logo
12 EYLÜL 2025


Kayseri Arena'ya iddialı geliyor

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına galibiyet için gidecekleri belirterek, "3 puanla ayrılmamız gereken bir maç" dedi

27.04.2016 00:00:00
Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak rahat nefes almak istiyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki takım kulüp tesislerinde maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Antrenmanda Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Kayserisporlu futbolcu Marko Simic, Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru da, ve Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu. 


YILDIZ: "TAKIMIMIZA SONSUZ GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ VAR"
Kulüp tesislerinde konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Hakan Kutlu'nun göreve gelmesiyle takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Hakan Kutlu hem mücadele yönünde hem futbol anlamında çok pozitif işler yapıyor. Bu beraberliklerin galibiyetlere dönüşeceğine inanıyorduk. Galibiyet sürecimiz Kasımpaşa maçıyla başladı, Bursa maçıyla devam etti. Önümüzdeki Beşiktaş maçında bu iyi futbol ve iyi mücadelenin daha da üstüne koyarak takımımızın devam edeceğini düşünüyorum. Gerçekten şu anda takımda her yönüyle bambaşka bir hava var. Başkanımız bu konuda büyük bir fedakarlık yapıyor, hocamızın takım üzerinde 24 saat hakimiyeti var. Yönetim kurulumuz, taraftarımız da aynı şekilde. Şehrin son dönemlerde desteğini bayağı bir görüyoruz. İnşallah destek devam edecek. İki hafta üst üste deplasman maçımız var. İki deplasmandan da en iyi sonucu almak için gayret göstereceğiz. Takımımıza sonsuz güvenimiz ve inancımız var" ifadelerini kullandı.

SİMİC: "PUAN DURUMUNA BAKTIĞIMIZDA MUTLU HİSSEDİYORUZ"
Son maçlarda aldıkları puanlarla rahatladıklarını dile getiren Marko Simic ise, "Maçlarda kazandığımız puanların çok önemi vardı. Puan durumuna baktığımız zaman kendimizi mutlu hissediyoruz. İstediğimiz aldık, biraz rahatladık. Lig tablosunda da bu zaten gözüküyor. Tabi daha lig bitmedi, 4 maç var. Eğer böyle devam edersek yapmak istediğimizi başaracağız, taraftarlar bizi desteklemeye devam etsin" şeklinde konuştu.

YAVRU: "BU SAATTEN SONRA RAKİBİN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL"
Son maçlarda takımın alacağı puanların önemini vurgulayan diğer Zeki Yavru da, "Artık bu şanssız döngünün biteceğini biliyorduk. Bizim için çok iyi oldu. Diğer takımların puan kaybetmesi de bizim aldığımız 6 puanı çok daha değerli kıldı. Artık bu saatten sonra rakibimizin kim olduğu önemli değil. Artık son viraja girilirken alacağımız puan veya puanlar bizim için çok önemli. Beşiktaş maçına da puan veya puanlar almak için gideceğiz. İnşallah 3 puan olur ama 1 puan da bizim için kötü olmaz" dedi.

KUTLU: "BEŞİKTAŞ MAÇINA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ"
Son iki haftada sonuca gitmeyi başardıklarını kaydeden Hakan Kutlu, ligde kalma barajının 35 olduğunu düşündüğünü söyledi. Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrılıp bu baraja ulaşmak istediklerini söyleyen Kutlu, sözlerine şöyle devam etti: "Son haftalarda galibiyetler gelmeden önce de söylemiştim. Oyun olarak üzerine koyarak giden, birbirine inanmış ve hedefine varmaya çalışan bir takım görüntüsü veriyorduk. Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında oyunun üzerine koyup sonucu da almayı başardık. Ama henüz her şey bitmiş değil. Biran önce 35 puana ulaşmamız lazım. Çünkü ben barajın 35 puan civarı olacağını düşünüyorum. Bu puana ulaşmamız için de önümüzdeki ilk maçı hangi maç olursa olsun hedef koymamız gerekiyor. Biz 32 olan puanımızı Beşiktaş maçıyla 35'e çıkartmaya çalışacağız. Takımıma güveniyorum, son haftalarda çok iyi performans ortaya koyuyorlar. Hangi duygularla oyunu oynaması gerektiğini öğrendiler. Beşiktaş maçına da galibiyet için gideceğiz. İnşallah biran önce puanımızı 35'e ulaştırıp tehlikeli bölgeden sıyrılmak istiyoruz."

Ligde kalan son 4 haftayı değerlendiren Kutlu, "Göreve geldik geleli çok zorlu maçlar oynuyoruz. Hem üstte şampiyonluğa oynayan takımlarla, hem de altta rakiplerimizle oynuyoruz. Son 4 hafta ilk maç hangi maçsa galip ayrılmayı düşünüyoruz. Biran önce 35 puanı bulmamız gerek. 35'i bulduktan sonra üzerine koyabiliriz ama maç maç bakıyoruz. Beşiktaş maçı bizim için 3 puanla ayrılmamız gereken bir maç" diyerek sözlerini tamamladı. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Allah’a kulluk ve hamd
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden karar
CHP kurultayının iptali davası reddedildi
Merkez Bankası faiz indirdi
Politika faizi yüzde 40,5'e düşürüldü
Ticaret Bakanlığı'ndan limon ve elmaya ihracat düzenlemesi
İhracı kayda bağlı ürünler listesine eklendiler
'Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açık ve yatkındır'
Bahçeli'den çocuk suçlular açıklaması
İsrail Suriye'deki Türk askerini hedef aldı mı?
Milli Savunma Bakanlığından açıklama
11 Eylül ABD'nin kirli oyunu
24 yıldır kan ve gözyaşı bitmiyor
Trump'ın aktivist Kirk öldürüldü
Trump: 'Büyük, hatta efsanevi Charlie Kirk öldü'
'Temiz siyasete ihtiyaç var'
'Türkiye siyasi tıkanıklık içinde'
Can Holding'e operasyon
Habertürk ve Show TV'ye el konuldu
Ankara'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Merkez üssü Kalecik ilçesi
'Sarayın kumpasını çözdük'
Özel Kadıköy'de konuştu
Trump destekçisi aktivist suikastla öldürüldü
Trump: 'ABD için kara bir gün'
İran Dışişleri Bakanı Erakçi'den Tunus'a ziyaret
Tunus Cumhurbaşkanı Said ile görüştü
Netanyahu'nun tehditlerine Katar'dan tepki
"Pervasız"
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Allah’a kulluk ve hamd
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden karar
CHP kurultayının iptali davası reddedildi
Merkez Bankası faiz indirdi
Politika faizi yüzde 40,5'e düşürüldü
Ticaret Bakanlığı'ndan limon ve elmaya ihracat düzenlemesi
İhracı kayda bağlı ürünler listesine eklendiler
'Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açık ve yatkındır'
Bahçeli'den çocuk suçlular açıklaması
İsrail Suriye'deki Türk askerini hedef aldı mı?
Milli Savunma Bakanlığından açıklama
11 Eylül ABD'nin kirli oyunu
24 yıldır kan ve gözyaşı bitmiyor
Trump'ın aktivist Kirk öldürüldü
Trump: 'Büyük, hatta efsanevi Charlie Kirk öldü'
'Temiz siyasete ihtiyaç var'
'Türkiye siyasi tıkanıklık içinde'
Can Holding'e operasyon
Habertürk ve Show TV'ye el konuldu
Ankara'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Merkez üssü Kalecik ilçesi
'Sarayın kumpasını çözdük'
Özel Kadıköy'de konuştu
Trump destekçisi aktivist suikastla öldürüldü
Trump: 'ABD için kara bir gün'
İran Dışişleri Bakanı Erakçi'den Tunus'a ziyaret
Tunus Cumhurbaşkanı Said ile görüştü
Netanyahu'nun tehditlerine Katar'dan tepki
"Pervasız"
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.