logo
12 ŞUBAT 2026

Konyaspor'un 6 haftalık özlemi bitti

Süper Lig'de son galibiyetini 6 hafta önce alan Konyaspor, sahasında Denizlispor'u Abdülkerim ve Sekidika'nın attığı gollerle 2-0 yenerek 3 puan hasretini sonlandırdı 

14.02.2021 15:28:00
Konyaspor'un 6 haftalık özlemi bitti
Konyaspor'un 6 haftalık özlemi bitti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor ile Denizlispor Konya Büyüşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.


Mücadelenin ilk 45 dakikasında iki takımın atakları olsa da ev sahibi ekip daha etkili bir performans sergiledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.


İkinci yarıda tempoyu artıran Konyaspor, kupada Beşiktaş ağlarına gol atan Abdülkerim ile 52. dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Denizlispor daha fazla risk almaya başladı ve savunmada açıklar verdi.


Mücadelede dakikalar 80'i gösterdiğinde ise Shengelia'nın ceza sahasına çevirdiği topta devre arasında Galatasaray'dan kiralanan Jesse Sekidika durumu 2-0'a taşıdı. 


Karşılaşmanın kalan kısmında başka gol olmayınca Konyaspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından Konyaspor puanını 27 yaparak 13. sırada yer aldı. Ligde son sırada yer alan Denizlispor'un puanı ise 18...


Kutlu: "VAR'ı Türkiye'de kaldıralım"


Süper Lig'in 25. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Maçın kırılma anında yediğimiz gol oyundan kopmamıza neden oldu." dedi. 


Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk yarısında istediklerini sahaya yansıttıklarını söyledi. 


İlk 45 dakikada Konyaspor'a pozisyonlar vermediklerini vurgulayan Kutlu, şunları kaydetti: "İlk yarı 2-3 net gol pozisyonu bulduk ancak değerlendiremedik. İkinci yarıya kötü başladık. Rakibimiz iyi başladı ama pozisyon bulmakta sıkıntı yaşıyorlardı. Duran toptan bir gol yedik. İlk yarı iyi, ancak ikinci yarı kötü oynadık. Hele hele gol yedikten sonra oyuncularım disiplinden koptu. Ama maçın kırılma anında yediğimiz gol oyundan kopmamıza neden oldu. Oyuncularımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onları tek eleştirdiğim nokta; biraz daha inanmaları... Oyuncularımdan oyunun kırılma anlarında, gol yediğimizde ya da gol atamadığımız zaman bu inançlarını yitirmemelerini isteyeceğim. Henüz lig bitmiş değil. Ligin sonuna kadar savaşacağız."


VAR hakemlerinin iki maçtır oyuncularına yapılan faulleri görmediğini iddia eden Kutlu, "Hem bir önceki maçta hem de bu maçta VAR ne yazık ki bizim lehimize olan pozisyonları görmedi. Ya da görmek istemedi. Maçın hakemlerine sözüm yok. Onlar maçı çok iyi yönetti. Ancak VAR hakemleri Lopes'in iteklenmesini görmediler. Madem öyle VAR'daki hakemlerimiz görevlerini layıkıyla yerine getiremiyor, VAR'ı Türkiye'de kaldıralım. Bütün takımlar VAR'dan şikayetçi. Çok da pahalı bir sistem. Hiç gerek yok böyle olacaksa uygulamasınlar." değerlendirmesinde bulundu. 


Parlatan: "Ehtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik"


Süper Lig'in 25. haftasında Yukatel Denizlispor'u sahasında 2-0 mağlup eden İttifak Holding Konyaspor'un teknik sorumlusu Ersan Parlatan, ihtiyaç duydukları galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 


Parlatan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Perşembe günü oynadıkları zorlu kupa maçının yorgunluğunu atamadan bu maça çıktıklarını ifade eden Parlatan, şunları kaydetti: "Bugün gerçekten ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik. Burada tabii ki ilk önce oyuncularımızı kutlamamız lazım. Perşembe günü oynanan 120 dakikalık oyundan sonra... Bunun hem fiziksel hem mental yorgunluğu hala oyuncuların üstünde. Ancak oyuncularımız bunu gerçekten çok iyi telafi etti ve hiçbir şekilde sahaya yansıtmadıklarını düşünüyoruz. İlk devre belki ofansif anlamda oyunu sergileyemedik. İkinci devre ufak bir değişiklikle ofansif anlamda hocamızın ve ekibin verdiği kararla ofansif anlamda daha domine eden ve topa sahip olan bir Konyaspor vardı. Bunu ufak dokunuşlarla soyunma odasında hocamız oyuncularımıza iletti. Oyuncular da bunu sahada yansıtarak gerçekten hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Sonuçta galibiyet adına bir özlem vardı."


Yoğun maç trafiğinden dolayı takımla istenen düzeyde çalışamadıklarını anlatan Parlatan, "En azından bu hafta içerisinde istediğimiz oyun anlayışını, oynatmak istediğimiz futbolu takımımızla çalışma fırsatı bulacağız. İnşallah en kısa zamanda özlediğimiz ofansif ve pozitif futbol oynayan, aynı zamanda da sonuç elde etmek isteyen ve hedefe giden Konyaspor'u görürüz." değerlendirmesinde bulundu. 

Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı

11.02.2026 12:21:00
AA
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon aldığı 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 15 puanla 17. sırada yer alıyor.

Sezona başladığı teknik direktör Markus Gisdol ile 8 haftada galibiyete ulaşamayan ve 17. sırada yer alan Kayseri temsilcisi, 9. hafta itibarıyla göreve gelen Radomir Djalovic ile de yükselişe geçemedi.

Ligde çıktığı 21 karşılaşmada sadece 2 galibiyeti bulunan Kayserispor, 9 kez de rakipleriyle yenişemedi.

Bu maçlarda yediği 43 gole karşılık 17 kez rakip ağları havalandırabilen ve eksi 26 averaja sahip sarı-kırmızılı takım, ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda bulunuyor.

Ligde aldığı 2 galibiyetin birisini deplasmanda diğerini ise evinde alan Kayseri temsilcisi, kendi sahasında sadece 7 gol atabildi.

7 haftadır galibiyete hasret

Son galibiyetini ligin 14. haftasında Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda 1-0'lık skorla alan Kayserispor, o günden sonra galibiyete hasret kaldı.

Ligin 15. haftasında ikas Eyüpspor deplasmanında 1-1 beraber kalan sarı-kırmızılı ekip, 16. haftada sahasında Corendon Alanyasporla 0-0, 17. haftada ise TÜMOSAN Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'a 18. haftada deplasmanda 1-0'lık skorla yenilen Kayserispor, 19. haftada sahasında RAMS Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve son olarak 21. haftada evinde Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor

Puan sıralamasında üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, 22. haftada ligin güçlü ekiplerinden Göztepe'ye konuk olacak.

23. haftada Hesap.com Antalyaspor'u ağırlayacak Kayserispor, 24. haftada ise Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Ligin 25. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak Kayserispor, 26. haftada ise Samsunspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücum oyuncusu Anderson Talisca, gol yollarındaki performansıyla dikkati çekiyor

11.02.2026 12:19:00
AA
Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca
Fenerbahçe'nin golcüsü Anderson Talisca
Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücum oyuncusu Anderson Talisca, gol yollarındaki performansıyla dikkati çekiyor.

Bu sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda skora etki eden 32 yaşındaki oyuncu, kariyerindeki en verimli dönemlerinden birini yaşıyor.

Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde 3 golcüsüyle (Youssef En-Nesyir, Jhon Duran ve Cenk Tosun) yollarını ayırmasının ardından sarı-lacivertli takımda ileri uçta görev almaya başlayan sambacı, performansıyla santrforları aratmıyor.

Sarı-lacivertli takıma geçen sezon devre arasında katılan Talisca, ligde 16 maçta 9 kez fileleri havalandırmıştı. Söz konusu sezonu, toplamda 23 maçta 12 golle kapatan 32 yaşındaki oyuncu, Suudi Arabistan'dan transfer edilmesi nedeniyle yaşadığı fiziksel problemlerle kamuoyunun gündemine gelmişti.

Yeni sezona fiziksel açıdan takım arkadaşlarıyla aynı seviyede başlayan Talisca, ortaya koyduğu performansla sarı-lacivertli taraftarlara gol yollarında umut verdi.

Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli oyuncu, bu performansın ardından kulübüyle yeni sözleşmeye de imza attı.

Ligde 12 gole ulaştı

Anderson Talisca, ligde geride kalan 21 haftada takımına 12 gol katkısı sağladı.

Süper Lig'de gol yollarında birçok santrforu geride bırakan Talisca, Trabzonsporlu Paul Onuachu ve RAMS Başakşehirli Eldor Shomurodov'un ardından gol krallığı listesinde de 3. sırada yer alıyor.

Ligin ilk devresinde, kış transfer döneminde takımdan ayrılan santrforlar Youssef En-Nesyri, Jhon Duran ve Cenk Tosun'dan daha fazla gol katkısı veren Talisca, ligin ikinci yarısına ise daha golcü bir başlangıç yaptı.

Ligin ilk 6 haftasında yalnızca 1 gol atan Brezilyalı oyuncu, santrforların yokluğunda çıktığı ilk 4 maçta 3 gol kaydetti.

Avrupa'da hat trick yaptı

Anderson Talisca, bu sezon ligde gösterdiği performansı diğer kulvarlara da taşıdı.

Ekim ayıyla birlikte gol yollarında yükselişe geçen Brezilyalı oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde grupta 7 maça çıkarken 4 gol attı.

Sarı-lacivertliler, 4-0 kazandığı Brann deplasmanında hat trick yapan Talisca, 1-1 berabere kaldıkları Ferencvaros maçında da rakip ağları sarstı.

Öte yandan Talisca, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 3 gollük katkı sağladı.

Geçen sezonu şimdiden egale etti

Anderson Talisca, gol sayısı açısından geçen sezonki performansını şimdiden egale etti.

Geride kalan sezonda 19'u Al-Nassr, 23'ü Fenerbahçe formasıyla olmak üzere toplamda 42 karşılaşmada görev yapan Talisca, sezonu 20 golle tamamlamıştı.

Bu sezon Fenerbahçe ile şu ana dek 34 karşılaşmada forma giyen yıldız futbolcu, şimdiden bu gol sayısına ulaştı.

Süper Lig'de Beşiktaş yıllarını geride bırakmaya yakın

Anderson Talisca, kariyerinde büyük çıkış yakaladığı Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gösterdiği performansı da geride bırakmaya yakın.

Siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında oynayan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Talisca, ilk sezonunda ligde 22 maçta 13, ikinci sezonunda ise ligde 33 maçta 14 gol atmıştı.

Talisca, Fenerbahçe ile şu ana dek ligde bitime 13 hafta kala ligde 12 gol bulmayı başardı.

3 golcü gitti, Talisca'ya güvenildi

Fenerbahçe, kış transfer döneminde 3 santrforuyla da yollarını ayırırken, Talisca'ya güven duyduğunu gösterdi.

Sezon başı planlaması kapsamında gol yollarında güvenilen Youssef En-Nesyri, Jhon Duran ve Cenk Tosun ile kış transfer döneminde yollar ayrıldı.

Fenerbahçe yönetimi, bu isimlerin yerine sadece 19 yaşındaki Sidiki Cherif transferini gerçekleştirirken Talisca ile 2 yıllık sözleşme uzatarak Brezilyalı oyuncuya şampiyonluk mücadelesinde gol yollarında güvendiğini gösterdi.

Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Yunan ekibi Panionios ile oynadığı maçta tribünlerden açılan pankarta siyah-beyazlı kulüpten kınama ve tepki mesajı paylaşıldı

11.02.2026 10:41:00
İhlas Haber Ajansı
Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda
Yunanlıların, Türk düşmanlığı her alanda
Eurocup B Grubu 18. ve son hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Panionios'u 114-74'lük skorla mağlup etti. Grupta 13. galibiyetini elde eden siyah-beyazlılar çeyrek finalde mücadele edecek.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Yunan ekibi Panionios ile oynadığı maçta tribünlerden açılan pankarta siyah-beyazlı kulüpten kınama ve tepki mesajı paylaşıldı.
Siyah-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:



"Beşiktaş Erkek Basketbol Takımımızın EuroCup'ta Yunanistan temsilcisi Panionios Athens ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada; kulübümüzü, taraftarlarımızı, Türk Polis Teşkilatı'nı ve milli-manevi değerlerimizi hedef alan alçakça ve provokatif pankartı en ağır şekilde kınıyor ve lanetliyoruz.

Bu çirkin saldırı yalnızca Beşiktaş'a değil, Türk milletinin onuruna, tarihine ve kutsallarına yönelmiş açık bir nefret eylemidir. Hiçbir spor organizasyonu, hiçbir platform; düşmanlığı, ırkçılığı ve milli değerlerimize yönelik hakareti meşrulaştıramaz. Sporun birleştirici ruhunu kirleten bu ahlaksız ve hadsiz tavrı asla kabul etmiyoruz.

Beşiktaş JK olarak; bu provokasyonun sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılması ve benzer rezaletlerin tekrar yaşanmaması adına Euroleague yönetimi nezdinde tüm hukuki ve idari girişimlerimizi kararlılıkla başlatmış bulunuyoruz."

Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı

10.02.2026 13:12:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı. Bordo-mavili ekipte birden fazla oyuncu gol krallığı yarışının üst sıralarında yer aldı.
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, puanını 45'e yükselterek üst sıralardaki yerini korudu. Karşılaşmada hücum oyuncularının skor katkısı galibiyette belirleyici rol oynadı. Bordo-mavili takımın sezon genelindeki gol dağılımında ise belirli isimlerin ağırlığı göze çarptı.

Onuachu gol yükünü çekiyor

Trabzonspor, ligde oynadığı 21 maçta rakip fileleri 41 kez havalandırdı. Bu gollerin 15'ini Nijeryalı forvet Paul Onuachu kaydetti. Onuachu'yu 9'ar golle Ernest Muçi ve Felipe Augusto takip etti. Üç oyuncu toplamda 33 gole imza atarak takımın gollerinin yaklaşık yüzde 80'ini kaydetti.
15 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Onuachu, Rams Başakşehir forması giyen Eldor Shomurodov ile ilk sırayı paylaşıyor. Sezon boyunca istikrarlı performans sergileyen tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'un en önemli skor opsiyonlarından biri olmayı sürdürdü.

Üst sıralarda bordo-mavililerin ağırlığı bulunuyor



Gol krallığı listesinde Trabzonsporlu oyuncuların çokluğu öne çıktı. Sıralamada bordo-mavili takımdan 4 oyuncu yer aldı. Onuachu zirvede yer alırken, Muçi ve Augusto da attıkları 9'ar golle üst basamaklarda kendine yer buldu. Ara transfer döneminde kadroya katılan Umut Nayir ise yeni takımında henüz gol atamazken, sezon genelinde 8 gollük katkı sağladı.

Hücum verimliliği puan tablosuna yansıdı

Birden fazla oyuncusunun gol krallığı yarışında üst sıralarda bulunması, Trabzonspor'un hücumdaki verimliliğini ortaya koydu. Bordo-mavililer, skor yükünü paylaşan hücum hattıyla sezonun kalan bölümünde de zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
Süper Lig'de gol krallığı yarışında ilk 10 sırada şu oyuncular yer aldı:

Paul Onuachu (Trabzonspor) 15 gol, Eldor Shomurodov (Rams Başakşehir) 15 gol, Anderson Talisca (Fenerbahçe) 12 gol, Mauro Icardi (Galatasaray) 10 gol, Osimhen (Galatasaray) 9 gol, Ernest Muçi (Trabzonspor) 9 gol, Felipe Augusto (Trabzonspor) 9 gol, Marco Asensio (Fenerbahçe) 9 gol, Bayo (Gaziantep FK) 9 gol, Umut Nayir (Trabzonspor) 8 gol.

Avrupa'nın 5 büyük liginde durum

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi

10.02.2026 10:55:00
AA
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük liginde durum
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi.

Premier Lig'de Arsenal, LaLiga'da Barcelona, Serie A'da Inter, Bundesliga'da Bayern Münih, Ligue 1'de ise Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Haftanın maçlarını Manchester takımları kazandı



Premier Lig'de 25. haftanın en önemli maçında şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Liverpool'u Bernardo Silva ve Erling Haaland'ın (penaltı) golleriyle 2-1 yendi. Ev sahibi ekibin tek golünü atan Dominik Szoboszlai, uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Teknik direktör Michael Carrick ile çıkışını sürdüren Manchester United, sahasında ağırladığı Tottenham Hotspur'u Bryan Mbeumo ve Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Manchester United, üst üste 4. galibiyetini elde ederken, Tottenham Hotspur'un ligdeki galibiyet özlemi 7 maça çıktı.

Lider Arsenal, sahasında Sunderland'i Martin Zubimendi ve Viktor Gyökeres'in (2) golleriyle 3-0 mağlup etti.

Chelsea'nin son sıradaki Wolverhampton'ı 3-1 yendiği haftada, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turundaki rakibi Nottingham Forest, deplasmanda Leeds United'a 3-1 kaybetti.

Ferdi Kadıoğlu'nun 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Brighton Hove Albion, evinde Crystal Palace'a 1-0 yenildi.

Ligin 25. haftasında 56 puana sahip Arsenal, liderliğini sürdürdü. Manchester City 50 ve Aston Villa 47 puanla Arsenal'ı izledi.

Barcelona 3 golle galip geldi



LaLiga'da lider Barcelona, sahasında Mallorca'yı Robert Lewandowski, Lamine Yamal, Marc Bernal'in golleriyle 3-0 yendi.

En yakın takipçisi Real Madrid, ikinci yarıda Alvaro Fernandez ve Kylian Mbappe'nin attığı gollerle Valencia deplasmanında 2-0 kazandı. Konuk takımda Arda Güler, 82 dakika görev aldı.

Atletico Madrid ise sahasında Real Betis'e 1-0 yenildi.

Ligde 23 hafta sonunda 58 puanı bulunan Barcelona, zirvede yer aldı. Real Madrid 57 ve Atletico Madrid 45 puanla Barcelona'yı takip etti.

Inter, galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Serie A'nın zirvesindeki Inter, deplasmanda karşılaştığı Sassuolo'yu Yann Bisseck, Marcus Thuram, Lautaro Martinez, Manuel Akanji ve Luis Henrique'nin golleriyle 5-0 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı.

Zirve mücadelesi veren takımlardan Milan, Bologna deplasmanında 3 puana 3 golle uzanırken, 10 kişi kalan Napoli de Rasmus Hojlund'un uzatma dakikalarında attığı golle Genoa'yı 3-2 mağlup etti.

Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, 2-0 geriye düştüğü maçta Lazio ile 2-2 berabere kaldı.

Emirhan İlkhan ise takımı Torino'nun Fiorentina ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada 59 dakika görev yaptı.

Ligin 24. haftasında Inter, 58 puanla zirvedeki yerini korudu. Bir maçı eksik Milan 50, Napoli 49, Juventus 46 puanla Inter'i izledi.

Luis Diaz "hat-trick" yaptı, Bayern Münih farklı kazandı

Bundesliga'da iki haftadır kazanamayan lider Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'ı 5-1 mağlup etti. Luis Diaz'ın "hat-trick" yaptığı maçta Bavyera ekibinin diğer gollerini Harry Kane attı. Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, 90 dakika sahada kaldı.

Borussia Dortmund, Julian Brandt ve Serhou Guirassy'nin golleriyle Wolfsburg'u 2-1 yendi. Dortmund temsilcisinde Salih Özcan, 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Leipzig, deplasmanda Köln'ü 2-1 yendi. Ev sahibi takımda Cenk Özkacar, 90 dakika görev aldı.

Bayern Münih, 21 haftası geride kalan ligde 54 puanla liderliğini sürdürdü. Borussia Dortmund 48, Hoffenheim 42, Leipzig ve Stuttgart 39 puan topladı.

PSG'den art arda 7. Galibiyet

Ligue 1'de PSG, sahasında ağırladığı Olimpik Marsilya'yı Ousmane Dembele (2), Facundo Medina (kendi kalesine), Khvicha Kvaratskhelia ve Kang-in Lee'nin golleriyle 5-0 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Zirve takipçilerinden Lens, sahasında Rennes'i 3-1, Lyon ise 9 kişi kalmasına rağmen Nantes'ı 1-0 mağlup etti.

Lille'in deplasmanda Metz ile 0-0 berabere kaldığı maçta Berke Özer, konuk takımın kalesini korudu.

Ligin 21. haftasında PSG, 51 puanla zirvedeki yerini korudu. Lens 49, Lyon 42 puanla PSG'nin ardından sıralandı.

Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı

10.02.2026 10:50:00
Haber Merkezi
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Gaziantep FK, 7 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Gaziantep FK, ligde 7 maç sonra kazandı.

Ligin 13. haftası deplasmanda Zecorner Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Güneydoğu temsilcisi, daha sonra oynadığı maçlarda ikas Eyüpspor'a 2-1, Göztepe'ye 1-0 ve Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Beşiktaş ile 2-2, Galatasaray ve TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip, geçen hafta oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasından da 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligde üst üste 7 hafta galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep ekibi, dün oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı skorla uzun bir aranın ardından 3 puanla tanıştı.

Süper Lig'de çıktığı 21 karşılaşmada 7'şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan Gaziantep FK'nin 28 puanı bulunuyor.

Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın saat 13.30'da yapılacak

 

10.02.2026 10:13:00
Anadolu Ajansı
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın yapılacak.

RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30'da başlayacak.

Toplantıda 30 Kasım 2025 itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş 6 aylık mali tablolar ile özet yönetsel-sportif faaliyet raporları ile ilgili sunum yapılacak. Ardından denetim kurulunun raporlarla ilgili incelemeleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca 14 Mart'taki divan kurulu başkanlık seçimi dolayısıyla adaylar arzu ettikleri takdirde divan kurulunda açıklamalarda bulunacak. 

Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti

Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı

10.02.2026 00:35:00
İhlas Haber Ajansı
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı.



Turuncu-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya varmıştır. Gürcü milli futbolcunun kulübümüze transferi, 18 yaşına ulaşacağı 2026-2027 sezonu itibarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

10.02.2026 00:19:00
İhlas Haber Ajansı
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Tahir Şahin başkanlığında kurul üyelerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, ev sahibi kulübün talebi üzerine karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması uygun görüldü. Gerekli güvenlik önlemlerinin de görüşüldüğü toplantıdastadyum çevresinde,taraftarların sorun yaşamaması adına Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve bordo-mavili kulüp yetkililerince gerekli trafik düzenlemeleriiçin yaptıklarıçalışmalar da paylaşıldı.

Vali Şahin, trafik yoğunluğunun minimize edileceğini, taraftarların futbola odaklanacağı bir futbol akşamı yaşayacağına inandığınıkaydetti.

Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi

09.02.2026 23:16:00
İhlas Haber Ajansı
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi.

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kasımpaşa 16 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 28'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Belözoğlu, "Bugün çok fazla söylenecek bir şey yok.

Sahada ilk 11'de 3 tane beraber oynayan oyuncular, 7 yeni oyuncu ile oynadık. Futbolda bunlar var. Takımın birbirine alışması lazım. Bugün maçın ikinci 45 dakikasındaki oyun teknik adamlık kariyerimdeki en kötü oyundu. Benim takımımın böyle bir görüntü vermesinden dolayı çok üzgünüm.

Bizim için dibe vurmanın en net göstergesiydi. Artık Karagümrük maçına odaklanacağız. Tüm taraftarlarımızdan içtenlikle özür diliyorum. Gaziantep takımını da en samimi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.