logo
24 HAZİRAN 2026

Galatasaray'ın korktuğu Liverpoollu

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu bu gece Liverpool'un en önemli silahlarından birisi olacak

18.03.2026 12:56:00
Eyüp Kabil
Galatasaray'ın korktuğu Liverpoollu
Galatasaray'ın korktuğu Liverpoollu
Galatasaray maçlarındaki etkisiz görüntüsü akıllarda soru işareti bıraksa da, veriler Szoboszlai'nin turnuvanın en komple oyuncularından biri olduğunu söylüyor. Özellikle 1.8 orta ve 3.9 uzun top başarısıyla sahanın her bölgesine hükmeden 23 yaşındaki oyuncu bu akşam sarı-kırmızılıların başına dert açmaya en müsait oyuncu konumunda.






Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Dominik Szoboszlai bu gece Galatasaray karşısında Liverpool'un en önemli silahlarından birisi olacak.






WhoScored verilerine göre devler arenasına damga vuran Macar yıldız, 7.70'lik reyting ortalamasıyla turnuvanın en başarılı 8'inci oyuncusu konumunda.






Galatasaray ile oynanan iki maçta beklentilerin altında kalmasına rağmen Szoboszlai forma giydiği 9 maçta toplam 795 dakika sahada kaldı. 4 gol ve 4 asistlik katkısıyla takımının hücum yükünü sırtladı.






Maç başına 2.6 kilit pas ve 2.6 şut ortalaması, rakip kaleler için ne kadar büyük bir tehdit olduğunun kanıtı.

İki kez "Maçın Adamı" seçilen Macar, yüzde 89.6'lık pas isabet oranıyla da oyun kurulumunda hata payını mahal bırakmıyor.






Macar yıldızın başarısı sadece gol ve asistle sınırlı değil. Orta sahanın merkezinde çok yönlü bir oyun sergileyen Szoboszlai, defansif aksiyonlarda da sorumluluk almaktan kaçınmadı:






-Top Çalma: Maç başına 1.6

-Top Kesme: Maç başına 0.7

-Uzaklaştırma: Maç başına 1

-Pas Dağıtımı: Maç başına 60.9 ortalama pas

Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar

Transfer piyasasında roller değişti! Mali kriz ve DNCG yaptırımları nedeniyle acil nakit bulmak zorunda olan Marsilya, yıldız oyuncusu Mason Greenwood’u elden çıkarabilmek için Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. AS Roma’ya karşı elini güçlendirmek isteyen Fransız devi, sarı-lacivertlilerin masaya koyduğu 35 milyon euro'luk tek somut teklife muhtaç kaldı.

24.06.2026 13:17:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar
Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar
Sosyal medyada çıkan "Fenerbahçe, Mason Greenwood'u istiyor" dedikodularının arkasından transfer kurnazlığı çıktı. Asıl gerçeğin, İtalyan ekibi AS Roma ile pazarlıklarda köşeye sıkışan Marsilya'nın, elini güçlendirmek ve İngiliz yıldızı elden çıkarmak için Fenerbahçe'ye adeta yalvarma noktasına geldiği iddia edildi.






MARSİLYA'YA BÜYÜK CEZA KAPIDA

Fransız kulübü, ağır mali yaptırımlardan kurtulabilmek için sarı-lacivertlilerin resmi ilgisini bir koz olarak kullanmaya çalışıyor. Marsilya'nın bu çaresizliğinin arkasında ise tam anlamıyla bir saatli bomba var.
Fransız futbolunun mali denetleme kurumu DNCG önünde bugün (23 Haziran Salı) kritik bir duruşmaya çıkacak olan yönetim, UEFA'nın kestiği 10 milyon avroluk FFP cezasının ardından, 30 Haziran'a kadar 50 ila 60 milyon avro arasında net bir sermaye kazancı yaratmak zorunda.






EN AZ 50 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Greenwood satılmadığı takdirde kulübe transfer yasağından maaş kısıtlamasına kadar çok ağır yaptırımlar yolda.
İngiliz forvet için Marsilya patronu Frank McCourt'un belirlediği taban fiyat en az 50 milyon avro. Ancak işi zorlaştıran bir pürüz var. Yapılacak satışın %40'ı, sözleşme gereği oyuncunun eski kulübü Manchester United'a gidecek.






KRİZİ FENERBAHÇE İLE ÇÖZECEKLER

Bu durum, Fransızların net kâr hedefine ulaşmasını zorlaştırırken, Bruno Genesio'nun teknik direktörlük imzasının bile DNCG'den gelecek bütçe onayına kadar askıya alınmasına neden oldu. Piyasadaki tek somut ve resmi hamle AS Roma'dan geldi. İtalyanlar, bonuslar hariç 35 milyon euro'luk bir teklifle masada bekliyor.

Oyuncuyla el sıkışan AS Roma mali kısıtlamalar nedeniyle transferi finanse edemezken, Tottenham ise masadan kalktı. Daralan piyasada Marsilya, Fenerbahçe'nin kapısını aşındırarak krizi çözmekten başka çare bulamıyor.

Asensio'da flaş gelişme

Bir süredir Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio'nun ülkesine dönmek istediği konuşuluyor. Talipleri de var... Ancak oyuncunun sevgilisinin yaptığı paylaşım, taraftarları mutlu edecek

24.06.2026 13:08:00
Haber Merkezi
Asensio'da flaş gelişme
Asensio'da flaş gelişme
Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında PSG'ye 7.5 milyon euro ödeyerek Marco Asensio'yu kadrosuna katmıştı. İspanyol yıldızla 30 Haziran 2028'e kadar kontrat yapıldı. Sözleşmede ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor (çift taraflı). 30 yaşındaki yıldız, ilk sezonunda harika istatistiklere imza attı.






ESPANYOL VE SOCİEDAD

1.82 boyundaki futbolcu, Süper Lig'de 25 maça çıktı. Sahada 1.879 dakika kaldı. 11 gol ve 13 asist üretti. Sakatlık sorunu yaşamasaydı, bu istatistiklerini daha da geliştirebilirdi. Bir süredir İspanyol oyuncunun ülkesine dönmek istediği konuşuluyordu. Espanyol ve Real Sociedad gibi ekipler de onun durumunu takip ediyor.






ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Asensio'nun memleket hasreti çektiği belirtilse de sevgilisi Lavinia Leon'un yaptığı bir hareket, Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpti. Leon, "Eve döndüm" notuyla uçaktan İstanbul manzarası paylaştı. Bu durum, oyuncunun sevgilisinin Türkiye'yi ne kadar sevdiğini de ortaya koydu... Paylaşım önemliydi. Çünkü oyuncuların yakınlarının mutluluğu, transferlerde çok önemli bir rol oynuyor.

Emirhan Topçu karmaşası

Beşiktaş'ta göreve getirilen Vincenzo Italiano, Emirhan Topçu'yla ilgili 'Kalsın' raporu vermişti. Ancak 25 yaşındaki stoperi çok sayıda kulüp takip ediyor. Durum epey karışık

24.06.2026 13:06:00
Haber Merkezi
Emirhan Topçu karmaşası
Emirhan Topçu karmaşası
Beşiktaş, 2024 yazında Çaykur Rizespor'a 3.4 milyon euro ödeyerek Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. 1.88 boyundaki stoper, geride bıraktığımız sezonda 21 lig maçına çıktı. Sahada 1.742 dakika kaldı. 1 gol üretti.






KONTENJAN VE KALİTE

Teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Italiano, oyuncuyla ilgili "Kalsın" raporu verdi. Bu kararın arkasında elbette gerekçeler vardı. TFF, 10+4'lük kontenjanı güncellemezse, Emirhan gibi futbolcuların önemi artacak. Ayrıca eski maçları izleyen Vincenzo Italiano'nun, Emirhan'ı beğendiği kaydedildi.






YÜKSEK TEKLİFLER GELMEZSE

Herkes oyuncunun Beşiktaş'ta devam etmesini beklerken, oyuncuya Suudi Arabistan ve İtalya pazarından ciddi bir ilgi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili karar da verildi. Çok yüksek teklifler gelmediği sürece Emirhan tutulacak. Aksi durumda onun yerine alternatif arayışları başlayacak.

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Avrupa basketbolunun zirvesi EuroLeague, 2026-2027 sezonunda 20 takıma çıkmaya hazırlanırken, özel davet (wild card) için en güçlü aday Beşiktaş oldu. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek.






Beşiktaş, Avrupa basketbolunun Şampiyonlar Ligi olan EuroLeague'e özel davetle (wild card) katılmaya çok yakın. Siyah-beyazlı kulübün, EuroLeague hissedarlarının desteğini arkasına aldığı ve 2026-2027 sezonunda organizasyona dahil olacak 20. takım olmaya hazır. Türk basketbol kamuoyunun kilitlendiği bu tarihi karar için gözler önümüzdeki 48 saate çevrildi.






TÜRK DAYANIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili en net açıklama, ezeli rakip Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Derya Yannier'den geldi. Son toplantıda Anadolu Efes ile birlikte Beşiktaş'ın arkasında durduklarını belirten Yannier, siyah-beyazlıların bu büyük yükü kaldırabilecek güçte olduğunu ve EuroLeague'e katılımının Türk basketboluna çok büyük bir pozitif değer katacağını ifade etti.






KRİTİK GÜN 26 HAZİRAN

EuroLeague yönetiminin ligdeki takım sayısını 20'ye çıkarma kararı alması halinde, bu koltuğun en güçlü adayı resmen Beşiktaş olacak. EuroLeague kulüplerinin büyük çoğunluğunun da Beşiktaş'ın adaylığına en sıcak bakan taraf olduğu öğrenildi. Büyük müjdenin kaderi, 26 Haziran'da yapılacak resmi toplantının ardından netlik kazanacak.






19 TAKIMLA DEVAM ETME İHTİMALİ

Eğer EuroLeague yönetimi 20 takımlı sisteme geçişi onaylamaz ve önümüzdeki sezona 19 takımla devam etme kararı alırsa, Beşiktaş'ın bu sezonki wild card ihtimali bir sonraki döneme kalacak. Ancak bu senaryoda bile, fikstürün bir nebze rahatlayacak olması kulüplerin takvim yoğunluğunu azaltacak. Şimdi tüm gözler, Beşiktaş'ı devler ligine taşıyacak o son 2 günde.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

Süper Kupa finali Dubai’ye alındı

Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" turnuvası düzenleme kararı aldı

24.06.2026 11:50:00
Haber Merkezi
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Avrupa basketbolunda tarihi milat! EuroLeague tarihinde ilk kez düzenlenecek Süper Kupa turnuvası, 19-20 Eylül'de devlerin kapışmasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko; son şampiyon Olympiacos, Real Madrid ve Dubai BC ile beraber Orta Doğu'da tarihi kupa için parkeye çıkıyor.






Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" (EuroLeague Super Cup) turnuvası düzenleme kararı aldı. 19-20 Eylül tarihlerinde Orta Doğu'nun göz kamaştıran atmosferinde sahne alacak bu dev organizasyon, Avrupa'nın en elit kulüplerini yeni sezon öncesinde ilk kez karşı karşıya getirecek.






OLYMPIAKOS VE REAL MADRİD

Temsilimiz Fenerbahçe Beko, bu tarihi turnuvada boy göstererek ilk EuroLeague Süper Kupası'nı müzesine götürmek için parkedeki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin organizasyondaki rakipleri ise basketbol dünyasının tam anlamıyla "Devler Geçidi" olarak nitelendirilen en iddialı ve güçlü ekiplerinden oluşuyor.






DUBAI BC'DE 4. TAKIM OLACAK

Turnuvadaki en dişli rakiplerden biri, Mayıs 2026'da düzenlenen EuroLeague Final Four'unda Real Madrid'i devirerek Avrupa şampiyonluğuna uzanan son şampiyon Olympiacos olacak. Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise kupaların gediklisi İspanyol devi Real Madrid ve Orta Doğu basketbolunun büyük yatırımlarla kurulan yeni güç odağı Dubai BC olarak açıklandı.






İLK KEZ DÜZENLENECEK

EuroLeague'in Orta Doğu pazarına açılma vizyonunun en büyük halkası olan bu şampiyona, basketbolseverlere sezon öncesi muazzam bir turnuva deneyimi sunacak. Takımların en yeni transferlerini ve güncel kadrolarını ilk kez resmi bir turnuvada sergileyeceği bu dev şölen, Eylül ayında tüm dünyanın gözünü Dubai'ye çevirecek.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Mourınho'dan Arda Güler’e moral

Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler’e, Real Madrid’in yeni patronu José Mourinho’dan jet destek geldi!

24.06.2026 11:37:00
Haber Merkezi
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler'e, Real Madrid'in yeni patronu José Mourinho'dan jet destek geldi!

Portekizli teknik adamın, Paraguay yenilgisiyle havlu atan genç yıldıza gönderdiği mesajla Real Madrid'deki Bernardo Silva transferine rağmen yeni sezondaki yerini garanti altına aldığı ve Arda'nın 13 Temmuz'da kampa katılarak Mourinho'nun en önemli kozu olacağı iddia edildi.







Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası grup aşamasında gol atamadan ve hayal kırıklığıyla elenmesinin ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü José Mourinho'dan Arda Güler'e doğrudan destek geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Paraguay yenilgisi sonrası TRT'ye "Utanıyoruz, halkımızdan özür dileriz" açıklaması yapan 21 yaşındaki oyuncusuyla hemen iletişime geçerek moral verdi.







KENDİNİ SUÇLAYACAK DURUM YOK

Mourinho'nun genç yıldıza gönderdiği mesajda, "Kendini suçlayacak hiçbir şeyin yok. Maçlarını izledim ve takımının en iyi oyuncusuydun.

Sahada tek başına ne yapabilirsen yaptın. Kapat ve enerjini topla. Birlikte şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Turnuvadaki toplu fiyaskoya rağmen 8 numara, Real Madrid cephesinde itibarını koruyan nadir isimlerden biri oldu.







SILVA'YA RAĞMEN DAHA ÖNDE

Bu hamle, Mourinho'nun yeni yapılanmasında Arda Güler'e biçtiği rolün net bir göstergesi. Geride kalan sezonda 10'dan fazla gol katkısı veren genç yetenek, Bernardo Silva'nın transferine rağmen Mourinho'nun Real Madrid projesindeki en önemli yaratıcı sütunlarından biri olarak kabul ediliyor.







13 TEMMUZ'DA İŞ BAŞI YAPACAK

A Milli Takım'ın erken elenmesi, Arda Güler'in tatil takvimini değiştirerek yeni sezon hazırlıklarına erken başlamasını sağlayacak. Turnuvada ilerleyen oyuncuların aksine Arda'nın, 13 Temmuz'da Real Madrid'e dönerek sezon öncesi kampının ilk gününden itibaren Mourinho'nun taktiksel planlarına dahil olması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.