logo
18 AĞUSTOS 2026

Frankfurt'un Can Uzun'da son rakam

Galatasaray neredeyse transfer döneminin başından beri Can Uzun için uğraşıyor

18.08.2026 11:51:00
Haber Merkezi
 
Frankfurt'un Can Uzun'da son rakam
Frankfurt'un Can Uzun'da son rakam
Galatasaray neredeyse transfer döneminin başından beri Can Uzun için uğraşıyor. Bugün itibarıyla transfer ihtimali düşük gözüküyor. Çünkü Eintracht Frankfurt, kesinlikle yardımcı olmuyor!






Galatasaray'da Can Uzun hamlesine çok önem veriliyordu. 20 yaşındaki futbolcunun durumu, 10 numara transferinden bağımsızdı. Çünkü 1.86 boyundaki oyuncu, sol kanat ve forvet bölgesinde de görev yapabiliyor. Hücum anlamında tam bir joker olduğu için Teknik Direktör Okan Buruk'un gözdesiydi.






10 MİLYON İNDİLER!

Eintracht Frankfurt Kulübü, uzun bir süre 60 milyon euroluk serbest kalma bedelinde direttti. Alınan bilgilere göre; Bundesliga temsilcisi son olarak 50 milyon euroya düştü. Ve daha fazla indirim yapılmayacağını Galatasaray'a iletti. Açık konuşmak gerekirse bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi son derece zor...







ELLERİ SON DERECE RAHAT

Eintracht Frankfurt, yüksek bedellerle yaptığı oyuncu satışlarıyla tanınıyor. Ekonomik açıdan hiçbir problemleri yok. Bu sebeple de pazarlıklarda son derece kararlı tutumlar sergiliyorlar. Can'la ilgili Galatasaray açısından en acı verici ayrıntı ise şu:







Frankfurt genç yeteneği 2024 yazında Nürnberg'den almıştı. Toplamda 13 milyon euro ödendi. Galatasaray o dönemde aynı parayı masaya koysaydı, işi bitirebilecekti.

Lemina daha yeni imza attı

Galatasaray'la sözleşmesini 30 Haziran 2028'e kadar uzatan Mario Lemina'da belirsizliğin bittiği düşünülüyordu. Ancak bazı Suudi Arabistan ekiplerinin hala devrede olduğu öğrenildi

18.08.2026 13:03:00
Haber Merkezi
 
Lemina daha yeni imza attı
Lemina daha yeni imza attı
Kalacak mı, gidecek mi derken Mario Lemina Galatasaray'la sözleşmesini yenilemişti. Gabonlu ön liberonun mevcut kontratı 30 Haziran 2028'e kadar devam ediyor. Normalde bu imzanın ardından ortada bir belirsizliğin kalmaması gerekiyordu. Ancak bazı Suudi Arabistan ekiplerinin 32 yaşındaki futbolcuyla hala ilgilendiği öğrenildi.






GERİ ÇEVİRMİŞTİ

1.84 boyundaki orta saha oyuncusu, kısa süre önce Suudi Arabistan pazarına sıcak bakmamıştı. Alınan bilgilere göre; tecrübeli futbolcuya çok yüksek yıllık maaş önerileri geldi. Yönetim ise gelişmeleri şaşkınlıkla izliyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lemina'nın imzası sonrasında oyuncuya çok güvendiğini söylemişti.






PEKİ İHTİMAL VAR MI?

Gelelim kritik noktaya... Mario Lemina'nın satılma ihtimali var mı? Oyuncunun kafasında ayrılık gibi bir düşüncenin olmadığı kaydedildi. Yönetim ve teknik heyet de yeni sezon planlamasını Lemina'nın varlığına göre yaptı. Yani 32 yaşındaki futbolcunun bu saatten sonra gitmesi beklenmiyor.

Ederson için Fenerbahçe'nin tek şansı kaldı

İtalyan ekibi Juventus, Tottenham forması giyen Guglielmo Vicario ile anlaşma sağladı. Böylece Ederson transferinden çekildiler. Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisinde tek talip kaldı. Aksi durumda kalacak

18.08.2026 13:01:00
Haber Merkezi
 
Ederson için Fenerbahçe'nin tek şansı kaldı
Ederson için Fenerbahçe'nin tek şansı kaldı
Ederson hem yabancı kontenjanında kapladığı yer hem de yüksek maaşı sebebiyle "gönderilecek" isimler arasında gösteriliyordu. Juventus'un son dönemlerde oyuncuya bir ilgisi oldu. Fakat günün sonunda Tottenham'dan Guglielmo Vicario ile anlaşma sağladılar. Böylece Ederson defteri onlar için kapandı.

VERİRSE AL-HİLAL VERİR

Şu anda Ederson'la Benfica ve Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ilgileniyor. Benfica, Fenerbahçe'nin beklediği maddi şartları karşılamaktan son derece uzak... Özetle tek seçenek olarak Al-Hilal gözüküyor. Şu ana kadar resmi bir teklif sunmadılar. Ancak durumun değişebileceği düşünülüyor.






MİNİMUM 2 YILI VAR

Suudi Arabistan temsilcisi, uygun şartlarla masaya oturursa iş bitecek. Aksi durumda Ederson yoluna Fenerbahçe'de devam edecek. 1.88 boyundaki file bekçisinin Sarı-Lacivertliler'le 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi var. 33 yaşındaki futbolcunun kontratında ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu mevcut (çift taraflı).

Galatasaray Fenerbahçe'ye güzellik yapar mı?

Galatasaray'ın Lyon forması giyen Malick Fofana'yla ilgilendiği konuşuluyor. Eğer transfer kısa süre içinde biterse Belçikalı kanat 26 Ağustos'ta Fenerbahçe'yle oynanacak rövanşta olmayacak. Peki son durum ne?

18.08.2026 12:52:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Fenerbahçe'ye güzellik yapar mı?
Galatasaray Fenerbahçe'ye güzellik yapar mı?
Bilindiği üzere Galatasaray sol kanat için oyuncu arıyor. Ve listeye Lyon forması giyen Malick Fofana'nın da eklendiği konuşuluyor. 21 yaşındaki Belçikalı futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterini fazlasıyla karşılıyor. Bu arada Roma'nın da 1.69 boyundaki futbolcuya ilgisi var.






KADERİN BİR CİLVESİ

Aslan'ın ezeli rakibi Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Lyon'la eşleşmişti. İlk mücadele yarın Kadıköy'de oynanacak. Galatasaray, Malick Fofana hamlesini kısa süre içinde tamamlarsa, genç futbolcu 26 Ağustos'taki rövanşta forma giyemeyecek. Peki böyle bir ihtimal var mı?






ÇIKIŞ MADDESİ VAR AMA...

Malick Fofana'nın Lyon'daki sözleşmesinde serbest kalma maddesi var. Ancak biraz farklı:

Lyon küme düşerse Fofana 30 milyon euro karşılığında serbest kalabiliyor!

Böyle bir durumun yaşanması ise uzun vadede beklenmiyor! Fransız ekibi, genç futbolcuyu 2024'ün Ocak ayında Gent'ten almıştı. O dönemde 19.5 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Ve minimum bonservis beklentilerinin 40 milyon euro civarında olduğu konuşuluyor. Özetle Galatasaray'ın Belçikalı futbolcuya imza attırma ihtimali son derece düşük...

Beşiktaş taraftarları rüyada

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Kauno Zalgiris ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı

18.08.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş taraftarları rüyada
Beşiktaş taraftarları rüyada
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Kauno Zalgiris ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Perşembe günü tribünlerde boş yer kalması beklenmiyor.






Şu ana kadar oynadığı bütün resmi karşılaşmaları kazanan Beşiktaş, taraftarlarını mutlu ediyor. Kartal, perşembe günü Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Kauno Zalgiris'i konuk edecek. Kritik mücadelenin biletleri de satışa çıktı. Rövanş ise 27 Ağustos'ta Zalgiris'in sahasında...






İŞTE FİYATLAR

Tüpraş Stadyumu'ndaki maçın bilet fiyatları şöyle:

VIP 100: 21 bin TL
VIP 101-126: 19 bin TL
1. Kategori: 5.750 TL
2. Kategori: 5.500 TL
3. Kategori: 5.250 TL
4. Kategori: 4.750 TL
5. Kategori: 4.350 TL
6. Kategori: 3.950 TL
415-416 Blok: 4.250 TL
414-417 Blok: 3.950 TL
413-418 Blok: 3.750 TL
7. Kategori: 1.750 TL
8. Kategori: 1.600 TL






İNANILMAZ İLGİ

Siyah-Beyazlı taraftarların, karşılaşmanın biletlerine inanılmaz bir ilgi gösterdiği öğrenildi. Perşembe günü Tüpraş Stadyumu'nun kapalı gişe olması bekleniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, "Taraftara bir mesajım var. Mükemmel bir stadyuma sahibiz. Harika bir atmosfer var ve onlar bizim itici gücümüz. Onlara çok ihtiyacımız var. Perşembe günü de çok önemli bir maça çıkacağız. Lütfen gelin ve bize destek olun" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş’tan Fares Ghedjemis hamlesi!

Hem Süper Lig'de hem Avrupa'da fırtına gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta transferler durmuyor

18.08.2026 12:01:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’tan Fares Ghedjemis hamlesi!
Beşiktaş’tan Fares Ghedjemis hamlesi!
Hem Süper Lig'de hem Avrupa'da fırtına gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta transferler durmuyor. Siyah beyazlıların gündemine bu sefer de Frosinone forması giyen 23 yaşındaki Cezayirli futbolcu Fares Ghedjemis geldi.






Foot Mercato'nun haberine göre Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek amacıyla Fares Ghedjemis'yi transfer listesine aldı. Siyah-beyazlıların genç kanat oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.






GEÇEN SEZON 15 GOL ATTI

Ağırlıklı olarak sağ kanatta görev yapan Ghedjemis, geçen sezon Serie B'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Cezayirli futbolcu, çıktığı 37 lig karşılaşmasında 15 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.







Sol ayağını etkili kullanan Ghedjemis; sürati, bire birdeki başarısı ve ceza sahasına yaptığı koşularla öne çıkıyor. Hücum oyuncusuyla Celtic ve Rangers'ın da ilgilendiği ileri sürülüyor.






SÖZLEŞMESİ 2028'DE BİTİYOR

Fares Ghedjemis'nin Frosinone ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'e kadar devam ediyor. İtalyan ekibinin önemli oyuncuları arasında bulunan Cezayirli futbolcu için yüksek bir bonservis talep edebileceği belirtiliyor.

Deniz mi, Bertuğ mu?

Galatasaray, yabancı forvet dışında hücum hattına yerli bir santrfor da eklemek istiyor Porto'dan Deniz Gül ve Başakşehir'den Bertuğ Yıldırım'a Okan Buruk onay verdi

18.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Deniz mi, Bertuğ mu?
Deniz mi, Bertuğ mu?
Galatasaray, yabancı forvet dışında hücum hattına yerli bir santrfor da eklemek istiyor Porto'dan Deniz Gül ve Başakşehir'den Bertuğ Yıldırım'a Okan Buruk onay verdi.

Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray'ın yabancı forvet arayışları sürüyor. Öte yandan bir de yerli santrfor için temaslar var... Cim-Bom'da 2 aday belli: Porto'dan Deniz Gül ve Başakşehir'den Bertuğ Yıldırım... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iki isim için de "olur" raporu vardı.







BENZER BONSERVİS BEDELLERİ

Hem Porto hem de Başakşehir'in bonservis beklentileri 15 milyon euro seviyelerinde...







Galatasaray ise maksimum 10 milyon ödemek istiyor. İkili pazarlıklar sürüyor. Oyuncular konusunda herhangi bir sıkıntı yok... Kimin kulübüyle anlaşmaya varılırsa o gelecek.






AYNI FİZİKSEL YAPILAR

Porto forması giyen 22 yaşındaki Deniz Gül'ün boyu 1.92... Başakşehir'in 24 yaşındaki santrforu Bertuğ Yıldırım ise 1.91 boyunda...







İki futbolcu da özellikle hava toplarında çok etkili... Ayrıca yaşları da birbirine yakın... Bu profiller, Okan Buruk'un kafasında kriterleri de ortaya koyuyor.

Büyük umutlarla getirilmişti, bedelsiz gidiyor

Fenerbahçe'de en çok tartışılan isimlerden biri Çağlar Söyüncü

18.08.2026 11:39:00
Haber Merkezi
 
Büyük umutlarla getirilmişti, bedelsiz gidiyor
Büyük umutlarla getirilmişti, bedelsiz gidiyor
Fenerbahçe'de en çok tartışılan isimlerden biri Çağlar Söyüncü... Tecrübeli stoperin sözleşmesi bu sezonun ardından bitecek. Şu anda da tek bir talibi bile yok... Yaşadığı sakatlıklar ise apayrı...






Fenerbahçe, 2024'ün Ocak ayında Atletico Madrid'e 2 milyon euro ödeyerek Çağlar Söyüncü'yü kiralamıştı. Sezon sonunda ise 8.5 milyon daha verilerek oyuncunun tapusu alındı... 1.85 boyundaki stoper, Fenerbahçe'ye geldiği günden itibaren eleştirilerin hedefinde yer aldı.






KİMSE BİLGİ ALMADI

Performans düşüklüğü ve sık sık sakatlanması sebebiyle de iyice gözden düştü. 30 yaşındaki savunmacının mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitiyor.







Yani kontratının son senesine girdi. Şu ana kadar hiçbir takım onun hakkında bilgi almadı. Süreç bu şekilde devam ederse, Çağlar 2027 yazında bedelsiz şekilde ayrılacak.






KOLAYLIK GÖSTERİLECEKTİ

Fenerbahçe, olası tekliflerde gerekli tüm kolaylığı gösterecekti. Ancak resmi teklif gelmedi. Çağlar küçük bir bedel karşılığında bile gönderilebilirdi. Milli futbolcunun sakatlık zamanları da tam bir talihsizlikti... Ne zaman ona ihtiyaç duyulsa, sakatlık problemi yaşadı.

Asensio'dan İsmail Kartal'a mesaj

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör İsmail Kartal'ın sistemine uymadığı için takımdan gönderilmesini istediği haberleri çıkan Marco Asensio, sosyal medyada yaptığı paylaşımla adeta bu iddialara cevap verdi.
 

18.08.2026 11:28:00
Haber Merkezi
 
Asensio'dan İsmail Kartal'a mesaj
Asensio'dan İsmail Kartal'a mesaj
Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini sistemine uymadığı için istemediği iddialarının ortalıkta konuşulduğu ortamda tecrübeli ftbolcunun zorluklarla mücadele etmeye vurgu yaptığı paylaşımı kısa sürede gündem oldu.






ZORLUKLAR SENİ GELİŞTİRİR

Asensio paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her şey kolay olduğunda gelişemezsin. Zor olduğunda gelişirsin. Sınandığında. İmkânsız gibi hissettirdiğinde. Devam et."

Yıldız futbolcunun bu sözleri, Fenerbahçeli taraftarlar arasında yoğun ilgi gördü. Asensio'nun mesajının kısa sürede çok sayıda etkileşim aldığı görüldü.

İspanyol oyuncu, paylaşımında mesajın hangi konuya ilişkin olduğuna dair başka bir ayrıntıya yer vermedi. Ancak sosyal medyada bu sözlerin İsmail Kartal'a mesaj olarak verildiğine dair bir çok yorum yapıldı.






Aslan'ın gözdesinin yeni adresi

Davinson Sanchez'de yaşanan belirsizlik nedeniyle transfer döneminde stoper arayışında bulunan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de Jhon Lucumi olmuştu. Lucumi'nin yeni adresi de netlik kazandı

17.08.2026 20:30:00
Haber Merkezi
 
Aslan'ın gözdesinin yeni adresi
Aslan'ın gözdesinin yeni adresi
Transfer dönemindeki sessiz tavrı nedeniyle taraftarların eleştirisine maruz kalan Galatasaray'da stoper arayışı sürüyor. Davinson Sanchez'de yaşanan belirsizlik nedeniyle stoper takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine gelen isimlerden biri de Jhon Lucumi olmuştu.

Vincenzo Italiano'nun eski öğrencisi Lucumi'nin adı Beşiktaş ile de transfer iddialarına karışmıştı. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni adresi belli oldu.






Di Marzio'nun haberine göre, Jhon Lucumi, Juventus için bugün öğleden sonra sağlık kontrolünden geçecek.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan Lucumi, Bologna formasıyla bugüne kadar 152 maçta süre almış ve bu karşılaşmalarda takımına 2 gol 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.