logo
15 AĞUSTOS 2026

Kartal bugünü çok beklemişti

Beşiktaş kaleyi Alexander Nübel'le sağlama almıştı. Santrfor bölgesine de Dusan Vlahovic eklendi. Yani Kartal uzun seneler sonra atan ve tutan konusunda aradığını bulmuş gibi gözüküyor

15.08.2026 16:23:00
Haber Merkezi
 
Kartal bugünü çok beklemişti
Kartal bugünü çok beklemişti
Türkiye'de sıkça kullanılan bir ifade var: Şampiyonluk istiyorsan atan ve tutanın iyi olacak... Beşiktaş bu ikili konusunda yıllarca sıkıntı yaşadı. Ve seneler sonra durum tersine dönmüş gibi gözüküyor. Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih'e 6.25 milyon euro ödeyerek Alexander Nübel'i kadrosuna katmıştı.

HİÇBİRİNDE GOL YEMEDİ

İki kulüp arasındaki anlaşmada bulunan bütün bonus maddeleri devreye girerse Nübel'in bonservisi en fazla 11 milyon euroya çıkıyor. Almanya Milli Takımı'nın havuzunda bulunan 29 yaşındaki eldiven, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 4 Avrupa maçına çıktı. Hiçbirinde gol yemedi!






TARAFTARLAR ÇOK UMUTLU

Özetle Beşiktaş "tutan" sorununu çözdü. Sonrasında herkes "atan"ı bekliyordu. Aylar süren görüşmeler ve uzun süren uğraşların ardından Dusan Vlahovic de resmi imzayı attı. Dünyaca ünlü bir forvet kadroya eklendi. Bu sezon Siyah-Beyazlı taraftarlar çok umutlu... Yönetiminden üst üste akıllı hamleler geldi.

Beşiktaş'a gelir mi?

Beşiktaş sağ kanat için Feyenoord forması giyen Anis Hadj Moussa'nın durumunu araştırdı. Ancak Siyah-Beyazlılar'ın önünde 3 problem bulunuyor

15.08.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a gelir mi?
Beşiktaş'a gelir mi?
Kartal sağ kanada iyi bir takviye yapmak istiyor. Listedeki isimlerden biri de Feyenoord forması giyen Anis Hadj Moussa... Ancak olası transferin önünde 3 büyük problem bulunuyor:






1- 24 yaşındaki futbolcu, TFF'nin "genç" yabancı kriterine uymuyor
2- Feyenoord'un çok yüksek bir bonservis beklentisi var
3- Newcastle United bir süredir devrede






İŞ YİNE BİTMİYOR

Beşiktaş maliyet açısından gözünü karartsa ve Newcastle United da devreden çıksa bile iş bitmiyor! Çünkü 2002 doğumlu futbolcunun kadroya eklenmesiyle birlikte farklı yerlerde ayrılıklar yaşanması gerekecek. Bugün itibarıyla kadroda 15+3 yabancı bulunuyor. TFF'nin belirlediği limit ise 10+4...






ÇOK AYRILIK GEREKİYOR

Siyah-Beyazlılar'ın mevcut yabancıları şöyle:

Nübel
Agbadou
Djalo
Uduokhai
Vlahovic
Murillo
Ndidi
Al-Musrati
Hadziahmetovic
Jean Onana
Milot Rashica
Oh
Joao Mario
Trossard
Vaclav Cerny
Ouattara
Elan Ricardo
Olaitan






Bugünkü planlamada Uduokhai, Ndidi, Al-Musrati, Hadziahmetovic, Jean Onana, Rashica, Joao Mario ve Elan Ricardo'nun gönderilmesi bekleniyor. Fakat ayrılıkların yaşanması için ciddi bir "zaman" gerekiyor. Sürecin uzaması da yeni transferlerin durumunu direkt olarak etkiliyor.

Curtis Jones işi arapsaçı

Liverpool ile sözleşmesini yenilemeyen Curtis Jones için herkes Galatasaray'dan hamle beklerken devreye Nottingham Forest girdi

15.08.2026 16:34:00
Haber Merkezi
 
Curtis Jones işi arapsaçı
Curtis Jones işi arapsaçı
Liverpool ile sözleşmesini yenilemeyen Curtis Jones'un Inter'e gitmesi bekleniyordu. Ancak İtalyan ekibi, talep edilen bonservis bedelini ödemeye şu an için yanaşmadı. Herkes Galatasaray'dan hamle beklerken devreye Nottingham Forest girdi.






Liverpool altyapısından çıkan Curtis Jones'un sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Yani sözleşmesinin son senesine girdi. Yeni mukavele görüşmeleri ise sonuçsuz kaldı. Herkes 25 yaşındaki merkez orta sahanın Inter'e transfer olmasını bekliyordu. Fakat Serie A temsilcisi, talep edilen 40 milyon euroyu ödemeye yanaşmadı.






MASADAN KALKMADILAR

Yine de yanlış anlaşılmasın... Inter'in konuyla ilgili girişimleri sürüyor. Masadan kalkmadılar ve indirim bekliyorlar. Yaşananlar sonrasında birçok kişi Galatasaray'ın devreye girebileceğini düşünüyordu. Fakat ortaya sürpriz bir talip çıktı: Nottingham Forest...






BİR HAREKETLİLİK YOK

Premier Lig temsilcisinin, 25 yaşındaki futbolcunun istediği senelik ücreti ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Özetle Curtis Jones işi iyice karıştı. İngiliz yıldızın Liverpool'dan ayrılması kesin gibi... Sadece yeni adresi henüz netleşmedi. Öte yandan Galatasaray'da konuyla ilgili bir hareketlilik söz konusu değil...

Aslan'a Gonzalez önerisi

Galatasaray, Gabriel Martinelli konusunda temaslarına devam ederken oyuncunun menajerlik şirketinden ilginç bir öneri geldi: Chivas forması giyen Armando Gonzalez!

15.08.2026 13:29:00
Haber Merkezi
 
Aslan'a Gonzalez önerisi
Aslan'a Gonzalez önerisi
Galatasaray'ın sol kanattaki alternatiflerden biri Gabriel Martinelli... Konuyla ilgili çeşitli temaslar kuruldu. Brezilyalı futbolcunun menajerliğini Roc Nation Sports şirketi üstleniyor. Ve Sarı-Kırmızılılar'a çok değişik bir teklif yapıldığı iddia edildi. Menajerlik şirketi, Cim-Bom'un genç bir forvet aradığını biliyordu.

ONUNLA DA ÇALIŞIYORLAR

Roc Nation Sports'un çalıştığı oyunculardan biri de Chivas forması giyen Armando Gonzalez... 1.79 boyundaki Meksikalı santrfor (23), Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kontenjanına uyuyor. Menajerlik şirketi, ilgi gösterilmesi durumunda bu konuda harekete geçilebileceğini iletti.






38 MAÇTA 24 GOL

Armando Gonzalez, Meksika Milli Takımı'nın da bir parçası... Tahmini piyasa değeri 15 milyon euro seviyelerinde. Şu anda Atletico Madrid'in de oyuncuya bir ilgisi mevcut... Gonzalez geçen sezon Chivas formasıyla 38 resmi maça çıktı. 24 gol ve 2 asist üretti. Galatasaray'ın şu anda durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Olumlu bir karar çıkarsa, bu konuda hareketlilik yaşanacak.

Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak

Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic’in forma satış gelirlerinin %10’unu UNICEF’e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi

15.08.2026 12:24:00
Haber Merkezi
 
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic'in forma satış gelirlerinin %10'unu UNICEF'e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, daha önce Mohamed Salah transferi sürecinde yaşanan forma satış payı anlaşmazlıkları nedeniyle Mısırlı yıldızın transferinden vazgeçmek zorunda kalmıştı.







Ancak Siyah-Beyazlı yönetim forma satış payını Dusan Vlahovic transferinde büyük bir avantaja çevirdi. Sırp golcünün yapıcı tutumu ve UNICEF gönüllü elçisi olması, yönetime ilham verdi ve forma gelirlerinin %10'unun çocuklara aktarılması kararlaştırıldı.






FORMA SATIŞLARINI KATLAYACAK HAMLE

Bu stratejik hamle, Beşiktaş'a mali açıdan ciddi bir nefes aldıracak. Türkiye'deki Vergi Usul Kanunu ve Gelir/Kurumlar Vergisi Kanunu uyarınca kamu yararına çalışan kurumlara yapılan bağışlar, Kurumlar Vergisi matrahından düşülebiliyor.







Siyah-beyazlılar, devlete ödeyeceği muhtemel vergi yükünün bir kısmını bu yolla hayır kurumuna aktararak vergi matrahını indirecek. Ayrıca "aldığım formanın %10'u çocuklara gidiyor" bilincine sahip olan taraftarların forma satışlarını katlaması ve Kartal Yuvası cirolarını rekor seviyeye çıkarması bekleniyor.






VİZYONER KULÜP İMAJI YARATILACAK

UNICEF gibi uluslararası bir devle adını yan yana yazdıran Beşiktaş, Avrupa ve dünya basınında "sosyal sorumlu ve vizyoner kulüp" olarak geniş yer bulacak.

Zaten UNICEF elçisi olarak çocukların ve gençlerin ruh sağlığına yönelik projeler yürüten Dusan Vlahovic ise yeni kulübünün bu adımı sayesinde hem saha dışındaki duyarlı profilini pekiştirecek hem de Siyah-Beyazlı taraftarlarla daha ilk günden sarsılmaz bir gönül bağı kurmuş olacak.

Dursun Özbek gözünü kararttı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu

15.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek gözünü kararttı
Dursun Özbek gözünü kararttı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek, Rafael Leão ve Rodrigo Mora transferlerinde rakamların düştüğünü belirterek sarı-kırmızılı taraftarlara güvence verdi.

Sosyal medyada yükselen "Transferler nerede?" eleştirilerine sert tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün geleceğini ve mali yapısını korumak adına stratejik bir transfer politikası yürüttüklerini vurguladı.

Kimsenin kendisinden fazla Galatasaray'ı düşünemeyeceğini belirten Özbek, teknik direktör Okan Buruk'a 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun üzerinde bir başarı hedefi doğrultusunda tam teşekküllü bir kadro sunacaklarının sözünü verdi.







LEAO 30-35'E KADAR DÜŞTÜ

Transfer piyasasındaki yüksek rakamların zamanla makul seviyelere gelmeye başladığına dikkat çeken belirten Başkan Dursun Özbek, hedeflenen yıldız isimlerle ilgili somut rakamlar paylaştı.

AC Milan forması giyen Rafael Leão'yu 1.5-2 ay önce kadroya katmak istemeleri halinde 60 milyon Euro talep edildiğini hatırlatan Özbek, bu rakamın güncel şartlarda 30-35 milyon Euro seviyelerine gerilediğini aktardı.







MORA 10 MİLYON EURO'YA KİRALIK

Rodrigo Mora transferinde de benzer bir tablo olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı kulübün lideri, 1 ay önce 60-70 milyon Euro civarında olan bonservis beklentisinin 10 milyon Euro peşin ve 40 milyon Euro opsiyonla tamamlanabilecek noktaya geldiğini, hatta zorunlu satın alma opsiyonu olmadan bu imzayı atabileceklerini kaydetti.







OSIMHEN ÜZERİNDEN İRONİ YAPTI

Takıma kazandırılmak istenen diğer isimler Noa Lang, Gabriel Martinelli ve Ethan Nwaneri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özbek, Noa Lang için sezon bitiminde istenen 28 milyon Euro'luk bonservisin bugün 15 milyon Euro masaya konması halinde kabul göreceğini ifade etti.







Victor Osimhen ve Premier Lig kulüplerinin tekliflerine de değinen Özbek, "Martinelli için 65 milyon Euro, nwaneri için 40 milyon Euro diyorlardı... Osimhen'in üstüne bu ikisi artı para veriyorlar. Hani Osimhen'i 65+10 milyon euro'ya Tottenham'asatmak istyordum…" diyerek ironi yapmayı ihmal etmedi






LEAO VE MORA'YA 40 MİLYON EURO

Başkan Dursun Özbek sözlerini,"Bugün istesem Leao ve Mora'yı 40 milyon Euro'ya bitiririm. Bu sayede kısa vadede 45, uzun vadede ise 60 milyon Euro kâr ettiririm. Ancak ben bu rakamların daha da ineceğini biliyorum. Bana güvenin" diyerek tamamladı.

10 numara düğümü çözülecek mi?

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki 10 numarası Aleksey Batrakov için sözlü pazarlıklara devam ediyor. Oyuncunun en geç salı gününe kadar İstanbul'a getirilmesi planlanıyor.
 

15.08.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
10 numara düğümü çözülecek mi?
10 numara düğümü çözülecek mi?
Mutko Protiv'in haberine göre; Lokomotiv Genel Direktörü Boris Rotenberg, Batrakov ile görüştü. Takımda kalmak isteyip istemediğini sordu. Batrakov, Galatasaray'ı tercih etti. Rotenberg, oyuncunun bu isteğine karşılık Galatasaray'a transferi için görüşmeler yapacağını söyledi.






ARTIK BELLİ OLACAK

Şu anda iki takım arasındaki sözlü temaslar sürüyor. Her şey yolunda giderse, pazartesi veya en geç salı günü resmi açıklamanın yapılabileceği öğrenildi. Bu durumda genç yeteneğin de en geç salı günü İstanbul'a getirilmesi planlanıyor. Bilindiği üzere şu anda Galatasaray'ın mevcut kadrosunda asıl yeri 10 numara olan kimse yok...






DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ

21 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini karşılıyor. Aleksey Batrakov, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'a gelmek istiyor. Bu sayede adını dünya futbolunda daha fazla duyurmayı hedefliyor. Lokomotiv'e son olarak 28 milyon euroluk teklif iletildi. Ödeme planında sıkıntı çıkmazsa bu teklifin kabul edilmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı

15.08.2026 12:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı.

Transfer sihirbazı Eduard Graf'ın yürüttüğü operasyonla Marsilya'nın Hollandalı yıldızını kadroya katmak isteyen siyah-beyazlılar, dev transferde vites yükseltti.







Süper Lig'de şampiyonluk hedefine kilitlenen Beşiktaş, orta sahasına dünya çapında bir dinamizm kazandırmak için harekete geçti. Leandro Trossard, Alexander Nübel ve Dusan Vlahovic gibi önemli hamlelerle adından söz ettiren siyah-beyazlı yönetimin yeni hedefi Marsilya biçimindeki Quentin Timber.

2022-2023 sezonunda Feyenoord formasıyla şampiyonluğuna ulaşan Orkun Kökçü ile Quentin Timber ikilisi, bu kez Beşiktaş'ın başarısı için bir araya gelmeye oldukça yakın. Orkun'un oyunu yönlendiren vizyonu ile Timber'ın baskı kıran fiziksel gücü ve top taşıma becerisi, siyah-beyazlıların yeni sezondaki en büyük kozu olmaya aday.







MARSİLYA'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Fransız ekibi Marsilya'da ise işler Beşiktaş'ın lehine gelişiyor. Pierre-Emile Højbjerg ve Nayef Aguerd'in takımdan ayrılış süreçlerinin gerçekleşmemesi üzerine kulüp sahibi Frank McCourt, sıcak para akışı sağlamak adına kadrodan isimlerin satışına onay verdi.

Teknik direktör Bruno Genesio, sahada gösterdiği etkili performans nedeniyle Timber'ı kadroda tutmak istese de kulübün içinde bulunduğu finansal zorunluluklar oyuncunun gözden çıkarılmasına neden oldu. Fransız basınına yansıyan haberlere göre Marsilya, gelen cazip teklifleri değerlendirmeye hazır.







PORTO'NUN DA BİR İLGİSİ SÖZ KONUSU

Transfer hattında sıcak saatler yaşanırken Beşiktaş, Hollandalı orta saha için masadaki en ciddi adaylardan biri konumunda. Siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Marsilya'ya 12 milyon euro seviyelerinde resmi bir teklif sunması bekleniyor.

Diğer taraftan Portekiz temsilcisi Porto da 15-18 milyon euro bandında bir bütçeyle devrede yer alıyor. Ancak Beşiktaş yönetiminin ve transfer operasyonunu yürüten Eduard Graf'ın, Orkun Kökçü faktörünü de kullanarak oyuncuyu ikna etme konusunda kritik görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.







ROTTERDAM'DA BAŞLAYAN ARKADAŞLIK

Quentin Timber ve Orkun Kökçü arasındaki bağ, sadece sahadaki rollerine değil, Hollanda altyapısından bu yana gelen güçlü bir dostluğa dayanıyor.







Orkun'un Benfica'ya transferinin ardından Feyenoord orta sahasındaki liderlik bayrağını devralan Timber, eski kaptanıyla yeniden aynı formada buluşmaya sıcak bakabilir. İki oyuncunun hem soyunma odasında hem de saha içinde yakaladığı mükemmel sinerji, Beşiktaş'ın orta sahasını Süper Lig'in en domine edici hatlarından biri yapmaya hazırlanıyor.

Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!


 
Fenerbahçe’nin kadrosuna katarak büyük yankı uyandırdığı Romelu Lukaku transferinin perde arkası aralandı. Napoli'nin Sarı-Lacivertliler için reddettiği kulüpler ve Belçikalı golcünün imza sürecindeki tüm detaylar netleşti.

15.08.2026 11:28:00
Haber Merkezi
 
Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!
Lukaku'nun Fener tercihi aydınlandı!

Dünyaca ünlü santrfor Lukaku, Fenerbahçe ile el sıkışmadan önce transfer piyasasında hareketli günler geçirdi. Yıldız golcü, Türkiye'den Beşiktaş ve Trabzonspor'a da önerildi ancak iki kulüpten de beklenen ilgiyi görmedi.

Anderlecht'ten mini teklif

31 yaşındaki futbolcuya ilk resmi hamle ise eski kulübü Anderlecht'ten geldi. Belçika ekibi transfer şartlarını sonuna kadar zorlayarak teklifini 2 milyon Euro seviyesine kadar çıkardı fakat bu rakam transfer için yeterli olmadı.







Diğer teklifler cazip değildi

Transfer sürecinde sadece Avrupa değil, kıta dışından da kulüpler devreye girdi. Brezilya temsilcisi Vasco da Gama, tecrübeli forvet için 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, ABD MLS ekibi Atlanta United ise yıllık 5 milyon dolarlık teklifle masaya oturdu. Ancak Napoli ve Lukaku cephesi, Fenerbahçe seçeneği masadayken bu cazip teklifleri geri çevirdi.







En iyi teklif kanaryadan

Sarı-Lacivertlilerin dev transferi mutlu sonla noktalamasının ardından mali detaylar da basına yansımaya başladı. Fenrbahçe futbol direktörü Oğuz Çetin'e göre Fenerbahçe, Belçikalı yıldıza 5+1 milyon Euro ödeyecek. İtalyan basını ise tecrübeli golcünün Sarı-Lacivertli formayı giymek için yıllık 10 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza attığını ileri sürdü.

Orkun Kökçü kankasını istedi

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı 

13.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Orkun Kökçü kankasını istedi
Orkun Kökçü kankasını istedi
Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta saha hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların gündemindeki son isim, Feyenoord'dan eski takım arkadaşı Orkun Kökçü ile harikalar yaratan ve şu anda Marsilya forması giyen Quinten Timber.






Quinten Timber ile Beşiktaş kaptanı Orkun Kökçü'nün temel bağlantısı, Feyenoord orta sahasında birlikte sergiledikleri başarılı partnerliğe dayanıyor. 2022-2023 sezonunda Arne Slot yönetimindeki Feyenoord'un Hollanda Eredivisie şampiyonluğuna ulaştığı dönemde, ikili orta sahanın merkezinde adeta fırtına estirmişti.






BEŞİKTAŞ ŞARTLARI ZORLUYOR

Orkun Kökçü takımın kaptanı ve hücum yönlendiricisi rolünü üstlenirken, Timber ise fiziksel gücü ve dinamizmiyle orta sahadaki en büyük tamamlayıcı olmuştu. Orkun'un Benfica'ya transferinin ardından Feyenoord'da kaptanlık bandını devralan 25 yaşındaki Hollandalı yıldız için Beşiktaş yönetimi şartları zorluyor.






2026 kış transfer döneminde Marsilya'ya katılan Quinten Timber, Fransız ekibiyle tüm müsabakalarda 16 maça çıktı ve bunların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Ancak sahada kaldığı süre boyunca gol veya asist katkısı sağlayamayan 25 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda işleri yoluna koymayı hedefliyor.






GREENWOOD VE NWANERI SÖZLERİ

Fransa'daki geleceği hakkında konuşan Timber, "OM'ye geldiğimde sevildiğimi hissettim. Teknik direktörümüz Genesio ne istediği konusunda çok net. Bize tanımlanmış bir yapı içinde özgürlük veriyor. Daha fazla gol ve asist yapmayı hedefliyorum. 25 yaşındayım, takım arkadaşlarımın ayrılmasına alışkınım. Ethan (Nwaneri-Galatasaray'ın gündeminde) ile birlikte geldim, onu sevdim. Ama gideceğini biliyordum. Mason (Greenwood) ile çok iyi anlaşıyorum ve şimdi Fenerbahçe'de harika bir gol attığını görünce çok sevindim. Feyenoord'daki arkadaşlarım gibi onları takip edeceğim" ifadelerini kullansa da kulüpten ayrılabileceğinin sinyallerini veriyor.






2030'A KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Fransız temsilcisi Marsilya ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı orta saha için ayrılık ihtimali oldukça yüksek. Portekiz devi Porto'nun yanı sıra Beşiktaş'ın da oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.






Marsilya yönetiminin cazip bir teklif karşılığında Timber'ın ayrılığına onay verebileceği belirtilirken, siyah-beyazlıların bu transferde tüm imkanları seferber ettiği ifade ediliyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.