logo
08 AĞUSTOS 2026

Fırtına galibiyet istiyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 18. haftasında yarın saat 16.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak

21.01.2017 00:00:00
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.
Ligdeki son maçında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, Kasımpaşa'yı da yenerek bu sezon ilk kez üst üste iki dış saha müsabakasını kazanmaya çalışacak. Bordo-mavililerde, sakatlığı devam eden Slovak oyuncu Matus Bero, karşılaşmada forma giyemeyecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Öte yandan Trabzonspor, Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, saat 14.30'da özel uçakla İstanbul'a gidecek.

Samsunspor'da 8 oyuncu gitti, 7 oyuncu geldi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da bu transfer döneminde 8 oyuncuyla yollar ayrıldı, 7 yeni transfer takviyesi yapıldı.

08.08.2026 13:18:00 / Güncelleme: 08.08.2026 13:20:42
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor'da 8 oyuncu gitti, 7 oyuncu geldi
Samsunspor'da 8 oyuncu gitti, 7 oyuncu geldi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da bu transfer döneminde 8 oyuncuyla yollar ayrıldı, 7 yeni transfer takviyesi yapıldı.

Samsunspor, Süper Lig'e çıktığı ve Avrupa'ya gitme başarısı gösterdiği kadronun iskeletini oluşturan birçok oyuncuyla bu sezon yollarını ayırdı. Özellikle stoperin vazgeçilmez ikilisi Lubo Satka ve Rick van Drongelen ile birlikte orta sahanın bel kemiği Olivier Ntcham, kaptan Zeki Yavru, orta sahanın dinamosu Carlo Holse ve Fenerbahçe'den kiralanan kaleci İrfan Can Eğribayat'ın takımdan ayrılması kadronun eksilmesine neden oldu. Karadeniz temsilcisi, bu ayrılıklardan Drongelen ve Holse'nin satışından ise kulüp satış rekorları kırarak hatırı sayılır bir gelir elde etti.



Giden oyuncuların yerine ise yerli futbolcular veya potansiyeli yüksek yabancı oyunculara transfer edildi. Drongelen yerine Polonyalı sol stoper Ivan Drapinski (22), Satka yerine İtalyan sağ stoper Gabriele Guarino (22), Holse yerine Malili Antoine Sekongo (22), Ntcham'ın yerine İskoç Elliot Watt (26) transfer edildi. Ayrıca Türk pasaportlu gurbetçilerden Bilal Beyazıt (27), Samed Onur (24) ve Fatih Kaya (27) da kadroya dahil edildi.



Gelen ve giden transferlerin yanı sıra kiralıktan dönen oyuncular da kadroya katıldı. İsveçli kanat forvet Richie Omorowa, Arnavut kanat oyuncusu Arbnor Muja, kaleci Taha Tosun ve sağ bek Mustafa Haluk Tan da geçen sezon kiralık olarak forma giydikleri takımlardan ayrılarak Samsunspor kadrosuna katıldı.

Öte yandan hali hazırda kadroda bulunan oyunculardan Toni Borevkovic, Ali Badre Diabate, Cherif Ndiaye, Marius Mouandilmadji, Arbnor Muja, Richi Omorowa gibi oyuncuların durumunun ise gelen trasnfer teklifleri ve yeni transferin durumuna göre netleşeceği öğrenildi.

Alanyaspor'dan orta sahaya çifte takviye

Corendon Alanyaspor, 2026-2027 sezonu öncesi kadro yapılanmasını sürdürüyor

08.08.2026 13:10:00
İhlas Haber Ajansı
 
Alanyaspor'dan orta sahaya çifte takviye
Alanyaspor'dan orta sahaya çifte takviye
Corendon Alanyaspor, 2026-2027 sezonu öncesi kadro yapılanmasını sürdürüyor. Turuncu-yeşilli ekip, Kayserispor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Ali Gezek ile 4 yıllık, Giresunspor'dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Şahin Dik ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Corendon Alanyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında genç oyuncu transferlerine devam ediyor. Akdeniz ekibi, Kayserispor forması giyen 20 yaşındaki Baran Ali Gezek'i 4 yıllığına, Giresunspor'dan Şahin Dik'i ise 5 yıllığına kadrosuna kattı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde iki futbolcu için imza töreni düzenlendi.Geçtiğimiz sezon Eyüpspor'da kiralık olarak forma giyen Baran Ali Gezek, 19 resmi karşılaşmada görev aldı. Giresunspor formasıyla geçen sezon 27 resmi karşılaşmada görev alan 22 yaşındaki Şahin Dik ise attığı 11 golle takımına katkı sağladı.

Hasan Çavuşoğlu: "İkisine de inanıyorum ve güveniyorum"



İmza töreninde konuşan Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, genç oyunculara yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Gördüğünüz gibi bugün 2 tane transferimiz var. Genç oyuncular. Bir tanesi sağımda Baran Ali Gezek, Kayserispor'dan. Baran Ali'yi zaten tanıyorsunuz. Bir tanesi de solumda Şahin. O da Giresunspor'da. O da gerçekten iyi bir futbolcu. Kendisini de takip ettiğimiz bir futbolcu" dedi.

Gençlere önem verdiklerini belirten Çavuşoğlu, "Gençlere yatırım yapıyoruz. Genç oyuncuları Alanyaspor bünyesinden yetiştirip başka takımlara da gönderme imkanımız oluyor her zaman. Baran Ali de milli takıma gitti. U21 Milli Takımı'nda da oynuyor. Baran Ali 20 yaşında, Süper Lig'de 52 maçı var. İnşallah Şahin de aynı şeye ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.
İki futbolcunun da Alanyaspor'u tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Baran Ali'yi bildiğim kadarıyla çok isteyen kulüpler de var ama Alanyaspor'a gelmek istedi. Kendisine de teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Şahin'e de teşekkür ediyorum. İnşallah burada ikisi de çıkış yapacaklar. İlk 11'de yer bulacaklar. İkisine de inanıyorum ve güveniyorum. Ailemize hoş geldin diyorum" diye konuştu.

Baran Ali Gezek: "Elimden gelen her şeyi yapacağım"

Alanyaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Baran Ali Gezek, "Alanyaspor gibi bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Alanyaspor'un faydaları için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah sakatlıksız, kazasız belasız hedeflerimize ulaşacağımız bir sene olur. Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şahin Dik: "Hayalim olan Süper Lig'e geldim"

Alanyaspor'a transferinin kendisi için önemli bir adım olduğunu ifade eden Şahin Dik ise, "Öncelikle Alanyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Bu kulüp için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım her zaman. Alttan yukarı bütün liglerde oynadım. Sonunda hayalim olan Süper Lig'e geldim. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Baran Ali Gezek 4 yıllık, Şahin Dik ise 5 yıllık sözleşmeye imza atarak resmen Corendon Alanyasporlu oldu.

Benfica, Pavlidis için daha çok istiyor



 
 
Benfica Teknik Direktörü Marco Silva, adı Fenerbahçe'yle de anılan Pavlidis hakkında açıklamalarda bulundu. Sözlerinin arka planında ise "daha çok para verin" vardı!
 

08.08.2026 12:10:00 / Güncelleme: 08.08.2026 12:13:22
Haber Merkezi
 
Benfica, Pavlidis için daha çok istiyor
Benfica, Pavlidis için daha çok istiyor

Portekiz ekibi Benfica'nın hocası Marco Silva, "Pavlidis son derece profesyonel bir ruha sahip. Bulunduğu kulübe büyük saygı duyuyor. Burada olmaktan gerçekten memnun. Transfer dönemi açık olduğunda söylentiler ve gelişmeler hem oyuncuların hem de kulüplerin aklını meşgul edebilir. Biz ne istediğimizi biliyoruz. İstikrarlı kalmalı ve bu istikrarı hem oyuncularımıza hem de taraftarlarımıza yansıtmalıyız. Pavlidis büyük bir profesyonel. Kulüp için çok önemli bir oyuncu. Bulunduğu yerde olmaktan mutluluk duyan biri olarak hareket ediyor" dedi.

70 milyon Euro istiyorlar

Silva'nın bu sözlerinin arka planında, "Oyuncumuza daha yüksek teklifler yapın" ayrıntısı bulunuyordu. Sorun şu ki; Benfica'nın 70 milyon Euro gibi gerçek dışı bir beklentisi var. Fenerbahçe'nin listesinde Yunan forvet de bulunuyordu. Ancak 70 milyon Euro gibi bir para ödemeyi akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar.

26 yaşındaki topçu geçen yıl Portekiz Süper Ligi'nde oynadığı 33 maçta 22 gol, 4 asist üretmişti. 
 

Transferi Mourinho engelledi


 
Real Madrid forması giyen Brahim Diaz'ın adı hem Galatasaray, hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş'la anılıyordu. Ancak La Liga temsilcisi, oyuncuyla yeni sözleşme konusunda anlaştı. Bu hamlenin arkasında ise Mourinho var.

08.08.2026 06:25:00
Haber Merkezi
 
 Transferi Mourinho engelledi
 Transferi Mourinho engelledi

Real Madrid'le sözleşmesinin son senesine giren Brahim Diaz'ın adı İstanbul ekipleriyle anılıyordu. Ancak Faslı yıldızla ilgili son kararı Teknik Direktör Mourinho verdi. Portekizli çalıştırıcı, yönetimle görüşme yaparak Diaz'ın mukavelesinin uzatılmasını istedi. 27 yaşındaki futbolcuyla kişisel şartlarda anlaşma sağlandı. Diaz'ın yeni sözleşmesi 30 Haziran 2029'a kadar sürecek. Ayrıca kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunacak (çift taraflı). Aslında işlerin bu noktaya geleceği daha önceden belliydi. Çünkü Faslı oyuncu, Madrid'de kalmak istiyordu.

İstanbul ekipleri ise şu anda mecburen farklı adreslere yöneldi. Mourinho'nun kararı olmasaydı, Diaz satılacaktı. Ve oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de biteceği için transfer daha uygun şartlarda tamamlanabilirdi. Bu dosya şu anda Türkiye açısından kapanmış gibi gözüküyor.

Transfer yasağı kalktı, 15 futbolcuyu kadrosuna kattı


 
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Metro Holding Kayserispor, transfer yasağının kalkmasının ardından 15 futbolcuyla anlaşıldığını duyurdu.

08.08.2026 05:47:00
HABER MERKEZİ/AA
 
Transfer yasağı kalktı, 15 futbolcuyu kadrosuna kattı
Transfer yasağı kalktı, 15 futbolcuyu kadrosuna kattı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Metro Holding Kayserispor, transfer yasağının kalkmasının ardından 15 futbolcuyla anlaşıldığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamaya göre, Gökhan Değirmenci, Mert Göckan (Duisburg - Almanya), Cemal Tabidze (Dinamo Mahaçkale-Rusya), Denis Ravzan Radu, Cenk Şen, Benhur Keser, Taulant Seferi, Sinan Kurt (Amed Sportif), Mamadi Camara (Reading FC), Marco Dulca (FC Petrolul Ploiești-Romanya), Mehmet Murat Uçar, Malik Hayvalı, Florent Hasani, Fethi Özer ve Daniel Moreno (Amed Sportif) ile anlaşma sağlandı.

Kulüp, 7 Ağustos'ta akşam saatlerinde transfer yasağının kaldırıldığını bildirmişti.

Altay Bayındır, Celta Vigo'da

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı

07.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 28 yaşındaki eldivenin 2026/27 sezonu sonuna kadar kiralık olarak İspanyol ekibinin formasını giyeceği belirtildi.

İngiliz devi Manchester United, transferi sosyal medya hesaplarından "Altay'a yeni macerasında başarılar dileriz" ifadeleriyle duyurdu. Transferi resmileştiren Celta Vigo ise sosyal medya üzerinden Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı fenomen Bilal Göregen'in yer aldığı yaratıcı bir tanıtım videosu paylaştı. İspanyol ekibi paylaşımında, "Vigo'dan selamlar, Türk kardeşlerim" mesajına yer vererek milli file bekçisine "Hoş geldin" dedi.

Yapılan anlaşmaya göre Altay Bayındır, sezon sonuna kadar kiralık olarak İspanya'da forma giyecek. Sözleşmede yer alan satın alma opsiyon bedeli ise 4 milyon Euro olarak belirlendi.

Bu bedel, milli kalecinin sahaya çıkacağı maç sayısına bağlı olarak yukarı yönlü değişiklik gösterebilecek. Diğer yandan, 2023 yılında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay'ın sözleşmesindeki madde gereği, Celta Vigo'nun satın alma opsiyonunu kullanması durumunda sarı-lacivertli kulüp bu bedel üzerinden yüzde 20 pay, yani 800 bin Euro elde edecek.

Teknik direktör Claudio Giraldez yönetimindeki Celta Vigo, geçtiğimiz sezonu La Liga'da 6. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı. Düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen tecrübeli kalecinin, İspanyol ekibinin İtalya'daki sezon öncesi hazırlık kampına doğrudan katılacağı; Sassuolo ve Napoli ile oynanacak hazırlık maçlarında kadroda yer alacağı bildirildi.

Türk motosiklet sporcuları, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki organizasyonlarda mücadele edecek. Hasan Hüseyin Baş, Cremona pistinde ter dökecek

Türk motosiklet sporcuları, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki organizasyonlarda mücadele edecek. Bağımsız Türkiye Partisi'nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın torunu, milli sporcu Hasan Hüseyin Baş da İtalya'nın Cremona pistindeki şampiyonaya katılacak
 

07.08.2026 11:20:00 / Güncelleme: 07.08.2026 14:39:48
AA
 
Türk motosiklet sporcuları, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki organizasyonlarda mücadele edecek. Hasan Hüseyin Baş, Cremona pistinde ter dökecek
Türk motosiklet sporcuları, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki organizasyonlarda mücadele edecek. Hasan Hüseyin Baş, Cremona pistinde ter dökecek
Türk motosiklet sporcuları, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki organizasyonlarda mücadele edecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun açıklamasına göre milli motosikletçi Deniz Öncü, İngiltere'nin Silverstone Pisti'nde düzenlenecek Dünya Moto2 Şampiyonası'nda ELF Marc VDS Yarış Takımı adına mücadele edecek.

Deniz, organizasyonda bugün serbest antrenmanlara, yarın da sıralama turlarına katılacak. Ay-yıldızlı motosikletçi, 9 Ağustos Pazar günü TSİ 13.15'te 17 turluk Moto2 yarışında, TSİ 15.00'te ise 20 turluk MotoGP yarışında dereceye girmek için gaza basacak.

Milliler İtalya, Avusturya ve İspanya'da da gaza basacak
Milli sporcuların mücadele edeceği Avrupa SSP300 Kupası ve Uluslararası Alpe Adria Pist Şampiyonası, İtalya'da gerçekleştirilecek.

Cremona pistindeki şampiyonada Oğuz Taşhan, İshak Demir Dönmez, Hasan Hüseyin Baş, Murathan Yiğit Yıldız ve Turgut Durukan ter dökecek. Serbest antrenmanların bugün yapılacağı şampiyonada, yarın önce sıralamalar sonrasında ilk yarışlar gerçekleştirilecek. 9 Ağustos Pazar günü ise hafta sonunun ikinci yarışları start alacak.

Berkay Sarıay, Uzay Alp Urcan ve Ali Said Ünal da 8-9 Ağustos tarihlerinde MotoMini Avusturya'da, Poyraz Bor ise MotoMini İspanya'da piste çıkacak.

Slovak Karting Merkezi'nde Berkay Sarıay ve Uzay Alp Urcan 190'da, Ali Said Ünal da 160 sınıfında yer alacak. Genç motosikletçi Poyraz Bor ise İspanya Pontes Pisti'ndeki MotoMini 160 sınıfında mücadele edecek.

Salah'ın resmi fiyatı açıklandı

Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir

06.08.2026 17:05:00
İhlas Haber Ajansı
 
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Anlaşma kapsamında oyuncuya ayrıca, her bir futbol sezonu için şarta bağlı bonuslar ödenecektir. Yine oyuncu ile yapılan imaj hakları sözleşmesi kapsamında, mağazacılık şirketimizde 'Mohamed Salah' özelinde satılacak ürünlerden oyuncuya %20 pay verilecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, oyuncuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.

Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

06.08.2026 16:53:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, Piast Gliwice'de top koşturan Polonyalı savunmacı Igor Drapinski'yi 2031 yılına kadar renklerine bağladı. 22 yaşındaki futbolcu, 2025-2026 sezonunda Piast Gliwice formasıyla çıktığı 30 resmi karşılaşmada 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İmza töreni, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Igor Drapinski'ye büyük Samsunspor ailemize hoş geldin diyor, şanlı kırmızı-beyazlı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Futbol kariyerine Wisla Plock'ta başlayan Drapinski, Polonya alt yaş milli takımlarında da forma giymesinin yanı sıra ülkesinin A Milli Takımı geniş kadro havuzunda da yer alıyor.
Igor Drapinski, bu sezon Antoine Sekongo, Elliot Watt, Bilal Beyazıt, Samed Onur ve Fatih Kaya'nın ardından Samsunspor'un 6. transferi oldu.

Fenerbahçe tur kapısını araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-0 yendi

05.08.2026 23:17:00
AA
 
Fenerbahçe tur kapısını araladı
Fenerbahçe tur kapısını araladı
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-0 yendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe'nin Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk ettiği mücadelenin ilk yarısı, sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

10. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Asensio'nun pasında topla buluşan Kerem, ceza sahası içinde pasını Talisca'ya aktardı. Bu oyuncunun sol çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.



45. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sağ taraftan kazanılan köşe atışında Asensio'nun ceza sahası dışına yerden pasında Greenwood topla buluştu. Bu futbolcunun yakın direğe sert şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0.

Sakatlıklar nedeniyle karşılaşma sık sık dururken ilk yarıyı sarı-lacivertli takım, 2-0 önde bitirdi.

59. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Asensio ve Greenwood, verkaçlarla ceza sahası içine girdi. Greenwood'un önünde kalan topa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.



60. dakikada Skriniar'ın savunma arkasına uzun pasına hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, topu kontrol ettikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kerem'in dokunuşunda kaleciden seken top, Talisca'nın önünde kaldı. Brezilyalı oyuncunun boş kaleye şutunda savunmadan seken top tekrar Kerem'e geldi. Yardımcı hakem, Kerem'e gelen son pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

67. dakikada Asensio'nun savunma arkasına pasında topu göğsüyle kontrol eden Talisca'nın uzak direğe sert şutunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

68. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında Asensio, meşin yuvarlağı penaltı noktasına doğru gönderdi. Skriniar'ın kafa vuruşunun ardından son dokunuşu Talisca yaparken kaleci Khudiakov, gole izin vermedi.

90+1. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Sol kanattan topu taşıyan ve ceza alanına giren Oğuz Aydın, meşin yuvarlağı yerden içeriye çevirdi. Talisca'nın müdahale edemediği top, penaltı noktasının sağındaki İrfan Can Kahveci'nin önünde kaldı. İrfan'ın şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak uzaklaştı.

Mücadele, Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.