logo
19 EYLÜL 2026

İsmail Kartal Aziz Yıldırım’a kendisini böyle affettirecek

Fenerbahçe'de bugünün gündem maddelerinden birisi çift santrfordu

19.09.2026 17:08:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal Aziz Yıldırım’a kendisini böyle affettirecek
İsmail Kartal Aziz Yıldırım’a kendisini böyle affettirecek
İsmail Kartal, hem Aziz Yıldırım'ı memnun etmek için Eyüpspor maçını fırsat bildi hem Lukaku'yu sahaya sürecek hem Vedat Muriqi'den vazgeçmeyecek hem Asensio'yu 11'e koyacak hem de Kerem'i yedek kulübesine gönderecek.

Tam da Aziz Yıldırım'ın istediği gibi çift santrforlu ve Asensio'lu kadroyu ligin en zayıf takımı Eyüpspor karşısında deneyecek.







Fenerbahçe'de bugünün gündem maddelerinden birisi çift santrfordu… Kulağa ilk başta Vedat Muriqi ve Romelu Lukaku'nun aynı anda sahada olduğu hücum hattı "çılgın" gibi gelse de ihtimaller düşünüldüğünde denenecek maç varsa bu maç ligin en zayıf takımı Eyüpspor'a karşı denenmeli şeklinde bir fikir ortaya çıktı.






Hafta içinde Kartal'ın birden fazla idmanda Muriqi ve Lukaku'yu denediği, "as takım" için kurduğu 11 ve oluşturduğu sistem oldukça dikkat çekti.






Kartal, Lukaku-Muriqi ikilisiyle çift santrforlu kurguda fiziksel üstünlüğü ve ceza sahası dominasyonunu ön plana çıkaracağı en mantıklı sistemi dinamik 4-2-2-2 olarak öne çıkardı idmanlarda. Bu sayede Aziz Yıldırım'ın kendisinden oynatmasını istediği Asensio'ya da yer bulabildi, Kerem'i de kenara çekebildi.

Ederson
Semedo, Škriniar, Nathan Aké, Brown
Kanté, Guendouzi
Greenwood, Asensio
Lukaku, Muriqi







İki fizikli ve pivot özellikli santrforu sahaya sürerken orta sahanın savunma geçişlerini sağlam tutmak kritik önem taşıyacak. Kanté'nin bitmek tükenmek bilmeyen hareketliliği ve Guendouzi'nin sertliği, orta sahayı rakipten tamamen izole etmek üzerine kurulu olacak. Guendouzi ayrıca geriden oyun kurma görevini üstlenecek.






Geleneksel çizgide bekleyen kanatlar yerine, Asensio ve Greenwood iç koridorlara kat ederek oyun kurucu role geçecekler. Asensio ceza sahası dışından şut ve kilit pas opsiyonu sunarken, Greenwood eksiltme yeteneğiyle Lukaku ve Muriqi için alan yaratacak.






Muriqi bu sistemde bağlantı santrforu olacak. Derine gelip stoperleri üzerine çekecek; sırtı dönük topla buluşup kenarlara veya Asensio ile Greenwood ikilisine alan açacak. Topsuz koşularda arka direk koşularını yapacak.






Lukaku ise bitirici ve derin santrfor olacak... Stoperlerle fiziksel temasa girip ceza sahası merkezini işgal edecek. Muriqi'in indirdiği ikinci toplarda veya stoper arkasına atılan koşularda doğrudan kaleyi hedefleyecek.

Galatasaray Sane'yi satıp onu alacak

Galatasaray'da Leroy Sane'nin kış döneminde satılma ihtimali var.

19.09.2026 17:02:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Sane'yi satıp onu alacak
Galatasaray Sane'yi satıp onu alacak
Galatasaray'da Leroy Sane'nin kış döneminde satılma ihtimali var... Sarı-Kırmızılılar'ın olası ayrılıkta belirlediği alternatiflerden birinin Real Madrid forması giyen Rodrygo olduğu konuşuluyor!






Leroy Sane, sezona hiç iyi başlamadı. Forma süreleri düştü. Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosuna da davet edilmedi. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray'la 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Bu arada bazı İngiliz ve Suudi Arabistan ekipleri, 1.83 boyundaki futbolcunun durumunu takip ediyor.






SAKATLIĞI BULUNUYOR

İyi bir teklif gelmesi durumunda Sane'nin satılması bekleniyor. Ve onun yerine düşünülen isimlerden biri; Real Madrid forması giyen Rodrygo...







Brezilyalı yıldızın şu anda sakatlık sorunu var. Ekim başında hazır hale geleceği düşünülüyor. Fakat sonrasında da fazla şans bulması beklenmiyor.






KİRALAMA ÖNERİSİ

Galatasaray, Rodrygo'nun sakatlık sonrasındaki durumunu yakından takip edecek. Real Madrid'e kiralama teklifi sunulacağı konuşuluyor. İspanyol devi de 25 yaşındaki futbolcunun maç ritmini yeniden yakalaması için kiralama önerilerine sıcak bakıyor. Ancak sağ kanat takviyesinin yapılabilmesi için Leroy Sane'nin satılması şart... Alman yıldız kalırsa, herhangi bir girişim yapılmayacak.

Oğuz Çetin ve Aziz Yıldırım arasında neler yaşandı?

Fenerbahçe'de bugün sürpriz bir "Oğuz Çetin görevden alınacak" gündemi ortaya çıktı

19.09.2026 16:46:00
Haber Merkezi
 
Oğuz Çetin ve Aziz Yıldırım arasında neler yaşandı?
Oğuz Çetin ve Aziz Yıldırım arasında neler yaşandı?
Oğuz Çetin kovulmadı... Ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Kovulmasından çok ya yanına bir yardımcı ya üstüne futbolcular, yönetim ve İsmail Kartal'la bağlantı sağlayacak bir yöneticinin Samandıra'ya geçmesi gündemde.

Zaten daha önce 'Soyunma odasına giren, taktik veren bir başkan profili, hocanın ve futbolcunun otoritesini bitirir.' diyen Çetin'in Aziz Yıldırım'la çalışmayı nasıl kabul ettiği de bir başka soru işareti.







Fenerbahçe'de bugün sürpriz bir "Oğuz Çetin görevden alınacak" gündemi ortaya çıktı… Ancak bu iddianın altının boş olduğu, herhangi bir ayrılığın gündemde olmadığı bildirildi. Ancak "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" gibi de bir durum var...






Başkan Aziz Yıldırım, Çetin'den memnun değil. Çetin şu anda ne İsmail Kartal'la futbolcular arasında ne de yönetimle İsmail Kartal ve futbolcular arasında bir bağlantı noktası olmayı başarabildi.






Ancak bu zaten beklenen bir durumdu... Özellikle İsmail Kartal'ın döndürülmesi konusunda Çetin'e bir rol biçildi. Ancak Başkan Yıldırım, Çetin'in yanında Cihan Kamer'i de görevlendirdi.

Şu anda Çetin'in görevden alınması gibi bir durum yok ama yanına bir yardımcı atanması ya da bir yöneticinin Çetin'in yapamadığı bağlantı görevini üstlenmesi planlanıyor.







Aslında Yıldırım'ı tanıyanlar Çetin'in göreve nasıl getirildiğini hâlâ sorguluyor. Çünkü Çetin, önceki yıllarda Aziz Yıldırım hakkında çok ağır ithamlarda bulunmuştu:

"Dünya değişiyor, futbol değişiyor ama Aziz Yıldırım'ın yöntemleri 1990'larda kaldı. Değişime direndiği ve her şeyi kavgayla çözmeye çalıştığı için camia ondan yoruldu ve uzaklaştı."







O dönemde yine "Aziz Yıldırım, yanında olan insanları bir süre sonra düşmanlaştırmakla meşhurdur." diyen ve "Soyunma odasına giren, taktik veren bir başkan profili, hocanın ve futbolcunun otoritesini bitirir." diyerek eleştirdiği Yıldırım'la çalışması da Oğuz Çetin'i tanıyanları şaşırtmıştı.

Vlahovic'in Beşiktaş'taki varlığı yeter! Gol atmasa da olur

Beşiktaş, Marsilya'yı 4-1 mağlup ederken Vlahovic gol sevinci yaşayamamıştı. Ancak istatistiklere bakıldığında 26 yaşındaki yıldızın etkileyici performansı ortaya çıkıyor

19.09.2026 15:50:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic'in Beşiktaş'taki varlığı yeter! Gol atmasa da olur
Vlahovic'in Beşiktaş'taki varlığı yeter! Gol atmasa da olur
4-1 biten Beşiktaş-Marsilya karşılaşmasını izlemeyen biri, Vlahovic'in gol attığını düşünebilirdi. Ancak 1.90 boyundaki forvet gol veya asist katkısında bulunamadı. Buna rağmen sahadaki varlığı, Siyah-Beyazlılar adına büyük bir güçtü. Marsilya savunması, ona yoğunlaştığı için takım arkadaşları boşluklar buldu.






İŞTE O RAKAMLAR

Marsilya sınavında Vlahovic'in şu 3 istatistikteki etkisi, bazı şeyleri ortaya koyuyordu:

İkili mücadele: 4/6
Uzun top: 4/4
Kilit pas: 3






Sırp yıldız, hücum organizasyonlarında belirleyici unsurlardan biriydi. Tribünlerden de alkış aldı. Paslarıyla Marsilya'nın başını ağrıttı.






BÜYÜK AİDİYET

Dusan Vlahovic, Juventus'la mukavelesi bittikten sonra boşa çıkmıştı. Uzun uğraşların ardından bedelsiz şekilde Beşiktaş'a geldi. Kısa süre içinde takıma aidiyetiyle ön plana çıktı. Teknik Direktör Italiano, onu hemen ilk 11'e koymadı. Doğru zamanı bekledi ve istediğini aldı.

Fenerbahçe transferde rotayı Nagida'ya kırdı

Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin satışı bekleniyor. Archie Brown'a da talipler var. Sarı-Lacivertliler'in şu anda Mahamadou Nagida'yı takip etmeye başladığı öğrenildi

19.09.2026 15:20:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe transferde rotayı Nagida'ya kırdı
Fenerbahçe transferde rotayı Nagida'ya kırdı
Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin sakatlık sonrasında satışı bekleniyor. Archie Brown'a da talipler var. Sarı-Lacivertliler'in şu anda Rennes Kulübü'nün sol beki Mahamadou Nagida'yı takip etmeye başladığı iddia edildi.






Jayden Oosterwolde'nin Roma'ya transferi sağlık sorunları sebebiyle son anda iptal olmuştu. Hollandalı savunmacı ameliyat edildi. Aralık ayına kadar da yok... 25 yaşındaki futbolcunun ara transferde satılması bekleniyor. Roma Kulübü büyük ihtimalle kış döneminde tekrar devreye girecek.






İYİ TEKLİF GELİRSE

Bu arada Archie Brown konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz sol bekle bazı Premier Lig takımları ilgileniyor. Fenerbahçe Yönetimi, iyi bir teklif gelmesi durumunda satışa izin verecek. Bu durumda hem Oosterwolde (sol bek ve stoperde görev yapabiliyor) hem de Brown gitmiş olacak.






CİDDİ BİR BÜTÇE

Sarı-Lacivertliler'in, "önlem planı" kapsamında Mahamadou Nagida'yı gündemine aldığı öğrenildi. Rennes Kulübü'nde forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç yabancı" kriterini karşılıyor. Kamerunlu oyuncu, sezona iyi bir giriş yaptı. Fenerbahçe'nin olası transfer konusunda ciddi bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Beşiktaş misafirlere çok acımasız

Beşiktaş bu sezon iç sahada oynadığı bütün resmi karşılaşmaları kazandı. Kartal'ın son kurbanı, Ligue 1 temsilcisi Marsilya oldu! Taraftarlar da takımın performansından son derece memnun...
 

19.09.2026 15:20:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş misafirlere çok acımasız
Beşiktaş misafirlere çok acımasız
Beşiktaş, bu sezon ligde ve Avrupa'daki tüm iç saha sınavlarından galibiyetle ayrıldı:

1-0 Midtjylland
1-0 Hradec Kralove
1-0 Eyüpspor
3-0 Kauno Zalgiris
6-2 Çorum FK
3-0 Erzurumspor
4-1 Marsilya

Kartal, Avrupa Ligi'nin grup aşamasına 4-1'lik Marsilya zaferiyle başlayarak iyi gidişatını sürdürdü.






AĞIRLIĞINI HİSSETTİRİYOR

Özellikle son yıllarda Beşiktaş şampiyonluk yarışlarına çok erken havlu atıyordu. Benzer durum, Avrupa kulvarında da yaşanıyordu. Yeni sezonda, yenilenen takımla birlikte her şey değişmiş gibi gözüküyor. Teknik Direktör Italiano, kısa sürede hem camianın hem de tribünlerin desteğini aldı.






RÜZGARI TAŞIMAK

Beşiktaş pazar günü Süper Lig'de Amed deplasmanına çıkacak. Siyah-Beyazlılar bu maçı da kazanarak milli araya tamamen çoşkulu şekilde girmek istiyor. Birçok isim, milli takımlarına davet edildi. Teknik Direktör Italiano ise burada kalan oyuncularıyla daha yakından ilgilenme fırsatını bulacak.






Olaitan'ın fiyatı uçtu: İngilizler 100 milyon euroya çıktı

Beşiktaş'ın Beninli orta saha oyuncusu Junior Olaitan, 4-1'lik Marsilya maçına da 2 asistiyle damgasını vurdu. 24 yaşındaki futbolcuya benzer profili taşıyan isimlere Premier Lig'de 80-100 milyon euro civarında bonservis ödeniyor!

19.09.2026 15:02:00
Haber Merkezi
 
Olaitan'ın fiyatı uçtu: İngilizler 100 milyon euroya çıktı
Olaitan'ın fiyatı uçtu: İngilizler 100 milyon euroya çıktı
Beşiktaş, 2026'nın Şubat ayında Göztepe'ye 5 milyon euro ödeyerek Junior Olaitan'ı kadrosuna katmıştı (+1 milyonluk bonus mevcut). Beninli merkez orta sahayla 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu da var (çift taraflı). Bu arada Göztepe sonraki satıştan %20'lik pay hakkına sahip.






SERGEN YALÇIN SÖYLEMİŞTİ

Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın, kısa süre önce 24 yaşındaki futbolcunun 850 bin euro maaş aldığını açıklamıştı. Junior Olaitan, sezona fırtına gibi girdi:

Avrupa Ligi Elemeleri: 6 maç, 2 asist
Avrupa Ligi: 1 maç, 2 asist
Süper Lig: 5 maç, 2 asist






RAHATLIKLA FAZLASI OLURDU

Olaitan'ın asist katkısı etkileyici... Ancak takım arkadaşları onun bazı paslarını değerlendirebilseydi, istatistik tablosu farklı bir boyuta taşınabilirdi. Junior Olaitan tarzındaki orta saha oyuncularına İngiltere'de 80-100 milyon euro arasında bonservisler ödeniyor (bazen üstüne de çıkılıyor). Açık konuşmak gerekirse, Kartal tam bir fiyat-performans canavarına sahip...






Orkun Kökçü futbolu Beşiktaş'ta bırakacak

Futbolda hukuken 'ömür boyu sözleşme' modeli yok... FIFA kuralları gereği sözleşmeler en fazla 5 yıllık (opsiyonlarla uzatılabilir) olarak imzalanıyor. Ancak Başkan Serdal Adalı'nın, çok sevdiği Orkun Kökçü'ye sembolik olarak 'ömür boyu' niteliğinde bir vizyon projesi ve uzun vadeli bir taahhüt sunması gündeme geldi.
 

19.09.2026 14:56:00
Haber Merkezi
 
Orkun Kökçü futbolu Beşiktaş'ta bırakacak
Orkun Kökçü futbolu Beşiktaş'ta bırakacak
Beşiktaş Kaptanı Orkun Kökçü'nün Oksijen TV'ye verdiği röportaj sonrasında Başkan Serdal Adalı harekete geçti... Kaptana ömür boyu sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.






"Başka bir hedefim kalmadı" ve "beş büyük lige sıçrama yapma amacını bıraktım" ifadeleri ile Orkun, transfer ihtirasını geride bıraktığını itiraf etmiş oldu.






JÜBİLE GARANTİLİ

Düşünülen sözleşme 5 yıl + 5 yıl opsiyonlu... FIFA limitleri dahilinde 5 yıllık ana sözleşme ve performans şartı olmaksızın otomatik uzama opsiyonları eklenecek. Aktif futbol kariyerini Beşiktaş'ta noktalaması durumunda özel bir jübile organizasyonu garantisi verilecek.






FUTBOL SONRASI ÖZEL GÖREV

Sözleşmeye, futbolu bıraktıktan sonra kulüp bünyesinde (örneğin Sportif Direktör, Altyapı Direktörü veya Kulüp Elçisi) görev almasını sağlayacak ön protokol maddeleri konulacak.

Ancak Avrupa'ya gidiş kapısını tamamen kapatmamak adına "serbest kalma maddesi" koyulacak. Bu şekilde Orkun bir gün olur da ayrılmak isterse kendisine jest yapılmış olacak.

İşte Reis'in Trabzonspor'daki en büyük önceliği

Thomas Reis'in etkisiyle Trabzonspor, Galatasaray maçında savunma disiplinini ön planda tutan, fiziksel mücadeleden kaçınmayan, kompakt kalmaya çalışan ve yakaladığı geçiş fırsatları ile duran topları etkili kullanmak isteyen dirençli bir takım olacak. En azından Alman teknik adam basın toplantısında bunun izlenimlerini bize net şekilde gösterdi.

18.09.2026 14:50:00
Haber Merkezi
 
İşte Reis'in Trabzonspor'daki en büyük önceliği
İşte Reis'in Trabzonspor'daki en büyük önceliği
Thomas Reis'in dün düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamalar, Trabzonspor'un önümüzdeki dönemde nasıl bir kimliğe bürüneceğine ve hafta sonundaki Galatasaray derbisinde taraftarları nasıl bir karşılaşmanın beklediğine dair son derece net ipuçları verdi.






Reis'in "Az laf çok iş" felsefesi, saha dışı polemiklerden uzak durup tamamen performansa odaklanacağını gösterdi. "Önce savunma sonra hücum" vurgusu, takıma ilk etapta defansif disiplin ve organizasyon kazandıracağına işaret etti. Zaman dar olduğu için önceliği kalesini kapatmaya verecek gibi. Galatasaray'ı Trabzon deplasmanında sürpriz şekilde kapanan bir takım bekleyecek gibi duruyor.






Ancak bunun yanında kadrodaki kilit isimlerin başında gelen Salah'ı yormadan, verimli kullanmak ana hedefler arasında. Salah'a savunmada aşırı yük bindirmeyip hücumda serbestlik vererek yaratıcılığından faydalanmayı planlıyor. Bir bakıma Trabzonspor'un hücum yükü Salah'ın üzerinde olacak.






Taktiksel yerleşimin zaman alacağını kabul eden Reis; disiplin, mücadele gücü ve yüksek tempo konularında taviz vermeyeceğini itiraf etti. Trabzon insanının karakterine atıfta bulunarak hırslı ve son ana kadar savaşan bir takım vaat etti.

Galatasaray'a Arap paraları yağacak

Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Alalshikh’in Galatasaray sevgisi ve Dursun Özbek’in daveti, sarı-kırmızılı kulüp için dev bir finansal kapı aralamak üzere. Sponsorluklardan özel turnuvalara kadar Suudi sermayesinin sarı-kırmızılı kulübe olası ekonomik dönüşleri, bir anda milyonlarca dolarlık bir pazar sağlayabilir

18.09.2026 12:58:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a Arap paraları yağacak
Galatasaray'a Arap paraları yağacak
İspanya Süper Kupa Finali, 6 Şubat 2027'de Ali Sami Yen RAMS Park'ta oynanacak. Finallerle ilgili bugün yapılan basın toplantısına damga vuran gelişme ise Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Alalshikh'in, "Üç büyüklerin burada olması güzel. Diğer kulüplerin hoşuna gitmeyecek fakat özellikle Galatasaray'a başarılar diliyorum." sözleri oldu.






Bu sözler üzerine Dursun Özbek'ten, "Turki Alalshikh'in sıkı, çok hasta, fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu öğrendim. Kendisiyle konuştuk. Kulübümüze davet ettim, gelecek." açıklaması geldi.






Alalshikh'in Galatasaray'a yönelik bu açık ilgisi ve Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile kurulan doğrudan temas, ekonomik açıdan yüksek potansiyele sahip çeşitli fırsatlar yaratabilir. Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi'nin (GEA) bütçesi ve küresel spordaki yatırımları göz önüne alındığında, bu ilişkinin olası finansal dönüşleri Galatasaray'ı uçurabilir.






Riyad Sezonu, Visit Saudi veya NEOM gibi Suudi devlet destekli markaların forma, kol veya stadyum ismi sponsorluklarına dahil olmasıyla kulübe ciddi bir döviz girdisi sağlanabilir. Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesine yönelik özel bölgesel sponsorluk anlaşmaları yapılabilir.






Suudi Arabistan'da düzenlenecek özel turnuvalara veya sezon öncesi/ortası kamp organizasyonlarına davet edilerek yüksek katılım ücreti elde edilebilir. GEA kapsamındaki spor etkinliklerinde Galatasaray'ın yer alması, yayın hakları ve maç başı ödemelerle doğrudan gelir yaratır.

İsmail Kartal'ın kaderi bu hafta belli olabilir

Okan Buruk ve Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında alacağı sonuç, Fenerbahçe'nin Eyüpspor maçına çıkacağı psikolojik atmosferi direkt belirleyecek. Sarı-lacivertliler için önlerindeki iki maçlık süreç, sezonun kaderini çizecek derecede kritik bir eşik niteliğinde

18.09.2026 12:38:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın kaderi bu hafta belli olabilir
İsmail Kartal'ın kaderi bu hafta belli olabilir
Fenerbahçe'de neler oluyor?.. Beşiktaş maçında alınan yenilgiden ve AS Roma maçından sonra İsmail Kartal'ın istifasından sonra ortaya çıkan Aziz Yıldırım, Gaziantep beraberliğinin ardından sessiz kaldı. Ama nedense kendisi bizzat açıklama yapmak yerine sosyal medyada Feridun Niğdelioğlu üzerinden "Sezon sonu bırakıyorum" diyerek klasik bir 'takıma kredi kazandırma' hamlesi yaptı.






FENERBAHÇE İÇİN ÇOK KRİTİK HAFTA

Şu an büyük bir sessizlik var... Sanki fırtına öncesi sessizlik durumu hâkim. Fenerbahçe'nin en büyük şansı, Galatasaray'ın yarın (cumartesi günü) Trabzon deplasmanına çıkacak olması; ardından da düşmesine kesin gözüyle bakılan Eyüpspor karşılaşması.






GALATASARAY TRABZONSPOR'U YENERSE

Galatasaray, Trabzon'da puan kaybeder ve Fenerbahçe de Eyüp'ü yenerse, Rizespor maçına kadar ortalık durulur. Ancak aksi bir durumda işler karışır. Zaten Galatasaray, Trabzon'u yenerse Fenerbahçeli futbolcular Eyüpspor maçına adeta ayakları titreyerek çıkar. İlk top kaybında tribünler ağır tepki verir; puan kaybı ise pek çok olaya gebe kalır.






AZİZ YILDIRIM YÖNETİMİ TARTIŞILIR

Sadece saha içindeki krizi derinleştirmekle kalmaz, Aziz Yıldırım yönetiminin idari olarak da tamamen sorgulanmasına yol açar.






İSMAİL KARTAL BU SEFER KESİN PES EDER

Daha önce "Bir daha geri dönmemek kaydıyla" deyip Aziz Yıldırım'ın baskısıyla göreve devam eden İsmail Kartal, kötü bir sonuç ve ağır tribün tepkisi durumunda bu kez yönetimin baskısını da dinlemeyerek görevi kesin olarak bırakabilir.






ERKEN KONGRE SESLERİ

Aziz Yıldırım'ın yönetim kanadı üzerinden servis ettiği "Sezon sonu gidiyorum" hamlesi, takımı korumaktan ziyade taraftarın tepkisini erken bir kongre talebine dönüştürebilir. Olası bir puan kaybında camia, "Sezon sonunu bekleme, hemen kongre kararı al" baskısı dahi yapmaya başlar.






FUTBOLCULARIN MOTİVASYONU DİBE VURUR

Yönetimin ve teknik heyetin mevcudiyetinin tartışıldığı bir ortamda futbolcuların motivasyonu tamamen dibe vurur. Kötü gidişat, Şampiyonlar Ligi ve lig maratonu öncesinde takımdaki birlik duygusunu tamamen koparabilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.