logo
08 AĞUSTOS 2026

"İnşaatçı gibi Galatasaray'ı yönetiyor"

Galatasaray Eski İkinci Başkanı Adnan Öztürk son yapılan mali genel kurulda konuşan Dursun Özbek'in sanki bir inşaat şirketinin genel kurulunda konuşur gibi konuştuğunu söyledi

23.03.2016 00:00:00
 
Adnan Öztürk'ten Dursun Özbek ve Ünal Aysal'a ağır eleştiriler. Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Adnan Öztürk, Radyo Bilyoner'in sorularını cevaplandırdı. Öztürk son Mali Genel Kurul'da yapılan sunumu eleştirerek "Galatasaray'ın en büyük sorunu heyecanını kaybetmesidir" dedi.

İşte Adnan Öztürk'ün yaptığı açıklamalar?

Adnan Öztürk: Dursun Özbek inşaat şirketindeki hissedarlara seslenir gibi konuştu
Milyonlarca taraftarı olan spor kadar büyük bir sevgiyi yönetiyosunuz. Bütün kurumlarda Türkiye Cumhuriyeti Millet Meclisi'nden çıkan coşkuyla çoşkulanır. Şirketler genel kurulların gelen coşkuyla çoşkulanır. Galatasaray Spor Kulübü de o günkü Mali Genel Kurul'da bir moral, bir enerji, bir motivasyon bekliyordu. Benim gördüğüm o salonda hiç bir taraftara, Galatasaray camiasına moral verecek, enerji verecek, motivasyon verecek hiç bir konuşma yapılmadı. Dursun başkan çok iyi hazırlanmış ama spor kulubü genel kurulunda değilde inşaat şirketindeki hissedarlara hitap eder gibi konuşma yaptı. Projelerin detayı tartışılır. O rakamları incelemek lazım bence bazıları gerçekçi değil. Bir de bizim maddi problemlerimiz var evet hiç bir sportif konuyu konuşmadan tartışmaya başlarsak büyük hata yaparız. Uefa'dan evet ceza aldık. Ben çok iyi hatırlıyorum. Yönetim kurullarında defalarca kez sunumlar yaptım. Cezanın geleceğini söyledim.

Adnan Öztürk: Taraftara sıfır mesaj çıktı
Dursun Özbek 4. yıldızı takmış 3 kupa almış hocayı gönderiyor. Mustafa Denizli'yi getiriyor. Mustafa Hoca'yı değiştiriyorsunuz. Teknik direktörünüz yok. Bir tane futbolcunun tavsiyesiyle koskoca Galatasaray kulübünün başına alt yapının başındaki adamı teknik direktör diye koyuyorsunuz. Sadece bu operasyon bile zarar hanesine 15-20 milyon TL var. Hem de Hamza Hamzaoğlu tazminat almıyor. Olayın maddi boyutuyla sportif boyutunu aynı anda tartışmak gerekiyor. Spor Kulübünü'nan Mali Genel Kurulu'nda sadece mali konular konuşulmaz. Sportif konuların da gündeme gelmesi gerekirdi. Emlak geliştirme şirketinin mali toplantısında gibiydik. O salonda sportif başarıyla ilgili taraftarla ilgili sıfır mesaj çıktı.

Adnan Öztürk: Ünal Aysal son döneminde 250 milyon dolar harcadı
Ünal Aysal yaptığı konuşmada ekonomik yatırım sıfır diyor, markaya yatırım yaptık diyor. Bir ara 45 tane futbolcumuz vardı sanırım. Yatırım hoşuna gitmiş gaza o kadar basmış ki Kanuni sınırları falan olmuş. Markayı büyüttüm yok onu yaptım diyor. Galatasaray'ın hatası şu evet Galatasaray mali olarak zor durumdadır ama buradan çıkar. Hesap kitap meselesidir ama Camianızı ve taraftarınızı kenetleyecek, onlara heyecan verecek bir duruş sergilemek gerekir. Ünal Aysal'ın aldığım borçla bıraktım cümlesi gayr-i ciddi bir cümle. Aldığın borçla bırakmak maharet falan değil. Aldığın borçla bırakırken, en önemli değerlerinden şirketin hisselerini sattıysan doğrudur sportif başarı kazandı. Kazanmadı değil. Ama bence Galatasaray'ın o dönemde luzumsuz harcağıdı para 250 milyon dolara yakın. Oturur detaylı bir şekilde kalem kağıtla da hesaplarım. Ünal Aysal'ın özellikle son yılında harcadığı 250 milyon dolar var. Baktığız zaman bugün 350 milyon dolar borç varsa bu borcun 250 milyon doları Ünal Aysal döneminde yapıldı.Ünal Aysal'ın yönetimi değiştirdiği son senesinde asıl facia olan dönem. O dönemde hisseler satıldı. 45 futbolcu transfer edildi. Bizim futbolcular yedek kulübesini bırakın tribünlere taşıyordu.

Adnan Öztürk: Yönetim UEFA'ya kandırıkçılık yaptı
UEFA'dan gelen cezaya gelince. Cezanın geleceği belliydi. Adamlar gelmiş anlaşmalar yapılmış, şu kadar zararı geçmeyeceğiz demişsin. Uçak anonsları yapılmadan gidip 7-8 milyon euro transfere harcıyorsunuz. İş hayatında böyle kandırıkçılık yapmak pek hoş değil.

Adnan Öztürk: Adnan Polat Belyerbeyi'ni kimseye sormadan 250 bin dolara sattı
"Ünal Aysal'ın geri dönmesi Galatasaray'ın kötü anlama gelir". Konuşmasını ben duymadım ama Başkan adayı olabilirim gibi açıklamaları var sanırım. Olabilir tabi başkan adayı olmak serbesttir. Olabilir ama tartışılır. Bu kez konuşmalarını ciddiye alıp tartışırız. Mesela bugün bir büyüğümüzle konuştum. Ünal Aysal demişki "mağazacılığın satışını iptal etmeseydik Uefa'dan ceza almazdık". Şimdi sorarlar Mağazacılık A.Ş'ye 160 milyon TL fiyat biçip kulübün kendi kendisine satıyorsun. Kulübün genel kurulunun bundan haberi yok. Kulübün genel kurulunu toplamamışsın sormamışsın. Aday olacağını söyleyeceği zaman bunların hepsi tek tek konuşulor. Birde şeye yanarım. Adnan Polat döneminde genel kurula sormadan kimse dikkatini bile çekmedi. Biliyorsunuz Beylerbeyi Spor Külübü bizimdi. 250 bin dolara sattı Adnan Polat. Hiç kimseye sormadan, sessiz sedasız. Onun gibi Ünal Aysal'da kimseye sormadan mağazacılık a.ş'yi kulübe kendi kendine satıyor. Burayı karlı gösteriyor. Bir külahı diğer külaha takıyorsun. Uefa'dan cezayı alırsın tabi.

Adnan Öztürk: Net ve dürüst davranırsak taraftar sahip çıkar
Galatasaray'da her anlamda inanılmaz bir durmuşluk var. İlk okuldan başlayın Lisesi, Üniversitesi, Vakfı, kulübü ve taraftarı, enteresan bir şekilde ümitsizlik hakim. Bakın ben şuna çok inanıyorum. Galatasaray'ın gerçek durumunu, Galatasaray'ın gerçek sorunlarını Galatasaray Genel Kurulu'nda net ve dürüst bir şekilde tartışıp Galatasaray'a çizilecek 5 senelik yol haritasında isterseniz Galatasaray taraftarına biz 5 sene böyle yaşacağız, böyle yapmamız gerekiyor. Dürüstçe bunu söylerseniz, taraftar sizi kucaklar. Taraftar sizi kucakladığı zaman inanılmaz sportif başarılara gidecek kadar bir sinerji oluşur. Ama taraftar Gstv'den genel kurulu izlerken maketler, rivalar, Hasnun Galipler, kulüp binaları, aldım verdimleri duyduğu zaman taraftar genel kuruldan uzaklaşmaya başlar. Hiç bir zamanda heyecan olmaz.

Adnan Öztürk: Galatasaray heyecanını kaybetmiş
Genel kurulda kenarda oturmuştum. İnsanlar neredeyse birbirlerine fiziki müdahalede bulunacaklardı. 14 sene şampiyon olmadığımız dönemi hatırlatayım. O zaman en büyük gücümüz birlik ve beraberlikti. Şimdi bu birlik ve beraberlik yok. Bence Galatasaray'ın sorunu 300-500 milyon dolar değil, camia olarak heyecanını kaybetmiş olması. Galatasaray Genel Kurulu'nun yeniden dizayn edilmesi gerekiyor. Ben taraftara açılmasına karşı değilim. Liseliyim bende. Genel anlamda liselilerin de bu duruma karşı olduğunu düşünmüyorum. Biraz ön planda olan isimler var onlar karşı olabilir. Galatasaray'ın tüm Türkiye'ye açılması lazım. Bu da genel kuruldan geçiyor.

Transferi Mourinho engelledi


 
Real Madrid forması giyen Brahim Diaz'ın adı hem Galatasaray, hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş'la anılıyordu. Ancak La Liga temsilcisi, oyuncuyla yeni sözleşme konusunda anlaştı. Bu hamlenin arkasında ise Mourinho var.

08.08.2026 06:25:00
Haber Merkezi
 
 Transferi Mourinho engelledi
 Transferi Mourinho engelledi

Real Madrid'le sözleşmesinin son senesine giren Brahim Diaz'ın adı İstanbul ekipleriyle anılıyordu. Ancak Faslı yıldızla ilgili son kararı Teknik Direktör Mourinho verdi. Portekizli çalıştırıcı, yönetimle görüşme yaparak Diaz'ın mukavelesinin uzatılmasını istedi. 27 yaşındaki futbolcuyla kişisel şartlarda anlaşma sağlandı. Diaz'ın yeni sözleşmesi 30 Haziran 2029'a kadar sürecek. Ayrıca kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunacak (çift taraflı). Aslında işlerin bu noktaya geleceği daha önceden belliydi. Çünkü Faslı oyuncu, Madrid'de kalmak istiyordu.

İstanbul ekipleri ise şu anda mecburen farklı adreslere yöneldi. Mourinho'nun kararı olmasaydı, Diaz satılacaktı. Ve oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de biteceği için transfer daha uygun şartlarda tamamlanabilirdi. Bu dosya şu anda Türkiye açısından kapanmış gibi gözüküyor.

Erzurumspor FK, Festy Ebosele ile anlaşmasına vardı

Erzurumspor FK, son olarak Başakşehir forması giyen İrlandalı sağ bek Festy Oseiwe Ebosele ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı

08.08.2026 00:29:00
İhlas Haber Ajansı
 
Erzurumspor FK, Festy Ebosele ile anlaşmasına vardı
Erzurumspor FK, Festy Ebosele ile anlaşmasına vardı
Erzurumspor FK, son olarak Başakşehir forması giyen İrlandalı sağ bek Festy Oseiwe Ebosele ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

Erzurumspor FK, 2026-2027 sezonu kadro planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip, 24 yaşındaki İrlandalı sağ bek Festy Oseiwe Ebosele ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

Erzurumspor FK'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Başakşehir forması giyen profesyonel futbolcu Festy Oseiwe Ebosele ile prensip anlaşmasına varmıştır. Festy Oseiwe Ebosele'nin Erzurum'a gelişinin ardından gerçekleştirilecek sağlık kontrolleri sonrasında kendisiyle resmî sözleşme imzalanacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kariyerinde daha önce Derby County, Udinese, Watford ve Başakşehir formaları giyen Ebosele, İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımı'nda da görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezon Başakşehir formasıyla lig ve kupa olmak üzere 20 maçta kadroya giren Ebosele, 11 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı. İrlandalı futbolcu, sezonu 1 golle tamamlarken 3 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.

Kayserispor'a müjde

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, transfer yasağına esas teşkil eden dosyalara ilişkin sürecin tamamladığını söyleyerek, "Kulübümüz transfer yasağı resmen kalkmıştır" dedi

07.08.2026 19:20:00
İhlas Haber Ajansı
 
Kayserispor'a müjde
Kayserispor'a müjde
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, transfer yasağına esas teşkil eden dosyalara ilişkin sürecin tamamladığını söyleyerek, "Kulübümüz transfer yasağı resmen kalkmıştır" dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın transfer yasağının kalkmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:



"Kulübümüz hakkında FIFA tarafından geçmiş dönem borçlarına ilişkin uygulanan geçici transfer yasağına konu olan tüm yükümlülükler kulübümüzce yerine getirilmiştir. Söz konusu transfer yasağına esas teşkil eden FIFA nezdindeki tüm dosyalara ilişkin süreçler tamamlanmış olup, kulübümüzün transfer yasağı resmen kaldırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Altay Bayındır, Celta Vigo'da

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı

07.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 28 yaşındaki eldivenin 2026/27 sezonu sonuna kadar kiralık olarak İspanyol ekibinin formasını giyeceği belirtildi.

İngiliz devi Manchester United, transferi sosyal medya hesaplarından "Altay'a yeni macerasında başarılar dileriz" ifadeleriyle duyurdu. Transferi resmileştiren Celta Vigo ise sosyal medya üzerinden Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı fenomen Bilal Göregen'in yer aldığı yaratıcı bir tanıtım videosu paylaştı. İspanyol ekibi paylaşımında, "Vigo'dan selamlar, Türk kardeşlerim" mesajına yer vererek milli file bekçisine "Hoş geldin" dedi.

Yapılan anlaşmaya göre Altay Bayındır, sezon sonuna kadar kiralık olarak İspanya'da forma giyecek. Sözleşmede yer alan satın alma opsiyon bedeli ise 4 milyon Euro olarak belirlendi.

Bu bedel, milli kalecinin sahaya çıkacağı maç sayısına bağlı olarak yukarı yönlü değişiklik gösterebilecek. Diğer yandan, 2023 yılında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay'ın sözleşmesindeki madde gereği, Celta Vigo'nun satın alma opsiyonunu kullanması durumunda sarı-lacivertli kulüp bu bedel üzerinden yüzde 20 pay, yani 800 bin Euro elde edecek.

Teknik direktör Claudio Giraldez yönetimindeki Celta Vigo, geçtiğimiz sezonu La Liga'da 6. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı. Düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen tecrübeli kalecinin, İspanyol ekibinin İtalya'daki sezon öncesi hazırlık kampına doğrudan katılacağı; Sassuolo ve Napoli ile oynanacak hazırlık maçlarında kadroda yer alacağı bildirildi.

Paris Saint-Germain ile Aston Villa Süper Kupa için karşı karşıya

Geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Aston Villa, 12 Ağustos Çarşamba günü UEFA Süper Kupa'yı kazanabilmek için karşıya karşıya gelecek

07.08.2026 10:46:00
İhlas Haber Ajansı
 
Paris Saint-Germain ile Aston Villa Süper Kupa için karşı karşıya
Paris Saint-Germain ile Aston Villa Süper Kupa için karşı karşıya
Geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Aston Villa, 12 Ağustos Çarşamba günü UEFA Süper Kupa'yı kazanabilmek için karşıya karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zafere uzanan Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldıran İngiliz takımı Aston Villa, 2026 UEFA Süper Kupa finalinde mücadele edecek.

Almanya'nın Salzburg kentindeki Salzburg Stadyumu'nda 12 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak müsabaka TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Salah'ın resmi fiyatı açıklandı

Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir

06.08.2026 17:05:00
İhlas Haber Ajansı
 
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Anlaşma kapsamında oyuncuya ayrıca, her bir futbol sezonu için şarta bağlı bonuslar ödenecektir. Yine oyuncu ile yapılan imaj hakları sözleşmesi kapsamında, mağazacılık şirketimizde 'Mohamed Salah' özelinde satılacak ürünlerden oyuncuya %20 pay verilecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, oyuncuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.

Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

06.08.2026 16:53:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, Piast Gliwice'de top koşturan Polonyalı savunmacı Igor Drapinski'yi 2031 yılına kadar renklerine bağladı. 22 yaşındaki futbolcu, 2025-2026 sezonunda Piast Gliwice formasıyla çıktığı 30 resmi karşılaşmada 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İmza töreni, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Igor Drapinski'ye büyük Samsunspor ailemize hoş geldin diyor, şanlı kırmızı-beyazlı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Futbol kariyerine Wisla Plock'ta başlayan Drapinski, Polonya alt yaş milli takımlarında da forma giymesinin yanı sıra ülkesinin A Milli Takımı geniş kadro havuzunda da yer alıyor.
Igor Drapinski, bu sezon Antoine Sekongo, Elliot Watt, Bilal Beyazıt, Samed Onur ve Fatih Kaya'nın ardından Samsunspor'un 6. transferi oldu.

Trabzon'da Salah çılgınlığı

Trabzonspor'un yeni transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah bugün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a geldi

05.08.2026 21:55:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzon'da Salah çılgınlığı
Trabzon'da Salah çılgınlığı
Trabzonspor'un yeni transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah bugün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a geldi.

Mısırlı yıldızın şehre gelişinde karşılamak üzere binlerce taraftar Trabzon Havalimanı'na akın ederken, bordo-mavili taraftarlar kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte Muhammed Salah, havalimanı VIP salonu bölümünden taraftarların bulunduğu bölüme giderek onlarla buluştu.



Ardından Muhammet Salah, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Gördüğü ilgi karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Mısırlı oyuncu, "Bu inanılmaz ortamda bulunmaktan çok mutluyum. 25 bin kişi var burada. Duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Daha önce böyle bir şey inanın yaşadım mı ben de hatırlamıyorum. Böylesine bir sevgiyi ve ilgiyi görmek beni çok mutlu ediyor. Ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise taraftarlara teşekkür ederek "Dünya yıldızı nasıl karşılanır, taraftarımız herkese gösterdi" ifadelerini kullandı.

Göztepe, transferde gaza bastı

Göztepe, son olarak Bodrum FK forması giyen Gökdeniz Bayrakdar'ı kadrosuna katarak yeni sezon öncesindeki altıncı transferini gerçekleştirdi

05.08.2026 11:57:00
İhlas Haber Ajansı
 
Göztepe, transferde gaza bastı
Göztepe, transferde gaza bastı
Göztepe, son olarak Bodrum FK forması giyen Gökdeniz Bayrakdar'ı kadrosuna katarak yeni sezon öncesindeki altıncı transferini gerçekleştirdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yaz transfer dönemine 23 yaşındaki golcü Sinclair Armstrong'u kadrosuna katarak başlayan sarı-kırmızılılar, ikinci forvet takviyesini ise Andre Henrique ile yaptı. Orta saha rotasyonunu Alex Matos transferiyle güçlendiren İzmir ekibi, savunma hattına Noah Sonko Sundberg'i dahil ederken, kaleyi de Luka Gugeshashvili'ye emanet etti.



Sarı-kırmızılılar, son olarak Bodrum FK'den Gökdeniz Bayrakdar'ı renklerine bağladığını açıklayarak yaz transfer dönemindeki altıncı takviyesini gerçekleştirdi. Böylece kadrosuna altı yeni isim kazandıran Göztepe, transfer çalışmalarını sürdürürken, önümüzdeki günlerde birkaç yeni ismi daha renklerine katması bekleniyor.

Ayrılıklar yaşanabilir



Yaz transfer döneminde kadrosuna 6 yeni isim katan Göztepe'de ayrılıklar da yaşanabilir. Sarı-kırmızılı ekipte Dennis, Juan ve Arda Okan'a birçok kulübün ilgi gösterdiği öğrenilirken, yönetimin de uygun teklifler gelmesi halinde oyuncuların satışına sıcak baktığı belirtildi.



İzmir temsilcisinin, bu futbolcuların takımdan ayrılması durumunda ise yerlerini aynı seviyede transferlerle doldurmayı planladığı ifade edildi.

Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi

Trabzonspor'un İngiltere'nin Liverpool takımından transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah özel uçakla İstanbul'a geliyor

05.08.2026 11:26:00
İhlas Haber Ajansı
 
Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi
Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi
Trabzonspor'un İngiltere'nin Liverpool takımından transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah özel uçakla İstanbul'a geliyor. 34 yaşındaki futbolcu bordo-mavili formayı sırtına ilk kez giyerek poz verdi.

Trabzonspor Kulübü'nün kendisine gönderdiği özel uçakla tatilini geçirdiği Yunanistan'dan yola çıkan Mısırlı yıldız, uçakta bordo-mavili formayı sırtına geçirdi.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde 61 numaralı formayı giyen Salah, "Trabzon hazır mısın' Çok yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.