logo
15 NİSAN 2026


Kartal Kayseri'de zirveye oturdu

Beşiktaş, Mensah'ın ayağından penaltı kaçırdığı karşılaşmada Kayserispor'u son dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek Süper Lig'in yeni lideri oldu

03.01.2021 21:05:00
Kartal Kayseri'de zirveye oturdu
Kartal Kayseri'de zirveye oturdu
Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş karşılaştı.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. Beşiktaş bu devrenin 12. dakikasında Mensah'la bir penaltı atışından yararlanamadı.

Siyah-beyazlılar 89. dakikada bu bir penaltı daha kazandı. Bu sefer topun başına geçen N'Koudou hata yapmadı ve takımını öne geçirdi.

Kartal, uzatmada Hasic'le yakaladığı kontratağı da gole çevirerek maçtan 2-0 üstünlükle ayrıldı.
1-0'lık sonuçla Beşiktaş puanını 31'e çıkartarak liderliğe yükseldi.

Sonuncu Kayserispor ise 10 puanda kaldı.

Öte yandan, karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra hakeme itirazlarını sürdüren Miguel Lopes, ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı.

Yalçın'dan 3 değişiklik
Siyah-beyazlılar, son oynadığı Demir Grup Sivasspor maçına göre 3 değişiklikle sahaya çıktı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yendikleri mücadelede sahaya sürdüğü 11'de 1'i zorunlu 3 değişikliğe gitti.
Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'ın yerine Josef de Souza, Rıdvan Yılmaz'ın yerine N'Sakala, Necip Uysal'ın yerine ise Larin 11'de yer aldı.
Annesinin cenazesine katılmak için ülkesinde bulunan Vincent Aboubakar da kadroda yer almadı.
Yalçın, Hes Kablo Kayserispor karşısında takımını Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Atiba, Josef de Souza, Mensah, N'Koudou, Güven Yalçın, Larin 11'iyle sahaya sürdü.

Hücum hattı Güven Yalçın ve Larin'e emanet
Geçtiğimiz hafta 11'de şans bulan ve bir de gol atan Güven Yalçın bu maçta da Sergen Yalçın tarafından sahaya ilk 11'de çıktı.
Sivasspor maçında yedek soyunan ve oyuna girdikten sonra gol kaydeden Larin'e, Yalçın 11'de şans tanıdı.

Hes Kablo Kayserispor 4 değişiklik
Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, son oynadıkları lig maçına göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti.
Geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan İsmail Çipe, Oğuzhan Çapar, Manzala ve Emre Demir'in yerine Doğan Alemdar, Kolovetsios, Lopes, Lennon görev yaptı.
Sarı-kırmızılı ekip Beşiktaş karşısına Doğan Alemdar, Lopes, Kolovetsios, Sapunaru, Aziz Eraltay, Kvrzic, Ackah, Campanharo, Lennon, Henrique, Kanga 11'i ile çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bugün başlayacak

14.04.2026 11:18:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finallerinde bugün ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma yapılacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

"Devler Ligi"nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:



Bugün

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (2-0)

22.00 Liverpool (İngiltere)-Paris Saint-Germain (Fransa) (0-2)

15 Nisan Çarşamba:

22.00 Arsenal (İngiltere)-Sporting (Portekiz) (1-0)

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Real Madrid (İspanya) (2-1)

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.

Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm

Polonya Birinci Futbol Ligi'nde (Ekstraklasa) sezon sonuna doğru ortaya çıkan puan tablosuyla tarihin en rekabetçi sezonlarından biri yaşanıyor

14.04.2026 11:07:00
AA
Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm
Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm
Polonya Birinci Futbol Ligi'nde (Ekstraklasa) sezon sonuna doğru ortaya çıkan puan tablosuyla tarihin en rekabetçi sezonlarından biri yaşanıyor.

Ülke futbol piramidinin en üst seviyesi Ekstraklasa, 34 haftalık maratonun bitimine 6 hafta kala lider Lech Poznan ile küme düşme hattı arasındaki 12 puanlık farkla eşine ender rastlanır bir heyecana sahne oluyor.

Lech Poznan'ın 46 puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde, son sıradaki LKS Nieciecza hariç 17 takımın matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ederken, ligde kalmayı garantileyen takım henüz çıkmadı.

Polonya futbolunun devi düşme hattında

Müzesindeki 15 Ekstraklasa, 21 Polonya Kupası, 6 Polonya Süper Kupası'yla ülkenin en başarılı takımlarından Legia Varşova, küme düşme hattındaki 34 puanlı 4 takımdan biri olarak en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Polonya ordusu tarafından kurulan Legia Varşova, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana hiç ligden düşmedi.

Başkent temsilcisi, geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselme başarısı göstermişti.

Son 7 yılda 3 yeni şampiyon

37 milyon nüfuslu Polonya'da futbolun öngörülemezliği yeni değil. Ülke futbolu 2019'dan bu yana 3 yeni şampiyon çıkardı.

2018-2019 sezonunda Piast Gliwice, 2022-2023 sezonunda Rakow Czestochowa ve 2023-2024 sezonunda da Jagiellonia Bialystok, Ekstraklasa'da ilk kez şampiyonluk ipini göğüsledi.

Polonya futbolunda 1921 yılından bu yana 20 farklı kulüp şampiyon olma başarısı gösterdi.

Konferans Ligi'nde 4 takım

Polonya futbolu bu sezon UEFA Konferans Ligi'nin lig aşamasında Rakow Czestochowa, Jagiellonia, Lech Poznan ve Legia Varşova ile temsil edildi.

Lig aşamasını namağlup ikinci bitiren Rakow, son 16 turunda Fiorentina'ya elendi.

Lech Poznan, son 16 turunda Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Jagiellonia ise son 16 play-off turunda Fiorentina karşısında turu geçemedi.

Legia Varşova ise lig aşamasını 28. sırada tamamladı.

Her hafta ortalama 120 bin taraftar statta

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Ukrayna ile ev sahipliği yaptığı dönemde altyapısını ve statlarını elden geçiren Polonya'da her hafta ortalama 120 bin futbolsever, Ekstraklasa maçlarında tribünleri dolduruyor.

Kapasitesi 15 bin ve üzerinde 23 stada sahip Polonya'da, doluluk oranı son 10 yılda yaklaşık iki katına çıktı.

Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun yokluğunda Corendon Alanyaspor ile berabere kalarak yara aldı

13.04.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı
Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun yokluğunda Corendon Alanyaspor ile berabere kalarak yara aldı.

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik iki puan bıraktı. Bordo-mavililer, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği haftada zirve mücadelesinde önemli bir kayıp yaşadı.

4 maçta takımdan ayrı kaldı



Trabzonspor'un bu sezon oynadığı 29 maçın 25'inde forma giyen Onuachu 22 gol atarken, gol krallığı yarışında ise ilk sırada yer alıyor. Cezası, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 4 maç takımdan ayrı kaldı. Tecrübeli golcü, Beşiktaş karşısında oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan mücadelede sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Afrika Kupası sürecinde ise Gençlerbirliği deplasmanında alınan 4-3'lük mağlubiyette ve Kocaelispor karşısında elde edilen 2-1'lik galibiyette kadroda yer almadı. Son olarak Alanyaspor ile 1-1 berabere kalınan karşılaşmada ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 5 puan toplarken, 7 puan kaybetti.

Bazı maçlarda skor üretse de sonuç değişmedi



Trabzonspor, Onuachu'nun forma giydiği maçlarda 2.28 puan ortalaması yakalarken, Nijeryalı golcünün yokluğunda bu oran 1.00'e kadar geriledi. Bordo-mavililerde hücum gücünün en önemli belirleyicisi olan Onuachu, sahada olduğu bazı kritik maçlarda ise skor üretemedi.
Nijeryalı santrforun forma giydiği süreçte Trabzonspor; Fenerbahçe'ye 1-0 ve 3-2 mağlup olurken, Galatasaray ile oynanan karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Alanyaspor ve Antalyaspor maçları ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sezon 43 puanlık katkı

Ligde gol krallığında ilk sırada yer alan Onuachu, 64 puanla zirve yarışı veren Trabzonspor'a attığı gollerle önemli puanlar kazandırdı. Bordo-mavili takım, Nijeryalı santrforun gol attığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 43 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı boş geçmedi

Paul Onuachu, 2 sezonda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a gol atma başarısı gösterdi.Bordo-mavili futbolcu, ligde Fenerbahçe'ye karşı forma giydiği 3 karşılaşmada 2 gol kaydederken Beşiktaş karşısında da 1 gol atma sevinci yaşadı. Onuachu, son oynanan Galatasaray maçında da rakip fileleri havalandırarak 2-1'lik galibiyette önemli rol oynadı.

Serdar Dursun: 'Şampiyonluğu hak eden kazansın'

Kocaelisporlu futbolcu Serdar Dursun, 1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ile ilgili, "Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray'ın şansı artık eşitlendi diyebilirim. Hak eden kazansın, bizi ilgilendirmiyor" dedi.

13.04.2026 11:17:00
İhlas Haber Ajansı
Serdar Dursun: 'Şampiyonluğu hak eden kazansın'
Serdar Dursun: 'Şampiyonluğu hak eden kazansın'
Kocaelisporlu futbolcu Serdar Dursun, 1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ile ilgili, "Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray'ın şansı artık eşitlendi diyebilirim. Hak eden kazansın, bizi ilgilendirmiyor" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Kocaelisporlu futbolcu Serdar Dursun, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maç öncesinde biraz gerilme olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Serdar, "Hiç gerek yoktu bu olaylara. Çünkü ilk maç aslında maçtan önce bir şey yoktu ama maçtan sonra birkaç olay oldu, Galatasaray'ı biraz tabii ki sinirlendirdi böyle olaylar. Maça bakarsak tabii ki biraz maçın önemi arttı. İki taraf da kendini göstermeye çalıştı. Galatasaray stadında oynamak her zaman zordur. Çünkü topa hakim oluyorlar. İlk yarıya da bakarsak biraz ürkek başladık, biraz pozisyonları, topla çıkışları daha iyi yapabilirdik. Az önce gördük de bilmiyorum ilk gol ofsayt diyorlar, Jakobs bir adım önde diyorlar.

Joe'nun da bir penaltı belki olabilirdi. İlk yarı aslında Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçti ama ikinci yarıya bakarsak daha atak, daha ofansif, daha korkmayarak önde basmaya çalıştık. Çünkü Galatasaray önde baskı yaparsa illa hatalar yapabiliyor. 8 günde galiba üçüncü maçına çıktı, biraz takımda psikolojik olarak bir de yorgunluk vardı son yarım saate bakarsak. Golü de atınca tamamen üstünlük bize geçti.

Dan'ın bir direk pozisyonu var. Böyle maçlarda biraz daha şanslı olacaksın kazanmak için. İki maça bakarsak 4 puan aldık. Böyle değerli büyük camiaya karşı bir puan güzel ama maça bakarsak son 15 dakika belki 3 puan güzel olabilirdi. Aslında geçen haftaya bakarsak birebir baskılar aynı Başakşehir'e benzer bir maç oynadık. Çünkü Başakşehir de sürekli üçlü oyun kuruyor Böyle statlarda ilk 15 dakika, 20 dakika gol yemeyeceksin ondan sonra üstünlüğü alabilirsin. Topla çıkışlarda defans arkasına atmaya çalıştık, sağlı sollu beklerin arkasına. Son 15 ya da 30 dakika daha iyi futbol oynayabildik" diye konuştu.

Icardi ve Osimhen'in çok değerli forvetler olduğunu aktaran Serdar, "Icardi'ye bakarsak sakatlıktan sonra tabii ki iyi dönemedi. Fiziksel açıdan o istediği performansı veremedi. Biraz daha fit olursa Galatasaray için daha iyi olabilir tabii ki. Osimhen daha iyi önde basıyor, çabalıyor ondan dolayı rakipler için daha zor oluyor" şeklinde konuştu.

"Montella'ya kendimi göstermek istiyorum"

Sezonun kalanında en iyi performansı vererek A Milli Takım'a seçilmek istediğini dile getiren Serdar Dursun, "Tabii ki her maç üstüne koyarak devam etmek istiyorum, takıma katkı sağlamak istiyorum. Pozisyonlar gelince golleri atmaya çalışıp kendimi göstermeye çalışıyorum. Şu an 6 maç kaldı, elimden geleni yapıp hedefim hayalim orada bulunmak. Bugün bir gol atsaydık daha güzel olabilirdi benim için. Elimden geleni yapıp inşallah 6 maçta daha iyi oynayarak, daha çok gol atarak inşallah kendimi göstermek istiyorum hocamız Montella'ya" dedi.

"Şampiyonluğu hak eden kazansın, bizi ilgilendirmiyor"

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Serdar, "Şu an iki puana düştü galiba. Galatasaray'ın önemli bir avantajı vardı 4 puanla, iki hafta sonra derbi var işte ona psikolojik olarak daha iyi başlayacaktı. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray'ın şansı artık eşitlendi diyebilirim. Hak eden kazansın, bizi ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

"Böyle değerli camialara karşı iki maçta 4 puan alıyorsan güzel oluyor"

Kocaelispor taraftarlarına da teşekkür eden Serdar Dursun, "2 bin 500 taraftar geldi Kocaeli'den, Hodri Meydan. İnanılmaz destek verdiler dakika 1'den 90'a kadar, onların ağzına sağlık. İnanarak geldiler buraya, onlar da bizim için itici güç oldu. Bu puanı onlara armağan ediyoruz. Başları dik ayrıldılar buradan. Böyle değerli camialara karşı iki maçta 4 puan alıyorsan güzel oluyor" cümlelerine yer verdi.

Galatasaray bu sezon ligde 5. kez berabere kaldı

Galatasaray, Kocaelispor maçıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 5. kez berabere kaldı

13.04.2026 11:04:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray bu sezon ligde 5. kez berabere kaldı
Galatasaray bu sezon ligde 5. kez berabere kaldı
Galatasaray, Kocaelispor maçıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 5. kez berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Kocaelispor ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Aslan bu sonuçla şampiyonluk yolunda önemli kayıp yaşadı.

Galatasaray, bu haftaya başlarken, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 4 puan önündeydi. Sarı-lacivertlilerin kazanmasıyla puan farkı 2'ye düştü.

Öte yandan sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte Süper Lig'de 5. beraberliği aldı. Aslan daha önce Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK karşılaşmalarında sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı

İngiltere Premier Lig lideri Arsenal, 32. hafta mücadelesinde sahasında Bournemouth'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı

13.04.2026 00:20:00
AA
Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı
Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı
İngiltere Premier Lig lideri Arsenal, 32. hafta mücadelesinde sahasında Bournemouth'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Ligde 22 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, Emirates Stadı'nda 11 haftadır yenilmeyen Bournemouth'u ağırladı.

Konuk takım, 17. dakikada Eli Kroupi ve 74. dakikada Alex Scott'un golleriyle galibiyete uzandı. Başkent temsilcisinin tek golünü 35. dakikada penaltıdan Viktor Gyökeres kaydetti.

Bournemouth forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, 90. dakikada Evanilson'un yerine oyuna girdi.

En yakın takipçisi Manchester City'den iki maçı fazla olan Arsenal 70 puanda kalırken, Bournemouth puanını 45'e çıkardı.

61 puanı bulunan Manchester City, gelecek hafta sahasında Arsenal'ı ağırlayacak.

Pep Guardiola'nın öğrencileri, ertelenen Crystal Palace, yarın deplasmanda oynayacakları Chelsea ve gelecek hafta Arsenal maçlarından kayıpsız ayrılmaları halinde bitime 5 hafta kalan zirveye ortak olacak.

Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı

12.04.2026 22:45:00
Haber Merkezi
Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı
Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı.

İlk yarı

21' İlk Tehlike: Maçın ilk ciddi atağında Galatasaray gole yaklaştı ancak sonuç alamadı.

26' Uğurcan Geçit Vermedi: Kocaelispor'un etkili atağında Daniel Agyei ile karşı karşıya kalan Uğurcan Çakır, yaptığı kurtarışla kalesini gole kapattı.



28' Ceza Sahasında Hareketlilik: Galatasaray ceza sahası çevresinde Gabriel Sara'nın şutunu kaleci Serhat son anda çelerek kornere gönderdi.

30' GOOOL (1-0): Sol kanattan Ismail Jakobs'un yaptığı sert ve isabetli ortaya arka direkte iyi yükselen Leroy Sane, düzgün bir kafa vuruşuyla Galatasaray'ı öne geçirdi.

İkinci yarı

51' Sane Tekrar Denedi: Leroy Sane'nin ceza yayı üzerinden çektiği sert şutta kaleci Serhat Öztaşdelen başarılı bir kurtarışla topu kornere çeldi.

55' Sara Net Fırsatı Kaçırdı: Sane'nin pasıyla penaltı noktasında topla buluşan Gabriel Sara'nın vuruşu etkisiz kaldı ve kaleci topu rahatlıkla kontrol etti.

72' GOOOL (1-1): Kocaelispor beraberliği yakaladı. Can Keleş sağ kanattan sıfıra inerek topu yerden içeri çevirdi; Tayfur Bingöl'ün bıraktığı topu Bruno Petkovic ağlara gönderdi.

84' Direkten Dönenden Top: Kocaelispor galibiyete çok yaklaştı. Daniel Agyei'nin ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşta top direkten döndü.

Yayla gölü, kano sporcularını ağırladı

Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan ve bin 150 rakıma sahip Süleymanlı Yayla Gölü, kano sporcularını ağırladı

12.04.2026 12:27:00
İhlas Haber Ajansı
Yayla gölü, kano sporcularını ağırladı
Yayla gölü, kano sporcularını ağırladı
Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan ve bin 150 rakıma sahip Süleymanlı Yayla Gölü, kano sporcularını ağırladı.
Son dönemde yapılan çalışmalar kapsamında sazlık alanların bir kısmının temizlenmesi ve yağmur ile kar yağışlarının etkisiyle su seviyesinin yükselmesi, Süleymanlı Yayla gölüne olan ilgiyi artırdı. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Yayla Gölü, bu kez kano sporuna ev sahipliği yaptı. Paddle Türkiye İzmir sporcuları, gölde kanolarını yüzdürerek hem antrenman yaptı hem de eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Sporcuların renkli görüntüler oluşturduğu etkinlik, doğa ve spor tutkunlarının ilgisini çekti. Artan su seviyesiyle birlikte Yayla Gölü'nün önümüzdeki süreçte daha fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.İHA

Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Eksiklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi

12.04.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''
Fatih Tekke: 'Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı''
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Eksiklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Üzücü bir gün ama oyun olarak, her şeyiyle domine ettiğimiz, her şeyiyle istediğimizin olduğu pozisyonlarda kısırlık var ama oyun olarak her şeyiyle çok beğendiğim bir maç. Ama sonuç olarak kalemize gelmeden iki puan kaybettik.

Eksikliklerimiz var ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı. Üzgünüz ama gerçekten zor bir deplasman da iyi bir oyun oynadık. Oyuncularıma da söyledim; üzülelim haftaya yine zor maç var. Her maç zor oluyor, kolay maçımız yok.

Ama ön tarafta biraz daha tabi kreatif dediğimiz oyuncuların performansına ihtiyacımız var. Bugün açıkçası istediğimiz olmadı ama oyun olarak Alanyaspor takımının burada oynadığı her maçta üstünlüğü ile geçen bölümler çok var. Bu maçta onlar adına hiç olmadı, bence iyi hazırlamış olduğumuz bir maçtı. Benim de en çok üzüldüğüm şey de bu. Çok iyi hazırlandık istediğimiz gibi geçti ama sonuç olarak istediğimiz olmadı. Yapacak bir şey yok üzüleceğiz sonra haftaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

"Bugün nasibimiz buymuş''

Alanyaspor deplasmanında 2 puan kaybettiklerini ancak çalışmaya devam edeceklerini belirten Tekke, "Bugün oyunu değerlendirdiğinde genel hatlarıyla çok iyi çalıştığımız, çok iyi hazırlandığımız bir maç. Bu insanı kızdırabilir ama bugün olmadı. Dün olmuştu, ön taraftaki oyuncularımızın olmayışı Onuachu, Muçi gibi normalde değiştirmem gereken oyuncular var ama kulübemizde maalesef kenar oyuncusu sıkıntımız vardı. Dolayısıyla girenler çok istediğimiz katkıyı bu maçta iyi yapamadılar.

Ama genel hatlarıyla Alanyaspor'un tüm maçlarını izledim. Kalemize gelemediler ve iki puan kaybettik bu da her zamanki gibi benim ne olursa olsun bazen olmaz o kadar güzel olmaz ki buna yapacağınızı hiçbir şey yok. Bu tamamen benim inancımda Allah'ın izniyle oluyor. Bugün nasibimiz buymuş, çalışmaya hazırlanmaya adım adım gitmeye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.