logo
17 NİSAN 2026

Gelir 165 milyon Euro

2017-2018 sezonun en çok gelir elde eden takımları açıklanırken, Beşiktaş ‘ın 165,7 milyon Euro ile Süper Lig’in en çok kazanan takımı olduğu ortaya çıktı

28.01.2019 00:00:00
Gelir 165 milyon Euro
Gelir 165 milyon Euro
Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, futbol kulüplerinin gelirlerini konu alan araştırmayı inceledi. Ajans Press'in Deloitte verilerinden ve medyaya yansıyan haberlerden derlediği bilgilere göre, 2017-2018 Süper Lig sezonunun en çok gelir elde eden takımı Beşiktaş olarak görüldü. Beşiktaş böylelikle 165,7 milyon Euro kazanç elde ederken, Avrupa takımları arasında ise 26'ncı sıraya yerleştiği saptandı.En çok gelir elde eden kulüp ise 750,9 milyon Euro gibi yüksek bir kazanç ile Real Madrid oldu. Real Madrid'i 690,4 milyon Euro ile Barcelona, 666 milyon Euro ile Manchester United, 629,2 milyon Euro ile Bayern Münih, 568,4 milyon Euro ile de Manchester City takip etti.



Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek

17.04.2026 10:45:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki 99 maçın karnesi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği ile 100. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle aldığı 68 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Kırmızı-siyahlılar ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 15. sırada yer alıyor.
Geçtiğimiz hafta evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli kayıp yaşayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında hata yapmak istemiyor. Sarı-kırmızılılar, Ankara ekibi karşısında galip ayrılıp, gelecek hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine lider çıkma hedefinde.

100. randevu



Gençlerbirliği ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 99 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 55 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 23 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 21 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligde İstanbul ekibinin 175 golüne, Ankara temsilcisi 103 golle yanıt verdi.
Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray, 3-2'lik skorla kazandı.

Deplasman karnesi

Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda 14 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 31 puan topladı. Aslan bu sezon ligdeki tüm yenilgilerini dış sahada alırken, bu süreçte Kocaelispor, Konyaspor ve Trabzonspor'a kaybetti.

Ligin en golcü ve en az gol yiyen takımı



Galatasaray, Süper Lig'de hem hücum hem de savunma istatistiklerinde zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ligde çıktığı 29 karşılaşmada rakip fileleri 67 kez havalandırdı ve ligin en golcü takımı olarak yer alıyor. Aslan ayrıca 22 golle de en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

15 farklı futbolcu gol attı

Galatasaray'da ligde 15 farklı futbolcu gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi 13, Victor Osimhen 12, Leroy Sane ve Barış Alper Yılmaz 7'şer, Gabriel Sara ve Yunus Akgün 5'er, Eren Elmalı 3, İlkay Gündoğan, Wifried Singo ve Lucas Torreira 2'şer, Mario Lemina, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Roland Sallai, ve Renato Nhaga da 1'er gol attı. Ayrıca Fatih Karagümrük'ten Fatih Kurucuk, Kayserispor'dan Aaron Opoku, Eyüpspor'dan Jerome Onguene ve Göztepe'den de Allan, Galatasaray maçlarında kendi kalesine gol attı.

Osimhen'in görev alması bekleniyor

Galatasaray'da takımla çalışmalara başlayan Nijeryalı Victor Osimhen'in, Gençlerbirliği karşılaşmasında görev alması bekleniyor. Osimhen, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında deplasmandaki Liverpool maçında kolu kırıldığı için ameliyat edilmişti. Nijeryalı futbolcunun Gençlerbirliği maçında kolunda özel koruyucu aparat ile oynaması bekleniyor.

Eren Elmalı sarı kart sınırında

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesinde bir futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda Eren Elmalı, müsabakada sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta RAMS Park'taki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Okan Buruk ile Volkan Demirel, 6. kez rakip

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 5 kez rakip oldu. Bu maçlarda Buruk, sarı-kırmızılıları çalıştırırken, Demirel ise Hatayspor, Bodrum FK ve Gençlerbirliği'nin başındaydı. Oynanan 5 müsabakadan Okan Buruk'un takımları 4, Volkan Demirel'in ekipleri ise 1 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.

Batuhan Kolak düdük çalacak

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak'ın yardımcılıklarını Furkan Ürün ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak

Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:36:00
AA
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. İki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre ligde 30. haftanın programı şöyle:

Yarın:



20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:35:00
AA
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip, yarın kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.

2 eksik

Fenerbahçe, karşılaşmaya 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Marco Asensio ile henüz hazır olmayan Edson Alvarez, maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan İsmail Yüksek'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Derbi öncesi 7 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo, Dorgeles Nene, Archie Brown, Anthony Musaba, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Matteo Guendouzi, kart görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı

Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı

15.04.2026 17:34:00
İhlas Haber Ajansı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Atletizmde bir ilk: 4 kız kardeş kürsüye çıktı
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu kız atletizm takımı Şanlıurfa'da gerçekleşen 2 kilometre kros yarışmasında takım olarak birinciliği kazandı. Şampiyonada atletizm tarihine geçecek bir olay da yaşandı. Bireysel olarak yarışmada ilk 4 sırayı 4 kardeş aldı ve kürsüye birlikte çıktı.
Atletizm krosta büyük başarıya imza atan 4 kardeş, Adalet-Zeynep-Gülcan ve Ceylan Ergin, 10 Ocak 2025 tarihinde Diyarbakır'da yapılan bölge mahalli Kros Şampiyonası'nda da Şanlıurfa atletizm takımı öğrencileri hem bireyselde hem de takım olarak rekor puanla 12 takım arasında şampiyon olmuştu.
Şanlıurfa Harran Gazlıkuyu Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Yahya Şahin ve Duran Erciş, öğrencilerinin gelecek vadeden sporcular olduğunu vurguladı. Öğrencilerin antrenörlüklerini de yapan beden eğitimi öğretmenleri şunları söyledi:
"2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Atletizm Kros Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 17-18 Şubat 2026 tarihlerinde Aydın Kuşadası'nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerimiz çok başarılı oldu. 19 takım, 120 öğrencinin katıldığı Yıldız Kızlar kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı. Beklentilerimizin daha yüksek olmasını sağladı."
Başarılı 4 kız kardeş ayrıca futsalda da aynı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.İHA

Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı

15.04.2026 12:35:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe büyük düşüş, 2 aydır evinde kazanamıyor
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı son 5 maçta galip gelemedi ve 2 aydır taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de düşüş sürüyor. Sezona etkileyici bir başlangıç yaparak hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla dikkat çeken İzmir temsilcisi, son haftalarda ise beklentilerin gerisinde kaldı. Bu süreçte üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılılar, sezon başında hedeflediği Avrupa potasından uzaklaşarak puan tablosunda 6. sıraya kadar geriledi.



Göz-Göz, iki hafta önce deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup ederek galibiyet hasretine son verse de iç sahadaki kötü gidişatını durduramadı. Son olarak Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan İzmir ekibi, taraftarı önünde yine 3 puana ulaşamadı. Bu sonuçla birlikte iç sahadaki kazanamama serisini 5 maça çıkaran Göztepe, 2 aydır evinde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Son 5 iç saha maçında bir kez sahadan mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar; Kayserispor, Eyüpspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalırken, tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında aldı.

Bu maçlarda 6 gol attı, 8 gol yedi



İç sahadaki düşüşün başladığı Kayserispor ve Eyüpspor karşılaşmalarında golsüz berabere kalarak kalesini gole kapatan Göztepe, ardından evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste üç maçtan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, bu serinin ardından iç sahadaki ilk yenilgisini Galatasaray'a 3-1'lik skorla aldı.
İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak galibiyet hasretini sürdürürken, bu süreçte 6 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

İç sahada 2 maç var

Göztepe, sezonun kalan bölümünde evinde 2 maça çıkacak. İzmir temsilcisi, 25 Nisan Cumartesi günü Antalyaspor'u ağırlayacak, son iç saha karşılaşmasında ise Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, özellikle bu iki mücadeleyi kazanarak hem Avrupa hedefi yolunda hata yapmak istemiyor hem de sezonun son bölümünde taraftarını sevindirip iç sahadaki kötü gidişatı tersine çevirmeyi amaçlıyor.

Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

15.04.2026 12:20:00
AA
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Ozan Kabak, hakkındaki transfer dedikodularını bitirdi
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın sözleşmesinin uzun süreli olarak uzatıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu yaz sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki savunma oyuncusuyla uzun süreli anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Ozan Kabak, sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, "Hoffenheim'da kendimi çok rahat hissediyorum ve birlikte büyümeye devam etmek için sportif bir perspektif görüyorum.

Kulüp bana büyük bir güven aşıladı, uzun sakatlık sürecimde beni destekledi ve bana her zaman inandı. Bu gelişimin bir parçası olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum ve kulüple birlikte iddialı hedeflerimize ulaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

2022 yazında Schalke 04'ten transfer olan Ozan, Hoffenheim formasıyla 84 maça çıktı ve 12 gol attı.

Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

15.04.2026 12:16:00
AA
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan takımlar belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde final maçı ise 20 Mayıs'ta İstanbul'un ev sahipliğinde Beşiktaş Park'ta yapılacak.

Ligde yarın oynayacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 Celta Vigo (İspanya)-Freiburg (Almanya) (0-3)

22.00 Nottingham Forest (İngiltere)-Porto (Portekiz) (1-1)

22.00 Aston Villa (İngiltere)-Bologna (İtalya) (3-1)

22.00 Real Betis (İspanya)-Braga (Portekiz) (1-1)

Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu

15.04.2026 12:14:00
AA
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Umut Nayir yedek kulübesinde oturuyor
Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Umut Nayir, Trendyol Süper Lig'deki 10 haftalık sürede sadece 178 dakika forma şansı buldu.

Bu sezon TÜMOSAN Konyaspor formasıyla ligin ilk 19 karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Umut Nayir, 1671 dakika süre alarak rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Ardından bordo-mavili takıma transfer olan Umut Nayir, fazla forma şansı bulamazken yeni takımına gol katkısı da sağlayamadı.

Yedek kulübesinde oturdu

Umut Nayir, ligin son 10 haftasında sadece ikas Eyüpspor maçında olmak üzere 1 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken ilk 45 dakika görev yaptı.

Bordo-mavili formayla 10 haftalık sürede 178 dakika forma giyen Umut, sadece Samsunspor maçında verdiği pasla gole katkı sağladı.

Forma giydiği maçlar

Trabzonspor'da ligin 20. haftasındaki Hesap.com Antalyaspor maçıyla forma giymeye başlayarak 21 dakika süre alan bordo-mavili futbolcu, 21. haftadaki Samsunspor karşılaşmasında 18 dakika, 22. haftadaki Fenerbahçe mücadelesinde 26 ve 23. haftadaki Gaziantep FK maçında 24 dakika görev aldı.

Ligin 24. haftasındaki Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçında oyuna dahil edilmeyen Umut Nayir, 25. haftada Zecorner Kayserispor karşısında 14, 26. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında 15, 27. haftadaki ikas Eyüpspor karşılaşmasında 45 dakika, 28. haftadaki Galatasaray maçında 2, en son Corendon Alanyaspor maçında ise 13 dakika görev yaptı.

Umut Nayir, en son oynanan Corendon Alanyaspor maçında 22 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Paul Onuachu'nun sakatlığında ilk 11'de tercih edilmedi.

Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti

15.04.2026 11:14:00
Haber Merkezi
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
Atletico, Barcelona’yı yine saf dışı bıraktı!
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde futbolseverler unutulmaz bir taktik savaşına tanıklık etti.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanarak büyük avantaj yakalayan Atletico Madrid, evinde Barcelona'ya 2-1 mağlup olmasına rağmen, toplam skordaki 3-2'lik üstünlüğüyle adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona fırtına gibi başladı

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Hansi Flick'in Barcelona'sı, Riyadh Air Metropolitano'da adeta bir şok baskı kurdu. Henüz 4. dakikada sahneye çıkan genç deha Lamine Yamal, ceza sahası dışından attığı mükemmel falsolu şutla Oblak'ı avladı ve skoru 1-0'a getirdi.

Bu golle rüzgarı arkasına alan Katalan ekibi, 24. dakikada bir kez daha sevindi. Lewandowski'nin asistiyle buluşan Ferran Torres, farkı ikiye çıkararak toplam skorda durumu 2-2'ye getirdi ve tur kapısını ardına kadar araladı.

Lookman sahneye çıktı, atleti nefes aldı



Barcelona'nın baskısı altında ezilen Atletico Madrid, tecrübeli teknik direktörü Diego Simeone'nin kenardan yaptığı müdahalelerle oyunu dengeledi.

31. dakikada gelişen hızlı hücumda, devre arasında kadroya katılan Ademola Lookman, Griezmann'ın pasını şık bir vuruşla ağlara gönderdi. Bu gol, hem tribünleri ayağa kaldırdı hem de toplam skorda Atletico'yu tekrar öne geçirdi (3-2).

VAR kararı ve kırmızı kart kırılma noktası oldu



İkinci yarıda Barcelona tüm hatlarıyla yüklendi. 65. dakikada Lewandowski'nin topu ağlara göndermesiyle Katalanlar sevindi ancak VAR incelemesi sonrası pozisyonun milimetrik ofsayt olduğu belirlendi.

Maçın kader anı ise 80. dakikada yaşandı; savunmada son adam konumundaki Eric Garcia, Lookman'ı düşürünce direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Barcelona'nın direnci bu dakikadan sonra kırıldı.

Tarihi Başarı

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi tarihinde Barcelona'yı elediği 2014 ve 2016 yıllarından sonra 2026'da da bu geleneği bozmadı.

Yarı Finaldeki Rakip Kim?

Bu dev zaferin ardından Atletico Madrid, yarı finalde Arsenal'i elemeyi başaran Sporting CP ile eşleşti. Final yolunda artık sadece bir adım kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.