logo
25 TEMMUZ 2026

Galatasaray'a yeni kaptan

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un hücum hattı için ilk sıraya yazdığı Manchester United kaptanı Bruno Fernandes transferinde gözünü kararttı

25.07.2026 11:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a yeni kaptan
Galatasaray'a yeni kaptan
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un hücum hattı için ilk sıraya yazdığı Manchester United kaptanı Bruno Fernandes transferinde gözünü kararttı. Yıllık net 15 milyon Euro'luk astronomik bir maaş paketiyle Portekizli yıldızın kapısını çalan sarı-kırmızılılar, oyuncudan gelen olumlu sinyallerle vitesi yükseltti. İngiliz devinin 56 milyon sterlinlik yurtdışı serbest kalma maddesini devreye sokmayı hedefleyen Aslan, Suudi kulüplerinin de radarındaki 31 yaşındaki dev oyun kurucuyu İstanbul'a getirerek yılın transfer patlamasını yapmayı hedefliyor.






Süper Lig'de transfer gündemine bomba gibi düşen hamle Galatasaray'dan geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un hücum hattı için bir numaralı hedef olarak belirlediği Manchester United'ın 31 yaşındaki Portekizli kaptanı Bruno Fernandes için dev bir operasyon başlattı.






İngiliz basınından Caught Offside'e yansıyan iddialara göre Galatasaray, tecrübeli yıldıza yıllık net 15 milyon Euro'ya varan son derece cazip bir maaş paketi sundu.






21 ASİSTLE TARİHİ BİR REKOR KIRDI

Geçtiğimiz sezon 9 gol ve 21 asistlik müthiş performansıyla Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi bileti almasında başrol oynayan Fernandes, kulüplerin bonservis konusunda uzlaşması durumunda İstanbul'daki projeye oldukça sıcak bakıyor. Takımın lideri konumundaki yıldız oyuncunun yeşil ışık yakması, sarı-kırmızılı yönetimin iştahını daha da kabartmış durumda.






65 MİLYON EURO'YA SERBEST

Manchester United cephesinde ise teknik direktör Michael Carrick ve yönetim, takımdaki en kritik oyun kurucuyu elde tutmakta kararlı. Ancak Kırmızı Şeytanlar, oyuncunun ayrılmak istemesi halinde karşısında durmayacak. Piyasa değeri 64 milyon sterlin (75 milyon euro) olarak gösterilen Portekizli yıldız için taliplerin elini güçlendiren en somut detay ise sözleşmesinde yer alan 56 milyon sterlinlik (65 milyon euro) yurtdışı serbest kalma maddesi.






ÜST DÜZEY REKABET ŞARTI VAR

Portekizli milli futbolcuya Türkiye'nin yanı sıra Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden de astronomik teklifler yağmaya devam ediyor. Kariyerinin bu döneminde Avrupa'da üst düzey rekabette kalmayı önceliklendiren deneyimli orta saha için Suudi opsiyonu masadaki yerini korurken; Galatasaray cephesinde ise bu devasa maaş ve bonservis paketinin Türk futbol finansmanına uyarlanması en büyük zorluk olarak öne çıkıyor.






NİHAİ SİNYAL HAREKETE GEÇİRECEK

Manchester United bir yandan kaptanıyla sözleşme yenileme turlarını sürdürürken, bu dev transferin kaderi tamamen Bruno Fernandes'ten gelecek nihai sinyale bağlı. Sarı-kırmızılıların bu tarihi hamlede ne kadar ısrarcı olacağı ve şartları sonuna kadar zorlayıp zorlamayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Fenerbahçe'de kadro dışılar kapıda

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sponsorluk çalışmalarına yoğunlaştı. Samandıra’da antrenman disiplini sekteye uğrarken teknik heyetin de sabrı taştı

25.07.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de kadro dışılar kapıda
Fenerbahçe'de kadro dışılar kapıda
Başkan Aziz Yıldırım'ın sponsorluk çalışmalarına yoğunlaşılmasıyla Samandıra'da oluşan otorite boşluğu, antrenman disiplinini sekteye uğratırken teknik heyetin de sabrını taşırdı. UEFA listesine alınmayan Diego Carlos ve Rodrigo Becao'nun başı çektiği huzursuzluk takımdaki gençlerin konsantrasyonunu bozarken; 40 kişiyi bulan kadro kalabalığından rahatsız olan İsmail Kartal, yönetime acil temizlik çağrısında bulundu. Fenerbahçe yönetiminden ise huzuru kaçıran isimler için kadro dışı kararı ve ayrılık planları devreye sokuldu.






Fenerbahçe'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çok ciddi boyutta olmasa da bariz bir keyifsiz ortam mevcut. Başkan Aziz Yıldırım'ın sponsorluk ve finansal kaynak arayışlarına yoğunlaşması, tesislerde bir otorite boşluğu iddialarını beraberinde getirdi. İddialara göre bu durum antrenman disiplinine doğrudan yansırken özellikle İsmail Kartal ve teknik heyetin de huzurunu kaçırıyor.






UEFA LİSTESİNE YAZILMAYANLARIN STRESİ

Huzursuzluğun merkezinde ise UEFA listesine dahil edilmeyen Diego Carlos ve Rodrigo Becao gibi isimler başı çekiyor. Sürekli sorun çıkaran iki tecrübeli ismin yükselttiği çatlak sesler, takım içi dengeleri sarsıyor. İkilinin özellikle genç oyuncuların konsantrasyonunu olumsuz etkileyen tavırlar sergilediği belirtiliyor.






BECAO VE DIEGO CARLOS TOPUN AĞZINDA

Yaşanan bu disiplinsizlikler üzerine düğmeye basıldı. Yönetim ve teknik heyet, takımdaki havayı bozan Diego Carlos ve Becao dahil bir kaç oyuncuyu kadro dışı bırakmayı planlıyor. İki oyuncunun takımdan ayrılması için gerekli şartların ve ortamın hazırlanması hedefleniyor.






İSMAİL KARTAL ŞİŞKİNLİKTEN RAHATSIZ

Teknik Direktör İsmail Kartal da durumdan oldukça şikayetçi. Sayısı 40'a yaklaşan şişkin kadro nedeniyle sağlıklı çalışma ortamı bulmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, rahatsızlığını yönetime iletti. Kartal, bu kalabalığın bir an önce eritilmesini ve ideal kadroyla yola devam edilmesini talep ediyor.

Fenerbahçe, Torres için gözünü kararttı


 
Süper Lig’de şampiyonluk kadrosu kurmak için çıldıran Fenerbahçe, dünya futbolunu sarsacak dev bir transfer hamlesi için düğmeye bastı. Barcelona’nın İspanyol yıldızı Ferran Torres için belirlediği 50 milyon Euro'luk bonservis bedelini öğrenir öğrenmez bizzat masaya oturan sarı-lacivertli kurmaylar, "Rakam buysa biz talibiz" restiyle PSG ve Atlético Madrid gibi dünya devlerinin cirit attığı transfer yarışına bomba gibi düştü.
 

25.07.2026 13:29:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe, Torres için gözünü kararttı
Fenerbahçe, Torres için gözünü kararttı

Fenerbahçe yönetimi, Avrupa transfer piyasasını sarsacak dev bir hamleye imza attı. İspanya milli takımıyla fırtınalar estiren ve attığı golle ülkesine Dünya Kupası finalini kazandıran Ferran Torres için sarı-lacivertli kurmaylar bizzat devreye girdi.







Kapıyı 50 milyon Euro ile çaldı

Dış basında Barcelona'nın yıldız oyuncu için 50 milyon Euro talep ettiğine dair haberlerin çıkması üzerine vakit kaybetmeyen Fenerbahçe yönetimi, Katalan devinin kapısını çaldı ve mesajını net verdi: "Eğer 50 milyon Euro'ya vermeye razıysanız, biz talibiz."







Devler kapışıyor

Barcelona'da teknik heyetin hücum planlarında ilk tercih olamamaktan rahatsızlık duyan 26 yaşındaki İspanyol hücumcu, kariyerinde yeni ve iddialı bir sayfa açmaya oldukça sıcak bakıyor. Ancak transferdeki tek talip sarı-lacivertliler değil. Eski teknik direktörü Luis Enrique'nin ısrarla istediği Paris Saint-Germain, oyuncuyu kadroya katmak için ciddi baskı kurarken; Julián Álvarez transferi üzerinden Barça ile pazarlık yürüten Atlético Madrid de yarışın içerisinde kalmaya devam ediyor.







Barça gerçekten satacak mı?

Sözleşmesinin son yılına giren Torres için Barcelona'nın ayrılığa onay vermesinin arkasında ise dikkat çeken bir finansal detay yatıyor. Katalan ekibi, Ocak 2022'de Manchester City'den 55 milyon Euro peşin bedelle transfer ettiği yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatması halinde eski kulübüne 7-8 milyon Euro ek bonus ödemekle yükümlü. Bu mali yükten kurtulmak isteyen ve piyasa değeri 50-55 milyon Euro bandında olan oyuncuyu satmaya karar veren Barcelona, Fenerbahçe de dahil olmak üzere gelen teklifleri masaya yatırmış durumda.

Napoli'nin teklifi kadroyu değiştirdi


 
Napoli'de Alessandro Buongiorno'nun ağır sakatlığı ve Sam Beukema'nın belirsizliği sonrası stoper arayışına giren İtalyan devi, gözünü Beşiktaş'ın yıldızı Agbadou'ya dikti. Fildişili stoper için resmi teklif hazırlığı bilgisi doğrudan Vincenzo Italiano'ya ulaşınca, tecrübeli teknik adam olası transferi ve sakatlık riskini düşünerek Agbadou'yu Midtjylland maçında kulübeye çekip formayı Djalo'ya teslim etti. Agbadou, oyuna 78. dakikada girdi.
 

25.07.2026 12:09:00
Haber Merkezi
 
Napoli'nin teklifi kadroyu değiştirdi
Napoli'nin teklifi kadroyu değiştirdi

İtalya Serie A devi Napoli'de savunma hattında yaşanan üst üste sakatlıklar, transfer planlarını tamamen değiştirdi. Savunmanın kilit ismi Alessandro Buongiorno'nun yaklaşık 4 ila 5 ay sahalardan uzak kalacak olması ve Sam Beukema'nın iyileşme sürecindeki belirsizlikler, Napoli yönetimini acil durum alarmına geçirdi.







Başka oyuncular da gündemde

Sportif direktör Giovanni Manna, Mathias Olivera'nın dönmesine rağmen stoper takviyesini listenin ilk sırasına aldı. Çizme ekibinin transfer listesinde Juventus forması giyen ve Allegri'nin de gözdeleri arasında yer alan 20 milyon Euro değerindeki Federico Gatti ile Lecce'li Tiago Gabriel bulunuyor. Ancak İtalyan basınından sızan haberlere göre listede en çok dikkat çeken ve heyecan yaratan isim Beşiktaş'ın stoperi Agbadou oldu.







Agbadou'nun Beşiktaş'ın Midtjylland karşılaşmasında formasını Djalo'ya kaptırması ve kulübede oturmasının arkasındaki gerçek perde de aralandı. Napoli'nin, Fildişili stoper için resmi teklif hazırlığında olduğu bilgisi doğrudan teknik direktör Vincenzo Italiano'ya ulaştı.

İtalyan teknik adam, oyuncunun olası transfer sürecini ve sakatlık riskini göz önünde bulundurarak kritik maçta riske etmeme kararı aldı.
Napoli'nin Beşiktaş'a sunmaya hazırlandığı teklifin detayları merakla beklenirken, Agbadou'nun İtalya Serie A yolculuğu için kulüpler arasındaki temasların önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması öngörülüyor.

Fenerbahçe'nin acil ihtiyaç listesi

%79 topla oynama, 763 pas ve 88 ceza sahası girişiyle sahayla tek kale oynayan Fenerbahçe, Górnik maçında hücum verimliliğinin kurbanı oldu

25.07.2026 11:36:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin acil ihtiyaç listesi
Fenerbahçe'nin acil ihtiyaç listesi
%79 topla oynama, 763 pas ve 88 ceza sahası girişiyle sahayla tek kale oynayan Fenerbahçe, Górnik maçında hücum verimliliğinin kurbanı oldu. 3 büyük şansın harcandığı ve 15 şutun 9'unun dışarıdan atıldığı mücadele, sarı-lacivertlilerin öncelikli ihtiyacının kapalı savunmaları dağıtacak fizikli ve bitirici bir pivot santrfor ile dar alanda kilit açan yaratıcı bir 10 numara olduğunu net bir şekilde gözler önüne serdi.






Fenerbahçe, Górnik Zabrze karşısında kâğıt üzerinde tek kaleye dönen ancak skora yansımakta zorlanan boğucu bir baskı futbolu sergiledi. %79 topla oynama, 763 pas, 88 kez rakip ceza sahasına giriş ve 15 şutluk ezici dominance, oyunun tamamen rakip yarı sahaya yıkıldığını kanıtlıyor.






SANTRFOR DİYE BAĞIRDI

Ancak yakalanan 3 net fırsatın da harcanması, şutların 9'unun ceza sahası dışından çaresizce atılması ve hava topu mücadelelerinin sadece %39'unun kazanılması, mevcut sistemdeki teknik aksaklıkları ve kadro mühendisliğindeki gedikleri net şekilde gözler önüne seriyor.






HAVA TOPLARI RAKİBİN

Tablodaki en acil ve kritik eksiklik, ceza sahasında topu ağlara gönderecek veya ortalara hükmedecek bitirici bir santrfor. Rakip ceza sahasında 29 kez topla buluşulmasına rağmen yapılan 25 ortanın yalnızca 6'sının adrese ulaşması ve hava toplarının %61'inin rakibe kaptırılması bu krizin özeti. Greenwood'un 86. dakikadaki kafa vuruşunda kaçan gol, gömülen savunmaları sökecek fizikli, sırtı dönük oynayabilen, stoperlerle boğuşup tek dokunuşla fişi çekecek pivot özellikli bir golcünün şart olduğunu bas bas bağırıyor.






YARATICI 8-10 EKSİĞİ

Hücum hattındaki ikinci büyük kilit noktası ise dar alanda çabuk düşünen yaratıcı bir 8-10 numara eksikliği. Fenerbahçe, 701 isabetli pasla istatistiksel bir şov yapsa da rakip bloğu delecek, kilit pas üretecek beyin oyuncusundan yoksun bir görüntü çizdi. Rakibin yaptığı 42 top uzaklaştırma, pas trafiğinin çoğunlukla enine ve geriye kaydığını doğruluyor. Kapalı savunmaları açmak için yay etrafında dönen topları toplayan, kilit paslarla arayüzlere sızan ve uzaktan şut tehdidiyle rakip stoperleri öne çıkaran profil acilen takıma kazandırılmalı.






SKORER KANAT EKSİĞİ

Sadece kanada sıkışıp adrese teslim olmayan körleme ortalar kesmek de bu sistemin tıkandığı bir diğer nokta oldu. Zemindeki ikili mücadelelerde %50'de kalınması ve ortalardaki düşük isabet oranı, kanat ve bek oyuncularının profilini yeniden tartışmaya açıyor.

Fenerbahçe'nin çizgide hapsolmak yerine iç koridorlara kat edebilen, bire birde adam eksiltip ceza sahasına topsuz koşu atan skorer kanatlara ve bek organizasyonlarına ihtiyacı var.






2 ACİL TAKVİYE ŞART

Rakibe sadece 2 şut imkanı tanıyıp maçı tamamen domine eden Fenerbahçe, hücum verimliliğindeki düşük oran nedeniyle sahadan hak ettiği farkla ayrılamadı. Bu dominasyonu skora dönüştürüp oyunu kusursuz işletmek için yönetimin önündeki tablo net... takıma vakit kaybetmeden 1 adet net ceza sahası celladı santrfor ve 1 adet dar alan kilidini çözecek yaratıcı orta saha takviyesi yapılmalı.

Kanarya'ya İtalya'dan haber

Fenerbahçe'nin forvet transferinde Moise Kean ismini de gündemine aldığı konuşuluyordu. Konuyla ilgili Fiorentina Teknik Direktöre Grosso'dan açıklamalar geldi

24.07.2026 18:10:00
Haber Merkezi
 
Kanarya'ya İtalya'dan haber
Kanarya'ya İtalya'dan haber
Fenerbahçe Vedat Muriqi sonrasında kesin olarak bir takviye daha yapacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Listeye son olarak Fiorentina forması giyen Moise Kean isminin girdiği konuşuluyordu. Bu söylentilerin üzerine Fiorentina Teknik Direktörü Fabio Grosso'dan önemli açıklamalar geldi.

EN İYİSİNİ DİLERİZ!

Grosso, "Kean harika bir oyuncu. Transfer söylentileri gayet normal. Takımda kalmasını isterim. Ama onun ve kulübün yararına olacak bir teklif gelirse, kendisine en iyisini dileriz" ifadelerini kullandı. Yani olası bir ayrılık ihtimaline açık kapı bıraktı.






SERBEST KALMA MADDESİ

26 yaşındaki İtalyan golcünün Fiorentina ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi var. Bu arada kontratında 28 milyon euroluk (+3 milyon bonus) serbest kalma maddesi bulunuyor.

Bu rakam Fiorentina'nın hesabına yatırılırsa, kulüp tarafıyla görüşmeye gerek kalmıyor (Oyuncu da ikna edilirse). Ancak Fenerbahçe'nin daha düşük bir bedelle işi çözmeye çalışacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'den İngiltere'ye

Türkiye Futbol Federasyonu'nun genç yabancı kriterine uymayan ve gelecek sezon planlamasında da fazla düşünülmeyen Musaba'nın ayrılması bekleniyor. Şu anda oyuncunun en ciddi talibi; Ipswich Town...

24.07.2026 13:10:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den İngiltere'ye
Fenerbahçe'den İngiltere'ye
Fenerbahçe, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Samsunspor'a 5 milyon euroluk (+750 bin Euro KDV) serbest kalma bedelini ödeyerek Musaba'yı kadrosuna katmıştı. Hollandalı kanat oyuncusuyla 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ancak dengeler tamamen değişti.






KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

25 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini karşılamıyor. Ayrıca Fenerbahçe'de ciddi anlamda yabancı fazlalığı var. Bu sebeple ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden biri; Anthony Musaba... Şu anda Premier Lig temsilcisi Ipswich Town Kulübü'nün en ciddi talip olduğu öğrenildi.






KISA SÜRE İÇİNDE

Taraflar arasındaki resmi pazarlıkların kısa süre içinde başlayacağı konuşuluyor. Musaba, Fenerbahçe'ye para kazandırarak gidecek. 1.82 boyundaki futbolcu, Sarı-Lacivertli forma altında toplam 23 resmi maça çıktı. 2 gol ve 6 asist üretti. Fenerbahçe'deki süreleri gittikçe düşmüştü.






Fransız stoper Cim-Bom yolunda

NEOM Kulübü, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Malang Sarr hamlesini resmen bitirdi. Bu gelişmenin ardından Nathan Zeze'yle yolların ayrılması bekleniyor. Zeze kısa süre önce menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilmişti

24.07.2026 13:02:00
Haber Merkezi
 
Fransız stoper Cim-Bom yolunda
Fransız stoper Cim-Bom yolunda
Suudi Arabistan ekibi NEOM, Malang Sarr'ı resmen aldı. 27 yaşındaki solak stoper, Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Fakat Sarı-Lacivertliler, Nathan Ake'yi tercih etti. Sarr'ın NEOM'a gidişinin ardından Nathan Zeze konusunda da sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.






20 MİLYONA ALMIŞLARDI

TFF'nin "genç" yabancı kriterini karşılayan 21 yaşındaki Nathan Zeze, kısa süre önce menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilmişti. 1.90 boyundaki solak stoper, 2025 yazında da Sarı-Kırmızılılar'ın gündemindeydi. Fakat NEOM, Nantes Kulübü'ne 20 milyon euro ödeyerek işi bitirdi.






KİRALAMA SEÇENEĞİ

Galatasaray'ın, NEOM'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapması bekleniyor. Suudi Arabistan ekibi, kiralama seçeneğine sıcak bakıyor. Ancak opsiyon yerine zorunlu satın alma maddesi istiyorlar. Burada yazacak rakamın da 20 milyon euro olmasını bekliyorlar. Önümüzdeki 10 günlük süreçte, konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.






Salah'ta kritik viraj

Beşiktaş'ta yarın Salah'ın menajeriyle bir toplantı gerçekleştirilecek. Anlaşmaya varılırsa iş bitecek

24.07.2026 12:50:00 / Güncelleme: 24.07.2026 12:57:03
Haber Merkezi
 
Salah'ta kritik viraj
Salah'ta kritik viraj
Beşiktaş'ta yarın Salah'ın menajeriyle bir toplantı gerçekleştirilecek. Anlaşmaya varılırsa iş bitecek. Ayrıca sıkça konuşulan, "Salah menajeriyle yollarını ayırsın" gibi beklentiler de gerçeği yansıtmıyor.






Mohamed Salah, Liverpool Yönetimi'yle görüşerek bonservisini eline almıştı. Normal şartlarda kontratı 30 Haziran 2027 tarihine kadar sürüyordu. Boşa çıkan 34 yaşındaki dünya yıldızı, bir süredir Beşiktaş'la ileri derecede görüşmeler yapıyor. Mısırlı futbolcunun senelik alacağı net rakam 12 milyon euro ve bonuslar olacak.






7.5 MİLYONLUK BEKLENTİ

Salah bu konuda Kartal'a "Evet" dedi. Ancak oyuncunun menajeri Ramy Abbas'ın kendisi için beklediği 7.5 milyon euroluk komisyon bedeli, süreci geciktirdi. Siyah-Beyazlılar, yarın konuyla ilgili Abbas'la görüşecek. Komisyondaki rakamı düşürmeye çalışacaklar. Eğer bunu başarabilirlerse iş bitecek.






BU SEVİYEDEKİ YILDIZLAR

Kamuoyunda, "Salah menajeriyle yollarını ayırsın" gibi beklentiler oluştu. Aslında tarihte bunun örnekleri var. Ancak Salah seviyesindeki yıldızlar, menajerleriyle yakın ilişkiler içinde oluyorlar. Bu sebeple Mısırlı futbolcu, temsilcisiyle yola devam edecek. Durumu şöyle açıklamak mümkün: Artık yakın bir arkadaş haline gelen iş ortağınızla yeni bir kulüp için köprüleri atmak gibi... Özetle Beşiktaş, yıldız isme imza attırmak için temsilcisiyle orta yolu bulmak zorunda...

Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir

Suudi Arabistan ekibi Al-Diriyah, Beşiktaş'ın Nijeryalı futbolcusu Ndidi'yi istiyor. Ancak oyuncunun geçirdiği sakatlığın ardından sağlık raporları talep edildi. Değerlendirme sonrasında işler resmiyete dökülebilir.
 

24.07.2026 12:32:00
Haber Merkezi
 
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı kısa süre önce, "Orkun, Agbadou, Murillo, Oh, Djalo, Cerny ve Ndidi'ye teklifler var. Ancak bizim oyuncularımızı satmak gibi bir niyetimiz yok" ifadelerini kullanmıştı. Ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda özellikle Ndidi'nin elden çıkarılması bekleniyor.






AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Şu anda Nijeryalı ön liberonun en ciddi talibi; Suudi Arabistan temsilcisi Al-Diriyah... 29 yaşındaki futbolcu, kısa süre önce sakatlandı. Beşiktaş konuyla ilgili, "Ayak bileğinden sakatlanması sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Wilfred Ndidi'nin ayak bileğinde ligaman yaralanması tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" açıklamasını yaptı.






ONAY VERİRLERSE

Oyuncunun ağustos ayının başında sahalara döneceği düşünülüyor. Al-Diriyah Kulübü ise son sakatlıkla ilgili sağlık raporlarını istedi. Suudi Arabistan ekibinin sağlık heyeti incelemelerde bulunacak. Onlar onay verirse, Beşiktaş'a resmi teklif sunulabilir. Konuyla ilgili hareketlilik var.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.