logo
08 AĞUSTOS 2026

Galatasaray'da Icardi devri bitti! Yaşasın Osimhen

Galatasaray'ı son yıllarda sırtlayan Latin Amerika ekolü yerini Victor Osimhen’in mutlak liderliğinde Afrika etkisine bırakıyor Icardi’nin kayboluşu, Torreira ve Sanchez’deki form kaybı, Sara’nın büyük lig hayaliyle birlikte Saray’da bir devir resmen kapanıyor

17.04.2026 11:41:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Icardi devri bitti! Yaşasın Osimhen
Galatasaray'da Icardi devri bitti! Yaşasın Osimhen
Galatasaray'ı son yıllarda sırtlayan Latin Amerika ekolü yerini Victor Osimhen'in mutlak liderliğinde Afrika etkisine bırakıyor Icardi'nin kayboluşu, Torreira ve Sanchez'deki form kaybı, Sara'nın büyük lig hayaliyle birlikte Saray'da bir devir resmen kapanıyor. Galatasaray, Avrupa sahnelerinde fiziksel güç ve hız odaklı yeni bir kimlikle boy göstermeye hazırlanıyor.






Galatasaray'ın transfer politikasında sezon sonunda tarihi bir eksen kaymasına yaşanacak. Son yıllarda kadroya damga vuran Latin ağırlıklı yapılanma yerini, Victor Osimhen merkezli bir Afrika ekolüne bırakmaya hazırlanıyor.






LATİN HAKİMİYETİ BİTİYOR

Sarı-kırmızılı ekipte bir döneme damga vuran isimlerin ayrılık çanları çalıyor. Takımdaki düşüş ve ayrılık isteği dikkat çekiyor...






- Mauro Icardi'nin sezon sonu vedasına kesin gözüyle bakılıyor.
- Gabriel Sara Brezilya Milli Takımı'na seçilerek vitrin yaptı. Kariyerine daha büyük bir ligde devam etmek istiyor.
- Devre arasında ayrılık talebi reddedilen Torreira'nın, o günden bu yana form grafiğindeki düşüş yönetimi düşündürüyor.
- Sözleşme yenileme sürecinin ardından performansında belirgin bir gerileme olan Davinson'un durumu belirsiz.
- Yaser Asprilla'nn bonservisinin alınmaması planlanıyor.






GAZETEMİZ 7 NİSAN'DA DUYURDU

Galatasaray'ın yeni transfer stratejisi tamamen Victor Osimhen'i en verimli şekilde kullanmak üzerine kurulacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Nijeryalı golcünün, takımın oyun yapısı ve transfer edilecek isimler konusunda belirleyici bir rol üstlendiği iddia ediliyor.






Osimhen'in, skor yükünü paylaşacak isimlerden ziyade kendisini besleyecek oyunculara odaklanılmasını istediği zaten biliniyordu.






DAHA SERT VE DİREKT OLUNACAK

Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un da talebiyle yeni sezonda Osimhen'in etrafını onun oyun karakterine uygun, hızı ve dinamizmi yüksek oyuncularla donatmayı hedefliyor.






Latin rüzgarının yerini alacak bu yeni yapılanma, sarı-kırmızılıların hem taktiksel hem de fiziksel olarak daha sert ve direkt bir oyuna geçeceğinin sinyallerini veriyor.

Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil

Galatasaray, sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak olan Kazımcan Karataş'a yeni sözleşme önerecek. Sonrasındaki süreçte neler yaşanacağıyla ilgili ise belirsizlik var

08.08.2026 13:50:00
Haber Merkezi
 
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Kazımcan Karataş, Galatasaray'a döndü. 23 yaşındaki sol bekin sözleşmesi ise 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Oyuncunun daha önce takasta kullanılabileceği konuşuluyordu.






TAKIMDA TUTULABİLİR

Yönetimden konuyla ilgili kritik bir hamle gelecek. Kısa süre içinde 1.82 boyundaki futbolcuyla masaya oturulacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanması halinde Kazımcan'ın kontratı uzatılacak. Sonrasındaki durum ise belirsiz... Yerli kontenjanındaki oyuncunun takımda tutulma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.






AYRILIĞI DÜŞÜNMÜYORUM

Kazımcan, asıl yeri olan sol bek dışında sol kanatta da görev yapabiliyor. Konuyla ilgili son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek. Kiralanma ihtimali de mevcut... Kısa süre önce Sportcell'e konuşan Kazımcan, "Başakşehir'e kiralık gitmemde kulüple alakalı bir durum olmadı. Ben kendim hocaya gittim. İzin istedim. Daha değerli gelebileceğimi söyledim. Hocamız da tabii ki arkandayım dedi. Başakşehir dönemi faydalı oldu gerçekten. Şu anda Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Geçmişte de şimdi de %1 ihtimal bile varsa kovalayacağım. Ayrılma kararını düşünmüyorum" demişti.

Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!


 
Sturm Graz maçında sakatlık geçiren Jayden Oosterwolde'nin yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu talihsizlik aynı zamanda Archie Brown konusunda da frene basılmasına sebep oldu.
 

08.08.2026 12:26:00
Haber Merkezi
 
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!

Fenerbahçe Kulübü, Jayden Oosterwolde'yle ilgili, "Sturm Graz karşılaşmasında sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde'nin MR görüntülemesi sonucunda arka adale tendonunda kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından hemen başlanmıştır. Tedavi süreci planlandığı şekilde devam edecektir. Jayden'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz" açıklamasını yapmıştı.







Planlama değişti

Hollandalı futbolcunun yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 25 yaşındaki oyuncu, daha önce de kendisine birçok teklif varken sakatlanmıştı. Yine aynısı oldu! Onun yokluğu, kadro planlamasını da değiştirdi. Archie Brown için bazı İngiliz kulüpleri devredeydi.







Teklif gelseydi, satılacaktı!

Şu anda İngiliz oyuncu konusunda bekleme kararı alındı. Oosterwolde sorun yaşamasaydı, çok yüksek bir teklif gelmesi durumunda gönderilecekti. Onun yerine bir takviye yapılacaktı. Takımda 3. sol bek konumuna düşen Archie'nin de ayrılığı değerlendiriliyordu. Sol bekte her şey birbirine girdi.

Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı


 
Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga'dan sonra Boca Juniors’ın genç yeteneği Milton Delgado’yu kadrosuna katmak için amansız bir transfer yarışına girdi. Arjantin devinin başkanı Juan Román Riquelme ise genç orta saha için kapıyı açacağı rakamı netleştirdi.

08.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı

Güney Amerika pazarındaki araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors altyapısından yetişen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Milton Delgado'yu radarına aldı. Sarı-kırmızılı scout ekibinin olumlu rapor sunduğu genç futbolcu için Arjantin cephesinden ilk haberler geldi. Boca Juniors Başkanı Juan Román Riquelme, Avrupa kulüplerinin ilgisi üzerine oyuncunun satışına sıcak baksalar da henüz resmi bir teklif almadıklarını ve pazarlık masasına oturmak için net şartları olduğunu belirtti.







10 milyon Euro değer!

Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde olan Milton Delgado'nun Boca Juniors ile Aralık 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arjantin ekibinin yönetimi, sözleşmesinde 15 milyon dolarlık serbest kalma maddesi yer alan 20 yaşındaki futbolcu için bu seviyelere yakın resmi teklifleri bekliyor. Riquelme ve kurmayları, belirlenen rakamın altında kalacak herhangi bir teklifi müzakereye dahi açmama konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.







İki ülkeden rakip var

Transfer cephesi bu kez Arjantin'de açılırken Galatasaray, bu yarışta yalnız değil. Türkiye'den Trabzonspor da genç orta sahayı yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. İki Süper Lig ekibinin yanı sıra İtalya'dan Bologna ve Como 1907 ile Portekiz temsilcisi Benfica da Delgado'yu izleme listesine dahil etti. Geleceği hakkında verilecek kararı bekleyen genç oyuncu, Boca Juniors'ta süre almaya devam ederken transferin Haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

18 maçta sıfır gol, 1 asist

1.66 boyundaki Delgado, Boca Juniors takımında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyiyor. 2026'da oynadığı 18 maçta gol atamadı, ancak bir asist yaptı.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Salah maaşını şimdiden çıkardı


Yılın transferi Mohamed Salah'ın Trabzon'a inmesi kentte tarihi bir kenetlenmeye yol açtı. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanından Trabzon’a akın eden binlerce taraftar havalimanında unutulmaz görüntüler oluştururken, yaşanan coşku kulüp ekonomisine de yansıdı. Sadece kombine satışlarından kasaya giren 15 milyon dolar, "Salah daha sahaya çıkmadan maaşını çıkardı" yorumlarını beraberinde getirdi.

08.08.2026 06:11:00
Haber Merkezi
 
Salah maaşını şimdiden çıkardı
Salah maaşını şimdiden çıkardı

Trabzonspor'da Mohamed Salah heyecanı, sıradan bir transferin çok ötesine geçerek tüm ülkeyi saran dev bir kenetlenme hareketine dönüştü. Trabzon Havalimanı'nda toplanan yaklaşık 20 bin taraftar, bordo-mavili camiadaki aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtladı.







Dünya Trabzon'da buluştu

Yalnızca Trabzon'dan değil; Ankara, İstanbul, Samsun, Zonguldak, Sakarya, Hatay, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinden, hatta yurtdışından kente gelen gençler, çocuklar, aileler ve yaşlılar havalimanında tarihi bir atmosfere imza attı. Karşılama sırasında yaşanan duygusal anlar ise coşkunun boyutunu gözler önüne serdi. Yaşanan tablonun en dikkat çekici simgelerinden biri, 10 yaşındaki bordo-mavili bir çocuk oldu.
Sırt çantasına koyduğu domates ve ekmekle 6 saat öncesinden havalimanına gelip bekleyen küçük taraftar, Trabzonspor sevgisinin ve yaşanan heyecanın sembolü haline geldi.







İyi futbolcu para da kazandırıyor

Şehirde oluşan pozitif hava, kısa sürede kulübün finansal verilerine de rekor artış olarak yansıdı. Forma ve kombine satışlarında patlama yaşanırken, kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre sadece kombine satışlarından Trabzonspor kasasına yaklaşık 15 milyon dolar girdiği öğrenildi. Henüz sahaya ayak basmadan hem sosyal hem de ekonomik anlamda devasa bir etki yaratan Mısırlı yıldız için taraftarlar "Maaşını ilk geceden çıkardı" değerlendirmesinde bulundu.







Trabzon'da sıkıntı yaşanmadı

İstanbul'da benzer süreçlerde yaşanan izdiham ve kargaşa görüntülerinin aksine, Trabzon Havalimanı'ndaki organizasyon tam not aldı. Trabzon Emniyeti, yaklaşık 300 kişilik uzman ekibiyle süreci baştan sona profesyonelce yönetti. Kurulan güvenlik bariyerleri ve planlı yönlendirmeler sayesinde 20 bin kişilik dev kalabalık sorunsuz şekilde ağırlandı. Salah, 6 Ağustos'ta da taraftarların önünde gerçekleştirilen törenle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Papara Park'ta düzenlenen imza törenini yerinde takip etmek isteyen binlerce taraftar, stattaki yerlerini aldı. Salah, tribünleri selamladı.







Antrenmana da çıktı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah da antrenmanda yer aldı. Öte yandan Trabzonspor, Göztepe ile yapacağı hazırlık maçı için dün İzmir'e gitti. eni transferlerden Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah ve kaleci Andre Onana ise kadroda yer almadı.
Trabzonspor kafilesinde Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Erol Can Çolak, Stefan Savic, Chibuike Nwaiwu, Cenk Özkacar, Samet Akaydin, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Sidny Lopes Cabral, Benjamin Bouchouari, Ruslan Malinovskyi, Melih Kabasakal, Ozan Tufan, Ernest Muçi, Metehan Mimaroğlu, Aral Şimşir, Noah Saviolo, Umut Nayir, Paul Onuachu ve Rene Mitongo yer aldı.

Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!

Fenerbahçe'de yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Ve şu anda ibrenin Romelu Lukaku'ya döndüğü öğrenildi. Tecrübeli forvet, diğer alternatiflere göre maliyet bakımından daha uygun

07.08.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Transfer döneminin başından beri birçok golcünün adı Fenerbahçe'yle alınıyor. Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriqi sonrasında bu bölgeye kesinlikle takviye yapacak. Başkan Aziz Yıldırım da bu yönde ifadeler kullanmıştı. Şu anda sürpriz bir şekilde Romelu Lukaku isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

7-8 MİLYONA DÜŞEBİLİR

Napoli, 33 yaşındaki Belçikalı oyuncu için 10 milyon euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Ancak yapılacak pazarlıklar sonrasında rakamın 7-8 milyon euro seviyesine gerileyebileceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.






TECRÜBESİ ÖNEMLİ KRİTER

Fenerbahçe'de bu sezon en önemli hedef şampiyonluk... Başka bir seçenek düşünülmüyor. Romelu Lukaku'nun tecrübesiyle birlikte takıma ciddi bir güç katacağı düşünülüyor. Listedeki alternatiflerin durumuna bakıldığında en uygun maliyete sahip isim de Lukaku... Bu konuda çok sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'e gitti

07.08.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Galatasaray'ın merkez orta saha adayları arasında Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, sürekli Premier Lig'e gitmek istediğini söyledi. Sonunda da istediğini aldı!






Galatasaray, orta sahaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir yabancı getirmek istiyordu. Merkez orta saha listesindeki en önemli isimlerden biri de Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi idi... Oyuncu için istenen 30 milyon euro da gözden çıkarılmıştı.






HEDEFİNE ULAŞTI

Fakat 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu her yeni teklife, "İngiltere'de oynamak istiyorum" karşılığını verdi. En sonunda da hedefine ulaştı. Premier Lig'e yükselen Coventry City, hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.






BÜYÜK PARALARA SATACAKLAR

Nordsjaelland'a 30 milyon euro ödenecek. Yirenkyi, Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve iyi bir grafik çizmişti. Coventry City, ondan bir süre yararlandıktan sonra yüksek bedellerle satabileceğini düşünüyor. Yirenkyi'nin Premier Lig'de göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.

Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar

Sarı-Lacivertliler, Igor Paixao'yu takibe aldı. Fransız ekibi ekonomik anlamda zor bir sürecin içinde

07.08.2026 15:25:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar
Fenerbahçe'de Paixao sürprizi: Zor durumdalar
Fenerbahçe, daha önce Greenwood'u aldığı Marsilya'dan ikinci bir transfer yapabiliyor. Sarı-Lacivertliler, Igor Paixao'yu takibe aldı. Fransız ekibi ekonomik anlamda zor bir sürecin içinde...






Ekonomik problemlerini bir türlü aşamayan Marsilya, 30 Haziran 2027'ye kadar toplam 150 milyon euroluk oyuncu satışı yapmak zorunda... Fenerbahçe daha önce Fransız ekibinden Mason Greenwood'u almıştı. Sol kanat için de Igor Paixao'nun düşünüldüğü öğrenildi.






JESUS DÖNEMİNDE İSTENMİŞTİ

26 yaşındaki kanat oyuncusu, Jorge Jesus döneminde de Fenerbahçe'nin hedefleri arasındaydı. Ancak o tarihte transfer gerçekleşmedi. Marsilya, Brezilyalı sol kanattan ciddi bir gelir bekliyor. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde konuyla ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.






TEKRAR BULUŞACAKLAR

Eğer sambacı İstanbul'a gelirse, Greenwood ile sağlı-sollu oynayacaklar. İki futbolcunun birbirini tanıması da çok önemli bir avantaj... Ancak Paixao'yla başka takımlar da ilgileniyor. Bu da pazarlık şansını düşürüyor. Marsilya Yönetimi, her türlü resmi teklife açık durumda...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.