logo
06 MAYIS 2024

Kesime götürülen atları zabıta yakaladı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, at kesimi yapılacağını yönelik ihbar üzerine harekete geçerek ortaklaşa operasyon düzenledi
25.06.2022 09:48:00 /
Düzce'nin Darıcı Mahallesinde at kesimi yapılacağına dair ihbar gelmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ile birlikte Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 10 adet yılkı atı kesilmeden kurtarılarak Düzce Belediyesi yedieminine teslim edildi.
 
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, at kesimi yapılacağını yönelik ihbar üzerine harekete geçerek ortaklaşa operasyon düzenledi.
 
Atlarla ilgili ihbarın gelmesinin ardından gece yarısı harekete geçen ekipler, Darıcı Mahallesindeki noktaya baskın yaparak atları kurtardı. Kurtarılan atlar, Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yediemin olarak belirlediği eski barınağa getirildi. Burada belediye ekiplerince beslenen yılkı atlarının sahiplendirilmesi için çalışma başlatıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.