logo
05 ŞUBAT 2026

Karagümrük Galatasaray'ı kupanın dışına itti

Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Bir hafta içinde hem Avrupa'ya hem Türkiye Kupası'na veda eden sarı-kırmızılıların elinde bir tek lig kaldı 

29.02.2024 22:37:00
Haber Merkezi
Karagümrük Galatasaray'ı kupanın dışına itti
Karagümrük Galatasaray'ı kupanın dışına itti
 
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Mücadeleyi konuk ekip 2-0 kazanarak turladı.

Karşılaşmada gol perdesi erken açıldı. Fatih Karagümrük 6. dakikada Brezilyalı forveti Markao'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Geriye düşen Galatasaray beraberlik için baskıyı artırsa da ilk yarıda sonuç değişmedi ve Fatih Karagümrük soyunma odasına tek farklı önde gitti.

İkinci yarıda Galatasaray üst üste ataklarla beraberlik için yüklenirken konuk ekip ikinci golü buldu. 84. dakikada Ryan Mendes skoru 2-0'a taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve deplasmanda 2-0 kazanan Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Galatasaray kupaya veda etti.

Tarihinde ilk kez bu kupada yarı finale yükselen Fatih Karagümrük, Trabzonspor'un rakibi oldu. Turun diğer eşleşmesinde Beşiktaş ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Yarı final iki ayaklı oynanacak.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Renato Nhaga da takımla birlikte idmanına çıktı

05.02.2026 15:16:00 / Güncelleme: 05.02.2026 15:19:21
İHA
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
 
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan antrenman topa sahip olma çalışmasıyla devam etti.



Antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.



Sarı-kırmızılılar yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.





Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de

Galatasaray'dan ayrılan 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir, altyapısından yetiştiği Rapid Wien ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı

05.02.2026 14:48:00 / Güncelleme: 05.02.2026 14:51:13
İHA
Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de
Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de
 
Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Yusuf Demir'in yeni adresi eski takımı oldu. Avusturya ekibi Rapid Wien, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Demir ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.



22 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Rapid'de tekrar oynama şansı bulduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Yusuf Demir, Avusturya temsilcisinde 22 numaralı formayı giyecek.



Öte yandan Yusuf, Rapid'de kardeşi Furkan Demir ile birlikte oynayacak.

Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı

Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı

05.02.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı
 
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Yusuf Demir'e teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!" denildi.

Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla bu sezon ligde bir maçta şans bulurken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada forma giydi.

Galatasaray, Renato Nhaga ile 375.000 Euro'ya sözleşme imzaladı

Galatasaray, Portekiz ekibi Casa Pia'nın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Nhaga ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı

05.02.2026 11:33:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Renato Nhaga ile 375.000 Euro'ya sözleşme imzaladı
Galatasaray, Renato Nhaga ile 375.000 Euro'ya sözleşme imzaladı
 
Galatasaray, Portekiz ekibi Casa Pia'nın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Nhaga ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Renato Sam-Na Nhaga'nın transferi konusunda, oyuncunun kulübü Casa Pia Atlético Clube - Ateneu Casapiano ile anlaşmaya varılmıştır.

Bu kapsamda, futbolcunun kulübüne toplam 6.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 4,5 sezon süreli sözleşme imzalanmış olup, yapılan anlaşmaya göre kendisine ödenecek garanti ücretler aşağıdaki şekildedir:

2025/2026 sezonu: 375.000 Euro
2026/2027 sezonu: 750.000 Euro
2027/2028 sezonu: 750.000 Euro
2028/2029 sezonu: 800.000 Euro
2029/2030 sezonu: 850.000 Euro
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Renato Nhaga: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"



Galatasaray'ın yeni transferi Renato Nhaga, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Sarı-kırmızılılar, Portekiz ekibi Casa Pia'da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu Renato Nhaga ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenini ardından Gine asıllı oyuncu, Galatasaray YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Nhaga, "Burada ilk imzamı attığım için, bu büyük projenin parçası olduğum için çok mutluyum ve çok hevesliyim. Şu anda ilk hedefim maçtan maça elimden gelenin en iyisini yaparak takımın kazanmasına yardımcı olmak. Gelecekte ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

"Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek"

Başkan Dursun Aydın Özbek ise, "Kendisine hoş geldin diyorum. İnşallah Galatasaray'da güzel günleri olacak genç bir oyuncu uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek. Dolayısıyla bugün Galatasaray'da ilk günü, inşallah hem sezon sonunda hem de ondan sonraki zamanlarda Galatasaray büyük fayda üretmesini diliyorum ve kendisine bol şans diliyorum" açıklamasında bulundu.

Karim Benzema, Al Hilal’de

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu

04.02.2026 11:25:00
AA
Karim Benzema, Al Hilal’de
Karim Benzema, Al Hilal’de
 
Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Al Ittihad forması giyen 38 yaşındaki futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Benzema, 2023 yılında transfer olduğu Al Ittihad ile 83 maça çıktı ve 54 gol attı.

Darwin Nunez ve Ruben Neves'in de formasını giydiği Al Hilal, Suudi Arabistan Ligi'nde 47 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek

04.02.2026 11:19:00
AA
Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak
Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak
 
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Turka Araç Muayene Kocaeli Stadı'nda oynanacak müsabakada ilk düdük saat 18.00'de çalacak. Karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Kupada 2'de 2 yapan siyah-beyazlılar, C Grubu'nda ilk sırada yer alıyor. Kocaelispor ise grupta 1'er galibiyet ve yenilgiyle averajla üçüncü basamakta bulunuyor.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Beşiktaş, 3-1'lik skorla kazandı.

Tek eksik Asllani



Beşiktaş'ta kupada oynanacak Kocaelispor müsabakasında Kristjan Asllani dışında eksik oyuncu yok.

Ligde forma giydiği ilk maçta Konyaspor karşısında kırmızı kart gören Asllani, Kocaelispor mücadelesinde formasından uzak kalacak.

Kupadaki 11. Randevu

Beşiktaş ile Kocaelispor, Türkiye Kupası'nda 11. kez karşılaşacak.

1988-1989 sezonundan bu yana 10 kez karşılaşan iki ekibin randevusunda siyah-beyazlı takım, 7 galibiyet elde etti.

Kocaeli temsilcisi 2 maçı kazanırken, 1 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Beşiktaş'ın 15 golüne Kocaelispor, 10 golle yanıt verdi.

Namağlup seriyi sürdürmek istiyor

Beşiktaş, son 11 resmi maçında mağlubiyet yaşamadı.

Süper Lig'de 3-2 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra ligde 9, Türkiye Kupası'nda da 2 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, bu süreçte sahadan yenik ayrılmadı.

Söz konusu maçlarda Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Ankara Keçiörengücü, Kayserispor ve Konyaspor'u yenen Beşiktaş; Samsunspor, Gaziantep FK, Trabzonspor ve ikas Eyüpspor'la ise berabere kaldı.

Junior Olaitan, Beşiktaş'ın ilk Beninli futbolcusu oldu

Beşiktaş'ın, Göztepe'den kadrosuna kattığı Junior Olaitan, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Beninli futbolcu oldu.

04.02.2026 10:36:00
İhlas Haber Ajansı
Junior Olaitan, Beşiktaş'ın ilk Beninli futbolcusu oldu
Junior Olaitan, Beşiktaş'ın ilk Beninli futbolcusu oldu
 
Beşiktaş'ın, Göztepe'den kadrosuna kattığı Junior Olaitan, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Beninli futbolcu oldu.

Beşiktaş, Göztepe'nin 23 yaşındaki futbolcusu Junior Olaitan'ı renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar şimdiye kadar 55 farklı ülkeden 195 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalamıştı. Olaitan da Kartal'ın 196. yabancı oyuncusu oldu.

Aynı zamanda Olaitan ile birlikte Beşiktaş'ta ilk kez bir Beninli futbolcu da forma giymiş olacak.

Fransa'da profesyonel oldu

Fransa'da Chamois Niortais B takımı ile profesyonel futbol hayatına adım atan Olaitan, ardından A takıma yükseldi. Daha sonra Troyes B takımına transfer olan Beninli oyuncu, ardında burada da ortaya koyduğu performansla A takıma çıktı. 2024-2025 sezonunda Grenoble Foot 38'e transfer olan Junior Olaitan, sezon başında ise Göztepe'nin yolunu tuttu.
İzmir temsilcisi ise 17'si Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere 18 mücadeleye çıkan 23 yaşındaki futbolcu, ligde 2 gol kaydetti.

Benin Milli Takımı'nda 38 maça çıktı

Junior Olaitan, Benin Milli Takımı'nın formasını 38 kez sırtına geçirdi. 2021 yılından bu yana milli takımı için ter döken Olaitan, 5 gol ve 6 asistle Benin'e katkı sağladı.

Kış transfer döneminin üçüncü transferi

Olaitan, kış transfer döneminde Beşiktaş'ın üçüncü transferi oldu. Siyah-beyazlıların ilk transferini Aston Villa'dan 19 yaşındaki stoper Yasin Özcan ile gerçekleştirmişti. Kara Kartal, bu transferin ardından da Inter'den kiralık olarak Kristjan Asllani'yi renklerine bağladı.

Siyah-beyazlı ekip 6 Şubat tarihinde sona erecek transfer döneminde eksiklerini gidermek için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaelispor, Skriniar için TFF'ye başvurdu

Kocaelispor Kulübü, Fenerbahçe'nin attığı golün ardından Kocaeli tribünlerine yönelik uygunsuz hareketler yapan Milan Skriniar'ın cezalandırılması için TFF'ye başvuruda bulunulduğunu açıkladı

04.02.2026 00:25:00
İhlas Haber Ajansı
Kocaelispor, Skriniar için TFF'ye başvurdu
Kocaelispor, Skriniar için TFF'ye başvurdu
 
Kocaelispor Kulübü, Fenerbahçe'nin attığı golün ardından Kocaeli tribünlerine yönelik uygunsuz hareketler yapan Milan Skriniar'ın cezalandırılması için TFF'ye başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

Kocaelispor Kulübü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Dün akşam oynamış olduğumuz müsabakada tüm futbol kamuoyunun malumu olduğu üzere Fenerbahçeli bir futbolcunun tribünlerimize karşı en hafif tabirle rezil bir hareketi olmuştur.

Lakin bu hareket sadece taraftarımıza yapılmış bir hareket olarak değerlendirilemez. Bu hareket, ülke futbolunun düzenleyicisi Türkiye Futbol Federasyonu'na, rakibimiz Fenerbahçe'ye ve ülkemizin ahlaki değerlerine açıkça saldırı ve hakaret mesabesindedir.



Bu rezillikten ötürü kulübümüz tarafından gerekli tüm aksiyonlar alınmıştır lakin en büyük tepkiyi Fenerbahçe kulübü ile ülkemizde taraflı tarafsız tüm futbol severlerin vermesi gerekmektedir. Kulübümüzce bugün itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu hukuk kurulları nezdinde ilgili şahsa yönelik Futbol Disiplin Talimatı ilgili maddeleri gereğince cezai müeyyide tatbik edilmesi adına başvuru yapılmıştır.

Hukuki anlamda bu şahsın hak ettiği cezayı Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde alacağına dair en ufak şüphemiz bulunmamaktadır. Bu şahıs bir daha bizim stadyumumuza futbolcu olarak geldiğinde taraftarlarımız ilgili şahsa müstahak olan ilgi ve alakayı gösterecektir. Futbolumuzun ve ülkemizin etik ve ahlaki değerlerine saldıran bu şahıs hakkında en büyük cezayı yine halihazırda futbol oynadığı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün vermesi gerektiğini hatırlatırız" denildi.

Tribünlere el hareketi yapmıştı, Skriniar, PFDK'ya sevk edildi

Trendyol Süper Lig'den 9 kulübün yanı sıra Fenerbahçeli futbolcu Milan Skriniar 'hakareti', Beşiktaş'ta kırmızı kart gören Kristjan Asllani ise kural dışı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi

04.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Tribünlere el hareketi yapmıştı, Skriniar, PFDK'ya sevk edildi
Tribünlere el hareketi yapmıştı, Skriniar, PFDK'ya sevk edildi
 
Trendyol Süper Lig'den 9 kulübün yanı sıra Fenerbahçeli futbolcu Milan Skriniar 'hakareti', Beşiktaş'ta kırmızı kart gören Kristjan Asllani ise kural dışı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen takımlar ve kişileri açıkladı. Buna göre, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan karşılaşmalar sonrası disiplin raporları şöyle:

Antalyaspor Kulübü'nün 30.01.2026 tarihinde oynanan Antalyaspor-Trabzonspor müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 ve EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Antalyaspor Kulübü Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu'nun aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca31.01.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Eyüpspor Kulübü'nün 31.01.2026 tarihinde oynanan Corendon Alanyaspor müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 ve EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.



RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'nün 31.01.2026 tarihinde oynanan RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 ve EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü idarecisi Mesut Altan'ın aynı müsabakadaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarıncatedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Çaykur Rizespor Kulübü'nün 31.01.2026 tarihinde oynanan RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 ve EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

Beşiktaş Kulübü futbolcusu Kristjan Asllani'nin 31.01.2026 tarihinde oynanan Beşiktaş-Konyaspor müsabakasındaki 'kural dışı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 01.02.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Konyaspor Kulübü'nün 31.01.2026 tarihinde oynanan Beşiktaş-Konyaspor müsabakasındaki '7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

Gençlerbirliği Kulübü'nün 01.02.2026 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Gaziantep Futbol Kulübü müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve '6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

Galatasaray Kulübü'nün 01.02.2026 tarihinde oynanan Galatasaray-Kayserispor müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

Kocaelispor Kulübü'nün 02.02.2026 tarihinde oynanan Kocaelispor-Fenerbahçe müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2025-2026 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5 ve EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün 02.02.2026 tarihinde oynanan Kocaelispor-Fenerbahçe müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Fenerbahçe Kulübü idarecisi Emir Hulusi Yolaç'ın aynı müsabakadaki 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 03.02.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

Fenerbahçe Kulübü futbolcusu Milan Skriniar'ın aynı müsabakadaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 03.02.2026 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1

Çaykur Rizespor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı

03.02.2026 23:02:00
İhlas Haber Ajansı
Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1
Çaykur Rizespor: 1 - Beyoğlu Yeni Çarşı: 1
 
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşı ile 1-1 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Çaykur Rizespor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.



4. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında sol kanattan Zeqiri'nin pasında tola buluşan Taha Şahin'in ceza sahasının dışından gerçekleştirdiği vuruşunda top az farkla auta çıktı.

6. dakikada sağ kanattan son çizgiye ilerleyen Alperen'in ortasında Alhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1



56. dakikada Beyoğlu Yeni Çarşı ceza sahasında oluşan karambolde Emir Ortakaya'nın yerde kalmasıyla hakem Burak Demirkıran beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Taylan Antalyalı'nın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1

83. dakikada sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Hojer'in ortasında vuruşunu gerçekleştiren Ali Sowe'un şutunda top az farkla auta çıktı.


logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.