logo
23 MART 2026


Kasımpaşa Rizespor ile karşılaşacak

Kasımpaşa, Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak

17.05.2024 11:43:00 / Güncelleme: 17.05.2024 12:46:12
Anadolu Ajansı
Kasımpaşa Rizespor ile karşılaşacak
Kasımpaşa Rizespor ile karşılaşacak

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada hakem Burak Pakkan görev yapacak. Kasımpaşa, 37. hafta öncesi 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet sonucunda topladığı 52 puanla 6'ncı sırada bulunuyor.

Ev sahibi Çaykur Rizespor ise 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 yenilgi sonucunda hanesine yazdırdığı 49 puanla 8'inci sırada yer alıyor. Taraflar arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 2-2 berabere bitmişti. AA

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için sahaya indi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı

23.03.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için sahaya indi
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için sahaya indi
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı kritik derbi mücadelesinin hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.



Milli maç arası nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından topbaşı yapan sarı-lacivertliler, teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde ilk idmanını gerçekleştirdi.



Milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı antrenman, Can Bartu Tesisleri'nde (Samandıra) yapıldı.



İdman, salonda gerçekleştirilen core hareketleriyle başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular; ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları üzerinde durdu.

Günün son bölümünde oyuncular bireysel çalışmalar yaparak antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki bu önemli karşılaşma, 5 Nisan Pazar günü oynanacak. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek

Milli taekwondoculardan Belçika'da 30 madalya birden

Türkiye Genç ve Büyük Taekwondo Milli Takımları, Belçika Açık Taekwondo Turnuvası'nda toplam 30 madalya kazandı

22.03.2026 23:13:00 / Güncelleme: 22.03.2026 23:20:02
İHA
Milli taekwondoculardan Belçika'da 30 madalya birden
Milli taekwondoculardan Belçika'da 30 madalya birden
Belçika'nın Lommel şehrinde düzenlenen turnuvada Türkiye'yi büyükler kategorisinde 38, gençler kategorisinde ise 20 sporcu temsil etti. Ay-yıldızlı sporcular, toplamda 8 altın, 12 gümüş ve 10 bronz olmak üzere 30 madalya elde etti. Türkiye, büyükler kategorisinde 4 altın, 5 gümüş, 6 bronz, gençler kategorisinde ise 4 altın, 7 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
Turnuvada uluslararası hakem Sinem Gültaş da en iyi hakem ödülüne layık görüldü.



Madalya kazanan sporcular şu şekilde:



Büyükler
Altın: Merve Dinçel Kavurat (53kg), Hatice Pınar Yiğitalp (62kg), Nafia Kuş Aydın (+73kg), Emre Kutalmış Ateşli (+87kg)
Gümüş: Sıla Irmak Uzunçavdar (53kg), Sude Yaren Uzunçavdar (73kg), Deniz Dağdelen (54kg), İbrahim Öter (63kg), Ferhat Can Kavurat (74kg)
Bronz: Hatice Kübra İlgün (57kg), Zehra Begüm Kavukcuoğlu (+73kg), Enes Kaplan (58kg), Ömer Furkan Körpe (74kg), Orkun Ateşli (87kg), Enbiya Taha Biçer (+87kg)

Gençler
Altın: Nehir Tekin (55kg), Utku Kap (45kg), Yunus Emre Özden (48kg), Altuğ Gesge (51kg)
Gümüş: Zeynep Zilan Ülgüt (42kg), Medine Gül Turan (44kg), Fatma Zehra Akyazıcı (49kg), Elif Esmira Özdirim (63kg), Abdurrahman Yılmaz Kılıç (55kg), Eymen Akyol (59kg), Yusuf Efe Mızrak (+78kg)
Bronz: Neslihan Bozkurt (46kg), Aslı Cemre Ceylan (52kg), Zeynep Nil Menekşe (68kg), Tunahan Yörük (78kg)

Euroleague'de 32. haftanın ardından

Euroleague'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Olimpia Milano'yu mağlup ederken, A. Efes konuk ettiği Monaco'ya kaybetti.

21.03.2026 12:42:00
İhlas Haber Ajansı
Euroleague'de 32. haftanın ardından
Euroleague'de 32. haftanın ardından
Euroleague'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Olimpia Milano'yu mağlup ederken, A. Efes konuk ettiği Monaco'ya kaybetti.

Euroleague'de 32. hafta dün oynanan müsabakaların ardından sona erdi. Bu hafta Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaştığı Olimpia Milano'yu 79-75'lik skorla yendi. A. Efes ise evinde Monaco'ya 98-93 kaybetti.



Türk Başantrenör Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos ise Kızılyıldız'a 82-74'lük skorla üstünlük sağladı.

Fenerbahçe liderliğini sürdürdü

Euroleague'de 2 maç sonra kazanan Fenerbahçe, 23. galibiyetini elde etti ve liderliğini sürdürdü. Olympiakos 33 maçta 22 galibiyet, 11 mağlubiyetle averajla 2. sırada bulunuyor. Ligde 31 maç oynayan Hapoel Tel Aviv ise 20 galibiyet, 11 mağlubiyetle haftayı 3. sırada kapattı. A. Efes de 10 galibiyet, 22 mağlubiyetle 18. sırada yer alıyor. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ise 18 galibiyet, 14 mağlubiyetle haftayı 8. sırada tamamladı. Ligin son sırasında ise 8 galibiyeti olan ASVEL var.

Euroleague'de 32. haftanın toplu sonuçları şöyle:



Valencia Basket: 62 - Barcelona: 66

A. Efes: 93 - AS Monaco: 98

Hapoel Tel Aviv: 109 - Virtus Bologna: 91

Olympiakos: 90 - Baskonia: 80

Bayern Münih: 74 - Dubai Basketbol: 87

Paris Basketbol: 81 - Partizan: 90

Fenerbahçe Beko: 79 - Olimpia Milano: 75

Zalgiris Kaunas: 87 - Real Madrid: 85

Panathinaikos: 82 - Kızılyıldız: 74

ASVEL: 85 - Maccabi Tel Aviv: 89

Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta

BKT Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, sezon başındaki şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı

20.03.2026 11:13:00
AA
Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta
Beşiktaş, Avrupa'da hedefine iki adım uzakta
BKT Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı, sezon başındaki şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Başantrenör Dusan Alimpijevic yönetimindeki Beşiktaş, 2023-2024 sezonunun ardından organizasyonda ikinci kez adını yarı finale yazdırdı.

Basketbol Avrupa Ligi'ne katılımın en kolay yolu olarak şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, yarı finalde bir diğer Türk ekibi Bahçeşehir Koleji ile final için kozlarını paylaşacak.

Yarı finalde Türk randevusu

BKT Avrupa Kupası yarı finali, Türk eşleşmesine sahne olacak.

İtalyan takımı Dolomiti Energia'yı geçen Beşiktaş GAİN, Romanya temsilcisi U-BT Cluj-Napoca'yı eleyen Bahçeşehir Koleji ile yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Bu eşleşmeyle beraber finalde Türkiye'den bir takımın mücadele etmesi de kesinleşti.

Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise bir başka Türk temsilcisi Türk Telekom, Fransız ekibi Cosea JL Bourg-en-Bresse ile final için karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, grubunu lider tamamladı

Siyah-beyazlı ekip, BKT Avrupa Kupası'nda mücadele ettiği B Grubu'nu ilk sırada tamamladı.

Kupaya ilk haftada Litvanya temsilcisi Lietkabelis karşısında aldığı sürpriz yenilgiyle başlayan Beşiktaş GAİN, oynadığı 18 maçta 13 galibiyet, 5 yenilgi yaşadı ve averajla zirvede yer aldı.

Siyah-beyazlılar, elde ettiği bu başarıyla doğrudan çeyrek finale yükseldi.

Bu turda İtalyan ekibi Dolomiti Energia'yı ağırlayan Beşiktaş, maçı tek sayı farkla 77-76 kazandı ve yarı finale adını yazdırdı.

Bahçeşehir Koleji, grubunda ikinci oldu

BKT Avrupa Kupası'nda mücadele eden Bahçeşehir Koleji, A Grubu'nda ikinci olarak normal sezonu noktaladı.

Kırmızı-lacivertli takım, grupta çıktığı 18 maçta 12 galibiyet, 6 yenilgi yaşadı ve averajla ikinci basamakta yer alarak doğrudan son 8 takım arasına adını yazdırdı.

Bahçeşehir Koleji, çeyrek finalde Romanya ekibi U-BT Cluj-Napoca'yı 75-72 mağlup ederek üst üste ikinci kez yarı finale yükseldi.

Saha avantajı Beşiktaş'ta

Beşiktaş GAİN-Bahçeşehir Koleji eşleşmesinde saha avantajı, normal sezonda grubunu lider tamamlayan siyah-beyazlı takımda olacak.

Eşleşmenin ilk maçına 31 Mart Salı günü Beşiktaş, ikinci karşılaşmasına ise 3 Nisan Cuma günü Bahçeşehir Koleji ev sahipliği yapacak. Turun 3. ve son müsabakaya kalması durumunda eşleşmenin kaderini belirleyecek maç, 8 Nisan Çarşamba günü yine Beşiktaş'ın sahasında oynanacak.

Yarı finaldeki Türk eşleşmesinde iki galibiyete ulaşan takım, BKT Avrupa Kupası'nda finale çıkacak.

Bu sezon 45 maçta 34 galibiyet

Beşiktaş GAİN, bu sezon dört kulvarda toplam 45 maça çıktı.

Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 1, Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda 3, BKT Avrupa Kupası'nda 19, Basketbol Süper Ligi'nde 22 olmak üzere toplam 45 maça çıkan Beşiktaş GAİN, söz konusu mücadelelerde 34 galibiyet elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, söz konusu süreçte Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Türkiye Kupası'nda finalleri kaybederken 11 kez sahadan yenik ayrıldı.

Avrupa'da evinde kaybetmedi

Siyah-beyazlı basketbol takımı, BKT Avrupa Kupası'nda bu sezon ev sahibi olduğu maçlarda rakiplerine geçit vermedi.

Avrupa'da grup ve çeyrek final maçı olmak üzere toplam 10 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, söz konusu müsabakaların tamamını kazandı.

Beşiktaş GAİN Spor Kompleksi'nde rakiplerine büyük bir üstünlük kuran siyah-beyazlılar, bir karşılaşmada ise Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde mücadele etti.

Dusan Alimpijevic ile tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş, taraftarıyla bütünleşerek Avrupa'da final yürüyüşünü sürdürüyor.

Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Aston Villa, Porto, Celta Vigo, Nottingham Forest, Real Betis, Braga, Bologna ve Freiburg çeyrek finale çıktı

20.03.2026 11:10:00
AA
Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde Aston Villa, Porto, Celta Vigo, Nottingham Forest, Real Betis, Braga, Bologna ve Freiburg çeyrek finale çıktı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunun son 16 turunda bugün 7 karşılaşma oynandı.

Turnuvada dün Portekiz ekibi Braga, ilk maçta 2-0 yenildiği Macar temsilcisi Ferencvaros'u 4-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırmıştı.

Son 16 turu rövanş maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:

Braga (Portekiz) - Ferencvaros (Macaristan): 4-0 (0-2)

Freiburg (Almanya) - Genk (Belçika): 5-1 (0-1)

Olimpik Lyon (Fransa) - Celta Vigo (İspanya): 0-2 (1-1)

Midtjylland (Danimarka) - Nottingham Forest (İngiltere): 1-2 (1-0) - Nottingham Forest, penaltılarda 3-0 kazandı

Real Betis (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan): 4-0 (0-1)

Porto (Portekiz) - Stuttgart (Almanya): 2-0 (2-1)

Roma (İtalya) - Bologna (İtalya): 3-4 (1-1)

Aston Villa (İngiltere) - Lille (Fransa): 2-0 (1-0)

İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar

FIFA, işgal altındaki Filistin topraklarındaki İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımını engelleyecek bir adım atmama kararı aldı

20.03.2026 11:06:00
Haber Merkezi
İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar
İsrail’e göz yuman FIFA’dan komik kararlar
FIFA, işgal altındaki Filistin topraklarındaki İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımını engelleyecek bir adım atmama kararı aldı.

FIFA'dan yapılan açıklamada, Filistin Futbol Federasyonu tarafından işgal altındaki topraklarında yer alan İsrail futbol takımlarının uluslararası müsabakalara katılımının reddedilmesi için yapılan teklife ilişkin karar duyuruldu.

Açıklamada, "Filistin Futbol Federasyonu'nun 74. FIFA Kongresi'nde yaptığı başvuru ve ardından FIFA Konseyi'nin, Filistin topraklarında yerleşik olduğu iddia edilen İsrail futbol takımlarının İsrail müsabakalarına katılımının araştırılması için FIFA Yönetişim, Denetim ve Uyumluluk Komitesi'ne (GACC) yaptığı talep karara bağlandı." denildi.



Talep hakkında bir işlem yapılmayacağı belirtilen açıklamada, "FIFA, ilgili FIFA Tüzüğü hükümlerinin yorumlanması bağlamında Batı Şeria'nın nihai hukuki statüsünün uluslararası kamu hukuku kapsamında çözülememiş ve son derece karmaşık bir mesele olması nedeniyle herhangi bir işlem yapmamalıdır." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, "FIFA, operasyonel düzeyde Filistin Futbol Federasyonu ve İsrail Futbol Federasyonu arasında diyaloğu teşvik etmeye ve arabuluculuk yapmaya devam etmelidir. Bu bağlamda FIFA, yapılandırılmış etkileşimi kolaylaştırmaya ve gelişmeleri izlemeye devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Komik yaptırım



FIFA, bugün aldığı bir diğer kararda ise İsrail'e pankartı yaptırımı uygulama kararı aldı.

FIFA tarafından ayrımcılık ve ırkçı hakaret ihlalleri gerekçesiyle daha önce diğer ülkelere uygulanan yaptırımlardan yola çıkarak, "Müsabaka ve turnuvalardan men", "Saha kapatma" ve "Seyircisiz oynama" gibi cezalar yerine FIFA Disiplin Kurulu, İsrail Futbol Federasyonuna "Hakaret içeren davranışlar ve fair play ilkelerinin ihlali" ve "Ayrımcılık ve ırkçı hakaret" ihlalleri gerekçesiyle 3 FIFA müsabakasında, İsrail Futbol Federasyonu logosunun yanında "Futbol Dünyayı Birleştirir - Ayrımcılığa Hayır" yazılı pankart sergilemesi ile 150 bin İsviçre frangı tutarında para cezası verdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, Filistin Futbol Federasyonu'nun (PFA) 74. FIFA Kongresi'nde yaptığı öneri ve FIFA Konseyi'nin PFA tarafından gündeme getirilen ayrımcılık iddiasını soruşturmak üzere FIFA Disiplin Kurulu'nu görevlendirme kararı sonrasında, FIFA Disiplin Kurulu, İsrail Futbol Federasyonu'nun (IFA) bir FIFA üye federasyonu olarak yükümlülüklerini "birden fazla kez ihlal ettiğine" karar verdiğini duyurdu.

FIFA Disiplin Kurulu, FIFA Disiplin Kuralları'nın "hakaret içeren davranışlar ve fair play ilkelerinin ihlali ve "ayrımcılık ve ırkçı hakaret" ihlalleri gerekçesiyle İsrail Futbol Federasyonu'na, 150 bin İsviçre frangı para cezası verdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, "İsrail Futbol Federasyonu'na, evinde A milli takım düzeyinde oynayacağı sonraki 3 FIFA müsabakasında, İsrail Futbol Federasyonu logosunun yanında 'Futbol Dünyayı Birleştirir - Ayrımcılığa Hayır' yazılı, önemli ve oldukça görünür bir pankart sergilemesine hükmetmiştir. Pankartın stadyumdaki boyutu, düzeni ve konumu, İsrail Futbol Federasyonu tarafından her maçtan en geç 15 gün önce onay için FIFA'ya sunulacaktır." denildi.

Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Rayo Vallecano'yu 1-0 mağlup eden Samsunspor, ilk maçta 3-1 kaybetmesi nedeniyle Avrupa kupalarına veda etti

20.03.2026 11:03:00
AA
Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti
Samsunspor, Avrupa'ya galibiyetle veda etti
UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Rayo Vallecano'yu 1-0 mağlup eden Samsunspor, ilk maçta 3-1 kaybetmesi nedeniyle Avrupa kupalarına veda etti.

2. dakikada Garcia'nın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

10. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan De Frutos'un şutunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

13. dakikada Tomasson'un ortasında ceza sahasında topla buluşan Mouandilmadj'in şutunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

45+2 dakikada defanstan seken top ceza sahası içinde Mouandilmadji'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı



52. dakikada Ratiu'nun ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda kaleci Okan Kocuk topu yatarak kontrol etti.

54. dakikada Garcia'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Palazon'un yerden vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

55. dakikada Palazon'un uzaktan sert şutunda kaleci Okan Kocuk, topu kornere çeldi.

65. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Mouandilmadji'nin pasında ceza sahası içinde Ndiaye, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

90+5 dakikada Mendy ortasında ceza sahası içinde Camello'nun kafa vuruşunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden topu son anda kornere yolladı.

Karşılaşmayı Samsunspor 1-0 kazandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink: Almış olduğumuz galibiyetten dolayı mutlu değiliz ama gurur duymalıyız



Fink, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gösterdikleri performanstan dolayı oyuncuları ile gurur duyduklarını aktardı.

Rayo Vallecano'yu kutlayan Fink, "Böyle bir deplasmanda galibiyet ve oynamak hiç kolay değil. Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid olsun buradan galibiyetle ayrılamamıştı.Biz buradan galibiyet alarak ayrıldık. Konferans Lig'inde ilk tecrübemiz ve bu anlamda çok iyi performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Aldığımız galibiyet sebebiyle elbetteki gururluyuz. Genel performansımıza bakacak olursak göstermiş olduğumuz için gurur duydum." ifadesini kullandı.

İspanya'ya gelen taraftarlara teşekkür eden Fink, "Bu tür performansları göstermeye devam etmemiz gerekiyor. Elbette almış olduğumuz galibiyetten dolayı mutlu değiliz ama gurur duymalıyız. Bugün elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün çok iyi işler yaptık. Rakibimiz tecrübeli bir takıma sahip." diye konuştu.

Fink, kaleci Okan Kocuk'u da kritik kurtarışları nedeniyle tebrik etti.

Rayo Vallecano Teknik Direktörü Inigo Perez Soto: Evimizde kaybettik ama tatlı bir sonuca ulaştığımızı söyleyebilirim

Soto, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Konferans Lig'nin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Tarih yazmaya devam ettiklerini dile getiren Soto, "Bu sonuç bizim için çok olumlu bir sonuç. Maçın genelinde topa hakim olmaya çalıştık. Felipe'nin ayağı kaydı, top kayıpları yaptık, bunlar olunca tabii ki topu korumamız lazımdı. Sonucu korumaya çalışırken bazen hata yapabilirsiniz. Sonuçta amacımıza ulaştık. Tabii ki biraz daha savunmada kaldık, defansımızı güçlendirdikten sonra hücuma geçtik." ifadesini kullandı.

Soto, maçın bazı bölümlerinde topu rakibe verdiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bazen topun kontrolünü kaybettiğimiz anlar oldu. Bazen Avrupa maçlarında bu tür hatalar olabiliyor. Çünkü kaos durumuna düşüyorsun gibi oluyor. Yapmış olduğumuz en iyi maçlardan biri diyebilirim. Çünkü biz ya da rakibimiz elenecek olması nedeniyle maçın sonucu her an değişebiliyor.

Bu futbolun parçası, içinde taktik var biraz da duygusallık var. Evimizde kaybettik ama tatlı bir sonuca ulaştığımızı söyleyebilirim, bu açıdan çok mutluyuz. Rakibimiz Avrupa'da ilk kez oynuyor olabilir, bunlar klişe sözler. Bu tür klişeler var. Hem sahamızda hem deplasmanda kazanmak tabii ki önemli ama kazanmasak da önemli olan sonuca ulaşmak. Avrupa'da deneyim olmayan bir ekip diyoruz rakibimize ama bu önemli değil. Bu sözler klişe gerçeğe bakmamız lazım. Futbol bu, sahaya çıkıyorsunuz herkes kendi şeklini ve tarzını ortaya koyuyor."

Kayserispor’u umutlandıran galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Zecorner Kayserispor, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti

19.03.2026 22:12:00
AA
Kayserispor’u umutlandıran galibiyet
Kayserispor’u umutlandıran galibiyet
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Zecorner Kayserispor, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

1. dakika Cardoso'nun ara pasında topla buluşan Chalov, kaleci Grbic ile karşı karşıya kaldı. Chalov, kaleciyi çalımlamaya çalışırken Fatih Karagümrük savunması araya girerek topu uzaklaştırdı.

7. dakikada orta sahanın sağ tarafından aldığı topla içe kateden Sergio'nun pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Tiago Çukur'un şutunda meşin yuvarlağı kaleci Bilal Bayazıt kontrol etti.

11. dakikada Benes'in pasında topla buluşan Brenet'in şutunda meşin yuvarlak rakip takımın savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

53. dakikada rakip yarı alanının ortalarında aldığı pasla sol çaprazdan ceza sahasına giren Tiago Çukur'un uzak köşeye gönderdiği şutta top, Zecorner Kayserisporlu savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.



66. dakikada Zecorner Kayserispor öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Cardoso'nun ortasına iyi yükselen Onugkha'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

73. dakikada Chalov'un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Onugkha'nın sert şutu yandan auta çıktı.

81. dakikada Benes'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Cardoso'nun sert şutunda topu kaleci Grbic kontrol etti.

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu

UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi

19.03.2026 01:45:00
İhlas Haber Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu
UEFA Şampiyonlar son 16 turu rövanş maçlarının ardından, Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi.



UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu bu akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Sporting CP, Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid'in ardından bu akşam da Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Atletico Madrid adlarını çeyrek finale yazdırdı.



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:



Liverpool: 4 - Galatasaray: 0
Barcelona: 7 - Newcastle United: 2
Bayern Münih: 4 - Atalanta: 1
Tottenham: 3 - Atletico Madrid: 2

Devler Ligi'nde eşleşmeler ise şu şekilde oldu:

PSG - Liverpool

Real Madrid - Bayern Münih

Barcelona - Atletico Madrid

Sporting CP - Arsenal

Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçta berabere kaldığı Newcastle United'ı 7 golle geçerek çeyrek finale yükseldi

18.03.2026 22:57:00
İhlas Haber Ajansı
Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi
Barcelona, 7 golle çeyrek finale yükseldi
Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçta berabere kaldığı Newcastle United'ı 7 golle geçerek çeyrek finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona, Nou Camp'ta Newcastle United'ı konuk etti.



İngiltere'de oynanan ve 1-1 tamamlanan eşleşmenin rövanşına ev sahibi 6. dakikada Raphinha'nın golüyle başladı. Newcastle, 17. dakikada Elanga ile eşitliği yakalarken, 1 dakika sonra Marc Bernal, Barcelona'nın 2. golünü kaydetti.

Elanga, 28'de kendisinin ve takımının 2. golünü atarken ilk yarı da 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Katalanlar, ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyarken 45 ile 61. dakikalar arası 4 gol buldu. Bu bölümde Robert Lewandowski 2, Lamine Yamal ve Fermin Lopez de birer gole imza attı.



Raphinha, 72. dakikada kendisinin ikinci, takımının 7. golünü filelere bıraktı. Kalan bölümde başka gol olmazken, Barcelona Devler Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid - Tottenham eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.