logo
06 TEMMUZ 2026

Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!

30 yaşındaki golcü Serhou Guirassy için Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu, oyuncunun menajer abisi Karamba ile gizlice masaya oturdu

06.07.2026 11:35:00
Haber Merkezi
 
Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!
Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!
Fenerbahçe'nin Vlahovic hamlesi sonrası transfer piyasası alev aldı! Dortmund'dan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki golcü Serhou Guirassy için Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu, oyuncunun menajer abisi Karamba ile gizlice masaya oturdu.

Yıldız forvetin sözleşmesindeki 35 milyon Euro'luk sürpriz serbest kalma maddesi devleri iştahlandırırken, bu özel şartın Suudi Arabistan kulüplerini kapsamaması Avrupa devlerinin elini güçlendiriyor.







Fenerbahçe'nin Dusan Vlahovic transferi için yeniden devreye girmesi, İstanbul'un diğer devlerini de harekete geçirdi. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Dortmund'un golcüsü Serhou Guirassy'nin menajerliğini yapan abisi Karamba Guirassy ile bir görüşme gerçekleştirdi.






ALMAN BILD GAZETESİ DURUMU AÇIKLADI

Sürpriz hamlelerin bununla sınırlı kalmadığı, Karamba'nın daha sezon bitmeden önce İstanbul'a gelerek Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu ile de masaya oturduğu ortaya çıktı. Alman Bild gazetesinin haberine göre, 30 yaşındaki Gine profesyonel golcü Serhou Guirassy, uygun bir teklif gelmesi halinde bu yaz Dortmund'dan ayrılma kararı aldı.







AC MILAN VE PREMIER LİG TAKIMLARI

Oyuncunun KSMI ajansına bağlı çalışan kardeşi Karamba'nın, aylardır transfer piyasasını araştırdığı ve gelecekteki görüşmelerde merkezi rol oynayacağı belirtildi. Yeni bir spor macerası arayan yıldız forvetle Fenerbahçe, AC Milan, bazı Premier Lig ekipleri ve Suudi Arabistan kulüpleri yakından ilgileniyor.







50 MİLYON EURO HAYAL OLARAK KALDI

Dortmund cephesinde ise transfer süreci oldukça hassas bir zeminde ilerliyor. Guirassy'nin sözleşmesinde, bazı üst düzey kulüplerin kendisini sadece 35 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmasına olanak tanıyan özel bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Yaz aylarında devreye girecek olan bu serbest kalma bedeli, daha önce basına yansıyan 50 milyon Euro'luk tahminlerin oldukça altında kaldı.







SUUDİ KULÜPLERİNE GEÇERLİ DEĞİL

Ancak bu avantajlı serbest kalma maddesi tüm talipliler için geçerli değil. Bild'in raporuna göre 35 milyon Euro'luk bu özel şart, Suudi Arabistan kulüplerini ve Fenerbahçe'yi kapsamıyor. Suudi ekiplerinin Guirassy'yi transfer etmek istemesi durumunda, Dortmund ile bonservis ücretini tamamen serbest piyasa koşullarında ve sıfırdan pazarlık etmesi gerekecek.

Trabzonspor transferde durmuyor! Sol stopere İspanya'dan takviye

Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için rotayı İspanya’ya çevirdi

06.07.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor transferde durmuyor! Sol stopere İspanya'dan takviye
Trabzonspor transferde durmuyor! Sol stopere İspanya'dan takviye
Trabzonspor, Valencia'da gözden çıkarılan ve kulübüyle hazırlık kampına katılmama konusunda centilmenlik anlaşmasına varan milli stoper Cenk Özkacar için resmen devreye girdi. İspanyol ekibinin 5 milyon Euro'luk maliyeti çıkarma planı ve oyuncunun Türkiye arzusu transferin kapısını sonuna kadar araladı!






Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için rotayı İspanya'ya çevirdi. Bordo-mavililer, bonservisi Valencia'da bulunan milli stoper Cenk Özkacar'ı kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. Son dönemde Köln ve Valladolid'de kiralık olarak forma giyen sol ayaklı stoper, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya oldukça sıcak bakıyor.






5 MİLYON EURO'DAN AZINA BİTECEK

İspanyol ekibi Valencia, 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cenk'i kadro planlamasında düşünmüyor. Oyuncu ve kulüp yönetimi, transfer görüşmelerinin aksamaması adına sezon öncesi hazırlık kampına katılmama konusunda centilmenlik anlaşmasına vardı. Valencia, milli oyuncu için geçmişte ödediği 5 milyon Euro'luk yatırımın bir kısmını bu transferle geri almayı hedefliyor.






DÜZENLİ FORMA GİYMEK İSTİYOR

Süper Lig'de oynamaya yeşil ışık yakan Cenk Özkacar, daha önce verdiği bir röportajda Türkiye liginin tüm oyuncular için cazip bir yer haline geldiğini belirtmişti. Süper Lig'de oynamayı hayal ettiğini gizlemeyen 25 yaşındaki stoper, kariyerine düzenli oynayabileceği bir kulüpte devam etmek istiyor. Trabzonspor, oyuncunun bu isteğini avantaja çevirerek transferi hızlıca noktalamayı planlıyor.






TÜRK MİLLİ TAKIM FORMASI İÇİN

Görüşmeler resmi olarak başlasa da ilk temaslarda tarafların tam olarak el sıkışmadığı gelen bilgiler arasında. Ancak hem Valencia'nın yolları ayırma isteği hem de Cenk'in Türkiye Milli Takım forması giyme arzusu, transferin bitme ihtimalini güçlü kılıyor. Bordo-mavili yönetim, taraftarı heyecanlandıracak bu takviye için İspanyol ekibiyle şartları zorlamaya devam ediyor.

Fiorentina, Trabzonspor'u güldürdü: Siz etmediniz biz duymadık!

Avrupa transfer piyasasında Trabzonspor'un genç yıldızı Christ Inao Oulai için hareketli günler yaşanıyor

06.07.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Fiorentina, Trabzonspor'u güldürdü: Siz etmediniz biz duymadık!
Fiorentina, Trabzonspor'u güldürdü: Siz etmediniz biz duymadık!
Avrupa devlerinin radarına giren 2006 doğumlu yıldızı Christ Inao Oulai için 60 milyon Euro değer biçen Trabzonspor, Fiorentina'nın 25 milyon Euro'luk teklifini ciddiye alıp cevap bile vermedi. Ocak ayında Galatasaray'ın 35 milyon Euro'luk hamlesini geri çeviren bordo-mavililer; PSG, Chelsea ve Man. City'nin de izlediği genç yetenek için kapıyı sonuna kadar kapattı.






Avrupa transfer piyasasında Trabzonspor'un genç yıldızı Christ Inao Oulai için hareketli günler yaşanıyor. Sky Sport'un haberine göre İtalyan ekibi Fiorentina, 2006 doğumlu fildişili orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için resmi girişimlerde bulundu. Ancak Çizme temsilcisinin bu hamlesi, bordo-mavili yönetimde şaşkınlık ve tebessümle karşılandı.






25 MİLYON EURO CİVARINDA RAKAM

Trabzonspor yönetimi, geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösterilen Oulai'nin bonservis bedelini net olarak belirledi. Karadeniz fırtınası, genç yeteneğin hakları için tam 60 milyon Euro talep ediyor. Fiorentina'nın masaya koyduğu 25 milyon Euro civarındaki teklif ise Trabzonspor cephesinde adeta karşılık bulmadı.






BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA TEKLİF

İki kulüp arasındaki devasa mali fark nedeniyle transferde sıcak bir temas bile kurulamadı. Bordo-mavili kurmaylar, beklentilerin çok altında kalan bu teklif sonrasında Fiorentina'ya resmi bir cevap verme gereği dahi duymadı. Trabzonspor yönetimi, değerini bulmayan hiçbir teklif için pazarlık masasına oturmayacağını net bir şekilde ortaya koydu.






AVRUPA'NIN DEVLERİ DE PEŞİNDE

Christ Inao Oulai'nin tek talibi İtalyanlar değil. Genç yıldızın sergilediği performans; PSG, Chelsea ve Manchester City gibi Avrupa futbolunun devleri tarafından da yakından takip ediliyor.






Öte yandan, geçtiğimiz Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'ın da Oulai için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ancak Trabzonspor'un bu teklifi de tereddüt etmeden reddettiği öğrenildi.

PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?

Juventus'un 33 milyon Euro'luk teklifini reddederek 40 milyon Euro isteyen PSG, Skriniar ve Asensio transferlerinden dolayı iyi ilişkileri bulunan Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

06.07.2026 11:24:00
Haber Merkezi
 
PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?
PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?
Juventus'un 33 milyon Euro'luk teklifini reddederek 40 milyon Euro isteyen PSG, Skriniar ve Asensio transferlerinden dolayı iyi ilişkileri bulunan Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Fransız devinin "40 milyon Euro'ya size verelim" dediği Randall Kolo Muani için sarı-lacivertlilerin bonuslarla 12 milyon Euro'yu bulacak dev bir maaş paketiyle devreye girmeye hazırlandığı konuşuluyor.







Transfer piyasasında hareketli saatler yaşanıyor. Juventus, PSG'in Fransız forveti Randal Kolo Muani için 33 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Ancak Paris ekibinin yanıtı adeta buz gibi oldu. PSG, İtalyan devinden hemen 40 milyon Euro'luk talep ederek bu cazip teklifi hiç düşünmeden reddetti. Juventus ile Fransız oyuncu arasındaki anlaşma zemini böylece masaya bile gelmeden rafa kalktı.






PSG'DEN FENERBAHÇE'YE MESAJ VAR

Bu gelişmenin ardından PSG, rotayı Türkiye'ye çevirdi. Transfer süreçlerinde Milan Skriniar ve Marco Asensio üzerinden Fenerbahçe ile oldukça iyi ilişkiler kuran Fransız kulübü, doğrudan sarı-lacivertlileri aradı. Paris yönetimi, Fenerbahçe'ye net bir mesaj göndererek, "40 milyon Euro verin, Kolo Muani'yi size verelim" teklifinde bulundu.







JUVENTUS'A DÖNMEK İSTİYOR AMA

Oyuncunun cephesinde ise maaş beklentileri transferi şekillendiren en önemli unsur durumunda. Normal şartlarda Juventus, oyuncuya yıllık net 6 ila 7 milyon Euro civarında bir maaş bütçesi ayırmıştı. Yıldız futbolcunun menajeri piyasadan 8-10 milyon Euro bandında bir beklenti içinde olsa da Kolo Muani, daha önce kiralık oynayıp mutlu olduğu Torino şehrine dönmek için Juventus'un bu teklifine "evet" demişti.







FENERBAHÇE 12 MİLYON EURO'YU BULABİLİR

Ancak PSG'nin bonservis talebi sonrası ibre tamamen şaştı. Fenerbahçe'nin, Fransız yıldıza yıllık 8 milyon Euro garanti maaş ve bonuslarla birlikte toplamda 10-12 milyon Euro'yu bulacak bir bütçe sunmaya hazır olduğu konuşuluyor. Maddi şartları çok daha üst seviyede olan bu teklife, Kolo Muani'nin de sıcak bakabileceği ve "evet" diyeceği transfer kulislerinde yüksek sesle dile getiriliyor.

Davinson Sanchez paylaşılamıyor

Galatasaray’ın savunmadaki sigortası Davinson Sanchez’e İtalya’dan dev talip! Çizme basınının iddiasına göre Serie A devi Inter, Kolombiyalı yıldızı transfer listesine ekledi. 
 

05.07.2026 19:26:00
Haber Merkezi
 
Davinson Sanchez paylaşılamıyor
Davinson Sanchez paylaşılamıyor
Inter, gözünü Galatasaray'ın yıldızına dikti. Tutto Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Milano devi, Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer adayları arasına ekledi.

Sarı-kırmızılı formayla sergilediği üst düzey performans, güçlü fizik kalitesi ve geriden oyun kurma becerisiyle dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki deneyimli savunmacı, İtalyan ekibinin scout ekiplerinden tam not aldı.

Savunmada lider özellikli bir isim arayan Inter'in, Sanchez'in hem Avrupa hem de milli takım tecrübesini ciddi bir avantaj olarak gördüğü belirtiliyor.

Galatasaray'ın savunmadaki en önemli güvencelerinden biri olan Kolombiyalı stoper için Inter'in önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı yönetimin kapısını resmi bir teklifle çalabileceği ifade ediliyor.

Kadro istikrarını korumak isteyen Galatasaray'ın bu ilgiye nasıl bir yanıt vereceği ve İtalyan devinin bu transfer için gözden çıkaracağı bütçe ise şimdiden merak konusu.

Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe’nin Mason Greenwood’u kadrosuna kattığı iddiaları Marsilya’daki 48 saatlik "büyük depreme" takıldı! 1 Temmuz'da hocası, 2 Temmuz'da başkanı değişen Fransız devinde, yeni yönetimin mali krizden çıkış için belirlediği Greenwood planının perde arkası ortaya çıktı.
 

05.07.2026 19:22:00
Haber Merkezi
 
Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!
Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!
Fenerbahçe'nin Mason Greenwood transferini bitirdiği iddiaları, Marsilya'daki köklü yönetim değişimi ve mali gerçeklerle pek uyuşmuyor. Fransız kulübünde taşların henüz yeni yeni yerine oturması, bu denli büyük bir operasyonun iddia edilen sürede tamamlanmasını imkansız kılıyor.






ÇOK KRİTİK GELİŞMELER

Transfer iddialarının kafa karıştırmasının en büyük sebebi, Marsilya yönetiminin henüz iki gün önce göreve gelmiş olması:

1 Temmuz 2026: Yeni teknik direktör Bruno Génésio göreve başladı.
2 Temmuz 2026: Telekom devi Orange'ın eski CEO'su Stéphane Richard resmen başkanlık koltuğuna oturdu.

Yeni liderliğin kulüpteki mesaisi henüz 48 saati bile doldurmamışken, Greenwood gibi yüksek profilli bir oyuncunun satış operasyonunun tamamlanması idari açıdan mümkün görünmüyor.






3 YILDIZ SATIŞ LİSTESİNDE

Mali Denetim Kurumu (DNCG) baskısını azaltmak ve maaş bütçesini düşürmek isteyen yeni başkan Stéphane Richard, sıcak para girişi için 3 yıldızı satış listesine koydu:

-Mason Greenwood (Takımın en değerli varlığı, kadroda tutulması imkansız)
-Pierre-Emile Højbjerg (Yüksek maaşından kurtulmak isteniyor)
-Leonardo Balerdi (6 yılın ardından yeni macera arıyor)

Ancak başkan Richard'ın bu oyuncular için çok yüksek bonservis bedelleri talep etmesi, başta İtalyan kulüpleri olmak üzere taliplerle mali anlaşmaya varılmasını zorlaştırıyor ve süreci tıkıyor.






TEKNİK DİREKTÖR İSTİKRAR İSTİYOR

Kulübün mali yapısını bilerek imza atan teknik direktör Bruno Génésio, Greenwood'un satışına onay verdi ancak yönetime net bir şart koştu:

- Süreç uzayıp kamp dönemi baltalanmasın. Satışlar bir an önce netleşsin ki gelecek bütçeyle benim 4-2-3-1 sistemime uygun daha ekonomik ve nokta atışı hamleler yapılsın.

Génésio ayrıca geçmiş yıllardaki gibi 10-15 oyuncunun birden değiştirildiği "hiperaktif" transfer politikasına karşı çıkarak kadro istikrarı istiyor.






Leipzig Galatasaray'a sorun çıkarabilir: Ousmane Diao

Galatasaray, Midtjylland Kulübü'nün 22 yaşındaki stoperi Ousmane Diao için temas kurdu. Ancak Alman ekibi Leipzig de masada bulunuyor. Bu da işleri zorlaştırıyor

05.07.2026 17:44:00
Haber Merkezi
 
Leipzig Galatasaray'a sorun çıkarabilir: Ousmane Diao
Leipzig Galatasaray'a sorun çıkarabilir: Ousmane Diao
Galatasaray, TFF'nin belirlediği 10+4'lük yabancı kontenjanındaki "genç" kriterini karşılayan Ousmane Diao konusunda harekete geçti.

22 yaşındaki stoperin Midtjylland Kulübü ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Tahmini piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak gösteriliyor.






DEVLER LİGİ KONUSU

Ancak Danimarka ekibinin 8 milyon eurodan daha fazlasını talep etmesi bekleniyor. Çünkü Bundesliga temsilcisi Leipzig de pazarlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray yeni sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Fakat bu faktör bir avantaj değil... Çünkü Leipzig de Bundesliga'yı 3. sırada bitirerek Devler Ligi vizesini aldı.






ÖZEL BİR TERCİHİ YOK

Hem Galatasaray hem de Leipzig cephesi, Ousmane Diao'yu savunmadaki havuzu derinleştirmek için istiyor. 1.87 boyundaki Senegalli savunmacı ise Midtjylland kiminle anlaşma sağlarsa ona gitmeye sıcak bakıyor.

Şu anda Diao açısından özel bir tercih yok. Genç stoper, geride bıraktığımız sezonda 38 resmi maça çıktı. 4 gol ve 3 asist üretti.

Fatih Terim'in büyük hayali

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, Galatasaray’ın Avrupa'daki tarihi başarısını hatırlatarak net bir mesaj verdi: 86 milyonluk ülkeye kupa yakışır; sarı-kırmızılılar bunu bir daha başaracaktır

05.07.2026 17:39:00
Haber Merkezi
 
Fatih Terim'in büyük hayali
Fatih Terim'in büyük hayali
Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Haber Global ekranlarında Türk takımlarının Avrupa'daki hedeflerine dair ses getiren açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın geçmişteki tarihi başarısını hatırlatan Terim, Türkiye'nin uluslararası arenada yeniden kupa kazanması gerektiğini vurguladı.






Türkiye'nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Avrupa'da kupa kazanmanın bu ülke için bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Terim, sarı-kırmızılı kulübün gelecekte bu başarıyı tekrarlayacağına inandığını belirterek şunları söyledi:

- 86 milyonluk bir ülkede kupa getirmezsek hiç yakışmaz ki. Galatasaray bunu becerdi. Bir daha olur mu, bir daha olur. Bir daha olması lazım. İnşallah ümit ediyorum, onu da başaracaklardır.






Galatasaray'ın daha önce bu kulvarda rüştünü ispatladığının altını çizen efsane çalıştırıcı, Türk futbolunun ait olduğu yerin Avrupa zirvesi olduğunu dile getirdi.

Terim, mevcut potansiyelin doğru değerlendirilmesi halinde yeni zaferlerin kaçınılmaz olduğunu belirterek camiaya ve Türk spor kamuoyuna net bir mesaj verdi.

Gardi, Osimhen'i satmak için Madrid'de

Galatasaray'da kalmak istediğini belirtmesine rağmen Victor Osimhen'in adı transfer iddialarından düşmüyor. Yıldız forvetin menajeri George Gardi, Atletico Madrid ile masaya oturmak üzere İspanya'ya gitti

05.07.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Gardi, Osimhen'i satmak için Madrid'de
Gardi, Osimhen'i satmak için Madrid'de
Soccernet.ng'nin paylaştığı bilgilere göre, Galatasaray forması giyen Nijeryalı dünyaca ünlü santrfor Victor Osimhen'in geleceğiyle ilgili hareketli günler yaşanıyor. Hem sarı-kırmızılı kulübün hem de oyuncunun yakın gelecekte İstanbul'da devam etme niyetini açıkça belirtmesine rağmen, transfer piyasasındaki hareketlilik durulmuyor.






Transfer dedikodularını alevlendiren son gelişme, Osimhen'in temsilcisi George Gardi'nin bu hafta İspanya'da görülmesi oldu. Haber sitesinin aktardığı detaylara göre Gardi, yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Atletico Madrid ile olası bir transferi görüşmek üzere Madrid'e gitti.






Nijeryalı golcünün adı daha önce sık sık Real Madrid ile de anılmıştı. Ancak Gardi'nin son ziyaretinin tamamen Atletico Madrid ile yapılacak pazarlıklara odaklandığı öğrenildi.






Şu anda birçok Avrupa devi ve ekonomik gücüyle dikkat çeken Suudi Arabistan Pro Ligi ekipleri Osimhen'i yakından takip ediyor. Transfer yarışı her geçen gün daha da kızışırken, Galatasaray yönetiminin ise artan bu yoğun ilgiye rağmen en değerli oyuncusunu kadrosunda tutma konusunda son derece kararlı olduğu belirtiliyor.

Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı

Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı

05.07.2026 12:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı.

Asılsız çıkan haberlerin aksine oyuncunun menajerinin Dallas'ta olduğu ve Norveçli yıldızın Arsenal'de kalmaktan son derece mutlu olduğu ortaya çıktı.







Galatasaray'ın Arsenal'in dünyaca ünlü yıldızı Martin Odegaard ile her konuda anlaşmaya vardığı ve menajeri Bjorn Kvarme'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü.

Sarı-kırmızılıların, Arsenal'i 40 milyon euro'nun altında bir bedele veya uzun vadeli taksitlerle ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Ancak İngiliz basınından yükselen sesler, bu iddiaları sert bir dille yalanladı.







İngiliz spor medyası, ortaya atılan transfer iddialarının ardındaki gerçekleri su yüzüne çıkardı. GOAL'ün kulüp kaynaklarına dayandırdığı haberde, Galatasaray ile Odegaard arasındaki bağlantıların tamamen asılsız olduğu vurgulandı.






Football London ise iddiaları kökünden çürüten bir detay paylaştı. Odegaard'ın menajerinin İstanbul'a ayak basmadığını, aksine başarılı orta saha oyuncusunun Norveç milli takımıyla sergilediği etkileyici performansın ardından Dallas'ta oyuncunun yanında olduğunu bildirdi.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla göz dolduran Norveçli milli futbolcunun Arsenal'de kalmaktan dolayı "çok mutlu" olduğu belirtildi.







Londra kulübünün de Premier Lig şampiyonluğu yolunda hem saha içinde hem de saha dışında büyük bir liderlik sergileyen kaptanından son derece memnun olduğu ve oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı aktarıldı.

Ünlü futbol yorumcusu Paul Merson ise Odegaard'ın Arsenal tarafından satılabileceği yönündeki asılsız söylentilere tepki göstererek, yıldız oyuncunun kalitesine dikkat çekti ve "Eğer transfer listesine konulursa onun için sıraya girecek birçok dev takım olur" yorumunda bulundu.

Ersin'in sözleşmesi bitti: Beşiktaş Konyaspor'la pazarlık yapıyor

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun kontratı tamamlandı. Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda kadrosuna kaliteli bir yedek kaleci katmak istiyor. Bu konudaki favori isim; Konyaspor'dan Deniz Ertaş...

04.07.2026 22:17:00
Haber Merkezi
 
Ersin'in sözleşmesi bitti: Beşiktaş Konyaspor'la pazarlık yapıyor
Ersin'in sözleşmesi bitti: Beşiktaş Konyaspor'la pazarlık yapıyor
Yeni sezonda Beşiktaş'ın 1. kalecisi yabancı olacak. Ancak Ersin Destanoğlu'nun ayrılığı sonrasında bu bölgede bir açık daha oluştu.

Altyapıdan çıkan Ersin'in sözleşmesi tamamlandı ve boşa çıktı. Siyah-Beyazlılar, uzun sezonda yedek kaleciye de önem veriyor...






AKLININ UCUNDAN GEÇİRMİYOR

Ve bu isim kesinlikle yabancı olmayacak. Çünkü Beşiktaş, 2 yabancı kontenjanını kalede kullanmayı aklının ucundan bile geçirmiyor.

Şu anda Konyaspor'un 21 yaşındaki file bekçisi Deniz Ertaş konusunda pazarlıklar devam ediyor. 1.93 boyundaki eldivenin Konyaspor'la 30 Haziran 2027 tarihine kadar sözleşmesi var.






KISA SÜREYE RAĞMEN

Yani genç futbolcu, kontratının son senesine girdi. Türkiye U21 Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Deniz, gelişmeleri takip ediyor.

Konyaspor'un, kısa sözleşme süresine rağmen yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor. Beşiktaş cephesi eğer rakamları istediği seviyeye indirebilirse, resmi imzalar atılacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.