logo
10 ŞUBAT 2026

Lakers 16 maç sonra Trail Blazers’ı yendi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers, Portland Trail Blazers'ı 114-110 yendi. 

04.11.2018 00:00:00
Lakers 16 maç sonra Trail Blazers’ı yendi
Lakers 16 maç sonra Trail Blazers’ı yendi

NBA'e 8 maçla devam edildi. Portland Trail Blazers deplasmanından 114-110 galip ayrılan Los Angeles Lakers, rakibi karşısındaki 16 karşılaşmalık yenilgi serisini sonlandırdı. 28 sayı, 7 asist, 5 ribauntla oynayan LeBron James, Lakers'ın skor yükünü çekti. 17 sayı, 10 ribaunt, 6 asistle "double double" yapan Rajon Rondo ve 12 sayı, 9 ribaunt, 6 blok üreten JaVale McGee, galibiyette önemli rol oynadı. Trail Blazers'ta Damian Lillard ve C.J. McCollum'un 30'ar sayılık performansı galibiyete yetmedi.


Cedi'den 9 sayı


Charlotte Hornets, milli basketbolcu Cedi Osman'ın forma giydiği Cleveland Cavaliers'ı 126-94 mağlup etti. 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği ev sahibi Hornets'ta Jeremy Lamb 19 sayı, 8 ribaunt ve Kemba Walker da 18 sayı, 5 ribauntla öne çıktı. 9. maçında 8. mağlubiyetini alan Cavaliers'ta J.R. Smith 14 sayı, Jordan Clarkson 13 sayı ve Cedi Osman 9 sayı, 4 ribaunt, 3 asistle mücadele etti.


Sonuçlar:


Philadelphia 76ers-Detroit Pistons: 109-99, Charlotte Hornets-Cleveland Cavaliers: 126-94, Indiana Pacers-Boston Celtics: 102-101, Atlanta Hawks-Miami Heat: 123-118, Chicago Bulls-Houston Rockets: 88-96, 


San Antonio Spurs-New Orleans Pelicans: 109-95, Denver Nuggets-Utah Jazz: 103-88, Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers: 110-114

Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti

Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı

10.02.2026 00:35:00
İhlas Haber Ajansı
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Başakşehir, Gürcü milli futbolcuyu transfer etti
Rams Başakşehir, Gürcü milli futbolcu Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya vardı.



Turuncu-lacivertli kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Saba Kharebashvili'nin transferi konusunda Dinamo Tiflis ile anlaşmaya varmıştır. Gürcü milli futbolcunun kulübümüze transferi, 18 yaşına ulaşacağı 2026-2027 sezonu itibarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi

09.02.2026 23:16:00
İhlas Haber Ajansı
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi.

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kasımpaşa 16 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 28'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Belözoğlu, "Bugün çok fazla söylenecek bir şey yok.

Sahada ilk 11'de 3 tane beraber oynayan oyuncular, 7 yeni oyuncu ile oynadık. Futbolda bunlar var. Takımın birbirine alışması lazım. Bugün maçın ikinci 45 dakikasındaki oyun teknik adamlık kariyerimdeki en kötü oyundu. Benim takımımın böyle bir görüntü vermesinden dolayı çok üzgünüm.

Bizim için dibe vurmanın en net göstergesiydi. Artık Karagümrük maçına odaklanacağız. Tüm taraftarlarımızdan içtenlikle özür diliyorum. Gaziantep takımını da en samimi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği oyunu ile alkış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı

09.02.2026 23:07:00
AA
Gençlerbirliği oyunu ile alkış
Gençlerbirliği oyunu ile alkış
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı.

15. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Asensio'nun pasında sağdan ceza sahasına giren Talisca'nın vuruşunda top Zuzek'e çarpıp dışarı çıkarken VAR uyarısı sonrasında hakem Ali Şansalan pozisyonu yeniden izledi. Şansalan, Zuzek'in elle oynadığına hükmederek penaltı noktasını gösterdi.

16. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına Anderson Talisca geçti. Brezilyalı futbolcu meşin yuvarlağı ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.

27. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada topla buluşan Asensio'nun bekletmeden verdiği topuk pasında savunmanın arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Milli oyuncu düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlara yolladı: 2-0.



33. dakikada Fenerbahçe bir gol daha buldu. Talisca'nın pasında soldan atağa katılan Mert Müldür ceza sahası içine girip penaltı noktasına üzerindeki Kerem Aktürkoğlu'na pasını aktardı. Kerem'in bekletmeden vuruşunda top ağlarla buluştu: 3-0.

Fenerbahçe, maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladı.

İkinci Yarı



52. dakikada Semedo'nun sağdan ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası içi sağ çaprazındaki Talisca'da kaldı. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda kaleci Velho topu kontrol etti.

55. dakikada Gençlerbirliği golü buldu. Sağdan kazanılan korner atışında Göktan Gürpüz ön direğe ortaladı. Metehan'ın kafayla çevirdiği topu kaleci Ederson tokatladı ancak top Koita'nın önünde kaldı. Bu futbolcu yakın mesafeden meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1.

77. dakikada sol kanatta topla buluşan Musaba'nın ortasında savunmanın müdahale ettiği top ceza sahası dışı sağ çaprasındaki Asensio'da kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda top direkten dönerek oyun alanına geri döndü.

84. dakikada Fred'in pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan İsmail Yüksek'in bekletmeden vuruşunda kaleci Velho uzanarak topa sahip oldu.

89. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına Fred geçti. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda kaleci Velho son anda topu tokatlayarak tehlikeyi önledi.

Fenerbahçe, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puana uzandı.

Bu sonuçla ligde puanını 49'a yükselten sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 3 puan gerisinde zirve yarışını sürdürdü.

Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 21 haftada evinde oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu performansını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor

09.02.2026 12:17:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi
Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi
Trendyol Süper Lig'de geride kalan 21 haftada evinde oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu performansını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak puanını 45'e çıkardı ve üçüncü basamaktaki yerini korudu.

Karadeniz temsilcisi, bu süreçte rakip fileleri 41 kez havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü. +18 averaj yakalayan Trabzonspor hem hücum hem savunma istatistikleriyle dengeli performans sergileyerek zirve yarışının içinde kalmayı başardı.

İç sahada bileği bükülmedi



Trabzonspor'un bu sezonki en güçlü yönlerinden biri iç saha performansı oldu. Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 22 puan elde etti.

Evinde 19 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 8 gol gördü. Bordo-mavililer, taraftarı önünde hem üretken hem de savunma yönü güçlü bir görüntü ortaya koydu.
Karadeniz ekibi, taraftarı önünde yakaladığı bu istikrarı gelecek hafta mücadele edeceği Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Deplasmanda da istikrarlı grafik

Dış sahada oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor, 23 puanı hanesine yazdırdı. Rakip sahalarda 22 gol atan bordo-mavililer, 15 gole engel olamadı. Deplasman puan ortalaması iç sahaya yakın seyreden bordo-mavililer, dış saha performansıyla da üst sıralardaki yerini destekler performans sergiledi.

Toplam 41 gollük skor katkısı yakalayan Trabzonspor'da hücum üretkenliğinin sezon geneline yayıldığı görülürken, savunmada ise maç başına yaklaşık 1 gol ortalamasıyla oynandı.

Sergen Yalçın: 'Sezonun en kötü 20 dakikasını oynadık'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Corendon Alanyaspor karşısında sezonun en kötü 20 dakikasını oynadıklarını, daha sonra oyunun kontrolünü ele almalarına rağmen galip gelemediklerini belirtti

09.02.2026 11:19:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Sezonun en kötü 20 dakikasını oynadık'
Sergen Yalçın: 'Sezonun en kötü 20 dakikasını oynadık'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Corendon Alanyaspor karşısında sezonun en kötü 20 dakikasını oynadıklarını, daha sonra oyunun kontrolünü ele almalarına rağmen galip gelemediklerini belirtti.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında evinde Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Sezonun en kötü 20 dakikasını oynadık"

Sezonun en kötü 20 dakikasını oynadıklarını dile getirerek sözlerine başlayan Yalçın, "Beklemediğimiz şeyler oldu. Psikolojiyi, taraftarı kaybettik. Toparlamamız zaman aldı. 25'ten sonra oyun bizim kontrolümüze geçti. İkinci yarı yine oyununun kontrolü bizdeydi. Çocuklar çok mücadele etti geri çevirmek için ama olmadı. Zaman zaman böyle hatalar oluyor. Kazanacak pozisyonları da bulduk, 3 ve 4. golü bulabilirdik. Net pozisyonlar kaçırdık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Oyuncularımı tebrik ederim. Yeni gelen oyuncularımızın da ilk etapta görüntüleri fena değildi. Umarım bundan sonra daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

"Aldığımız oyuncuların hepsi kendi takımlarında oynayan oyuncular"

53 yaşındaki teknik adam, transfer dönemini de değerlendirerek, "Ciddi bir değişim yaşanacağını ve sürecin sıkıntılı olduğunu dile getirmiştim. Aldığımız oyuncuların hepsi kendi takımlarında oynayan oyuncular. Hepsi önemli oyuncular. Genç oyuncularla takviye yapmayı uygun bulduk. Ben iyi olacak diye düşünüyorum. Yeni inşa etmeye çalıştığımız bir takım var. Ben doğru hamleler yaptığımızı düşünüyorum. Biz aldığımız oyuncuları defalarca izledik. Fizik gücü olan ve Beşiktaş ihtiyacı olan oyuncular. Umarım burası da onlar için de iyi bir yer olur" şeklinde konuştu.

"Ersin'in iyi kaleci olduğunu düşünüyorum"

Özellikle müsabakanın ilk yarısında kaleci Ersin Destanoğlu'na tribünler tarafından gösterilen tepkilere de değinen Sergen Yalçın, "Ersin'e her yenilen golden sonra yapılan tepkiler var. Bizim alt yapımızdan yetişmiş bir oyuncu. Ben iyi kaleci olduğunu düşünüyorum. Ama futbol böyledir, bazen sıkıntı yaşarsınız. Ersin'in şu anda güçlü kalmaya ihtiyacı var. Onun için de çok zor. Bir futbolcunun yaşayacağı en kötü şeydir bir müsabakada. Ersin bunu iyi kaldırıyor. Ben kaldırdığını düşünüyorum. İlk yarı tepki gördü ama ikinci yarı takım mücadele edince Ersin'e tepki de gitti. Demek ki bu takımla ilgili bir durum. Bu takım kaybediyorsa hepimiz kaybediyoruz, kazanırsak hepimiz kazanıyoruz. Ersin gibi bir oyuncunun ön plana çıkmasını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

"Takımın ikinci yarıdaki oyunu çok tatmin ediciydi"

Yalçın, ilk oyuncu değişikliğini 78. dakikada yapmasına ilişkin gelen bir soruya, "Takımın ikinci yarıdaki oyunu çok tatmin ediciydi. Önde oynamaya çalıştık. O dakikaya kadar performans düştüğünü görmedim. Bu tür değişiklikler bazen erken, bazen geç oluyor. Ben takımın ikinci yarıdaki oyundan memnunum. Her an gol gelebilecek görüntü vardı ama bugün için kısmet değilmiş" cevabını verdi.

"En az 10-12 dakika beklerken 6 dakika geldi"

İkinci yarının sonuna 6 dakika ilave edilmesini de eleştiren tecrübeli teknik adam, "İkinci goldeki VAR'da geçen süre 6 dakikaydı. Zaten rakip kaleci 5 kere yerden kalkmadı. Biz de ne olduğunu anlamadık. En az 10-12 dakika beklerken 6 dakika geldi. Oyun çok durdu. Buraya gelen takımlar yerden kalkmıyor. Puan almaya çalışıyorlar normal olarak. Onları da eleştirmiyorum, onlar da 1 puanı kar görüyor. Biraz daha oyun oynansa daha iyi olur diye düşünüyorum. Avrupa'ya çıkınca bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Burada 45-50 dakika top oyunda kalıyor. Avrupa'da 70'in üzerine çıkıyor, oyuncular sonra ciddi sakatlık yaşıyor" açıklamasında bulundu.

Rizespor'dan VAR tepkisi

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan, "Gaziantep-Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir" dedi

09.02.2026 11:16:00
İhlas Haber Ajansı
Rizespor'dan VAR tepkisi
Rizespor'dan VAR tepkisi
Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan, "Gaziantep-Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada iptal edilen gol ve maç boyunca verilen hakem kararlarına ilişkin Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan açıklama yaparak tepki gösterdi. Yeşil-mavili kulüp, özellikle 60. dakikada Ali Sowe'un attığı ve ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmayan golün kamuoyunda ciddi soru işaretleri oluşturduğunu vurguladı.



Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan yaptığı açıklamada, "Bu işte bir terslik VAR. Artık biliyoruz. Süper Lig'de haftalar geçiyor, sonuçlar değişiyor ama değişmeyen tek şey Çaykur Rizespor camiasına karşı verilen hayal kırıklıkları ile dolu kararlar. Çaykur Rizespor'un haksızlığa uğradığı konusunda spor kamuoyunun görüş birliği içerisinde olduğu bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu akşam maçın henüz 2. dakikasında apar topar verilen sarı kart, maçın yönetimine dair duyulan endişeyi perçinler nitelikteydi.

19. dakikasında konuk takımın bulduğu golün öncesinde lehimize verilmesi gereken faul kararı maalesef aleyhimize verildi ve aynı pozisyon golle sonuçlandı. Üstelik pozisyonun içerisindeki oyuncu net ofsaytta olmasına rağmen görmezden gelinmesi, incelenmeyerek oyunun alelacele başlatılması büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Yine maçın 42. dakikasında bariz şekilde rakip oyuncunun kolunu açması sonucunda topun kola değerek yön değiştirmesine "devam" kararı verildi. Benzer pozisyonlarda defalarca penaltı kararı verildiği herkesin malumu" ifadelerine yer verildi.

Maçta VAR'dan dönen gol hakkında da açıklamalarda bulunan Özdoğan, "Bir diğer hayal kırıklığı ise 60. dakikada yaşandı. Ali Sowe ile bulduğumuz gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Üstelik karar saniyeler içerisinde verilirken pozisyonun incelenmesi ve ekrana getirilmesi yaklaşık 7 dakikayı buldu. Hazırlanan görseldeki rakibin önde olan ayağı ile topa temas anındaki önde olan ayağının örtüşmemesini ise kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

Şaşırdık mı' Tabii ki hayır. Gaziantep - Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir. Ne desek boş; Çaykur Rizespor camiası şahsi bir husumetin bedelini ödemeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Dev maçın biletleri bugün satışa çıkıyor

Trabzonspor'un, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkacak

09.02.2026 10:52:00
İhlas Haber Ajansı
Dev maçın biletleri bugün satışa çıkıyor
Dev maçın biletleri bugün satışa çıkıyor
Trabzonspor'un, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkacak.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, mücadelede bilet satışları bugün saat 13.00 itibarıyla başlayacak.

14 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak olan müsabakanın bilet fiyatları ise VIP Platinum B: 20 bin TL, VIP Platinum A/C: 15 bin TL, VIP Gold: 12 bin 500 TL, VIP Silver: 10 bin TL, Batı tribünler: 4 bin 250 TL, Doğu tribünler: 3 bin 750 TL, Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü: 2 bin 250 TL ve Güney-Kuzey kale arkası: 1 bin 750 TL olarak açıklandı.

Misafir tribünü kararı güvenlik kurulunda

Öte yandan misafir tribünü bilet satışının ise İl Güvenlik Kurulu'nun alacağı karar doğrultusunda gerçekleştirileceği bildirildi. Kararın ardından deplasman tribünüyle ilgili detayların ayrıca duyurulacağı ifade edildi.

Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu

Göztepe, deplasmanda Konyaspor'la golsüz berabere kalarak puanını 40'a yükseltti ve Avrupa hedefi doğrultusunda kritik 1 puan kazandı

09.02.2026 10:50:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu
Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu
Göztepe, deplasmanda Konyaspor'la golsüz berabere kalarak puanını 40'a yükseltti ve Avrupa hedefi doğrultusunda kritik 1 puan kazandı.

Göztepe, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Konyaspor'la karşı karşıya gelirken, golsüz sona eren karşılaşmanın ardından takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla puanını 40'a yükselten sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın da berabere kaldığı haftada aradaki 3 puanlık farkı koruyarak önemli bir kayıp yaşamadı.

Puan tablosunda 4. sıradaki yerini koruyan Göztepe, Trabzonspor'un haftayı galibiyetle kapatmasıyla üçüncülükle arasındaki puan farkının 5'e çıkmasına engel olamasa da hedefinden kopmadı. Konyaspor beraberliğiyle 40 puan barajını aşan İzmir ekibi, geçen sezonun ilk 21 haftasında topladığı 34 puanı geride bırakarak sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma yolunda iyi gidişatını sürdürdü.

Son 5 dış saha maçında kayıp yaşanmadı



Göztepe, Süper Lig'de çıktığı son 5 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi. Kasımpaşa, Antalyaspor ve Gaziantep FK'yı mağlup eden İzmir temsilcisi, Fenerbahçe ve Konyaspor'la ise berabere kalarak bu süreçte 11 puan topladı. Geçtiğimiz sezon deplasmanlarda beklentilerin altında kalan Göztepe, bu sezon dış sahadaki performansıyla tabloyu tersine çevirmeyi başardı.

Yeni transferler şans buldu

Devre arasında hareketli bir transfer dönemi geçiren Göztepe, takımda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırırken, kadrosunu önemli takviyelerle güçlendirdi. Sarı-kırmızılıların son transferleri Filip Krastev ile Musah Mohammed, Konyaspor karşılaşmasında ilk kez Göztepe forması giydi. Krastev mücadeleye ilk 11'de başlayıp 68 dakika sahada kalırken, Musah Mohammed ise 68. dakikada Krastev'in yerine oyuna dahil oldu.

Talisca'nın geleceği netleşti

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın sözleşmesini uzattı.

09.02.2026 00:21:00
Haber Merkezi
Talisca'nın geleceği netleşti
Talisca'nın geleceği netleşti
Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'nın sözleşmesini uzattı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek Talisca ile 2027-2028 sezonunun sonuna kadar yeni sözleşme imzalandı.

Açıklamada, "Anderson Talisca'ya hedeflerimiz doğrultusunda çubuklu formamız ile nice başarılar diliyoruz." denildi.

Talisca için Chobani Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine yönetim kurulu üyesi Ertan Torunoğulları, futbol AŞ yönetim kurulu üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile sportif direktör Devin Özek katıldı.

Torunoğluları ve Talisca'dan açıklama

İmzaların ardından futbol şubesinden sorumlu yönetici Ertan Torunoğulları ve futbolcu Anderson Talisca, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Torunoğulları, Talisca'nın teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından sevilen bir futbolcu olduğuna değinerek, "Talisca, ailemizin sevilen en büyük parçalarından biri. İnanıyoruz ki bu yıl şampiyonlukta da çok büyük katkısı olacak. Kendisine, kulübümüze ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Taraftarlarımıza şu mesajı vermek isterim; rahat olsunlar, sakin olsunlar. Biz hocamıza, ekibine ve oyuncularımıza çok güveniyoruz. İnşallah mayıs ayında hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

Talisca ise Fenerbahçe'de devam edeceği için mutlu olduğunu belirterek, "Bu kulüpte 2 sezon daha forma giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve benimle birlikte çalışan, kulüpte çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Acun (Ilıcalı) da benim buraya gelmemde çok önemli birisiydi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Deniz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu formayla sahada mücadele ederek, goller atarak takımıma yardım etmek için sabırsızlanıyorum. Hazırım." değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj gönderen Talisca, "Bizi desteklemeye her geçen gün daha da devam etsinler. Göstermiş oldukları sevgiden dolayı onlara çok büyük saygı duyuyorum. Her geçen gün elimden gelenin en iyisini onlar için vereceğim. Bana güvenebilirler." diyerek sözlerini tamamladı.

Rizespor direnemedi

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

08.02.2026 19:29:00
AA
Rizespor direnemedi
Rizespor direnemedi
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

10. dakikada Sara'nın ceza sahasının dışında sert şutunda, top üst direğe çarpıp auta çıktı.

19. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Lang'ın sol çaprazdan ortasında Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşunda, top kaleci Fofana'nın sağından ağlara gitti: 0-1

21. dakikada Uğurcan Çakır'ın hatalı pasını kazanan Laçi, topu ceza sahası yayı içinde bulunan Sowe ile buluşturdu. Sowe'un Sanchez'i geçtikten sonra vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır'ın müdahalesiyle top kornere çıktı.

Galatasaray, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



47. dakikada Yunus Akgün'ün pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Lang'ın şutunda, meşin yuvarlak kale direğinin yan tarafına çarpıp tekrar oyun alanına döndü.

62. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Hojer'in hatalı pasını kazanan Barış Alper Yılmaz'ın sağ kanattan ortasında Yunus Akgün'ün kafa vuruşunda, üst direğin içine çarpan top ağlara gitti: 0-2

73. dakikada Galatasaray farkı 3'e çıkardı. Lang savunma arkasına koşan Osimhen'e derinlemesine yerden pasını gönderdi. Osimhen, kaleci Fofana'yı geçerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-3

82. dakikada Icardi'nin ceza sahası yayı dışında sert şutunda, top üst direğe çarpıp yerden sektikten sonra kaleci Fofana da kaldı.

90+2. dakikada Mebude'nin sağ çaprazdan kaleye şutunda, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

90+4. dakikada Çaykur Rizespor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Mihaila'nın şutunda, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

Galatasaray, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.