logo
11 ŞUBAT 2026

Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Göztepe 0-0 berabere kaldı

08.02.2026 19:23:00
AA
Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı
Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Göztepe 0-0 berabere kaldı.

5. dakikada Muleka'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Kramer'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci Lis'te kaldı.

18. dakikada Muleka'nın sağ kanattan pasında ceza sahasında topla buluşan Olaigbe'nin şutunda, kaleci Lis meşin yuvarlağı kontrol etti.

25. dakikada Bardhi'nin köşe vuruşundan attığı pasta ceza sahası dışından topa gelişine vuran Melih İbrahimoğlu'nun şutunda, kaleci Lis meşin yuvarlağı önledi.

44. dakikada Melih İbrahimoğlu'nun ceza sahasına ortasında topa yükselen Uğurcan Yazğılı'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.

İkinci Yarı

69. dakikada Cherni'nin ceza sahasına ortasında Adil Demirbağ'ın ters vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.

Kalan bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabaka, 0-0 sona erdi.

Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı

11.02.2026 12:21:00
AA
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon aldığı 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 15 puanla 17. sırada yer alıyor.

Sezona başladığı teknik direktör Markus Gisdol ile 8 haftada galibiyete ulaşamayan ve 17. sırada yer alan Kayseri temsilcisi, 9. hafta itibarıyla göreve gelen Radomir Djalovic ile de yükselişe geçemedi.

Ligde çıktığı 21 karşılaşmada sadece 2 galibiyeti bulunan Kayserispor, 9 kez de rakipleriyle yenişemedi.

Bu maçlarda yediği 43 gole karşılık 17 kez rakip ağları havalandırabilen ve eksi 26 averaja sahip sarı-kırmızılı takım, ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda bulunuyor.

Ligde aldığı 2 galibiyetin birisini deplasmanda diğerini ise evinde alan Kayseri temsilcisi, kendi sahasında sadece 7 gol atabildi.

7 haftadır galibiyete hasret

Son galibiyetini ligin 14. haftasında Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda 1-0'lık skorla alan Kayserispor, o günden sonra galibiyete hasret kaldı.

Ligin 15. haftasında ikas Eyüpspor deplasmanında 1-1 beraber kalan sarı-kırmızılı ekip, 16. haftada sahasında Corendon Alanyasporla 0-0, 17. haftada ise TÜMOSAN Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'a 18. haftada deplasmanda 1-0'lık skorla yenilen Kayserispor, 19. haftada sahasında RAMS Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve son olarak 21. haftada evinde Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor

Puan sıralamasında üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, 22. haftada ligin güçlü ekiplerinden Göztepe'ye konuk olacak.

23. haftada Hesap.com Antalyaspor'u ağırlayacak Kayserispor, 24. haftada ise Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Ligin 25. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak Kayserispor, 26. haftada ise Samsunspor'a konuk olacak.

Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı

10.02.2026 13:12:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı. Bordo-mavili ekipte birden fazla oyuncu gol krallığı yarışının üst sıralarında yer aldı.
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, puanını 45'e yükselterek üst sıralardaki yerini korudu. Karşılaşmada hücum oyuncularının skor katkısı galibiyette belirleyici rol oynadı. Bordo-mavili takımın sezon genelindeki gol dağılımında ise belirli isimlerin ağırlığı göze çarptı.

Onuachu gol yükünü çekiyor

Trabzonspor, ligde oynadığı 21 maçta rakip fileleri 41 kez havalandırdı. Bu gollerin 15'ini Nijeryalı forvet Paul Onuachu kaydetti. Onuachu'yu 9'ar golle Ernest Muçi ve Felipe Augusto takip etti. Üç oyuncu toplamda 33 gole imza atarak takımın gollerinin yaklaşık yüzde 80'ini kaydetti.
15 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Onuachu, Rams Başakşehir forması giyen Eldor Shomurodov ile ilk sırayı paylaşıyor. Sezon boyunca istikrarlı performans sergileyen tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'un en önemli skor opsiyonlarından biri olmayı sürdürdü.

Üst sıralarda bordo-mavililerin ağırlığı bulunuyor



Gol krallığı listesinde Trabzonsporlu oyuncuların çokluğu öne çıktı. Sıralamada bordo-mavili takımdan 4 oyuncu yer aldı. Onuachu zirvede yer alırken, Muçi ve Augusto da attıkları 9'ar golle üst basamaklarda kendine yer buldu. Ara transfer döneminde kadroya katılan Umut Nayir ise yeni takımında henüz gol atamazken, sezon genelinde 8 gollük katkı sağladı.

Hücum verimliliği puan tablosuna yansıdı

Birden fazla oyuncusunun gol krallığı yarışında üst sıralarda bulunması, Trabzonspor'un hücumdaki verimliliğini ortaya koydu. Bordo-mavililer, skor yükünü paylaşan hücum hattıyla sezonun kalan bölümünde de zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
Süper Lig'de gol krallığı yarışında ilk 10 sırada şu oyuncular yer aldı:

Paul Onuachu (Trabzonspor) 15 gol, Eldor Shomurodov (Rams Başakşehir) 15 gol, Anderson Talisca (Fenerbahçe) 12 gol, Mauro Icardi (Galatasaray) 10 gol, Osimhen (Galatasaray) 9 gol, Ernest Muçi (Trabzonspor) 9 gol, Felipe Augusto (Trabzonspor) 9 gol, Marco Asensio (Fenerbahçe) 9 gol, Bayo (Gaziantep FK) 9 gol, Umut Nayir (Trabzonspor) 8 gol.

Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında 833 günlük galibiyet özlemine son vermeye çalışacak

10.02.2026 10:59:00
AA
Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor
Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında 833 günlük galibiyet özlemine son vermeye çalışacak.

İstanbul'un üç büyük ekibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oynadığı maçlarda son galibiyetini, 4 Kasım 2023'te sarı-lacivertli takımı deplasmanda 3-2 mağlup ederek alan Karadeniz ekibi, daha sonra galibiyet sevinci yaşayamadı.

Bordo-mavililer, söz konusu rakipleri karşısında çıktığı son 12 lig müsabakasında 3 beraberlik ve 9 yenilgiyle galibiyet göremedi.

Ligde üç büyükler önündeki son 12 karşılaşma

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından 2023-2024 sezonunda Galatasaray'a 5-1, deplasmanda Beşiktaş'a 2-0, evinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Bordo-mavililer, geçen sezon ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken Fenerbahçe'ye evinde 3-2, İstanbul'da oynadığı maçlarda ise Galatasaray'a 4-3, Beşiktaş'a 2-1, Fenerbahçe'ye 4-1, iç sahada sarı-kırmızılı takıma 2-0 yenilerek 11 sezon sonra bu maçları galibiyetsiz kapadı.

Trabzonspor, bu sezon oynadığı ilk büyük karşılaşmasında ise İstanbul'da Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu, Galatasaray ile deplasmanda 0-0, Beşiktaş ile kendi evinde 3-3 berabere kaldı.

Son galibiyet Avcı ile

Trabzonspor, büyük maçlarda son galibiyetini teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde aldı.

Bordo-mavililer, 2023-2024 sezonunun 11. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe karşısında 3-2 galip gelerek son büyük galibiyetini yaşadı.

Karadeniz ekibi, daha sonra görev yapan Şenol Güneş ve Fatih Tekke yönetiminde büyük maçlarda galibiyet elde edemedi.

İki kupa finalini de kaybetti

Ligde bu rakiplerine karşı son 12 karşılaşmasını kazanamayan Trabzonspor, bu süreçte iki kez Ziraat Türkiye Kupası finalini kaybetti.

Bordo-mavililer, 2023-2024 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a 3-2, geçen sezon da Galatasaray'a Gaziantep'te 3-0 mağlup olarak kupa sevinci yaşayamadı.

Süper Kupa yarı finalinde de kaybetti

Trabzonspor, bu sezon Turkcell Süper Kupa yarı finalinde de Galatasaray karşısında kaybetti.

Gaziantep'te oynanan karşılaşmasında bordo-mavililer, sahadan 4-1'lik yenilgi ile ayrılarak finale yükselemedi.

Trabzonspor, üç büyük rakibine karşı Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da olmak üzere son 15 resmi karşılaşmada 3 beraberlik ve 12 yenilgi yaşadı.

Avrupa'nın 5 büyük liginde durum

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi

10.02.2026 10:55:00
AA
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi.

Premier Lig'de Arsenal, LaLiga'da Barcelona, Serie A'da Inter, Bundesliga'da Bayern Münih, Ligue 1'de ise Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Haftanın maçlarını Manchester takımları kazandı



Premier Lig'de 25. haftanın en önemli maçında şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Liverpool'u Bernardo Silva ve Erling Haaland'ın (penaltı) golleriyle 2-1 yendi. Ev sahibi ekibin tek golünü atan Dominik Szoboszlai, uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Teknik direktör Michael Carrick ile çıkışını sürdüren Manchester United, sahasında ağırladığı Tottenham Hotspur'u Bryan Mbeumo ve Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Manchester United, üst üste 4. galibiyetini elde ederken, Tottenham Hotspur'un ligdeki galibiyet özlemi 7 maça çıktı.

Lider Arsenal, sahasında Sunderland'i Martin Zubimendi ve Viktor Gyökeres'in (2) golleriyle 3-0 mağlup etti.

Chelsea'nin son sıradaki Wolverhampton'ı 3-1 yendiği haftada, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turundaki rakibi Nottingham Forest, deplasmanda Leeds United'a 3-1 kaybetti.

Ferdi Kadıoğlu'nun 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Brighton Hove Albion, evinde Crystal Palace'a 1-0 yenildi.

Ligin 25. haftasında 56 puana sahip Arsenal, liderliğini sürdürdü. Manchester City 50 ve Aston Villa 47 puanla Arsenal'ı izledi.

Barcelona 3 golle galip geldi



LaLiga'da lider Barcelona, sahasında Mallorca'yı Robert Lewandowski, Lamine Yamal, Marc Bernal'in golleriyle 3-0 yendi.

En yakın takipçisi Real Madrid, ikinci yarıda Alvaro Fernandez ve Kylian Mbappe'nin attığı gollerle Valencia deplasmanında 2-0 kazandı. Konuk takımda Arda Güler, 82 dakika görev aldı.

Atletico Madrid ise sahasında Real Betis'e 1-0 yenildi.

Ligde 23 hafta sonunda 58 puanı bulunan Barcelona, zirvede yer aldı. Real Madrid 57 ve Atletico Madrid 45 puanla Barcelona'yı takip etti.

Inter, galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Serie A'nın zirvesindeki Inter, deplasmanda karşılaştığı Sassuolo'yu Yann Bisseck, Marcus Thuram, Lautaro Martinez, Manuel Akanji ve Luis Henrique'nin golleriyle 5-0 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı.

Zirve mücadelesi veren takımlardan Milan, Bologna deplasmanında 3 puana 3 golle uzanırken, 10 kişi kalan Napoli de Rasmus Hojlund'un uzatma dakikalarında attığı golle Genoa'yı 3-2 mağlup etti.

Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, 2-0 geriye düştüğü maçta Lazio ile 2-2 berabere kaldı.

Emirhan İlkhan ise takımı Torino'nun Fiorentina ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada 59 dakika görev yaptı.

Ligin 24. haftasında Inter, 58 puanla zirvedeki yerini korudu. Bir maçı eksik Milan 50, Napoli 49, Juventus 46 puanla Inter'i izledi.

Luis Diaz "hat-trick" yaptı, Bayern Münih farklı kazandı

Bundesliga'da iki haftadır kazanamayan lider Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'ı 5-1 mağlup etti. Luis Diaz'ın "hat-trick" yaptığı maçta Bavyera ekibinin diğer gollerini Harry Kane attı. Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, 90 dakika sahada kaldı.

Borussia Dortmund, Julian Brandt ve Serhou Guirassy'nin golleriyle Wolfsburg'u 2-1 yendi. Dortmund temsilcisinde Salih Özcan, 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Leipzig, deplasmanda Köln'ü 2-1 yendi. Ev sahibi takımda Cenk Özkacar, 90 dakika görev aldı.

Bayern Münih, 21 haftası geride kalan ligde 54 puanla liderliğini sürdürdü. Borussia Dortmund 48, Hoffenheim 42, Leipzig ve Stuttgart 39 puan topladı.

PSG'den art arda 7. Galibiyet

Ligue 1'de PSG, sahasında ağırladığı Olimpik Marsilya'yı Ousmane Dembele (2), Facundo Medina (kendi kalesine), Khvicha Kvaratskhelia ve Kang-in Lee'nin golleriyle 5-0 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Zirve takipçilerinden Lens, sahasında Rennes'i 3-1, Lyon ise 9 kişi kalmasına rağmen Nantes'ı 1-0 mağlup etti.

Lille'in deplasmanda Metz ile 0-0 berabere kaldığı maçta Berke Özer, konuk takımın kalesini korudu.

Ligin 21. haftasında PSG, 51 puanla zirvedeki yerini korudu. Lens 49, Lyon 42 puanla PSG'nin ardından sıralandı.

Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı

10.02.2026 10:50:00
Haber Merkezi
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı.

Ligin 13. haftası deplasmanda Zecorner Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Güneydoğu temsilcisi, daha sonra oynadığı maçlarda ikas Eyüpspor'a 2-1, Göztepe'ye 1-0 ve Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Beşiktaş ile 2-2, Galatasaray ve TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip, geçen hafta oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasından da 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligde üst üste 7 hafta galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep ekibi, dün oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı skorla uzun bir aranın ardından 3 puanla tanıştı.

Süper Lig'de çıktığı 21 karşılaşmada 7'şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan Gaziantep FK'nin 28 puanı bulunuyor.

Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın saat 13.30'da yapılacak

 

10.02.2026 10:13:00
Anadolu Ajansı
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın yapılacak.

RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30'da başlayacak.

Toplantıda 30 Kasım 2025 itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş 6 aylık mali tablolar ile özet yönetsel-sportif faaliyet raporları ile ilgili sunum yapılacak. Ardından denetim kurulunun raporlarla ilgili incelemeleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca 14 Mart'taki divan kurulu başkanlık seçimi dolayısıyla adaylar arzu ettikleri takdirde divan kurulunda açıklamalarda bulunacak. 

Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti

Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı

10.02.2026 00:35:00
İhlas Haber Ajansı
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı.



Turuncu-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya varmıştır. Gürcü milli futbolcunun kulübümüze transferi, 18 yaşına ulaşacağı 2026-2027 sezonu itibarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

10.02.2026 00:19:00
İhlas Haber Ajansı
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Tahir Şahin başkanlığında kurul üyelerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, ev sahibi kulübün talebi üzerine karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması uygun görüldü. Gerekli güvenlik önlemlerinin de görüşüldüğü toplantıdastadyum çevresinde,taraftarların sorun yaşamaması adına Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve bordo-mavili kulüp yetkililerince gerekli trafik düzenlemeleriiçin yaptıklarıçalışmalar da paylaşıldı.

Vali Şahin, trafik yoğunluğunun minimize edileceğini, taraftarların futbola odaklanacağı bir futbol akşamı yaşayacağına inandığınıkaydetti.

Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

09.02.2026 23:13:00
İhlas Haber Ajansı
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçının ardından, "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 28'e yükseltirken, Kasımpaşa ise 16 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, uzun süre 10 kişi olmalarına rağmen önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, "Galatasaray ve Konya beraberliğinin ardından ki o maçlarda da son dakikalarda kalemizde goller görmüştük, geçen hafta da hak etmediğimiz bir mağlubiyet olmuştu. Geçen hafta bütün istatistikleri kırıp mağlup olmak üzücüydü. Bugün Kasımpaşa'ya karşı oynadık, önemli takviyeler yaptılar, önemli bir hocaları var.

Bugün önde bastık, kırmızı karta kadar iyi oynadık. Geri düşmemize rağmen öne geçtik. Kırmızı karttan sonra da iş biraz teknik taktiğe döndü. Oyuncularım yüreğini ortaya koydu. Onlar adına çok mutluyum, sahaya karakter koydular, taraftarlar adına mutluyum. Kupada ve ligde iddialıyız. Bu galibiyet sevincini yarına kadar yaşayıp yarın yolumuza tekrar bakacağız. Taraftarlar da bugün çok iyi destek verdi.

Oyuncularıma önemli destekler verdiler. Ben de duyguları üste seviyede yaşıyorum. Beni bir daha saha kenarında herhangi bir hakeme karşı böyle göremeyeceksiniz. Gelişmeye ve değişmeye devam ediyorum. Bir daha beni öyle görmeyeceksiniz. Ben bugünkü mücadele için tüm takıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı

Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı

09.02.2026 11:23:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı.



Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların gollerini 32. dakikada Orkun Kökçü ve 54. dakikada Hyun-Gyu Oh attı. İkinci transfer döneminde Belçika ekibi Genk'ten kadroya katılan Oh, ilk maçında gol sevinci yaşamayı başardı. Röveşatayla fileleri havalandıran Güney Koreli futbolcu, Tüpraş Stadyumu'nda tribünleri sevindirdi.



Aynı zamanda az sayıda Güney Koreli futbolseverin de Hyun-Gyu Oh'u desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldığı görüldü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.