logo
24 HAZİRAN 2026

Kupa rekortmeni Dursun Özbek

Galatasaray, Dursun Özbek döneminde gerçek bir "Spor Kulübü" kimliğine bürünerek rakiplerine nefes aldırmadı. Sadece 2024-2025 sezonunda amatör branşlarda kazanılan 111 kupa, Türk spor tarihinin zirvesi olarak kayıtlara geçti

12.04.2026 16:33:00
Haber Merkezi
Kupa rekortmeni Dursun Özbek
Kupa rekortmeni Dursun Özbek
Su topundan küreğe, yüzmeden voleybola kadar her branşta gelen şampiyonluklar sonrası, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki müze için genişletme kararı alındı.






Dursun Özbek döneminde Galatasaray, sadece futbolda değil amatör branşlarda da rakiplerine nefes aldırmıyor! Yıllık 100 kupa barajını aşan Cimbom, Türk spor tarihinin en büyük kupa koleksiyonuna imza atıyor. Özbek, "Her branşta başarı" parolasıyla çıktığı yolda istatistikleri altüst etti.






2024-24'TE 111 KUPA KAZANILDI
 
Özellikle 2024-2025 sezonunda amatör branşlardan gelen 111 kupa, kulüp tarihinin bir sezondaki en yüksek rakamı olarak kayıtlara geçti.
 
Özbek'in başkanlık yaptığı yıllar toplamında müziye giren kupa sayısı 250'yi geçti. Su topundan küreğe, yüzmeden kadın futboluna kadar her branşta kupa yağmuru yaşandı.







AVRUPA'DAN DA KUPALAR GELDİ
 
Sadece Türkiye'de değil, Su Topu'nda (LEN Challenger Cup) ve Voleybol'da (CEV Cup) kazanılan kupalar da Özbek dönemini taçlandırıldı.
 
Kupa sayısının "kontrolsüz" artışı sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi içindeki müzede yer kalmadığı ve yeni sergileme alanları için düğmeye basıldığı sızan bilgiler arasında!







MÜZEDE KUPALARA YER KALMADI
 
Özbek'in ilk döneminde Galatasaray (2015-2018) 3 kupa birden kazandı... Türkiye Kupası 2015-16 ve 2015 ile 2016'da Süper Kupa. 
 
2. Özbek dönemi daha hareketli geçti. 2022-2026 döneminde müzeye 6 yeni kupa girdi. Okan Buruk yönetimindeki bu süreç, kulübün en istikrarlı dönemlerinden biri oldu ve 5. yıldız hedefi doğrultusunda büyük başarılar elde edildi.







FUTBOLDA DA BAŞARILARA DOYMADI
 
Süper Lig'de 2022-23, 2023-24, 2024-25'te 3 kez üst üste şampiyonluk geldi. 5. yıldız takıldı. 2024-25 sezonunda Türkiye Kupası ile 2023 ve 2024 sezonlarında Süper Kupa kazanıldı. 







2024-2025 sezonundaki şampiyonlukla birlikte Galatasaray, Türkiye liglerinde 25. şampiyonluğa ulaşıp 5. yıldızı takan ilk takım oldu. Bu sezonda da Galatasaray 4 puan farkla 26. şampiyonluğa gidiyor.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Beşiktaş'a dev müjde için son 2 gün
Avrupa basketbolunun zirvesi EuroLeague, 2026-2027 sezonunda 20 takıma çıkmaya hazırlanırken, özel davet (wild card) için en güçlü aday Beşiktaş oldu. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de tam destek verdiği siyah-beyazlıların devler ligindeki kaderi, 26 Haziran'da yapılacak kritik toplantıyla netleşecek.






Beşiktaş, Avrupa basketbolunun Şampiyonlar Ligi olan EuroLeague'e özel davetle (wild card) katılmaya çok yakın. Siyah-beyazlı kulübün, EuroLeague hissedarlarının desteğini arkasına aldığı ve 2026-2027 sezonunda organizasyona dahil olacak 20. takım olmaya hazır. Türk basketbol kamuoyunun kilitlendiği bu tarihi karar için gözler önümüzdeki 48 saate çevrildi.






TÜRK DAYANIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili en net açıklama, ezeli rakip Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Derya Yannier'den geldi. Son toplantıda Anadolu Efes ile birlikte Beşiktaş'ın arkasında durduklarını belirten Yannier, siyah-beyazlıların bu büyük yükü kaldırabilecek güçte olduğunu ve EuroLeague'e katılımının Türk basketboluna çok büyük bir pozitif değer katacağını ifade etti.






KRİTİK GÜN 26 HAZİRAN

EuroLeague yönetiminin ligdeki takım sayısını 20'ye çıkarma kararı alması halinde, bu koltuğun en güçlü adayı resmen Beşiktaş olacak. EuroLeague kulüplerinin büyük çoğunluğunun da Beşiktaş'ın adaylığına en sıcak bakan taraf olduğu öğrenildi. Büyük müjdenin kaderi, 26 Haziran'da yapılacak resmi toplantının ardından netlik kazanacak.






19 TAKIMLA DEVAM ETME İHTİMALİ

Eğer EuroLeague yönetimi 20 takımlı sisteme geçişi onaylamaz ve önümüzdeki sezona 19 takımla devam etme kararı alırsa, Beşiktaş'ın bu sezonki wild card ihtimali bir sonraki döneme kalacak. Ancak bu senaryoda bile, fikstürün bir nebze rahatlayacak olması kulüplerin takvim yoğunluğunu azaltacak. Şimdi tüm gözler, Beşiktaş'ı devler ligine taşıyacak o son 2 günde.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Trabzonspor peşini bırakmıyor

Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi

24.06.2026 11:34:00
Haber Merkezi
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi.

Transfer görüşmeleri Dünya Kupası sonrasına ertelendi. Turnuvada piyasa değerini 12-18 milyon euro bandına çıkarmayı hedefleyen İspanyol kulübü, bu rakamın altındaki teklifleri masaya dahi almayacak.







Trabzonspor'un Sevilla forması giyen Rubén Vargas'ı kadrosuna katma isteği, transfer piyasasını hareketlendirmeye devam ediyor.

Bordo-mavili ekibin İsviçreli kanat oyuncusuna olan ilgisi her geçen gün artsa da Sevilla kulübü ve oyuncunun temsilcileri, şu an için resmi bir teklif olmadığını belirterek spekülasyonları şimdilik boşa çıkardı.







TAMAMEN DÜNYA KUPASINA ODAKLI

Şu sıralar İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 27 yaşındaki futbolcu, turnuvaya tamamen odaklanmış durumda.

Vargas'ın menajeri ve Sevilla yönetimi, oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararını vermek için acele etmiyor. İki taraf da transfer görüşmelerini İsviçre'nin Dünya Kupası serüveni noktalanana kadar askıya aldı.







12-18 MİLYON EURO ARASI

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen ve bu yaz maaş bütçesini rahatlatmak isteyen Sevilla, Vargas'ı stratejik bir gelir kapısı olarak görüyor.

Turnuvada gol atan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncunun piyasa değerinin 12 ila 18 milyon euro arasına çıkması bekleniyor. İspanyol kulübü, bu rakamların altında kalan hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmüyor.







KOLAY KOLAY VAZGEÇMEK YOK

Geleceğiyle ilgili sakinliğini koruyan başarılı kanat oyuncusu, transferde önceliğini üst düzey bir sportif projeye ve Avrupa arenasında rekabet etmeye verdiğini belirtiyor.







Trabzonspor'un bu transferdeki ısrarı sürse de hem Sevilla'nın beklentileri hem de oyuncunun turnuva sonrasını işaret etmesi nedeniyle gözler Dünya Kupası'nın ardından açılacak resmi müzakerelere çevrilmiş durumda.

Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?

Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal aldı

24.06.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
21 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi ilk maçına 1 aydan az bir süre kala Fenerbahçe'de kale krizi patlak verdi! Eşinin baskısıyla ayrılmak isteyen Ederson sağlıklı görüşmeler için Dünya Kupası sonrasını işaret eti. Kaleci arayışına giren İsmail Kartal'ın sürpriz hedefi Mert Günok ya da Tarık Çetin değil, Torino'nun da peşinde olduğu Dominik Livakovic oldu.






Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal alırken, teknik direktör İsmail Kartal yaklaşan Gornik Zabrze maçı öncesinde kaleyi kime emanet edeceğini kestiremiyor. 12 milyon Euro'luk yüksek maaşını normal şartlarda bırakmak istemeyen Ederson, eşinin yoğun baskısı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini tüm Brezilya basını yazıyor.






EDERSON GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan Sambacı kaleciyle şu ana kadar sağlıklı bir temas kurulamadı. Turnuvaya odaklandığını belirten deneyimli eldiven, transfer konularını ancak kupa ve tatil sonrasında görüşebileceğini yönetime iletti. Bu durum, 21 Temmuz'daki Gornik maçına hazırlanan İsmail Kartal'ı ciddi bir planlama krizine soktu. Deneyimli teknik adamın elinde, kritik mücadelede kaleyi koruyacak kesin bir isim henüz bulunmuyor.






MERT YA DA TARIK'I DÜŞÜNMÜYOR

Ederson'un ayrılık ihtimaline karşı İsmail Kartal'ın listesindeki ilk isim Mert Günok ya da Tarık Çetin değil. Kartal, ilk alternatifi olarak bonservisi hala Fenerbahçe'de bulunan tanıdık bir isme yöneldi.

Fenerbahçe'nin planı, geçen sezonu Dinamo Zagreb'de kiralık olarak geçiren Dominik Livakovic'le maça çıkmayı ciddi ciddi düşünmeye başladı.






TORINO'NUN DA İLGİSİ VAR

Sarı-lacivertliler Ederson'un durumuna göre kaleyi teslim alma ihtimali bulunan Livakovic'e Serie A takımlarından Torino'nun talip olduğu iddia edildi. İngiltere maçında kalesinde 4 gol görmesine rağmen Livakovic'in parmak ısırtan performansı maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın gözünden de kaçmadı.

Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri

İtalyan ekibi Torino, geçen sezon fazla şans bulamayan Emirhan İlkhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzatmıştı. Serie A temsilcinin bu kararında sportif gerekçeler değil, maddi konular öndeydi...

23.06.2026 12:36:00
Haber Merkezi
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino 2022 yazında Beşiktaş'a 4.9 milyon euro ödeyerek Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmıştı. Ancak oyuncu, beklentileri karşılayamadı. Sonraki süreçte Sampdoria ve Başakşehir gibi takımlara kiralandı. 22 yaşındaki merkez orta saha, geride bıraktığımız sezonda da fazla oynayamadı.






1 GOL VE 2 ASİST

1.75 boyundaki futbolcu, ligde 19 maça çıktı. Sahada 1.008 dakika kaldı. 1 gol ve 2 asist üretti. Torino her şeye rağmen Emirhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzattı. Bu kararın arkasında sportif gerekçelerden çok maddi konular ön plandaydı...






ARA KAZANMAK İSTİYORLAR

Emirhan hem Beşiktaş hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'a önerildi. Torino'nun hesaba kattığı konulardan biri de yeni sezondaki yabancı kontenjanıydı. Eğer kural değişmezse, yeni sezonda 10+4'lük kontenjan geçerli olacak. Serie A temsilcisi bu sebeple 22 yaşındaki futbolcudan para kazanabileceğini düşündü. Eğer oyuncuyu Türkiye'ye satabilirlerse, istediklerini elde edecekler.

Oulai'yi Trabzonspor'a nasıl kaptırdık?

Trabzonsporlu Christ Inao Oulai, Fildişi Sahili Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda en çok dikkat çeken isimler arasına girdi. Fransa'da ise Ligue 1 ekiplerinin onu nasıl Trabzonspor'a kaptırdığı sorgulanıyor!

23.06.2026 12:29:00
Haber Merkezi
Oulai'yi Trabzonspor'a nasıl kaptırdık?
Oulai'yi Trabzonspor'a nasıl kaptırdık?
Trabzonspor geride bıraktığımız sezonun başında Bastia Kulübü'ne 5.5 milyon euro ödeyerek Christ Inao Oulai'yi kadrosuna katmıştı. Bastia, sonraki satıştaki kardan %20'lik pay hakkına da sahip... Genç yetenekle 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı.






HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Oulai sahaya ilk adımını attığı andan itibaren farkını hissettirdi. Ardından Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da önemli parçalarından biri haline geldi. Dünya Kupası kadrosuna alındı. İlk 2 maçlar itibarıyla da herkesin dikkatini çekti. Fransa'da ise farklı bir gündem oluştu...






BURNUNUZUN DİBİNDEYDİ

Şu anda Fransa'da, Ligue 1 ekiplerinin Oulai'yi nasıl fark edemediği sorgulanıyor. 20 yaşındaki merkez orta saha piyasa değerini katlarken, "Ligue 1 takımları, burunlarının dibindeki Oulai'yi fark etmedi. Trabzonspor, onların göremediğini gördü" şeklinde yorumlar yapılıyor. Dünya Kupası sonrasında Bordo-Mavililer'e çok yüksek teklifler gelebilir.

Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe, West Ham'ın stoperi Jean-Clair Todibo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Oyuncu için sezon başında 40 milyon euro ödenmişti

23.06.2026 12:26:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
West Ham United sezon başında Nice Kulübü'ne 40 milyon euro ödeyerek Jean-Clair Todibo'yu kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ancak 1.90 boyundaki savunmacı, sezon içinde teknik heyetle sorunlar yaşadı. Sezon sonunda ise West Ham United, Premier Lig'den düştü. Fransız futbolcu ayrılmak istiyor.






MARSİLYA DEVREYE GİREBİLİR

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak. Şu ana kadar Jean-Clair Todibo konusunda West Ham'a ulaşan resmi bir girişim yok. Marsilya'nın da devreye girebileceği konuşuluyor. Fakat onlar da kiralama formülü düşünüyor.






10 GÜN İÇERİSİNDE

26 yaşındaki savunmacı geride bıraktığımız sezonda 23 lig maçına çıktı. Sahada 1.819 dakika kaldı. 1 asist üretti. Fenerbahçe'nin 10 günlük süre içinde resmi teklifini West Ham'a iletmesi bekleniyor. Jean-Clair Todibo bütün seçeneklerini değerlendirecek. Avrupa'nın 5 büyük liginde kalma gibi bir ısrarı yok.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.