logo
06 MAYIS 2026

Galatasaray Gaziantep'te dağıldı

Galatasaray, öne geçtiği maçta Gaziantep'e 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşmanın yıldızı 1 gol, 2 asistle oynayan ev sahibi takımın Rumen futbolcusu Maxim oldu

20.03.2022 17:52:00
Galatasaray Gaziantep'te dağıldı
Galatasaray Gaziantep'te dağıldı
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Gaziantep FK 3-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray, 34. dakikada Bafetimbi Gomis ile öne geçti. Gaziantep FK, 45+4. dakikada Papy Djilobodji ile skoru eşitledi.

Alexandru Maxim, 71. dakikada Gaziantep FK adına penaltı vuruşunu gole çevirdi. Süper Lig'de kullandığı 18 penaltının tamamını gole çeviren Maxim, son 4 maçta 6 gol ve 2 asist yaptı.

Joao Figueiredo, 81. dakikada skoru belirleyen golü attı.

Süper Lig'de 6 maç sonra kazanan Gaziantep FK, 40 puana yükseldi. Süper Lig'de üst üste 2. deplasman maçını kaybeden Galatasaray, 38 puanda kaldı.

MUSLERA GERİ DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Galatasaray'da, Fernando Muslera da formasına kavuştu. Galatasaray'ın 13 Aralık'ta oynadığı Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan ve 97 gündür sahalardan ayrı kalan tecrübeli eldiven Gaziantep FK karşılaşmasında ilk 11'de yer aldı.

Öte yandan Galatasaray'da Domenec Torrent, 11'de sürpriz tercihlere imza attı. Sarı-kırmızılılarda savunma dörtlüsü; Semih, Nelsson, Marcao ve Van Aanholt'tan oluştu. Galatasaray'da orta alanda ise Taylan ve Berkan forma buldu. Sarı-kırmızılıların hücum 4'lüsünde; Kerem, Emre Kılınç, Morutan ve Gomis yer aldı.

Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu

06.05.2026 00:18:00
AA
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Safi, yaptığı yazılı açıklamada, "Çocukluğumdan beri sevdalısı, 1999 yılından bu yana ise kongre üyesi olarak büyük bir gururla parçası olduğum bu kıymetli camianın hep beraber daha güçlü yarınlara ulaşması adına önemli bir sorumluluk üstlenme kararı almış bulunuyorum.



Bu vesileyle seçimli olağanüstü kongremizde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na şartsız ve koşulsuz adaylığımı resmi olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin her bir ferdini kapsayan ve herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıkacağını aktaran Safi, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe, yalnızca bir spor kulübü değil; milyonların kalbinde yaşayan büyük bir değer, bir aidiyet ve bir tutkudur. Amacım ve ilk hedefim, göreve geldiğimiz ilk sezonda her zaman en iyisini hak eden camiamızı şampiyonluklarla buluşturmak olacaktır.

Tüm camiamızın desteği ve inancıyla, Fenerbahçe'mizi daha güçlü, daha başarılı ve daha mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum."

Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi

Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu

05.05.2026 19:57:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu.



Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takım teknik direktörlük görevi için camiamızın öz evladı Metin Diyadin ile yeniden anlaşmaya vardı. Kırmızı-kara formamızı yıllarca gururla terleten, sahadaki duruşu ve karakteriyle camiamızın unutulmazları arasına giren Metin Diyadin, birikimi ve aidiyet duygusuyla yeniden ait olduğu yerde, evinde. Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ve ekibine 'Evine hoş geldin' diyor, bu birlikteliğin hem hocamız hem de asırlık çınarımız için başarılarla dolu yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi


 
İngiltere Premier Lig'de oynanan 35. hafta mücadelesinde Manchester City, deplasmanda Everton ile 3-3 berabere kaldı. Bu skor şampiyonluk yolunda Arsenal'e yaradı. 

05.05.2026 07:24:00 / Güncelleme: 05.05.2026 07:28:28
Haber Merkezi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi

Arsenal ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda Everton'a konuk oldu.

City, 3-1 geriye düştü

İlk yarıyı 43. dakikada Jeremy Doku'nun attığı golle 1-0 önde kapatan Manchester ekibi, 68. ve 81. dakikalarda Thierno Barry ile 73. dakikada Jake O'Brien'in golleriyle 3-1 geriye düştü.
83. dakikada Erling Haaland ile farkı bire indiren konuk ekip, 90+7. dakikada Doku ile bir gol daha bularak evine 1 puanla döndü.
Bir maçı eksik Manchester ekibi bu sonuçla puanını 71'e çıkarırken, bitime 3 hafta kala Arsenal 76 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Şampiyonluk yolunda kritik maçlar

Arsenal kalan 3 haftada deplasmanda West Ham United, sahasında Burnley ve deplasmanda Cyrstal Palace ile oynayacak.
City ise sahasında Brentford, deplasmanda Bournemouth, sahasında Aston Villa ile karşılaşacak. City, erteleme maçında ise 13 Mayıs'ta Cyrstal Palace ile sahasında oynayacak.

22 yıllık hasret bitecek mi?

Arsenal, İngiltere Premier Lig'deki son şampiyonluğunu Arsene Wenger yönetiminde 2003-2004 sezonunda yaşamıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak

04.05.2026 14:49:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş aşaması, yarın ve 6 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Bu maçlar sonucunda finale kalan ekipler belli olacak.

Atletico Madrid 4, Arsenal 2. kez final hedefliyor

İngiliz ekibi Arsenal, evinde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta İspanya'da oynanan müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1974, 2014 ve 2016 yıllarında üç defa final oynayan Atletico Madrid, mutlu sona ulaşamadı. Madrid ekibi 1974'te Bayern Münih'e, 2014 ve 2016 yıllarında ise Real Madrid'e kaybetti. Arsenal ise tek finalini 2006'da Barcelona'ya karşı oynarken mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Bayern Münih son şampiyonluğunu PSG karşısında kazandı

Yarı finalin bir diğer maçı da Bayern Münih-PSG arasında oynanacak. İlk maçta sahasında Bayern Münih'i konuk eden PSG, sahadan 5-4'lük galibiyetle ayrıldı.
Bayern Münih toplam 11 kez finale kalıp 6 kez de kupayı müzesine götürdü. Son şampiyonluğunu ise 2020 yılında PSG karşısında kazandı. PSG ise 2025 yılında tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.

Devler Ligi'nde yarı final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:

Yarın

22.00 Arsenal - Atletico Madrid

6 Mayıs Çarşamba

22.00 Bayern Münih - PSG

Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek

04.05.2026 14:47:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş'ın kupadaki rakibi Konyaspor
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, rakibini mağlup ederek finale kalmanın hesaplarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, yarın saat 20.30'da sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak yarı finalde kazanan taraf, finale yükselecek.
Siyah-beyazlılar, 2-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ettiği rakibini kupada da saf dışı bırakarak finale kalmak istiyor.

Kupada 9. randevu

Siyah-beyazlılar ile yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'nda 9. kez rakip olacak. İki takım bu müsabakalarda 3'er galibiyet elde ederken, 2 maç da beraberlikle sona erdi. Kartal'ın 11 golüne, Konya temsilcisi 10 golle karşılık verdi.

Beşiktaş 12. kez kupayı kazanmak istiyor

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda daha önce 11 defa zafere ulaştı. Konyaspor ise 2016-2017 sezonunda finalde Başakşehir'i penaltı atışları sonucunda yenerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.
Ligi dördüncü sırada bitirmesi kesinleşen siyah-beyazlılar, kupayı 12. kez kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyor.

İki eksik

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Kara Kartal'da 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz, yarın sahada olamayacak. Ligde geride kalan haftada oynanan Gaziantep FK maçından önce dizindeki ağrı sebebiyle kadrodan çıkarılan Milot Rashica'nın durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti

04.05.2026 14:45:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sezonun en kritik dönemlerinden birinde ivme kaybı yaşıyor. Galatasaray karşısında alınan moral yüklü galibiyetin ardından bordo-mavililer, ligde beklenen çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda puan kayıplarıyla kazanma alışkanlığından uzaklaştı.

Son olarak sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sadece 3 puan değil; aynı zamanda istikrar görüntüsünü de kaybetti.

Galibiyetin devamı gelmedi

Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet, Trabzonspor adına sezonun dönüm noktalarından biri olarak görülse de bu zaferin devamı gelmedi. Bordo-mavililer, o karşılaşmanın ardından çıktığı maçlarda istenen sonuçları almakta zorlandı.
Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı Alanyaspor ve Başakşehir maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılırken, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Son olarak evinde ağırladığı Göztepe karşısında da 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan bordo-mavililer, son 4 haftada 9 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

İç sahada da dış sahada da puan kaybı

Trabzonspor, son haftalarda hem deplasmanda hem de iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu iki dış saha maçında 5 puan bıraktı.

Evinde oynadığı Başakşehir ve Göztepe karşılaşmalarında da 1-1'lik skorlarla sahadan ayrılan Trabzonspor, iç sahada ise 4 puan kaybı yaşadı.

Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu

Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler’in Süper Lig’e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü

04.05.2026 01:50:00
Haber Merkezi
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Şampiyonluk kutlamalarında silahlar konuştu
Diyarbakır, Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselişini kutlarken, kentin farklı noktalarından gelen yaralanma haberleri spora gölge düşürdü.

Valilik, kutlamalarda 11 kişinin yaralandığını ve olaylara karışan 10 kişinin gözaltına alındığını açı.

Amed Sportif Faaliyetler'in deplasmanda Iğdır FK ile berabere kalarak Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantilemesiyle birlikte Diyarbakır sokakları adeta bayram yerine döndü.

Ancak gece saatlerinde devam eden kutlamalar sırasında, yapılan tüm uyarılara rağmen silah kullanılması ve kontrolsüz sevinç gösterileri yaralanmalara yol açtı.

Valilikten açıklama



Valilikten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Diyarbakır genelinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında bazı olumsuz olaylar meydana geldi. Kutlamalar esnasında ateşli silah kullanımı (yorgun mermi), kesici aletle yaralama ve havai fişek kaynaklı kazalar sonucu 8'i yetişkin, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin sağlık kuruluşlarında sürdüğü ve genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaylara ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli nitelikte silah ve suç unsurları ele geçirilirken olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Konuya ilişkin adli ve idari işlemlerin sürdüğü bildirildi" denildi.

10 kişi gözaltına alındı

Emniyet güçleri, kutlamalar sırasında huzur ve güvenliği bozacak şekilde ateş açan ve yaralanmalara sebebiyet veren şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda olaylarla bağlantılı olduğu tespit edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda ruhsatsız silah ve suç unsuru ele geçirildi.

VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü

Voleybol Kadınlar CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk finalinde VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon oldu

04.05.2026 00:20:00
AA
VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü
VakıfBank, 7. kez Avrupa'nın en büyüğü
Voleybol Kadınlar CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk finalinde VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Avrupa kadın voleybolunda kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyon olan CEV Şampiyonlar Ligi'nde 66. sezonun şampiyonu, İstanbul'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan final maçında belirlendi.

Organizasyon tarihinde iki Türk takımının ikinci kez finalde karşılaştığı müsabakada VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 25-20, 25-21, 21-25 ve 25-18'lik setlerle 3-1 yendi ve namağlup kupaya uzandı.

Sarı-siyahlı ekip, 10. kez mücadele ettiği finalde dolu tribünler önünde 7. kez mutlu sona ulaştı.

Kupa 9. kez Türkiye'de



Türk takımları, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde 9. kez şampiyonluğa ulaştı.

VakıfBank, sırasıyla 2011, 2013, 2017, 2018, 2022, 2023'ün ardından bu sezon 7. şampiyonluğunu aldı.

Kupada Fenerbahçe 2012, Eczacıbaşı ise 2015'te şampiyonluk sevinci yaşadı.

Türk kadın voleybolu, 27. kupayı kazandı



Türkiye, kadın voleybolunda kulüpler düzeyindeki 27. uluslararası kupasını CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'nde kazanmayı başardı.

Türk takımları, CEV Şampiyonlar Ligi'nde 9, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 8, CEV Kupası'nda 6, CEV Challenge Kupası'nda ise 4 şampiyonluk olmak üzere 27 kupa kazandı.

Türkiye, Galatasaray Daikin'in CEV Kupası şampiyonluğunun ardından bu sezon ikinci zaferini elde etti.

VakıfBank, Volley Bergamo'yu yakaladı



Sarı-siyahlılar, CEV Şampiyonlar Ligi'ni en çok kazanan takımlar sıralamasında üçüncülüğü İtalyan ekibi Volley Bergamo ile paylaştı.

Dinamo Moskova 11, Uralochka 8, VakıfBank ve Volley Bergamo ise 7'şer kez mutlu sona ulaştı.

VakıfBank'ın uluslararası alandaki 13. Kupası



Türkiye'nin uluslararası alandaki en başarılı takımı VakıfBank, 13. kupasını kazandı.

Sarı-siyahlı ekip, CEV Şampiyonlar Ligi'nde 7, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 4, CEV Kupası ve Challenge Kupası'nda 1'er şampiyonluk olmak üzere toplam 13 kupa elde etti.

VakıfBank'ı sırasıyla Eczacıbaşı 7, Fenerbahçe 3, Bursa Büyükşehir Belediyespor 2, Yeşilyurt ile Galatasaray Daikin ise 1'er kupayla takip etti.

VakıfBank, Guidetti ile 32. kupaya uzandı

İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti, 2008-2009 sezonundan beri başında bulunduğu VakıfBank ile toplamda 32 kupa kazanarak ulaşılması güç bir başarı yaşadı.

Guidetti, VakıfBank ile 4 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası (2013, 2017, 2018, 2021), 7 CEV Şampiyonlar Ligi (2011, 2013, 2017, 2018, 2022, 2023, 2026), 9 Türkiye Ligi (2013, 2014, 2016, 2018, 2019, 2021, 2022, 2025, 2026), 7 Türkiye Kupası (2013, 2014, 2017, 2021, 2022, 2023, 2025) ve 5 Türkiye Şampiyonlar Kupası (2013, 2014, 2017, 2021, 2023) şampiyonluğu gördü.

Eczacıbaşı, üçüncü kez finalde kaybetti

Turuncu-beyazlılar, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde üçüncü kez finalde kaybetti.

Eczacıbaşı Dynavit, organizasyon finalinde daha önce iki kez VakıfBank'a, bir defa da Çekya ekibi Ruda Hvezda'ya mağlup oldu.

Bakan Bak, finali saha kenarından takip etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit finalini saha kenarından izledi.

Bakan Bak, müsabakayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Arslan, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile birlikte takip etti.

Ayrıca karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci ile Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius yan yana izledi.

Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

04.05.2026 00:05:00
Haber Merkezi
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan bu kritik karşılaşma, her iki takımın da ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımasına neden oldu.
Maçın önemli anları

Konuk ekip Eyüpspor, henüz 4. dakikada Luccas Claro'nun attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı.

Kayserispor, bu gole 60. dakikada Indrit Tuci ile karşılık vererek skoru eşitledi.



Sarı-kırmızılıların 45. dakikada Fedor Chalov ile bulduğu bir gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonuçla Eyüpspor puanını 29'a çıkararak 14. sırada yer alırken, Kayserispor 27 puanla 17. sırada, düşme hattının içinde kaldı.

Kader haftaları



Ligin bitimine sadece iki hafta kala her iki takımı da final niteliğinde maçlar bekliyor:

Zecorner Kayserispor, 33. haftada Alanyaspor (D), 34. Hafta da evinde Konyaspor ile karşılaşacak.

ikas Eyüpspor 33. hafta da evinde Çaykur Rizespor, 34. Haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

9 gollü maçın ardından ortalık karıştı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu

03.05.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu.

Kurtalan Stadı'nda oynanan mücadelede gol düellosu yaşandı. Ev sahibi Kurtalanspor, rakibini 5-4 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, tribünlerde büyük heyecan oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise tansiyon bir anda yükseldi. Futbolcular arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki takım oyuncularının arasındaki kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sahada yaşanan gerginliğe teknik heyetler ve güvenlik güçleri müdahale etti. Olaylar daha sonra güçlükle kontrol altına alındı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.