logo
30 TEMMUZ 2026

Icardi gelecek sezon yine Süper Lig'de

Wanda Nara’dan olay yaratacak Mauro Icardi açıklaması geldi! Milano’daki evinde soygun dehşetini yaşayan Nara, canlı yayında Icardi’nin Türkiye’ye yerleşme kararının perde arkasını ve hukuki süreçleri anlattı. Menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş’a önerilen ancak olumsuz yanıt alan Arjantinli yıldız için Amedspor ve Çorum FK’nın devreye girdiği iddiasını köpürtecek açıklamalarda bulundu.
 

30.07.2026 16:08:00
Haber Merkezi
 
Icardi gelecek sezon yine Süper Lig'de
Icardi gelecek sezon yine Süper Lig'de
Wanda Nara, Mauro Icardi'nin geleceğine ve özel hayatına dair Arjantin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. América TV'deki DDM programına katılan Nara, Milano'daki evinde yaşanan hırsızlık şokunun detaylarını paylaştı.

Icardi ile süren tazminat davası ve hukuk mücadelesine de değinen Wanda Nara, golcü futbolcunun mahkemeye sunduğu dosyadaki detayları sert bir dille eleştirdi. Dosyada Icardi'nin 2026 ve 2027 yıllarında Türkiye'de sözleşmeli olarak çalışacağına dair belgeleri mahkeme dosyasına eklediği belirtildi.






TÜRKİYE'DE OYNAMASA BİLE YAŞAYACAK

Arjantinli oyuncunun "Türkiye'de oynamasa bile orada yaşamak istediğini" belirterek adalet sistemini kandırmaya çalıştığını öne süren Nara, "Rosario doğumlu birinin hiçbir kulübü olmadan hayatının geri kalanını Türkiye'de geçireceğini söylemesi kabul edilemez" dedi.

12 yıldır birlikte olduğu Icardi'nin sevmediği bir ülkede yaşamayı aklından bile geçirmeyeceğini savunan Nara, oyuncunun uluslararası iade sürecinden kaçınmak istediğini iddia etti.






HAKAN SAFİ İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu hukuki krizin gölgesinde transfer cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Icardi'nin menajeri Elio Pino'nun, daha önce Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi ile bir görüşme gerçekleştirdiği biliniyor.
Son günlerde menajerler aracılığıyla hem Fenerbahçe'ye hem de Beşiktaş'a önerilen tecrübeli forvet, her iki kulüpten de ret yanıtı aldı.






AMEDSPOR VE ÇORUM'UN İLGİSİ VAR

İstanbul devlerinden beklediği karşılığı bulamayan Icardi için sürpriz talipler devrede. Yıldız futbolcuya Amedspor'un ciddi bir ilgisi bulunurken, Çorum FK cephesinin de oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Arjantin'deki hukuki süreçler ve kulüplerin tutumu, golcü oyuncunun geleceğini şekillendirecek.

Dursun Özbek 72 saatte işi bitirecek

Başkan Dursun Özbek’in Icardi, Davinson, Osimhen ve Uğurcan Çakır örnekleriyle işaret ettiği geleneksel Eylül ayı "büyük balık" stratejisi, bu sezon tarihi bir riskle karşı karşıya. TFF’nin yaz transfer dönemini 4 Eylül’de kapatacak olması nedeniyle, Avrupa’da transferin bitiminin ardından Galatasaray’a fırsat hamleleri için yalnızca 3 günlük kritik bir pencere kalıyor. Geçmiş sezonlardaki 7 ila 14 günlük rahat hareket alanını kaybeden sarı-kırmızılı yönetimin, yıldız transferlerini bu 72 saatlik dar zaman dilimine sığdırmaktan başka çaresi yok.
 

30.07.2026 16:10:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek 72 saatte işi bitirecek
Dursun Özbek 72 saatte işi bitirecek
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında transfer stratejilerine dair dikkat çeken mesajlar verdi. Sarı-kırmızılı kulübün son yıllardaki hamlelerini hatırlatan Özbek, "Yaptığımız en önemli transferlere baktığımızda; Icardi, Osimhen transferlerine bakın. Bunların hepsi Eylül ayında gerçekleşti" sözleriyle yine son anı işaret etti.






HER SENE EN AZ 1 YILDIZ İNDİRDİ

Kulüp; 2022-23'te Icardi, 2023-24'te Davinson Sánchez, 2024-25'te Osimhen ve geçen sezon Uğurcan Çakır hamlelerini hep Eylül ayındaki bu "büyük balık" stratejisiyle bitirmişti. Ancak bu sezon Galatasaray yönetimini önceki yıllardan çok daha zorlu ve tehlikeli bir süreç bekliyor. TFF'nin açıkladığı resmi takvime göre Süper Lig'de 2026-2027 sezonu birinci yaz transfer tescil dönemi 4 Eylül 2026 Cuma günü sona erecek.






MAJÖR LİGLERDE 1 EYLÜL'DE BİTECEK

Avrupa'nın majör liglerinde transfer perdesinin 1 Eylül'de kapanacağı düşünüldüğünde, sarı-kırmızılıların önünde fırsat transferlerini tamamlamak için sadece 3 günlük son derece dar bir zaman penceresi kalıyor. Geçmiş dönemlerde Avrupa ligleri kapandıktan sonra Galatasaray'ın elinde hamle yapmak için ciddi bir süre avantajı bulunuyordu.






EN AZ 1 HAFTALIK SÜRE VARDI

Özbek dönemindeki son dört sezonda majör liglerin bitimiyle Türkiye'deki transfer kapanışı arasında sırasıyla 7, 14, 12 ve 11 günlük süreler vardı. Kulüp bu geniş zaman diliminde Avrupa'da kadro dışı kalan ya da takımdan ayrılmak isteyen yıldız oyuncuları ve kulüplerini pazarlık masasında daha kolay ikna edebiliyordu.






SÜRE 3 GÜNE KADAR DÜŞECEK

Bu sezon ise durum tamamen değişti; süre avantajı adeta eritilerek 3 güne kadar düştü. Yönetimin, Avrupa'da açıkta kalan fırsat isimleri kadroya katabilmesi için birkaç hafta değil, yalnızca 72 saat içinde tüm görüşmeleri, sağlık kontrollerini ve resmi imza süreçlerini tamamlaması gerekiyor.

Sürenin bu kadar kısıtlı olması, hedeflenen "büyük balık" transferlerinde operasyonel hata payını sıfıra indirirken Galatasaray'ı büyük bir riskin eşiğine getiriyor.

Beşiktaş'ı Danimarka'da ne bekliyor?

İlk maçtaki 1-0’lık avantajla Danimarka deplasmanına çıkan Beşiktaş’ı, ezerek oynamayan ancak yakaladığı ilk fırsatı cezalandıran son derece pragmatik bir Midtjylland bekliyor. Düşük gol beklentisine rağmen yüksek bitiriciliği ve fiziksel direnciyle öne çıkan Danimarka ekibi karşısında tur kapısını açacak anahtar ise belli: Sıfır hatalı bir geçiş savunması, ikili mücadelelerde geri adım atmayan diri bir orta saha ve 90 dakikaya yayılacak oyun disiplini.

30.07.2026 16:05:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ı Danimarka'da ne bekliyor?
Beşiktaş'ı Danimarka'da ne bekliyor?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İnönü'de 80 dakika 10 kişi oynayan Midtjylland karşısında 1-0'lık avantaj yakaladı. Ancak Danimarka temsilcisi, lige Sønderjyske deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyetle başlayarak pes etmeyen yapısını bir kez daha gösterdi. Maçta rakibinden daha az pozisyona girmesine ve sadece 0.82 xG (gol beklentisi) üretip rakip ceza sahasında 15 kez topla buluşabilmesine rağmen, bulduğu 5 isabetli şuttan 3 gol çıkarmayı başardı.






HAFTA SONUNDA 3-2 KAZANDILAR

Karşımızda sahayı domine eden bir futbol devi yok... aksine yakaladığı anlık boşlukları cezalandıran, son derece pragmatik ve fırsatçı bir rakip var.

Byskov gibi kulübeden girip maçı çözen genç isimleriyle hamle gücü yüksek olan Midtjylland, en büyük kozunu ise fiziksel direncinde buluyor. Sønderjyske karşısında %55 ikili mücadele başarısı yakalayan Danimarka ekibi, İstanbul'da 10 kişiyle sergilediği direnci kendi sahasındaki yıpratıcı oyun anlayışıyla birleştirerek Beşiktaş'ın pas ritmini bozmak isteyecek.






SAVUNMA EMNİYETİ BIRAKILMAMALI

Turu geçmenin ilk ve en kritik kuralı, geçiş savunmasında sıfır hatayla oynamak. Rakibin ceza sahası dışından ve cepheden bulduğu şut açılarını kapatmak, stoper ve ön libero hattındaki kademeyi eksiksiz tutmak şart.

Midtjylland topu Beşiktaş'a bırakıp hızlı hücum kovalayacak... bu yüzden riskli paslardan kaçınmak ve top Beşiktaş'tayken bile savunma emniyetini elden bırakmamak hayati önem taşıyor.






KENDİ YARI SAHASINA ÇEKİLMEMELİ

Danimarka'daki rövanşta fiziksel temastan kaçınmayan, ikili mücadelelerde geri adım atmayan ve ilk toplara basan diri bir orta saha kurgusu sahada olmalı.

Beşiktaş, 1-0'lık skor avantajına güvenip tamamen kendi yarı sahasına çekilme tuzağına düşmemeli; soğukkanlı pas trafiğiyle rakibin ön alan baskısını kırarak oyunun temposunu kendi dikte etmelidir.






90 DAKİKA DİSİPLİN GEREKİYOR

Sonuç olarak Midtjylland korkulacak bir hücum makinesi değil, fakat yakaladığı tek fırsatı gole çevirecek kadar soğukkanlı bir rakip. Siyah-beyazlılar, 90 dakika boyunca disiplinden kopmayıp fiziksel dirence aynı sertlikle yanıt verirse, Danimarka'dan tur biletini alarak dönecektir.

Aslan'da bütçe var, harcama yok!

Galatasaray, son 332 günde bonservis ödeyerek sadece 2 futbolcuyu kadrosuna kattı: Renato Nhaga-Can Armando Güner... Yeni sezonun ilk ve şu ana kadarki tek takviyesi Lesley, kiralık olarak geldi

29.07.2026 19:16:00 / Güncelleme: 29.07.2026 19:22:39
Haber Merkezi
 
Aslan'da bütçe var, harcama yok!
Aslan'da bütçe var, harcama yok!
Galatasaray taraftarları, ezeli rakipler üst üste takviye yaparken yönetimin sessiz kalmasından son derece rahatsız. Durumu şöyle özetlemek mümkün. Cim-Bom, son 332 günde sadece iki futbolcu için bonservis ödemesi yaptı:

Renato Nhaga: 6.5 milyon euro
Can Armando Güner: 350 bin euro

SATIN ALMA OPSİYONLU

Cim-Bom bugün itibarıyla sadece Lesley Ugochukwu'yu kadrosuna kattı. Burnley Kulübü'ne 3.52 milyon euro kiralama bedeli ödendi (bonservis değil). Oyuncunun şarta bağlı satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon sterlin... Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu durumdan son derece rahatsız.






BİZE GÜVENSİNLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Venezia maçının ardından, "Transferleri en kısa zamanda bitireceğiz. Hiçbir şüphem yok. Şüphem olsa en mutsuz insan ben olurdum. Başkanımızın iyi niyetinden ve yapacağı transferlerden hiçbir şüphem yok. O yüzden taraftarlarımız başkanımıza, yönetimimize ve bize güvensinler" ifadelerini kullanmıştı.

Cim-Bom'a sürpriz forvet!

İsviçre ekibi Lausanne-Sport'da oynayan Omar Janneh'in Galatasaray'ın gündemine geldiği öğrenildi. Ancak yapılan değerlendirmelerin ardından çok da olumlu bir hava oluşmadı

29.07.2026 19:12:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom'a sürpriz forvet!
Cim-Bom'a sürpriz forvet!
Galatasaray Mauro Icardi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir forvet arıyor. Sarı-Kırmızılılar'a Omar Janneh'in de önerildiği öğrenildi. 19 yaşındaki İspanyol golcü, İsviçre ekibi Lausanne-Sport'ta forma giyiyor.

2 MİLYONA ALDILAR

Lausanne onu 2026'nın Ocak ayında Atletico Madrileno'dan aldı. 2 milyon euro bonservis bedeli ödediler. 19 yaşındaki santrforla 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. Oyuncunun sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi yok. 1.88 boyundaki golcü, geride bıraktığımız sezonda toplam 34 resmi maça çıktı. 12 gol ve 4 asist üretti.






10 MİLYON BEKLİYORLAR

Galatasaray'da Omar Janneh'le ilgili bir durum değerlendirmesi yapıldı. Genç futbolcunun yetersiz maç tecrübesinin yanında Lausanne'nin de 10 milyon euroluk bir bonservis beklentisi var. Sarı-Kırmızılılar, bu iki faktör sebebiyle ona sıcak bakmadı. Herhangi bir girişimde bulunulmayacak.

Soule iyi ama çok pahalı

Beşiktaş'ta Salah dosyası, Önder Özen'in ifadesiyle şimdilik rafa kalktı. Kartal, Roma'dan Matias Soule konusunda bilgi toplamaya başladı. Ancak Arjantinli yıldızın sadece bonservisi, Salah'ın 2 yıllık maliyetini karşılıyor!

29.07.2026 19:04:00
Haber Merkezi
 
Soule iyi ama çok pahalı
Soule iyi ama çok pahalı
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, düzenlediği basın toplantısında Salah'la ilgili, "Salah gibi dünyanın en önemli oyuncuları arasında gösterilen bir dünya yıldızıyla temasa geçtik. Finansal açıdan ürünleştirme potansiyeliyle ilgili bir çalışma yürüttük.

Kulübümüze cazip geldi ve görüşmeler başladı. Salah'la temasa geçtik. Bu aynı zamanda bir finansman modeli içeriyordu. Salah küresel bir yıldız, saygın bir sporcu. Finansal taraf başladığında, ilk günkü akıcılık 21 Temmuz'dan itibaren yavaşladı. Hem bilgi akışı hem de finansal tarafı çıkmaza sokacak istekler gelmeye başladı.

Sayın Başkan, burada popülist bir karar vermek yerine gerçekçi bir karar verdi. Salah dosyası bizim için şimdilik rafa kalkmış durumdadır" ifadelerini kullanmıştı.






40'IN ALTI KABUL EDİLMİYOR

Kartal, Salah konusunda yaşananların ardından alternatiflerin durumunu değerlendirmeye başladı. Roma'nın 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Matias Soule konusunda bilgi toplandı. İtalyan ekibinin 40 milyon euronun altındaki bonservis tekliflerini geri çevireceği öğrenildi.






EKSTRA TALEPLER DIŞINDA

Bu 40 milyon, Salah'ın 2 senelik maliyetiyle neredeyse eşit (Mısırlı yıldızın ekstra talepleri dışında). Doğal olarak Soule'ye de yıllık maaş verilecek ve kontrat 4 senenin altında olmayacak. Siyah-Beyazlılar'ın Soule konusundaki maliyeti yüksek bulduğu ifade edildi.

Okan Buruk'un hesabına göre kaç oyuncu lazım?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezonda başarılı olabilmek için 2 farklı 11 içerebilen geniş bir kadro gerektiğini söylemişti. Bu hesaba göre minimum 5 takviye gerekiyor. Üstü de olabilir

29.07.2026 18:59:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un hesabına göre kaç oyuncu lazım?
Okan Buruk'un hesabına göre kaç oyuncu lazım?
Galatasaray yeni sezonda birçok kulvarda mücadele edecek. Bunlardan biri de Şampiyonlar Ligi... Teknik Direktör Okan Buruk son dönemlerde sürekli olarak 2 farklı 11'e sahip olmaları gerektiğini söylüyor. Aslan'ın mevcut kadrosunda bu en az 5 takviye demek...

KİMSENİN SATILMADIĞI SENARYODA

Bugünkü mevcut kadrodan kimsenin satılmadığını düşünürsek takviye gerektirmeyen sadece 3 bölge var:

Kale
Sağ ve sol bek
Sağ kanat (Yunus burada kullanılırsa... Yunus geçen sezon ağırlıklı olarak 10 numarada oynadı)

Elbette kalite yükseltme amacıyla söz konusu yerlerin de güçlendirilmesi gerektiğini söyleyenler olabilir. Fakat haberde sadece oyuncuların asıl yerleri göz önüne alındı.






İKİ 10 NUMARA GEREKİYOR!

Okan Buruk'un ifadelerinin ardından transfer gereken yerler ise şöyle sıralanıyor (minimum sayı):

Sol ayaklı 1 stoper (Abdülkerim hariç solak stoper yok)
2 tane 10 numara (Kadroda asıl yeri 10 numara olan kimse yok)
Yedek forvet
Sol kanat






GELELİM KALİTE KONUSUNA

Okan Buruk'un sözlerinin ışığında "iki 11" için kağıt üzerinde en az 5 transfer gerek... Ancak kemik 11'deki birçok yerde yedeklerin kalitesi tartışılabilir. Taraftarlar bu konudaki açığın da kapatılmasını istiyor. Özetle Galatasaray'ın fazla takviyeye ihtiyacı olmadığını söyleyenler var. Fakat durum pek de öyle değil...

Kenan Yıldız büyük transferi yapabilir

Real Madrid, Vinicius Junior'la yeni mukavele konusunda hala anlaşamadı. Ama görüşmeler sürüyor. Taraflar anlaşamazsa, Arsenal resmi teklifini yapacak. Son Premier Lig şampiyonunun B planı ise Kenan Yıldız!

29.07.2026 18:53:00
Haber Merkezi
 
Kenan Yıldız büyük transferi yapabilir
Kenan Yıldız büyük transferi yapabilir
Real Madrid'de Vinicius Junior'un mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi. La Liga temsilcisi, Brezilyalı yıldızın talep ettiği şartları fazla buldu. Ancak masadan kalkmadılar. Şu anda görüşmeler devam ediyor. Her şey sambacının tutumuna bağlı olacak.

İKİ TARAFA DA İLETTİ

Vinicius Junior, kalmaya sıcak bakıyor. Fakat Real Madrid'in beğenmediği bazı şartlarda ısrarcı... Arsenal ise hem oyuncu hem de Real tarafına resmi teklif verebileceğini iletti. Eğer yeni kontrat görüşmelerinden sonuç alınamazsa, İngiliz ekibi güçlü bir şekilde masaya oturacak.






JUVENTUS'UN KARARI

Buradaki ilginç ayrıntı ise Kenan Yıldız'da yaşanıyor. Vinicius Madrid'de kalırsa, Arsenal'in Juventus'a teklif sunabileceği öğrenildi. İtalyan ekibi, milli futbolcumuzu satmayı düşünmüyordu. Ancak masaya çok ciddi bir rakam koyabilecekleri ifade edildi. Serie A temsilcisi onay verirse, Kenan'ın yeni takımı Arsenal olabilir.

Galatasaray'da 2 büyük kriz

Galatasaray’ın Avusturya kampında Venezia karşısında aldığı yenilgi, lig ve Avrupa maratonu öncesinde alarm zillerini çaldırdı. Topa %54 sahip olmasına rağmen kendi ceza sahasında kalesine 20 şut görerek savunmada adeta çöken ve yakaladığı kısıtlı pozisyonları cömertçe harcayan sarı-kırmızılılarda; kırılgan geçiş savunması ile bitiricilik krizinin acilen çözülmesi şart

29.07.2026 13:54:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da 2 büyük kriz
Galatasaray'da 2 büyük kriz
Galatasaray'ın Avusturya kampında Venezia ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği ikinci hazırlık maçı, skordan bağımsız olarak iki ana alanda alarm verdi: Geçiş savunması zaafı ve hücumdaki bitiricilik krizleri.

Sarı-kırmızılı ekip %54 ile topa daha fazla sahip taraf gibi görünse de, oyun ritmini ve özellikle kendi ceza sahası hakimiyetini tamamen rakibine kaptırdı.






JANKAT'IN PERFORMANSI ÇÖP OLDU

Savunma hattındaki çöküş sayısal verilere net bir şekilde yansıdı. Venezia, Galatasaray kalesine tam 26 şut çekerken bunun 20'sini ceza sahası içinden buldu ve 9 net gol fırsatı üretti.

Önde basma isteğine rağmen hatlar arasındaki boşluklar, ikili mücadele yetersizliği (%57 Venezia üstünlüğü) ve yapılan 2 bireysel hata defans kurgusunu sıfırlarken; Jankat'ın yaptığı 9 kritik kurtarış ağır yenilgiyi engelledi.






53 KEZ CEZA SAHASINA GİRİP 2 ŞANS

Hücum tarafında ise topla oynamanın üretkenliğe dönüşmediği tescillendi. Rakip ceza sahasına 53 kez girilmesine ve 474 pas yapılmasına rağmen sadece 2 büyük şans üretilebildi ve ikisi de harcandı. Set hücumlarında varyasyon üretemeyen takım, 3. bölgeye geçişlerde nitelikli aksiyon yakalayamayarak tıkanıklık yaşadı.






6 NUMARA BAS BAS BAĞIRIYOR

Yaklaşan lig ve Avrupa maratonu öncesi teknik direktör Okan Buruk'un öncelikli hedefi belli oldu. Buruk, takımı kırılgan yapıdan çıkarıp ön alan baskısını daha kompakt hale getirmeli, savunma önüne düşen ikinci topları toplayacak 6 numara kurgusunu oturtmalı ve set hücumlarındaki bitiriciliği hızla çözüme kavuşturmalıdır.

Başkan Serdal Adalı kapıya dizdi

Beşiktaş’ta transfer bombaları ardı ardına patlamak üzere. Başkan Serdal Adalı, dev operasyon öncesi Simone Rondanini ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi 

29.07.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Başkan Serdal Adalı kapıya dizdi
Başkan Serdal Adalı kapıya dizdi
Beşiktaş Kulübü Binası'nda dün tarihi transfer trafiği yaşandı! Başkan Serdal Adalı, dev operasyon öncesi İtalyan menajer Simone Rondanini ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi, ardından Vlahovic'in İstanbul'a gelen babası ve Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas'ı peş peşe kulüpte ağırlayarak dünya futbolunu sarsacak çifte hamlenin fitilini ateşledi.






Beşiktaş'ta transfer bombaları ardı ardına patlamak üzere. Başkan Serdal Adalı, dünya futbolunun dev isimleri için kulüp binasındaki ofisinde adeta bir kriz masası ve zirve hattı kurdu. Siyah-beyazlı camiada heyecan yaratan kritik görüşmeler peş peşe gerçekleşti.






İTALYAN MENAJER RONDANINI İLE SÜRPRİZ

Günün ilk ve en stratejik hamlesi, dünyaca ünlü İtalyan menajer Simone Rondanini ile yapıldı. Başkan Adalı'nın, dev menajerlik operasyonları öncesinde Rondanini'yi kulüpte ağırlaması ve ana görüşmelerden hemen önce kendisiyle bir araya gelmesi tüm dikkatleri üzerine çekti.






ÖNCE VLAHOVİC'İN BABASI İÇERİ ALINDI

İtalyan menajerle yapılan temasın ardından kulüp binasında Vlahovic hareketliliği yaşandı. Başkan Serdal Adalı, Dusan Vlahovic'in görüşmeler için İstanbul'a gelen babası Milos'u makamında ağırladı. Siyah-beyazlı yönetimin, Sırp golcünün şartlarını masaya yatırdığı temasın beklentilerin üzerinde sıcak bir atmosferde geçtiği bilgileri geldi.






EN SONA RAMY ABBAS BIRAKILDI

Dev transfer trafiğinin son ayağında ise rota Mohamed Salah'a çevrildi. Başkan Adalı, Futbol Direktörü Önder Özen'in "masadan kalktık" dediği Mısırlı yıldızın menajeri Ramy Abbas'ı konuk etti.






İki yıldızın temsilcilerini arka arkaya kulüp binasında ağırlayan Başkan Adalı'nın her iki menajere de "en büyüklerle görüşüyorum" mesajı verdiği Rondanini ile de "eğer sizinle anlaşamayacaksak alternatiflerimiz de hazır" resti çektiği iddia edildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.