logo
19 MART 2026


Galibiyet LeBron ile geldi

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, Brooklyn Nets karşısındaki 31 sayı, 12 ribaunt, 11 asistlik performansıyla bu sezon 12. kez "triple double" yaptı

28.02.2018 00:00:00
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, yıldız oyuncusu LeBron James'in 31 sayı, 12 ribaunt, 11 asist ürettiği maçta, Brooklyn Nets'i 129-123 yendi.

NBA'e 6 maçla devam edildi. Cleveland Cavaliers, seyircisi önünde oynadığı Brooklyn Nets karşılaşmasını kazandı. Cavaliers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, 31 sayı, 12 ribaunt ve 11 asistle bu sezon 12'nci, kariyerinde 67. kez "triple double"a imza attı. Cavaliers'ta George Hill 26 sayı, 5 asist, 3 top çalma, Kyle Korver 18 sayı ve Larry Nance 10 sayı, 10 ribauntluk katkıda bulundu. Maça ilk 5'te başlayan Cedi Osman ise 17 dakikada 7 sayı, 3 ribaunt ve 2 asist üretti.

Nets cephesinde D'Angelo Russell 25 sayı, 6 asist, 5 ribaunt, Caris LeVert 18 sayı, DeMarre Carroll 16 sayı, 6 ribaunt ve Spencer Dinwiddie 11 sayı, 11 asistle mücadele etti.

Heat'i, Wade taşıdı

Miami Heat, Dwyane Wade'in bitime 5.9 saniye kala attığı basketle Philadelphia 76ers'ı 102-101 mağlup etti. Ev sahibi Heat'in all-star gardı Wade, takımının son 17 sayısının 15'ine imza attığı mücadeleyi, 27 sayıyla tamamladı. Goran Dragic 21 sayı, 6 ribaunt, 5 asist, Hasan Whiteside ise 15 sayı, 11 ribaunt, 3 top çalma, 3 blokla galibiyette önemli rol oynadı. 76ers'ta Joel Embiid'in 23 sayı, 8 ribaunt ve Dario Saric'in 21 sayı, 7 ribauntluk performansı galibiyete yetmedi. NBA'e 9 maçla devam edilecek.

Sonuçlar

Charlotte Hornets-Chicago Bulls: 118-103

Cleveland Cavaliers-Brooklyn Nets: 129-123

Miami Heat-Philadelphia 76ers: 102-101

Milwaukee Bucks-Washington Wizards: 104-107

Portland Trail Blazers-Sacramento Kings: 116-99

Denver Nuggets-Los Angeles Clippers: 120-122

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu

UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi

19.03.2026 01:45:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.



UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu bu akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid'in ardından bu akşam da Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid adlarını çeyrek finale yazdırdı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:



Liverpool: 4 - Galatasaray: 0
Barcelona: 7 - Newcastle United: 2
Bayern Münih: 4 - Atalanta: 1
Tottenham: 3 - Atletico Madrid: 2

Devler Ligi'nde eşleşmeler ise şu şekilde oldu:

PSG - Liverpool

Real Madrid - Bayern Münih

Barcelona - Atletico Madrid

Sporting CP - Arsenal

Bordo-Mavililer bayrama mutlu giriyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında ikas Eyüpspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti

18.03.2026 22:13:00
AA
Bordo-Mavililer bayrama mutlu giriyor
Bordo-Mavililer bayrama mutlu giriyor
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında ikas Eyüpspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

2. dakikada sol kanatta topla buluşan Muçi, son çizgiye inip ortaladı. Bu futbolcunun ortasında meşin yuvarlak direkt kaleye yönelirken kaleci Monteiro son anda topu kornere tokatladı.

36. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta Muçi ceza sahası içine ortaladı. Arka direğe hareketlenen Nwaiwu boş pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.



54. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşta Zubkov, sağdan ceza sahasına giren Muçi'ye pasını aktardı. Bu futbolcunun yakın mesafeden sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

58. dakikada ikas Eyüpspor gole yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Radu'nun ceza sahasına ortasında iyi yükselen Legowski'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin yanından dışarı gitti.

64. dakikada Trabzonspor hızlı çıktı. Muçi'nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Ozan Tufan'ın sert şutunda kaleci Monteiro meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.

66. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sağdan kazanılan korner atışında Zubkov kale sahası içine ortaladı. Savunmadan önce topa vuran Augusto meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.



75. dakikada Eyüpspor kalecisi Monteiro'nun uzaklaştırmak istediği top Zubkov'da kaldı. Bu futbolcu, ceza yayı üzerindeki Onuachu'yu toplu buluşturdu. Nijeryalı oyuncunun sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.

87. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Soldan kazanılan serbest vuruşta Zubkov uzak direğe ortaladı. Savunmanın arkasında kendisini unutturan Nwaiwu'nun yakın mesafeden kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Trabzonspor 90 dakikadan 1-0 galip ayrıldı.

İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti

2026 AFC Kadınlar Asya Kupası için gittikleri Avustralya'dan uçakla Türkiye'ye gelen İran Kadın Milli Futbol Takımı, hava sahası kısıtlamaları nedeniyle kara yoluyla Gürbulak Sınır Kapısı'ndan İran'a geçti

18.03.2026 17:22:00
İhlas Haber Ajansı
İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti
İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti
2026 AFC Kadınlar Asya Kupası için gittikleri Avustralya'dan uçakla Türkiye'ye gelen İran Kadın Milli Futbol Takımı, hava sahası kısıtlamaları nedeniyle kara yoluyla Gürbulak Sınır Kapısı'ndan İran'a geçti.

2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi, İran hava sahasının kapalı olması nedeniyle önce Umman'a, ardından Muscat üzerinden İstanbul'a ulaştı. Kafile, İstanbul'dan bugün saat 11.40'ta uçakla Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'na geldi. Kafile, kara yoluyla Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'na hareket etti. Burada kafile araçlarla sınırdan giriş yaparak, sınır geçiş prosedürleri kapsamında İran'a geçiş yaptı.

Kafilede yer alan 7 kişiden 2'sinin daha önce Avustralya'da iltica talebinde bulunarak ülkede kaldığı, diğer 5 kişinin ise milli takım kafilesiyle birlikte Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi

Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu

18.03.2026 13:36:00
İhlas Haber Ajansı
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu.

Afrika Kupası finalinde Fas ile Senegal arasındaki maçta Senegal sahadan çekilmiş, bir süre duran oyun takımın tekrar sahaya çıkmasıyla devam etti. Ardından Senegal şampiyon oldu. Mücadele sonrası Fas, Senegal'in sahadan çekilmesi ve ardından yaşanan olaylarla ilgili itirazda bulundu.



Fas'ın itirazını değerlendiren Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) Temyiz Kurulu, 2025 Afrika Uluslar Kupası finaline ilişkin kararını açıkladı.

CAF'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Afrika Futbol Konfederasyonu Temyiz Kurulu bugün, CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Tüzüğünün 84. Maddesinin uygulanması kapsamında, Senegal Milli Takımının CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Fas 2025 Final Maçını hükmen kaybettiğine ve maç sonucunun Fas Kraliyet Futbol Federasyonu (FRMF) lehine 3-0 olarak tescillendiğine karar vermiştir" denildi.

Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor

Göztepe, milli ara ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle oluşan üç haftalık boşluğu iyi değerlendirerek lige güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

18.03.2026 13:26:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor
Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor
Göztepe, milli ara ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle oluşan üç haftalık boşluğu iyi değerlendirerek lige güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zorlu bir süreçten geçerken, milli arayı adeta yeni bir başlangıç olarak değerlendirmeyi hedefliyor. Hafta içi oynanması planlanan Galatasaray karşılaşmasının, rakibinin Şampiyonlar Ligi müsabakasıyla nedeniyle ertelenmesiyle birlikte İzmir temsilcisi, milli maç arasıyla birleşen yaklaşık üç haftalık bir araya girecek.



Ligde son 6 maçında 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplam 14 puanlık bir kayıp yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu düşüşle birlikte Avrupa hedefi adına da önemli bir fırsatı kaçırdı. Buna rağmen 43 puanla 5. sırada yer alan Göztepe, yarışın içinde kalmayı sürdürüyor. Avrupa kupalarına katılma hedefini sezon sonuna kadar kovalamak isteyen İzmir ekibi, verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek lige daha güçlü bir şekilde dönmenin planlarını yapıyor.

Urla'da kampa girilecek

Stanimir Stoilov, milli arayı fırsata çevirerek Göztepe'yi yeniden Avrupa yarışına hazırlamak için çalışmalara başladı. Deneyimli teknik adamın kararıyla sarı-kırmızılı ekip, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde kampa girecek.

Kamp sürecinde özellikle takımın fiziksel seviyesi tekrar en üst seviyeye çıkarılması planlanırken, Stoilov'un takımın kondisyon olarak da sezon başındaki haline taşımayı ve sezonun son bölümüne daha güçlü girmeyi hedeflediği ifade edildi. Ayrıca tecrübeli teknik direktörün formsuz oyuncularla birebir görüşmeler yaparak performans düşüşü yaşayan isimlerle yakından ilgileneceği belirtildi.

Sakatlıktan dönen futbolcular için ise maç temposunu yeniden yakalamalarını sağlayacak özel programlar hazırlanacak.

Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın evinde oynayacağı Gençlerbirliği ile ligde 38. kez karşılaşacak

18.03.2026 13:11:00
İhlas Haber Ajansı
Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda
Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın evinde oynayacağı Gençlerbirliği ile ligde 38. kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Konyaspor ile Gençlerbirliği, yarın saat 20.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar 26 haftada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 27 puanla 12. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 25 puan aldı ve 13. sırada bulunuyor.

38. randevu

Konyaspor ile Gençlerbirliği, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu 37 maçta yeşil-beyazlılar 10 kez kazanırken, kırmızı-siyahlılar da rakibini 14 defa mağlup etti. 13 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Bu müsabakalarda Konyaspor 39 kez gol sevinci yaşarken, Gençlerbirliği 55 defa fileleri havalandırdı.

İki takım Konya'da da 18 kez mücadele etti. Konyaspor, 8 defa rakibini mağlup ederken, 2 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 8 karşılaşmada taraflar 1 puana razı oldu. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 24 gol atma başarısı gösterirken, Gençlerbirliği 16 kez fileleri havalandırdı.

Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan müsabaka Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Ali Yılmaz düdük çalacak

Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak.

İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da

2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi bugün öğle saatlerinde Iğdır havalimanına indi.

18.03.2026 13:09:00
İhlas Haber Ajansı
İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da
İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da
2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi bugün öğle saatlerinde Iğdır havalimanına indi.



Avustralya'da düzenlenen 2026 AFC Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı, İran'ın hava sahasının kapalı olması nedeniyle Umman'a ve ardından Muscat Havalimanı'ndan kalkan uçakla dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na iniş yapmıştı.



Kafile bugün öğle saatlerinde Türk Hava Yollarına ait uçakla Iğdır havalimanına geldi. Kafile buradan karayolu ile Gürbulak sınır kapısına gelerek buradan ülkelerine geçiş yapacaklar.



Kafilede bulunan 7 kişinin önceden Avustralya'ya iltica talebinde bulunduğunun ancak 2 kişinin Avustralya'da kaldığı öğrenilirken, geri kalan 5 kişinin milli takım kafilesi ile Türkiye'ye geldiği belirtildi.İHA

İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı

UEFA Avrupa Ligi'nin 20 Mayıs'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak final karşılaşması için bilet satışı başladı.

17.03.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı
İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi final maçı bilet satışı başladı
UEFA Avrupa Ligi'nin 20 Mayıs'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak final karşılaşması için bilet satışı başladı.

UEFA, 2025-2026 sezonunda yaklaşan dört UEFA kulüp müsabakası finalinin genel bilet satışlarının bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Beşiktaş Park'ın ev sahipliğinde 20 Mayıs tarihinde yapılacak UEFA Avrupa Ligi Finali bilet satışı 20 Mart Cuma günü saat 13.00'e kadar devam edecek.

Final müsabakalarıyla ilgili UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede, "Önceki yıllarda olduğu gibi, biletlerin büyük çoğunluğu katılımcı takımların taraftarlarına ve genel halka dağıtılacaktır. Genel halka yönelik biletler, başvuru süresi sona erdikten sonra yapılacak bir çekilişle değil, ilk gelen ilk alır esasına göre satılacaktır.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için stadyum kapasitesinin yüzde 40'ından fazlası, finalist takımların taraftarlarına en uygun fiyatlı kategorilerde, 'Öncelikli taraftar' ve 3. kategoride sunulacak. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali için ise biletlerin yüzde 60'ından fazlası 40 Euro veya daha düşük fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu, UEFA'nın Avrupa'nın en önemli etkinliklerinin taraftarlar için erişilebilir ve uygun fiyatlı kalmasını sağlamak amacıyla kulüpler ve taraftar örgütleriyle birlikte çalışma konusundaki devam eden taahhüdünü yansıtıyor. Finalist takımların taraftarları için ayrılan biletlerin satış ve dağıtım süreci, ilgili kulüplerle doğrudan koordine edilecektir.

Finalist taraftarlar ve genel halk için ayrılan biletlerin dışında kalan biletler, yerel organizasyon yapısına, UEFA üyesi ulusal federasyonlara, ticari ortaklara, yayıncılara ve daha geniş UEFA Futbol ailesine tahsis edilmiştir" denildi.

Beşiktaş Park'ta oynanacak 2026 UEFA Avrupa Ligi finali için bilet satışına yönelik, "37.500 biletin 27.500'ü doğrudan taraftarlar ve genel halk için satışa sunulmuştur. Her finalist en fazla 11.000 bilet alabilirken, kalan biletler UEFA.com/tickets üzerinden dünya çapında doğrudan satılmaktadır. Başarılı başvuru sahipleri en fazla iki bilet satın alabilir" ifadeleri yer aldı.
UEFA Avrupa Ligi final bilet fiyatları şöyle:

Finalist takımların taraftarları: 40 Euro

1. Kategori: 240 Euro
2. Kategori: 160 Euro
3. Kategori: 65 Euro
Engelli izleyiciler için: 40 Euro.

Diğer finallerin bilet satış tarihleri

- UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 2026 (30 Mayıs, Budapeşte)
19 Mart 2026, TSİ 13.00
- UEFA Konferans Ligi Finali 2026 (27 Mayıs, Leipzig)
20 Mart 2026, TSİ 13.00
- UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali 2026 (23 Mayıs, Oslo)
1 Nisan 2026, TSİ 13.00

Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek

16.03.2026 14:22:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ligde 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 57 puanla 2. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 33 puanla 9. basamakta yer alıyor.

Ligde 14. randevu

Fenerbahçe ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez rakip oldu. Sarı-lacivertliler, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele eden rakibine karşı galibiyet sayılarında 11'e 2 üstün bulunuyor. Bu süreçte Kanarya'nın 34 golüne, Gaziantep temsilcisi 13 golle karşılık verdi.

Son 11 maçı Fenerbahçe kazandı



Sarı-lacivertliler, kırmızı-siyahlılara karşı oynadığı son 11 maçta da üstünlük kurdu. İstanbul temsilcisi, 8'i Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bu süreçteki müsabakaların tamamında sahadan galibiyetle ayrıldı. Gaziantep ekibi ise Fenerbahçe'ye karşı son galibiyetini 13 Aralık 2021'de 3-2'lik skorla aldı.

Bu sezon 3. kez

İki ekip son olarak 12 gün önce Gaziantep'in ev sahipliğinde Türkiye Kupası grup maçında kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, sahadan 4-0'lık skorla ayrıldı. Ligin ilk yarısında yine güney temsilcisinin sahasındaki mücadele de sarı-lacivertlilerin 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler 4 haftada 7 puan kaybetti

Fenerbahçe, milli maçlar için verilecek araya galibiyetle girmeyi hedefliyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertlilerin namağlup serisi de geçtiğimiz cuma günü Fatih Karagümrük maçıyla sonlandı. Tedesco'nun öğrencileri son 4 lig maçında 1 kez kazanırken, 7 puan kaybetti.

Derbi öncesi 5 futbolcu sınırda

Fenerbahçe'de Gaziantep FK mücadelesi öncesi Kerem Aktürkoğlu, Anthony Musaba, Archie Brown, Mert Müldür ve Matteo Guendouzi, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde milli maç arası sonrası oynanacak ligin 28. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş heyecanı, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak

16.03.2026 14:17:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş heyecanı, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, yarın ve 18 Mart Çarşamba günü oynanacak 8 rövanş karşılaşmasıyla sona erecek.

Organizasyondaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında 18 Mart Çarşamba günü TSİ 23.00'de İngiltere temsilcisi Liverpool ile deplasmanda mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, galibiyet ve beraberlik durumunda adını çeyrek finale yazdıracak ve Paris Saint-Germain - Chelsea eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının programı (TSİ) ve ilk karşılaşmalarda alınan skorlar şöyle:

Yarın



20.45 Sporting CP - Bodo/Glimt (0-3)
23.00 Arsenal - Bayer Leverkusen (1-1)
23.00 Chelsea - Paris Saint-Germain (2-5)
23.00 Manchester City - Real Madrid (0-3)

18 Mart Çarşamba

20.45 Barcelona - Newcastle United (1-1)
23.00 Bayern Münih - Atalanta (6-1)
23.00 Liverpool - Galatasaray (0-1)
23.00 Tottenham - Atletico Madrid (2-5)
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.