logo
06 NİSAN 2026

Halkbank kupada finali hedefliyor

Halkbank'ın hedefi Kupa Voley'de finale yükselmek

28.03.2021 10:19:00
Halkbank kupada finali hedefliyor
Halkbank kupada finali hedefliyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda hedef yarın Ankara'da oynanacak AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde Arkas Spor'u geçerek finalde mücadele etmek.

Başkent kulübünden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen orta oyuncu Fatih Eren Uğur, sezon başında 3 kulvarda şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını belirterek, "Ligde üçüncü ve dördüncü sıradaki takımlardan daha fazla puan almamıza karşın, statünün azizliğine uğrayıp final grubunun dışında kaldık. Challenge Kupası'nda ise son 4 takım arasına kaldık ancak finale çıkamadık. Şimdi üçüncü hedefin peşindeyiz ve bu kupayı çok istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ligin "başat, lokomotif" takımları arasında yer alan Halkbank'ın bu tür finaller için tecrübeli bir camia olduğuna dikkati çeken Uğur, "Tarihimiz, kadromuz, camiamız, inancımız bizi finale taşıyacaktır, buna inanıyoruz. Bu güzide aileye layık bir mücadele vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Arkas Spor için "Saygıdeğer bir ekip. Önemli oyuncuları var." değerlendirmesini yapan Uğur, şunları kaydetti: "Ancak bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. İyi hazırlandık, herkes görev ve sorumluluğunun bilincinde. Önce yarı finali, sonra da finali kazanabilmek için elimizden gelenleri yapacağız. Son olarak sakatlanarak sezonu kapatan sevgili arkadaşımız Aslan Ekşi'ye acil şifalar diliyorum."

Halkbank ile İzmir temsilcisi Arkas Spor'un TVF Başkent Spor Salonu'nda karşı karşıya geleceği yarı final mücadelesi saat 18.00'de başlayacak. AA

Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

06.04.2026 00:48:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de kozlarını paylaştı.



Ev sahibi uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 3 puana ulaştı. Tedesco'nun öğrencileri bu sezon büyük maçlarda elde ettiği başarıları bu karşılaşmada da sürdürdü.

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı 2 maçı da kazanırken, Galatasaray ile evinde berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u ise sahasında 1-0, deplasmanda 3-2'lik skorla yendi.

Kanarya, Turkcell Süper Kupa finalinde de Galatasaray'ı mağlup etmiş ve kupaya uzanmıştı.

Fenerbahçe, bu sezon ezeli rakipleriyle ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak hanesine 13 puan yazdırdı.

Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi

05.04.2026 22:45:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı
Beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı
Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.



Siyah-beyazlılar, bu sonuçla sezonu derbi galibiyeti alamadan tamamlamış oldu.
Kartal, 2025-2026 sezonunda Galatasaray ve Fenerbahçe ile ligde oynadığı mücadelelerde 3 puana uzanamadı.

Sarı-kırmızılılar ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, evinde ise 1-0 kaybetti. Kara Kartal, sarı-lacivertlilere de evinde 3-2, deplasmanda da 1-0 yenildi.

Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi

05.04.2026 18:40:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, saat 20.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, kamp yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılarak müsabakanın oynanacağı stadyuma ulaştı.
Takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.İHA

Fenerbahçe, stadyuma geldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, stadyuma geldi

05.04.2026 18:36:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, stadyuma geldi
Fenerbahçe, stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, stadyuma geldi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, saat 20.00'de sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, kamp yaptığı Can Bartu Tesisleri'nden ayrılarak müsabakanın oynanacağı stadyuma ulaştı.
Takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.İHA

Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’

Trabzonspor, sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek dev bir galibiyete imza atarken, Başkan Ertuğrul Doğan maç sonu açıklamalarıyla geceye damga vurdu

05.04.2026 10:11:00
Haber Merkezi
Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’
Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’
Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek dev bir galibiyete imza atarken, Başkan Ertuğrul Doğan maç sonu açıklamalarıyla geceye damga vurdu.

Eleştirilere ve şampiyonluk yarışı üzerinden yapılan yorumlara sert tepki gösteren Doğan, "Haddini bilme" vurgusuyla gündemi sarstı.

"70 Yaşındaki teyzemizden daha az futbol biliyorlar"



Kulübe ve taraftara yönelik dışarıdan gelen eleştirilere kapıyı kapatan Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Kimse gelip Trabzonspor taraftarına, Trabzonspor'u yönetenlere akıl vermeye kalkmasın. Bizim aklımız bize yeter. Trabzon'daki 70-80 yaşındaki teyzelerimiz, bu akıl vermeye çalışan yorumcuların çoğundan daha fazla futbol biliyor. Herkes haddini bilecek, yerini bilecek."

"Primde de Lideriz!"



Galatasaray cephesinin maç öncesi prim açıklamalarına da gönderme yapan Başkan Doğan, kulübün mali gücüne ve motivasyonuna dikkat çekti:

"Rakibimiz 1 milyon Euro prim açıklamış galiba. Ben az önce onlardan daha fazla prim verdim. Primde de lideriz, her konuda da lideriz. Kimse bizi bu oyunların içine çekemez."

"Taraftar İstifaya da Çağırır, Alkışlar da"

Kendi taraftarıyla olan bağının sorgulanmasına izin vermeyen Doğan, "Ben bu kulübün başkanıyım. Taraftarım bugün beni istifaya davet eder, yarın alkışlar. Bu bizim aile içi meselemizdir. Dışarıdan birileri bunu malzeme yapmaya çalışmasın," diyerek iç barış mesajı verdi.

Hakem Kararlarına Tepki

Galibiyete rağmen hakem yönetimini eleştiren Doğan, "Saha içinde verilen, verilmeyen kararlar ortada. Oyuncularım tüm bu engellere rağmen aslanlar gibi savaştı ve kazandı. Trabzonspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz," sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) lider Barcelona, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 yendi

05.04.2026 09:36:00
AA
Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat
Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) lider Barcelona, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 yendi.

LaLiga'nın 30. haftasında Atletico Madrid, Riyad Air Metropolitano Stadı'nda Barcelona'yı ağırladı.



Ev sahibi ekip, Giuliano Simeone'nin 39. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.



Barcelona, 42. dakikada Marcus Rashford ve 87. dakikada Robert Lewandowski'nin golleriyle 2-1'lik galibiyete ulaştı.

Atletico Madrid'de Nico Gonzalez, 45+7. dakikada kırmızı kart gördü.



Üst üste 6. maçını kazanan Barcelona, takipçisi Real Madrid'in yenildiği haftada galip gelerek şampiyonluk yolunda avantaj yakaladı.

Katalan ekibi, son 8 haftaya girilirken 76 puana ulaştı ve Real Madrid ile arasındaki farkı 7'ye çıkardı.

Dördüncü sıradaki Atletico Madrid ise 57 puanda kaldı.

9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen

Bundesliga'da 9 kez ağların havalandığı maçta Bayer Leverkusen evinde Wolfsburg'u 6-3 mağlup etti.

05.04.2026 01:02:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen
9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen
Bundesliga'da 9 kez ağların havalandığı maçta Bayer Leverkusen evinde Wolfsburg'u 6-3 mağlup etti.

Almanya Bundesliga 28. haftasında BayArena'da oynanan müsabakada Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 3-2 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda ise 4 kez ağları havalandıran Leverkusen, gol düellosundan 6-3'lük skorla galip ayrıldı.



Bayer Leverkusen'in gollerini Alejandro Grimaldo (2), Patrick Schick, Edmond Tapsoba, Ibrahim Maza ve Malik Tillman kaydederken, Wolfsburg'un golleri ise Jonas Wind, Joakim Maehle ve Christian Eriksen'den geldi.

Puanını 49'a yükselten Bayer Leverkusen 6. sıradaki yerini korurken, Wolfsburg ise 21 puanla düşme hattında bulunan 17. sırada kaldı.

Galatasaray ligdeki 3. yenilgisini aldı

Galatasaray, Trabzonspor maçıyla birlikte bu sezon Trendyol Süper Lig'deki 3. mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar, bu yenilgilerin hepsini deplasmanda yaşadı.

05.04.2026 01:01:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray ligdeki 3. yenilgisini aldı
Galatasaray ligdeki 3. yenilgisini aldı
Galatasaray, Trabzonspor maçıyla birlikte bu sezon Trendyol Süper Lig'deki 3. mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar, bu yenilgilerin hepsini deplasmanda yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar müsabakadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı ve şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Ligde 1 maçı eksik olan Aslan, 64 puanda kaldı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray, bu maçla birlikte ligdeki 3. yenilgisini aldı. Sarı-kırmızılılar ligde daha önce Kocaelispor ve Konyaspor ile dış sahada oynadığı mücadelelerini kaybetmişti.

Okan Buruk: 'Şampiyon olacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, önceki 3 sezonda olduğu gibi yine şampiyon olacaklarını söyledi

05.04.2026 00:56:00
İhlas Haber Ajansı
Okan Buruk: 'Şampiyon olacağız'
Okan Buruk: 'Şampiyon olacağız'
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, önceki 3 sezonda olduğu gibi yine şampiyon olacaklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'u tebrik eden Buruk, "Onlar da şampiyonluk yarışında tabii ki. Maçın başından sonuna kadar o konsantrasyonu gösterdiler.

Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak ayırabiliriz. İlk yarı iyi olmadığımız bölümde ikinci yarı daha iyi olduğumuz bölümdü. İkinci yarıda hem rakip kalede oluşturduğumuz tehlikeler ile rakip sahada oynadık ama 1-1 sonrası oyun da bizim kontrolümüzde giderken bir duran toptan yediğimiz gol sonrası rakibin iyi savunma yapması maçın da belli bölümleri zaten oynanmadı.

Hakem de uzatmalardaki bu dakikalarda çok fazla oynatmadan maçı da bitirdi ama rakibimizin isteği, konsantrasyonu, maçın sonuna kadar devam etti. Daha çok üretebilirdik, girdiğimiz pozisyonlarda da özellikle dediğim gibi ikinci yarı bunlardan yararlanamadık ama bizim için önemli bir avantaj hala devam ediyor.

Takım olarak oyuncularımla birlikte soyunma odasında da hepimiz bu motivasyonu tekrar gösterdik, sağladık ve bir sonraki maç için hazırız. Bugün maç sonrası yaşadıklarımız özellikle takımın bundan sonraki maçlardaki konsantrasyonu için çok önemli olacak.

Ben Galatasaray taraftarının tabii ki bugün kaybetmekten dolayı mutsuz olduğunu biliyorum ama Galatasaray olarak bundan önceki 3 senede de bu tür maçlar yaşadık, her zaman toparlamasını ve tekrar o güce ulaşmasını o şampiyonluğa gidecek yoldaki en maksimumu yapmasını bildik.

Yine bunu yapacağız. İçleri rahat olsun yine şampiyonluk için oyuncularımla birlikte elimizden ne geliyorsa en fazlasını yapacağız. Bize güvensinler takımımıza güvensinler. Bu maçı kaybetsek de bu durum bizim için ve gelecek için önemli motivasyon olacak" diye konuştu.

Sarı-lacivertliler 136 kez, siyah-beyazlılar 130 defa kazandı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş, tüm kulvarlarda 364. kez rakip olacak. İki takımın ezeli rekabetinde sarı-lacivertliler 136 kez galip gelirken, siyah-beyazlılar da 130 defa kazandı

04.04.2026 10:49:00
İhlas Haber Ajansı
Sarı-lacivertliler 136 kez, siyah-beyazlılar 130 defa kazandı
Sarı-lacivertliler 136 kez, siyah-beyazlılar 130 defa kazandı
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş, tüm kulvarlarda 364. kez rakip olacak. İki takımın ezeli rekabetinde sarı-lacivertliler 136 kez galip gelirken, siyah-beyazlılar da 130 defa kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Bu önemli derbi öncesi ev sahibi sarı-lacivertliler, 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 60 puanla 2. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar ise 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 52 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor.

Bu sezon 3. kez



Sarı-lacivertliler ile siyah-beyazlılar, bu sezon 3. kez kozlarını paylaşacak. Süper Lig'in ilk yarısında Dolmabahçe'de oynanan derbiyi Fenerbahçe, 3-2'lik skorla kazandı. 23 Aralık 2025'te ise taraflar Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında karşılaştı. Beşiktaş, Kadıköy'de yapılan müsabakada 2-1'lik galibiyet elde etti.

364. randevu



İki ekip bu derbi mücadelesiyle 364. kez rakip olacak. Bugüne kadar lig, kupalar ve özel karşılaşmalarda oynanan 363 müsabakada sarı-lacivertliler 136 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar 130 kez kazandı. 97 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı. Kanarya'nın 503 golüne, Kartal 463 golle yanıt verdi.

Ligde 140. kez

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ise 139 defa mücadele etti. Fenerbahçe, bu süreçte 50 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Beşiktaş da 44 defa 3 puanın sahibi oldu. 45 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Son 10 maç



Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 maçta Kara Kartal'ın üstünlüğü var. 9'u Süper Lig, 1'i kupa olmak üzere bu süreçte siyah-beyazlılar 4 maçta üstünlük sağlarken, sarı-lacivertliler 3 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 müsabaka ise berabere tamamlandı.

En farklı skorlar

Ezeli rakipler birbirlerine karşı en farklı skorları 7'şer golle aldı. 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmada siyah-beyazlılar, mücadeleyi 7-1 kazandı. Fenerbahçe ise en farklı galibiyetini 6 Aralık 1958'de yine bir özel maçta 7-0'lık skorla elde etti. Süper Lig'deki en farklı skorlar ise 6 Ocak 1990'da 5-1'lik sonuçla Beşiktaş lehine gerçekleşirken; Fenerbahçe de 7 Mart 1976 ve 7 Ekim 2012'de 3-0'lık sonuçlarla galip geldi.

Rekabetteki en gollü müsabaka 11 Ağustos 1974'te TSYD Kupası'nda yaşandı. Beşiktaş'ın 5-4 kazandığı mücadele en gollü maç olarak kayıtlara geçti. 19 Mayıs 1955'te oynanan Atatürk Kupası karşılaşması da 4-4 beraberlikle sonuçlandı.

Yasin Kol düdük çalacak

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbide hakem Yasin Kol düdük çalacak. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Mehmet Salim Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Yasin Kol, bu sezon iki takımın da 3'er maçında görev yaptı. Kol, ligin ilk yarısında Galatasaray-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Galatasaray derbilerini de yönetti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.