logo
08 AĞUSTOS 2026

Galatasaray'a göz dağı

Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek

06.05.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a göz dağı
Galatasaray'a göz dağı
Sami Uğurlu daha önce Sami Yen'de Galatasaray'a hiç yenilmedi. 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Antalyaspor'un hocası hafta sonunda oynanacak; sarı-kırmızılılar için şampiyonluk, kendileri için kümede kalma maçı için tüm tuşlara bastı. Özellikle geçen sezon Kasımpaşa ile aldığı beraberliğin notlarını Antalyasporlu oyuncularla da paylaştı! "Puansız dönmek yok" diye motive etti.






Galatasaray için bu hafta çok kritik... geçen hafta kaybedilen Samsunspor maçından önce "3 puan" nasıl şampiyon yapacaksa bu hafta sonunda da Rams Park'a gelecek Antalyaspor karşısında alınacak "3 puan" yine şampiyonluk demek.

Süper Lig'de kalabilmek için son iki haftada 4 puan çıkarması gereken Antalyaspor'da ise tek hedef Rams Park'tan "en az 1 puanla" dönmek. Yönetim de kolları sıvadı. 1 puana prim yazdı.






RAMS PARK'TA HİÇ KAYBETMEDİ

Antalyaspor'un başındaki Sami Uğurlu ise Galatasaraya ters gelen bir teknik adam...

Galatasaray maçları performansı:

O     G     B     M     A/Y   
4     1     1     2     10:10 






Uğurlu, Kasımpaşa'nın başında 2021-22 sezonunda Torrent'in çalıştırdığı Galatasaray'ı Rams Park'ta 3-1 yendi. Geçen sezonun 7. haftasındaki maç da 3-3 bitti. O maçta Osimhen (2 gol) ve Icardi (1 gol) beraber oynayıp goller atmasına rağmen Uğurlu'nun Kasımpaşa'sı 1 puanı kaptı. Hatta galibiyeti kaçıran taraf da Kasımpaşa'ydı. Uğurlu şimdiye kadar Rams Park'ta Galatasaray'a boyun eğmedi.






KASIMPAŞA BÖYLE GALİBİYETİ KAÇIRDI

Sarı-kırmızılılar geçen sezon 0.93 gol beklentisi üretip 3 gol atarken, Kasımpaşa'nın savunmasından çok destek aldı. Galatasaray %300 verimlilikle oynarken Kasımpaşa ise 2.24 xG ve 3 büyük şans ile aslında maçı kazanacak taraf oldu. Kasımpaşa geçen sezon her istatistikte üstündü.






İkili Mücadele Kazanma: %37 (GS) - %63 (KSP)
Hava Topu Mücadelesi: %38 (GS) - %62 (KSP)
Sahipsiz Top Kazanma: 44 (GS) - 47 (KSP)






UĞURLU OYUN PLANINI BELİRLEDİ

Sami Uğurlu geçen sezon Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maçın videolarını Antalyaspor'daki oyuncularına izletti. Puan almak için neler yapmaları gerektiğini tek tek gösterdi:

- Galatasaray'ın teknik kapasitesi yüksek oyuncularına "topla dönme" şansı tanımamak.

- Hava topu hakimiyeti sağlamak merkezde fiziksel temasla Galatasaray orta sahasını oyundan soğutmak.

- Galatasaray'ın ön alan baskısını beklerin arkasına atılan direkt toplarla kırmak.

- Galatasaray'ı sürekli kanatlardan orta yapmaya zorlamak.

Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!


 
Sturm Graz maçında sakatlık geçiren Jayden Oosterwolde'nin yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu talihsizlik aynı zamanda Archie Brown konusunda da frene basılmasına sebep oldu.
 

08.08.2026 12:26:00
Haber Merkezi
 
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!

Fenerbahçe Kulübü, Jayden Oosterwolde'yle ilgili, "Sturm Graz karşılaşmasında sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde'nin MR görüntülemesi sonucunda arka adale tendonunda kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından hemen başlanmıştır. Tedavi süreci planlandığı şekilde devam edecektir. Jayden'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz" açıklamasını yapmıştı.







Planlama değişti

Hollandalı futbolcunun yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 25 yaşındaki oyuncu, daha önce de kendisine birçok teklif varken sakatlanmıştı. Yine aynısı oldu! Onun yokluğu, kadro planlamasını da değiştirdi. Archie Brown için bazı İngiliz kulüpleri devredeydi.







Teklif gelseydi, satılacaktı!

Şu anda İngiliz oyuncu konusunda bekleme kararı alındı. Oosterwolde sorun yaşamasaydı, çok yüksek bir teklif gelmesi durumunda gönderilecekti. Onun yerine bir takviye yapılacaktı. Takımda 3. sol bek konumuna düşen Archie'nin de ayrılığı değerlendiriliyordu. Sol bekte her şey birbirine girdi.

Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı


 
Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga'dan sonra Boca Juniors’ın genç yeteneği Milton Delgado’yu kadrosuna katmak için amansız bir transfer yarışına girdi. Arjantin devinin başkanı Juan Román Riquelme ise genç orta saha için kapıyı açacağı rakamı netleştirdi.

08.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı

Güney Amerika pazarındaki araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors altyapısından yetişen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Milton Delgado'yu radarına aldı. Sarı-kırmızılı scout ekibinin olumlu rapor sunduğu genç futbolcu için Arjantin cephesinden ilk haberler geldi. Boca Juniors Başkanı Juan Román Riquelme, Avrupa kulüplerinin ilgisi üzerine oyuncunun satışına sıcak baksalar da henüz resmi bir teklif almadıklarını ve pazarlık masasına oturmak için net şartları olduğunu belirtti.







10 milyon Euro değer!

Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde olan Milton Delgado'nun Boca Juniors ile Aralık 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arjantin ekibinin yönetimi, sözleşmesinde 15 milyon dolarlık serbest kalma maddesi yer alan 20 yaşındaki futbolcu için bu seviyelere yakın resmi teklifleri bekliyor. Riquelme ve kurmayları, belirlenen rakamın altında kalacak herhangi bir teklifi müzakereye dahi açmama konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.







İki ülkeden rakip var

Transfer cephesi bu kez Arjantin'de açılırken Galatasaray, bu yarışta yalnız değil. Türkiye'den Trabzonspor da genç orta sahayı yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. İki Süper Lig ekibinin yanı sıra İtalya'dan Bologna ve Como 1907 ile Portekiz temsilcisi Benfica da Delgado'yu izleme listesine dahil etti. Geleceği hakkında verilecek kararı bekleyen genç oyuncu, Boca Juniors'ta süre almaya devam ederken transferin Haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

18 maçta sıfır gol, 1 asist

1.66 boyundaki Delgado, Boca Juniors takımında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyiyor. 2026'da oynadığı 18 maçta gol atamadı, ancak bir asist yaptı.

Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?

Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic’e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya

08.08.2026 11:37:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic'e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun eski öğrencisi için yönetimin temasları sürerken, yıldız oyuncunun bekleme stratejisi siyah-beyazlı kulüpte zaman baskısını artırıyor.







UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hradec Kralove'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta ileri uçtaki verimsizlik dikkat çekti. Saha içi analizleri, siyah-beyazlıların pozisyon üretmekte değil, yakalanan fırsatları sonuçlandırmakta zorlandığını ortaya koydu.

Karşılaşmada üretilen 2.33 xG (gol beklentisi) değerine karşın hedefe ulaşan xGOT (kaleyi bulan şutların gol beklentisi) değerinin 1.28'de kalması, hücum hattındaki bitiricilik problemini belgeledi.







SALAH YÜZÜNDEN NUNEZ İŞİ DE YATTI

Mohamed Salah sonrasında Darwin Nunez'den vazgeçilmesi sürecinin ardından tüm ağırlığını 9 numara takviyesine veren yönetim, Italiano'nun sistemine uyum sağlayacak soğukkanlı bir bitiriciyi kadroya katmak istiyor.

Transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Başkan Serdal Adalı, 1 Temmuz'da temasa geçilen Dusan Vlahovic için "Uğraşıyoruz, çalışıyoruz" diyerek öncelikli hedeflerini netleştirdi.







ITALIANO İLE FIORENTINA'DA UÇUŞA GEÇTİ

Futbol Direktörü Özen'in işaret ettiği üzere bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki Sırp santrfor, transfer görüşmelerinde belirleyici taraf konumunda yer alıyor.

Fiorentina döneminde Italiano yönetiminde çıktığı 24 maçta 20 gol atarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini geçiren Vlahovic için teknik heyet ve yönetim tüm şartları zorluyor.







EN NET TEKLİF ŞU ANDA BEŞİKTAŞ'TAN

La Gazzetta dello Sport ve Tuttosport'ta yer alan haberlere göre Juventus ile sözleşme uzatmayan Vlahovic, serbest oyuncu statüsünde. Yıllık net 8 milyon euro maaş ve imza parası talep eden golcü için henüz Avrupa'nın "5 Büyük" liginden resmi bir teklif yapılmış değil. İtalyan basını; oyuncunun finansal taleplerini karşılayabilecek, kendisine takım içi liderlik sunabilecek ve Italiano faktörünü elinde bulunduran en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu vurguluyor.







TEKLİFİ KABUL ETSE BİLE SIKINTI

Vlahovic cephesinin Avrupa devlerinden gelebilecek olası teklifler için kararlarını 20-25 Ağustos tarihlerine kadar ertelemesi, Beşiktaş'ı zorlu bir takvimle baş başa bırakıyor.

Sırp yıldız bu tarihlerde siyah-beyazlı ekibe "evet" dese dahi, UEFA Avrupa Ligi eleme turları ile Süper Lig'in ilk iki haftasında forma giyemeyecek. Teklifin reddedilmesi halinde ise yönetimin, transfer tescil döneminin kapanacağı 4 Eylül tarihine kadar hızlı bir şekilde alternatif isimlere yönelmekten başka seçeneği kalmayacak.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Salah maaşını şimdiden çıkardı


Yılın transferi Mohamed Salah'ın Trabzon'a inmesi kentte tarihi bir kenetlenmeye yol açtı. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanından Trabzon’a akın eden binlerce taraftar havalimanında unutulmaz görüntüler oluştururken, yaşanan coşku kulüp ekonomisine de yansıdı. Sadece kombine satışlarından kasaya giren 15 milyon dolar, "Salah daha sahaya çıkmadan maaşını çıkardı" yorumlarını beraberinde getirdi.

08.08.2026 06:11:00
Haber Merkezi
 
Salah maaşını şimdiden çıkardı
Salah maaşını şimdiden çıkardı

Trabzonspor'da Mohamed Salah heyecanı, sıradan bir transferin çok ötesine geçerek tüm ülkeyi saran dev bir kenetlenme hareketine dönüştü. Trabzon Havalimanı'nda toplanan yaklaşık 20 bin taraftar, bordo-mavili camiadaki aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı.







Dünya Trabzon'da buluştu

Yalnızca Trabzon'dan değil; Ankara, İstanbul, Samsun, Zonguldak, Sakarya, Hatay, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinden, hatta yurtdışından kente gelen gençler, çocuklar, aileler ve yaşlılar havalimanında tarihi bir atmosfere imza attı. Karşılama sırasında yaşanan duygusal anlar ise coşkunun boyutunu gözler önüne serdi. Yaşanan tablonun en dikkat çekici simgelerinden biri, 10 yaşındaki bordo-mavili bir çocuk oldu.
Sırt çantasına koyduğu domates ve ekmekle 6 saat öncesinden havalimanına gelip bekleyen küçük taraftar, Trabzonspor sevgisinin ve yaşanan heyecanın sembolü haline geldi.







İyi futbolcu para da kazandırıyor

Şehirde oluşan pozitif hava, kısa sürede kulübün finansal verilerine de rekor artış olarak yansıdı. Forma ve kombine satışlarında patlama yaşanırken, kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre sadece kombine satışlarından Trabzonspor kasasına yaklaşık 15 milyon dolar girdiği öğrenildi. Henüz sahaya ayak basmadan hem sosyal hem de ekonomik anlamda devasa bir etki yaratan Mısırlı yıldız için taraftarlar "Maaşını ilk geceden çıkardı" değerlendirmesinde bulundu.







Trabzon'da sıkıntı yaşanmadı

İstanbul'da benzer süreçlerde yaşanan izdiham ve kargaşa görüntülerinin aksine, Trabzon Havalimanı'ndaki organizasyon tam not aldı. Trabzon Emniyeti, yaklaşık 300 kişilik uzman ekibiyle süreci baştan sona profesyonelce yönetti. Kurulan güvenlik bariyerleri ve planlı yönlendirmeler sayesinde 20 bin kişilik dev kalabalık sorunsuz şekilde ağırlandı. Salah, 6 Ağustos'ta da taraftarların önünde gerçekleştirilen törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Papara Park'ta düzenlenen imza törenini yerinde takip etmek isteyen binlerce taraftar, stattaki yerlerini aldı. Salah, tribünleri selamladı.







Antrenmana da çıktı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah da antrenmanda yer aldı. Öte yandan Trabzonspor, Göztepe ile yapacağı hazırlık maçı için dün İzmir'e gitti. eni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah ve kaleci Andre Onana ise kadroda yer almadı.
Trabzonspor kafilesinde Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Erol Can Çolak, Stefan Savic, Chibuike Nwaiwu, Cenk Özkacar, Samet Akaydin, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Sidny Lopes Cabral, Benjamin Bouchouari, Ruslan Malinovskyi, Melih Kabasakal, Ozan Tufan, Ernest Muçi, Metehan Mimaroğlu, Aral Şimşir, Noah Saviolo, Umut Nayir, Paul Onuachu ve Rene Mitongo yer aldı.

Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'e gitti

07.08.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Galatasaray'ın merkez orta saha adayları arasında Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, sürekli Premier Lig'e gitmek istediğini söyledi. Sonunda da istediğini aldı!






Galatasaray, orta sahaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir yabancı getirmek istiyordu. Merkez orta saha listesindeki en önemli isimlerden biri de Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi idi... Oyuncu için istenen 30 milyon euro da gözden çıkarılmıştı.






HEDEFİNE ULAŞTI

Fakat 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu her yeni teklife, "İngiltere'de oynamak istiyorum" karşılığını verdi. En sonunda da hedefine ulaştı. Premier Lig'e yükselen Coventry City, hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.






BÜYÜK PARALARA SATACAKLAR

Nordsjaelland'a 30 milyon euro ödenecek. Yirenkyi, Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve iyi bir grafik çizmişti. Coventry City, ondan bir süre yararlandıktan sonra yüksek bedellerle satabileceğini düşünüyor. Yirenkyi'nin Premier Lig'de göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı

Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı

07.08.2026 14:55:00
Haber Merkezi
 
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı. Ancak farklı bir sorun yaşandı.

Galatasaray'da bu yaz döneminde en çok konuşulan bölge 10 numara... Sarı-Kırmızılılar, birçok farklı isimle görüştü.

Onlardan biri de Barcelona forması giyen Dani Olmo'ydu... Barcelona Yönetimi hem para kazanmak hem de oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için Sarı-Kırmızılılar'ın önerisine sıcak baktı.







KARİYERİNİN BU DÖNEMİNDE

Ancak sonraki adım atılamadı. Çünkü 28 yaşındaki İspanyol yıldız, kariyerinin bu döneminde Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtti. Galatasaray'da bu dosya mecburen rafa kaldırıldı. Eğer Olmo hamlesi bitirilebilseydi her anlamda çok kazançlı bir anlaşma olabilirdi.







DÜŞEN FORMA SATIŞLARI

Geçen yılın aynı dönemine göre; Galatasaray'da forma ve lisanslı ürün satışlarında gerileme var. Olmo, kalitesi dışında bu anlamda da hareketlilik getirebildi.







1.79 boyundaki futbolcu, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonluğu yaşamıştı. Barcelona'yla mukavelesi ise 30 Haziran 2030'a kadar sürüyor.

Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı

Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti

07.08.2026 14:51:00
Haber Merkezi
 
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Aslan, Chermiti'yi tekrar yokladı
Galatasaray daha önce de gündeme gelen Youssef Chermiti için tekrar Glasgow Rangers ile temasa geçti. Ancak İskoç ekibi, yüksek bonservis beklentisinde geri adım atmıyor.

Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir golcü arıyor. Youssef Chermiti, daha önce Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmişti. Glasgow Rangers'ın 25 milyon sterlinlik (29.1 milyon euro) beklentisinin ardından ise frene basılmıştı.







İNDİRİM BEKLİYORLAR

Cim-Bom, 1.92 boyundaki futbolcuyla ilgili tekrar harekete geçti. Ancak Rangers, 25 milyon sterlinlik beklentisinde sabit kaldı.







Sarı-Kırmızılılar indirim bekliyor. Bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor. Önümüzdeki süreçte Rangers indirim yaparsa durum değişebilir.






VAKİT KAYBETMEMEK İÇİN

Yönetim, vakit kaybetmemek için bir yandan da diğer alternatiflerle ilgileniyor. Youssef Chermiti'nin Galatasaray'a sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferin gerçekleşebilmesi için öncelikle kulübünün ikna edilmesi gerekiyor. Rangers şu ana kadar geri adım atmadı.

Galatasaray, Frankfurt’un yanıtını bekliyor

Galatasaray çok uzun bir süredir Eintracht Frankfurt'tan Can Uzun için uğraşıyor. Alman ekibinin yüksek bonservis beklentisi sürüyor

07.08.2026 14:47:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray, Frankfurt’un yanıtını bekliyor
Galatasaray, Frankfurt’un yanıtını bekliyor
Galatasaray çok uzun bir süredir Eintracht Frankfurt'tan Can Uzun için uğraşıyor. Alman ekibinin yüksek bonservis beklentisi sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, sonraki satıştan verilecek pay yüzdesini artıracak.

Galatasaray'da Can Uzun hamlesi, 10 numara transferinden bağımsız olarak görülüyor. Yani Sarı-Kırmızılılar, yeni bir 10 numarayla Can dosyasını kapatmayacak.

Milli futbolcunun sol kanatta ve santrfor bölgesinde de görev yapabilmesi, onun değerini yükseltiyor. Yerli kontenjanında yer almasından bahsetmiyoruz bile...







40 MİLYON VE %20

Eintracht Frankfurt cephesi uzun süre 60 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödenmesini istedi. Galatasaray'ın son teklifi ise şu şekildeydi:







40 milyon euro bonservis
Sonraki satıştan %20 pay

Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedelinde artış yapmayacak. Ancak satıştan pay maddesine güncelleme geliyor.







%30'A ÇIKARILACAK

Galatasaray, Alman ekibine 40 milyon euro ve %30'luk pay önerisini sunacak. Bunun kabul edilmesi bekleniyor. Önümüzdeki 1 haftalık süreçte Sarı-Kırmızılılar'da ciddi bir transfer hareketliliği bekleniyor. Ve bu hareketin parçalarından biri de Can Uzun olacak gibi...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.