logo
05 AĞUSTOS 2026

Jay-Z'den Galatasaray'a süper sol kanat

Geçtiğimiz sezonu sakatlıklar ve yetersiz kamp dönemi nedeniyle sıkıntılı geçiren Malick Fofana, Lyon formasıyla yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor

05.08.2026 11:40:00
Haber Merkezi
 
Jay-Z'den Galatasaray'a süper sol kanat
Jay-Z'den Galatasaray'a süper sol kanat
Galatasaray, Lyon'un 2005 doğumlu genç yıldızı Malick Fofana'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların gündemindeki transfere dair çarpıcı detaylar ve Fenerbahçe'yi doğrudan ilgilendiren senaryo ortaya çıktı.






Geçtiğimiz sezonu sakatlıklar ve yetersiz kamp dönemi nedeniyle sıkıntılı geçiren Malick Fofana, Lyon formasıyla yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Fiziksel eksikliklerini gidermek için yoğun çaba harcayan Belçikalı sol kanat oyuncusu, son hazırlık maçlarında sergilediği performansla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Diomandé'nin alternatifi olarak oyuncuyu takip eden RB Leipzig ve Marca'nın haberine göre Atalanta, genç yeteneği kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.






KİRALAMA TEKLİFİ SUNULDU

Hücum hattını patlayıcı bir güçle takviye etmek isteyen Galatasaray, 2005 doğumlu oyuncunun transferi için resmi adımları attı. Belçikalı kanat oyuncusunun 10+4 yabancı kuralına da uyum sağlaması, sarı-kırmızılı yönetimin iştahını kabartan en önemli etkenlerden biri oldu. Gelen bilgilere göre Galatasaray, Fransız ekibi Lyon'a satın alma opsiyonunu da içeren bir kiralama teklifi sundu.






FENERBAHÇE'YE DE YARAYACAK

Galatasaray'ın Lyon ile el sıkışması halinde bu transferin dolaylı olarak Fenerbahçe'ye de olumlu bir yansıması olacak. Teklifin kabul edilmesi ve Fofana'nın İstanbul'un yolunu tutması durumunda, genç oyuncu UEFA kulvarında Lyon forması giyemeyecek. Bu durum, olası bir Fenerbahçe-Lyon eşleşmesinde Fransız ekibinin en etkili hücum silahlarından birinden yoksun kalması anlamına geliyor.






MENAJERLİNİ JAY-Z YAPIYOR

Gine, Fransa ve Filipinler kökenli olan Belçika doğumlu Fofana, saha içindeki yeteneğinin yanı sıra saha dışındaki profiliyle de öne çıkıyor. Menajerliğini dünyaca ünlü rapçi ve iş insanı Jay-Z'nin kurduğu Roc Nation Sports ajansının üstlendiği genç yıldız, imaj yönetimi ve pazarlama açısından da büyük bir potansiyel barındırıyor. Hızı, çalımları ve içe kat eden modern oyun tarzıyla bilinen Fofana, sosyal medyadaki stili ve uyumlu kişiliğiyle de dikkat topluyor.

Galatasaray transferi bitirdi

Galatasaray, transfer çalışmalarında geleceğe yönelik kritik bir adıma imza atmaya hazırlanıyor

05.08.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray transferi bitirdi
Galatasaray transferi bitirdi
Galatasaray, Portekiz devi FC Porto'nun da peşinde olduğu Gana U-20 Milli Takım Kaptanı Kelvin Nkrumah transferinde mutlu sona ulaştı. Medeama SC forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla nihai anlaşmaya varan sarı-kırmızılı yönetim, taraftarın öncelikli beklentisi olan as santrfor ve 10 numara takviyelerini tamamladıktan sonra genç yeteneği İstanbul'a getirip resmi imzayı attırmayı planlıyor.






Galatasaray, transfer çalışmalarında geleceğe yönelik kritik bir adıma imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, FC Porto'nun da devrede olduğu Ganalı genç yetenek Kelvin Nkrumah transferinde mutlu sona ulaştı. Medeama SC forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu için hem kendisi ve menajeri hem de kulübüyle nihai anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.






BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ

Gana U-20 Milli Takımı'nın da kaptanlığını üstlenen 2007 doğumlu futbolcu için kulübü Medeama SC'den açıklama geldi. Kulüp Başkanı Moses Armah, transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması için tüm süreçlerin olumlu ilerlediğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon Medeama SC'nin A takımında 30 karşılaşmaya çıkan genç yetenek, mücadeleci yapısı ve potansiyeliyle dikkat çekerek sezonu iki golle tamamladı.






YÖNETİMİN BEKLEME NEDENİ

Sarı-kırmızılı yönetimin bu transferi resmi olarak duyurmak için izleyeceği strateji de belli oldu. Taraftarın kadroda öncelikli olarak görmek istediği yedek santrfor ve 10 numara takviyeleri tamamlanmadan genç oyuncunun İstanbul'a getirilmesi planlanmıyor. Yönetim, öncelikli mevkilere yapılacak yıldız transferlerle camiadaki beklentiyi karşıladıktan hemen sonra Nkrumah'ı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor.






A TAKIMINA MI? U-19'A MI?

Nkrumah'ın İstanbul'a gelişinin ardından resmi imzayı atması beklenirken, oyuncunun kadro planlamasındaki yeri henüz netlik kazanmadı. Ganalı genç yıldızın direkt A Takım rotasyonuna mı dahil edileceği yoksa gelişimini sürdürmesi adına U-19 takımına mı gönderileceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi

Beşiktaş, Inter’de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti

05.08.2026 11:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş, Inter'de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti. İtalyan yıldızın menajeri ile Inter yönetimi bu hafta masaya oturacak. Siyah-beyazlılar, dev zirveden çıkacak karara göre İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Davide Frattesi'nin geleceği belirsizliğini korurken, oyuncunun düzenli forma giyme isteği ayrılık ihtimalini güçlendiriyor.







İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcunun menajeri ile Inter yönetimi arasında bu hafta kritik bir görüşme gerçekleşecek. Transfer penceresinin son haftaları öncesinde oyuncunun durumunu netleştirmeyi hedefleyen bu zirve, Süper Lig devinin de radarına girdi.






INTER 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Daha fazla sahada kalabileceği bir takıma gitmek isteyen Frattesi için henüz Inter kulübüne ulaşmış somut bir resmi teklif bulunmuyor.

İtalyan devi, yetenekli orta saha oyuncusunun satışından yaklaşık 25 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Ancak transfer piyasasının hareketlenmesiyle birlikte kulübün bu bonservis beklentisinde esnemeye gidebileceği ifade ediliyor.







BEŞİKTAŞ BU RAKAMI VERMEYECEK

Davide Frattesi'nin durumunu yakından takip eden Beşiktaş, tek seferde 25 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeline çıkmak istemiyor.







Siyah-beyazlı kurmaylar, Inter ile İtalyan ekibinin yapacağı iç görüşmenin ardından İtalyan devinin fiyat indirimi veya satın alma opsiyonlu kiralama formüllerine yanaşması durumunda transfer için anında gaza basmayı planlıyor.

Galatasaray'a paraya para demiyor

UEFA’nın 36 takımlı yeni lig formatıyla birlikte kulüplerin gelirleri tavan yaptı

05.08.2026 10:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a paraya para demiyor
Galatasaray'a paraya para demiyor
UEFA'nın 36 takımlı yeni lig formatıyla birlikte kulüplerin gelirleri tavan yaptı. Futbol veri platformu Football Meets Data'nın analizine göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan alamasa bile milyon euroları garantiliyor.

UEFA'nın yeni lig formatında kulüplerin kazanacağı rakamlar; Başlangıç Katılım Primi ve Değer Sütunu (Katsayı ve Yayın Gelirleri) esas alınarak hesaplanıyor. Yapılan en kötü senaryo analizlerine göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi lig aşamasında hiç puan alamasa dahi devasa bir gelirin sahibi olacak.







EN KÖTÜ İHTİMALLE 25-30 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların kasasına koyacağı taban katılım primi 18,6 milyon Euro olarak belirlenirken, kulübün son 10 yıllık UEFA katsayısı ve yayın hakları payıyla birlikte minimum garanti gelir 25 ile 30 milyon Euro bandına ulaşıyor.







TAHMİNİ 49.8 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Galatasaray'ın Avrupa kulvarındaki performansı ve tur atlama ihtimalleri göz önüne alındığında ise kazanç katlanarak büyüyor. Football Meets Data'nın Şampiyonlar Ligi performans verilerine dayalı raporlarında; eleme ve play-off aşamalarını geçip üst turlara ilerleme durumunda Aslan'ın UEFA'dan elde edeceği toplam ödül geliri 49,8 milyon Euro seviyesine kadar tırmanıyor.







SAHA İÇİN SONUÇLARDAN BAĞIMSIZ KAZANÇ

Yeni sistemle birlikte saha içi sonuçlarından bağımsız olarak finansal anlamda büyük bir rahatlama yaşayan Galatasaray, elde edeceği bu dev kaynakla hem transfer bütçesini güçlendirecek hem de kulüp ekonomisine tarihi bir katkı sağlayacak.







Sarı-kırmızılı yönetim, Devler Ligi'nde alınacak her galibiyet ve beraberlik primiyle bu rakamı daha da yukarı taşımayı hedefliyor.

Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti

Galatasaray’da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi

05.08.2026 10:54:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi. Teknik Direktör Okan Buruk ile Başkan Dursun Özbek'in kaptanlık tercihlerinde farklı isimler üzerinde durması ve Victor Osimhen'in bandı reddettiği iddiaları, sarı-kırmızılı kulüpte kriz havası estirdi.

Galatasaray'da teknik patron Okan Buruk'un 16 Temmuz'da yaptığı açıklamada Victor Osimhen için "Kaptanlarımızdan biri olacak" ifadesini kullanması, bandın tek bir isme teslim edilmeyeceğinin ilk sinyaliydi.







Nitekim hazırlık dönemindeki Rennes maçında bandın iki kez Nijeryalı yıldıza yöneldiği, ancak Osimhen'in bandı sırasıyla Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'a devrettiği görüldü.

Kulübe yakın kaynaklardan sızan iddialara göre Osimhen, "Birinci kaptan olmayacaksam pazubendi takmak istemiyorum" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







OSIMHEN, TOTTENHAM'A GİTMEK İSTİYOR

Teknik patron Okan Buruk'un bu duruma rağmen bandı Osimhen'e teklif etmesinin arkasında stratejik bir hamle yatıyor.







Takımdan ayrılarak Tottenham'a transfer olmak istediği konuşulan dünyaca ünlü golcüyü yeniden kazanmayı hedefleyen Buruk, oyuncusuna sorumluluk vererek aidiyet duygusunu artırmayı amaçlıyor.

Ancak deneyimli teknik adamın, bu hamleyi yaparken soyunma odasındaki yerli ve yabancı oyuncu dengesini bozmamak adına oldukça hassas davranması gerekiyor.







BAŞKAN ÖZBEK'İN TERCİHİ DAVINSON

Yönetim kanadında ise durum oldukça farklı. Başkan Dursun Özbek'in gönlündeki birinci kaptan adayı Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez.

Buna karşın Okan Buruk, Dünya Kupası finali oynamasının ardından takıma izinli olarak sonradan katılan Sanchez'in henüz bu liderlik sorumluluğunu üstlenecek yeterlilikte ve hazır durumda olmadığını düşünüyor.

Sambacıyla yola devam

Galatasaray'da Gabriel Sara'nın satılması bekleniyordu. Ancak şu ana kadar beklenen seviyede teklif gelmedi. Sambacı kalacak gibi duruyor. Bu sebeple merkez orta saha hamlesi şu anda rafa kaldırıldı

05.08.2026 10:42:00
Haber Merkezi
 
Sambacıyla yola devam
Sambacıyla yola devam
Transfer döneminin başında herkes Gabriel Sara'nın ayrılmasını bekliyordu. Ancak 27 yaşındaki futbolcu konusunda beklenen teklifler gelmedi. Yönetimin kafasındaki rakam 40 milyon euro civarındaydı... Olası satışın ardından merkez orta saha bölgesine bir takviye yapılacaktı.

TAMAMEN DEĞİŞTİ

Bugün itibarıyla planlar tamamen değişmiş gibi gözüküyor. 27 yaşındaki futbolcu için kimse ciddi bir rakamla masaya oturmadı. Şu anda yapılan planlamada Sara kalacak gibi gözüküyor. Doğal olarak merkez orta saha transferi de rafa kaldırıldı. 10 numara konusu ise geçerliliğini koruyor.






2 OYUNCU ALINABİLİR

Sarı-Kırmızılılar, 10 numara bölgesi için genel inanışın aksine 1 değil, 2 oyuncu düşünüyor. Ve bu iki futbolcu da farklı bölgelerde görev yapabilecek isimler olacak. Tekrar Sara'ya dönersek, sambacı Premier Lig'de bir takıma gitmek istiyordu. Ancak bunun için beklemek zorunda kalacak gibi... 1.77 boyundaki oyuncunun Galatasaray'la 30 Haziran 2029'a kadar sözleşmesi var.

Genç Rus paylaşılamıyor

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki 10 numarası Aleksey Batrakov'u bitirmeye çalışıyor. Bu arada Zenit de devreye girdi ve Lokomotiv'le temasa geçti

05.08.2026 10:34:00
Haber Merkezi
 
Genç Rus paylaşılamıyor
Genç Rus paylaşılamıyor
Galatasaray kesinlikle bir 10 numara hamlesi gerçekleştirecek. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Ve en önemli adaylardan biri de Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov... Sarı-Kırmızılılar, oyuncu cephesiyle anlaştı. Fakat Rus ekibi, bugün itibarıyla satışa sıcak bakmadığını iletti. İlerleyen süreçte durum değişir mi, bilinmiyor.

ONLARA DA AYNI YANIT

Bu arada Zenit Kulübü de devreye girdi. Lokomotiv Moskova Yönetimi, Galatasaray'a verdiği yanıtın aynısını onlara da verdi. Genç yetenekle ilgili pazarlık yapmayı düşünmediklerini ilettiler. Galatasaray açısından bu işi çözebilecek tek kişi; oyuncunun bizzat kendisi...






BASKI KURMASI GEREKİYOR

Eğer Aleksey Batrakov, ayrılık konusunda bastırırsa durum değişebilir. Aksi halde işler zor gözüküyor. Öte yandan eski Rus futbolcu Andrey Eshchenko, "Bence Batrakov Türkiye'yi denemeli... Galatasaray çok iyi bir seçenek. Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilir. Lokomotiv ya parayı ya da kadroyu korumayı seçecek" ifadelerini kullandı.

Transfer durumu formalara yansıdı

Alınan bilgilere göre; geçen sezona oranla şu anda Galatasaray'ın forma satışlarında düşüş yaşanıyor. Bunun en büyük sebebi olarak da geciken transferler gösteriliyor. Yönetimin, satın alma yerine oyuncu kiralamaya yönelmesi de ayrı bir konu

05.08.2026 10:20:00
Haber Merkezi
 
Transfer durumu formalara yansıdı
Transfer durumu formalara yansıdı
Türkiye'de en çok forma satan takım; Galatasaray... Diğer lisanslı ürünlere de büyük ilgi gösteriliyordu. Ancak alınan bilgilere göre; geçen sezona oranla şu anda satışlarda düşüş yaşanıyor. Taraftarların önemli bir kısmı, geciken transferler sebebiyle yönetime tavır aldı.

BİRKAÇ HAMLEYLE

Ve bu tepkiler, direkt olarak ürün satışlarına yansımış durumda... Taraftarlar ayrıca yönetimin ağırlıklı olarak "satın alma yerine kiralama" formülünü izlemesinden de memnun değil... Bugün itibarıyla yaşananlar pek de iyi gözükmüyor... Ancak şunu unutmamak gerekiyor: Birkaç hamleyle her şey tersine dönebilir.






HERKES BEKLİYOR

Galatasaray taraftarları, yeni transferleri bekliyor. Gerçekten "heyecan yaratacak" bazı isimler kadroya katılırsa, forma satışlarında da artış yaşanacağı düşünülüyor. Son 4 sezona damga vuran Sarı-Kırmızılılar, transfer anlamında şu anda ezeli rakiplerinin gerisinde kalmış durumda...

Cim-bomda alarm zilleri çalıyor


 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çıktığı Monza, Venezia ve Rennes maçlarında kalesinde toplam 8 gol görerek savunmada adeta alarm verdi. Son Rennes karşılaşmasında Abdülkerim Bardakcı’nın penaltıya sebebiyet veren performansı, Eren Elmalı’nın ikili mücadelelerdeki yetersizliği ve Uğurcan Çakır’ın gole neden olan bireysel hatası, kritik lig ve Avrupa maratonu öncesi teknik heyeti kara kara düşündürmeye başladı.
 

05.08.2026 00:17:00
Haber Merkezi
 
Cim-bomda alarm zilleri çalıyor
Cim-bomda alarm zilleri çalıyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, çıktığı son 3 ciddi hazırlık maçında kalesinde gördüğü 8 golle savunmada alarm vermeye başladı. Monza ve Venezia mağlubiyetlerinin ardından Rennes ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılılarda; Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Abdülkerim Bardakcı'nın Fransız ekibi karşısında sergilediği performanslar yeni sezon öncesi teknik heyeti ve taraftarları endişelendirdi.







3 maçta kalede 8 gol

Yeni sezon öncesi oynadığı 3 ciddi hazırlık maçında galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, defans hattındaki dağınık görüntüsüyle dikkat çekiyor. Monza'ya 2-0, Venezia'ya ise 3-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, son olarak Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Rakip hücumcuları durdurmakta zorlanan Cimbom, bu 3 karşılaşmada kalesinde toplam 8 gol görerek savunma anlamında oldukça kötü bir tablo çizdi.







Son maçta da kötüydü

Rennes karşılaşmasında özellikle geride görev yapan isimlerin istatistikleri çöküşü gözler önüne serdi. 73 dakika sahada kalan Abdülkerim Bardakcı, hiç top çalamadığı ve ikili mücadele kazanamadığı mücadeleyi 1 penaltıya sebebiyet vererek tamamladı. 61 dakika süre alan Eren Elmalı ise zemindeki 7 ikili mücadelenin sadece 2'sini kazanabilirken 2 kez çalım yedi ve hava topu mücadelesinde başarı sağlayamadı.






Uğurcan da saç baş yolduruyor

Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyan Uğurcan Çakır da hazırlık dönemindeki formsuzluktan nasibini aldı. Rennes karşısında yüzleştiği penaltıyı çıkaramayan milli eldiven, yaptığı 1 kritik hatayla doğrudan gole neden oldu. Yan toplarda da zorlanan tecrübeli kalecinin tutamadığı 1 orta ve ceza sahası içindeki müdahalelerinde yetersiz kalması, defans hattındaki güvensizliği iyice tırmandırdı.

Leao transferi yılan hikayesine döndü


 
 
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi yoksa Manchester United mi? Milan'lı Leao'nun transferi yılan hikayesine döndü. İşte Leao ekseninde dönen son oyunlar!

04.08.2026 13:34:00
Abdülkadir Gündoğdu
 
 Leao transferi yılan hikayesine döndü
 Leao transferi yılan hikayesine döndü

Önceki gün Fenerbahçe, Rafael Leao transferinde bombayı patlatmaya hazırlanıyordu! Sarı-lacivertli yönetici Cihan Kamer'in AC Milan ile sağlanan prensip anlaşmasının ardından Portekizli süper yıldızı İstanbul'a getirmek üzere Endonezya'nın başketi Cakarta'ya gideceği iddia edilmişti. Ancak Cihan Kamer'e ait TC-ATS kodlu özel jet, dün Madrid'e iniş yaptı. Kamer'in hedefi kim, o da belli değil... Real Madrid'li genç Endrick mi, 22 yaşındaki Gonzalo Garcia mı; Atetico Madrid'li Sörloth mu ya da Lookman mı? Belirsizlik had safhada... Ancak İngiliz ekibi Fulham, 40 milyon Euro'luk bonservis ücreti karşılığında Garcia'yı resmen transfer etti.







Leao şimdi nerede?

Milan, Avustralya'da Perth'te yeni teknik direktörü Ruben Amorim yönetiminde antrenmanlarını sürdürdü. 5 Ağustos Çarşamba günü Cakarta'da Inter ile hazırlık maçı yapacak.







Milan Teknik Direktörü gitmesini istemiyor

Milan'ın teknik direktörü Ruben Amorim, Portekizli vatandaşının geleceği hakkında, "Rafa, Milan gibi bir kulüpte olduğu için şanslı, bu yüzden mutlu olmalı. Mutlu ve motive olduğunu hissediyorum. Transfer penceresinin sonuna kadar ne olacağını bilmiyorum, ama grubun gerçekten birlik içinde olduğunu hissediyorum" dedi.







Manchester United da devrede

Milan'dan ayrılması beklenen Rafael Leao'nun ismi Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United'la da anılıyor. Portekizli yıldız kanat oyuncusunun yeni sezondaki adresi merak konusu...

Barış Alper Yılmaz'ın varisi

Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

04.08.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Barış Alper Yılmaz'ın varisi
Barış Alper Yılmaz'ın varisi
Galatasaray, Premier Lig yolundaki Barış Alper Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un çok beğendiği Sunderland'in 21 yaşındaki Faslı kanat oyuncusu Chemsdine Talbi için harekete geçiyor. Şampiyonlar Ligi öncesi hücum hattına hız ve dinamizm katması beklenen genç yetenek, 10+4 yabancı kuralına da mükemmel uyum sağlıyor.






Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek ve kadro derinliğini artırmak amacıyla transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Barış Alper Yılmaz'ın Premier Lig'e olası transferi günden güne daha yüksek sesle konuşulurken, sarı-kırmızılı yönetim şimdiden alternatif isimler üzerine yoğunlaştı. Şampiyonlar Ligi kulvarında rekabetçi bir kadro kurmak isteyen yönetim ve teknik heyet, hücum hattındaki dinamizmi korumayı hedefliyor.






BURUK LİSTESİNDEKİ İSİM

Sarı-kırmızılıların listesindeki dikkat çeken oyuncuların başında, Sunderland forması giyen Chemsdine Talbi geliyor. Teknik direktör Okan Buruk ve transfer komitesinin 21 yaşındaki Faslı kanat oyuncusunu oldukça beğendiği öğrenildi. Hızı, etkili hücum aksiyonları ve çok yönlü yapısıyla öne çıkan genç yetenek, Galatasaray'ın hücum hattına aranan temposunu katabilecek bir profil olarak değerlendiriliyor.






TAKTİKSEL OLARAK DOĞRU İSİM

Geçtiğimiz sezon Sunderland ile 30 resmi maça çıkan Talbi, 4 gollük katkı sağladı. Fas Milli Takımı formasını da 10 kez giyme başarısı gösteren genç oyuncu, sadece yetenekleriyle değil, kadro planlaması açısından da önemli bir avantaj sunuyor. Süper Lig'deki 10+4 yabancı kuralına mükemmel bir uyum göstermesi, oyuncunun transfer ihtimalini sarı-kırmızılılar adına daha da cazip hale getiriyor.






HENÜZ KURULA TEMAS YOK

Galatasaray yönetiminin ve teknik ekibin beğenisini toplayan oyuncu için henüz Sunderland kulübüyle resmi bir temas kurulmadı. Transfer sürecinin, Barış Alper Yılmaz'ın geleceğinin netleşmesi ve yönetimin bonservis bütçesini belirlemesinin ardından resmiyet kazanması ve somut adımların atılması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.