logo
17 MART 2026


"Göztepe ile kontratta anlaşamadık"

Konyaspor'un Makedon futbolcusu Jahovic, "Sezon ortasında Türkiye'de en çok gol atan 3 oyuncudan birisiydim. Ancak, Göztepe'de durumumdan çok da memnun değildim. Yeni bir sözleşme, kontrat istiyordum. Bu konuda anlaşamadık" ifadelerini kullandı

06.04.2018 00:00:00
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un ara transfer döneminde Göztepe'den aldığı golcü futbolcu Adis Jahovic, takımın zor durumda olduğunu belirterek kalan 7 maçta tehlikeli bölgeden çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yeşil-beyazlı ekibin 31 yaşındaki forvet oyuncusu Jahovic, yaptığı açıklamada, pazar günü, iyi form tutmuş ve iyi sonuçlar elde eden bir Demir Grup Sivasspor'a karşı oynayacaklarını belirtti. Sivasspor'un genellikle oyunun son kısımlarında daha iyi olduğuna dikkati çeken Jahovic, "Tabii ki kolay bir 3 puan olacak, demek istemiyorum. Kendi evimizde, taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Onların desteğiyle stadyumumuzda bu maçı almaya çalışacağız, ama zor bir maç olacak." diye konuştu.

Jahovic, ligde kalan maçlarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Durumumuzun zor olduğunun farkındayım ama önümüzde 7 maç daha var. Tehlikeli bölgede rakiplerimizden 3 puan gerideyiz. Gelecekte ne olur onu bilemem. Ancak kendim ve arkadaşlarım adına şundan kesinlikle eminim. Her maçta yüzde 100 performansımızı vermeye çalışacağız. Elimizden geldiği kadar çok puan almaya çalışacağız. Fikstürümüz biraz daha kolay gibi görünüyor. Ama her maça final gözüyle bakıp ona göre çıkacağız. Şu an önümüzde Sivasspor maçı var. Bunu kazanıp 3 puan elde etmek istiyoruz. Kalan 7 haftalık periyotta hocamızın da kendine göre planları var. Oyuncu olarak her maça iyi hazırlanmalı, iyi çalışmalı ve iyi performans göstermeliyiz."

"Taraftarsız pek oynayamıyorum"

Jahovic, ara transfer döneminde birçok kulüpten teklif aldığını ancak görkemli taraftarı nedeniyle Atiker Konyaspor'u tercih ettiğini dile getirdi. Göztepe'den Konyaspor'a transfer sürecini anlatan Jahovic, şöyle konuştu: "Sezon ortasında Türkiye'de en çok gol atan 3 oyuncudan birisiydim. Ancak, Göztepe'de durumumdan çok da memnun değildim. Yeni bir sözleşme, kontrat istiyordum. Bu konuda anlaşamadık. Devre arasında Konya ve Alanya'nın yanı sıra birkaç teklif daha aldım ama Konyaspor'u seçtim. Çünkü iki senedir Avrupa'ya gitmiş, TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nı kazanmış, yani güzel işler yapmıştı. Hepsinden ziyade Konyaspor'un taraftar camiasının bu denli görkemli olmasıydı. Ben taraftarsız pek oynayamıyorum. Bundan mutlu olamıyorum. Bu yüzden Konyaspor'u tercih ettim. Görüşmelerde Konyaspor yönetimi iyi bir profesyonellik gösterdi ve transfer sürecini 2-3 saatte neticelendirdik."

"Eto'o ile aynı takımda olduğum için çok mutluyum"

Takım arkadaşı Samuel Eto'o hakkında da değerlendirmede bulunan Jahovic, şunları kaydetti: "Samuel Eto'o ile aynı takımda olduğum için çok mutluyum. Sahada Eto'o ile birlikte oynayıp oynamamam konusu ise hocanın tercihidir. Hocanın kendine göre planları vardır. Futbolcu olarak odaklanmamız gereken sadece oynamaktır. Eto'o ile beraber oynarız ya da o benden önce çıkar, bunu bilemeyiz. Bu hafta oynayacağımız Sivasspor maçına ne şekilde çıkacağımızı bilmiyorum. Ama şunu belirtmem gerekiyor, çok pozitif bir arkadaşlığımız var. Kendisiyle her gün sohbet ediyoruz. İkimiz de Konyaspor'un oyuncusuyuz. Eto'o, takımın çok önemli bir parçasıdır. Nasıl oynamamız gerektiğinden ne yapmamız gerektiğine kadar bize açıklamalarda bulunuyor. Eto'o'nun tecrübelerinden faydalanmak hem benim hem de bütün takım için çok önemli."

Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2025-26 sezonu çeyrek finalistleri, 17-18 Mart 2026 tarihlerinde oynanacak kritik rövanş maçlarıyla netleşiyor

17.03.2026 04:16:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?
Şampiyonlar Liginde kimler çeyrek finale çıkacak?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2025-26 sezonu çeyrek finalistleri, 17-18 Mart 2026 tarihlerinde oynanacak kritik rövanş maçlarıyla netleşiyor.

Temsilcimiz Galatasaray, ilk maçta 1-0 yendiği Liverpool ile 18 Mart Çarşamba günü Anfield deplasmanında tur mücadelesi verecek.

Son 16 Turu Rövanş Fikstürü ve İlk Maç Sonuçları

Aşağıdaki tablo, çeyrek finale yükselecek takımları belirleyecek olan eşleşmeleri ve ilk maçlarda alınan skorları göstermektedir:


Sporting CP Bodø/Glimt 0 - 3 17 Mart Salı 20.45

Manchester City Real Madrid 0 - 3 17 Mart Salı 23.00

Chelsea PSG 2 - 5 17 Mart Salı 23.00

Arsenal Bayer Leverkusen 1 - 1 17 Mart Salı 23.00

Barcelona Newcastle United 1 - 1 18 Mart Çarşamba 20.45

Liverpool Galatasaray 0 - 1 18 Mart Çarşamba 23.00

Bayern Münih Atalanta 6 - 1 18 Mart Çarşamba 23.00

Tottenham Atletico Madrid 2 - 5 18 Mart Çarşamba 23.00



Galatasaray'ın Tur Şansı: Sarı-kırmızılılar, deplasmanda alacağı her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda adını çeyrek finale yazdıracak. Turu geçmesi halinde PSG - Chelsea eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Devlerin Düellosu: İlk maçta Manchester City'yi 3-0 mağlup eden Real Madrid, Etihad deplasmanına büyük bir avantajla çıkıyor.

Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek

16.03.2026 14:22:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ligde 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 57 puanla 2. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 33 puanla 9. basamakta yer alıyor.

Ligde 14. randevu

Fenerbahçe ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez rakip oldu. Sarı-lacivertliler, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele eden rakibine karşı galibiyet sayılarında 11'e 2 üstün bulunuyor. Bu süreçte Kanarya'nın 34 golüne, Gaziantep temsilcisi 13 golle karşılık verdi.

Son 11 maçı Fenerbahçe kazandı



Sarı-lacivertliler, kırmızı-siyahlılara karşı oynadığı son 11 maçta da üstünlük kurdu. İstanbul temsilcisi, 8'i Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bu süreçteki müsabakaların tamamında sahadan galibiyetle ayrıldı. Gaziantep ekibi ise Fenerbahçe'ye karşı son galibiyetini 13 Aralık 2021'de 3-2'lik skorla aldı.

Bu sezon 3. kez

İki ekip son olarak 12 gün önce Gaziantep'in ev sahipliğinde Türkiye Kupası grup maçında kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, sahadan 4-0'lık skorla ayrıldı. Ligin ilk yarısında yine güney temsilcisinin sahasındaki mücadele de sarı-lacivertlilerin 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler 4 haftada 7 puan kaybetti

Fenerbahçe, milli maçlar için verilecek araya galibiyetle girmeyi hedefliyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertlilerin namağlup serisi de geçtiğimiz cuma günü Fatih Karagümrük maçıyla sonlandı. Tedesco'nun öğrencileri son 4 lig maçında 1 kez kazanırken, 7 puan kaybetti.

Derbi öncesi 5 futbolcu sınırda

Fenerbahçe'de Gaziantep FK mücadelesi öncesi Kerem Aktürkoğlu, Anthony Musaba, Archie Brown, Mert Müldür ve Matteo Guendouzi, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde milli maç arası sonrası oynanacak ligin 28. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş heyecanı, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak

16.03.2026 14:17:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş heyecanı, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, yarın ve 18 Mart Çarşamba günü oynanacak 8 rövanş karşılaşmasıyla sona erecek.

Organizasyondaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında 18 Mart Çarşamba günü TSİ 23.00'de İngiltere temsilcisi Liverpool ile deplasmanda mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, galibiyet ve beraberlik durumunda adını çeyrek finale yazdıracak ve Paris Saint-Germain - Chelsea eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının programı (TSİ) ve ilk karşılaşmalarda alınan skorlar şöyle:

Yarın



20.45 Sporting CP - Bodo/Glimt (0-3)
23.00 Arsenal - Bayer Leverkusen (1-1)
23.00 Chelsea - Paris Saint-Germain (2-5)
23.00 Manchester City - Real Madrid (0-3)

18 Mart Çarşamba

20.45 Barcelona - Newcastle United (1-1)
23.00 Bayern Münih - Atalanta (6-1)
23.00 Liverpool - Galatasaray (0-1)
23.00 Tottenham - Atletico Madrid (2-5)

UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı

UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu

16.03.2026 04:23:00
AA
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu.

UEFA'nın açıklamasında, 27 Mart'ta Katar'ın Lusail Stadı'nda oynanması gereken Arjantin-İspanya karşılaşmasının bölgedeki politik durum nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Arjantin ile UEFA arasında alternatif bir tarih ve yer konusunda anlaşmaya varılamadığı da ifade edildi.

Finalissima 2026'nın farklı tarihlerde İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı, Arjantin'in başkenti Buenos Aires ya da Avrupa'daki tarafsız bir sahada oynanma tekliflerinin Arjantin Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmediği aktarıldı.

EURO 2024'te zafere ulaşan İspanya ile 2024 Kupa Amerika şampiyonu Arjantin, Finalissima 2026'da karşı karşıya gelme hakkı kazanmıştı.

Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu

15.03.2026 23:00:00
İhlas Haber Ajansı
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk 17 dakika görüldüğü gibi çok iyi bir Gençlerbirliği vardı.

Sonrasında tartışmalı bir pozisyonda kırmızı kartı gördük. Hakemle ilgili konuşacak çok şey var ama konuşmayacağım. Bu maç 11'e 11 devam etseydi ben inanıyorum ki burada mağlup olmazdık. Yorgunluk ve güç bitince pozisyonlar vermeye başladık. İlk gol bile Goutas'ın iyi niyetiyle uzaklaştırması sonucunda düştü ve gol yedik. İkinci gole zaten bir şey diyemedim.

Çok klas bir gol attı Orkun. Ama diyeceğim şu ki; biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi. Perşembe günü Konya maçımız var. Oradan burayı telafi edecek bu sonuç alarak dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak"

Ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği'ne geri döneceğini ekibine söylediğini dile getiren Demirel, burada olmaktan ve burada savaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Demirel, "Gençlerbirliği'ne yakışan gençleri Türk futboluna kazandırmak hedefim. Önümüzdeki sezon da başka hedeflerim var ama bu hedefleri söylemeyeceğim. Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak" diye konuştu.

Demirel, kendi istediklerini yapan bir takım olduğu için mutlu olduğunu kaydetti. Beşiktaş'a yenildiğine değil hakkının yendiğine üzüldüğünü ifade eden Demirel, bunu telafi edeceklerini vurguladı.

"Elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız"

Galatasaray ile oynayacak olmalarına rağmen kupada da hedefleri olduğunu belirten Demirel, "Normal saha şartlarında, elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız" dedi.

İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

15.03.2026 12:45:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, genç oyuncu Baran Alp Vardar'ın vefat haberini duyurdu. Sarı-siyahlı kulübün Süper Lig'de mücadele ettiği 2023-2024 sezonunda formasını giyen Baran Alp, sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle takımdan uzak kaldı. İstanbulspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 20 yaşındaki futbolcuyu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıkları belirtilerek başsağlığı mesajı paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:



"Karakteri, takım arkadaşlarına olan bağlılığı ve güler yüzüyle her zaman hatırlayacağımız Baran Alp, camiamızın kalbinde daima yaşayacaktır. Onun aramızdan bu kadar erken ayrılışı hepimizi derinden yaraladı. Merhum futbolcumuz Baran Alp Vardar'a Allah'tan rahmet, başta kıymetli ailesi olmak üzere yakınlarına, takım arkadaşlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun Baran Alp. Seni asla unutmayacağız. Canımız Baran Alp'in cenazesi, Beylikdüzü Mevlana Camii'nde bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı'nda defnedilecektir."

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 32 müsabakada 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı

15.03.2026 00:36:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 32 müsabakada 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar ilk yarısı 0-0 sona eren müsabakadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Aslan bu sonuçla ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü.



Sahasında en son 2023-2024 sezonunun 37. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Cimbom, bu mücadelenin ardından çıktığı 32 maçta 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı

Galatasaray ayrıca bu sezon ligde iç sahada çıktığı 14 müsabakanın 11'ini kazanırken, 3'ünden beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı

Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı

15.03.2026 00:34:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir ile mücadele ederken, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, turuncu-lacivertlilere karşı son maçlardaki yenilmezliğini sürdürdü.

Aslan, Süper Lig'de 7 Mayıs 2022 tarihinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 sona eren müsabakadan sonra ligde rakibine karşı oynadığı 8 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Göztepe-Alanyaspor maçını yöneten Asen Albayrak, 22 yıl sonra orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu

15.03.2026 00:32:00
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı
Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Göztepe-Alanyaspor maçını yöneten Asen Albayrak, 22 yıl sonra orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından bu müsabakaya hakem Asen Albayrak atandı.



Albayrak'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ile Murat Şener yaptı. Asen Albayrak, 22 yıl aradan sonra Süper Lig'de orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu. Türkiye profesyonel futbol liglerinin en üst seviyesinde bir maçın orta hakemliği görevini son olarak 8 Mayıs 2004'te Lale Orta yapmıştı.



Gürsel Aksel'de oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı. Hakem Albayrak, 4. dakikada Göztepe lehine penaltı kararı verirken, pozisyon VAR'da incelendi ve penaltı atışı kullandırıldı. Albayrak, müsabakada 3'er sarı kart olmak üzere 6 kez sarı kartına başvurdu.



Albayrak, bu sezon TFF 2. Lig'de 8, Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 3'er, Süper Lig ve TFF 3. Lig'de 1'er maçta görev aldı.

Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket

Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Başakşehir maçının 32. dakikasında Yusuf Sarı'nın şutunda dışarı çıkan topa müdahale ettiğini hakem Batuhan Kolak'a söyledi ve turuncu-lacivertliler korner kazandı

15.03.2026 00:31:00
İhlas Haber Ajansı
Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket
Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket
Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Başakşehir maçının 32. dakikasında Yusuf Sarı'nın şutunda dışarı çıkan topa müdahale ettiğini hakem Batuhan Kolak'a söyledi ve turuncu-lacivertliler korner kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftaında Galatasaray'ın sahasında RAMS Başakşehir'i 3-0'lık skorla mağlup ettiği müsabakada sarı-kırmızılıların kalecisi Uğurcan Çakır, Fair-Play örneği gösterdi.

Mücadelenin 32. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Yusuf Sarı'nın vuruşunda Uğurcan'ın müdahale ettiği meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti.

Hakem Batuhan Kolak ve yardımcısı İbrahim Çağlar Uyarcan, pozisyonda aut kararı verdi. Kolak'ı uyaran Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağın kendisinden çıktığını söyledi ve karar Başakşehir'e korner olarak değişti.

Batuhan Kolak ve turuncu-lacivertli futbolcular, bu davranışından dolayı kaleci Uğurcan Çakır'ı tebrik etti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.