logo
05 AĞUSTOS 2026

Galatasaray'a paraya para demiyor

UEFA’nın 36 takımlı yeni lig formatıyla birlikte kulüplerin gelirleri tavan yaptı

05.08.2026 10:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a paraya para demiyor
Galatasaray'a paraya para demiyor
UEFA'nın 36 takımlı yeni lig formatıyla birlikte kulüplerin gelirleri tavan yaptı. Futbol veri platformu Football Meets Data'nın analizine göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan alamasa bile milyon euroları garantiliyor.

UEFA'nın yeni lig formatında kulüplerin kazanacağı rakamlar; Başlangıç Katılım Primi ve Değer Sütunu (Katsayı ve Yayın Gelirleri) esas alınarak hesaplanıyor. Yapılan en kötü senaryo analizlerine göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi lig aşamasında hiç puan alamasa dahi devasa bir gelirin sahibi olacak.







EN KÖTÜ İHTİMALLE 25-30 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların kasasına koyacağı taban katılım primi 18,6 milyon Euro olarak belirlenirken, kulübün son 10 yıllık UEFA katsayısı ve yayın hakları payıyla birlikte minimum garanti gelir 25 ile 30 milyon Euro bandına ulaşıyor.







TAHMİNİ 49.8 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Galatasaray'ın Avrupa kulvarındaki performansı ve tur atlama ihtimalleri göz önüne alındığında ise kazanç katlanarak büyüyor. Football Meets Data'nın Şampiyonlar Ligi performans verilerine dayalı raporlarında; eleme ve play-off aşamalarını geçip üst turlara ilerleme durumunda Aslan'ın UEFA'dan elde edeceği toplam ödül geliri 49,8 milyon Euro seviyesine kadar tırmanıyor.







SAHA İÇİN SONUÇLARDAN BAĞIMSIZ KAZANÇ

Yeni sistemle birlikte saha içi sonuçlarından bağımsız olarak finansal anlamda büyük bir rahatlama yaşayan Galatasaray, elde edeceği bu dev kaynakla hem transfer bütçesini güçlendirecek hem de kulüp ekonomisine tarihi bir katkı sağlayacak.







Sarı-kırmızılı yönetim, Devler Ligi'nde alınacak her galibiyet ve beraberlik primiyle bu rakamı daha da yukarı taşımayı hedefliyor.

Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi

Beşiktaş, Inter’de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti

05.08.2026 11:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş, Inter'de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti. İtalyan yıldızın menajeri ile Inter yönetimi bu hafta masaya oturacak. Siyah-beyazlılar, dev zirveden çıkacak karara göre İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Davide Frattesi'nin geleceği belirsizliğini korurken, oyuncunun düzenli forma giyme isteği ayrılık ihtimalini güçlendiriyor.







İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcunun menajeri ile Inter yönetimi arasında bu hafta kritik bir görüşme gerçekleşecek. Transfer penceresinin son haftaları öncesinde oyuncunun durumunu netleştirmeyi hedefleyen bu zirve, Süper Lig devinin de radarına girdi.






INTER 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Daha fazla sahada kalabileceği bir takıma gitmek isteyen Frattesi için henüz Inter kulübüne ulaşmış somut bir resmi teklif bulunmuyor.

İtalyan devi, yetenekli orta saha oyuncusunun satışından yaklaşık 25 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Ancak transfer piyasasının hareketlenmesiyle birlikte kulübün bu bonservis beklentisinde esnemeye gidebileceği ifade ediliyor.







BEŞİKTAŞ BU RAKAMI VERMEYECEK

Davide Frattesi'nin durumunu yakından takip eden Beşiktaş, tek seferde 25 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeline çıkmak istemiyor.







Siyah-beyazlı kurmaylar, Inter ile İtalyan ekibinin yapacağı iç görüşmenin ardından İtalyan devinin fiyat indirimi veya satın alma opsiyonlu kiralama formüllerine yanaşması durumunda transfer için anında gaza basmayı planlıyor.

Fenerbahçe kanadını buldu

Fenerbahçe, kanat transferinde rotayı sürpriz bir isme çevirdi

05.08.2026 11:05:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe kanadını buldu
Fenerbahçe kanadını buldu
Fenerbahçe, kanat transferinde rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Sarı-lacivertliler, Rafael Leao ve Ismaila Sarr iddialarının gölgesinde Moussa Diaby için somut adımlar atmaya başladı.

Yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, kanat transferinde hedefini belirledi.







Son günlerde basında Rafael Leao ve Ismaila Sarr gibi yıldız isimlerin adı geçse de sarı-lacivertli yönetim, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'da forma giyen Moussa Diaby'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Inter'in de gündeminde yer alan Fransız yıldız için Fenerbahçe'nin devreye girmesi transfer yarışını kızıştırdı.







BÜTÇE DOSTU OLARAK ÖNE ÇIKTI

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Inter'in Diaby için yaptığı girişimler karmaşık bir hal alırken, Fenerbahçe durumdan faydalanmak istiyor.







Al-Ittihad'ın 27 yaşındaki oyuncu için 30 milyon euronun altında bir bonservis bedeline razı olabileceği belirtiliyor. Leao için konuşulan 60 milyon euro ve Sarr için talep edilen 50 milyon euroluk rakamlar göz önüne alındığında, Diaby hamlesi Fenerbahçe yönetimine finansal açıdan önemli bir hareket alanı sağlıyor.






INTER İÇİN İNDİRİME YAPMAYA HAZIR

1999 doğumlu Fransız hücum oyuncusu, yeniden Avrupa futboluna dönmek için maddi fedakarlık yapmaya hazır.

Yıllık maaşında ciddi bir indirime gitmeyi kabul eden Diaby'nin, sezon başına yaklaşık 6 milyon euro brüt maaş beklentisinde olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin ise oyuncunun bu talebini karşılamayı ve brüt maaş tutarını garanti etmeyi teklif ettiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti

Galatasaray’da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi

05.08.2026 10:54:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi. Teknik Direktör Okan Buruk ile Başkan Dursun Özbek'in kaptanlık tercihlerinde farklı isimler üzerinde durması ve Victor Osimhen'in bandı reddettiği iddiaları, sarı-kırmızılı kulüpte kriz havası estirdi.

Galatasaray'da teknik patron Okan Buruk'un 16 Temmuz'da yaptığı açıklamada Victor Osimhen için "Kaptanlarımızdan biri olacak" ifadesini kullanması, bandın tek bir isme teslim edilmeyeceğinin ilk sinyaliydi.







Nitekim hazırlık dönemindeki Rennes maçında bandın iki kez Nijeryalı yıldıza yöneldiği, ancak Osimhen'in bandı sırasıyla Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'a devrettiği görüldü.

Kulübe yakın kaynaklardan sızan iddialara göre Osimhen, "Birinci kaptan olmayacaksam pazubendi takmak istemiyorum" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







OSIMHEN, TOTTENHAM'A GİTMEK İSTİYOR

Teknik patron Okan Buruk'un bu duruma rağmen bandı Osimhen'e teklif etmesinin arkasında stratejik bir hamle yatıyor.







Takımdan ayrılarak Tottenham'a transfer olmak istediği konuşulan dünyaca ünlü golcüyü yeniden kazanmayı hedefleyen Buruk, oyuncusuna sorumluluk vererek aidiyet duygusunu artırmayı amaçlıyor.

Ancak deneyimli teknik adamın, bu hamleyi yaparken soyunma odasındaki yerli ve yabancı oyuncu dengesini bozmamak adına oldukça hassas davranması gerekiyor.







BAŞKAN ÖZBEK'İN TERCİHİ DAVINSON

Yönetim kanadında ise durum oldukça farklı. Başkan Dursun Özbek'in gönlündeki birinci kaptan adayı Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez.

Buna karşın Okan Buruk, Dünya Kupası finali oynamasının ardından takıma izinli olarak sonradan katılan Sanchez'in henüz bu liderlik sorumluluğunu üstlenecek yeterlilikte ve hazır durumda olmadığını düşünüyor.

Cim-Bom'a Brezilyalı stoper

Suudi Arabistan ekibi NEOM, Nathan Zeze'nin kiralanması konusunda Galatasaray'a olumsuz yanıt verdi. Sarı-Kırmızılılar, önceki dönemlerde de gündeme gelen Lucas Beraldo'ya yoğunlaştı

05.08.2026 10:46:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom'a Brezilyalı stoper
Cim-Bom'a Brezilyalı stoper
Abdülkerim Bardakcı'nın hazırlık dönemindeki performansı ve takımda ondan başka solak stoper olmaması sebebiyle Galatasaray bu bölgeye takviye yapmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle çözmeyi planlıyor. Konuyla ilgili Nathan Zeze'ye gidilmişti.

BAŞKA YERE KAYDI

Ancak bazı mali problemleri bulunan NEOM Kulübü, kiralama tekliflerine sıcak bakmadığını Cim-Bom'a iletti. Zeze dosyası tamamen kapanmasa da şu anda ilgi odağı başka bir yere kaydı. Galatasaray, önceki dönemlerde de ilgilendiği Lucas Beraldo konusunda nabız yoklamaya başladı.






GENÇ KRİTERİNE UYUYOR

PSG'de mutlu olmayan Brezilyalı savunmacı ayrılmak istiyor. Fransız ekibiyle mukavelesi ise 30 Haziran 2028'e kadar sürüyor. Yani süre bakımından kiralanmasının önünde engel yok. Sarı-Kırmızılılar'ın, PSG ile kısa süre içinde masaya oturması bekleniyor. 22 yaşındaki solak stoper, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterine uyuyor.

Genç Rus paylaşılamıyor

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki 10 numarası Aleksey Batrakov'u bitirmeye çalışıyor. Bu arada Zenit de devreye girdi ve Lokomotiv'le temasa geçti

05.08.2026 10:34:00
Haber Merkezi
 
Genç Rus paylaşılamıyor
Genç Rus paylaşılamıyor
Galatasaray kesinlikle bir 10 numara hamlesi gerçekleştirecek. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Ve en önemli adaylardan biri de Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov... Sarı-Kırmızılılar, oyuncu cephesiyle anlaştı. Fakat Rus ekibi, bugün itibarıyla satışa sıcak bakmadığını iletti. İlerleyen süreçte durum değişir mi, bilinmiyor.

ONLARA DA AYNI YANIT

Bu arada Zenit Kulübü de devreye girdi. Lokomotiv Moskova Yönetimi, Galatasaray'a verdiği yanıtın aynısını onlara da verdi. Genç yetenekle ilgili pazarlık yapmayı düşünmediklerini ilettiler. Galatasaray açısından bu işi çözebilecek tek kişi; oyuncunun bizzat kendisi...






BASKI KURMASI GEREKİYOR

Eğer Aleksey Batrakov, ayrılık konusunda bastırırsa durum değişebilir. Aksi halde işler zor gözüküyor. Öte yandan eski Rus futbolcu Andrey Eshchenko, "Bence Batrakov Türkiye'yi denemeli... Galatasaray çok iyi bir seçenek. Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilir. Lokomotiv ya parayı ya da kadroyu korumayı seçecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın tek transferi de sınıfta kaldı


 
Galatasaray'ın yeni transferi Lesley Ugochukwu, forma giydiği Rennes, Monza ve Venezia maçlarındaki performansıyla camiada şimdiden soru işaretleri yarattı. Yüksek pas isabetine (yüzde 90.6) rağmen 3 maçta rakip kaleye tek şut çekemeyen, sıfır kilit pas ve ortayla oynayan Nijerya asıllı orta sahanın geri/yan pas eğilimi ve baskı altındaki 12 top kaybı teknik heyeti endişelendiriyor. Ödenen kiralama bedeli ve maaş göz önüne alındığında sergilenen bu pasif çapa profili, sarı-kırmızılı taraftarlara "İnşallah zorunlu satın alma opsiyonu değildir" dedirtiyor.

05.08.2026 00:08:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın tek transferi de sınıfta kaldı
Galatasaray'ın tek transferi de sınıfta kaldı

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı yeni transferi Lesley Ugochukwu'nun forma giydiği 3 maçtaki performansı camiada büyük soru işaretleri yarattı. Ödenen kiralama bedeli, verilen maaş ve opsiyon şartları göz önüne alındığında Fransız orta sahanın sergilediği tutuk futbol, taraftara şimdiden "İnşallah zorunlu opsiyon değildir" dedirtiyor.







Galatasaray'a uymuyor

Lesley Ugochukwu'nun sarı-kırmızılı forma ile çıktığı Rennes, Monza ve Venezia maçlarındaki performans verileri detaylıca incelendiğinde; oyuncunun risksiz pas tercihlerinde bulunan ancak hücum geçişlerinde tamamen pasif kalan bir profil çizdiği görülüyor. 3 maçlık periyotta yüzde 90.6 gibi yüksek bir pas isabet oranı yakalamasına karşın topu ileri taşıma ve oyunu yönlendirme konusunda ciddi aksaklıklar yaşayan Nijerya asıllı oyuncu, dominant futbol oynamayı hedefleyen Galatasaray'ın temposunun oldukça gerisinde kaldı.







Dikine oynayamıyor

20 yaşındaki genç oyuncunun en dikkat çeken zafiyeti ise dikine oynayamama ve hücum kurgusuna hiç katkı sağlayamama sorunu oldu. Sahada kaldığı süre boyunca kalesine tek bir şut dahi çekemeyen, orta denemesi yapmayan ve partnerlerine kilit pas atamayan Ugochukwu, pas yüzdesini yan ve geri paslarla yüksek tuttu. Rennes karşısında 49.2 metre top taşımasına rağmen net topla ilerleme mesafesi -6.1 metre olarak kayıtlara geçerken; Monza maçında 6.5 metre, Venezia karşısında ise sadece 5.4 metre ilerleyebildi.







Baskıya gelmiyor

Hücumdaki etkisizliğinin yanı sıra savunma süpürücülüğü konusunda da bekleneni veremeyen Ugochukwu, 3 maçta toplam 12 top kaybı yaparak rakip ön alan presi karşısında karar alma süresinin yavaş olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde yüzde 61.5'lik başarı yakalamasına karşın top kapma ve süpürücülük alanında agresif bir kimlik sergileyemeyen oyuncu, yüksek tempolu maçlar öncesinde teknik heyetin de kafasını karıştırdı.

Ugochukwu, topu dinlendiren ve geriden çıkarken basit pas istasyonu olan bir profil çizse de Galatasaray'ın aradığı çizgi kıran pasör veya dinamik 6 numara görüntüsünden uzak. Şampiyonlar Ligi ve ligdeki zorlu virajlarda topu ileri taşıma yükünü tamamen partnerinin üzerine bindirecek olan bu performans, "Galatasaray bu bölgeye transfer yapmasa daha mı iyiydi?" sorusunu yüksek sesle sordurmaya başladı.

Leao transferi yılan hikayesine döndü


 
 
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi yoksa Manchester United mi? Milan'lı Leao'nun transferi yılan hikayesine döndü. İşte Leao ekseninde dönen son oyunlar!

04.08.2026 13:34:00
Abdülkadir Gündoğdu
 
 Leao transferi yılan hikayesine döndü
 Leao transferi yılan hikayesine döndü

Önceki gün Fenerbahçe, Rafael Leao transferinde bombayı patlatmaya hazırlanıyordu! Sarı-lacivertli yönetici Cihan Kamer'in AC Milan ile sağlanan prensip anlaşmasının ardından Portekizli süper yıldızı İstanbul'a getirmek üzere Endonezya'nın başketi Cakarta'ya gideceği iddia edilmişti. Ancak Cihan Kamer'e ait TC-ATS kodlu özel jet, dün Madrid'e iniş yaptı. Kamer'in hedefi kim, o da belli değil... Real Madrid'li genç Endrick mi, 22 yaşındaki Gonzalo Garcia mı; Atetico Madrid'li Sörloth mu ya da Lookman mı? Belirsizlik had safhada... Ancak İngiliz ekibi Fulham, 40 milyon Euro'luk bonservis ücreti karşılığında Garcia'yı resmen transfer etti.







Leao şimdi nerede?

Milan, Avustralya'da Perth'te yeni teknik direktörü Ruben Amorim yönetiminde antrenmanlarını sürdürdü. 5 Ağustos Çarşamba günü Cakarta'da Inter ile hazırlık maçı yapacak.







Milan Teknik Direktörü gitmesini istemiyor

Milan'ın teknik direktörü Ruben Amorim, Portekizli vatandaşının geleceği hakkında, "Rafa, Milan gibi bir kulüpte olduğu için şanslı, bu yüzden mutlu olmalı. Mutlu ve motive olduğunu hissediyorum. Transfer penceresinin sonuna kadar ne olacağını bilmiyorum, ama grubun gerçekten birlik içinde olduğunu hissediyorum" dedi.







Manchester United da devrede

Milan'dan ayrılması beklenen Rafael Leao'nun ismi Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United'la da anılıyor. Portekizli yıldız kanat oyuncusunun yeni sezondaki adresi merak konusu...

Zeze işi biraz karışık

Galatasaray'ın, "genç ve sol ayaklı" stoper konusunda 1 numaralı adayı NEOM forması giyen Nathan Zeze... Cim-Bom, 21 yaşındaki savunmacıyı kiralamak istiyor. Suudi Arabistan ekibinin ise çeşitli sorunları var.
 

04.08.2026 11:46:00
Haber Merkezi
 
Zeze işi biraz karışık
Zeze işi biraz karışık
Bundan bir süre önce, L'Equipe gazetesi, NEOM Kulübü'nün yaptığı satışlar kadar oyuncu alabileceğini yazmıştı. Çünkü transferlerde çeşitli kısıtlamalarla karşı karşıyalar. Galatasaray şu anda Nathan Zeze konusunda son derece ciddi. Cim-Bom, 21 yaşındaki solak stoperi kiralamak istiyorlar.






DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Şu andaki durumu madde madde açıklamak mümkün:

1- NEOM, Zeze'nin bölgesine bedelsiz olarak Malang Sarr'ı aldı.
2- NEOM, satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine kesinlikle sıcak bakmıyor.
3- NEOM'un önceliği bonservisiyle direkt satış...
4- NEOM, zorunlu satın alma maddesi içeren kiralama tekliflerini değerlendirebilir. Böylece geleceğe yönelik "gelir" gösterebilirler.
5- Fransız futbolcunun çok sayıda talibi var.






2025 YAZINDA İSTENMİŞTİ

Nathan Zeze, Galatasaray açısından tanıdık bir isim... Sarı-Kırmızılılar, 2025 yazında Nantes Kulübü'yle oyuncu için pazarlıklar yapmıştı. Ancak NEOM, 20 milyon euro ödeyerek işi bitirdi. Bu arada Suudi Arabistan ekibinin verdiği 20 milyon euro, şu anda da Zeze için alt limit... Hem bonservis hem de zorunlu satın alma maddesi içeren kiralama tekliflerinde en az 20 milyon euro bekleniyor. Cim-Bom, eğer kiralama teklifi kabul edilirse 20 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesini kontrata ekleyecek. Görüşmeler sürüyor.






Galatasaray'ın 10 numara adayları dikkat çekiyor

Galatasaray'ın 10 numara adayları arasında Lokomotiv Moskova'dan Aleksey Batrakov ve Eintracht Frankfurt'tan Can Uzun var. Peki bu iki ismin karşılıklı istatistikleri nasıl gerçekleşti?
 

04.08.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın 10 numara adayları dikkat çekiyor
Galatasaray'ın 10 numara adayları dikkat çekiyor
Galatasaray'ın kesinlikle takviye yapacağı bölgelerden biri 10 numara... Sarı-Kırmızılılar'da bu konuda en büyük favoriler Aleksey Batrakov ve Can Uzun... Ama Can'ın ayrı bir durumu da var. Milli futbolcu, 10 numara hamlesinden bağımsız olarak görülüyor. Örneğin Batrakov (ya da başka biri) imzayı atsa bile Can konusundaki çabalar devam edecek.






İŞTE RAKAMLAR

Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov ve Eintracht Frankfurt'ta görev yapan Can Uzun'un karşılıklı istatistikleri şöyle gerçekleşti (90 dakika başına lig verileri):






Şut Pası: 1.94 Batrakov/1.06 Can Uzun
Asist Beklentisi: 0.27 Batrakov/0.23 Can Uzun
Dripling: 0.43 Batrakov /2.18 Can Uzun
İsabetli ŞuBaşarılıt: 1.05 Batrakov/1.34 Can Uzun
Rakip Ceza Sahasında Topla Buluşma: 2.37 Batrakov/2.82 Can Uzun
Rakip Sahada Top Kazanma: 3.39 Batrakov/3.03 Can Uzun
3. Bölgeye İsabetli Pas: 3.92 (%65) Batrakov/4.08 (%79) Can Uzun
Yerde Kazanılan İkili Mücadele: 3.56 (%50) Batrakov/6.97 (%45) Can Uzun






KADRODA KİMSE YOK!

Bugün itibarıyla Galatasaray kadrosunda asıl yeri 10 numara olan hiçbir oyuncu yok. Can'ın sol kanatta ve santrfor bölgesinde de görev yapabilmesi çok önemli bir ayrıntı... Ayrıca yerli statüsünde... Eğer iki isim de bitirilirse, birbirlerini 10 numarada da yedekleyebilecekler.

Osimhen: Premier ligde oynamak istiyorum

Galatasaray, Victor Osimhen’in ödenmemiş gelir vergileri nedeniyle bankadan ihtarname almasıyla sarsılan sürece anında müdahale etti

04.08.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Osimhen: Premier ligde oynamak istiyorum
Osimhen: Premier ligde oynamak istiyorum
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Premier Lig hayali ve son dönemde yaşanan idari krizlerle gündeme oturdu. Rennes maçında kaptanlık bandını takmaması ve Tottenham'ın 65 milyon Euro'luk teklif hazırlığı, sarı-kırmızılı camiada transfer hareketliliğini zirveye taşıdı.






Galatasaray, Victor Osimhen'in ödenmemiş gelir vergileri nedeniyle bankadan ihtarname almasıyla sarsılan sürece anında müdahale etti. Oyuncuyla yapılan "net maaş" anlaşması gereği tüm vergisel sorumlulukları üstlenen sarı-kırmızılı yönetim, idari gecikmeden kaynaklanan borcu derhal kapattı. Bu hamleyle FIFA nezdinde doğabilecek risk ve olası bir transfer yasağı tehlikesi bertaraf edilirken, yaşanan süreç kulübün finansal modelini ve hukuki danışmanlık mekanizmalarını tartışmaya açtı.






TOTTENHAM'IN 1 NUMARALI HEDEFİ

Banka sürecinde yaşanan aksaklıklar ve Tottenham ile yürütülen pazarlıklar nedeniyle moralinin bozuk olduğu belirtilen Nijeryalı golcünün gerginliği sahaya da yansıdı. Hazırlık müsabakasında kendisine uzatılan kaptanlık bandını takmayarak Yunus Akgün'e veren Osimhen'in, kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediği öğrenildi. Teknik direktör Roberto De Zerbi'nin 1 numaralı hedefi konumundaki yıldız oyuncu için Tottenham'ın 65 milyon Euro'luk bir teklif hazırlığında olduğu ifade ediliyor.






GALATASARAY ALDIĞI RAKAMI İSİYOR

Osimhen'i takımın kilit ismi olarak gören Galatasaray yönetimi ise bonservis pazarlığında geri adım atmaya yanaşmıyor. İngiliz devi ile masaya oturmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, oyuncu için en az 75 milyon Euro talep ediyor. İki kulüp arasındaki pazarlık maratonunun önümüzdeki günlerde daha da kızışması bekleniyor.






OKAN BURUK'TAN OSIMHEN SÖZLERİ

Yıldız futbolcunun takımdaki rolüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Okan Buruk, oyun planındaki değişime dikkat çekti. Buruk, "Osimhen gibi bir oyuncunuz olduğunda daha fazla uzun top oynarsınız. Sürekli uzun top tercih eden bir takım değiliz ancak baskı geldiğinde Osimhen'i ön alanda doğru kullanmak ve onu ceza sahasında topla buluşturmak son derece önemli" ifadeleriyle oyuncunun sistemdeki hayati yerine vurgu yaptı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.