Galatasaray - Lokomotif Moskova maçı hangi kanalda
Döviz kurundaki anormal yükseliş maç yayınlarını da vurdu. TV kanalları artan maliyet nedeniyle Avrupa kupası maçlarını yayınlamaya yanaşmıyor.





A milli futbol takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile yaptığı maçta yaşanan belirsizlik Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında da yaşanmıştı. Yayıncısı son anda belli olan her iki karşılaşmada oyun başladıktan sonra yayınlanmaya başlanmıştı.
Şimdi benzer bir kriz Şampiyonlar Ligi yayınları için yaşanıyor. D grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray Salı günü Türk Telekom Arena'da Rusya temsilcisi Lokomotif Moskova'yı ağırlayacak. Saat 22:00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Grubun diğer maçında ise Alman Schalke 04, Portekiz ekibi Porto'yu konuk edecek.
Ancak ortada belirsizlik var. Galatasaray – Lokomotif Moskova maçının hangi kanaldan yayınlacağı henüz netleşmedi.Bu duruma gerekçe olarak döviz kurlarındaki yükelişle birlikte artan maaliyet olduğu ifade ediliyor. Büyüük maaliyetin altına girmek istemeyen tv kanallları görüşmelerini son ana kadar sürdürüyor.
UEFA Avrupa Ligi maçları hangi kanalda
Salı günü Galatasaray ile başlayacak olan Türk takımlarının Avrupa mesaisi Perşembe günü UEFA Avrupa ligi maçlarıyla devam edecek. UEFA Avrupa Liginde Türkiye'yi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor temsil ediyor.
D Grubunda yer alan Fenerbahçe - Dinamo Zagreb'e konuk olacak. Karşılaşmanın başlama saati 20:55. Gruptaki diğer maç ise Anderlecht ile Spartak Trnava arasında oynanacak.
I Grubunda yer alan Beşiktaş ise Sarpsborg 08'i konuk edecek. Karşılaşma 19:55'te başlayacak.
Gruptaki diğer takımlar ise Genk ve Malmö.
J Grubunda yer alan Akhisar ilk maçında saat 19:55'te Krasnodar'ı konuk edecek. Grubun diğer maçında ise Sevilla ile Standard Liege karşı karşıya gelecek.
Şampiyonlar Ligi yayınında yaşanan belirsizlik UEFA Avrupa Ligi yayınlarında da yaşanıyor.
Dinamo Zagreb – Fenerbahçe , Beşiktaş - Sarpsborg 08 ve Akhisar - Krasnodar maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı henüz netleşmedi.














































































