logo
08 ŞUBAT 2026

"Hikâyenin sonu inşallah şampiyonluk olur"

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti

07.03.2021 14:10:00
"Hikâyenin sonu inşallah şampiyonluk olur"
"Hikâyenin sonu inşallah şampiyonluk olur"
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, "Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, kulübümüzü de kişisel ihtiraslarımıza ve hırslarımıza kurban etmeden, deyim yerinde ise kayıkçı kavgası yapmadan bu çatının altında tek bir amaca odaklanmalıyız, Trabzonspor'a." dedi.

Alp, Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, kulüp yönetim kurulu üyesi Dursun Ali Sakarya ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesinin yeni hizmet binasını ziyaret ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mehmet Yiğit Alp, burada yaptığı açıklamada, göreve başladıkları günden itibaren doğru yatırımlarla bugünkü noktaya geldiklerini belirterek, "Gerek ekonomik, gerek sportif anlamda önemli projeleri hayata geçirdik, geleceğe yönelik dikkatli adımlar attık. Çok kötü bir noktadan buralara ulaştık. Biz dahil hiç kimse bugüne bakarken o günleri unutmamalı. Elbette tüm bunları camiamız ve taraftarlarımızla beraber başardık. Daha iyisi için motivasyonumuzu yitirmeden yolumuza devam etmek zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, kulübümüzü de kişisel ihtiraslarımıza ve hırslarımıza kurban etmeden, deyim yerinde ise kayıkçı kavgası yapmadan bu çatının altında tek bir amaca odaklanmalıyız, Trabzonspor'a. Bunun dışında yapılan her şey kulübümüze zarar verir." diye konuştu.

"Avcı ile uzun süre çalışılmasından yanayım"

Alp, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzelerine getirdiklerini ve uzun bir süre sonra kupa hasretine son verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Geçen sezon şampiyonluk hedefimizi maalesef gerçekleştiremedik. Bu sezon da zirve mücadelesini sonuna kadar vereceğiz. Trabzonspor'un hedefi her zaman zirvedir. Trabzonspor'umuz bir hikaye yazıyor. Hikayenin sonunu inşallah şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Hocamız Abdullah Avcı, farklı bir insan. Hocalığı da insanlığı da çok güzel. Müthiş bir karakter. Nihayetinde yaptığı iş ortada. Trabzonspor ile Türkiye Kupası ve Süper Kupa dahil olmak üzere 21 maça çıktı. Bu maçların 15'ini kazandı, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Süper Kupa'yı müzemize getirdi. Süper Lig'de 19 maça çıktı. 14 galibiyeti, 3 beraberliği, 2 mağlubiyeti var. Ligde topladığı puan 45. Maç başı puan ortalaması 2,5'a denk geliyor. Kendisiyle uzun süre çalışılmasından da yanayım. Çünkü başarı hemen gelmiyor. Bir süreç ve yapılanma gerektiriyor. Sayın Avcı da buna çok uygun bir isim. Hem altyapımızdan hem de transfer edeceğimiz yerli ve yabancı oyuncularla güçlü bir Trabzonspor'u oluşturacağından şüphem yok."

Ziyaretin ardından TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, yeni binanın hizmete açılmasında yaptığı katkılarından dolayı Mehmet Yiğit Alp'e plaket verdi. AA

Tekke'den Fenerbahçe yorumu


 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tekke, 14 Şubat'ta saat 20.00'da Trabzon'da oynayacakları Fenerbahçe maçı için "Evimizde oynayacağımız bir maç, kazanabileceğimiz bir maç. Kazandığımızda 3 puan alacağımız, kaybettiğimizde puan alamayacağımız ve beraberlikte de 1 puan alacağımız bir maç. İyi konsantre olup ve iyi analiz ederek isteğimiz, arzumuzu göstererek taraftarımızı yine güldürmeye çalışacağız" dedi
 

07.02.2026 23:28:00
Haber Merkezi/aa
Tekke'den Fenerbahçe yorumu
Tekke'den Fenerbahçe yorumu

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke, üç gollü güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tekke, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi. İyi bir rakibe karşı oynadıklarını aktaran Tekke, "Üç gollü güzel bir galibiyet. Gol yemeden bitirebildiğimiz maçlardan biri. Zor bir deplasman, ligimizin zor deplasmanlarından birisi, çok iyi bir kadroya karşı oynadık. Onlara da özellikle Avrupa maçlarında başarılar diliyorum. Kolay bir maç yok bizim için. Güçlü bir kadroya, kaliteli bir kadroya karşı zor bir deplasmanda 3 puan, gayet iyi bir oyun, sporcularımı tebrik ediyorum. Avrupa maçlarında ülkemizi gayet iyi temsil ediyorlar. Allah yardımcıları olsun. Biz inandığımız gibi mücadelemize devam ediyoruz." diye konuştu.

Takım saygıyı hak ediyor

Tekke, kulüpte çok güzel bir ortamın bulunduğunu belirterek, "Bu oyuncularla beraber çok zor bir noktadan buraya geldik. Bunu da her defasında yenilemek durumundayım. Ben geldiğimde deplasman galibiyeti olmayan bir Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Gençlerle beraber, bu çocukların mücadelesiyle beraber, hep beraber şu an geldiğimiz noktadayız ve bu çok iyi bir şey. Bu verilen mücadele bence saygıyı hak ediyor. Daha fazla desteği hak ediyor. Dolayısıyla bugün bizim için çok güzel bir gün." ifadelerini kullandı.

Birkaç oyuncu iyi oynayınca...

Bugün birkaç oyuncunun kendi performansının üstüne çıktığına işaret eden Tekke, şöyle devam etti: "Birkaç oyuncumuzun seviyesi bugün istediğimiz seviyede olunca, oyun biraz da istediğimiz gibi oldu. Aslında oyunun son bölümünde de yine formasyonu değiştirdik. 5-3-2'ye döndük. İnsanımız geçiş oyununu çok seviyor. Geçiş oyunu çok zor bir şey değil. Futbolun günümüz literatüründe üst seviyeliklerinde sadece geçiş önemli. Geçiş tabii ki bir plan ama Trabzonspor sadece geçiş oyunu oynayamaz. Bu maç özelinde hücum yapmak isteyen bir takımımız vardı. Hemen hemen her maçın yanılmıyorsam yıldızı kalecimiz oluyorken şu an böyle bir şeyi bir senedir 2-3 kez yaşadık. Dolayısıyla oyundaki konumlanma, oyuncu performansları birçok şeyi değiştiriyor." Tekke, ara transfer döneminde 5 oyuncu almayı hedeflediklerini ancak 3 transfer yapabildiklerini belirtti.

Ve Fenerbahçe maçı...


Fenerbahçe ile sahalarında oynayacakları müsabakaya da değinen Tekke, şunları kaydetti: "Biz maç maç gidiyoruz. Evimizde oynayacağımız bir maç, kazanabileceğimiz bir maç. Biz o mücadeleyi sadece Fenerbahçe'ye değil, kimle oynarsak oynayalım göstermek durumundayız. İsteğimiz destek tabii ki taraftar da tribünleri doldurmalıdır. Tabii burada benim asıl söyleyeceğim şey şu. Bence hakem konuşsun. Ben hakemden hiç memnun değildim. Hiç alakası yok değil mi? Bugün yendik aslında. Kenarda rahatsız olduğum şeyler oluyor. Rahatsız ediyor beni. Bunu yenerken de söylemem gerekli yani. Rahatsız ediyor beni. Etmeyen var. Yenildiğinde de etmeyen var ama yendik, rahatsız ediyor. Hissediyorum, görüyorum, yaşıyorum. Dolayısıyla Fenerbahçe maçı da normal maçlar gibi bizim için, kazandığımızda 3 puan alacağımız, kaybettiğimizde puan alamayacağımız ve beraberlikte de 1 puan alacağımız bir maç. İyi konsantre olup ve iyi analiz ederek isteğimiz, arzumuzu göstererek taraftarımızı yine güldürmeye çalışacağız. Başka ekstra bir motivasyonumuz olmayacak."

Karadeniz derbisini kazanan Trabzonspor


 
 
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 yendi. Trabzonspor, her yönüyle rakibine üstünlük kurdu.

07.02.2026 22:50:00
Haber Merkezi/aa
Karadeniz derbisini kazanan Trabzonspor
Karadeniz derbisini kazanan Trabzonspor

Karadeniz derbisini Samsunspor'u Samsun'da 3-0 mağlup eden Trabzonspor kazandı.

7. dakikada Holse'nin pasında Ntcham'ın ceza sahası dışından sert şutunda, top az farkla üstten auta çıktı.
17. dakikada Augusto'un ceza sahasında sert şutunda, top kaleci Okan Kocuk'tan oyun alanına geri döndü. Meşin yuvarlak Mustafa Eskihellaç'ın önünde kalırken bu oyuncunun şutunda, kaleci Okan Kocuk gole izin vermedi.

23. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Muçi'nin ceza sahasına ortasında iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda, defansa çarpan top ağlarla buluştu: 0-1

41. dakikada Muçi'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Eskihellaç'ın plasesinde kaleye yönelen meşin yuvarlağı, kaleci Okan Kocuk son anda kornere çeldi.
55. dakikada Oulai'nin ceza sahasına ortasında iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda, top ağlara gitti. VAR uyarısının ardından gol öncesinde faul olduğu gerekçesiyle hakem Alper Akarsu golü iptal etti.

81. dakikada Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı. Umut Nayir'in pasında penaltı noktası üzerinde Onuachu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-2

90+1. dakikada misafir takımın atağında Soner Gönül'ün ceza sahası içinde topun eline değmesi nedeniyle hakem Alper Akarsu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Muçi, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-3

Maçın görünümü


Hakemler: Alper Akarsu, Ceyhun Sesigüzel, Candaş Elbil

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Van Drongelen, Satka, Tomasson (Dk. 61 Soner Gönül), Celil Yüksel (Dk. 46 Elayis Tavsan), Makoumbou, Ntcham (Dk. 73 Mouandilmadji), Holse, Assoumou (Dk. 61 Mendes), Ndiaye

Trabzonspor: Onana, Lovik, Batagov, Nwaiwu, Pina (Dk. 88 Ozan Tufan), Folcarelli, Oulai, Augusto (Dk. 72 Umut Nayir), Mustafa Eskihellaç (Dk. 90+4 Nwakaeme), Muçi, Onuachu (Dk. 88 Okay Yokuşlu)

Goller: Dk. 23 ve 81 Onuachu, Dk. 90+1 Muçi (Penaltıdan) (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Folcarelli (Trabzonspor), Dk. 44 Ntcham, Dk. 90+5 Makoumbou (Samsunspor)

Konyaspor 5 futbolcu gönderdi 8 futbolcu aldı

Konyaspor, ikinci transfer ve tescil döneminde 8 futbolcu transfer etti. Yeşil-beyazlılar, 5 futbolcuyla da yollarını ayırdı

07.02.2026 14:28:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor 5 futbolcu gönderdi 8 futbolcu aldı
Konyaspor 5 futbolcu gönderdi 8 futbolcu aldı
Konyaspor, ikinci transfer ve tescil döneminde 8 futbolcu transfer etti. Yeşil-beyazlılar, 5 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Konyaspor, ikinci transfer ve tescil döneminin en hareketli takımlarından oldu. Yeşil-beyazlılar eksik düşündüğü bölgelere takviyeler yaparken, bu doğrultuda kadrosuna 9 futbolcu dahil etti. Anadolu kartalı, 5 futbolcuyu bonservisiyle, 3 futbolcuyu ise kiralık olarak alırken, kiralık olarak gönderdiği sözleşmeli futbolcusu Blaz Kramer'i de geri çağırdı.



Konyaspor, bu transfer döneminde; Deniz Türüç, Sander Svendsen, Kazeem Olaigbe, Diogo Gonçalves, Rayyan Baniya, Berkan Kutlu, Arif Boşluk, Blaz Kramer ve Adamo Nagalo'yu transfer etti.

5 futbolcu takımdan ayrıldı

Konyaspor, bu transfer döneminde Mucahit İbrahimoğlu'nu Serikspor'a, Kaan Akyazı'yı Bandırmaspor'a, Muzaffer Utku Eriş'i ise Batman Petrolspor'a kiraladı. Yeşil-beyazlı ekipte, Melih Bostan Sakaryaspor'a transfer olurken, Umut Nayir de Trabzonspor'la sözleşme imzaladı.

Çağdaş Atan gitti, İlhan Palut geldi



Konyaspor'da en önemli değişiklik ise teknik direktör koltuğunda oldu. Konyaspor'un başında Süper Lig'de 9 karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Çağdaş Atan, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Konya ekibi, bu sonuçlarla Atan ile yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlılar daha sonra daha önce de takımı çalıştıran İlhan Palut ile anlaştı.İHA

Süper Lig takımları, 91 transferin 58'ini yurt dışından yaptı

Trendyol Süper Lig takımları, ara transfer döneminde oyuncu tercihlerinin çoğunu yurt dışından yana kullandı

07.02.2026 11:37:00
AA
Süper Lig takımları, 91 transferin 58'ini yurt dışından yaptı
Süper Lig takımları, 91 transferin 58'ini yurt dışından yaptı
Trendyol Süper Lig takımları, ara transfer döneminde oyuncu tercihlerinin çoğunu yurt dışından yana kullandı.

Süper Lig'deki 18 kulübün 16'sı bu dönemde kadrolarına 91 oyuncu dahil etti. Bu futbolculardan 58'i yurt dışından, 33'ü Türkiye'den transfer edildi.

Yurt dışında en fazla transferi Eyüpspor ve Karagümrük yaptı



Süper Lig takımları arasında yurt dışından en fazla oyuncuyu Eyüpspor ve Fatih Karagümrük getirdi.

Her iki takım da ara transfer döneminde kadrosunu yurt dışından 8 futbolcuyla güçlendirdi. Ara transferde Eyüpspor 13, Fatih Karagümrük ise 9 futbolcu transfer etti.

Ara transferde kadrosuna 5 takviye yapan Galatasaray'ın ise bütün transferlerini yurt dışından yapması dikkati çekti.

Yasin Özcan, Türkiye'ye döndü



Kasımpaşa'dan yetişip Aston Villa'ya transfer olan Yasin Özcan, Beşiktaş'ın kadrosuna dahil edildi.

Almanya'da doğumlu Can Armando Güner ile Hollanda'da doğumlu Elayis Tavsan da Türkiye'ye transfer oldu. Can Armando Güner Galatasaray ile sözleşme imzalarken, Elayis Tavsan ise Samsunspor'la anlaştı.

Transferde tercih İtalya'dan yana



Süper Lig takımları, ara transferde en fazla İtalya'da top koşturan futbolcuları tercih etti.

Takımlar, İtalyan kulüplerinden 10 oyuncu alarak en fazla ilgiyi bu ülkeye gösterdi. İtalya'yı 6 transferle İngiltere, 5 transferle Fransa, 4 transferle Fildişi Sahili takip etti.


Nesrin Baş, Zagreb Açık'ta gümüş madalya aldı

Zagreb Açık Güreş Turnuvası'nda mücadele eden milli sporcu Nesrin Baş, gümüş madalyanın sahibi oldu

07.02.2026 11:32:00
AA
Nesrin Baş, Zagreb Açık'ta gümüş madalya aldı
Nesrin Baş, Zagreb Açık'ta gümüş madalya aldı
Zagreb Açık Güreş Turnuvası'nda mücadele eden milli sporcu Nesrin Baş, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonunun açıklamasına göre Nesrin Baş, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen "ranking serisi" turnuvasında kadınlar 68 kiloda mindere çıktı.

Çeyrek finalde Hint Nisha'yı 10-0 teknik üstünlükle yenen büyükler Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi Nesrin, yarı finalde de olimpiyat ikincisi ABD'li Kennedy Alexis Blades'i zorlu bir mücadelenin ardından 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

İki dünya şampiyonluğu bulunan Japon Miwa Morikawa'ya finalde 5-2 mağlup olan Nesrin, turnuvayı gümüş madalyayla tamamladı.

Zagreb Açık Güreş Turnuvası yarın sona erecek.

Galatasaray 5 futbolcuya 10 milyon Euro verdi

Galatasaray, bu transfer döneminde 2'si bonservisiyle, 3'ü de kiralık olmak üzere toplam 5 futbolcu transfer etti. Sarı-kırmızılılar, kiralık bedeli ve bonservis ücretleri için toplam 9 milyon 350 bin Euro harcadı

07.02.2026 11:07:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray 5 futbolcuya 10 milyon Euro verdi
Galatasaray 5 futbolcuya 10 milyon Euro verdi
Galatasaray, bu transfer döneminde 2'si bonservisiyle, 3'ü de kiralık olmak üzere toplam 5 futbolcu transfer etti. Sarı-kırmızılılar, kiralık bedeli ve bonservis ücretleri için toplam 9 milyon 350 bin Euro harcadı.

Galatasaray, ikinci transfer ve tescil dönemini hareketli geçirdi. Sarı-kırmızılılar eksik düşündüğü bölgelere takviyeler yaparken, bu kapsamda kadrosuna 5 futbolcu dahil etti. Aslan, 2 futbolcuyu bonservisiyle, 3 futbolcuyu ise kiralık olarak aldı. Cimbom, bu transfer döneminde; Noa Lang, Yaser Asprilla, Renato Nhaga, Sacha Boey ve Can Armando Güner ile anlaştı. Lang, Asprilla ve Boey kiralık olarak, Nhaga ve Can Armando da bonservisiyle transfer edildi.

5 futbolcu için 9 milyon 350 bin Euro harcadı



Sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemine göre ikinci transfer döneminde daha az para harcardı. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna kattığı 5 futbolcu için kulüplerine kiralama ve bonservis olarak toplamda 9 milyon 350 bin Euro ödedi. Aslan'ın bu dönemde en pahalı transferi ise Portekiz ekibi Casa Pia'dan aldığı 18 yaşında futbolcu Renato Nhaga oldu. Cimbom, Nhaga için 6 milyon 500 bin Euro harcadı.

Sacha Boey tekrar Aslan



Galatasaray, 2024 yılının ikinci transfer döneminde Alman ekibi Bayern Münih'e transfer olan eski futbolcusu Sacha Boey'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Boey, 30 milyon Euro bonservis ve 5 milyon Euro bonus karşılığında sarı-kırmızılılardan, Münih'e transfer olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu, 2021-2024 yılları arasında oynadığı Galatasaray'da 83 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.

Gelen futbolcuların yaş ortalaması 21.8



Galatasaray'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncuların yaş ortalaması 21.8 olarak yer aldı. Bu futbolcular içerisinde en genç isimler Renato Nhaga ve Can Armando Güner, en yaşlı da Noa Lang oldu. Yeni transferlerden Lang 26, Boey 25, Asprilla 22, Nhaga 18 ve Can Armando da 18 yaşında.

Yusuf Demir ile Berkan Kutlu takımdan ayrıldı

Galatasaray, bu transfer döneminde 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir ile yollarını ayırdı. 2022 yılında sarı-kırmızılılara transfer olan Demir, burada 26 maça çıkarken, 2 gol, 2 asistle oynadı. Sarı-kırmızılılarda ayrıca 2021 yılında Alanyaspor'dan takıma katılan Berkan Kutlu da karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da 157 müsabakada oynadı ve 3 gol kaydetti.

Kazımcan Karataş son gün Başakşehir'e kiralık gitti

Galatasaray'ın 23 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş, transfer döneminin son gününde İstanbul ekibi RAMS Başakşehir'e kiralık olarak gitti. Karataş, sarı-kırmızılılarla bu sezon 13 resmi mücadelede görev alırken, 2 asist yaptı. Kazımcan Karataş, Eren Elmalı'nın cezalı, Ismail Jakobs'un sakatlığı ve Afrika Uluslar Kupası'na gittiği dönemlerde sol bekte gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti.

Sezon başında Samsunspor'a kiralık olarak giden Eyüp Aydın da kırmızı-beyazlılardan ayrıldı ve bu sefer Kasımpaşa'ya kiralık olarak transfer oldu.
Galatasaray'da ikinci transfer ve tescil döneminde gelen ve giden futbolcular şöyle:

Gelenler



Noa Lang (Napoli/kiralık): 2 milyon Euro
Yaser Asprilla (Girona/kiralık): Bedelsiz
Renato Nhaga (Casa Pia): 6 milyon 500 bin Euro
Sacha Boey (Bayern Münih/kiralık): 500 bin Euro
Can Armando Güner (Borussia Mönchengladbach): 350 bin Euro

Gidenler

Berkan Kutlu (Konyaspor), Yusuf Demir (Rapid Wien), Eyüp Aydın (Kasımpaşa/kiralık), Kazımcan Karataş (Başakşehir/kiralık)

Fenerbahçe, kadrosunu UEFA verdi

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda mücadele edecek Fenerbahçe, kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Kante, Guendouzi ve Cherif listeye eklendi

07.02.2026 11:03:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, kadrosunu UEFA verdi
Fenerbahçe, kadrosunu UEFA verdi
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda mücadele edecek Fenerbahçe, kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Kante, Guendouzi ve Cherif listeye eklendi.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, son 16 play-off turundan yoluna devam edecek. Sarı-lacivertliler bu tur öncesi güncellediği kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Sezon başı verilen listede bu dönemde 3 değişiklik hakkı bulunurken, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Matteo Guendouzi, Sidiki Cherif ve N'Golo Kante'nin ismi yazıldı.

Yeni transferlerden Anthony Musaba ve Mert Günok ise liste dışı kaldı.

Fenerbahçe, 19 Şubat'ta İngiliz ekibi Nottingham Forest ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Rövanş müsabakası ise 26 Şubat'ta City Ground'da oynanacak.
Sarı-lacivertlilerin UEFA kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Tarık Çetin, Ederson, Engin Can Biterge, Çağlar Söyüncü, Yiğit Efe Demir, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Archie Brown, İsmail Yüksek, Matteo Guendouzi, Fred, Edson Alvarez, N'Golo Kante, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Talisca, Kerem Aktürkoğlu, Marco Asensio, Sidiki Cherif, Dorgeles Nene."

Beşiktaş kaleyi Kolombiyalı Devis Vasquez'e verdi

Beşiktaş, Roma'nın Kolombiyalı kalecisi Devis Vasquez'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı

07.02.2026 10:49:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş kaleyi Kolombiyalı Devis Vasquez'e verdi
Beşiktaş kaleyi Kolombiyalı Devis Vasquez'e verdi
Beşiktaş, Roma'nın Kolombiyalı kalecisi Devis Vasquez'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Devis Vasquez'in 2025-26 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu geçici transferi hususunda Roma kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Devis Vasquez'e şanlı formamızla başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

Beşiktaş, Roma'nın 27 yaşındaki Kolombiyalı kalecisi Devis Estiven Vásquez Llach'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer anlaşmasında 2025-26 sezonu sonuna kadar geçerli bir satın alma opsiyonu da bulunuyor. Kulüp resmi açıklamasında, Vasquez'e başarılar dileyerek kamuoyuna duyurdu .

Beşiktaş, ara transfer döneminde Mert Günok ile yollarını ayırdı ve kaleci rotasyonunu güçlendirmek için arayışa girdi.

Vasquez, İstanbul'a gelerek resmi imzayı attı ve Ersin Destanoğlu ile rekabet edecek.

Vasquez'in Kariyeri



Futbola Kolombiya'da başladı; Cortuluá, Patriotas, La Equidad ve Llaneros formaları giydi.

2023'te Milan'a transfer oldu. Ardından Sheffield Wednesday, Ascoli ve Empoli'de kiralık oynadı.

Empoli dönüşü Roma ile bedelsiz sözleşme imzaladı ve şimdi Beşiktaş'a kiralandı

İlhan Palut 68 gün sonra tekrar Konyaspor'da

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı

06.02.2026 14:38:00
İhlas Haber Ajansı
İlhan Palut 68 gün sonra tekrar Konyaspor'da
İlhan Palut 68 gün sonra tekrar Konyaspor'da
Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'deki kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Çağdaş Atan ile karşılılık anlaşarak yollarını ayırdı. Teknik direktörlük arayışına giren yeşil-beyazlı yönetim, 49 yaşındaki İlhan Palut ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.



Konyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, "Konyaspor'umuz, teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Konya Büyükşehir Stadyumu basın toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde, Başkanımız Ömer Atiker ve yönetim kurulu üyelerimiz hazır bulunmuştur.

İlhan Palut hocamızın, Konya'nın futbol tutkusunu, büyük Konyaspor taraftarının coşkusuyla birleştirerek, takımımızla birlikte sahada son düdüğe kadar mücadele eden, vazgeçmeyen ve karakterli bir oyun ortaya koyacağına dair inancımız tamdır. İlhan Palut ve teknik ekibine hoş geldiniz diyor, Konyaspor'umuzda başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

29 Kasım'da istifa etmişti

İlhan Palut, 29 Kasım'daki Kayserispor maçının ardında Çaykur Rizespor'daki görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Rizespor yönetimi ise 49 yaşındaki çalıştırıcının istifasını kabul etmişti.

49 yaşındaki teknik adam, daha önce 2020/21 ve 2022/23 sezonları arasında Konyaspor'u çalıştırmıştı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu açıkladı

06.02.2026 14:34:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu açıkladı.

Bu sezon Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, güncel kadro listesini UEFA'ya bildirdi. Kış transfer döneminde kadroya dahil olan oyunculardan Noa Lang, Yaser Asprilla ve Sacha Boey kadroda yer alırken Renato Nhaga'ya yer verilmedi.



Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

"Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Gabriel Sara, Mauro Icardi, Leroy Sane, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Yaser Asprilla, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Noa Lang, Wilfried Singo, Sacha Boey ve Mario Lemina."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.