logo
10 AĞUSTOS 2026

Galatasaray'da korkutan Dejavu

Galatasaray’da dev transfer iddiaları ile kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar arasındaki derin tezat yeniden hortladı

10.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da korkutan Dejavu
Galatasaray'da korkutan Dejavu
Galatasaray'da Camavinga, Bruno Fernandes ve Odegaard gibi dünya yıldızlarının adı geçerken ödeme krizleri ve atılamayan imzalar camiada alarm zillerini çaldırdı. "Ocak ayındaki kabus geri döndü" dedirten süreçte, yönetimin önünde taraftar tepkisini dindirmek için kritik 4-5 gün gibi çok kısa bir süre kaldı.






Galatasaray'da dev transfer iddiaları ile kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar arasındaki derin tezat yeniden hortladı. Devre arasında Ademola Lookman, Manuel Ugarte ve Ederson gibi dünya yıldızlarıyla anılan sarı-kırmızılılar, dönemi Nhaga hamlesiyle kapatmıştı.






OCAK'TAKİ KRİZ GERİ DÖNDÜ

Yaz transfer döneminde ise Eduardo Camavinga, Bruno Fernandes ve Martin Odegaard isimleri kulislerde konuşulurken imzayı Lesley Ugochukwu attı. Saha içi performansın ötesinde yaşanan bu kısırdöngü, sarı-kırmızılı camiada "Ocak ayındaki kriz geri döndü" yorumlarının yapılmasına neden oldu.






O KRİZ SÜPER KUPA'YA MALOLDU

Transferdeki durgunluğun arkasında ciddi bir sıcak para krizinin yattığı ileri sürülüyor. Ocak ayında Süper Kupa'nın Fenerbahçe'ye kaptırılması ve ligde kaybedilen kritik puanların ardındaki temel nedenin, futbolcuların uzun süredir alamadığı maaşlar ve şampiyonluk primleri olduğu iddia edilmişti.






KRİZ ÇEK VE SENETLERLE ÇÖZÜLDÜ

Benzer bir tablo yaz döneminde de tekrar etti. UEFA'nın finansal kriterleri için hayati önem taşıyan borçsuzluk belgeleri, 31 Haziran tarihine yetişmeyince UEFA'dan alınan ek izinle ancak 10 Temmuz'da tamamlanabildi. Kulüpte yaklaşık 30 milyon euro'luk nakit akışı sağlanamazken, yönetimin futbolculara nakit yerine ileri tarihli çek ve senetler sunması takımdaki huzursuzluğu dindirmeye yetmedi.






ÖZBEK İLE KAVUKÇU ARASINDA KRİZ

Mali krizin yansımaları saha dışındaki krizleri de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz dönemde Victor Osimhen ile yaşanan banka prosedürü krizi kısa sürede çözülse de takımdan ayrılmak isteyen Nijeryalı golcünün ciddi şekilde sinirlenmesine yol açtı.

Savunmanın bel kemiği Davinson Sanchez ise Como, Inter ve Bournemouth gibi kulüplerle anlaşılamamasının ardından 28 Temmuz'da biten iznini uzattı. Tüm bu gerilimin ortasında, transfer operasyonlarında Mehmet Özbek ile Abdullah Kavukçu arasında yaşanan yetki ve yöntem ikilemi, kulüp içindeki yönetimsel çatlağı daha da derinleştirdi.






YÖNETİMİN ÖNÜNDE 4-5 GÜN KALDI

Son 4 sezonun şampiyonu konumundaki Galatasaray'da taraftarın sabrı tükenme noktasına geldi. Sarı-kırmızılı yönetim önümüzdeki 4-5 gün içerisinde takıma seviye atlatacak 1-2 üst düzey transferi bitiremezse, Dursun Özbek ve ekibini Villarreal maçında yaşanandan çok daha büyük ve kitlesel bir protesto dalgası bekliyor. Florya ve camia hattında gözler tamamen yönetimin atacağı son dakika adımlarına çevrilmiş durumda.

Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?

Galatasaray taraftarları takımın son durumundan hiç memnun değil. Transfer konusu ise sinirleri iyice geriyor. Sosyal medyada konuyla ilgili ilginç yorumlar var.
 

10.08.2026 11:34:00
Haber Merkezi
 
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
4 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray yeni sezon öncesinde çok gergin... Hazırlık karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı:

Galatasaray 5-1 Ümraniyespor
Galatasaray 0-2 Monza
Galatasaray 0-3 Venezia
Galatasaray 3-3 Rennes
Galatasaray 1-2 Villarreal

Sadece Ümraniyespor sınavında galibiyet görüldü.






DEVRE MÜLK GİBİ!

Sosyal medyada, Galatasaray'ın transfer stratejisiyle ilgili de tepkiler mevcut... "Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz? Devre mülk gibi oyuncu almaya çalışıyoruz. Acele etmeye gerek yok. Ara transfere kadar vaktimiz var. Ocak ayına kadar takımdaki eksikleri belirleriz" şeklinde yorumlar yapılıyor.






SANE'DE HATA YAPILDI!

Ayrıca, "4 yıl üst üste şampiyon olup şu anda bu kadar tepki almayı nasıl başardınız? Bu bir tez konusudur. Geçen sezon Sane nasıl o kadar erken geldi? Herhalde tarihte bir hata yaptılar. Kimseyi almayın. En iyi kadro bizdeymiş. Madem buna inanılıyor, transfere gerek yok" ifadeleri de mevcut.

Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var

Süper Lig'de şampiyonluk kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yunan ekibi PAOK'un genç yeteneği Giannis Konstantelias için düğmeye bastı. Başkan Dursun Özbek'in bizzat yürüttüğü dev operasyonda kulüpler arası dostluk ilişkileri ve özel jestler dikkat çekerken, bu transfer gerçekleştiği takdirde Yunan futbol tarihinin rekoru kırılacak.
 

10.08.2026 11:29:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Galatasaray'da transfer operasyonu en üst düzeyden yürütülüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yunanistan'ın PAOK takımının sahibi Ivan Savvidis ile doğrudan iletişime geçerek 23 yaşındaki 10 numarayı kadroya katmak istediklerini iletti. İki kulüp arasında Eylül 2024'te RAMS Park'ta oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde kurulan dostluk köprüleri, bu transfer görüşmelerinde de belirleyici rol oynuyor. Sarı-kırmızılı temsilciler, transfer görüşmelerinin yanı sıra yakın zamanda baba olan Konstantelias'ın kızının doğumu vesilesiyle genç yıldıza özel tebriklerini ve hediyelerini ileterek jest yaptı.






YUNANİSTAN'IN MESSI'Sİ DENİYOR

Yunan futbolunun efsane isimlerinden Nikos Karoulias, verdiği röportajda Konstantelias'ın olağanüstü yeteneğine vurgu yaptı. Genç yıldızı "Yunanistan'ın Messi'si" olarak nitelendiren Karoulias, "Konstantelias'ı sanata benzetirdim. Futbol bir sanattır ve o bunu sahada sergilediği inanılmaz hareketlerle doğruluyor. Yunanistan Millî Takımı'nın böyle bir yetenekten yoksun kalma lüksü yok" ifadelerini kullandı.
Yüksek futbol zekası ve çalım yeteneğiyle öne çıkan oyuncu, Avrupa devlerinin de takibinde yer alıyor.






YUNANİSTAN İÇİN REKOR OLACAK

Eğer Galatasaray bu transferi mutlu sonla noktalarsa, Yunan futbolunda bonservis rekoru altüst olacak. Mevcut rekor, 1.FC Nürnberg'e 21.98 milyon euro karşılığında transfer olan forvet Stefanos Tzimas'a ait.
PAOK cephesinin genç yıldızı için beklentisinin yüksek olduğu ifade edilirken, Dursun Özbek ve yönetiminin bu rekor bonservis rakamını aşacak stratejik bir teklifle masada olduğu öğrenildi.

Alper Yılmaz nereden nereye

Galatasaray'da adı 50 milyon Euro'luk Premier Lig iddialarıyla anılan Barış Alper Yılmaz'ın geleceğinde beklenmedik bir kriz yaşanıyor. Geçen sezon sonunda Kemeburgaz'daki dolabını boşaltarak arkadaşlarıyla helalleşen milli futbolcu, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından Avrupa devlerinin radarından çıktı.
 

10.08.2026 11:27:00
Haber Merkezi
 
Alper Yılmaz nereden nereye
Alper Yılmaz nereden nereye
Galatasaray yönetiminin Premier Lig ekiplerinden astronomik teklifler beklediği ve bonservis bedelini 50 milyon Euro seviyesinde belirlediği Barış Alper Yılmaz transferinde süreç tıkandı. Oyuncu tarafının "Kararı yönetime bıraktık" açıklamalarıyla sakin tutmaya çalıştığı transfer gündemi, resmi tekliflerin gelmemesiyle farklı bir boyuta taşındı. Geçtiğimiz dönemden dersler çıkaran milli oyuncu cephesi kulübün menfaatlerini öne sürse de beklenen bonservis hamleleri gerçekleşmedi.






KİMSE YOKLAMA DAHİ ÇEKMEDİ

Geçen sezonun bitimiyle birlikte Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ndeki dolabını boşaltan ve "Gelecek sezon burada olmayacağım" diyerek takım arkadaşlarına veda eden tecrübeli oyuncu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Atletico Madrid, Roma ve Juventus gibi kulüplerin o bölgelerdeki ihtiyaçlarına rağmen yoklama dahi çekmediği, menajerler aracılığıyla önerilmesine rağmen ilgi görmeyen oyuncu, transfer döneminde aradığı teklifleri bulamadı.






DÜNYA KUPASI FİYASKOSU

Transfer piyasasındaki bu sessizliğin en büyük nedeni ise oyuncunun Dünya Kupası'nda sergilediği performans oldu. Turnuvada görev aldığı 3 maçın sadece 2'sinde ilk 11'de başlayabilen ve toplam 179 dakika sahada kalan milli futbolcu, beklentilerin çok gerisinde kaldı. Maç başına 10.7 top kaybı yaşayan Barış Alper; 0.92'lik gol beklentisine (xG) karşılık 1 gol ve 1 asist üretebildi.






İSTEDİĞİ ETKİYİ YARATAMADI

35.2 km/h maksimum hıza ulaşıp maç başına 18.1 depar atsa da ikili mücadelelerin yalnızca %32'sini, hava toplarının ise %25'ini kazanabilen milli oyuncu, savunma katkısında da (0.7 top çalma, 1.0 top geri kazanma) yetersiz kaldı. Küresel vitrinde istediği etkiyi yaratamayan ve psikolojik olarak zor bir süreçten geçen Barış Alper Yılmaz'ın yeni sezonda Galatasaray'daki geleceğinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Okan Buruk'a soğuk duş!

Galatasaray’ın Al-Hilal’den kadrosuna katmak istediği Yusuf Akçiçek, teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı birebir görüşmede şartını koydu

10.08.2026 10:56:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'a soğuk duş!
Okan Buruk'a soğuk duş!
Galatasaray'ın Al-Hilal'den kadrosuna katmak istediği Yusuf Akçiçek, teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı birebir görüşmede şartını koydu.

Abdülkerim Bardakcı'nın arkasında yedek beklemek istemediğini belirten genç stoperin resti sonrası transfer süreci tıkandı.







Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e rekor bonservis bedeliyle transfer olan Yusuf Akçiçek için Galatasaray hamlesi geldi.

Al-Hilal cephesi, oyuncunun bonservisiyle ayrılmasına onay verince sarı-kırmızılı yönetim temaslarını hızlandırdı. Ancak teknik direktör Okan Buruk ile genç savunmacı arasında gerçekleşen FaceTime görüşmesi, transferin tüm seyrini değiştirdi.







GALATASARAY İÇİN MAAŞ İNDİRİMİ

Okan Buruk'un takımdaki rolünü ve planlarını anlattığı Yusuf Akçiçek'ten beklenmedik bir tepki geldi. Doğrudan ilk 11 garantisi isteyen milli stoper, Buruk'a verdiği yanıtta net konuştu: "Yedek olarak gelmem.







Abdülkerim abinin arkasında bekleyeceksem, Al-Hilal'de yüksek maaş alarak beklemeyi tercih ederim. Galatasaray'a gelmek için maaşımda indirime gitmeye hazırım ancak sadece sol stoperin birinci tercihi olursam imzayı atarım."






ABDÜLKERİM ARABİSTAN'A GİDEBİLİR

Okan Buruk'un bu şartı kabul etmemesi üzerine Yusuf Akçiçek transferi şu an için rafa kaldırıldı. Ancak kulislerde konuşulan senaryoya göre bu defter tamamen kapanmış değil.

Abdülkerim Bardakcı'ya Suudi Arabistan'dan gelmesi beklenen sürpriz teklifin resmileşmesi ve tecrübeli stoperin takımdan ayrılması durumunda, Yusuf Akçiçek'in Galatasaray'a transferinin önü yeniden açılacak.

Osimhen krizi tavan yaptı!

Galatasaray’da Victor Osimhen’in Atletico Madrid'e transfer olma baskısı yönetimi sallıyor

10.08.2026 10:47:00
Haber Merkezi
 
Osimhen krizi tavan yaptı!
Osimhen krizi tavan yaptı!
Galatasaray'da Victor Osimhen'in Atletico Madrid'e transfer olma baskısı yönetimi sallıyor.

"Osimhen giderse beni bu koltukta oturtmazlar" diyen Başkan Dursun Özbek krizi el koyarak çözmeye çalışırken, İspanyol devinin masadaki dev teklifi ve Icardi'nin dönüş hamleleri de sarı-kırmızılı camiada tansiyonu zirveye çıkardı.







Galatasaray'da Victor Osimhen'in takımdan ayrılmak istemesi transfer çalışmalarını tamamen kilitledi.

Nijeryalı golcünün Atletico Madrid yolunda olduğu iddia edilirken, Dursun Özbek'in "Giderse başkanlığım biter" diyerek Villareal maçı öncesinde tesislere çıkarma yaptığı öne sürüldü.







CHELLE'NİN AÇIKLAMASIYLA BAŞLADI

Galatasaray'da Victor Osimhen bilmecesi tam anlamıyla bir transfere krizine dönüştü. Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle'nin Dünya Kupası öncesi yaptığı "transfer görüşmeleri için izinli" açıklamasından bu yana sular durulmuyor. Tam tersine sürekli bulanıklaşıyor.







PREMIER LİG İÇİN MAAŞINDAN İNDİRİM

Bonservis beklentisinin 120 milyon Euro seviyelerinden 75 milyon Euro'ya kadar gerilediği süreçte; Chelsea, Bayern Münih, Arsenal, Atletico Madrid, Juventus ve Manchester United'ın da dahil olduğu 10 dev kulübe önerilen yıldız forvet için en ciddi hamle Atletico'dan geldi.

İspanyol ekibinin 65+10 milyon Euro'luk teklif sunduğu ve Simeone ile çalışma hayali kuran Osimhen'in maaşında indirime gitmeye dahi razı olduğu konuşuluyor.







BAŞKAN AYRILMASINA KESİNLİKLE KARŞI

Ayrılık ihtimali nedeniyle sarı-kırmızılı yönetim ciddi bir santrfor arayışına girerken, sürecin kulüp siyasetine yansıması da sert oldu. Başkan Dursun Özbek'in yakın çevresine "Osimhen giderse beni o koltukta oturtmazlar" diyerek dert yandığı dedikodu halinde dolanıyor.







ÖZBEK'İN KEMERBURGAZ ÇIKARMASI SIRRI

Dün akşam oynanan Villarreal ile oynanan hazırlık karşılaşmasında transfer sürecinin riske girmemesi adına sahaya çıkmak istemeyen Nijeryalı golcünün bu tavrı üzerine Özbek, öğlen saatlerinde apar topar Kemerburgaz Tesisleri'ne giderek durumu kontrol altına almaya çalıştı.







MOURINO'YU SAHA İÇİNDE DÖVMEK İSTEDİ

Ancak Osimhen'in Villarreal maçında rakip oyuncu Mourino ile yaşadığı gerginlik şok etkisi yarattı. İspanyol futbolcunun adeta üzerine yürüyen Nijeryalıyı rakip takım oyuncuları güçlükle sakinleştirdi.

Yaşanan bu kriz, transfer iddialarını ve Başkan Dursun Özbek'in Kemerburgaz'a yaptığı sürpriz ziyareti yeniden gündeme taşıdı.

Cim-Bom yine ona döndü

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin ayrılığı öncesinde listedeki isimlerden biri Marsilya forması giyen Amine Gouiri'ydi. Ve bugün itibarıyla ibre yeniden Cezayirli futbolcuya dönmüş gibi

09.08.2026 17:26:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom yine ona döndü
Cim-Bom yine ona döndü
Mauro Icardi'yle yollar ayrıldı ve şu anda kadroda Victor Osimhen'in yedeği yok... Yönetim uzun süredir forvet konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sezon devam ederken gündemdeki isimlerden biri Amine Gouiri'ydi... Ancak sonrasında onunla ilgili sessizlik oluştu.

OYUNCU SATMAK ZORUNDALAR

Şu anda ibrenin tekrar 26 yaşındaki futbolcuya döndüğü öğrenildi. 1.81 boyundaki oyuncunun santrfor haricinde kanatlarda da görev yapabilmesi, onu joker konumuna götürüyor. Öte yandan Marsilya Kulübü'nün ekonomik sıkıntıları tam gaz devam ediyor! Oyuncu satmak zorundalar.






ZORUNLU SATIN ALMA MADDESİ

Marsilya'nın 2027 yazına kadar bazı ayrılıkları kabul etmesi gerekiyor. Bu tarih; Galatasaray açısından "zorunlu satın alma maddeli kiralama" formülünün de yolunu açıyor. Ligue 1 ekibi açısından şu anda satış yapmak daha iyi. Ancak sezon sonunda gelecek sıcak paraya da olumlu bakıyorlar. Konuyla ilgili kısa süre içinde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Cezayirli futbolcu son olarak, "Marsilya ile sözleşmem devam ediyor. Ancak anladığım kadarıyla herkes için ayrılık ihtimali açık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da gündem yeniden Lookman

Galatasaray'da Rafael Leao konusunda görüşmeler sürüyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın Ademola Lookman için de nabız yoklamaya başladığı öğrenildi. Bu hamlede Osimhen'in isteği de önemli rol oynadı

09.08.2026 16:43:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da gündem yeniden Lookman
Galatasaray'da gündem yeniden Lookman
Galatasaray, Milan'la Rafael Leao için pazarlıklarını sürdürüyor. Serie A temsilcisinin 50 milyon euronun altına düşmemesi ve kiralama seçeneklerine kapalı olması ise işleri zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu sebeple Ademola Lookman seçeneğini de yoklamaya başladığı öğrenildi.

FENERBAHÇE ÇOK İSTEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe de Nijeryalı futbolcuyu çok istemişti. Ancak teminat mektubu ve farklı sorunlar derken 28 yaşındaki yıldız, Atletico Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol ekibi şu anda tekliflere açık. Ancak onlar da tıpkı Milan gibi oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmıyor.






40 MİLYONA BİTEBİLİR

Atletico Madrid'in, 40 milyon euro seviyesindeki teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtildi. Victor Osimhen de vatandaşının kadroya katılmasını bekliyor. 1.74 boyundaki futbolcu hem kanatta hem de forvet bölgesinde görev yapabiliyor. Bugün itibarıyla maliyeti Leao'ya oranla daha düşük duruyor. Sarı-Kırmızılılar'da Lookman seçeneği ciddi şekilde masada...

Cim-Bom'un büyük hayali

Galatasaray'ın sol ayaklı stoper listesinde Villarreal'den Renato Veiga da yer alıyor. Açık konuşmak gerekirse; Portekizli savunmacı diğer alternatiflere oranla gelmesi en zor isim!

09.08.2026 16:29:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom'un büyük hayali
Cim-Bom'un büyük hayali
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un en büyük stoper hayali Renato Veiga... Villarreal forması giyen solak savunmacı, Galatasaray'ın listesinde yer alıyor. Ancak bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. 1.88 boyundaki oyuncu gelir mi bilinmez fakat imza atma ihtimali en düşük isim de o!

24.5 MİLYONUN İKİ KATI

Elbette bunun bazı sebepleri var. Öncelikle Portekizli futbolcu Villarreal'in satış listesinde değil. Sadece astronomik teklifler gelirse durum değişebilir. La Liga temsilcisi onu 2025 yazında Chelsea'den 24.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Bu paranın en az 2 katını istedikleri konuşuluyor.






ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDELER

Galatasaray'ın farklı örneklerdeki gibi Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncuyu ikna etmesi de mümkün değil. Çünkü Villarreal de yeni sezonda Devler Arenası'nda boy gösterecek. Renato Veiga hem genç yaşı hem de kalitesiyle tartışmaya kapalı bir isim. Maliyet konusu ise her şeyi zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferde ne kadar yukarı çıkabileceği bilinmiyor.

Greenwood 24 Eylül’de mahkemeye çıkacak

İngiltere Milli Takımı'nın Mason Greenwood ve Ivan Toney kararları arasındaki büyük çifte standart, futbol dünyasında sert tepkilere ve adalet tartışmalarına yol açtı

09.08.2026 12:16:00
Haber Merkezi
 
Greenwood 24 Eylül’de mahkemeye çıkacak
Greenwood 24 Eylül’de mahkemeye çıkacak
İngiltere Milli Takımı'nın Mason Greenwood ve Ivan Toney kararları arasındaki büyük çifte standart, futbol dünyasında sert tepkilere ve adalet tartışmalarına yol açtı.

Fenerbahçe'nin İngiliz yıldızı Mason Greenwood, İngiltere'de eşine kötü davrandığı gerekçesiyle tam anlamıyla aforoz edildi.

Yaşanan sürecin ardından Premier Lig kapıları kendisine kapatılan ve İngiltere Milli Takımı kadrosuna dahi yaklaşması engellenen yetenekli futbolcu adeta aforoz edilirken, İngiliz futbolunun diğer tartışmalı ismi Ivan Toney için benzer bir tutum sergilenmedi.







ABD'DEKİ DÜNYA KUPASINA GÖTÜRÜLDÜ

Daha önce bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 8 ay men cezası alan Toney'nin, adının karıştığı son adli skandala rağmen ABD'deki Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmesi "İngiliz adaleti" eleştirilerini beraberinde getirdi.

BBC'nin haberine göre, Al-Ahli ve İngiltere Milli Takımı forması giyen 30 yaşındaki forvet Ivan Toney, ağırlaştırılmış saldırı suçlamasıyla yargılanıyor.







24 EYLÜL'DE YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKACAK

Suçlamaların, 6 Aralık'ta Londra'nın Soho bölgesindeki bir gece kulübünde meydana gelen şiddet olayıyla ilgili olduğu bildirildi.







31 Temmuz'da resmen mahkemeye çıkarılan oyuncunun 24 Eylül'de Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Toney'nin sözcüsü, yöneltilen suçlamaları doğrularken oyuncunun mahkemede masumiyetini ispatlayacağından emin olduğunu bildirdi.







GREENWOOD İNGİLİZ FUTBOLUNDAN SİLİNDİ

17 Mayıs 2023'te profesyonel futbol maçlarında bahis oynama kurallarını defalarca ihlal ettiği gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu (FA) tarafından 8 ay sahalardan menedilen Toney'nin başı ilk kez derde girmiyor.

Tüm bu disiplinsizlik ve adli süreçlere rağmen İngiltere Futbol Federasyonu ve teknik ekibin Ivan Toney'i ABD'deki Dünya Kupası kadrosuna dahil etmesi; Greenwood'un silinmesiyle kıyaslandığında İngiliz medyasının ve federasyonunun çifte standart uyguladığı yorumlarına neden oldu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.