logo
23 EYLÜL 2026

Italiano'nun elinde kalanlar: 12 oyuncu!

Beşiktaş’ta milli arada geride kalan 12 oyuncuyla özel olarak ilgilenecek olan Teknik Direktör Italiano, özellikle vatandaşı Fabio Miretti'nin adaptasyon sürecini hızlandırmayı hedefliyor

23.09.2026 12:36:00
Haber Merkezi
 
Italiano'nun elinde kalanlar: 12 oyuncu!
Italiano'nun elinde kalanlar: 12 oyuncu!
Milli takımlarına giden futbolcular sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Italiano'nun elinde 12 oyuncu kaldı. Onlarla daha yakından ilgilenecek.






Beşiktaş'ta yerli-yabancı birçok isim milli takımların yolunu tuttu. Takımda kalanlar ise şöyle sıralanıyor:

Doğan Alemdar
Emir Yaşar
Tiago Djalo
Ümit Akdağ
Rıdvan Yılmaz
Kartal Kayra Yılmaz
Fabio Miretti
Vaclav Cerny
Can Keleş
Semih Kılıçsoy
Mustafa Hekimoğlu
Ahmet Sami Bircan






ÖZEL ÇALIŞMALAR

Özetle Beşiktaş Teknik Direktörü Italiano'nun elinde 12 futbolcu kaldı... Alt yaş kategorilerinden bazı isimler de milli arada bazı antrenmanlarda şans bulacak. Italiano, bu süreçte ligde fazla şans veremediği isimlerle yakından ilgilenecek. Aslında bu durum, kalan oyuncular açısından bir şans...






ÖZELLİKLE MİRETTİ

Özellikle İtalyan futbolcu Fabio Miretti'nin ilerleyen haftalarda daha fazla forma süresi alması bekleniyor. Italiano, vatandaşıyla daha önce yaptığı özel görüşmede biraz daha beklemesini istemişti. Milli ara, 23 yaşındaki orta sahanın adaptasyon sürecini kısaltacak.

Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı

Galatasaray yaz döneminde Pape Matar Sarr için girişimlerde bulundu. Ancak Senegalli futbolcu, TFF'nin "genç yabancı" kriterine uymuyordu. Kadro planlamasında çıkış yolu bulunamadı. Ara transferde ise Oulai Türkiye'ye döndürülebilir

23.09.2026 12:21:00
Haber Merkezi
 
Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı
Pape Matar Sarr yerine Oulai: Aslan'ın planı
Galatasaray'da uzun süredir merkez orta sahaya yıldız bir isim bekleniyor. Ancak şu ana kadar beklenen takviye gelmedi. Sarı-Kırmızılılar, geride bıraktığımız yaz döneminde Tottenham'dan Pape Matar Sarr'la ciddi şekilde ilgilendi. Fakat 2002 doğumlu Senegalli, TFF'nin "genç yabancı" kriterini aylarla kaçırıyordu.

27.5 MİLYON EURO

Kadro yapılanmasında çıkış yolu bulunamadı. 24 yaşındaki futbolcu da "şarta bağlı zorunlu satın alma maddesi" ile birlikte Juventus'a kiralandı. İtalyan ekibi, Avrupa kupalarına katılır ve Sarr da maçların %50'sinde forma giyerse 27.5 milyon euroluk zorunlu madde devreye girecek.






YETERSİZ FORMA SÜRESİ

Galatasaray'da şu anda merkez orta sahada ağırlık Oulai'ye verildi. Trabzonspor, Sarı-Kırmızılılar'a yollamadığı 20 yaşındaki oyuncuyu Fiorentina'ya satmıştı. Fildişi Sahilli genç yetenek, Serie A'da istediği forma sürelerini bulamıyor. Cim-Bom'un kış döneminde resmi teklif yapması bekleniyor.

İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de geçen sezon 25 gole katkı sağlayan Dorgeles Nene, İsmail Kartal'ın taktiksel disiplin ve yüksek tempo beklentilerinin gerisinde kalınca formayı unuttu ve ayrılık iddiaları güçlendi

23.09.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı
İsmail Kartal'ın Nene ile derdi ortaya çıktı
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın daha disiplinli, topla buluşma sayısı yüksek, savunma arkasına sarkarken yüksek sürate ulaşabilen ve savunma disiplininden ödün vermeyen kanat profili tercihi... Fiziki verilerinde ve üretkenliğinde geçen sezona göre ciddi bir düşüş olan Dorgeles Nene'nin kulübede kalmasının ana gerekçesi de bu. Bu yüzden de hakkında çıkan "ayrılmak istiyor" iddialarının altı boş değil.






Fenerbahçe'nin geçen sezon 18 milyon euro verip Salzburg'dan aldığı Dorgeles Nene, ilk yılında tüm kulvarlarda 42 maça çıktı; 13 gol ve 12 asistle 25 gole katkı yaptı. Ancak aynı Nene bu sezon adeta unutuldu. İsmail Kartal 3'ü ligde toplam 70 ve ikisi de Şampiyonlar Ligi ön elemesinde olmak üzere 31 dakika yer verdi. Nene bu sezon 5 maçta sadece 101 dakika yer bulabildi.






Bu da sosyal medyada kendilerine dedikodu arayanlara "Nene ayrılmak istiyor" kozunu verdi. Aslında Nene olsanız siz de ayrılmak istersiniz. Çünkü bir sezon önce 25 gole katkı vermişsiniz, bir sezon sonra ortada yoksunuz.






Ancak Dorgeles Nene'nin geçen sezonki 25 gollük yüksek katkısından sonra bu sezon planlarda geride kalması, hem istatistiksel veri farklılıkları hem de İsmail Kartal'ın taktiksel öncelikleriyle ilgili.






Geçen sezon ligde maç başına 30.4 topla buluşma ve 1.1 kilit pas istatistiğine sahip olan Nene, bu sezon oynadığı kısıtlı sürelerde maç başına 18.0 topla buluşma ve 0.3 kilit pas seviyesine geriledi. Kartal'ın kanat oyuncularından beklediği ön alan baskısına yön verme ve pas trafiğinde istikrarlı bir bağlantı oyuncusu olma rolünde Nene, takımdaki diğer alternatiflerin gerisinde.






Kartal'ın kanat oyuncularında aradığı en kritik parametrelerden biri olan yüksek tempo ve patlayıcılık verilerinde de belirgin bir gerileme var. Geçen sezon ligde 35.7 km/h maksimum hıza çıkarken bu sezon 31.8 km/h maksimum hızda kaldı.

Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'la ilgili eleştirilerin boyutu hayli arttı. Hatta yönetim bu sebeple bir destek açıklaması yaptı. Buruk ise 5 yıl üst üste şampiyon olmayı başarırsa, kritik bir karar alacak.
 

23.09.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Okan Buruk istifa etmeyecek: Ama ayrılacak!
Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in imzasıyla, "Okan hocamızla her zaman irtibat halinde olduğumuz gibi Trabzonspor karşılaşmasının ardından da kendisini bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenimizin tam olduğunu ifade ettim. Okan Buruk'a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır. Okan Buruk yönetiminde dört yıldır nasıl inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ettiysek, bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yayınlamıştı.






ELEŞTİRİLER ÜZDÜ

52 yaşındaki çalıştırıcının da yapılan eleştiriler sebebiyle çok üzgün olduğu öğrenildi. Bu arada çarpıcı bir iddia da geldi... Buna göre; Okan Buruk sezon sonunda üst üste 5. şampiyonluğu elde ederse Galatasaray'la mukavelesini yenilemeyecek. Ve kulüpten ayrılacak.






YENİ BİR SAYFA

5 yıllık serinin Türk futbol tarihinde bir örneği yok... Buruk'un rekorla birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlandığı konuşuluyor. Başarılı teknik adamın Galatasaray döneminde kaldırdığı kupalar şöyle:

4 Süper Lig şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası
1 Türkiye Süper Kupası

Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı

Beşiktaş taraftarları 5. haftaya kadar "Aradığımız kaleciyi bulduk." diyordu... Ancak Nübel'in Amed karşısında yediği uzak menzilli gol, siyah-beyazlıların Alman kalecisini tartışılır hale getirdi. Monaco'nun Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinde ve sonrasında da Stuttgart kalesindeyken uzaktan yediği goller yüzünden aleyhine yapılan yorumlar yeniden gündeme geldi.

23.09.2026 12:15:00
Haber Merkezi
 
Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı
Nübel'in yumuşak karnı belli oldu! Beşiktaş taraftarını korku sardı
Amed karşısında uzaktan yediği goller yüzünden Beşiktaş'ın Alman kalecisi Nübel'in spor kamuoyunda yakaladığı "iyi kaleci" imajı sarsıldı. Kimse bu goller yüzünden kendisine "kötü" demiyor. Ancak geçmişe gidildiğinde Nübel'in "zayıf karnının" uzaktan atılan şutlar denebileceği dönemler olması Beşiktaşlıları korkutacak cinsten.






Monaco'ya Bayern'den kiralık gittiği ilk aylarda (Ağustos–Ekim 2021 dönemi) Fransız basınının acımasız eleştirilerine hedef oldu. Monaco'nun Şampiyonlar Ligi elenmesinde ve Ligue 1'deki ilk 5 haftalık kötü başlangıçta Nübel'in kaledeki "donan" görüntüsü hedef alındı. Özellikle ceza sahası dışı şutlarda ilk adımı atmakta gecikmesi basının gözünden kaçmadı.






L'Équipe, Fransa'da kalecilere ve oyunculara verdiği acımasız maç puanları (10 üzerinden) ile bilinir. Nübel, sezona başladığı ilk 5–6 maçta sık sık 3/10 veya 4/10 gibi oldukça düşük notlar aldı.






Nice-Matin, Nübel için "Manuel Neuer'in halefi olarak geldi ancak uzaktan gelen şutlarda refleks vermek yerine izlemekle yetiniyor." yorumlarını yaptı.






Stuttgart'ta genel olarak harika bir grafik çizse de ceza sahası dışından atılan şutlarda hataları basının diline düştü. Maç analizi yayınlayan Kicker ve Sky Sport yorumcuları, Nübel'in zaman zaman top ayaktan çıkmadan önce vücut ağırlığını yanlış ayağına verdiğini ve bu yüzden zıplama gücünü kaybettiğini iddia ettiler.

Okan Buruk Pazar günü istifanın eşiğinden böyle döndü

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor maçından sonra bazı yöneticilerin isimlerinin arkasına saklanarak Okan Buruk'un tehdit edilmesine önce sessiz kaldı

23.09.2026 11:25:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk Pazar günü istifanın eşiğinden böyle döndü
Okan Buruk Pazar günü istifanın eşiğinden böyle döndü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor maçından sonra bazı yöneticilerin isimlerinin arkasına saklanarak Okan Buruk'un tehdit edilmesine önce sessiz kaldı. Tepkiler artınca harekete geçti.

Ancak pazar günü herkes sosyal medya üzerinden Okan Buruk'a verilen ültimatomu konuşurken Dursun Özbek, hocayla Kemerburgaz'da bir araya geldi. Konuşma destekten çok "gelecekte ne olabilir" etrafında dolanınca Okan Buruk istifanın eşiğinden döndü.







Trabzonspor karşısında alınan 4-0'lık yenilginin ardından sosyal medyada yönetime yakınlığı ile bilinen bir hesabın Okan Buruk'u tehdit etmesi, arkasına da isim vermeden "bazı" yöneticileri alması camiada şok etkisi yarattı. Öyle bir ortam oluştu ki Başkan Dursun Özbek'in Buruk'un arkasından çekildiği bile iddia edildi.






Yapılan, "Trabzon'da kaybedilen ağır yenilginin baş sorumlusu Okan Buruk'tur. Oyun yok. Planlama yok. Bazı yöneticiler de benimle aynı görüşü paylaşıyorlar." sözleri üzerine Başkan Özbek; "Okan hocamızla her zaman irtibat halinde olduğumuz gibi Trabzonspor karşılaşmasının ardından da kendisini bizzat arayarak moralini bozmamasını ve kendisine olan güvenimizin tam olduğunu ifade ettim." demek zorunda kaldı.






Başkan Özbek bu şekilde bir çıkış yapmasına rağmen pazar günü antrenmanın ardından tesislerde yapılan yüz yüze görüşmenin hiç de dostane geçmediği iddia edildi. 






Özbek'in takımın neden bu kadar kötü olduğunu sorguladığı, Okan Buruk'a ne isterse verdiklerini ancak oynanan oyundan memnun olmadıklarını söylediği; hatta daha ilerisinde önümüzdeki süreçte neler yapabileceklerini sorduğu öne sürüldü. Başkan Özbek'in tonlamasında Buruk'a "Ocak'ta kimleri alalım?" demekten çok "Başarısız olursak ne yapacağız?" tarzında bir yaklaşım olduğu öğrenildi.






Buruk'un bu tarz ve tonlamadan rahatsız olduğu; Başkan'ın kendisine destek olarak duyurduğu bu görüşmenin şimdiye kadar olan konuşmaların aksine farklı bir tonda geçmesi nedeniyle bırakma konusunu bile düşündüğü iddia edildi.

Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor

Galatasaray'da geçen sezonun yıldızı Uğurcan Çakır'ın bu sezonki önlenemez düşüşü dikkat çekiyor

23.09.2026 11:20:00
Haber Merkezi
 
Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor
Uğurcan Çakır'ın düşüşü durdurulamıyor
Galatasaray'da geçen sezonun yıldızı Uğurcan Çakır'ın bu sezonki önlenemez düşüşü dikkat çekiyor. Geçen sezon kalesinde görmesi beklenenden +7.69 gol daha az yiyerek şampiyonluğun temel taşları arasına girmişti. Bu sezon ise -2.52 engellenen gol metriği yakaladı; yani yememesi gereken golleri de yemeye başladı. Jankat ise Okan Buruk'a "bana güven" diyecek bir hava vermiyor.






Galatasaray'da kaleden hücuma kadar her mevki alarm veriyor... Özellikle geçen sezonun yıldızlarından Uğurcan Çakır'ın önlenemez düşüşü devam ediyor. Günay'ın arkasında kalırsa gitmekte direnen ve henüz yeni sözleşme imzalamayan Jankat da her ne kadar hazırlık maçlarında parmak ısırtsa da Okan Buruk'a "Uğurcan'ı biraz dinlendireyim" dedirtemiyor.






Uğurcan geçen sezon %77.6 (maç başına 2.6 kurtarış) gibi oldukça yüksek bir kurtarış yüzdesiyle oynarken, bu sezon bu oran %50.0'ye (maç başına 1.6 kurtarış) düşmüş durumda. Benzer şekilde Jankat da oynadığı tek maçta %50.0 kurtarış yüzdesinde kaldı.






Uğurcan Çakır geçen sezon pozisyon kalitesine göre kalesinde görmesi beklenenden +7.69 gol daha az yiyerek takıma doğrudan katkı sağlamıştı. Bu sezon ise -2.52 engellenen gol metriğine sahip; yani kalesine gelen şutların kalitesine kıyasla yememesi gereken golleri yediğini gösteren negatif bir grafik söz konusu. Jankat'ta da bu değer -0.24 seviyesinde.






Uğurcan bu sezon kendi yarı sahasındaki pas başarısını %99'a çıkarıp top kaybını maç başına 4.2'ye düşürerek daha garantici bir oyun sergilerken, Jankat oynadığı maçta %53 genel pas isabeti ve 18 top kaybı yaşadı. Jankat'ın özellikle uzun toplardaki düşük isabet oranı (%28), geriden oyun kurma senaryolarında baskı altında zorlandığına işaret ediyor.






Uğurcan'ın bu sezon yediği 8 golün 6'sı, Jankat'ın ise yediği 2 golün tamamı (2) ceza sahası içinden geldi. Bu durum sadece kalecilerin bireysel formuyla değil, savunma hattının rakiplere ceza sahası içinde rahat şut imkanı tanıdığını veya dönen toplarda reaksiyon süresinin uzadığını gösteriyor.

Fenerbahçe'ye bahar geldi

İlk 6 hafta sonunda Fenerbahçe, Galatasaray’a göre çok daha dengeli bir savunmaya sahip. Hücumda şut harcamak yerine net pozisyon üretiyor. Beşiktaş’a göre topa sahip olma oranında geride kalsa da hücumda çok daha dikine ve ceza sahası içi odaklı oynayarak daha yüksek gol beklentisi yakalıyor. Trabzonspor’a göre de temaslı oyunda ve fiziki koşu mesafesinde üstünlük kuruyor

23.09.2026 11:17:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye bahar geldi
Fenerbahçe'ye bahar geldi
Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 yendi... Camianın üzerindeki kara bulutlar bir anda dağıldı. Herkesin merak ettiği: Eyüp çiçeği yazı mı getirdi, yoksa bir çiçekle yaz gelmez mi?






6 maçlık istatistikler ışığında Fenerbahçe'nin rakipleri Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'a kıyasla sunduğu tablo dikkat çekici. 8-0'lık Eyüpspor galibiyeti camiadaki karamsarlığı bir anda dağıtmış olsa da "tek bir çiçekle baharın gelip gelmeyeceği" bundan sonraki sürdürülebilirliğe bağlı.

Fenerbahçe, maç başına 4.5 büyük şans üreterek Galatasaray ile liderliği paylaşıyor. Ancak kaçırılan büyük şans sayısında Fenerbahçe (2.7), Galatasaray'a (3.2) göre daha az fırsatı cömertçe harcıyor.






Fenerbahçe, 6 maçta attığı 16 golle (8'i Eyüpspor'a, maç başı 2.7) rakiplerinin önünde (Beşiktaş: 14,
Trabzonspor: 13, Galatasaray: 13).

Fenerbahçe, attığı 16 golün 14'ünü ceza sahası içinden buldu. Bu da hücum organizasyonlarının ceza sahası içine nitelikli şekilde taşındığını gösteriyor. Fenerbahçe hücumda üretim ve bitiricilik anlamında ligin en verimli takımı konumunda. Eyüpspor maçındaki gibi rakipleri ceza sahası çevresine hapseden yapıyı korumalı; ancak ceza sahası dışından şut tehdidini (27 şutta 2 gol) biraz daha çeşitlendirmeli.






Özellikle Galatasaray'ın maç başına 1.7 ve toplamda 10 yenilen gol istatistiği dikkate alındığında, Fenerbahçe'nin savunma omurgası çok daha sağlam görünüyor. Ancak top kayıplarından sonra yapılan, şuta veya gole neden olan hatalar (3 şuta neden olan hata) minimuma indirilmeli.

Fenerbahçe, 100.9 km ortalama koşu mesafesiyle 100 km barajını aşan 4 büyükler içindeki tek takım.

Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak

Galatasaray, son dönemde övünülen "Florya'nın suyu"na zehir karıştırılmış gibi; psikolojik aidiyet, liderlik eksikliği, tükenmişlik ve konfor alanı hissi üzerinden sıkıntılar yaşıyor

23.09.2026 11:14:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak
Okan Buruk milli arada Galatasaray ruhunu aşılayacak
Galatasaray, son dönemde övünülen "Florya'nın suyu"na zehir karıştırılmış gibi; psikolojik aidiyet, liderlik eksikliği, tükenmişlik ve konfor alanı hissi üzerinden sıkıntılar yaşıyor. Takımdaki reaksiyonsuzluğu ve psikolojik arka planı birkaç ana başlıkta özetleyen Okan Buruk, 20 günlük milli arada neler yapabileceğini planladı.






Galatasaray'da son dönemde başlayan "Nasıl olsa başkası tepki gösterir" ve "Kaptan halleder" düşüncesi, ciddi bir tepkisizliğe neden oldu. Sahadaki 11 kişinin tepkisizliği Okan Buruk tarafından da takım içi sorumluluğun dağıldığına ve bireysel inisiyatif alma isteğinin baskılandığına bir işaret olarak görülüyor.






Buruk'a göre şu anda öğrencileri, duygusal olarak işin içine girmek yerine sadece "görevini yapıp çıkan" birer çalışana dönüştü. Florya'nın suyuna zehir akıtıldı.






Yüksek enerjili Osimhen gibi bir lider öne çıktığı için, Kaptan Abdülkerim dâhil diğer oyuncular da pasifleşti. "Osimhen olsa kıyameti koparırdı" beklentisi; Kaptan Abdülkerim dışında Yunus ve Barış Alper gibi diğer lider figürlerin de rollerini bırakmasına yol açtı.

Ayrıca daha önce takıma liderlik eden Icardi gitti; Günay, Kaan ve İlkay kendilerini geri çekti.







20 günlük ara, Okan Buruk için takımı hem zihinsel hem de taktiksel olarak sıfırlamak adına bulunmaz bir fırsat. Sadece kaptanlarla değil, takımın yerli ve yabancı tüm çekirdek oyuncularıyla küçük grup toplantıları yapacak.






Reaksiyon gösterme işini Osimhen veya kaptana yıkmak yerine, deneyimli isimlere sahadaki reaksiyonel rollerini yeniden tanımlayacak. Kemerburgaz kültürünü vurgulayan saha dışı kaynaşma yemekleri, ailelerin de katıldığı organizasyonlar ve takımı eğlenceli ortamlarda buluşturan psikolojik yük boşaltma seansları organize edecek.

Oyuncularına "iş arkadaşı" olmadıklarını, duygusal bağları kuvvetli bir "aile" olduklarını hatırlatacak.

Barış Alper kırgın mı?


 
 
Sezon başından beri beklentilerin altında kalan Barış Alper Yılmaz, Trabzonspor karşılaşmasına kulübede başlamıştı. Teknik Direktör Okan Buruk'un, milli futbolcuyla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

22.09.2026 14:01:00
Haber Merkezi
 
Barış Alper kırgın mı?
Barış Alper kırgın mı?

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta ve Şampiyonlar Ligi'ndeki iyi performansta Barış Alper Yılmaz'ın önemli katkıları olmuştu. Bu sezon ise durum şu:
Süper Lig (6 maç): 445 dakika, skor katkısı yok.
Şampiyonlar Ligi (1 maç): 90 dakika, skor katkısı yok.
26 yaşındaki kanat oyuncusu, 4-0 kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başlamıştı. İkinci yarıda sahaya sürüldü. Ancak yine beklenen katkı gelmedi. Zaten o dakikadan sonra da maç kopmuştu. Teknik Direktör Okan Buruk'un, oyuncusuyla özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.







Takımın kanadı kırık!

Barış Alper Yılmaz'ın bu toplantıda milli ara sonrasında daha iyi döneceğini söylediği belirtildi. Aslında Sarı-Kırmızılı ekipte sadece Barış değil, bütün kanat oyuncularıyla ilgili sıkıntı yaşanıyor. Bu sezon sadece Yunus 1 gol kaydetti. Diğer isimler ne gol atabildi ne de asist yapabildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.