logo
21 HAZİRAN 2026

Kadınların ezeli mücadelesi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ile Beşiktaş yarın karşılaşacak

02.02.2018 00:00:00
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş yarın derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 14.00'te başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Galatasaray, ligde 16 maçta sekizer galibiyet ve mağlubiyetle 8. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 9 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 5. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında yapılan maçı siyah-beyazlı ekip evinde 62-61 kazanmıştı.

Belçikalı golcüye Kartal presi

Geride bıraktığımız sezonda hem yönetim hem de teknik heyetle problemler yaşayan Romelu Lukaku'ya iki takım ilgi gösteriyor 

20.06.2026 19:00:00
Haber Merkezi
Belçikalı golcüye Kartal presi
Belçikalı golcüye Kartal presi
Napoli ile köprüleri atan Romelu Lukaku bu yaz kesinlikle ayrılacak. Belçikalı forvete en fazla ilgi gösteren 2 takımın Beşiktaş ve Anderlecht olduğu öğrenildi.






Geride bıraktığımız sezonda hem yönetim hem de teknik heyetle problemler yaşayan Romelu Lukaku, Napoli tarafından satış listesine konulmuştu. 33 yaşındaki tecrübeli santrforun 30 Haziran 2027 tarihine kadar mukavelesi var. Yani sözleşmesinin son senesine girmiş durumda...






DAHA UYGUNA BIRAKILABİLİR

İtalyan ekibinin 10 milyon euro civarında bonservis beklentisi vardı. Fakat bugün itibarıyla 1.90 boyundaki futbolcuyu daha uyguna bırakabilecekleri konuşuluyor. Şu anda Belçikalı yıldıza en fazla ilgi gösteren iki kulüp ise Beşiktaş ve Anderlecht... Lukaku şu anda milli takım kampında bulunuyor.






ALTYAPISINDAN ÇIKTI

Anderlecht'in bu transferdeki en önemli kozu; Lukaku'nun kendi altyapılarından çıkması... Belçikalı futbolcu, ülkesine dönmeye karar verirse dengeler değişecek. Ancak Beşiktaş'ın daha cazip maddi koşullar sunabileceği belirtildi. Tecrübeli forvet, kesin kararını Dünya Kupası sonrasında verecek.

Galatasaray'a Brezilyalı orta saha

Galatasaray merkez orta sahaya 1 takviye gerçekleştirmede kararlı. Bu konuda Juventus'tan Thuram ve Real Madrid'den Camavinga'nın adı uzun süredir ön planda

20.06.2026 18:50:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a Brezilyalı orta saha
Galatasaray'a Brezilyalı orta saha
Galatasaray'da merkez orta saha için Thuram ve Camavinga isimleri ön plana çıkmış durumda. Ancak Wolverhampton'dan Joao Gomes konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.






Galatasaray kesinlikle merkez orta sahaya 1 takviye gerçekleştirecek. Bu konuda Juventus'tan Thuram ve Real Madrid'den Camavinga'nın adı uzun süredir ön planda... Fakat Sarı-Kırmızılılar, geçen sezondan beri gündeminde yer alan Joao Gomes için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.






ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Galatasaray yetkililerinin önümüzdeki hafta İngiltere'ye giderek Wolverhampton Kulübü ile görüşmeleri ilerleteceği öğrenildi. Wolves, Premier Lig'den düşmüştü. Takımda kalmak istemeyen 25 yaşındaki futbolcu için 30 milyon euronun gözden çıkarıldığı belirtildi.






3 İSİMDEN BİRİ

Listedeki diğer adaylara dönersek; Thuram için 40, Camavinga için 50 milyon euro talep ediliyor. Victor Osimhen'in gazeteci arkadaşı Buchi Laba, Galatasaray'ın Joao Gomes'le uzun süredir ilgilendiğini belirtmişti. Bu 3 futbolcudan birinin bitirilmesi planlanıyor.

Semedo-Samuel değişimi!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal sonrasında gözler eski oyunculara döndü. Bunlardan biri de Bright Osayi-Samuel... Nijeryalı futbolcunun tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyebileceği konuşuluyor

20.06.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Semedo-Samuel değişimi!
Semedo-Samuel değişimi!
2025 yazında Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Bright Osayi-Samuel, bedelsiz şekilde Birmingham Kulübü'nün yolunu tutmuştu. Bu transfer öncesinde herkes Nijeryalı sağ bekin Beşiktaş'a gideceğini düşünüyordu. Fakat Osayi-Samuel ters köşe yaptı. 28 yaşındaki futbolcu, Birmingham ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzaladı.






SEMEDO TARTIŞILIYOR

Şu anda Fenerbahçe'de Nelson Semedo'nun geleceği tartışılıyor. Tecrübeli futbolcunun kontratı 30 Haziran 2027 tarihinde bitecek. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Portekizli oyuncunun 32 yaşına gelmesi ve yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından satılması bekleniyor. Yönetim, teklif gelirse değerlendirecek.






UYGUN BİR BEDELLE

İsmail Kartal'ın tekrar Fenerbahçe Teknik Direktörü olmasının ardından Osayi-Samuel'in de takıma dönebileceği konuşuluyor. Birmingham City Kulübü'nün, 1.75 boyundaki savunmacıyı uygun bir bedelle bırakması bekleniyor. Ayrılık sürecinde Nijeryalı futbolcu sürekli Fenerbahçe'den övgüyle bahsetmişti. Önümüzdeki haftalarda çok sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Arjantinli yıldızda ortalık karışık

UEFA kıskacındaki Roma, Arjantinli kanat oyuncusu Matias Soule'yi satış listesine koydu. Galatasaray bir süredir tangocuyla ilgileniyordu. Borussia Dortmund ve Aston Villa cephesinden de hamle gelebilir

20.06.2026 16:28:00
Haber Merkezi
Arjantinli yıldızda ortalık karışık
Arjantinli yıldızda ortalık karışık
İtalyan ekibi Roma, finansal sıkıntılar sebebiyle UEFA incelemesi altında bulunuyor. Serie A ekibi bu sebeple bazı futbolcularıyla yollarını ayırmalı... Konuyla ilgili ilk hamle geldi. Matias Soule resmen satış listesine konuldu. Galatasaray bir süredir oyuncunun durumunu takip ediyordu.






TAM BİR JOKER

Asıl yeri sağ kanat olan 23 yaşındaki futbolcu aynı zamanda forvet arkası ve 10 numara bölgelerinde de görev yapabiliyor. Yani hücum anlamında joker... 30 Haziran 2029 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldızın tahmini piyasa değeri 35 milyon euro civarında...






ÖNEMLİ RAKİPLER

Galatasaray'ın bariz bir ilgisi olsa da Borussia Dortmund ve Aston Villa gibi takımlar da 1.82 boyundaki futbolcuyu izliyor. Kısa süre içinde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Hatırlanacağı üzere Lang ve Asprilla'nın satın alma opsiyonları kullanılmamıştı. Cim-Bom bu sebeple her iki kanat bölgesini de güçlendirmek istiyor.






Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?

Galatasaray'ın 10 numara transferinde 1 numaralı hedefi Can Uzun

20.06.2026 13:59:00
Haber Merkezi
Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?
Batrakov, Galatasaray’a gelir mi?
Galatasaray'ın 10 numara transferinde 1 numaralı hedefi Can Uzun... Milli futbolcunun arkasından Aleksey Batrakov geliyor. Ancak genç Rus oyuncunun kafasında farklı planlar var gibi gözüküyor.






Galatasaray, Can Uzun konusunda Eintracht Frankfurt ile görüşmelerini sürdürüyor. Alman ekibinin 55-60 milyon euroluk bonservis beklentisi bulunuyor. Bu para, işleri doğal olarak zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin yedek planı ise Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov'du...






ASLINDA ŞARTLAR UYGUN

21 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç yabancı" kriterini fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca bu sezon özelinde 20 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle alınabilir. Ancak Aleksey Batrakov'un, kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istediği söyleniyor.







FİKRİ DEĞİŞİR Mİ?

Eğer kararı değişmezse, bu transfer de zora girecek. Aleksey Batrakov, geçen sezon Rus Ligi'nde 28 maça çıktı. Sahada 2.494 dakika kaldı. 13 gol ve 10 asistle yıldızlaştı. Galatasaray eğer Can Uzun hamlesinde istediği sonucu alamazsa, Aleksey Batrakov'un fikrini değiştirmeye çalışacak. Rus yeteneği şu anda birçok Avrupa ekibi izliyor. Ve bu durum da işleri oldukça zorlaştırabilir.

Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı


 
Milli takımdaki Galatasaraylı oyuncuların tamamı Samet Akaydın'ı kadrolarında görmek isterken, teknik direktör Okan Buruk 'daha üst düzey bir stoper istiyorum' diyerek son sözü söyledi! Ozan Kabak, Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek isimleri üzerinde durulurken, genç savunmacıların yedek kalma endişesi Galatasaray'ın yerli stoper denklemini zora soktu.

20.06.2026 13:37:00
Haber Merkezi
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı
  Okan Buruk, Samet Akaydın'a kapıyı açmadı

Galatasaray yerli takviyeler için de çalışmalarını sürdürürken, savunma hattı için sürpriz isimlere gündeme geliyor gidiyor... bunlardan birisi de Milli Takım'da yer alan Samet Akaydın. Sarı-kırmızılı ekipte forma giyen yerli oyuncuların tamamının, yakından tanıdıkları Samet'i takımda görmek istediği ve Okan Buruk'a bu doğrultuda olumlu görüş bildirdiği biliniyor.
Oyuncunun da Galatasaraylı futbolcularla sürekli bir arada olması bu ihtimali kuvvetlendirse de transfer teknik heyet engeline takıldı. Teknik direktör Okan Buruk, Samet Akaydın ismine sıcak bakmayarak rotasyonu daha üst profil bir stoperle güçlendirmek istediğini yönetime iletti.







Bu süreçte Galatasaray'a Ümit Akdağ ve Ahmetcan Kaplan gibi genç yerli isimler de önerildi. Ancak Buruk'un "Daha üst düzey bir stoper istiyorum" şeklindeki net tavrı sonrası bu alternatifler de şu aşamada geri plana itildi.

Okan Buruk'un yerli stoper konusundaki önceliği sakatlıktan dönüş sürecinde olan Ozan Kabak. Deneyimli teknik adam, eğer Ozan Kabak transferi gerçekleşmeyecekse listedeki diğer iki yerli aday olarak Emin Bayram ve Yusuf Akçiçek'i belirledi. Buruk, her iki oyuncunun da rotasyona derinlik katabileceği raporunu sundu.







Ancak bu formüldeki en büyük engel oyuncuların kariyer planlaması oldu. Hem Emin Bayram hem de Yusuf Akçiçek, yeni sezonda kulübede beklemek ve yedek stoper konumuna düşmek istemiyor. Düzenli olarak ilk 11'de oynayabilecekleri bir projede yer almayı hedefleyen genç savunmacıların bu yaklaşımı, Galatasaray'ın yerli stoper arayışındaki denklemi zorlaştırıyor.

Jhon Duran'da acele edilmiyor

Galatasaray'ın Icardi ayrılığı sonrasında muhtemel forvet adaylarından biri Jhon Duran... Ancak Kolombiyalı futbolcu konusunda acele edilmeyecek...
 

20.06.2026 13:19:00
Haber Merkezi
Jhon Duran'da acele edilmiyor
Jhon Duran'da acele edilmiyor
Galatasaray'da, Icardi'nin gitme ihtimaline karşı çalışmalar devam ediyor. Listedeki adaylardan biri; bilindiği üzere Jhon Duran... Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Zenit'e kiralanan futbolcunun satın alma opsiyonu kullanılmamıştı. Al-Nassr Kulübü, onu kesinlikle başka bir takıma gönderecek (satılık veya kiralık).






BEDELSİZ YOLLAYABİLİRLER

Al-Nassr, 22 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralayabilir. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu konuda acele etmiyor. Öncelikle Icardi'nin durumunun netleşmesi bekleniyor. Ayrıca listede farklı adaylar da var... Bu arada Jhon Duran'a ilgi gösteren tek takım Lazio...






LAZİO'NUN KAFASI KARIŞIK

Lazio da Duran konusunda kesin bir karar vermedi... Sarı-Kırmızılılar, Kolombiyalı forvet farklı bir takıma gitse de büyük üzüntü yaşamayacak... Çünkü onun transferiyle ilgili kulüp içinde fikir birliği yok... Ayrıca Galatasaray'ın önünde ciddi zaman var. Şu anda acele adımlar atılmasını gerektirecek koşullar bulunmuyor.

Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun bonservisini 5 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında almıştı. Şu anda Milan'la transfer görüşmeleri yapılıyor. Oyuncu satılırsa, Galatasaray'ın kasasına yine para girecek.
 

20.06.2026 13:13:00
Haber Merkezi
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Nicolo Zaniolo'dan yine para gelebilir
Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 2023'ün Şubat ayında 15 milyon euro bedelle Roma'dan almıştı. Oyuncu sonraki süreçte şu bedellerle kiralandı:

Aston Villa: 5 milyon euro kiralama bedeli
Atalanta: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Fiorentina: 3.2 milyon euro kiralama bedeli
Udinese: 2.5 milyon euro kiralama bedeli






RESMEN TAMAMLANDI

İtalyan ekibi Udinese, Zaniolo'nun, "5 milyon euro+sonraki satıştan %50 pay" şeklindeki satın alma opsiyonunu devreye soktu. 1.90 boyundaki futbolcuyla 30 Haziran 2029'a kadar mukavele yapıldı. Ancak 26 yaşındaki oyuncu, orada da fazla kalmayacak gibi gözüküyor.






PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Şu anda Udinese ve Milan arasında pazarlıklar var... Eğer Nicolo Zaniolo satılırsa, bonservis bedelinin yarısı Galatasaray'ın kasasına girecek. Bu da ekstra gelir demek... Sarı-Kırmızılılar, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde tamamlanmasını bekliyor.

Benfica'da, Beşiktaş paniği!

Beşiktaş’ın Yunan golcü Vangelis Pavlidis’e olan ilgisi Portekiz’de yankı uyandırırken, Benfica transferi engellemek için 50 milyon Euro’luk bir duvar ördü

20.06.2026 13:05:00
Haber Merkezi
Benfica'da, Beşiktaş paniği!
Benfica'da, Beşiktaş paniği!
Beşiktaş'ın Yunan golcü Vangelis Pavlidis'e olan ilgisi Portekiz'de yankı uyandırırken, Benfica transferi engellemek için 50 milyon Euro'luk bir duvar ördü.

Kulübün efsane isimlerinden Maniche, "Pavlidis'in alternatifi yok, satmak büyük risk olur" uyarısında bulundu. Portekiz devinin forvet hattındaki olası bir boşluğu Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile doldurmak istediği iddiası da transfer piyasasını hareketlendirdi.







Beşiktaş'ın santrfor bölgesi için radarına aldığı Yunan golcü Vangelis Pavlidis transferinde somut adımların atılması pek olası görünmüyor.

Benfica'nın yıldız golcüsü için 50 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeli belirlediği bildirildi. Bu yüksek talep, siyah-beyazlıların transfer masasına oturma ihtimalini pratikte tamamen ortadan kaldırıyor.







HEDEF UEFA AVRUPA LİGİ

Eski Portekizli futbolcu Maniche de bu yüksek fiyat etiketinin aslında bir "satmama" stratejisi olduğunu düşünüyor. Benfica'nın elinde Pavlidis'in yerini doldurabilecek güvenilir bir alternatif bulunmadığını belirten Maniche, Portekiz temsilcisinin Avrupa Ligi'nde başarı hedeflediğini ve bu nedenle en iyi oyuncularını kadroda tutmak istediğini vurguladı.







REDDEDİLEMEZ TEKLİF GELEBİLİR

Portekizli yorumcu Nuno Farinha ise Pavlidis'in, teknik direktör Marco Silva'nın Benfica'da uygulamak istediği oyun tarzına mükemmel uyum sağladığını ifade etti.







Farinha'ya göre, teknik ekibin planları doğrultusunda oyuncunun takımda kalması en mantıklı senaryo. Ancak transfer dönemlerinin doğası gereği, finansal olarak dengeleri altüst edecek "reddedilemez" bir teklifin gelmesi durumunda işlerin rengi değişebilir.






ICARDI İDDİALARI DOLAŞMAYA BAŞLADI

Tüm bu gelişmelerin ve yüksek bonservis duvarının gölgesinde, transfer piyasasında sürpriz bir iddia daha gündeme gelmeye başladı. Benfica'nın, Pavlidis'in olası bir ayrılığı ihtimaline karşılık veya forvet hattını güçlendirmek adına Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'yi listesine aldığı konuşuluyor.

Montella maçtan sonra döktürdü!


 
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Türk halkının büyük beklentisi vardı, çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. 35 yıllık kariyerim boyunca 50 maçta bir denk gelecek karşılaşmalar iki kez üst üste denk geldi" dedi.

20.06.2026 12:58:00
AA
Montella maçtan sonra döktürdü!
Montella maçtan sonra döktürdü!

2026 FIFA Dünya Kupası'nda D Grubu'ndaki ikinci maçında Paraguay'a 1-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybeden A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella, Türk halkının beklentilerini karşılayamadıkları için büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Montella, San Francisco Bay Area Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Türk halkının büyük beklentisi vardı, çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

65 şut, sonuç sıfır!

"Objektif biçimde bakacak olursak oyuncularıma karşı hiçbir olumsuz düşünceye sahip değilim, bugün yeteneklerini daha fazla geliştirmiş oldular çünkü iki maçta da büyük performans gösterdiler, 65 şuta karşı ne yazık ki çok az şansla rakip takımlar sonuç elde etti" diyen Montella, şöyle konuştu: "Böyle iki aynı karşılaşmaya kariyerimde çok fazla rastlamadım. Santrfor girdi her şeyi değiştirecek demek olayı aza indirgemek olur. Türk halkının büyük beklentisi vardı, çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu her zaman bize destek oldu, hep yanımızda oldular. Büyük hayal kırıklığı içindeyim, futbolcular ellerinde ne varsa bunu göstermek için çaba sarf etti. Son 10 dakikada bir santrforu devreye sokup sokmamak mesele, bunu size bırakıyorum. Çok üzgünüz, çok büyük beklentiler vardı. Federasyonumuzun ne kadar çalışkan olduğunu biliyorum, hepsi adına daha fazla üzülüyorum. 35 yıllık kariyerim boyunca 50 maçta bir denk gelecek karşılaşmalar iki kez üst üste denk geldi. Kader bizden yana değildi, futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptı, çok üzgünüz."

Forvet meselesi

Montella, aday kadroda yeterli forvet olmadığı yönünde bir soru üzerine, şunları kaydetti: "Tekrar geriye döneceğiz, aslında bu forvetle ilgili olarak iki maçtaki 65 şutu hatırlatmak isterim. Forvet konusunu açmanıza şaşırarak bakıyorum, son iki maçta toplam 65 şut var ama bir şekilde olmuyor, girmiyor. Bana biriniz bazı enstantanelerin futbolda neden yaşandığını açıklarsa öğrenmeye hazırım. Biz gidiyoruz olmuyor, rakip bir kere geliyor oluyor. Rakip ceza sahasına girdik, şutlar çektik, direkler üzerinden toplarımız geçti, kader yanınızda olmazsa... Oyuncularım tüm kalplerini ortaya koydu, futbol mantık değil, o yüzden bu kadar güzel bir spor. İnsanlar hayalini kurar, daha iyi oynayan takım her zaman kazanmaz. Pozisyon üretmesek o zaman bir problem olabilirdi, böyle iki maç üst üste yaşadığınızda biraz basit gibi kalıyor ama kader bizden yana değildi gibi oluyor. Başka bir şey düşündürmez. Bir tane atsak belki çok farklı olabilirdi. Maalesef böyle oldu. Avustralya maçına göre daha iyi mücadele ettik, isabetli şutlar olmadı. Birçok durum bizim için dezavantaj oluşturdu. İki maçta düzeltmemiz gereken bir şey varsa Avustralya müsabakasında defans arkasına daha fazla koşu yapabilirdik, bu karşılaşmada bunları da yaptığımızı gördüğümüzde daha ne yapabilirdik diye düşünüyoruz, olmayınca olmadı."

Turnuva süerkliliği şart

Milli takımın turnuvalarda düzenli olarak yer alması gerektiğinin altını çizen İtalyan teknik adam, "Birtakım şeyler üstüne çalışırsınız. Futbolcularda bir inancı perçinleştirmeye, standart olarak daha iyi oynamaya, oyuncuların sahada biraz daha rahat olmalarını sağlamaya çalışırsınız. Bizim bu saatten sonra yapmamız gereken tek bir şey var, turnuvalara sürekli katılıyor olmak. Sürekli katılamadığımız için bilinçaltında da olsa futbolcularımızı bir şeyler tutmuş olabilir. Geçmişte böyle sıkıntılarımız yoktu. Milli takımımızın turnuvalara sürekli gitmesi gerekiyor. Sonrasında daha iyi olacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Birilerini suçlamanın kolay olduğunu dile getiren Montella, "Ben en iyisine inandım ve ona göre futbolcuları seçtim. Elimizden gelen her şeyi yapmasak anlarım. Beklentim grubu başarılı şekilde geçebilmekti. İki maçta da gördünüz. Olmayınca olmuyor. Bundan daha fazla ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu sonucu öyle ya da böyle kabul etmek zorundayız. Dünya Kupası'na beklentilerle geldik. Büyük isteklerimiz vardı. Bunu da maçta gösterdik. 35 yıldır profesyonel futbol hayatındayım. 50 maçta böyle bir müsabaka olur, kaybedebilirsiniz. İki maç üst üste böyle kaybetmek kariyerim boyunca bana hiç olmadı ama sonucu kabul etmek zorundayız." şeklinde konuştu.

Ozan Kabak neden oynamadı?

Montella, Ozan Kabak'a şans vermediğinin hatırlatılması üzerine, "Ben her şeyi anlamaya odaklanırım. Oyuncuyken de öyleydim. Maçı kaybettiğinizde en iyi oyuncular kenardaki oyunculardır. Ozan'a çok saygı duyuyorum. Oynatabileceğim oyunculardan biriydi. Uzun bir sakatlık yaşadı, kuvvetli bir oyuncu. Oyuncuların tutarlılık göstermesi, iki stoperin birbirini tamamlıyor olması gerekiyor. Merih ve Abdülkerim iyi oynuyordu. Bazı seçimler yapıyorsunuz. Tabii ki yapı oluşturuyoruz. Bu yapı bize iyi sonuçlar getirdi. Takım, genç oyunculardan kurulu bir ekip. Zamanla gelişip, olgunlaşıyorlar. Bu kupa için durumun ne olduğunu biliyoruz. Sürekli genç oyuncuları süreçte tutarak geliştirip, sonraki şampiyonalarda bulunmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"Türkiye'nin mücadeleci ruhunu göstermeye devam etmeliyiz." diyen Montella, şunları ifade etti: "Gurur dolu performanslar oluşturmamız gerekiyor. Ülkeyi temsil ediyorsunuz, oyunculara da bunu söylüyorum. Hepimiz üzüldük ama soyunma odasından çıkarken kafamız yukarıda çıkmalıyız. Biz bunları sahada daha kuvvetli bir araya getirmeliyiz. Bunu yapabilmek için ruhumuzu en iyi şekilde devam ettirmemiz lazım. Bu ders kendimizi geliştirmemiz için fırsat tanıyacak. Önce gururla kafamızı dik tutabilmek gerekiyor."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.