logo
24 HAZİRAN 2026

Galatasaray'ın sağ bek sorunu yine hortladı

Galatasaray’da sağ bek krizi derinleşiyor. Bayern Münih'ten kiralanan Sacha Boey’un 15 milyon Euro’luk opsiyonu el yakıyor; yönetim "geri postalama" ya da yeni bir kiralama formülü peşinde

10.04.2026 10:31:00
Haber Merkezi
Galatasaray'ın sağ bek sorunu yine hortladı
Galatasaray'ın sağ bek sorunu yine hortladı
Galatasaray'da sağ bek krizi derinleşiyor. Bayern Münih'ten kiralanan Sacha Boey'un 15 milyon Euro'luk opsiyonu el yakıyor; yönetim "geri postalama" ya da yeni bir kiralama formülü peşinde.

30 Milyon Euro'luk "joker" Singo için de teklifler bekleniyor. Premier Lig radarındaki Sallai 10-12 Milyon Euro'ya veda edebilir. Jelert ve Frankowski kiralık gittiler ama dertleri bitmedi. Geri dönüş kapıda. İşte çarpıcı ayrıntılar...







Sağ bek konusu Galatasaray için kangren haline gelmek üzere... sağ açık olarak gelen Sallai eldeki en güvenilir sağ bek. Sezon başında 30 milyon Euro'ya stoper olarak gelen Singo'dan sağ bek çıkarılma çabaları devam ediyor.

Ocak'ta yuvaya dönen Sacha Boey'da Göztepe maçında iyi oynamasına rağmen umut yok. Geçen sezon yaz transfer döneminde alınan Jelert ile Ocak'ta gelen Frankowski'nin durumları da karışık. 







BOEY İÇİ İŞLER PARLAK DEĞİL

Bayern Münih'ten 6 aylığına kiralanan Sacha Boey için durum netleşmeye başladı. Sözleşmesindeki 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu şu anki performans/maliyet dengesinde Galatasaray yönetimi için yüksek bir rakam olarak görülüyor.

Galatasaray'ın opsiyonu kullanmak yerine, Bayern ile yeniden bir kiralama formülü üzerine pazarlık yapması daha büyük ihtimal olarak görülüyor.







SINGO'YA O TEKLİF GELİRSE...

Teknik direktör Okan Buruk'un da belirttiği gibi Singo, hem sağ bek hem de stoper özellikleriyle "joker" olarak kullanıldı. Ancak 30 milyon Euro'luk maliyeti sıkıntı.







Yönetim onu aslen bir sağ bekten ziyade, hızıyla fark yaratan bir modern stoper/sağ bek hibriti olarak görüyor. 30 milyon Euro ve üzeri bir rakam Galatasaray için "reddedilemez" kategorisinde. Ancak şu an için bu seviyede bir resmi teklif masada değil.






SALLAI, PREMIER LİGE GİDEBİLİR

Sallai için özellikle İngiliz ekiplerinden (Brentford ismi öne çıkıyor) ciddi bir ilgi var. Devre arasında takımda tutulan Macar oyuncu için yaz dönemi ayrılık vakti olabilir. Yönetim, 10-12 milyon Euro bandında gelebilecek resmi bir teklife, kadro planlamasında elini rahatlatmak adına onay verebilir. Şu an için temaslar "ilgi" düzeyinde.







JELERT VE FRANKOWSKI SIKINTISI

Sağ bek rotasyonunun en karmaşık kısmı Elias Jelert ve Frankowski ikilisi. Southampton'da kiralık olan Jelert, İngiltere'de de aradığını bulamadı ve uyluk sakatlıklarıyla boğuştu. İngilizler onu geri göndermek istese de Galatasaray buna sıcak bakmadı.







Rennes'e kiralık giden Polonyalı oyuncunun durumu, belirli şartlara bağlı olan 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuna bağlı. Şartlar oluşmazsa geri dönecek.

İsmail Kartal'ı Ceferin istedi

UEFA'nın getirdiği katı "transfer bakiyesi" kuralı sonrası frene basan Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım dünyaca ünlü yabancı hocaların yüksek maliyetlerine set çekti; kulübede tasarruf, sahada transfer dönemini başlattı

24.06.2026 13:22:00
Haber Merkezi
İsmail Kartal'ı Ceferin istedi
İsmail Kartal'ı Ceferin istedi
UEFA'nın getirdiği katı "transfer bakiyesi" kuralı sonrası frene basan Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım dünyaca ünlü yabancı hocaların yüksek maliyetlerine set çekti; kulübede tasarruf, sahada transfer dönemini başlattı. Geçen sezon teknik kadroya 15 milyon euro harcayan sarı-lacivertliler, sadece 1 milyon euro'ya imza atan İsmail Kartal formülüyle devasa bütçeyi doğrudan yeni futbolcu alımına ve maaşlarına kaydırarak FFP krizini avantaja çevirdi.






Fenerbahçe'de teknik direktör koltuğu için yürütülen çalışmalarda strateji ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Jose Mourinho için 12 milyon euro, Domenico Tedesco için ise 3.5 milyon euro olmak üzere toplamda 15 milyon euro'luk devasa bir teknik direktör bütçesi harcayan sarı-lacivertli kulüp, yeni sezonda rotayı yerli ve tasarruflu bir isme kırdı. Başkan Aziz Yıldırım, radikal bir kararla yeniden İsmail Kartal dönemini başlatma kararı aldı.






UEFA'NIN FFP KURALLARI ETKİLEDİ

Bu keskin dönüşün arkasında UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) görüşmeleri yer alıyor. UEFA'nın, Avrupa Ligi kadrosunun oluşturulmasında Fenerbahçe'ye kesin bir "transfer bakiyesi" kuralı uygulama kararı alması, kulübün elini kolunu bağladı. Finansal kısıtlamalarla karşı karşıya kalan Yıldırım yönetimi, Aykut Kocaman sonrasındaki yabancı teknik direktör arayışlarına bu nedenle set çekti.






YABANCI HOCALAR YÜKSEKTEN UÇTU

Gündemi meşgul eden Jorge Jesus (12 milyon euro), Antonio Conte (15 milyon euro) ve Arne Slot (15 milyon euro) gibi dünyaca ünlü isimler, maliyetleri sebebiyle Aziz Yıldırım'ın hiçbir zaman listesine girmedi. Hatta iddialara göre Yıldırım, bu yüksek profilli hocaları getirmek isteyen yöneticilere, "Parasını cebinizden verirseniz getirin" diyerek net bir rest çekti.






15 MİLYON EURO TAKIMA GİDECEK

Başkan Yıldırım'ın baştan beri uyguladığı gizli plan, teknik direktörlük için ayrılan 15 milyon euro'luk bütçeyi kulübede eritmek yerine doğrudan sahaya yansıtmaktı. Sarı-lacivertli yönetim, tasarruf edilecek bu devasa meblağı tamamen yeni futbolcu transferlerine ve oyuncu maaşlarına harcayarak daha güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.






KARTAL 1 MİLYON EURO ALACAK

Bu stratejinin son halkası olarak takımın başına geçen İsmail Kartal, mali yükü ciddi oranda hafifletti. Adeta Ederson'un 12 milyon euro'luk maaşı bir anda yük olmaktan çıktı. Deneyimli teknik adamın yeni dönemde sadece 1 milyon euro alacağı öğrenilirken, Fenerbahçe yönetimi böylece hem UEFA kurallarına uyum sağlamış hem de bütçeyi doğrudan takıma enjekte etme fırsatı yakalamış oldu.

Aslan, Can'da çok ısrarcı

Galatasaray'ın 10 numaradaki en büyük hedefi bilindiği üzere Can Uzun... Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, kısa süre içinde Almanya'ya giderek Eintracht Frankfurt Kulübü'yle yüz yüze görüşeceği öğrenildi

24.06.2026 13:10:00
Haber Merkezi
Aslan, Can'da çok ısrarcı
Aslan, Can'da çok ısrarcı
Galatasaray içinde bulunduğumuz 2026 yazında kadrosuna kesinlikle bir 10 numara katacak. Bu konuda çok uzun bir süredir Can Uzun favori... Onu cazip kılan faktörler ise şöyle:

1- Yeteneği yüksek
2- Yerli oyuncu
3- 20 yaşında
4- İleride ciddi paralara satılabilir






CİDDİ BONSERVİS BEKLENTİSİ

Can'daki en büyük problem ise Eintracht Frankfurt'un 55-60 milyon euro civarındaki bonservis beklentisi... Sarı-Kırmızılılar, sonraki satıştan pay ve çeşitli bonuslarla bu rakamı düşürmeye çalışıyor. Şu ana kadar ciddi bir sonuç alınamadı. Ancak Galatasaray ayağını gazdan çekmedi.






EN GEÇ 10 GÜN İÇİNDE

Sarı-Kırmızılı yetkililerin en geç 10 gün içinde Almanya'ya gideceği öğrenildi. Orada yüz yüze görüşmeler yapılacak. Bire bir temasların daha etkili olacağı düşünülüyor. Can şu anda Milli Takım kampında bulunuyor. Ancak ne yazık ki turnuvaya matematiksel olarak veda ettik. 20 yaşındaki futbolcu daha önce transferiyle ilgili olarak, "Şu anda bütün konsantrasyonum Dünya Kupası'nda" demişti.

Asensio'da flaş gelişme

Bir süredir Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio'nun ülkesine dönmek istediği konuşuluyor. Talipleri de var... Ancak oyuncunun sevgilisinin yaptığı paylaşım, taraftarları mutlu edecek

24.06.2026 13:08:00
Haber Merkezi
Asensio'da flaş gelişme
Asensio'da flaş gelişme
Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında PSG'ye 7.5 milyon euro ödeyerek Marco Asensio'yu kadrosuna katmıştı. İspanyol yıldızla 30 Haziran 2028'e kadar kontrat yapıldı. Sözleşmede ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor (çift taraflı). 30 yaşındaki yıldız, ilk sezonunda harika istatistiklere imza attı.






ESPANYOL VE SOCİEDAD

1.82 boyundaki futbolcu, Süper Lig'de 25 maça çıktı. Sahada 1.879 dakika kaldı. 11 gol ve 13 asist üretti. Sakatlık sorunu yaşamasaydı, bu istatistiklerini daha da geliştirebilirdi. Bir süredir İspanyol oyuncunun ülkesine dönmek istediği konuşuluyordu. Espanyol ve Real Sociedad gibi ekipler de onun durumunu takip ediyor.






ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Asensio'nun memleket hasreti çektiği belirtilse de sevgilisi Lavinia Leon'un yaptığı bir hareket, Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpti. Leon, "Eve döndüm" notuyla uçaktan İstanbul manzarası paylaştı. Bu durum, oyuncunun sevgilisinin Türkiye'yi ne kadar sevdiğini de ortaya koydu... Paylaşım önemliydi. Çünkü oyuncuların yakınlarının mutluluğu, transferlerde çok önemli bir rol oynuyor.

Emirhan Topçu karmaşası

Beşiktaş'ta göreve getirilen Vincenzo Italiano, Emirhan Topçu'yla ilgili 'Kalsın' raporu vermişti. Ancak 25 yaşındaki stoperi çok sayıda kulüp takip ediyor. Durum epey karışık

24.06.2026 13:06:00
Haber Merkezi
Emirhan Topçu karmaşası
Emirhan Topçu karmaşası
Beşiktaş, 2024 yazında Çaykur Rizespor'a 3.4 milyon euro ödeyerek Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. 1.88 boyundaki stoper, geride bıraktığımız sezonda 21 lig maçına çıktı. Sahada 1.742 dakika kaldı. 1 gol üretti.






KONTENJAN VE KALİTE

Teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Italiano, oyuncuyla ilgili "Kalsın" raporu verdi. Bu kararın arkasında elbette gerekçeler vardı. TFF, 10+4'lük kontenjanı güncellemezse, Emirhan gibi futbolcuların önemi artacak. Ayrıca eski maçları izleyen Vincenzo Italiano'nun, Emirhan'ı beğendiği kaydedildi.






YÜKSEK TEKLİFLER GELMEZSE

Herkes oyuncunun Beşiktaş'ta devam etmesini beklerken, oyuncuya Suudi Arabistan ve İtalya pazarından ciddi bir ilgi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili karar da verildi. Çok yüksek teklifler gelmediği sürece Emirhan tutulacak. Aksi durumda onun yerine alternatif arayışları başlayacak.

Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Avrupa basketbolunun zirvesi EuroLeague, 2026-2027 sezonunda 20 takıma çıkmaya hazırlanırken, özel davet (wild card) için en güçlü aday Beşiktaş oldu. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek.






Beşiktaş, Avrupa basketbolunun Şampiyonlar Ligi olan EuroLeague'e özel davetle (wild card) katılmaya çok yakın. Siyah-beyazlı kulübün, EuroLeague hissedarlarının desteğini arkasına aldığı ve 2026-2027 sezonunda organizasyona dahil olacak 20. takım olmaya hazır. Türk basketbol kamuoyunun kilitlendiği bu tarihi karar için gözler önümüzdeki 48 saate çevrildi.






TÜRK DAYANIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili en net açıklama, ezeli rakip Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Derya Yannier'den geldi. Son toplantıda Anadolu Efes ile birlikte Beşiktaş'ın arkasında durduklarını belirten Yannier, siyah-beyazlıların bu büyük yükü kaldırabilecek güçte olduğunu ve EuroLeague'e katılımının Türk basketboluna çok büyük bir pozitif değer katacağını ifade etti.






KRİTİK GÜN 26 HAZİRAN

EuroLeague yönetiminin ligdeki takım sayısını 20'ye çıkarma kararı alması halinde, bu koltuğun en güçlü adayı resmen Beşiktaş olacak. EuroLeague kulüplerinin büyük çoğunluğunun da Beşiktaş'ın adaylığına en sıcak bakan taraf olduğu öğrenildi. Büyük müjdenin kaderi, 26 Haziran'da yapılacak resmi toplantının ardından netlik kazanacak.






19 TAKIMLA DEVAM ETME İHTİMALİ

Eğer EuroLeague yönetimi 20 takımlı sisteme geçişi onaylamaz ve önümüzdeki sezona 19 takımla devam etme kararı alırsa, Beşiktaş'ın bu sezonki wild card ihtimali bir sonraki döneme kalacak. Ancak bu senaryoda bile, fikstürün bir nebze rahatlayacak olması kulüplerin takvim yoğunluğunu azaltacak. Şimdi tüm gözler, Beşiktaş'ı devler ligine taşıyacak o son 2 günde.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

Andre Onana'yla taban tabana zıt

Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor

24.06.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

Bordo-Mavililerin listesindeki Portekizli eldivenin saha içi arzıları ve İngiltere'de manşetleri süsleyen "drama" dolu saha dışı hikayesi Fatih Tekke'yi çok düşündürecek.







Trabzonspor'un Andre Onana'yı beklerken rotayı sürpriz bir isme kırdığı iddia edildi. Bordo-mavililerin, Wolverhampton formasıyla bu sezon 24 maçta 41 gol yiyen Portekizli kaleci Jose Sa ile temasa geçtiği ileri sürüldü. Ancak dönmesi hayal edilen Onana profiliyle Jose Sa'nın teknik ve karakteristik özellikleri yan yana getirildiğinde ortaya taban tabana zıt bir tablo çıkıyor.






ÇİZGİ ÜZERİNDE MÜKEMMEL BİR KALECİ

José Sá, çizgi üstündeki olağanüstü refleksleri ve bire bir pozisyonlardaki başarısıyla elit bir kaleci performansı sunabilse de ciddi saha içi arızalarına sahip. Kesici kaleci rolünü abartarak kalesini zamansız terk etmesi, rakibe boş kale fırsatları ve tehlikeli faul riskleri doğuruyor.







SAVUNMA HATTINA GÜVENSİZLİK VERİYOR

Modern futbolun en büyük gereksinimlerinden biri olan ayak tekniği ve geriden oyun kurma becerisi ise oyuncunun en zayıf halkası... baskı altında panikleyerek yaptığı isabetsiz uzun toplar ve yan toplardaki kararsızlığı savunma hattına güvensizlik aşılıyor.







SOYUNMA ODASI KRİZLERİNİN BAŞROLÜ

Saha içindeki bu inişli çıkışlı grafik ve fevri hareketler, Sá'nın saha dışındaki imajına da tam bir "drama" figürü olarak yansıyor. Saha içinde duygularını uçlarda yaşayan Portekizli eldiven, stoper arkadaşlarıyla kameralar önünde yaşadığı sert tartışmalarla İngiliz basınında sık sık "soyunma odası krizi" manşetlerine malzeme oluyor.







SOSYAL MEDYADAN ÇOK ETKİLENİYOR

Kolay provoke olan yapısı yüzünden hakem ve rakiplerle didişmeye son derece müsait bir profil çiziyor. Zihinsel olarak da kırılgan bir yapıya sahip olan Sa, hatalı goller sonrası taraftar eleştirilerine sosyal medya hesaplarını kapatarak tepki veriyor.

SAHA İÇİ VE SAHA DIŞI RİSKLERİ

Kulübede kaldığında mutsuz ve gergin vücut diliyle menajerlerle soğuk savaşlar yaşayan, Wolverhampton'daki Portekizli klikleşmelerinde adı hep ön planda olan deneyimli kaleci, takım kimyasını zorlayan bir isim olarak biliniyor. Trabzonspor'un saha içi ve saha dışında bu denli risk barındıran bir isme yönelmesi transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?

Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal aldı

24.06.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
21 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi ilk maçına 1 aydan az bir süre kala Fenerbahçe'de kale krizi patlak verdi! Eşinin baskısıyla ayrılmak isteyen Ederson sağlıklı görüşmeler için Dünya Kupası sonrasını işaret eti. Kaleci arayışına giren İsmail Kartal'ın sürpriz hedefi Mert Günok ya da Tarık Çetin değil, Torino'nun da peşinde olduğu Dominik Livakovic oldu.






Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal alırken, teknik direktör İsmail Kartal yaklaşan Gornik Zabrze maçı öncesinde kaleyi kime emanet edeceğini kestiremiyor. 12 milyon Euro'luk yüksek maaşını normal şartlarda bırakmak istemeyen Ederson, eşinin yoğun baskısı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini tüm Brezilya basını yazıyor.






EDERSON GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan Sambacı kaleciyle şu ana kadar sağlıklı bir temas kurulamadı. Turnuvaya odaklandığını belirten deneyimli eldiven, transfer konularını ancak kupa ve tatil sonrasında görüşebileceğini yönetime iletti. Bu durum, 21 Temmuz'daki Gornik maçına hazırlanan İsmail Kartal'ı ciddi bir planlama krizine soktu. Deneyimli teknik adamın elinde, kritik mücadelede kaleyi koruyacak kesin bir isim henüz bulunmuyor.






MERT YA DA TARIK'I DÜŞÜNMÜYOR

Ederson'un ayrılık ihtimaline karşı İsmail Kartal'ın listesindeki ilk isim Mert Günok ya da Tarık Çetin değil. Kartal, ilk alternatifi olarak bonservisi hala Fenerbahçe'de bulunan tanıdık bir isme yöneldi.

Fenerbahçe'nin planı, geçen sezonu Dinamo Zagreb'de kiralık olarak geçiren Dominik Livakovic'le maça çıkmayı ciddi ciddi düşünmeye başladı.






TORINO'NUN DA İLGİSİ VAR

Sarı-lacivertliler Ederson'un durumuna göre kaleyi teslim alma ihtimali bulunan Livakovic'e Serie A takımlarından Torino'nun talip olduğu iddia edildi. İngiltere maçında kalesinde 4 gol görmesine rağmen Livakovic'in parmak ısırtan performansı maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın gözünden de kaçmadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.