logo
17 ŞUBAT 2026


'Kendinize gelin, işinizi yapın'

Soçi 2014'te yarışan milli kayakçı Sabahattin Oğlago, kayak camiasından kendilerine yönelik
eleştirilere isyan ederek, "Buradan şu mesajı vermek istiyorum; kendinize gelin, işinizi yapın" dedi

13.02.2014 00:00:00
Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda kayaklı koşu branşında Türkiye'yi temsil eden Sabahattin Oğlago, elde ettikleri derecelerle ilgili kayak camiasından kendilerine yönelik eleştirilere isyan etti.'Puan almak zor'Önceki gün katıldığı serbest sprint mücadelesini 75. sırada tamamlayan milli sporcu, camiadaki bazı insanların şartları bilmelerine rağmen kendilerini adeta eleştiri bombardımanına tuttuğunu ifade ederek, onlara "Kendinize gelin, işinizi yapın" diye seslendi. Yapılan eleştirilerle ilgili Oğlago, şunları söyledi: "Bize bayağı bir saldırı geldi. Sosyal medyadan olsun... Özellikle bizim içimizde olanlar. Vatandaş istediğini söyleyebilir, bilgisi olmadığı için ama bizim içimizde olanlar bize diyor ki 'kendinizi Karadeniz'e atın'. Bunu bizim kendi içimizde olan insanlar yazıyor. Tekerlekli kayakla adamlar gidiyor yazın çalışıyor, iki ülke ile yarışıyorlar, gidip madalya alıyorlar, gelip 'biz dünya şampiyonuyuz' diyorlar. Şimdi de bizi bombardımana tutuyorlar. Moralimi bozmuyorum. Buradan mesaj vermek istiyorum; kendinize gelin, işinizi yapın. Biz zaten işimizi yapıyoruz. Buradan puan almak kolay bir şey değil."'Aynı şartlara sahip değiliz'Elde ettikleri neticeler sonunda vize alarak olimpiyatlara katıldıklarını anımsatan Oğlago, "Buraya kimse babasının hayrına gelmiyor. Milli kayakçı, mücadele ettikleri sporcularla aynı şartlara sahip olmadıklarını, dünyanın başarılı sporcularının tam bir ekip çalışmasıyla bu noktalara geldiğini kaydetti. Kendilerine verilen bir antrenörün her görevi üstlendiğini, yarıştıkları diğer ülke sporcularının sahip oldukları imkanları görünce hüsrana uğradıklarını anlatan Oğlago, şunları söyledi: "On kişinin işini bir antrenör veya sporcular yapıyor. Diğer sporculara nazaran bu durum bizim için hüsran oluyor. Doktorları, diyetisyenleri, başantrenörleri, masörleri, özel doktorları bile var. Bizde sadece bir antrenör var. Müthiş bir ekipleri var. Biz 3-5 kayakla hazırlanırken adamlar 150 kayakla hazırlanıyor. Eksiklerimizi düzeltmek lazım, nasıl düzeltebiliriz bunları konuşmamız lazım." Sabahattin Oğlago sahip oldukları şartlarla şu anki beklentilerinin mücadele verdikleri yarışlarda 40. sıralara kadar inmek olduğunu kaydetti. Çetinkaya son yarışında22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi kayaklı koşu branşında temsil eden Kelime Çetinkaya, bugünkü 10 kilometre klasik mücadelesiyle oyunlardaki son yarışına çıkacak. Laura Kayaklı Koşu Merkezi'nde yapılacak kadınlar mücadelesi TSİ 12.00'de başlayacak. Kış oyunlarında 4. kez ay-yıldızı temsil eden Kelime, Soçi 2014'te katıldığı ilk yarışta skiatlonda 61'inci olarak son sırada yer aldı. Serbest sprint mücadelesini de 67'nci ve son sırada tamamlayan milli kayakçı, elemeleri geçemedi.

Göztepe'de duraklama dönemi

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son iki maçta mağlubiyet yaşamasa da bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamadı

17.02.2026 11:01:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe'de duraklama dönemi
Göztepe'de duraklama dönemi
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son iki maçta mağlubiyet yaşamasa da bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamadı.

Trendyol Süper Lig'de ortaya koyduğu performansla dikkat çeken ve Avrupa kupalarını hedefleyen Göztepe, geride kalan 22 haftada başarılı bir grafik sergiledi. Sarı-kırmızılı ekip, ligde şu ana kadar 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 41 puanla 4. sırada yer alıyor.



Özellikle son 7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen İzmir temsilcisi, bu süreçteki 3 beraberlik nedeniyle hanesine yazdırabileceği 21 puanın 15'ini topladı. Son iki karşılaşmada ise gol yollarında etkisiz kalan Göztepe, deplasmanda Konyaspor ve iç sahada Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Böylece sarı-kırmızılılar, bu sezon ilk kez üst üste iki maçta skor üretemediği bir dönem yaşamış oldu.

Yeni golcüler suskun



Göztepe'nin devre arasında kadrosuna dahil ettiği Brezilyalı forvetler Jeferson ve Guilherme Luiz, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

20 yaşındaki Guilherme Luiz, sarı-kırmızılı formayla 5 karşılaşmada 143 dakika süre almasına rağmen gol sevinci yaşayamadı. 26 yaşındaki Jeferson ise 4 maçta görev yaparken toplam 85 dakika sahada kaldı ve skora katkı sağlayamadı.

Bu tabloyla birlikte Göztepe, devre arasında hücum hattını güçlendirmek ve kadro içi rekabeti artırmak amacıyla gerçekleştirdiği iki transferden henüz skor katkısı alamadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta müsabakalarına ilişkin programı açıkladı

17.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta müsabakalarına ilişkin programı açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçlarının programını duyurdu. TFF'den yapılan açıklamaya göre, gruplarda birbirini ilgilendiren maçlar aynı gün ve saatlerde planlandığı belirtildi.
Kupada 4. hafta programı şöyle:

3 Mart Salı

13.00 Fethiyespor - Fatih Karagümrük
15.30 İstanbulspor - Boluspor
20.30 Corendon Alanyaspor - Galatasaray
20.30 Başakşehir - Trabzonspor

4 Mart Çarşamba

14.30 Erzurumspor FK - Ankara Keçiörengücü
20.30 Gaziantep FK - Fenerbahçe
20.30 Beşiktaş - Çaykur Rizespor
20.30 Beyoğlu Yeni Çarşı - Kocaelispor

5 Mart Perşembe

20.30 Antalyaspor - Samsunspor
20.30 Eyüpspor - Konyaspor
20.30 Aliağa Futbol - Gençlerbirliği
20.30 Bodrum FK - Iğdır FK

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta müsabakalarına ilişkin program açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray derbisi 7 Mart Cumartesi günü oynanacak

17.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta müsabakalarına ilişkin program açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray derbisi 7 Mart Cumartesi günü oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta maçlarının programını duyurdu. TFF'den yapılan açıklamaya göre, birbirini ilgilendiren müsabakaların aynı gün ve saatlerde oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Grup müsabakaları ve Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerin tur atlayacakları hesaba katılarak planlandığı belirtildi.

Bununla birlikte, Ramazan ayında oynanacak olan müsabakalarda maç saatleri, iftar vakitleri de dikkate alınarak 13.30, 16.00 ve 20.00 olarak belirlendi.
Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta programı şöyle:

24. hafta



27 Şubat Cuma

20.00 Rams Başakşehir - Konyaspor
20.00 Trabzonspor - Fatih Karagümrük

28 Şubat Cumartesi

13.30 Kasımpaşa - Çaykur Rizespor
16.00 Kocaelispor - Beşiktaş
20.00 Göztepe - Eyüpspor
20.00 Galatasaray - Corendon Alanyaspor

1 Mart Pazar

16.00 Gençlerbirliği - Kayserispor
20.00 Samsunspor - Gaziantep FK
20.00 Antalyaspor - Fenerbahçe

25. hafta

7 Mart Cumartesi
16.00 Rams Başakşehir - Göztepe
20.00 Beşiktaş - Galatasaray

8 Mart Pazar

13.30 Gaziantep FK - Fatih Karagümrük
13.30 Çaykur Rizespor - Antalyaspor
16.00 Konyaspor - Kasımpaşa
20.00 Fenerbahçe - Samsunspor

9 Mart Pazartesi

16.00 Eyüpspor - Kocaelispor
20.00 Corendon Alanyaspor - Gençlerbirliği
20.00 Kayserispor - Trabzonspor

Beşiktaş maçında kemiği kırılan Bertuğ Yıldırım ameliyat edildi

RAMS Başakşehir Kulübü, Süper Lig'de dün oynadıkları Beşiktaş müsabakasında sağ elmacık kemiğinde kırık tespit edilen santrfor Bertuğ Yıldırım'ın ameliyat edildiğini açıkladı

16.02.2026 14:31:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş maçında kemiği kırılan Bertuğ Yıldırım ameliyat edildi
Beşiktaş maçında kemiği kırılan Bertuğ Yıldırım ameliyat edildi
RAMS Başakşehir Kulübü, Süper Lig'de dün oynadıkları Beşiktaş müsabakasında sağ elmacık kemiğinde kırık tespit edilen santrfor Bertuğ Yıldırım'ın ameliyat edildiğini açıkladı.

Turuncu-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile sahamızda oynadığımız karşılaşmada sakatlanan futbolcumuz Bertuğ Özgür Yıldırım, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat edildi. Sağ elmacık kemiğinde kırık tespit edilen Bertuğ Özgür Yıldırım, Acıbadem Maslak Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Okan Acicbe tarafından ameliyata alındı. Milli futbolcumuz Bertuğ Özgür Yıldırım'ın elmacık kemiğindeki kırık başarılı bir şekilde onarıldı" denildi.

Milli futbolcunun yarın taburcu edilmesinin planlandığı ve en kısa zamanda sahalara dönebilmesi için rehabilitasyon sürecine başlanacağı belirtildi.

Kartal, Başakşehir deplasmanında mağlup olmuyor

Beşiktaş, Süper Lig'de karşılaştığı ve 3-2 mağlup ettiği Başakşehir'e karşı deplasmanda son 4 maçtır kaybetmiyor

16.02.2026 11:51:00
İhlas Haber Ajansı
Kartal, Başakşehir deplasmanında mağlup olmuyor
Kartal, Başakşehir deplasmanında mağlup olmuyor
Beşiktaş, Süper Lig'de karşılaştığı ve 3-2 mağlup ettiği Başakşehir'e karşı deplasmanda son 4 maçtır kaybetmiyor.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 3-2 mağlup etti.



Siyah-beyazlılar bu sonuçla rakibine karşı deplasmanda oynadığı son 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.



Kartal, söz konusu süreçte rakibini 1 kez mağlup ederken, 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.



Beşiktaş, Başakşehir deplasmanındaki son mağlubiyetini 2021-22 sezonunda 3-2'lik skorla almıştı.

Sergen Yalçın: 'Beşiktaş camiasında çok derin bir değişim yaşanıyor'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, yeni transferlerle birlikte daha da güçlendiklerini belirterek, "Her geçen maçta daha da iyi hale geleceğimizi düşünüyorum" dedi

16.02.2026 11:46:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Beşiktaş camiasında çok derin bir değişim yaşanıyor'
Sergen Yalçın: 'Beşiktaş camiasında çok derin bir değişim yaşanıyor'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, yeni transferlerle birlikte daha da güçlendiklerini belirterek, "Her geçen maçta daha da iyi hale geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Oyunun tamamı iki taraf adına da değişkenlik gösterdi. Rakibin de, bizim de üstün olduğumuz dakikaların olduğu zor bir maçtı.

Başakşehir, iyi bir kadroya sahip. İyi oyunculardan kurulu bir ekip. Bu deplasman her zaman zor olmuştur. Maçın başında oyunumuzu oturtmakta zorlandık. İlk 15- 20 dakikadan sonra oyun bize geçti. İkinci yarının başında oyun bu sefer rakibe geçti. Fakat golü bulduk ve dengeyi sağladık. Genelde son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybediyorduk. İşler bu sefer bize döndü. Oyuncularımın performansından memnunum. Her geçen maçta daha da iyi hale geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Orkun, oynamaya ve takıma sahip çıkmaya başladı"

Siyah-beyazlıların kaptanı Orkun Kökçü'nün performansının sorulması üzerine Yalçın, "Bir sakatlığı olabilir. Kendisiyle de maç içerisinde konuştuk. Oyunda kalmayı tercih etti. Avrupa ile burada oyun formatları farklı. Orkun, Süper Lig'e alışmaya başladı. İyi oynamaya ve takıma sahip çıkmaya başladı. Daha da iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

"Doğru transferler yaptık"

Kış transfer dönemi kadroya katılan yeni oyunculardan memnun olduğunu aktaran Sergen Yalçın, "Yaptığımız transferlerin camiamız için doğru olduğunu düşünüyorum. Bakın iyi demiyorum sadece, doğru transferler. Son takımı Beşiktaş olacak oyuncular değil kadroya dahil ettiklerimiz. Devre arasında yapılan transferler gönderilen oyuncuların bonservislerine karşılık olarak alındı. Giden ve gelen oyuncuların matematiğini yapınca söylediklerimi daha iyi anlayacaksınız" ifadelerini kullandı.

"Kalecinin işi gol yemektir"

Ersin Destanoğlu hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, "Bu çocuk 19 yaşında şampiyon takımın kapısını kolladı. Ersin bugün hatalı oynar, yarın iyi oynar. Unutmayın ki kalecinin işi gol yemektir. Hatalı da yiyebilir, kurtara da bilir. Bugün taraftarımız Ersin'e sahip çıktı. Bundan sonra da öyle gider umarım. Kendi öz kaynak oyuncumuzdur. Taraftarımız her zaman da kendisine sahip çıkmaya devam edecektir. Ben buna inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

"Beşiktaş camiası çok derin bir değişim yaşanıyor"

Göreve başladığı günden itibaren işinin kolay kolay olmadığını söyleyen siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, "Beşiktaş camiası çok derin bir değişim yaşıyor. Şimdiden söyleyeyim buna benzer bir değişimi yaz transfer döneminde de yaşamaya devam edeceğiz. İyi giderken eksiklerimizi görmezden gelmiyoruz. İyi mücadele eden genç bir kadroya sahibiz. En önemli tarafı oyuncuların başarıya aç olması. Sadece Beşiktaş'ın değil oyuncuların da Beşiktaş'a ihtiyacı var. Biraz acı çekeceğiz, sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Beşiktaş'ın hedefi her zaman kazanmaktır. Hep kazanmak üzerine formatlar kuruyoruz. Belki bu sene lig bitimi bizim için çok iyi olmayacak. Fakat sezon başında da devam edecek değişimle umuyorum ki bu camia çok iyi yerlere gelecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray, Juventus ile 6 İtalyanlarla 26 maça çıktı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında yarın İtalyan ekibi Juventus'u konuk edecek

16.02.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Juventus ile 6 İtalyanlarla 26 maça çıktı
Galatasaray, Juventus ile 6 İtalyanlarla 26 maça çıktı
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında yarın İtalyan ekibi Juventus'u konuk edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Galatasaray yarın saat 20.45'te RAMS Park'ta İtalyan temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin rövanşı ise 25 Şubat Çarşamba günü İtalya'da oynanacak. Sarı-kırmızılılar, ilk müsabakada avantajlı bir skorla alıp, İtalya'ya gitmek istiyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Liverpool'u 1-0, Bodo/Glimt'i 3-1 ve Ajax'ı 3-0 mağlup etti. Eintracht Frankfurt'a 5-1, Union Saint-Gilloise'ye 1-0, Monaco'ya 1-0 ve Manchester City'ye 2-0 kaybeden sarı-kırmızlılar, Atletico Madrid ile de 1-1 berabere kaldı. Cimbom, bu sonuçların ardından lig aşamasını 10 puanla 20. sırada tamamladı.

7. randevu



Galatasaray, Juventus ile Avrupa kupalarında bugüne kadar 6 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 2 galibiyet elde ederken, İtalyan ekibi ise 1 defa kazandı. 3 maç da beraber sona erdi. Bu mücadelelerde Aslan 9 atarken, kalesinde 7 gol gördü.

2013'teki son maç iki gün sürdü

İki takım son olarak 10 Aralık 2013 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında mücadele etti. Kar yağışından dolayı karşılaşma 11 Aralık'a ertelendi. Sarı-kırmızılılar, 85. dakikada Wesley Sneijder'in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve gruptan çıktı.

İtalyanlarla 26 maça çıktı



Galatasaray, Avrupa kupalarında İtalyan takımlarıyla bugüne kadar 26 karşılaşma oynadı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda rakiplerini 8 kez mağlup ederken, 8 defa da yenildi. 10 maçta ise kazanan çıkmadı. Aslan, İtalyan ekiplerine karşı 32 gol kaydederken, 38 gol yedi.

Avrupa kupalarında 337. karşılaşma

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 336 maça çıktı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 119 kez galip gelirken, 127 defa da mağlup oldu. 90 karşılaşma ise berabere sona erdi. Geride kalan mücadelelerde Cimbom rakip fileleri 460 kez havalandırırken, kalesinde 509 gol gördü.

Devler Ligi'nde 131. müsabaka



UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde 130 karşılaşma oynayan Galatasaray, bu maçların 32'sini kazanırken, 66'sını ise kaybetti. 32 maç da berabere tamamlandı. Aslan attığı 131 gole karşı, kalesinde 221 gole engel olamadı.

Okan Buruk'un Avrupa karnesi

Okan Buruk, Galatasaray teknik direktörü olarak Avrupa kupalarında 34 maç oynadı. Buruk, Şampiyonlar Ligi grup ve elemelerde 22, Avrupa Ligi'nde de 12 olmak üzere oynadığı bu maçların 13'ünden galip ayrılırken, 12'sinde ise yenildi. 9 müsabakada da berabere kaldı.

Osimhen 6, Yunus 2 gol attı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılarda gollerin 6'sını ise Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen kaydederken, Yunus Akgün de 2 gol sevinci yaşadı. Atletico Madrid müsabakasında ise Marcos Llorente kendi kalesine attı.

Boey, Lang ve Asprilla, listeye eklendi

Galatasaray, UEFA'ya verdiği listede yeni transferlerinden Sacha Boey, Noa Lang ve Yaser Asprilla'yı dahil etti. Diğer yeni transferler Renato Nhaga ile Can Armando Güner ise listede yer almadı.

Lemina cezalı, Jakobs, Sanchez ve Lang sınırda

Galatasaray'da, Juventus maçında Gabonlu futbolcu Mario Lemina sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez ve Noa Lang da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde 13. oldu

Juventus, Şampiyonlar Ligi'ni 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 13 puan ve averajla 13. sırada tamamladı. İtalyan ekibi; Devler Ligi'nde Bodo/Glimt'i 3-2, Pafos'u 2-0 ve Benfica'yı da 2-0 mağlup ederken, Real Madrid'e ise 1-0 kaybetti. Torino temsilcisi; Borussia Dortmund ile 4-4, Villarreal ile 2-2, Sporting ile 1-1 ve Monaco ile de 0-0 berabere kaldı.

Serie A'da 5. sırada

Juventus, Serie A'da bu sezon oynadığı 25 müsabakada 17 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle 46 puan topladı ve 5. sırada yer alıyor. Ligde son 5 maçında 2 kez kazanan Torino takımı, bu hafta ise deplasmanda Inter'e 3-2 mağlup oldu.

Milli futbolcu Kenan Yıldız forma giyiyor

Juventus'un kadrosunda iki tanıdık futbolcu yer alıyor. İtalyan ekibinde; milli futbolcu Kenan Yıldız ile geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan Filip Kostic forma giyiyor. Kenan, bu sezon Juventus ile 33 resmi maça çıktı ve 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 20 yaşındaki futbolcu, Devler Ligi'nde ise 1 gol, 3 asistle oynadı.

Igor Tudor'dan sonra Luciano Spalletti geldi

Sezona Igor Tudor yönetiminde başlayan Juventus, istediği sonuçları alamayınca 27 Ekim'de Hırvat çalıştırıcıyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlılar daha sonra takımı, Luciano Spalletti'ye emanet etti. Spalletti yönetimindeki Torino ekibi, 23 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

McKennie ve Vlahovic'ten 3'er gol

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı 8 maçta 14 gol kaydederken, kalesinde 10 gol gördü. İtalyan ekibinde Dusan Vlahovic ve Weston McKennie 3'er golle bu kulvarda ön plana çıkan isimler oldu. Siyah-beyazlılarda ayrıca Jonathan David 2 ve Kenan Yıldız da 1 gol attı.

Hollandalı Danny Makkelie düdük çalacak

Galatasaray ile Juventus arasında oynanacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan hakem Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Jan de Vries yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Allard Lindhout olacak. Müsabakada VAR'da Bastian Dankert, AVAR'da da Benjamin Brand görev yapacak.
Danny Makkelie, daha önce bu sezon Galatasaray'ın lig aşamasında Fransız ekibi Monaco ile deplasmanda oynadığı müsabakada düdük çalışmıştı.

Orkun Kökçü'den son 5 maçta 5 gol

Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Başakşehir filelerini havalandırarak, son 5 maçta 5. golünü attı

16.02.2026 00:26:00
İhlas Haber Ajansı
Orkun Kökçü'den son 5 maçta 5 gol
Orkun Kökçü'den son 5 maçta 5 gol
Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Başakşehir filelerini havalandırarak, son 5 maçta 5. golünü attı.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı.



Siyah-beyazlıların kaptanı Orkun Kökçü, müsabakanın 58. dakikasında kaydettiği golle, 5. kez gol sevinci yaşadı.

24 yaşındaki orta saha, Süper Lig'de Eyüpspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Başakşehir ile Türkiye Kupası'nda oynadıkları Kocaelispor mücadelelerinde 1'er gol atmayı başardı.

Müsabakaya 11'de başlayan Orkun Kökçü 90+9. dakikada yerini Felix Uduokhai'ye bıraktı.

Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı

Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir karşında da ağları havalandırarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti

16.02.2026 00:25:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı
Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı
Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir karşında da ağları havalandırarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı.



Siyah-beyazlıların devre arasında kadrosuna kaydettiği Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz hafta oynadıkları Alanyaspor müsabakasının ardından bu hafta da rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki golcü, siyah-beyazlı formayla çıktığı 2 maçta da gol sevinci yaşadı.

Mücadeleye 11'de başlayan Hyeon-Gyu Oh, 86. dakikada yerini Mustafa Hekimoğlu'na bıraktı.

Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti

15.02.2026 22:17:00
AA
Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti
Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor ile Gaziantep FK, Turka Araç Muayene Kocaeli Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarı
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasındaki maçta Kocaelispor, Gaziantep FK karşısında ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

2. dakikada Tayfur Bingöl'ün ara pasıyla topla buluşan Agyei'nin şutunda kaleci Zafer Görgen, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

10. dakikada sağdan Sorescu'nun yaptığı ortada, ceza sahasının sol çaprasında Arda Kızıldağ'ın kafa vuruşunda kaleci Gökhan Değirmenci topu kornere gönderdi.

20. dakikada Kocaelispor gole yaklaştı. Petkovic'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Tayfur Bingöl'ün şutunda, kaleci Zafer Görgen'in müdahale ettiği top üst direğe çarparak kornere gitti.

36. dakikada Kocaelispor 1-0 öne geçti. Sol kanatta Haidara'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Agyei, savunma oyuncularından sıyrıldıktan sonra kaleci ile karşı karşıla kaldı. Agyei, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

45+1. dakikada sağ kanattan Sorescu'nun yaptığı ortada, ceza sahasında Kozlowski'nin kafa vuruşunda top direkten döndü.

Kocaelispor, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



47. dakikada Gaziantep FK, 10 kişi kaldı. Nazım Sangare, savunma arkasına gönderilen pasa hareketlenen Tayfur Bingöl'e yaptığı müdahale sonrası doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

60. dakikada Keita'nın pasında Tayfur Bingöl ceza sahasında topla buluştu. Kalecinin öne çıktığı gören Tayfur, müsait durumdaki Serdar Dursun'a pas verdi. Serdar'ın yakın mesafeden şutunda, savunmadan seken top kalecide kaldı.

76. dakikada Kocaelispor farkı 2'ye çıkardı. Churlinov'un pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar Dursun, topu ağlara gönderdi: 2-0

81. dakikada Kocaelispor bir gol daha buldu. Sol kanatta Churlinov'un yerden ortasında arka direkte Rivas, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-0

Kocaelispor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.