logo
23 NİSAN 2024

"İspat etsinler, kendimi asacağım"

Başkanlığı döneminde yapılan transferlerde menajerlere fazla ücretlerin verildiğine dair iddialara cevap veren eski Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "İspat etsinler, Kale Kapısı'nda kendimi asacağım" dedi
04.07.2017 00:00:00
Başkanlığı döneminde yapılan transferlerde menajerlere fazla ücretlerin verildiğine dair iddialara cevap veren eski Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "İspat etsinler, Kale Kapısı'nda kendimi asacağım" dedi.
"YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"
Eski yönetim olarak bıraktıkları takımla başarılı bir sezon geçiren ve geçtiğimiz haftalarda Menez'i Antalyaspor'a kazandırarak, Avrupa'ya koşacak olan bir Antalyaspor oluşturan mevcut başkan ve yönetime teşekkür ederek sözlerine başlayan Eski Başkan Gencer, "3 yıl boyunca başkanlığını yaptığım bu camianın başarısı uğruna her türlü olumsuzluklara göğüs gerdim. Birinci önceliğimiz Antalyaspor olmuştur. Geçtiğimiz hafta ulusal basında spor yazarı olan bir arkadaş, köşe yazısında, sosyal medyada ve radyo programlarında bizzat adımı telaffuz ederek, Büyük Antalyaspor camiasının başarısını gölgelemeye, başarılı geçen sezonu, şampiyonluk hedefini ve yaptığı büyük transferleri konuşmak yerine, tek taraflı, şahsımdan beyan alınmadan, yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.
"BAHSEDİLEN 189 MİLYON TL'LİK RAKAMIN HİÇBİR ŞEKİLDE KARŞILIĞI YOKTUR"
Göreve geldikleri dönem, Antalyaspor'a kim hizmet ettiyse köprü olsa geçmeyeceklerini ifade eden Gencer, "Ayrıca görevi devraldığımız dönem, Haziran ayıydı. Ben bir önceki yönetimden 46 milyon TL borçla devralmıştım. Yine Haziran ayında ise 89 milyon TL (9 milyon TL'si mahsuplaşılacak rakamdır) borçla ise teslim ettim. Bu rakamlarda oynasa oynasa birkaç milyon oynar. Teslim aldığımız ve teslim ettiğimiz bilanço dönemi o günkü güncel ve aynı dönemdir. Bahsedilen 189 milyon TL'lik rakamın hiçbir şekilde karşılığı yoktur, bu rakam tamamen hayal ürünüdür. Teslim aldığımız yönetim ile teslim ettiğimiz yönetim arasındaki fark başkanlar ve yeni başkanının 3 arkadaşı dışında aynı kişilerdir. Teslim aldığımız bin kişilik taraftar sayısını 56 bin Passolig ve 15 bin seyirci ortalaması ile bıraktık. Hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadık. Tam tersine hazine devraldık dedik" diye konuştu.
"BİZİM DÖNEMİMİZDE PERSONELE TOPLAMDA 100 BİN TL MAAŞ VERİLİYORDU"
Antalyaspor'un zarar görmemesi için Antalyaspor AŞ'den Antalyaspor Derneği'ne aktarılan 10 milyon TL'nin nereye harcandığının hesabını sormadıklarını söyleyen Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizden bir önceki yönetimin Antalyaspor'a yaptıkları hizmetlerden ötürü onlara her fırsatta teşekkür ettik. Her ne kadar bir önceki dönemin asbaşkanı Ali Yılmaz'ın futbolculara dağıtılan 20 bin TL'lik primi birçok kez gündeme getirmiş olmasına rağmen, bizim dönemimizde toplamda personele 100 bin TL maaş verilirken, mevcut yönetimin bu rakamı yaklaşık 500 bin TL gibi bir rakama çıkartmasına rağmen ortalama 50 bin TL, büyük maçlarda 100 bin TL'ye çıkan prim ödemelerini mevcut yönetimin tasarrufunda olduğu için bizler bunları asla gündeme getirmedik. Bizim dönemimizde küme düşmüş ve Süper Lig'e çıkmış olmamıza rağmen, devamlı olarak kendi yağımızla kavrulduk."
"KÖŞE YAZARINI, YUSUF ŞİMŞEK İLE İLGİLİ İDDİA ETTİĞİ 450 BİN TL'Yİ İSPAT ETMEYE DAVET EDİYORUM"
3 yılda toplam 25 milyon TL menajerlik ve imza paralarından bahsedildiğini belirten Gültekin Gencer, "Biz aksini hiçbir zaman iddia etmedik. Keşke mevcut yönetimin 1 sezonda verdikleri menajerlik, imza parası ve bonservis ücretlerini de ilgili köşe yazarı ve Antalya basını bilip de yazabilse. İddia edilen menajerlik ve kulüp hesapları ile ilgili hesap veremeyeceğimiz hiçbir konu yoktur. Yusuf Şimşek ile ilgili iddia ettiği 450 bin TL'yi ispat etmeye davet ediyorum. Bunun karşılığında ise Rıza Çalımbay ile ilgili kaç para menajerlik ücreti ödendiğinin de kamuoyu ile paylaşmasını istiyorum. Yekta Kurtuluş'a bonservis parası ödemedik. Aksine Sivasspor'dan 200 bin TL de para aldık. Sivas'ta 700 bin Euro para alan Yekta ile Antalyaspor'da yıllık 2 milyon TL'den anlaşma yaptık. Bizim dönemimizde hiçbir Türk futbolcuya Euro üzerinden sözleşme yapmadık. Oysa Emre Güral'a 750 bin Euro para ödendiği iddia ediliyor. Ben de bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" şeklinde konuştu.
"MENEZ'E 10 MİLYON EURO, 1,5 MİLYON EURO DA MENAJERİNE VERİLDİĞİ SÖYLENİYOR"
Kendi döneminde hiçbir bonservis ücreti, imza parası, transfer ücretinin gizlenmediğini ve açıklandığını söyleyen Gencer, "Dünya devi Samuel Eto'o'yu getirdik. 1 milyon Euro menajer ve avukatları dahil para ödedik. Bonservis parası ödemedik, imza parası ödemedik. Sadece bu yıl sahalarda göremediğimiz Jevtoviç'e 960 bin Euro ve Drole'ye 1 milyon 750 bin Euro bonservis ücreti ödendiği söyleniyor. Bu söylediğim iki futbolcunun getirisi ile Eto'o'nun kıyaslamasını ise kim doğru iş yapmış kamuoyuna bırakıyorum. Son olarak, yeni transfer Menez için toplamda 10 milyon Euro kendisine, 1,5 milyon Euro da menajerine verildiği söyleniyor. Umarım Menez'den de Eto'o gibi fayda sağlarız" dedi.
YAPILAN TRANSFERLERE AÇIKLIK GETİRDİ
Köşe yazarının bahsettiği ve iddia ettiği futbolcular konusuna da açıklık getiren Gencer, "Celustka, Trabzanspor'dan Premier Lig'e 1 milyon Euro'ya transfer oldu. Biz bedelsiz olarak Antalyaspor'a aldık, 550 bin Euro ödeyerek. 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmza ve menajerlik ücreti olarak toplamda 465 bin Euro ödedik ve halen de Celustka, Antalyaspor kadrosunun değişmez adamıdır. Motta, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a geldi. 1.1 milyon Euro ile maç başı 3 yıllık anlaşma yaptı. Biz ise şampiyon takımdan bonservis ödemeden Antalyaspor'u tercih etmesi için menajerlerine toplamda 500 bin Euro ücret ödedik. Futbolcular takımımıza en fazla katkı koyan oyunculardır. Guilherme ve Marko Marin arasında tercih yaptık. Marko Marin'in maliyeti yıllık 2.5 milyonu bulurken Guilherme'in yıl ortalaması 1.2 milyon Euro'yu buluyordu. Biz maliyet artmasın diye Guilherme'yı tercih ettik ve ilk geldiği dönemde de 1.3 milyon Euro bonservis karşılığında satışını yaptık. Satışını yapan menajerlere de 1 Euro dahi ödemedik. Antalyaspor'un kasasına bu transferden ciddi bir para kazandırdık" ifadelerini kullandı.
"BİZDEN SONRA ALINAN OYUNCULARDAN KİMİ SATARLAR DA PARA KAZANIRLAR"
Yeni yönetimin küme düşmüş takımdan 300 bin Euro menajerlik ücreti ile Isaac Promise aldığını dile getiren Gültekin Gencer, "Bunu kimse konuşmuyor. Biz yıldız alınca herkes çamur atıyor. Niye beceriksizliklerini örtmek için Biz Diego'ya 320 bin, Danilo'ya 130 bin, Charles'a 155 bin, Chico'ya 190 bin Euro menajerlik ücretleri verdik. Allah aşkına bunları konuşan var mı? Göndermek isteseler bu oyuncuların tamamından bonservis bedeli alırlar. Bizden sonra alınanlardan kimi satarlar da para kazanırlar. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum" diye konuştu.
"1 YILDIR AKILLARI NEREDEYDİ"
Antalyaspor tarihinin en güçlü kadrosu ve şampiyonluk hedefiyle sezona başladığı bir dönemde, İstanbul basını tarafından bu konuların gündeme getirilmesini manidar bulduğunu belirten Antalyaspor'un Eski Başkanı Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu durum en fazla Antalyaspor'a zarar verecektir. Çünkü Antalyaspor üzerinde kötü bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ayrıca yerel basındaki bazı arkadaşların İstanbul basınında çıkan haberlerden feyz alıp, yaptıkları haberleri de kimlerden talimat alarak yazdıklarını da merak ediyorum. Zira 1 yıldır akılları neredeydi? Şimdi Süper Lig'in yıldızları arasına girmeyi başarmış, kendi kentinin takımının ismini 3 yıl başkanlığını yapmış Gültekin Gencer üzerinden yalan yanlış aslı astarı olmayan iddialarla yıpratmaya çalışanlara, rampa yapanları da Antalyaspor'a ihanet ettiklerini bir kez ifade etmek istiyorum."
"2 VE 3. YILI ÖDEDİĞİMİZİ İSPAT ETSİNLER, KALE KAPISI'NDA KENDİMİ ASACAĞIM"
Yusuf Şimşek'in takımı şampiyon yaptıktan sonra sözleşmesinin 3 yıl sonucunda yıllık 1,5 milyon TL üzerinden uzatılmasıyla ilgili soruya Gencer, "Yusuf'a Süper Lig'de 1,5 milyon TL verdik. Samet Aybaba bizde o zaman 1.8 milyon TL alıyordu. Beşiktaş'tan 1,75 milyon TL alıyordu. O paranın 300 bin TL'sini Beşiktaş'tan alıyorduk, Beşiktaş'tan para almaya devam edeceği için. Yusuf Şimşek' 'bu takımı şampiyon yap, Süper Lig'de devam edeceğiz Antalya çocuğuyla. Antalya'nın genç evladıyla devam edeceğiz ve sana da 1,5 milyon TL maaş vereceğiz' dedik. Sözleşmeyi feshettiğimiz zaman da 2. ve 3. yılın ücretini ödemedik. Bu yılları ödediğimizi ispat etsinler, Kale Kapısı'nda kendimi asacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

TSYD'den Atilla Türker'e destek
Spor yazarı Atilla Türker'in Antalyaspor'un transferdeki eksiklikleri yazısını kaleme aldıktan sonra tehdit edilmesinin ardından, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Türker'e destek mesajı yayınladı. 
Spor yazarı Atilla Türker, Antalyaspor'un transferlerinde yapılan usulsüzlükleri yazısına taşıması sebebiyle menajerler tarafından ölümle tehdit edilmişti. Konuyu yargıya taşıyan Türker'e TSYD'den destek mesajı geldi. TSYD resmi internet sitesinden yayınlanan destek mesajında şu ifadelere yer verildi: "Meslektaşımız, üyemiz Atilla Türker Habertürk gazetesindeki bir yazı dizisinde Antalyaspor'daki transfer çarpıklıklarını dile getirmiş, menajerlere usulsüz ödenen paraları belgeli ispatlı olarak ortaya koymuştur. Ancak ne var ki bu haber sonrası bazı menajerler telefonla arkadaşımızı arayarak ağza alınmayacak küfürler sarfetmiş, tehdit etmiştir. Şu iyi bilinmelidir ki, TSYD mesleğinin gereğini yerine getiren spor muhabirlerinin her zaman arkasındadır. Atilla Türker'e sırf doğru haber yaptığı için küfür ve tehdit yağdıranlar elbette adalet karşısında bunun hesabını ödeyeceklerdir. TSYD Türkiye'deki bu çarpık menajerlik işlerinin düzelmesi için bugünden itibaren düğmeye basacaktır."
Erbil ziyareti Metiner'i heyecanlandırdı
'Erdoğan’ı Kürtsüz bırakma operasyonu'
Havaların ısınmasıyla yine ortaya çıktı
Yılın ilk kene vakası görüldü
Arapça soru sorulunca Türkçesini istedi
Erbaş, Arapça bilmiyor mu?
Barzani'den Erdoğan'a teşekkür
'Zor zamanlarımızda yardım etti'
Milli irade 104 yıl önce hakim oldu
23 Nisan kutlu olsun
8 gün önce intihar etmişti
Mezarını açıp cesedi ateşe verdi!
Yatırım değil dizi tavsiyesi verdi
'İzlemeyen kalmasın'
Yükselirse, işi zor
Biden'ın geleceği petrol fiyatlarına bağlı
Vergileri indirin
Çin'in Ankara Büyükelçisi'nden tuhaf istek
Şampiyonluk yarışında önemli kayıp
Fenerbahçe son dakika penaltısı ile yıkıldı
Bahçeli’nin Mehmet Şimşek çıkışının şifreleri
Mesaj Erdoğan'a mı verildi?
Irak'la yeni dönem başladı
24 anlaşma imzalandı
Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi
'Müfsit zihniyet'
AKP'nin IMF'siz IMF programına tepki gösterdi
'Anlamadıkları şey şu...'
Görüşmede İlber Ortaylı da hazır bulundu
İmamoğlu, Steinmeier'i ağırladı
Erbil ziyareti Metiner'i heyecanlandırdı
'Erdoğan’ı Kürtsüz bırakma operasyonu'
Havaların ısınmasıyla yine ortaya çıktı
Yılın ilk kene vakası görüldü
Arapça soru sorulunca Türkçesini istedi
Erbaş, Arapça bilmiyor mu?
Barzani'den Erdoğan'a teşekkür
'Zor zamanlarımızda yardım etti'
Milli irade 104 yıl önce hakim oldu
23 Nisan kutlu olsun
8 gün önce intihar etmişti
Mezarını açıp cesedi ateşe verdi!
Yatırım değil dizi tavsiyesi verdi
'İzlemeyen kalmasın'
Yükselirse, işi zor
Biden'ın geleceği petrol fiyatlarına bağlı
Vergileri indirin
Çin'in Ankara Büyükelçisi'nden tuhaf istek
Şampiyonluk yarışında önemli kayıp
Fenerbahçe son dakika penaltısı ile yıkıldı
Bahçeli’nin Mehmet Şimşek çıkışının şifreleri
Mesaj Erdoğan'a mı verildi?
Irak'la yeni dönem başladı
24 anlaşma imzalandı
Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi
'Müfsit zihniyet'
AKP'nin IMF'siz IMF programına tepki gösterdi
'Anlamadıkları şey şu...'
Görüşmede İlber Ortaylı da hazır bulundu
İmamoğlu, Steinmeier'i ağırladı

Palestino sahaya "Gazze'de soykırımı durdurun" pankartıyla çıktı

Şili'de yaşayan Filistinliler tarafından kurulan Club Deportivo Palestino futbol takımı oyuncuları sahaya "Gazze'de soykırımı durdurun" pankartıyla çıktı.
23.04.2024 07:20:00
Anadolu Ajansı
Palestino sahaya "Gazze'de soykırımı durdurun" pankartıyla çıktı
Palestino sahaya "Gazze'de soykırımı durdurun" pankartıyla çıktı

Taraftarlarının yoğun desteği altında sahaya çıkan futbolcular, "Gazze'de soykırımı durdurun" yazılı pankart açtı.

Club Deportivo Palestino'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bayrağımıza gösterilen saygı ve hürmet için taraftarlarımıza ve aynı şekilde konuk ekibin taraftarlarına da teşekkür ederiz." ifadesi kullanıldı.
 

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaptığı saldırılara çeşitli şekillerde tepki gösteren Palestino futbol takımı, ülkenin önemli kulüpleri arasında gösteriliyor.

1900'lü yıllarda Şili'ye göç eden 500 bine yakın Filistinlinin başkent Santiago'da 1920'de kurduğu Club Deportivo Palestino, Şili futbolunda köklü bir yere sahip. Takımın 1955 ve 1958'de olmak üzere 2 şampiyonluğu bulunuyor.

Pek çoğu Osmanlı Devleti vatandaşı olan göçmenler, bu sebepten yeni ülkelerinde "Los Turcos" olarak anılıyor.

 

 

Türkiye’nin en çok yarış kazanan 10 jokeyi

1950 yılından bu yana at yarışlarını düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü (TJK), bir yandan da jokeylerin istatistiğini tutuyor.
22.04.2024 21:27:00
Ruhi Sarı
Türkiye’nin en çok yarış kazanan 10 jokeyi
Türkiye’nin en çok yarış kazanan 10 jokeyi
"İki farklı canlının bir arada yaptığı tek spor türü" olarak adlandırılıyor atçılık. Türkiye'de yarış atçılığının tarihi cumhuriyet öncesine uzanıyor. Ancak adına Türk atçılığının en büyük koşusu olan "Gazi Koşusu" koşulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, her alanda olduğu gibi atçılık konusunda da devrim niteliğindeki adımların atılmasının önünü açan isim olmuştur.

Bu önemli koşuyu 1929 yılında Celal Bayar "Cap Gris Nez" ve 1930 yılında İsmet İnönü "Olgo" isimli safkanlarıyla kazandı. Bu da demek oluyor ki, Cumhuriyetin kurucu kadroları bu sporun ülke çapında yaygınlaşmasında da önemli katkılar sundu.

Türkiye'de uzun süredir haftanın her günü birden fazla şehirde düzenlenen at yarışlarında kuşkusuz yarış severlerin en çok takip ettiği isimlerin başında atlara binen jokeyler geliyor.

Eskiden alaylı olarak çoğu sahada yetişen jokeyler artık TJK'nın Apranti Yetiştirme Okulu'nda yetişiyor.

Mezun olduktan sonra apranti olarak at binmeye başlıyorlar ve 150 birincilik kazandıktan sonra jokeyliğe hak kazanıyorlar.

'Sihirbaz' zirvede

Türkiye'de sadece yarış severlerin değil, hayatında hiç at yarışı izlememiş pek çok kişinin de tanıdığı ve 'jokey' denince akla ilk gelen isim şüphesiz Halis Karataş.
Genç yaşta kaybettiği eşi Begüm Atman Karataş ve kayınpederi Özdemir Atman'ın Gazi Koşusu kazanmış efsane atı Bold Pilot'un da anlatıldığı "Bizim İçin Şampiyon" filmi de Karataş'ın şöhretini atçılık camiası dışında da büyüttü.

Ancak Halis Karataş, bugüne kadar kazandığı 7 bin 125 birincilik ile bu alanda kendisini takip eden Süleyman Akdı'nın neredeyse iki katı kadar birincilik kazanarak zirvede tek başına yer alıyor. Uzun süre ulaşılması zor olan bu sayıya ayrıca 5 bin 33 kez ikincilik, 3 bin 905 kez üçüncülük, 2 bin 952 kez dördüncülük ve 2 bin 178 kez de beşincilik eşlik ediyor.

Yani yüzde '80 tabela' yapan Halis Karataş, kendisine verilen 'sihirbaz' unvanını sonuna kadar hak ediyor.

Diğer yandan 'İmparator' lakabıyla bilinen ve 2007 yılında aktif olarak at binmeyi bırakan Süleyman Akdı ise birincilik yüzdeki olarak %28 ile Halis Karataş'ın önünde. 

Bu alanda zirve ise TJK'nın Apranti Okuluna da adını veren efsane jokey Ekrem Kurt, 14 yaşında bindiği at sırtında 49 yıl kalarak 63 yaşına kadar jokeyliği sürdürürken %29 birincilik yüzdesi ile de bu alanda ilk sırada yer alıyor.

En çok kazanan 10 jokey

Türkiye'de en çok birincilik kazanan 10 jokey ve kazandıkları birincilik sayıları şöyle:

JOKEY Koşu Sayısı Birincilik %
HALİS KARATAŞ 26173 7125 27
SÜLEYMAN AKDI 13136 3625 28
MEHMET KAYA 23032 3502 15
ÖZCAN YILDIRIM 18281 2985 16
AHMET ÇELİK 16740 2974 18
SELİM KAYA 13743 2959 22
GÖKHAN KOCAKAYA 16212 2910 18
SADETTİN POYRAZ 21108 2831 13
AKIN SÖZEN 18931 2510 13
AKIN ÖZDENİZ 11818 2128 18







"Fenerbahçeli futbolcuları şikayet işleme alınmadı"

Trabzonspor Yöneticisi Ertürk'ten Fenerbahçe maçına ilişkin şikayetlerle ilgili açıklama
22.04.2024 17:29:00
Anadolu Ajansı
"Fenerbahçeli futbolcuları şikayet işleme alınmadı"
"Fenerbahçeli futbolcuları şikayet işleme alınmadı"

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trendyol Süper Lig'de 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle yapılan şikayetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ertürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darbedilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Resmi sitemizden 3 Nisan'da Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben yapılan açıklamalara bugüne kadar cevap verilmediği gibi taraftarlarımızca yapılan şikayet başvurularının da henüz işleme alınmadığını öğrendik." ifadelerini kullandı.

Bu zamana kadar işlem yapılmamış olmasının hem hukuken hem de vicdanen soru işaretleri oluşturduğunu öne süren Ertürk, şunları kaydetti: "Bu zamana kadar sesimizin yüksek sesle çıkmamış olması devletimizin kurumlarına olan saygımızdandır. Ancak buradan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığına tekraren sormak istiyoruz. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet dosyalarına ilişkin süreci 35 gündür neden başlatmadı' Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak' Haklarında suç duyurusu bulunan özellikle yabancı oyuncular ilerleyen zamanlarda yargılama sürecine dahil edilmeden ülkeyi terk ederlerse bunun sorumluluğunu ve meydana gelebilecek maddi manevi zararları kim üstlenecek' Geç gelen adaletin adalet olmadığını önemle hatırlatarak ülkemizde hiçbir hukuki işleme maruz kalmadan elini kolunu sallayarak gezen futbolcular ve kulüp misafirlerinin bir an evvel adalet önünde hesap vermeleri için çağrımızı yineliyoruz." AA

Yönetimden takıma destek

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı
22.04.2024 15:00:00
Anadolu Ajansı
Yönetimden takıma destek
Yönetimden takıma destek

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik organizasyonlarla sona erdi.

Antrenmanı Beşiktaş'ın eski oyuncusu Serdar Kurtuluş da takip etti. Siyah-beyazlı ekip, saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla başkent Ankara'ya gidecek.

Yönetim kurulu, takımla buluştu

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, siyah-beyazlı futbol takımıyla bir araya geldi. Asbaşkanlar Mete Vardar ile Onur Göçmez, futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar ile futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, yarınki MKE Ankaragücü müsabakasının önemine vurgu yaptı. Siyah-beyazlı takımın rövanş öncesi avantajlı bir skor alacağına inandıklarını ifade eden yöneticiler, futbolculara başarı diledi. AA

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.