logo
24 HAZİRAN 2026

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 3-0 yenerek en yakın takipçileriyle puan farkını 7'ye çıkardı

14.03.2026 23:09:00
AA
Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı
Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 3-0 yenerek en yakın takipçileriyle puan farkını 7'ye çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, sahasında RAMS Başakşehir'i 3-0 mağlup etti.

22. dakikada Sallai'nin ceza sahası içinde uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Yusuf Sarı'nın ceza sahası içinde bekletmeden yaptığı vuruşta, kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı kornere çeldi.

26. dakikada Sara'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Eren Elmalı, ceza sahasına girdikten sonra yerden ortasını yaptı. Yunus Akgün'ün penaltı noktası civarından çıkardığı şutta, meşin yuvarlak yandan auta gitti.







33. dakikada Selke'nin pasıyla sağ kanatta savunmanın arkasına hareketlenen Yusuf Sarı'nın ceza sahası içi sağ çaprazdan çıkardığı sert şutta, kaleci Uğurcan Çakır gole izin vermedi.

36. dakikada Kemen'e yaptığı baskı sonucunda topu kapan Torreira, meşin yuvarlağı ceza yayı içindeki Sara'ya verdi. Brezilyalı oyuncu, uygun şut açısı bulamayınca pasını yeniden Torreira'ya aktardı. Uruguaylı futbolcunun ceza yayının solundan çıkardığı şutta, top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.







47. dakikada Galatasaray gole yaklaştı. Lang'ın sağdan ortasında arka direkte savunmanın uzaklaştırmak istediği top, altıpasın gerisindeki Sallai'nin önünde kaldı. Macar oyuncunun bekletmeden çıkardığı sert şutta, kaleci Muhammed Şengezer müthiş bir refleks göstererek meşin yuvarlağı kornere çeldi.

52. dakikada sağ kanatta Kemen'in yerden ortasında arka direkte Selke, topa istediği vuruşu yapamadı ve meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

56. dakikada Başakşehir 10 kişi kaldı. Sallai, sağ kanatta Ebosele ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Batuhan Kolak, Ebosele'ye rakibinin ayağına bastığı gerekçesiyle ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi.

57. dakikada Galatasaray öne geçti. Lang'ın sağdan kullandığı faulde, Singo arka direkte düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0







64. dakikada Barış Alper'in sağdan ortasında Osimhen'in arka direkteki volesinde, meşin yuvarlak üst direkten döndü.

66. dakikada sarı-kırmızılı takım farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanatta Yunus Akgün'ün pasında savunmanın arkasına sarkan Osimhen, ceza sahası içinde topu göğsüyle kontrol ettikten sonra şutunu çıkardı. Önce Ba'nın sonra da kaleci Muhammed'in müdahale ettiği meşin yuvarlak, buna rağmen ağlarla buluştu: 2-0

84. dakikada Galatasaray üçüncü golü buldu. Sol kanatta Lang'ın pasında savunmanın arkasına koşu yapan Yunus Akgün, ceza sahasına girdikten sonra topu uygun durumdaki Nhaga ile buluşturdu. Bu oyuncunun penaltı noktası civarında boş kaleye yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak filelere gitti. Yardımcı hakem İbrahim Çağlar Uyarcan, ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR hakemlerinin yaptığı incelemede Yunus'un ofsaytta olmadığının tespit edilmesi üzerine hakem Batuhan Kolak, gol kararı verdi: 3-0

Galatasaray, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.







Zirvede puan farkı 7

Lider Galatasaray, zirvede en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yedişer puanlık fark yakaladı.

Sarı-kırmızılı ekip, 26. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4, üçüncü sıradaki Trabzonspor'un ise 7 puan önünde lider girdi. Sarı-lacivertlilerin Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olmasını iyi değerlendiren Galatasaray, rakibiyle puan farkını 7'ye çıkardı.

Trabzonspor ise Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek zirve takibini 7 puan geriden sürdürdü.







Son 4 iç saha maçında gol yemeden galip

Galatasaray, RAMS Başakşehir'i Süper Lig'de konuk ettiği son 4 maçı gol yemeden kazandı.

Sarı-kırmızılı takım, turuncu-lacivertli ekiple ligde iç sahada oynadığı son 3 maçtan 2 kez 2-0, 1 kez de 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmayı da 3-0 kazanan Galatasaray, rekabetteki iyi grafiğini sürdürdü.







Son 8 lig maçında Galatasaray galip

Sarı-kırmızılı ekip, turuncu-lacivertlilerle yaptığı son 8 Süper Lig maçından 3 puanla ayrılan taraf oldu.

"Cimbom" 2022-2023 sezonuyla başlayan süreçte Başakşehir'i ligde üst üste 8. kez mağlup etmeyi başardı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 21 kez havalandırırken, sadece 3 gol yedi.







Galatasaray, Başakşehir'e son 13 lig maçında yenilmedi

Sarı-kırmızılıların, turuncu-lacivertlilerle yaptığı son 13 Süper Lig müsabakasında bileği bükülmedi.

Rakibine son olarak 22 Kasım 2019'da 1-0'lık skorla yenilen Galatasaray, sonrasındaki 13 Süper Lig maçında 10 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Başakşehir'in Galatasaray'ı mağlup ettiği son mücadelede takımın başında şu an Galatasaray'ı çalıştıran Okan Buruk bulunuyordu.

Ligde son 32 iç saha maçında yenilmedi

Galatasaray, ligde iç sahadaki son 32 maçta mağlubiyet yaşamadı.

Sahasındaki son yenilgisini 19 Mayıs 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada alan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki lig mücadelelerinde 26. galibiyetini aldı. "Cimbom" bu süreçte 6 müsabakadan da beraberlikle ayrıldı.

Singo, Galatasaray'da ilk kez gol attı

Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Wifried Singo, sarı-kırmızılı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sezon başında Fransa Ligi takımlarından Monaco'dan yaklaşık 31 milyon avro bonservisle transfer edilen Singo, 13'ü Süper Lig olmak üzere 21. resmi maçına çıktı.

Sakatlıklar nedeniyle istikrarlı forma şansı bulamayan Singo, ilk golünü RAMS Başakşehir ağlarına gönderdi.

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele


 
Beşiktaş ve Trabzonspor, Adil Demirbağ için Konyaspor'la temaslarda bulunuyordu. Devreye son olarak Fenerbahçe'nin girdiği öğrenildi. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da ilgili!

23.06.2026 14:21:00
Haber Merkezi
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele

Konyaspor'un 28 yaşındaki stoperi Adil Demirbağ kelimenin tam anlamıyla paylaşılamıyor... 1.85 boyundaki savunmacının Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani kontratının son senesine girdi. Beşiktaş ve Trabzonspor, 1.85 boyundaki savunmacı konusunda bazı temaslarda bulunmuştu.







Takımına kazandırmak istiyor

Fenerbahçe'nin de Konyaspor'la iletişime geçtiği öğrenildi. Oyuncunun şartları soruldu. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da gelişmeleri takip ediyor. Adil, kulübüne iyi para kazandırarak ayrılmak istiyor. Bu sebeple Konyaspor Yönetimi'ni ikna edecek takım, onu da ikna edecek...







Beşiktaş altyapısı etiketi de taşıyor

Tecrübeli savunmacı, geride bıraktığımız sezonda 24 lig maçına çıktı. Sahada 2.088 dakika kaldı. 2 gol ve 2 asist üretti. Adil Demirbağ, bir dönem Beşiktaş altyapısına da oynamıştı. Birçok kulüp, yerli oyuncu havuzlarını güçlendirmeye çalışıyor. Adil bu anlamda en değerli seçeneklerden biri...

Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe, West Ham'ın stoperi Jean-Clair Todibo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Oyuncu için sezon başında 40 milyon euro ödenmişti

23.06.2026 12:26:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
West Ham United sezon başında Nice Kulübü'ne 40 milyon euro ödeyerek Jean-Clair Todibo'yu kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ancak 1.90 boyundaki savunmacı, sezon içinde teknik heyetle sorunlar yaşadı. Sezon sonunda ise West Ham United, Premier Lig'den düştü. Fransız futbolcu ayrılmak istiyor.






MARSİLYA DEVREYE GİREBİLİR

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak. Şu ana kadar Jean-Clair Todibo konusunda West Ham'a ulaşan resmi bir girişim yok. Marsilya'nın da devreye girebileceği konuşuluyor. Fakat onlar da kiralama formülü düşünüyor.






10 GÜN İÇERİSİNDE

26 yaşındaki savunmacı geride bıraktığımız sezonda 23 lig maçına çıktı. Sahada 1.819 dakika kaldı. 1 asist üretti. Fenerbahçe'nin 10 günlük süre içinde resmi teklifini West Ham'a iletmesi bekleniyor. Jean-Clair Todibo bütün seçeneklerini değerlendirecek. Avrupa'nın 5 büyük liginde kalma gibi bir ısrarı yok.

Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor

Beşiktaş, Suudi Arabistan yolcusu Ndidi'nin yerini doldurmak için gözünü İtalya’ya dikti. Siyah-beyazlılar, geçmişte Galatasaray ve Okan Buruk’un da ısrarla istediği ancak kadrosuna katamadığı Genoa'nın Danimarkalı yıldızı Morten Frendrup için harekete geçiyor. Finansal krizdeki İtalyan kulübü kapıyı 20 milyon Euro'dan açarken, Kartal'ın ilk hamlesi 10-12 milyon Euro'luk bir teklifle masaya oturmak olacak

23.06.2026 12:21:00
Haber Merkezi
Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor
Okan Buruk Galatasaray'a alamadı! Beşiktaş bitiriyor
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için rotayı İtalya'dan başka tarafa çevirmemekte kararlı. Siyah-beyazlılar, Suudi Arabistan kulüplerinin radarına giren Wilfred Ndidi'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı, Genoa forması giyen Morten Frendrup'u listesine aldı.






GENOA OYUNCU SATMAK ZORUNDA

İtalyan basınından TuttoSport'un haberine göre; Genoa, finansal durumunu dengelemek ve borçlarını azaltmak adına bu yaz oyuncu satışına onay verecek. İtalyan kulübünün elden çıkarmaya sıcak baktığı isimlerin başında gelen 25 yaşındaki Danimarkalı orta saha için Beşiktaş'ın ilgisi ciddi boyutta.






KAPIYI 20 MİLYON EURO'DAN AÇTILAR

Ancak bu transferde Beşiktaş'ı zorlayacak en büyük etken oyuncunun yüksek bonservis bedeli. Genoa, başarılı orta saha oyuncusu için kapıyı 20 milyon euro'dan açıyor. Kulüp CEO'su Andrés Blázquez'in, geçtiğimiz yıl İspanya'dan gelen 15 milyon euro'luk bir teklifi hiç düşünmeden reddettiği biliniyor.






NDIDI SUUDİ ARABİSTAN'A

Beşiktaş yönetimi, Ndidi'nin Suudi Arabistan'a transfer sürecini yakından takip ederken, Frendrup için de Genoa kulübüyle mali şartları esnetmek adına önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlamayı planlıyor.

Daha önce Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğuna dair haberler yapılan Danimarkalı ön libero için 10-12 milyon euro'luk bir ilk teklif yapılma ihtimali olabilir.

Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi

Juventus ile sözleşmesinin son günlerine (30 Haziran'da bitiyor sözleşmesi) giren Dusan Vlahovic, transfer piyasasında tam anlamıyla bir şok yaşıyor. Avrupa’nın dev kulüplerinden beklediği teklifleri alamayan Sırp golcünün masasında, şu an için sadece birkaç Arap kulübü ve Türkiye’den Beşiktaş’ın resmi ilgisi bulunuyor

23.06.2026 12:17:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi
Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi
BAYERN YA DA ATLETICO YOK

Bayern Münih, Atletico Madrid ve Premier Lig hayalleri kuran Vlahovic'in menajerleri, devlerin sessizliği karşısında büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Sırp forvetin Juventus ile yürüttüğü kontrat görüşmelerinde geri adım atmaması ise süreci tıkayan en büyük etken. Yıllık 8 milyon euro maaş, bonuslar ve 10 milyon euro'luk imza parası talep eden Vlahovic, Torino ekibinin sunduğu 6 milyon euro'luk teklifi reddetti.






JUVENTUS GERİ ADIM ATMIYOR

Golcü oyuncunun takım içi dengeleri öne sürerek yönetime "David'den daha az kazanmamı mı bekliyorsunuz?" restini çektiği belirtiliyor. Juventus cephesi ise geri adım atmaya niyetli değil. Torino kulübü, Vlahovic'in mevcut sözleşmesindeki net 12 milyon avroluk son maaş yükünden kurtulmak isterken, piyasa gerçeklerinin üzerindeki bu talepleri karşılamayı kesinlikle düşünmüyor.






6 MİLYON EURO'DAN FAZLA YOK

Kovulan Damien Comolli sonrası dönemde yönetim masasında yüzler gülse de kulübün "6 milyon euro sınırını aşmama" politikası katı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Bu inatlaşma, Vlahovic'i transfer döneminin sonunda takımsız kalma ve önüne gelecek herhangi bir teklifi zorunlu olarak kabul etme riskiyle karşı karşıya bırakıyor.






Kendine ve yeteneklerine aşırı güvenen Sırp yıldız ve menajerlerinin, Juventus'un resti ve Beşiktaş'ın somut ilgisi karşısında nasıl bir viraj alacağı merak konusu. Sırp golcü için çember daralıyor.

Konyaspor hedef büyüttü

Transferde bombayı patlatmaya hazırlanan Konyaspor, São Paulo forması giyen dünyaca ünlü Portekizli sağ bek Cédric Soares'e milyonluk teklif yaptı. Brezilya ekibinin kadroda düşünmediği ve yolları ayırmaya hazır olduğu 34 yaşındaki Avrupa şampiyonu yıldız, yeşil-beyazlıların cazip teklifine 'evet' diyerek İç Anadolu'ya gelmeye çok yaklaştı

23.06.2026 12:13:00
Haber Merkezi
Konyaspor hedef büyüttü
Konyaspor hedef büyüttü
Konyaspor, transfer piyasasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, Brezilya ekibi São Paulo'da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli sağ bek Cédric Soares'e reddedemeyeceği, milyon euro'luk bir transfer teklifi sundu. Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki deneyimli savunmacı, bu teklifin ardından Türkiye'ye ve Avrupa futboluna dönmeye çok yaklaştı.






YÜKSEK MAAŞINDAN KURTULMAK İÇİN

São Paulo cephesi, oyuncunun ayrılığına zorluk çıkarmama kararı aldı. Teknik direktör Dorival Júnior'ın planları arasında yer almayan ve kadroda yer bulmakta zorlanan Soares, Brezilya kulübünün son antrenmanlarına da katılmadı. Kulüp yönetimi, yüksek maaş yükünden kurtulmak ve kadroyu gençleştirmek adına deneyimli sağ bekin sözleşme feshine şimdiden yeşil ışık yaktı.






BÜYÜK ÖLÇÜDE EL SIKIŞILDI

Oyuncunun menajerlik şirketi, Konyaspor'dan gelen mali teklifin São Paulo'dan kazandığı ücretin çok üzerinde olduğunu Brezilya kulübüne resmen iletti. Kariyerine yeniden Avrupa'da devam etmek isteyen Portekizli yıldızın, son günlerde yeşil-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi.






ARSENAL'DA DA KUPA KAZANMIŞTI

Cédric Soares ile daha önce Portekiz'den Rio Ave ve Estoril'in yanı sıra İtalya'dan Pisa da ilgilenmişti. Ancak Konyaspor'un masaya koyduğu cazip ekonomik şartlar ve iddialı proje, transfer yarışında Anadolu kartalını açık ara öne geçirdi. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Cerny için veda vakti


 
İskoç takımı Aberdeen Kulübü'nün eski CEO'su Keith Wyness, "Rangers'ın Vaclav Cerny'yi geri getirmesi gerçekten çok iyi bir hamle olur. Sanırım yaklaşık 5 milyon sterline anlaşırlar (yaklaşık 5.8 milyon euro)" ifadelerini kullandı.

23.06.2026 11:48:00
Haber Merkezi
Cerny için veda vakti
Cerny için veda vakti

Beşiktaş sezon başında Wolfsburg'a 6 milyon Euro ödeyerek Vaclav Cerny'yi kadrosuna katmıştı. Çekyalı kanat oyuncusunun İstanbul günleri iyi başladı. Ancak sonrasında hakkında bazı tartışmalar yaşandı. Forma sürelerinde düşüş gözlemlendi. 1.82 boyundaki futbolcunun bu yaz ayrılma ihtimali hayli yüksek... Cerny, Beşiktaş'a gelmeden önce Rangers Kulübü'nde kiralık olarak forma giymişti. Oyuncunun tekrar İskoç ekibine dönmek istediği konuşuluyor. Bu arada Aberdeen Kulübü'nün eski CEO'su Keith Wyness ortaya çok çarpıcı bir iddia attı. Wyness, "Rangers'ın Cerny'yi geri getirmesi gerçekten çok iyi bir hamle olur. Sanırım yaklaşık 5 milyon sterline anlaşırlar (yaklaşık 5.8 milyon euro)" açıklamasını yaptı.







Aldığı fiyata satacak

Bu durumda Beşiktaş, 6 milyon euroya aldığı oyuncuyu 5.8 milyona göndermiş olacak. Elbette Cerny'nin maaş yükü de ortadan kalkacak. Siyah-Beyazlılar hem sağ hem de sol kanat konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminde de en fazla takviye bu bölgelere yapılacak.







5 gol, 8 asist

Kartal uzun süredir kanatlardan beklediği katkıları alamıyor. Tekrar Cerny'ye dönersek 28 yaşındaki futbolcu geçen sezon Süper Lig'de 30 maça çıktı. Sahada 2.008 dakika kaldı. 5 gol ve 8 asist üretti.







Özellikle son dönemlerde eski Teknik Direktör Sergen Yalçın onu sürekli oyundan alıyordu. Cerny, Çekya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer almıyor.

İsmail Kartal, Dirk Kuyt'un gölgesinde mi kalacak?


 
Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevine getirilen Dirk Kuyt, şok iddialarla İstanbul'a geldi. Hollandalı çalıştırıcının, 250 bin Euro'luk tazminatı ve maaşıyla birlikte 1 yıllık toplam maliyetinin Teknik Direktör İsmail Kartal'ı geçeceği konuşuluyor. Üstelik Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Kuyt'a 1+3 yıllık uzun vadeli kontrat verilmesi sarı-lacivertlilerin geleceğe yönelik planlarını gözler önüne seriyor.

23.06.2026 11:38:00
Haber Merkezi
İsmail Kartal, Dirk Kuyt'un gölgesinde mi kalacak?
İsmail Kartal, Dirk Kuyt'un gölgesinde mi kalacak?

Hollanda'da ikinci lig (Eeerste Divisie) ekibi FC Dordrecht ile sözleşmesini yeniledikten sadece 8 hafta sonra takıma veda eden Dirk Kuyt, Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevine başlamak için İstanbul'a geldi. 45 yaşındaki futbol adamının sarı-lacivertli kulübe katılımı, teknik heyetteki maaş dengelerini de değiştirecek çarpıcı iddiaları beraberinde getirdi.







Maliyeti Kartal'dan fazla

Bir iddiaya göre, Fenerbahçe'de ikinci adam olarak görev yapacak olan Kuyt, teknik direktör İsmail Kartal'dan daha yüksek bir maaş alacak. Bir diğer iddiaya göre de Hollandalı çalıştırıcının Dordrecht'ten ayrılması için ödenecek tazminat da hesaba katıldığında, kulübe 1 yıllık toplam maliyeti Kartal'ın maliyetini geride bırakacak.

Uzun dönemli sözleşme imzaladı

Sözleşme sürelerindeki farklılık da dikkat çeken bir diğer detay. Teknik direktör İsmail Kartal ile sadece 1 yıllık sözleşme imzalanırken, yardımcısı Dirk Kuyt'a 1+3 yıllık uzun vadeli bir kontrat verilecek. Bu durum, sarı-lacivertli yönetimin geleceğe yönelik planlarında Kuyt'a farklı bir rol biçtiği yorumlarına neden oldu.







Tazminatı yüksek değil

2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız, geçtiğimiz hafta kulüple ön anlaşmaya varmıştı. Bu gelişme üzerine FC Dordrecht, yeni sezonun ilk antrenmanını hafta sonundan sonraya ertelemek zorunda kaldı. Pazartesi günü eski takımına veda eden Kuyt'ın ayrılığı karşılığında Fenerbahçe, Hollanda II. lig ekibine maddi tazminat ödeyecek. İddialara göre bu rakam 250 bin Euro.







Nisan ayında 2 yıllık sözleşme imzalamıştı

Nisan ayında kulübüyle 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan ve "Büyük adımlar atıyoruz, yetenekleri geliştirmek istiyorum" diyen Hollandalı hoca, eski kulübü Fenerbahçe'den teklif alır almaz kararını değiştirdi. Bu zorlu görevi sabırsızlıkla beklediğini belirten Kuyt, Süper Lig'de zirve mücadelesi veren İsmail Kartal'ın ekibine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Dirk Kuyt, 2012-1015 döneminde fenerbahçe'de 95 maçta forma giymiş, 26 gol atmıştı.

Milli futbolcular tatillerini de yurtdışında yapacak!


 
 
Yüksek maliyetlerin pençesindeki Türk turizmine bir darbe de A Milli Takım yıldızlarından geldi. Her yaz Bodrum ve Çeşme'yi mesken tutan milli futbolcular, Dünya Kupası sonrası tatil planlarını iptal ederek rotayı okyanus ötesine çevirdi.

23.06.2026 11:25:00
Haber Merkezi
 Milli futbolcular tatillerini de yurtdışında yapacak!
 Milli futbolcular tatillerini de yurtdışında yapacak!

Türk turizmi yüksek maliyetler ve azalan turist sayıları nedeniyle sıkıntılı günlerden geçerken, sektöre hiç beklenmedik darbe A Milli Takım oyuncularından geldi. Her yaz döneminde tatillerini Bodrum ve Çeşme gibi lüks beldelerde geçirerek yerel ekonomiye büyük canlılık katan yıldız futbolcular, bu kez rotayı tamamen yurt dışına çevirdi.







Arda Güler tatilini kısa tutacak

Dünya Kupası'nın tamamlanmasının ardından başlayacakları tatil planlarının Çeşme ve Bodrum ayaklarını birer birer iptal eden milli yıldızlar, Ege kıyıları yerine okyanus ötesini tercih etti. Gelen ilk bilgilere göre, Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler, çok kısa sürecek bir ABD tatilinin hemen ardından İspanya'ya dönerek Real Madrid'in yeni sezon kampına katılacak.







Okyanus ötesi ilk tercih

Takımın diğer tecrübeli isimlerinin de tatil rotalarını ABD'nin eğlence ve lüks merkezlerine kaydırdıkları gelen bilgiler arasında. Milli oyuncuların önemli bir bölümünün bu yaz Las Vegas, Miami ve Los Angeles gibi ABD'nin popüler turizm destinasyonlarında sezonun stresini atacakları bildirildi.







Merih ve Hakan İtalya'da

Milli takımın öne çıkan iki abisi ve kaptanları Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral ise küresel bir rota çizdi. ABD'deki tatillerinin ardından rotayı Avrupa'ya çevirecek olan ikili, yeni sezon öncesindeki son izin günlerini İtalya'da değerlendirecek.
Futbolcuların bu radikal karar değişikliği, Bodrum ve Çeşme'deki lüks işletmelerde şimdiden büyük bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Dortmund kalktı, masada Fenerbahçe ve Liverpool var

Borussia Dortmund, Karim Adeyemi ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde masadan kalktı

23.06.2026 11:16:00
Haber Merkezi
Dortmund kalktı, masada Fenerbahçe ve Liverpool var
Dortmund kalktı, masada Fenerbahçe ve Liverpool var
Borussia Dortmund, Karim Adeyemi ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde masadan kalktı. 24 yaşındaki sağ kanat, satış listesine konuldu. Şu anda Fenerbahçe ve Liverpool, oyuncuyla adı en ciddi şekilde anılan kulüpler...


Alman ekibi Borussia Dortmund, sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak olan Karim Adeyemi ile yeni kontrat konusunda pazarlık yapıyordu. Kulüp içinde sorunlar yaşayan Alman futbolcu, çok yüksek bir maaş talep edince ipler koptu. Dortmund onu resmen satış listesine koydu.







PARA KAZANMA HEDEFİ

Bundesliga ekibi böylece ondan en azından para kazanmayı hedefledi... Şu anda Liverpool ve Fenerbahçe, 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor. Kanarya açısından bu transferin gerçekleşme ihtimali direkt olarak Nene'nin satışına bağlı...







YOKLAMA GELMEDİ

Liverpool ise Karim Adeyemi'yi ağırlıklı olarak rotasyonda düşünüyor. Onlar açısından paranın bir önemi yok... 1.80 boyundaki yıldızın geleceği kısa süre içinde belli olacak. Bu arada Aston Villa ve PSG'nin de oyuncuyla ilgilendiği söylense de şu ana kadar iki cepheden de bir yoklama gelmedi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.