logo
15 NİSAN 2026

Kupadaki en zor sınav

Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası'ndaki en zor sınavına çıkacak

11.02.2020 16:50:00
Kupadaki en zor sınav
Kupadaki en zor sınav
Çeyrek final ilk maçında Alanyaspor'a 2-0 yenilen sarı-kırmızılılar, bu skorun altından kalkıp, adını yarı finale yazdırmak amacında.

Taraftarı önünde Akdeniz temsilcisini konuk edecek olan Galatasaray'a tur için yemeden 3 farklı skor gerekiyor. Güçlü rakibi karşısında tur atlamak için hayli efor sarfetmesi gereken sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in ideale yakın bir onbirle sahaya çıkması bekleniyor. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.



Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bugün başlayacak

14.04.2026 11:18:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finallerinde bugün ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma yapılacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

"Devler Ligi"nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:



Bugün

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (2-0)

22.00 Liverpool (İngiltere)-Paris Saint-Germain (Fransa) (0-2)

15 Nisan Çarşamba:

22.00 Arsenal (İngiltere)-Sporting (Portekiz) (1-0)

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Real Madrid (İspanya) (2-1)

Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü

Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü

14.04.2026 11:10:00
AA
Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü
Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü
Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü.

Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü.

Sakarya temsilcisi, ligin üçüncüsü Esenler Erokspor ile Sakarya Yeni Atatürk Stadı'nda karşılaştı.

Karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Sakaryaspor'un sezonun bitimine 3 hafta kala Nesine 2. Lig'e düşmesi kesinleşti.

4 sezon aradan sonra 2. Lige düşen Sakaryaspor, bu sezon 35 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik, 18 mağlubiyet alarak 33 puan topladı.

Yeşil siyahlı ekip, 2021-22 sezonunda şampiyon olarak Trendyol 1. Lig'e yükselmişti.

Uğur Okur: "Oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz"



Esenler Erokspor'un teknik direktörü Uğur Okur, oyuncularının, inançlarını ortaya koyduğunda ligin en iyi futbolunu oynayabileceklerini her maç üstüne koyarak gösterdiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Okur, Sakaryaspor'un direnç göstereceğini bildiklerini, ikinci yarıdaki değişiklikler ve oyuncuların ciddiyet ortaya koymasıyla maçı çevirdiklerini ifade etti.

Hayallerinin olduğunu dile getiren Okur, "Ulaşırız ulaşmayız ama son maça kadar bunun mücadelesini vereceğimizin sözünü bizi seven insanlara verebiliriz. Maçla ilgili söylenecek çok şey var. Maç gitti geldi. Belki böyle daha iyi oluyor. Daha iyi bir enerji ve bir sonraki maç için daha ciddi bir konsantrasyon. Herkese, oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

İnançlarını koyduklarında bu ligin en iyi futbolunu oynayabileceklerini her maç üstüne koyarak gösteriyorlar. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Sakaryaspor'a da başarılar diliyorum. Onlar gerçekten ülkemizin göz bebeği takımlarından birisi. Yiğit düştüğü yerden bir şekilde kalkar. Önemli olan hayatın devam etmesi ve dersler alınması." diye konuştu.

Mustafa Dalcı: "Sorun ve sebepleri konuşmak şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz"



Alınan bu mağlubiyetle sezon bitimine üç hafta kala 2. Lig'e düşmesi kesinleşen Sakaryaspor'un teknik direktörü Mustafa Dalcı üzgün olduklarını dile getirdi.

Dalcı, takımın düşüş sebeplerinin sorulması üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"İçerdeki Sarıyer ile İstanbulspor, deplasmanda da Serik maçının kazanılması gerekiyordu. Bu üç maçı kazanmış olsaydık başka hikayeyle karşınızda olabilirdik. Bu maçları kazanamamak bu durumları yarattı. Dönüp arkaya bakıp sorun ve sebepleri konuşmak şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz."

Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm

Polonya Birinci Futbol Ligi'nde (Ekstraklasa) sezon sonuna doğru ortaya çıkan puan tablosuyla tarihin en rekabetçi sezonlarından biri yaşanıyor

14.04.2026 11:07:00
AA
Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm
Polonya ligi bitimine 6 hafta kala kördüğüm
Polonya Birinci Futbol Ligi'nde (Ekstraklasa) sezon sonuna doğru ortaya çıkan puan tablosuyla tarihin en rekabetçi sezonlarından biri yaşanıyor.

Ülke futbol piramidinin en üst seviyesi Ekstraklasa, 34 haftalık maratonun bitimine 6 hafta kala lider Lech Poznan ile küme düşme hattı arasındaki 12 puanlık farkla eşine ender rastlanır bir heyecana sahne oluyor.

Lech Poznan'ın 46 puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde, son sıradaki LKS Nieciecza hariç 17 takımın matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ederken, ligde kalmayı garantileyen takım henüz çıkmadı.

Polonya futbolunun devi düşme hattında

Müzesindeki 15 Ekstraklasa, 21 Polonya Kupası, 6 Polonya Süper Kupası'yla ülkenin en başarılı takımlarından Legia Varşova, küme düşme hattındaki 34 puanlı 4 takımdan biri olarak en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Polonya ordusu tarafından kurulan Legia Varşova, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana hiç ligden düşmedi.

Başkent temsilcisi, geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselme başarısı göstermişti.

Son 7 yılda 3 yeni şampiyon

37 milyon nüfuslu Polonya'da futbolun öngörülemezliği yeni değil. Ülke futbolu 2019'dan bu yana 3 yeni şampiyon çıkardı.

2018-2019 sezonunda Piast Gliwice, 2022-2023 sezonunda Rakow Czestochowa ve 2023-2024 sezonunda da Jagiellonia Bialystok, Ekstraklasa'da ilk kez şampiyonluk ipini göğüsledi.

Polonya futbolunda 1921 yılından bu yana 20 farklı kulüp şampiyon olma başarısı gösterdi.

Konferans Ligi'nde 4 takım

Polonya futbolu bu sezon UEFA Konferans Ligi'nin lig aşamasında Rakow Czestochowa, Jagiellonia, Lech Poznan ve Legia Varşova ile temsil edildi.

Lig aşamasını namağlup ikinci bitiren Rakow, son 16 turunda Fiorentina'ya elendi.

Lech Poznan, son 16 turunda Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Jagiellonia ise son 16 play-off turunda Fiorentina karşısında turu geçemedi.

Legia Varşova ise lig aşamasını 28. sırada tamamladı.

Her hafta ortalama 120 bin taraftar statta

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Ukrayna ile ev sahipliği yaptığı dönemde altyapısını ve statlarını elden geçiren Polonya'da her hafta ortalama 120 bin futbolsever, Ekstraklasa maçlarında tribünleri dolduruyor.

Kapasitesi 15 bin ve üzerinde 23 stada sahip Polonya'da, doluluk oranı son 10 yılda yaklaşık iki katına çıktı.

ABD Başkan Yardımcısı Vance, İran ile Pakistan'daki görüşmelerde çok ilerleme kaydedildiğini söyledi

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, İran ile Pakistan'da yapılan görüşmelerde çok ilerleme kaydedildiğini ancak görüşmelerin devamı ve olası anlaşmanın İran'a bağlı olduğunu savundu

14.04.2026 03:00:00
AA
ABD Başkan Yardımcısı Vance, İran ile Pakistan'daki görüşmelerde çok ilerleme kaydedildiğini söyledi
ABD Başkan Yardımcısı Vance, İran ile Pakistan'daki görüşmelerde çok ilerleme kaydedildiğini söyledi

ABD Başkan Yardımcısı Vance, Amerikan Fox News kanalına İran ile müzakerelere ilişkin açıklamada bulundu.

Pakistan'daki İran heyetinin anlaşma sonuçlandırma yetkisine sahip olmadığını iddia eden Vance, ABD heyetinin bu nedenle oradan ayrıldığını öne sürdü.

Vance, daha fazla görüşme olup olmayacağı ve nihayetinde bir anlaşmaya varılıp varılmayacağı konusunda 'bence top (karar) İran'ın sahasında' yorumunda bulundu.

'İran'ın ekonomik olarak normal bir ülke olabilmesi için nükleer silah peşinde olmaması gerektiğini' savunan Vance, anlaşma sağlanamamasına rağmen görüşmelere ilişkin çok ilerleme kaydettiklerini söyledi.

Vance, 'Bazı iyi görüşmeler yaptık. Sanırım ilk kez İran hükümeti ile ABD hükümetinin bu kadar üst düzeyde görüştüğünü gördünüz.' dedi.

Pakistan'daki müzakerelerde anlaşmaya varılamamıştı

ABD ve İsrail'in 28 Şubat'ta İran'a başlattığı saldırıların ardından bölge ülkelerine yayılan savaş, 8 Nisan'da ABD ile İran arasında ateşkesle sonuçlanmıştı.

Washington ve Tahran yönetimleri, Pakistan aracılığıyla İslamabad'da müzakereler yürütmüştü.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da İran'la yapılan doğrudan müzakerelerin "bir anlaşmaya varılamadan" sona erdiğini açıklamıştı.

İran yönetimi ise müzakerelerde ortak bir çerçeveye ve anlaşmaya varılamamasının nedeninin ABD'nin aşırı talepleri olduğunu duyurmuştu. 

Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun yokluğunda Corendon Alanyaspor ile berabere kalarak yara aldı

13.04.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı
Paul Onuachu'suz Trabzonspor, zirvede yara aldı
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun yokluğunda Corendon Alanyaspor ile berabere kalarak yara aldı.

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik iki puan bıraktı. Bordo-mavililer, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği haftada zirve mücadelesinde önemli bir kayıp yaşadı.

4 maçta takımdan ayrı kaldı



Trabzonspor'un bu sezon oynadığı 29 maçın 25'inde forma giyen Onuachu 22 gol atarken, gol krallığı yarışında ise ilk sırada yer alıyor. Cezası, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 4 maç takımdan ayrı kaldı. Tecrübeli golcü, Beşiktaş karşısında oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan mücadelede sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Afrika Kupası sürecinde ise Gençlerbirliği deplasmanında alınan 4-3'lük mağlubiyette ve Kocaelispor karşısında elde edilen 2-1'lik galibiyette kadroda yer almadı. Son olarak Alanyaspor ile 1-1 berabere kalınan karşılaşmada ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 5 puan toplarken, 7 puan kaybetti.

Bazı maçlarda skor üretse de sonuç değişmedi



Trabzonspor, Onuachu'nun forma giydiği maçlarda 2.28 puan ortalaması yakalarken, Nijeryalı golcünün yokluğunda bu oran 1.00'e kadar geriledi. Bordo-mavililerde hücum gücünün en önemli belirleyicisi olan Onuachu, sahada olduğu bazı kritik maçlarda ise skor üretemedi.
Nijeryalı santrforun forma giydiği süreçte Trabzonspor; Fenerbahçe'ye 1-0 ve 3-2 mağlup olurken, Galatasaray ile oynanan karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Alanyaspor ve Antalyaspor maçları ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sezon 43 puanlık katkı

Ligde gol krallığında ilk sırada yer alan Onuachu, 64 puanla zirve yarışı veren Trabzonspor'a attığı gollerle önemli puanlar kazandırdı. Bordo-mavili takım, Nijeryalı santrforun gol attığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 43 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı boş geçmedi

Paul Onuachu, 2 sezonda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a gol atma başarısı gösterdi.Bordo-mavili futbolcu, ligde Fenerbahçe'ye karşı forma giydiği 3 karşılaşmada 2 gol kaydederken Beşiktaş karşısında da 1 gol atma sevinci yaşadı. Onuachu, son oynanan Galatasaray maçında da rakip fileleri havalandırarak 2-1'lik galibiyette önemli rol oynadı.

Milli taekwondocu Cansu Şeyhoğlu dünya ikincisi

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcu Cansu Şeyhoğlu, gümüş madalya kazandı

13.04.2026 11:07:00
İhlas Haber Ajansı
Milli taekwondocu Cansu Şeyhoğlu dünya ikincisi
Milli taekwondocu Cansu Şeyhoğlu dünya ikincisi
Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası'nın ilk gününde milli sporcu Cansu Şeyhoğlu, gümüş madalya kazandı.

Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen ve 117 ülkeden 995 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ilk gününde 3 sıklette müsabakalar yapıldı.



Türkiye'yi kadınlar 59 kiloda temsil eden Cansu Şeyhoğlu gümüş madalyanın sahibi oldu. Şeyhoğlu, son 64 turunda Suudi Arabistan'dan Merail Mohammed'i 2-0, son 32 turunda Senegal'den Marie Fall'ı 2-0, son 16 turunda Belarus'dan Palina Zabauka'yı 2-0, çeyrek finalde Brezilya'dan Manoela Erkmann'ı 2-1 ve yarı finalde Mısır'da Salma Mohammed'i 2-1 yenerek finale yükseldi. Finalde Çin'den Kunyue Ren'e 2-0 mağlup olan milli sporcu dünya ikincisi oldu.



İlk gün mücadele eden diğer sporculardan erkekler +78 kiloda Yusuf Efe Mızrak çeyrek final, kadınlar 46 kiloda Neslihan Bozkurt ise son 32 turunda şampiyonaya veda etti.
Şampiyonanın ikinci gününde 3 milli sporcu madalya mücadelesi verecek.

Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı

İngiltere Premier Lig lideri Arsenal, 32. hafta mücadelesinde sahasında Bournemouth'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı

13.04.2026 00:20:00
AA
Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı
Arsenal şampiyonluk yarışında darbe aldı
İngiltere Premier Lig lideri Arsenal, 32. hafta mücadelesinde sahasında Bournemouth'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Ligde 22 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Arsenal, Emirates Stadı'nda 11 haftadır yenilmeyen Bournemouth'u ağırladı.

Konuk takım, 17. dakikada Eli Kroupi ve 74. dakikada Alex Scott'un golleriyle galibiyete uzandı. Başkent temsilcisinin tek golünü 35. dakikada penaltıdan Viktor Gyökeres kaydetti.

Bournemouth forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, 90. dakikada Evanilson'un yerine oyuna girdi.

En yakın takipçisi Manchester City'den iki maçı fazla olan Arsenal 70 puanda kalırken, Bournemouth puanını 45'e çıkardı.

61 puanı bulunan Manchester City, gelecek hafta sahasında Arsenal'ı ağırlayacak.

Pep Guardiola'nın öğrencileri, ertelenen Crystal Palace, yarın deplasmanda oynayacakları Chelsea ve gelecek hafta Arsenal maçlarından kayıpsız ayrılmaları halinde bitime 5 hafta kalan zirveye ortak olacak.

Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı

12.04.2026 22:45:00
Haber Merkezi
Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı
Zirve alev alev: Aslan'ın kaybı yarışı yeniden başlattı
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı.

İlk yarı

21' İlk Tehlike: Maçın ilk ciddi atağında Galatasaray gole yaklaştı ancak sonuç alamadı.

26' Uğurcan Geçit Vermedi: Kocaelispor'un etkili atağında Daniel Agyei ile karşı karşıya kalan Uğurcan Çakır, yaptığı kurtarışla kalesini gole kapattı.



28' Ceza Sahasında Hareketlilik: Galatasaray ceza sahası çevresinde Gabriel Sara'nın şutunu kaleci Serhat son anda çelerek kornere gönderdi.

30' GOOOL (1-0): Sol kanattan Ismail Jakobs'un yaptığı sert ve isabetli ortaya arka direkte iyi yükselen Leroy Sane, düzgün bir kafa vuruşuyla Galatasaray'ı öne geçirdi.

İkinci yarı

51' Sane Tekrar Denedi: Leroy Sane'nin ceza yayı üzerinden çektiği sert şutta kaleci Serhat Öztaşdelen başarılı bir kurtarışla topu kornere çeldi.

55' Sara Net Fırsatı Kaçırdı: Sane'nin pasıyla penaltı noktasında topla buluşan Gabriel Sara'nın vuruşu etkisiz kaldı ve kaleci topu rahatlıkla kontrol etti.

72' GOOOL (1-1): Kocaelispor beraberliği yakaladı. Can Keleş sağ kanattan sıfıra inerek topu yerden içeri çevirdi; Tayfur Bingöl'ün bıraktığı topu Bruno Petkovic ağlara gönderdi.

84' Direkten Dönenden Top: Kocaelispor galibiyete çok yaklaştı. Daniel Agyei'nin ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşta top direkten döndü.

Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) lideri Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli'yi 5-0 yenerek bu sezon 105 gole ulaştı ve bitime 5 hafta kala ligin gol rekorunu kırdı

12.04.2026 00:10:00
AA
Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı
Bayern Münih, Bundesliga gol rekorunu kırdı
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) lideri Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli'yi 5-0 yenerek bu sezon 105 gole ulaştı ve bitime 5 hafta kala ligin gol rekorunu kırdı.

Bundesliga'nın 29. haftasında Bayern Münih, deplasmanda St. Pauli ile karşı karşıya geldi.

Maçın gollerini, 9. dakikada Jamal Musiala, 53. dakikada Leon Goretzka, 54. dakikada Michael Olise, 65. dakikada Nicolas Jackson ve 88. dakikada Raphael Guerreiro kaydetti.

Bu sonuçla puanını 76 yapan Bayern Münih, ikinci sıradaki Borussia Dortmund'un 12 puan önünde ligin tamamlanmasına 5 hafta kala liderliğini sürdürdü.

Belçikalı teknik direktör Vincent Kompany'nin öğrencileri, ligin 29. haftasında 105 gole ulaşmayı başararak 1971-1972 sezonundaki kulübe ait 101 gollük Bundesliga rekorunu kırmış oldu.

Galatasaray ile Kocaelispor arasındaki en farklı skorlar

Galatasaray ile Kocaelispor, yarın Süper Lig'de 42. kez karşı karşıya gelecek.

12.04.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Galatasaray ile Kocaelispor arasındaki en farklı skorlar
Galatasaray ile Kocaelispor arasındaki en farklı skorlar
Galatasaray ile Kocaelispor, yarın Süper Lig'de 42. kez karşı karşıya gelecek.

Kocaelispor'un 1980-1981 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 41 maçın 25'ini Galatasaray, 7'sini Kocaelispor kazandı. Ligde 9 maç da berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın toplam 76 golüne, Kocaelispor 39 golle yanıt verdi.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında Kocaeli'de yapılan maçı yeşil-siyahlı takım 1-0 kazandı.

İstanbul'daki maçlar



Galatasaray ile Kocaelispor, Süper Lig'de sarı-kırmızılı ekibin sahasında en son 17 yıl önce karşı karşıya geldi.

Galatasaray ile Kocaelispor takımları ligde daha önce İstanbul'da 20 kez karşılaştı. İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 13, Kocaelispor 4 kez kazanırken, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın İstanbul'daki toplam 46 golüne, Kocaelispor 26 golle yanıt verebildi.

Rekabette İstanbul'da 22 Şubat 2009'da yapılan son müsabakayı konuk takım 5-2 kazanmıştı. Mücadelede Kocaelispor forması giyen Taner Gülleri 4 gol birden atmıştı.

En farklı skorlu galibiyetler

İki takım arasındaki maçlarda şu ana kadarki en farklı skorlu galibiyeti Galatasaray aldı.

Galatasaray, Kocaelispor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık skorla yaşadı.

Kocaelispor ise Galatasaray'a karşı en farklı skorlu galibiyetini 1995-1996 sezonunda İstanbul'da 4-0'lık sonuçla elde etti.

Öte yandan, iki takım arasında 1993-1994 sezonunda yine İstanbul'da yapılan maç, 5-4 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlanırken bu karşılaşma, iki ekip arasındaki en gollü müsabaka olarak kayıtlara geçti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.