daha etkili başlayan Beşiktaş, rakip kalede üst üste fırsatlar yakaladı. 56. dakikada İlhan Fakılı, 57. dakikada ise Leandro Trossard önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

Aradığı golü 60. dakikada bulan siyah-beyazlılar, Amir Murillo'nun vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Hoffenheim, 68. dakikada Fisnik Asllani'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ancak Beşiktaş'ın cevabı gecikmedi.

OH SAHNEYE ÇIKTI, KARTAL'I ZİRVEYE TAŞIDI

73. dakikada Olaitan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Hyeon-gyu Oh, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı yeniden öne geçirdi: 1-2.

Gecenin yıldızı Oh, 79. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. İlhan Fakılı'nın pasında arka direkte topu ağlarla buluşturan Güney Koreli golcü, farkı ikiye çıkardı: 1-3.

Hoffenheim, 88. dakikada Koki Machida'nın kafa golüyle umutlandı ve skoru 2-3'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, zorlu deplasmandan üç puanla ayrıldı.

AVRUPA'DA HEDEF YOLUNA DEVAM ETMEK

Marsilya galibiyetinin ardından Hoffenheim'ı da mağlup eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ikide iki yaparak 6 puana ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, hücumdaki etkili performansıyla önemli bir galibiyet alırken son bölümde kalesinde gördüğü golle mücadeleyi stresli bitirdi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 22 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz temsilcisi Crystal Palace'ı konuk edecek.

TRABZONSPOR DEPLASMANDA 4 GOLLE KAZANDI

UEFA Konferans Ligi’nin ilk haftasında Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio’ya konuk olan Trabzonspor, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak Avrupa serüvenine üç puanla başladı

15.10.2026 21:53:00
Haber Merkezi
 
TRABZONSPOR DEPLASMANDA 4 GOLLE KAZANDI
TRABZONSPOR DEPLASMANDA 4 GOLLE KAZANDI
UEFA Konferans Ligi'nin ilk haftasında Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio'ya konuk olan Trabzonspor, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak Avrupa serüvenine üç puanla başladı.

Bordo-mavililer hücumdaki etkili performansıyla dört gol bulurken, kalesinde gördüğü iki gol ve maçın bazı bölümlerinde sergilediği ciddiyetten uzak oyun nedeniyle eleştirilerden kurtulamadı.

ONUACHU'DAN ERKEN GOL, SAKATLIK ŞOKU



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, henüz 3. dakikada Paul Onuachu'nun golüyle öne geçti. Mohamed Salah'ın savunma arkasına gönderdiği pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Onuachu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Ancak golcü futbolcu, 10. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Onuachu'nun yerine Franculino Djú oyuna dahil oldu. Trabzonspor, erken gelen golün ardından farkı artırmak için fırsatlar ararken KuPS Kuopio da zaman zaman geliştirdiği ataklarla tehlike yarattı.

SALAH FARKI İKİYE ÇIKARDI

İlk yarının son bölümünde baskısını artıran bordo-mavililer, 44. dakikada Mohamed Salah'ın golüyle rahatladı. Aral Şimşir'in şutunda savunmadan dönen topu önünde bulan Salah, meşin yuvarlağı filelere göndererek ilk yarının skorunu belirledi: 0-2.

Trabzonspor, soyunma odasına iki farklı üstünlükle gitti.

İKİNCİ YARIYA DJÚ DAMGASI



İkinci yarıya etkili başlayan Trabzonspor, 47. dakikada Franculino Djú'nun golüyle farkı üçe çıkardı. Pina'nın pasıyla gelişen atakta topu ağlara gönderen Djú, skoru 0-3 yaptı.

Ancak bordo-mavililerin rahatlaması uzun sürmedi. 54. dakikada KuPS Kuopio, Petteri Pennanen'in doğrudan kornerden kaydettiği golle farkı ikiye indirdi: 1-3.

Bu gol, Trabzonspor'un savunmadaki konsantrasyonunu yeniden tartışmaya açtı. Skor avantajını elinde bulunduran Karadeniz ekibinin oyunun kontrolünü zaman zaman rakibine bırakması, karşılaşmanın dikkat çeken yönlerinden biri oldu.

DJÚ İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI, KUPS SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Mücadelenin uzatma dakikalarında yeniden sahneye çıkan Franculino Djú, 90+1. dakikada kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti ve skoru 1-4'e taşıdı.

Ev sahibi ekip, 90+6. dakikada Gustav Engvall'ın golüyle bir kez daha fileleri havalandırdı. Karşılaşma, Trabzonspor'un 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

ÜÇ PUAN SEVİNDİRDİ, OYUN UYARDI

Trabzonspor'un Finlandiya deplasmanında dört gol atarak kazanması, Konferans Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmasını sağladı. Ancak kalesinde iki gol görmesi ve özellikle skor avantajını yakaladıktan sonra savunmada yaşadığı aksaklıklar, teknik heyetin üzerinde durması gereken konular olarak öne çıktı.

Avrupa kupalarında yalnızca gol atmak ve kazanmak yeterli değil. Bordo-mavililerin maçın tamamında aynı ciddiyeti göstermesi, savunma güvenliğini koruması ve oyun disiplinini sürdürmesi gerekiyor. Trabzonspor üç puanı aldı ancak sergilediği futbol, daha zorlu karşılaşmalar öncesinde önemli soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, üst üste 5 mağlubiyet alan Alman Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı

12.10.2026 14:22:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi
Samsunspor'da Thorsten Fink dönemi sona erdi
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, üst üste 5 mağlubiyet alan Alman Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Samsunspor'un başında çıktığı 25 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Fink, bu sezon ligde beklentilerin altında kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip, ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 5 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.



Üst üste 5 maçını kaybeden Samsunspor, ligde son sıralara geriledi.

Yaşanan kötü sonuçların ardından kulüp yönetimi ile 58 yaşındaki Thorsten Fink karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Teknik Direktör Thorsten Fink ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yarın başlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci haftanın perdesi, yarın açılacak

 

12.10.2026 10:27:00
Anadolu Ajansı
 
Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yarın başlayacak
Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta heyecanı yarın başlayacak

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda ikinci hafta müsabakaları, 13 ve 14 Ekim'de oynanacak.

Turnuvadaki Türk temsilcilerinden Galatasaray, yarın sahasında İspanyol ekibi Barcelona'yı ağırlayacak. Fenerbahçe ise 14 Ekim Çarşamba günü İngiltere'nin Aston Villa takımına konuk olacak.

"Devler Ligi"nde ikinci hafta maçlarının programı şöyle:

Yarın:

19.45 Lens (Fransa) - Sporting (Portekiz)

19.45 Sabah (Azerbaycan) - Slavia Prag (Çekya)

22.00 Galatasaray - Barcelona (İspanya)

22.00 Arsenal (İngiltere) - Lille (Fransa)

22.00 Atletico Madrid (İspanya) - Manchester United (İngiltere)

22.00 Inter (İtalya) - Club Brugge (Belçika)

22.00 Leipzig (Almanya) - PSV (Hollanda)

22.00 Viking (Norveç) - Bayern Münih (Almanya)

22.00 Villarreal (İspanya) - Napoli (İtalya)

14 Ekim Çarşamba:

19.45 Feyenoord (Hollanda) - Como (İtalya)

19.45 LASK (Avusturya) - Liverpool (İngiltere)

22.00 Aston Villa (İngiltere) - Fenerbahçe

22.00 Bodo/Glimt (Norveç) - Borussia Dortmund (Almanya)

22.00 Manchester City (İngiltere) - Paris Saint-Germain (Fransa)

22.00 Real Betis (İspanya) - Porto (Portekiz)

22.00 Roma (İtalya) - Real Madrid (İspanya)

22.00 Slovan Bratislava (Slovakya) - Stuttgart (Almanya)

22.00 Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - AEK (Yunanistan) 

İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi karaborsa bilet operasyonu yapıldı, 9 kişi gözaltına alındı

12.10.2026 09:49:00
İhlas Haber Ajansı
 
İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul'da karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi karaborsa bilet operasyonu yapıldı, 9 kişi gözaltına alındı.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile yarın akşam oynayacağı maç öncesi sanal medyada, karaborsa bilet satış ilanı verenlerin olduğu tespit edildi. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açtı.



Operasyon için düğmeye basıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah yapılan baskınlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam ediyor.

Yetkililer şüphelilerin satış fiyatlarını açıklamazken, resmi biletlerin 2 bin 800 TL ile 75 bin TL arasında satışa sunulduğu, bazı ikinci el platformlarda ise fiyatların 100 bin TL seviyesine yaklaştığı görüldü.

İstanbul'da yüzlerce kişi pedal çevirecek


 
İBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından düzenlenen Tarihi Yarımada Bisiklet Turu, 11 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Yaklaşık bin bisikletlinin pedal çevireceği 19 kilometrelik tur, İstanbul’un eşsiz tarihi mirasını sporla buluşturacak.
 

10.10.2026 23:54:00
Murat Çorbacı
 
 İstanbul'da yüzlerce kişi pedal çevirecek
 İstanbul'da yüzlerce kişi pedal çevirecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından fiziksel aktiviteyi teşvik etmek, bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak ve sürdürülebilir, çevreci bir şehir yaşamına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Tarihi Yarımada Bisiklet Turu için geri sayım başladı. 11 Ekim Pazar günü Yenikapı Bisiklet Evi'nden start alacak etkinlikte, yaklaşık 1000 bisiklet tutkunu Tarihi Yarımada'nın büyüleyici atmosferinde bir araya gelecek.

Katılımcıların güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşaması için her detayın düşünüldüğü etkinlikte, start öncesi katılımcılara bisiklet bakım desteği sağlanacak. Tur için kayıt yaptıran tüm sporseverlere etkinliğe özel katılımcı tişörtü, parkuru başarıyla tamamlayanlara ise günün anısına özel anı madalyası ve gıda paketi takdim edilecek.


Güzergah keyif verici

Yenikapı Bisiklet Evi önünden saat 09.00'da başlayacak ve 1 saat 30 dakika sürmesi planlanan 19 kilometrelik tur, katılımcılara İstanbul'un simge yapılarının gölgesinde pedal çevirme fırsatı sunacak. Tarihi Yarımada Bisiklet Turu için yollar trafiğe kapatılmayacak, katılımcılar güvenlik önlemleriyle birlikte şehrin tadını çıkaracak.

Sahil şeridinden Haliç kıyılarına, Balat'ın renkli sokaklarından Gülhane Parkı ve Sultanahmet Meydanı'na uzanan rota; Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Mısır Çarşısı gibi kentin dünya mirası anıtlarını kapsayacak. Katılımcılar ayrıca turun en özel duraklarından biri olan Sultan III. Ahmet Çeşmesi önünde verilecek fotoğraf molasında bu tarihi anı ölümsüzleştirecek.

Hava sıcak

Yarış gününde güneşli bir hava beklenirken, sıcaklığın en düşük 17, en yüksek 24 derece olması öngörülüyor. 19 kilometrelik parkurun detaylı güzergâhı da şu şekilde olacak:
Tur, Yenikapı Bisiklet Evi önünden start alacak. Sahil hattı üzerinden Kumkapı ve Çatladıkapı Geçidi yönünde ilerleyen bisikletliler, Sirkeci ve Eminönü'ne ulaşacak. Ardından Unkapanı, Cibali ve Fener güzergâhını takip ederek Balat'a varacak olan konvoy, Balat'tan dönüş yaparak aynı hat üzerinden yeniden Sirkeci'ye yönelecek.

Buradan Gülhane Parkı'nın sahil girişine yönelecek katılımcılar, parkın içinden geçip tramvay çıkışından Sultanahmet yönüne devam edecek. Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya çevresine ulaşan bisikletliler için Sultan III. Ahmet Çeşmesi önünde fotoğraf molası verilecek. Molanın ardından Küçük Ayasofya Caddesi ve Aksakal Sokak üzerinden Kennedy Caddesi'ne bağlanılarak Çatladıkapı ve Kumkapı sahil hattı takip edilecek ve tur, başlangıç noktası olan Yenikapı Bisiklet Evi önünde tamamlanacak.

RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında hata yapmadı

10.10.2026 21:22:00 / Güncelleme: 10.10.2026 21:26:17
Haber Merkezi
 
RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ
RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında hata yapmadı! Asensio'nun golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, İrfan Can ve Oğuz Aydın'ın son bölümdeki golleriyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

ASENSIO SAHNEYE ÇIKTI



Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, 12. dakikada aradığı golü buldu. Kerem'in ceza sahası içindeki pasında sol çaprazda topla buluşan Asensio, savunmaya da çarpan vuruşuyla kaleci Fofana'yı avladı: 0-1.

Golden sonra beraberlik için fırsat arayan Çaykur Rizespor, 42. dakikada Mithat'ın ortasında Qazım Laçi'nin kafa vuruşuyla tehlike yarattı ancak top auta çıktı. İlk yarıyı Fenerbahçe önde kapattı.

RİZE YÜKLENDİ, FENERBAHÇE DİRENDİ

İkinci yarıda ev sahibi ekip beraberlik için baskısını artırdı. 48. dakikada Kerem, şık çalımlarla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak fırsatı değerlendiremedi. 52. dakikada Olawoyin'in ceza sahası dışından çektiği şut da az farkla auta gitti.

dakikada Kerem'in pasında Greenwood'un şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Rizespor'un beraberlik arayışları sonuç vermeyince son sözü Fenerbahçe söyledi.

SON DAKİKALARDA FARK AÇILDI

Dakikalar 84'ü gösterdiğinde Oğuz Aydın'ın pasıyla topla buluşan İrfan Can, ceza sahası dışından uzak direğe gönderdiği şutla farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Bu golden yalnızca üç dakika sonra sahneye bu kez Oğuz Aydın çıktı. Lukaku'nun pasını alan Oğuz, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı vuruşta iki direğe de çarpan topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu belirledi: 0-3.

Fenerbahçe, Rize deplasmanında son bölümde bulduğu gollerle galibiyetini perçinledi ve üç puanı üç golle aldı.

TRABZONSPOR SAMSUN'DA 3 GOLLE KAZANDI!

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 3-0 mağlup etti

10.10.2026 18:09:00 / Güncelleme: 10.10.2026 21:48:56
Haber Merkezi
 
TRABZONSPOR SAMSUN'DA 3 GOLLE KAZANDI!
TRABZONSPOR SAMSUN'DA 3 GOLLE KAZANDI!
Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri Muçi, Nwaiwu ve Dju kaydetti. İlk yarıda üç gol bulan Trabzonspor, Melih Kabasakal'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlüğünü korudu.

TRABZONSPOR İLK YARIDA FİŞİ ÇEKTİ



Karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor, 9. dakikada Muçi'nin şutunda kaleci Okan Koçuk'tan seken topu önünde bulan Salah ile gole yaklaştı. Salah'ın vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

dakikada Coulibaly'nin sağdan çevirdiği topa Bayo'nun şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti. 24. dakikada Mustafa Eskihellaç'ın ceza sahası önünden çektiği şutta kaleci Okan Koçuk gole izin vermedi.

28. dakikada Muçi perdeyi açtı. Mustafa Eskihellaç'ın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Muçi, altıpasın solundan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

dakikada kaleci Okan Koçuk'un topu kontrol etme girişimindeki hatasını değerlendiren Nwaiwu, araya girerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Trabzonspor, 40. dakikada bir gol daha buldu. Salah'ın savunma arkasına gönderdiği pasta topla buluşan Dju, rakibini geçtikten sonra sağ alt köşeye yaptığı vuruşla skoru 3-0'a taşıdı.

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ KALDI

dakikada orta alandaki ikili mücadelede kendisine faul yapan Elliot Watt'ın yüzüne kafasıyla müdahalede bulunan Melih Kabasakal, hakem Oğuzhan Çakır tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Samsunspor, karşılaşmanın kalan bölümünde 10 kişi mücadele etti.

İlk yarı, Trabzonspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

SAMSUNSPOR DİREKLERİ GEÇEMEDİ

İkinci yarıya farkı azaltmak için çıkan Samsunspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 51. dakikada kale çizgisi önünde oluşan karambolde Coulibaly'nin şutunda top direkten döndü.

dakikada Coulibaly bir kez daha gole yaklaştı ancak şutunda top direkten oyun alanına geri döndü. Aynı pozisyonun devamında Fatih'in vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı. Samsunspor, üst üste gelen fırsatlarda direkleri aşamadı.

dakikada Fatih Kaya'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Oskar'ın şutu üstten dışarı gitti.

dakikada Trabzonspor farkı artırma fırsatı yakaladı. Nwaiwu'nun ara pasında kaleci Okan Koçuk ile karşı karşıya kalan Cabral'ın şutunda Okan, topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzonspor, Samsunspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.