logo
21 TEMMUZ 2026

Kartal'da yaprak dökümü

Beşiktaş'ta gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen Tayyip Talha Sanuç, Çaykur Rizespor'la anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor

21.07.2026 09:52:00
Haber Merkezi
 
Kartal'da yaprak dökümü
Kartal'da yaprak dökümü
Beşiktaş, 2022 yazında Adana Demirspor'a 1.5 milyon euro ödeyerek Tayyip Talha Sanuç'u kadrosuna katmıştı. Oyuncu geçen sezonu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçirdi. Beşiktaş'la mukavelesi ise 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi. Tayyip Talha, yeni sezon planlamasında da düşünülmüyordu.

%25'LİK PAY HAKKI

Çaykur Rizespor'un hem Beşiktaş hem de oyuncu cephesiyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor. Maddi detaylar da böylece ortaya çıkacak. Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç transferinden %25 pay alacak.






1 MİLYON CİVARINDA

Bonservis bedelinin 1 milyon euro seviyelerinde olduğu konuşuluyor. 26 yaşındaki stoper, Beşiktaş kariyerinde toplam 52 karşılaşmaya çıktı. 2 gol kaydetti. 1.88 boyundaki savunmacı, düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyordu. Bu sebeple Çaykur Rizespor seçeneğine sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray Kolombiyalı stoperin izini sürüyor


 
 
Galatasaray, Bologna forması giyen Jhon Lucumi konusunda temaslarını sürdürüyor. Kolombiyalı stoperin serbest kalma maddesi devreden çıktı. Yine de İtalyan ekibinin bonservis beklentisi yüksek...

21.07.2026 16:29:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Kolombiyalı stoperin izini sürüyor
Galatasaray Kolombiyalı stoperin izini sürüyor

Galatasaray sol ayaklı bir stoper arıyor. Bu bölgede mevcut kadrodaki tek solak Abdülkerim Bardakcı... Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde Bologna'dan Jhon Lucumi de yer alıyor. 28 yaşındaki savunmacı aynı zamanda Davinson Sanchez'le Kolombiya Milli Takımı'nda birlikte oynuyor. Sanchez kalır ve Lucumi hamlesi de bitirilirse, ikilinin uyum süreci olmayacak.







Bonservisi el yakıyor

1.87 boyundaki futbolcunun 28 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi resmen sona erdi. Mukavelesi ise 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani sözleşmesinin son senesine girdi. Buna rağmen Bologna'nın beklentisi 25 milyon Euro! Galatasaray resmi teklif sunacak. Ancak 25 milyon Euro'ya çıkmaları beklenmiyor.






Taliplisi çok

Jhon Lucumi'nin durumunu Galatasaray dışında şu takımlar da takip ediyor:
Bournemouth
Milan
Al-Hilal
Juventus
Nottingham Forest
Inter
Roma

Zaten Bologna'nın son senesine girmiş oyuncudan 25 milyon Euro beklemesinin sebebi de talip bolluğu! Galatasaray teklif sunduktan sonra gelişmeleri izleyecek. Duruma göre rakamı yükseltebilirler.

Oulai transferinin sır perdesi kaldırıldı

 
Trabzonspor, gözde oyuncusu Christ Inao Oulai'yi Fiorentina'ya gönderdi. Bazı çevreler, oyuncunun en azından bir sezon daha kalmasını ve daha yüksek rakamlara satılmasını bekliyordu. Ancak işler bu kadar basit değil...

21.07.2026 16:18:00
Haber Merkezi
 
Oulai transferinin sır perdesi kaldırıldı
Oulai transferinin sır perdesi kaldırıldı

Trabzonspor geride bıraktığımız sezonun başında Bastia Kulübü'ne 5.5 milyon Euro ödeyerek Christ Inao Oulai'yi kadrosuna katmıştı. Genç yetenek, kısa süre içinde piyasa değerini epey yükseltti ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da parçası oldu. Devre arasında Galatasaray'ın bir ilgisi vardı.







Bastia da kazandı

Trabzonspor Yönetimi, Sarı-Kırmızılı ekibin teklifini reddetti. Hatta o dönemde camialar arasında konuyla ilgili gerginlik çıkmıştı. Dünya Kupası'nın ardından 20 yaşındaki merkez orta saha, Fiorentina'ya satıldı:
Bonservis: 26 milyon euro
Bonus: 4 milyon 61 euro
Sonraki satıştan pay: yüzde 10

Bu arada oyuncunun eski kulübü Bastia da yüzde 20'lik payını aldı. Bastia'nın Oulai'den kazandığı 5.5 milyon Euro, 9.6 milyona yükseldi.







Tutmak mümkün değildi

Bazı çevreler, oyuncunun bir sezon daha kaldıktan sonra daha yüksek paralara satılması gerektiğini söyledi. Ancak durum bu kadar basit değil... Christ Inao Oulai'nin, bu yaz kesinlikle ayrılmak istediği belirtildi. Kalması halinde, büyük krizlerin yaşanabileceği tahmin edildi. Bu sebeple de ayrılım gerçekleşti.

Beşiktaş'ın santrforu belli oldu

Perşembe akşamı Midtjylland’ı ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, kritik maçın stratejisini belirledi 

21.07.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın santrforu belli oldu
Beşiktaş'ın santrforu belli oldu
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda perşembe akşamı Midtjylland'ı ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, kritik maçın stratejisini belirledi. Yeni transfer Trossard'ın tatile gitmesi, Uduokhai'nin cezası ve ideal isimlerin sakatlık riskleri nedeniyle kadroda zorunlu operasyona giden İtalyan çalıştırıcı; kalede Nübel'e şans verirken, hücum hattını beklentilerin gerisinde kalan Oh'un yerine tamamen genç yıldız Semih Kılıçsoy'a emanet edecek.






Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında perşembe akşamı sahasında Danimarka ekibi Midtjylland'ı konuk edecek. Kritik mücadele öncesi teknik direktör Vincenzo Italiano'nun sahaya süreceği ilk 11 büyük ölçüde şekillendi. İtalyan teknik adamın, hazır olmayan ve cezalı oyuncuların yokluğunda sahaya süreceği kadro ve oyun planı netleşti.






OH ŞU ANDA ÇOK GERİDE KALDI

Gözlerin çevrildiği forvet hattında İtalyan hocanın kararı kesinleşti. Dünya Kupasına golle başlayan ancak sonrasında beklentilerin uzağında kalan Oh, Mustafa Hekimoğlu'nun bile gerisine düştü.

Italiano, Midtjylland karşısında santrfor bölgesini tamamen Semih Kılıçsoy'a emanet edecek. Yeni transferlerden Trossard ise imzayı atıp tatile gittiği için bu zorlu müsabakada görev yapamayacak.






MURILLO VE OUTTARA KENARA

İtalyan çalıştırıcı, hazırlık maçlarında oynamayan kaleci Nübel'i, Doğan'ın kamp performansını yetersiz bulması nedeniyle riske ederek kaleye koyacak. Savunmada ise sakatlık riski sebebiyle Ouattara'nın kısıtlama getirdi. Murillo da daha kendini hazırlık döneminde Italiano'ya gösteremedi.






ÇİFT ÖN LİBERO TERCİHİ

Defansın ortasında cezalı Uduokhai ile hiç hazırlık maçı oynamayan Agbadou forma giyemeyecek. Stoper ikilisinin uyumlu görüntüsüyle dikkat çeken Djalo ve Emirhan'dan oluşması, beklerde ise Taylan ile Rıdvan'ın (veya Yasin) görev yapması bekleniyor.

İlk maçta güvenliği ön planda tutmak isteyen Italiano, orta sahayı sağlam tutacak. Merkezde Ndidi ve Salih Özcan ikilisi çift ön libero olarak görev yaparak savunmanın sigortası olacak.






KANATLAR CERNY VE İLHAN

Bu ikilinin hemen önünde, 10 numara pozisyonunda ise takımın beyni olarak Orkun Kökçü sahaya çıkacak. Olaitan ise maçın gidişatına göre Orkun'un kulübedeki en güçlü alternatifi konumunda.

Siyah-beyazlıların hücum kanatlarında ise hareketli ve yıpratıcı bir hat kuruluyor. Trossard'ın yokluğunda İtalyan teknik adamın kanat tercihleri Cerny ve İlhan Fakılı olacak.

Beşiktaş, bu ikilinin çizgideki yaratıcılığı ve Semih Kılıçsoy'un golcü koşularıyla Midtjylland savunmasını yıpratarak İstanbul'da avantajlı bir skor aramayı hedefliyor.






BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Nübel - Taylan, Djalo, Emirhan, Rıdvan - Ndidi, Salih Özcan - Cerny, Orkun, İlhan Fakılı - Semih.

Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor

Galatasaray, Milan'ın 27 yaşındaki Portekizli süper sol kanadı Rafael Leão'yu kadrosuna katmak için dev bir operasyon başlattı. Sarı-kırmızılıların yetkilendirdiği menajer, Antalya’da tatilde olan yıldız oyuncuya yıllık 8 milyon Euro'luk resmi teklifi doğrudan iletti. Suudi Arabistan’ı reddeden ve Avrupa devlerinden beklediği bonservis hamlesini bulamayan Milan, devasa maaş bütçesinden kurtulmak ve oyuncunun piyasa değerini Şampiyonlar Ligi vitrininde korumak adına Aslan'ın "opsiyonlu kiralama" formülüne yeşil ışık yakmak üzere

21.07.2026 12:38:00
Haber Merkezi
 
Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor
Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor
Galatasaray transfer gündemini alevlendirecek dev operasyon için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı kulübün yetkilendirdiği Türk bir menajer, AC Milan'ın yıldızı Rafael Leao'yu tatil için Antalya'ya getirdi. Portekizli süper sol kanadı bizzat sarı-kırmızılı yöneticiler ve Okan Buruk'la görüştürdü.

Galatasaray'ın ilgisini ve resmi teklifini ileten menajere olumlu yaklaşan 27 yaşındaki yıldız oyuncu, transfer tamamlanana ve imzalar atılana kadar Antalya'da dinlenme kararı aldı. Bu süreç içinde kulüp hakkında bilgi toplamaya da başladı. Leão ile Galatasaray arasındaki mesafeler her geçen saat kısalıyor.






ARABİSTAN'A GİTMEK İSTEMİYOR

Transferin perde arkasında ise tam bir Avrupa-Türkiye satranç hamlesi yaşanıyor. Milan, yeni teknik direktörü Ruben Amorim'in planları arasında yer almayan ve takımdan ayrılmak isteyen Leão için kapıyı ilk olarak 60-70 milyon Euro'dan açsa da, beklediği resmi teklifleri alamayınca fiyatı 50 milyon Euro seviyesine kadar indirdi.

Oyuncunun, Suudi Arabistan kulüplerinin astronomik tekliflerini kariyerine Avrupa arenasında ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde devam etmek için kesin olarak reddetmesi ise Galatasaray'ın elini daha da güçlendirdi.






ŞAMPİYONLAR LİGİ AVANTAJI OLACAK

Avrupa devlerinden nakit bonservis teklifi alamayan ve Arabistan kapısının kapanmasıyla köşeye sıkışan Milan için Galatasaray'ın masaya koyduğu "kiralık + zorunlu olmayan satın alma opsiyonu" formülü tek çıkış yolu haline geldi. İtalyan devi, sarı-kırmızılıların Leão'ya önerdiği yıllık 8 milyon Euro'luk garanti ücret sayesinde hem devasa bir maaş yükünden kurtulacak hem de oyuncunun yedek kalarak değer kaybetmesini önleyecek.

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde vitrine çıkacak olan Portekizli yıldız, Milan için önümüzdeki yıllarda yeniden 50+ milyon Euro'luk bir piyasa değerine ulaşma fırsatı anlamına geliyor.






LEAO, MILAN'IN İNADINI KIRABİLİR

Şu an için iki taraf arasında oldukça ciddi bir nabız yoklama süreci işliyor. Milan'ın transfer döneminin sonuna kadar nakit bonservis getirecek bir alıcı aramaya devam etmesi beklense de, İtalyan ekibinin ümitleri tükendikçe Aslan'ın kiralama formülü masadaki en güçlü ve tek somut çözüm olarak kalacak. An meselesi olan bu tarihi transferde, Leão'nun kararı ve Milan'ın inadının kırılması bekleniyor.

Nwakaeme: Oulai'den daha iyi!

Trabzonspor, Fiorentina’ya transfer olan Oulai’nin yerini doldurmak için gözünü İtalya’ya dikti; bordo-mavililerin efsanesi Nwakaeme, Inter’in "gizli hazinesi" olarak görülen 21 yaşındaki Nijeryalı dinamik orta saha Ebenezer Akinsanmiro’yu yönetime önerdi

21.07.2026 12:24:00
Haber Merkezi
 
Nwakaeme: Oulai'den daha iyi!
Nwakaeme: Oulai'den daha iyi!
Fiorentina'ya satılan Christ Inao Oulai'nin yerini doldurmak isteyen Trabzonspor, aradığı dinamizmi İtalya'da buldu. Bordo-mavili ekibin bu sezon futbola veda eden efsane ismi Anthony Nwakaeme, yönetime vatandaşı Ebenezer Ajodun Akinsanmiro'yu önerdi.

Inter Milan forması giyen 2004 doğumlu Nijeryalı genç yetenek, 1.84'lük boyu, yüksek fiziksel direnci ve geçiş oyunlarındaki başarısıyla modern bir "box-to-box" orta saha profili sunuyor.






PISA İLE 24 MAÇA ÇIKTI

Nijerya'nın Remo Stars altyapısında yetişen Akinsanmiro, Viareggio Turnuvası'ndaki performansıyla Ocak 2023'te Inter'e transfer oldu. İtalya'da gelişim kaydetmesi için Sampdoria ve ardından Pisa'ya kiralanan genç oyuncu, geçen sezon Pisa formasıyla Serie A'da 24 maça çıktı. Pisa'nın mali ve bürokratik sıkıntılar nedeniyle satın alma opsiyonunu kaçırması üzerine Inter, oyuncuyu geri çağırdı.






MONZA İLE GÖRÜŞMELER VAR

Şu anda Inter, oyuncuyu 10 milyon Euro bonservis ve sözleşmeye mutlaka bir geri alma maddesi ekleme şartıyla Monza'ya göndermek üzere görüşmelerini sürdürüyor.

İtalyan devinin, "ileride büyük yıldız olacak" gözüyle baktığı oyuncu için bu maddeyi şart koşması, İtalyan basınında Akinsanmiro'nun "Inter'in gizli hazinesi" olarak yorumlanmasına neden oluyor. Genç yıldıza ayrıca Almanya Bundesliga ve Premier League ekipleri de yoğun ilgi gösteriyor.






SKANDALLARDAN UZAK DURAN İSİM

Saha dışında lüks gece hayatı ve skandallardan uzak duran 21 yaşındaki oyuncu, tamamen profesyonel yaşamına odaklanmış durumda. Sosyal medyasını sadece antrenman, maç ve inanç temalı paylaşımlarla sınırlayan Akinsanmiro, mütevazı karakteriyle biliniyor. Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası kadrolarında da yer alan genç yetenek, ülkesinde geleceğin orta saha lideri ve genç sporcuların yeni rol modeli olarak gösteriliyor.

Okan Buruk’u çıldırttı

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in ayrılık hazırlıkları sürerken, teknik direktör Okan Buruk’un savunma planlarını baştan yazacak müjdeli haber İngiltere’den geldi

21.07.2026 12:15:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk’u çıldırttı
Okan Buruk’u çıldırttı
Galatasaray'da Davinson Sanchez'in ayrılık hazırlıkları sürerken, teknik direktör Okan Buruk'un savunma planlarını baştan yazacak müjdeli haber İngiltere'den geldi.

Tottenham'da siyasi çıkışları nedeniyle gözden çıkarılan ve bonservisinde dev indirime gidilen Arjantinli dünya yıldızı Cristian Romero, sarı-kırmızılıların radarına girdi.

Como, Inter ve Bournemouth'un peşinde olduğu Davinson'u yüksek bir bedelle satmaya hazırlanan Aslan, hem Kolombiyalı stoperin yerini dolduracak hem de transfer piyasasını sallayacak tarihi bir takas ve transfer stratejisi için Premier Lig devinin kapısını çalacak.







Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un savunma planları için beklediği müjdeli haber Londra'dan geldi. Buruk'un, Davinson Sanchez'in yerine kadroda görmek istediği ilk isim olan Cristian Romero için transfer kapısı aralandı.

Son olarak Dünya Kupası'nda 2. olduklarında Donald Trump'ın elini sıkmayarak gündeme gelen "Cuti" lakaplı stoper için sarı-kırmızılıların hocası ısrarcı.

Arjantinli stoperin İngiltere Kupası yarı finalinde açtığı "Malvinas Arjantin'indir" pankartı, Tottenham kariyerinin sonunu getirdi. Kulüp yönetimi tarafından adeta aforoz edilen Romero için İngiliz ekibi bonservis bedelinde ciddi bir dampinge gitti.







48 MİLYON EURO HALA YÜKSEK

TEAMtalk'un haberine göre, Premier Lig devi gelecek sezonun planlamasını 28 yaşındaki kaptanı Romero olmadan yapıyor. Bu yaz takımdan kesin olarak ayrılması beklenen Arjantinli yıldız için Tottenham'ın belirlediği yeni bonservis bedeli yaklaşık 48 milyon Euro . Her ne kadar bu rakam birçok kulüp için yüksek olsa da, oyuncunun gözden çıkarılması transfer piyasasındaki dengeleri tamamen değiştirdi.







KOLOMBİYALI AYRILMAK İSTİYOR

Bu ayrılık, Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Davinson'un da önünü açtı. Kariyerinin son büyük sözleşmesine imza atmak isteyen Kolombiyalı stoper, Avrupa'nın 5 büyük liginden birine transfer olmayı hedefliyor. Romero'nun boşluğunu doldurmak isteyen takımların listesinde Davinson'un adı üst sıralarda yer alıyor.







3 DEV DAVINSON'UN PEŞİNDE

Şu anda Davinson Sanchez ile Serie A ve Premier Lig'den ciddi kulüpler ilgileniyor. Acerbi ve De Vrij ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve defansa iki takviye arayan Inter, bu transferde en avantajlı konumda. İtalyan devinin yanı sıra Como ve İngiltere'den Bournemouth da Kolombiyalı stoperi kadrosuna katmak için pusuda bekliyor.







ROMERO İÇİN KRİTİK AVANTAJ

Yaşanan bu hareketlilik, Okan Buruk'un transfer pazarındaki elini fazlasıyla güçlendirecek. Londra'dan gelen bu haberle birlikte sarı-kırmızılılar, hem Davinson'u iyi bir bedelle Avrupa'nın devlerine satma hem de hedeflenen Romero transferini bitirme konusunda stratejik bir avantaj yakalamış oldu.

Suudi Arabistan'dan Galatasaray'a

NEOM forması giyen Nathan Zeze, Suudi Arabistan'dan ayrılmak istiyor. 21 yaşındaki solak stoperin menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği öğrenildi

21.07.2026 10:05:00
Haber Merkezi
 
Suudi Arabistan'dan Galatasaray'a
Suudi Arabistan'dan Galatasaray'a
Galatasaray, 2025 yazında Nathan Zeze için Nantes Kulübü'yle pazarlıklar yapmıştı. Ancak bonservis beklentileri fazla bulundu. Fransız stoper daha sonra 20 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi NEOM'a satıldı. 21 yaşındaki futbolcunun, kariyerine tekrar Avrupa'da devam etmek istediği belirtildi.

O BÖLGEYE TAKVİYE YAPILACAK

Menajerler bu sebeple 1.90 boyundaki stopere yeni takım arıyor. Nathan Zeze'nin önerildiği kulüpler arasında Galatasaray da bulunuyor. Çünkü Sarı-Kırmızılılar daha önce genç futbolcu için girişimler yapmıştı. Cim-Bom, sol ayaklı stoper takviyesi yapmayı planlıyor.






EN AZ 20 MİLYON

Mevcut kadroda Abdülkerim Bardakcı dışında solak stoper yok... Şu anda Nathan Zeze'yle ilgili durum değerlendirmesi yapılıyor. Oyuncunun NEOM'la 30 Haziran 2030'a kadar sözleşmesi var. Suudi Arabistan temsilcisi zarar etmek istemiyor. Bu sebeple bonservis beklentilerinin en az 20 milyon euro olması bekleniyor.

Sağ bek krizi

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'dan Singo'yla ilgileniyor. Resmi teklif de sunabilirler... Singo'yu alsalar bile bir sağ bek daha bitirmek zorundalar

21.07.2026 09:42:00
Haber Merkezi
 
Sağ bek krizi
Sağ bek krizi
İtalyan basınında Inter'in, Galatasaraylı Singo'yla ilgilendiği yazılıyor. Gerçekten de Serie A temsilcisinin bu yönde bir girişimi olabilir. Çünkü mevcut kadrolarında asıl yeri sağ bek olan bir tane bile futbolcu yok! Savunmanın sağında kriz büyük bir kriz yaşanıyor.

OKAN BURUK'UN SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Singo gibi çok yönlü bir futbolcu bulmanın zor olduğunu söylemişti. Başarılı çalıştırıcı, olası bir satışa sıcak bakmıyor. Ancak çok yüksek teklif gelirse durum değişebilir. Bu durumda Sarı-Kırmızılı ekipte sağ bek arayışları başlayacak.






2030'A KADAR MUKAVELE

Cim-Bom, Fildişi Sahilli futbolcuyu 2025 yazında Monaco'dan transfer etmişti. 30.77 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 1.90 boyundaki oyuncunun 30 Haziran 2030 tarihine kadar sözleşmesi var. Singo sağlıklı olduğunda çok iyi maçlar çıkardı. Sorun şu ki; sık sık sakatlandı.

Muani nereye gidecek?

Tapusu PSG'de bulunan Kolo Muani'nin adı hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılıyordu. Şu anda Fransız forvet konusunda büyük bir hareketlilik var

21.07.2026 09:37:00
Haber Merkezi
 
Muani nereye gidecek?
Muani nereye gidecek?
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oluşturduğu geniş forvet listesinde Kolo Muani bulunuyordu. PSG, 27 yaşındaki oyuncuyu gelecek planlamasında kesinlikle düşünmüyor. 1.87 boyundaki futbolcu, geride bıraktığımız sezonu da Tottenham'da kiralık olarak geçirmişti.

95 MİLYON ÖDEDİLER!

PSG, Kolo Muani'yi 2023 yazında Eintracht Frankfurt'tan transfer etmişti. O dönemde tam 95 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Fransız futbolcu, PSG tarihindeki en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu. Sözleşmesi ise 30 Haziran 2028 tarihine kadar devam ediyor.






JUVENTUS BASTIRIYOR

İtalya basınındaki haberlere göre; Juventus, Muani transferinde ciddi bir ilerleme sağladı. Kısa süre içinde resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Oyuncu daha önce kiralık olarak Juventus forması giymişti. Büyük ihtimalle tekrar kiralanacak. Bugün itibarıyla Muani'nin Türkiye'ye gelmesi beklenmiyor.

Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?

Galatasaray, kadrosuna genç bir golcü katacak. Listeye Nantes forması giyen Matthis Abline de eklendi. Fransız futbolcunun, hücumdaki çeşitliliği sebebiyle tercih edilebileceği öğrenildi

21.07.2026 09:24:00
Haber Merkezi
 
Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?
Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?
Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında, Galatasaray genç bir forvet hamlesi gerçekleştirecek. Bu konuda tercih değil 'zorunluluk' var... Kesinlikle santrfor gerekiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın listesine Nantes forması giyen Matthis Abline de eklendi. 23 yaşındaki futbolcunun konuşulmasının sebebi ise hücumun her bölgesinde görev yapabilmesi...

DAHA ÇOK KANATTA

1.82 boyundaki oyuncunun asıl yeri santrfor. Fakat geride bıraktığımız sezona bakarsak daha çok kanat bölgesinde görev yaptı. Matthis Abline, sol kanatta 16 kez oynadı. Sağ kanatta 4, 10 numarada ise 1 kez forma giydi. Santrfor olarak 7 karşılaşmaya çıktı. Galatasaray'ın bu sebeple oyuncuya sıcak baktığı belirtildi.






AYRILMAK İSTİYOR

Nantes, küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. Matthis Abline ayrılmak istiyor. 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Fransız futbolcunun adı şu kulüplerle de anılıyor:

Paris FC
Crystal Palace
Roma
Monaco

Fakat şunu belirtmekte fayda var... Matthis Abline, Galatasaray'ın listesinde zirvede değil... Alternatifler arasında bulunuyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.