logo
12 ŞUBAT 2026


Galatasaray'ı hüzne boğan vefat

Galatasaray Kulübünün eski başkanı Selahattin Beyazıt vefat etti

21.01.2022 15:40:00
Galatasaray'ı hüzne boğan vefat
Galatasaray'ı hüzne boğan vefat

Galatasaray Kulübünün eski başkanı Selahattin Beyazıt, 91 yaşında hayatını kaybetti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "1969-1973 ve 1975-1979 yıllarında kulübümüzün başkanlığını yapmış olan, 3597 sicil numaralı divan üyemiz Sayın Selahattin Beyazıt'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." denildi. AA

Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı

11.02.2026 12:21:00
AA
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon aldığı 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 15 puanla 17. sırada yer alıyor.

Sezona başladığı teknik direktör Markus Gisdol ile 8 haftada galibiyete ulaşamayan ve 17. sırada yer alan Kayseri temsilcisi, 9. hafta itibarıyla göreve gelen Radomir Djalovic ile de yükselişe geçemedi.

Ligde çıktığı 21 karşılaşmada sadece 2 galibiyeti bulunan Kayserispor, 9 kez de rakipleriyle yenişemedi.

Bu maçlarda yediği 43 gole karşılık 17 kez rakip ağları havalandırabilen ve eksi 26 averaja sahip sarı-kırmızılı takım, ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda bulunuyor.

Ligde aldığı 2 galibiyetin birisini deplasmanda diğerini ise evinde alan Kayseri temsilcisi, kendi sahasında sadece 7 gol atabildi.

7 haftadır galibiyete hasret

Son galibiyetini ligin 14. haftasında Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda 1-0'lık skorla alan Kayserispor, o günden sonra galibiyete hasret kaldı.

Ligin 15. haftasında ikas Eyüpspor deplasmanında 1-1 beraber kalan sarı-kırmızılı ekip, 16. haftada sahasında Corendon Alanyasporla 0-0, 17. haftada ise TÜMOSAN Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'a 18. haftada deplasmanda 1-0'lık skorla yenilen Kayserispor, 19. haftada sahasında RAMS Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve son olarak 21. haftada evinde Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor

Puan sıralamasında üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, 22. haftada ligin güçlü ekiplerinden Göztepe'ye konuk olacak.

23. haftada Hesap.com Antalyaspor'u ağırlayacak Kayserispor, 24. haftada ise Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Ligin 25. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak Kayserispor, 26. haftada ise Samsunspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücum oyuncusu Anderson Talisca, gol yollarındaki performansıyla dikkati çekiyor

11.02.2026 12:19:00
AA
Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca
Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca
Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücum oyuncusu Anderson Talisca, gol yollarındaki performansıyla dikkati çekiyor.

Bu sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda skora etki eden 32 yaşındaki oyuncu, kariyerindeki en verimli dönemlerinden birini yaşıyor.

Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde 3 golcüsüyle (Youssef En-Nesyir, Jhon Duran ve Cenk Tosun) yollarını ayırmasının ardından sarı-lacivertli takımda ileri uçta görev almaya başlayan sambacı, performansıyla santrforları aratmıyor.

Sarı-lacivertli takıma geçen sezon devre arasında katılan Talisca, ligde 16 maçta 9 kez fileleri havalandırmıştı. Söz konusu sezonu, toplamda 23 maçta 12 golle kapatan 32 yaşındaki oyuncu, Suudi Arabistan'dan transfer edilmesi nedeniyle yaşadığı fiziksel problemlerle kamuoyunun gündemine gelmişti.

Yeni sezona fiziksel açıdan takım arkadaşlarıyla aynı seviyede başlayan Talisca, ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli taraftarlara gol yollarında umut verdi.

Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli oyuncu, bu performansın ardından kulübüyle yeni sözleşmeye de imza attı.

Ligde 12 gole ulaştı

Anderson Talisca, ligde geride kalan 21 haftada takımına 12 gol katkısı sağladı.

Süper Lig'de gol yollarında birçok santrforu geride bırakan Talisca, Trabzonsporlu Paul Onuachu ve RAMS Başakşehirli Eldor Shomurodov'un ardından gol krallığı listesinde de 3. sırada yer alıyor.

Ligin ilk devresinde, kış transfer döneminde takımdan ayrılan santrforlar Youssef En-Nesyri, Jhon Duran ve Cenk Tosun'dan daha fazla gol katkısı veren Talisca, ligin ikinci yarısına ise daha golcü bir başlangıç yaptı.

Ligin ilk 6 haftasında yalnızca 1 gol atan Brezilyalı oyuncu, santrforların yokluğunda çıktığı ilk 4 maçta 3 gol kaydetti.

Avrupa'da hat trick yaptı

Anderson Talisca, bu sezon ligde gösterdiği performansı diğer kulvarlara da taşıdı.

Ekim ayıyla birlikte gol yollarında yükselişe geçen Brezilyalı oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde grupta 7 maça çıkarken 4 gol attı.

Sarı-lacivertliler, 4-0 kazandığı Brann deplasmanında hat trick yapan Talisca, 1-1 berabere kaldıkları Ferencvaros maçında da rakip ağları sarstı.

Öte yandan Talisca, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 3 gollük katkı sağladı.

Geçen sezonu şimdiden egale etti

Anderson Talisca, gol sayısı açısından geçen sezonki performansını şimdiden egale etti.

Geride kalan sezonda 19'u Al-Nassr, 23'ü Fenerbahçe formasıyla olmak üzere toplamda 42 karşılaşmada görev yapan Talisca, sezonu 20 golle tamamlamıştı.

Bu sezon Fenerbahçe ile şu ana dek 34 karşılaşmada forma giyen yıldız futbolcu, şimdiden bu gol sayısına ulaştı.

Süper Lig'de Beşiktaş yıllarını geride bırakmaya yakın

Anderson Talisca, kariyerinde büyük çıkış yakaladığı Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gösterdiği performansı da geride bırakmaya yakın.

Siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında oynayan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Talisca, ilk sezonunda ligde 22 maçta 13, ikinci sezonunda ise ligde 33 maçta 14 gol atmıştı.

Talisca, Fenerbahçe ile şu ana dek ligde bitime 13 hafta kala ligde 12 gol bulmayı başardı.

3 golcü gitti, Talisca'ya güvenildi

Fenerbahçe, kış transfer döneminde 3 santrforuyla da yollarını ayırırken, Talisca'ya güven duyduğunu gösterdi.

Sezon başı planlaması kapsamında gol yollarında güvenilen Youssef En-Nesyri, Jhon Duran ve Cenk Tosun ile kış transfer döneminde yollar ayrıldı.

Fenerbahçe yönetimi, bu isimlerin yerine sadece 19 yaşındaki Sidiki Cherif transferini gerçekleştirirken Talisca ile 2 yıllık sözleşme uzatarak Brezilyalı oyuncuya şampiyonluk mücadelesinde gol yollarında güvendiğini gösterdi.

Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Yunan ekibi Panionios ile oynadığı maçta tribünlerden açılan pankarta siyah-beyazlı kulüpten kınama ve tepki mesajı paylaşıldı

11.02.2026 10:41:00
İhlas Haber Ajansı
Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda
Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda
Eurocup B Grubu 18. ve son hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Panionios'u 114-74'lük skorla mağlup etti. Grupta 13. galibiyetini elde eden siyah-beyazlılar çeyrek finalde mücadele edecek.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Yunan ekibi Panionios ile oynadığı maçta tribünlerden açılan pankarta siyah-beyazlı kulüpten kınama ve tepki mesajı paylaşıldı.
Siyah-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:



"Beşiktaş Erkek Basketbol Takımımızın EuroCup'ta Yunanistan temsilcisi Panionios Athens ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada; kulübümüzü, taraftarlarımızı, Türk Polis Teşkilatı'nı ve milli-manevi değerlerimizi hedef alan alçakça ve provokatif pankartı en ağır şekilde kınıyor ve lanetliyoruz.

Bu çirkin saldırı yalnızca Beşiktaş'a değil, Türk milletinin onuruna, tarihine ve kutsallarına yönelmiş açık bir nefret eylemidir. Hiçbir spor organizasyonu, hiçbir platform; düşmanlığı, ırkçılığı ve milli değerlerimize yönelik hakareti meşrulaştıramaz. Sporun birleştirici ruhunu kirleten bu ahlaksız ve hadsiz tavrı asla kabul etmiyoruz.

Beşiktaş JK olarak; bu provokasyonun sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılması ve benzer rezaletlerin tekrar yaşanmaması adına Euroleague yönetimi nezdinde tüm hukuki ve idari girişimlerimizi kararlılıkla başlatmış bulunuyoruz."

Avrupa'nın 5 büyük liginde durum

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi

10.02.2026 10:55:00
AA
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi.

Premier Lig'de Arsenal, LaLiga'da Barcelona, Serie A'da Inter, Bundesliga'da Bayern Münih, Ligue 1'de ise Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Haftanın maçlarını Manchester takımları kazandı



Premier Lig'de 25. haftanın en önemli maçında şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Liverpool'u Bernardo Silva ve Erling Haaland'ın (penaltı) golleriyle 2-1 yendi. Ev sahibi ekibin tek golünü atan Dominik Szoboszlai, uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Teknik direktör Michael Carrick ile çıkışını sürdüren Manchester United, sahasında ağırladığı Tottenham Hotspur'u Bryan Mbeumo ve Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Manchester United, üst üste 4. galibiyetini elde ederken, Tottenham Hotspur'un ligdeki galibiyet özlemi 7 maça çıktı.

Lider Arsenal, sahasında Sunderland'i Martin Zubimendi ve Viktor Gyökeres'in (2) golleriyle 3-0 mağlup etti.

Chelsea'nin son sıradaki Wolverhampton'ı 3-1 yendiği haftada, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turundaki rakibi Nottingham Forest, deplasmanda Leeds United'a 3-1 kaybetti.

Ferdi Kadıoğlu'nun 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Brighton Hove Albion, evinde Crystal Palace'a 1-0 yenildi.

Ligin 25. haftasında 56 puana sahip Arsenal, liderliğini sürdürdü. Manchester City 50 ve Aston Villa 47 puanla Arsenal'ı izledi.

Barcelona 3 golle galip geldi



LaLiga'da lider Barcelona, sahasında Mallorca'yı Robert Lewandowski, Lamine Yamal, Marc Bernal'in golleriyle 3-0 yendi.

En yakın takipçisi Real Madrid, ikinci yarıda Alvaro Fernandez ve Kylian Mbappe'nin attığı gollerle Valencia deplasmanında 2-0 kazandı. Konuk takımda Arda Güler, 82 dakika görev aldı.

Atletico Madrid ise sahasında Real Betis'e 1-0 yenildi.

Ligde 23 hafta sonunda 58 puanı bulunan Barcelona, zirvede yer aldı. Real Madrid 57 ve Atletico Madrid 45 puanla Barcelona'yı takip etti.

Inter, galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Serie A'nın zirvesindeki Inter, deplasmanda karşılaştığı Sassuolo'yu Yann Bisseck, Marcus Thuram, Lautaro Martinez, Manuel Akanji ve Luis Henrique'nin golleriyle 5-0 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı.

Zirve mücadelesi veren takımlardan Milan, Bologna deplasmanında 3 puana 3 golle uzanırken, 10 kişi kalan Napoli de Rasmus Hojlund'un uzatma dakikalarında attığı golle Genoa'yı 3-2 mağlup etti.

Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, 2-0 geriye düştüğü maçta Lazio ile 2-2 berabere kaldı.

Emirhan İlkhan ise takımı Torino'nun Fiorentina ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada 59 dakika görev yaptı.

Ligin 24. haftasında Inter, 58 puanla zirvedeki yerini korudu. Bir maçı eksik Milan 50, Napoli 49, Juventus 46 puanla Inter'i izledi.

Luis Diaz "hat-trick" yaptı, Bayern Münih farklı kazandı

Bundesliga'da iki haftadır kazanamayan lider Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'ı 5-1 mağlup etti. Luis Diaz'ın "hat-trick" yaptığı maçta Bavyera ekibinin diğer gollerini Harry Kane attı. Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, 90 dakika sahada kaldı.

Borussia Dortmund, Julian Brandt ve Serhou Guirassy'nin golleriyle Wolfsburg'u 2-1 yendi. Dortmund temsilcisinde Salih Özcan, 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Leipzig, deplasmanda Köln'ü 2-1 yendi. Ev sahibi takımda Cenk Özkacar, 90 dakika görev aldı.

Bayern Münih, 21 haftası geride kalan ligde 54 puanla liderliğini sürdürdü. Borussia Dortmund 48, Hoffenheim 42, Leipzig ve Stuttgart 39 puan topladı.

PSG'den art arda 7. Galibiyet

Ligue 1'de PSG, sahasında ağırladığı Olimpik Marsilya'yı Ousmane Dembele (2), Facundo Medina (kendi kalesine), Khvicha Kvaratskhelia ve Kang-in Lee'nin golleriyle 5-0 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Zirve takipçilerinden Lens, sahasında Rennes'i 3-1, Lyon ise 9 kişi kalmasına rağmen Nantes'ı 1-0 mağlup etti.

Lille'in deplasmanda Metz ile 0-0 berabere kaldığı maçta Berke Özer, konuk takımın kalesini korudu.

Ligin 21. haftasında PSG, 51 puanla zirvedeki yerini korudu. Lens 49, Lyon 42 puanla PSG'nin ardından sıralandı.

Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı

10.02.2026 10:50:00
Haber Merkezi
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı.

Ligin 13. haftası deplasmanda Zecorner Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Güneydoğu temsilcisi, daha sonra oynadığı maçlarda ikas Eyüpspor'a 2-1, Göztepe'ye 1-0 ve Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Beşiktaş ile 2-2, Galatasaray ve TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip, geçen hafta oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasından da 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligde üst üste 7 hafta galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep ekibi, dün oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı skorla uzun bir aranın ardından 3 puanla tanıştı.

Süper Lig'de çıktığı 21 karşılaşmada 7'şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan Gaziantep FK'nin 28 puanı bulunuyor.

Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın saat 13.30'da yapılacak

 

10.02.2026 10:13:00
Anadolu Ajansı
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın yapılacak.

RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30'da başlayacak.

Toplantıda 30 Kasım 2025 itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş 6 aylık mali tablolar ile özet yönetsel-sportif faaliyet raporları ile ilgili sunum yapılacak. Ardından denetim kurulunun raporlarla ilgili incelemeleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca 14 Mart'taki divan kurulu başkanlık seçimi dolayısıyla adaylar arzu ettikleri takdirde divan kurulunda açıklamalarda bulunacak. 

Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'de 8 maç sonra gol sevinci yaşadı

10.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı
Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı
Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'de 8 maç sonra gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerken, Kerem Aktürkoğlu 2 gol kaydetti.

Karşılaşmanın 27. dakikasında Marco Asensio'nun topuk pasında ceza sahasında topla buluşan Kerem, kaleciyle karşı karşıya yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi.



Kerem, bu golden 6 dakika sonra ise sol kanattan Mert Müldür'ün getirdiği topa gelişine vuruşunu yaparak golünü kaydetti. Bu sezon sarı-lacivertli formayı 14'ü ilk 11 olmak üzere 17 maçta terleten Kerem, Kayserispor maçında gole imza atmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, bugün attığı gollerle ligde 3. golüne ulaştı.

Kerem Aktürkoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 gole imza atarken, bu sezon Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 8. golünü kaydetti.

Kerem, kırmızı-siyahlılar karşısında 70. dakikada yerini Musaba'ya bıraktı.

Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi

09.02.2026 23:16:00
İhlas Haber Ajansı
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi.

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kasımpaşa 16 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 28'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Belözoğlu, "Bugün çok fazla söylenecek bir şey yok.

Sahada ilk 11'de 3 tane beraber oynayan oyuncular, 7 yeni oyuncu ile oynadık. Futbolda bunlar var. Takımın birbirine alışması lazım. Bugün maçın ikinci 45 dakikasındaki oyun teknik adamlık kariyerimdeki en kötü oyundu. Benim takımımın böyle bir görüntü vermesinden dolayı çok üzgünüm.

Bizim için dibe vurmanın en net göstergesiydi. Artık Karagümrük maçına odaklanacağız. Tüm taraftarlarımızdan içtenlikle özür diliyorum. Gaziantep takımını da en samimi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

09.02.2026 23:13:00
İhlas Haber Ajansı
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçının ardından, "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 28'e yükseltirken, Kasımpaşa ise 16 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, uzun süre 10 kişi olmalarına rağmen önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, "Galatasaray ve Konya beraberliğinin ardından ki o maçlarda da son dakikalarda kalemizde goller görmüştük, geçen hafta da hak etmediğimiz bir mağlubiyet olmuştu. Geçen hafta bütün istatistikleri kırıp mağlup olmak üzücüydü. Bugün Kasımpaşa'ya karşı oynadık, önemli takviyeler yaptılar, önemli bir hocaları var.

Bugün önde bastık, kırmızı karta kadar iyi oynadık. Geri düşmemize rağmen öne geçtik. Kırmızı karttan sonra da iş biraz teknik taktiğe döndü. Oyuncularım yüreğini ortaya koydu. Onlar adına çok mutluyum, sahaya karakter koydular, taraftarlar adına mutluyum. Kupada ve ligde iddialıyız. Bu galibiyet sevincini yarına kadar yaşayıp yarın yolumuza tekrar bakacağız. Taraftarlar da bugün çok iyi destek verdi.

Oyuncularıma önemli destekler verdiler. Ben de duyguları üste seviyede yaşıyorum. Beni bir daha saha kenarında herhangi bir hakeme karşı böyle göremeyeceksiniz. Gelişmeye ve değişmeye devam ediyorum. Bir daha beni öyle görmeyeceksiniz. Ben bugünkü mücadele için tüm takıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı

Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı

09.02.2026 11:23:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı.



Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların gollerini 32. dakikada Orkun Kökçü ve 54. dakikada Hyun-Gyu Oh attı. İkinci transfer döneminde Belçika ekibi Genk'ten kadroya katılan Oh, ilk maçında gol sevinci yaşamayı başardı. Röveşatayla fileleri havalandıran Güney Koreli futbolcu, Tüpraş Stadyumu'nda tribünleri sevindirdi.



Aynı zamanda az sayıda Güney Koreli futbolseverin de Hyun-Gyu Oh'u desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldığı görüldü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.