logo
21 TEMMUZ 2026

Leandro Trossard'a tehdit

Beşiktaş, Hamburg'un 20 yaşındaki Portekizli sol kanatı Fábio Baldé’yi radarına alarak hücum hattında Leandro Trossard'a ciddi bir rakip yaratıyor. 36.0 km/h maksimum hızı, patlayıcı atletizmi ve taktiksel joker kimliğiyle öne çıkan genç yetenek, siyah-beyazlıların hem geleceğe yatırım hem de şampiyonluk yolundaki en dinamik hamlesi olmaya aday

20.07.2026 13:51:00
Haber Merkezi
 
Leandro Trossard'a tehdit
Leandro Trossard'a tehdit
Beşiktaş bu kez de "geleceğe yatırım" hamlesi için kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar şimdi de Hamburg forması giyen 20 yaşındaki Portekizli sol kanat Fábio Baldé'nin peşine takıldı. Patlayıcı hızı, bire birde adam eksiltme yeteneği ve dikine oyun tarzıyla dikkat çeken genç yıldız adayı, Beşiktaş'ın hücum hattında Leandro Trossard'ın arkasında bekleyecek ve onu zorlayacak en diri alternatif olarak görülüyor.






5 MİLYON EURO'YA İŞ BİTER

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol kanatta "ters ayaklı kanat" olarak görev yapan Baldé, taktiksel esnekliğiyle tam bir joker profili çiziyor. Hızıyla maçların kaderini değiştirebilecek dinamizme sahip olan 1,82 m boyundaki oyuncu, ihtiyaç hâlinde sağ kanatta ve geçiş hücumlarında en uçta da görev alabiliyor.

Hamburg ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve piyasa değeri 5 milyon Euro civarında olan genç yetenek, Beşiktaş'a hem geniş bir rotasyon hem de büyük bir taktiksel konfor sunmayı vaat ediyor.






36 KM HIZA KADAR ÇIKABİLİYOR

Genç futbolcunun geçen sezonki Hamburg istatistikleri, onun saha içinde tam bir enerji patlaması olduğunu kanıtlıyor. Süre aldığı maçlarda 36.0 km/h maksimum hıza ulaşan Baldé, 90 dakika başına 11.3 km kat edilen mesafe ve 24.9 depar gibi çarpıcı fiziksel veriler yakaladı.

Hücumda skor üretkenliğini geliştirmeye açık olan Portekizli U21 millî oyuncusu, kısıtlı sürelerde 1 gol ve 1 asist üretirken, %53 başarılı top sürme oranıyla da ceza sahası çevresindeki etkinliğini gösterdi.






AİLE BOYU FUTBOLCU PROFİLİ

Saha dışı profiliyle de tam bir profesyonel olan Baldé, adeta bir "futbolcu fabrikası" aileden geliyor. Abisi Gabriel ve kuzenleri Saido ile Samba da profesyonel futbolun içinde yer alıyor. Hamburg altyapısında U19 takım kaptanlığına kadar yükselen genç yıldız, disiplini ve lider ruhuyla tanınıyor. Magazin skandallarından uzak duran, antrenman sadakati yüksek olan ve sokak modasını yakından takip eden Baldé, transferin gerçekleşmesi hâlinde Beşiktaş hücumuna uzun yıllar unutulmayacak bir Avrupai dinamizm katacak.

Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor

Galatasaray, Milan'ın 27 yaşındaki Portekizli süper sol kanadı Rafael Leão'yu kadrosuna katmak için dev bir operasyon başlattı. Sarı-kırmızılıların yetkilendirdiği menajer, Antalya’da tatilde olan yıldız oyuncuya yıllık 8 milyon Euro'luk resmi teklifi doğrudan iletti. Suudi Arabistan’ı reddeden ve Avrupa devlerinden beklediği bonservis hamlesini bulamayan Milan, devasa maaş bütçesinden kurtulmak ve oyuncunun piyasa değerini Şampiyonlar Ligi vitrininde korumak adına Aslan'ın "opsiyonlu kiralama" formülüne yeşil ışık yakmak üzere

21.07.2026 12:38:00
Haber Merkezi
 
Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor
Rafael Leao imza için Antalya'da bekliyor
Galatasaray transfer gündemini alevlendirecek dev operasyon için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı kulübün yetkilendirdiği Türk bir menajer, AC Milan'ın yıldızı Rafael Leao'yu tatil için Antalya'ya getirdi. Portekizli süper sol kanadı bizzat sarı-kırmızılı yöneticiler ve Okan Buruk'la görüştürdü.

Galatasaray'ın ilgisini ve resmi teklifini ileten menajere olumlu yaklaşan 27 yaşındaki yıldız oyuncu, transfer tamamlanana ve imzalar atılana kadar Antalya'da dinlenme kararı aldı. Bu süreç içinde kulüp hakkında bilgi toplamaya da başladı. Leão ile Galatasaray arasındaki mesafeler her geçen saat kısalıyor.






ARABİSTAN'A GİTMEK İSTEMİYOR

Transferin perde arkasında ise tam bir Avrupa-Türkiye satranç hamlesi yaşanıyor. Milan, yeni teknik direktörü Ruben Amorim'in planları arasında yer almayan ve takımdan ayrılmak isteyen Leão için kapıyı ilk olarak 60-70 milyon Euro'dan açsa da, beklediği resmi teklifleri alamayınca fiyatı 50 milyon Euro seviyesine kadar indirdi.

Oyuncunun, Suudi Arabistan kulüplerinin astronomik tekliflerini kariyerine Avrupa arenasında ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde devam etmek için kesin olarak reddetmesi ise Galatasaray'ın elini daha da güçlendirdi.






ŞAMPİYONLAR LİGİ AVANTAJI OLACAK

Avrupa devlerinden nakit bonservis teklifi alamayan ve Arabistan kapısının kapanmasıyla köşeye sıkışan Milan için Galatasaray'ın masaya koyduğu "kiralık + zorunlu olmayan satın alma opsiyonu" formülü tek çıkış yolu haline geldi. İtalyan devi, sarı-kırmızılıların Leão'ya önerdiği yıllık 8 milyon Euro'luk garanti ücret sayesinde hem devasa bir maaş yükünden kurtulacak hem de oyuncunun yedek kalarak değer kaybetmesini önleyecek.

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde vitrine çıkacak olan Portekizli yıldız, Milan için önümüzdeki yıllarda yeniden 50+ milyon Euro'luk bir piyasa değerine ulaşma fırsatı anlamına geliyor.






LEAO, MILAN'IN İNADINI KIRABİLİR

Şu an için iki taraf arasında oldukça ciddi bir nabız yoklama süreci işliyor. Milan'ın transfer döneminin sonuna kadar nakit bonservis getirecek bir alıcı aramaya devam etmesi beklense de, İtalyan ekibinin ümitleri tükendikçe Aslan'ın kiralama formülü masadaki en güçlü ve tek somut çözüm olarak kalacak. An meselesi olan bu tarihi transferde, Leão'nun kararı ve Milan'ın inadının kırılması bekleniyor.

Salah'ta kale içten fethedildi

Beşiktaş, Nübel ve Trossard'ın ardından dünya yıldızı Mohamed Salah transferinde de mutlu sona çok yaklaştı

21.07.2026 12:38:00 / Güncelleme: 21.07.2026 12:41:55
Haber Merkezi
 
Salah'ta kale içten fethedildi
Salah'ta kale içten fethedildi
Beşiktaş, Nübel ve Trossard'ın ardından dünya yıldızı Mohamed Salah transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

Siyah-beyazlıların Alman kurmayı, Mısırlı golcünün ailesini ikna etmek için Kuzey Sahili'ne çıkarma yapıp teknik direktör Vincenzo Italiano'yu FaceTime ile yayına bağlarken; İstanbul'a sıcak bakan eşi Maggie Sadek ve kızları Mecca ile Kayan üzerinden yürütülen "aile operasyonu" transferde Kartal'ı öne geçirdi.







Beşiktaş'ta, Nübel ve Trossard transferlerini bitiren Eduard Grad şimdi de Mohamed Salah için kolları sıvadı...

Siyah-beyazlıların Alman kadro planlamacısı Mısırlı yıldızın tatil yaptığı ülkenin Kuzey Sahili bölgesine çıkarma yaptı. Salah'ı bizzat ziyaret eden Graf'ın, transferi bitirmek için oyuncunun kızları Mecca ve Kayan'a özel hediyeler götürdüğü öğrenildi.







MENAJERİ GÖRÜŞMEDE YER ALMADI

Kritik görüşme sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano da FaceTime üzerinden toplantıya dahil oldu. Görüşmede Salah'ın Kolombiyalı menajeri Ramy Abbas'ın yer almaması dikkat çekerken, İstanbul'da yaşamak isteyen eşi Maggie Sadek'in tavrı sebebiyle Salah'ın önceliğinin Beşiktaş olduğu zaten konuşuluyor.

ANNESİ DE TATİLDE YANLARINDA

2026 Dünya Kupası'nın ardından dinlenmeye çekilen Mohamed Salah, Mısır'ın en gözde yaz rotalarından biri olan Kuzey Sahili'nde ailesiyle vakit geçiriyor. Sosyal medya hesabından eşi, annesi ve kızlarıyla birlikte geçirdiği neşeli anları, sahil fotoğraflarını ve akşam yemeği karelerini paylaşan yıldız oyuncu, transfer iddialarının göbeğindeyken sakin bir tatil yapmayı tercih ediyor.







MESSI, SALAH'I İSTİYOR

Beşiktaş'ın bitirmeye çok yaklaştığı bu tarihi transfer operasyonuna son anda Amerika'dan dev bir rakip çıktı. Inter Miami'nin süperstarı Lionel Messi, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Mohamed Salah'ın transferine bizzat onay verdi. Arjantinli efsanenin, Dünya Kupası başlamadan önce Salah'ı bedelsiz olarak MLS ekibine katmak istediği ve bu doğrultuda kulübün resmi hamlelere başladığı aktarıldı.







SADEK'İN ROLÜ ÇOK ÖNEMLİ

Siyah-beyazlı formayı giymeye oldukça yakın olan Salah için Inter Miami seçeneğinin masaya gelmesi transfer sürecini adeta köşeye sıkıştırdı. Beşiktaş'ın aile üzerinden yürüttüğü ikna stratejisi ve eşi Maggie Sadek'in İstanbul ısrarı avantajını korurken, Messi faktörünün tecrübeli oyuncunun rotasını Amerika'ya çevirip çevirmeyeceği futbol dünyasında büyük bir merak konusu.

Hakan Çalhanoğlu, Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi

Inter forması giyen milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, aracılar vasıtasıyla Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi

21.07.2026 12:30:00
Haber Merkezi
 
Hakan Çalhanoğlu, Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi
Hakan Çalhanoğlu, Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi
İtalya'da Inter'in maaş düşürme planı sonrası Türkiye rotasını çizen Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe'ye transfer mesajı gönderdi! Galatasaray'ın tamamen sildiği, Beşiktaş'ın ise gündemine almadığı milli yıldız; Aziz Yıldırım'ın kurmaylarından birine haber yollayarak sarı-lacivertli formayı giymek için 8-9 milyon Euro bandına inmeye ve fedakarlık yapmaya hazır olduğunu iletti.






Inter forması giyen milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, aracılar vasıtasıyla Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi... Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakan yıldız futbolcu, Yıldırım ve kurmaylarına gönderdiği mesajda Hakan Safi'ye daha önce söz verdiği rakamların da altına inebileceğini iletti. Çalhanoğlu, sarı-lacivertli yönetime kulübü Inter'i ikna etmeleri durumunda çubuklu formayı giymekten mutluluk duyacağını bildirdi.






INTER MAAŞINDA İNDİRİM YAPACAK

Milli oyuncunun bu hamlesinin arkasında Inter ile yaşadığı sözleşme belirsizliği yatıyor. İtalyan devinin Hakan ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmadığı ve oyuncunun bu sezonki performansına göre yeni bir teklif yapacağı bir süredir konuşuluyor.

İtalya basınına göre şu an Inter'den yıllık 6.5 milyon Euro kazanan Hakan'a, yeni sözleşme alsa bile yaşı nedeniyle en fazla 4 ila 4.5 milyon Euro arasında bir rakam önerilecek.






8-9 MİLYON EURO'YA KADAR İNDİR

Maddi olarak ciddi bir kayıp yaşamak istemeyen deneyimli orta saha, bu nedenle rotasını Türkiye'ye çevirdi ve Fenerbahçe'ye 8-9 milyon Euro'luk (Hakan Safi'yle 12 milyon Euro'luk maaş karşılığında anlaşmaya varmıştı) bir bütçeyle gelmeye hazır olduğunu iletti.






GALATASARAY KAPILARI KAPATTI

Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye planlarında diğer büyük kulüpler ise tamamen devre dışı kalmış durumda. Galatasaray cephesi, milli futbolcuyu transfer listesinden tamamen sildi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Hakan Çalhanoğlu ile bir görüşmemiz olmadı. Inter ile görüştük ancak satmak istemediklerini söylemişlerdi, sonrasında da bir temasımız olmadı" diyerek kapıları kapattı.






TEK ŞANSI FENERBAHÇE KALDI

Beşiktaş'ta ise takım içi dengeler ve Orkun Kökçü transferi/gündemi nedeniyle Hakan ismine sıcak bakılmıyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hakan Çalhanoğlu için Türkiye'deki tek ciddi ve istekli adres Fenerbahçe olarak kaldı. Sarı-lacivertli yönetimin, oyuncunun yaptığı bu büyük fedakarlık ve net mesaj sonrası Inter kulübüyle resmi temasları hızlandırması bekleniyor.

Watkıns ve Rashford'a baba çözüm

Mason Greenwood transferinde yürüttüğü dâhice stratejiyle Avrupa futbolunda taşları yerinden oynatan baba Andrew Greenwood, Fenerbahçe’nin yeni gizli silahı oldu

21.07.2026 12:24:00
Haber Merkezi
 
Watkıns ve Rashford'a baba çözüm
Watkıns ve Rashford'a baba çözüm
Mason Greenwood transferinde yürüttüğü dâhice stratejiyle Avrupa futbolunda taşları yerinden oynatan baba Andrew Greenwood, Fenerbahçe'nin yeni gizli silahı oldu.

Sarı-lacivertli yönetim, transfer satrancını yöneten ve cazip teklifleri Marsilya'ya karşı bir manivela olarak kullanan baba Greenwood'a, Premier Lig'in iki dünya yıldızı Ollie Watkins ve Marcus Rashford'un süreçlerini takip etmesi için tam yetki verdi.







Fenerbahçe, Mason Greenwood transferinde tüm Avrupa'nın konuştuğu bir stratejiye imza atan baba Andrew Greenwood ile bağlarını koparmıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, menajerlik ücretinin yanı sıra aldığı yüksek danışmanlık bedeliyle Fransa ve İngiltere'de gündem olan baba Greenwood'a yeni bir görev verdi.

İddialara göre yönetim; İngiliz futbol dünyasını yakından tanıyan Andrew Greenwood'a, Premier Lig'in iki yıldızı Ollie Watkins ve Marcus Rashford'un süreçlerini takip etmesi için resmi yetki verdi.







L'EQUIPE YAŞANAN SÜRECİ YAZDI

Süreci yakından takip etmeye başlayan Andrew Greenwood, daha önce oğlunun transferinde tam bir satranç ustası gibi hareket etmişti.

Fransız L'Equipe gazetesinin manşetlerine taşınan detaylara göre; Mason Greenwood'un Marsilya ile kriz yaşadığı dönemde ipleri baba Andrew eline aldı. Marsilya Sportif Direktörü Medhi Benatia'nın oyuncunun saha içi ve dışı tavırlarından rahatsız olduğu süreçte, baba Greenwood devreye girerek düğümü çözdü.







SIMEONE FAKTÖRÜNE RAĞMEN ÇÖZDÜ

Andrew Greenwood, bu dönemde Fenerbahçe ile oldukça yüksek ve cazip şartlar içeren finansal bir anlaşma zemini hazırladı. L'Equipe, sarı-lacivertlilerin bu güçlü teklifinin, Marsilya yönetiminin direncini kırmak için çok akıllıca bir "baskı unsuru" olarak kullanıldığını yazdı.

Fenerbahçe bu transferde uzun süre favori kalsa da son düzlükte Diego Simeone faktörüyle Atletico Madrid araya girmiş ve süreç tam bir transfer savaşına dönüşmüştü.







İKİ YILDIZ İÇİN STRATEJİ KURACAK

Avrupa devlerini birbirine düşürerek Marsilya'dan çıkış biletini alan ve profesyonel bir partner gibi hareket eden baba Greenwood, şimdi bu tecrübesini Fenerbahçe için kullanacak.

Watkins ve Rashford için henüz resmi bir teklif yapılmamış olsa da Andrew Greenwood'un İngiltere pazarındaki bu yeni hamlesi, sarı-lacivertlilerin gelecekteki transfer stratejisinde kilit rol oynayacak.

Kartal'da yaprak dökümü

Beşiktaş'ta gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen Tayyip Talha Sanuç, Çaykur Rizespor'la anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor

21.07.2026 09:52:00
Haber Merkezi
 
Kartal'da yaprak dökümü
Kartal'da yaprak dökümü
Beşiktaş, 2022 yazında Adana Demirspor'a 1.5 milyon euro ödeyerek Tayyip Talha Sanuç'u kadrosuna katmıştı. Oyuncu geçen sezonu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçirdi. Beşiktaş'la mukavelesi ise 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi. Tayyip Talha, yeni sezon planlamasında da düşünülmüyordu.

%25'LİK PAY HAKKI

Çaykur Rizespor'un hem Beşiktaş hem de oyuncu cephesiyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın bu hafta içinde yapılması bekleniyor. Maddi detaylar da böylece ortaya çıkacak. Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç transferinden %25 pay alacak.






1 MİLYON CİVARINDA

Bonservis bedelinin 1 milyon euro seviyelerinde olduğu konuşuluyor. 26 yaşındaki stoper, Beşiktaş kariyerinde toplam 52 karşılaşmaya çıktı. 2 gol kaydetti. 1.88 boyundaki savunmacı, düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyordu. Bu sebeple Çaykur Rizespor seçeneğine sıcak baktığı öğrenildi.

Sağ bek krizi

İtalyan ekibi Inter, Galatasaray'dan Singo'yla ilgileniyor. Resmi teklif de sunabilirler... Singo'yu alsalar bile bir sağ bek daha bitirmek zorundalar

21.07.2026 09:42:00
Haber Merkezi
 
Sağ bek krizi
Sağ bek krizi
İtalyan basınında Inter'in, Galatasaraylı Singo'yla ilgilendiği yazılıyor. Gerçekten de Serie A temsilcisinin bu yönde bir girişimi olabilir. Çünkü mevcut kadrolarında asıl yeri sağ bek olan bir tane bile futbolcu yok! Savunmanın sağında kriz büyük bir kriz yaşanıyor.

OKAN BURUK'UN SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Singo gibi çok yönlü bir futbolcu bulmanın zor olduğunu söylemişti. Başarılı çalıştırıcı, olası bir satışa sıcak bakmıyor. Ancak çok yüksek teklif gelirse durum değişebilir. Bu durumda Sarı-Kırmızılı ekipte sağ bek arayışları başlayacak.






2030'A KADAR MUKAVELE

Cim-Bom, Fildişi Sahilli futbolcuyu 2025 yazında Monaco'dan transfer etmişti. 30.77 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 1.90 boyundaki oyuncunun 30 Haziran 2030 tarihine kadar sözleşmesi var. Singo sağlıklı olduğunda çok iyi maçlar çıkardı. Sorun şu ki; sık sık sakatlandı.

Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?

Galatasaray, kadrosuna genç bir golcü katacak. Listeye Nantes forması giyen Matthis Abline de eklendi. Fransız futbolcunun, hücumdaki çeşitliliği sebebiyle tercih edilebileceği öğrenildi

21.07.2026 09:24:00
Haber Merkezi
 
Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?
Aslan'da Fransız sürprizi yaşanır mı?
Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında, Galatasaray genç bir forvet hamlesi gerçekleştirecek. Bu konuda tercih değil 'zorunluluk' var... Kesinlikle santrfor gerekiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın listesine Nantes forması giyen Matthis Abline de eklendi. 23 yaşındaki futbolcunun konuşulmasının sebebi ise hücumun her bölgesinde görev yapabilmesi...

DAHA ÇOK KANATTA

1.82 boyundaki oyuncunun asıl yeri santrfor. Fakat geride bıraktığımız sezona bakarsak daha çok kanat bölgesinde görev yaptı. Matthis Abline, sol kanatta 16 kez oynadı. Sağ kanatta 4, 10 numarada ise 1 kez forma giydi. Santrfor olarak 7 karşılaşmaya çıktı. Galatasaray'ın bu sebeple oyuncuya sıcak baktığı belirtildi.






AYRILMAK İSTİYOR

Nantes, küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. Matthis Abline ayrılmak istiyor. 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Fransız futbolcunun adı şu kulüplerle de anılıyor:

Paris FC
Crystal Palace
Roma
Monaco

Fakat şunu belirtmekte fayda var... Matthis Abline, Galatasaray'ın listesinde zirvede değil... Alternatifler arasında bulunuyor.

Galatasaray transferde sessizliğini bozabilecek mi?


 
Galatasaray, Real Madrid forması giyen Eduardo Camavinga konusunda nabız yoklamıştı. Şu anda konuyla ilgili sessizlik hakim... Ancak Ağustos ayında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

21.07.2026 08:03:00 / Güncelleme: 21.07.2026 08:10:22
Haber Merkezi
 
Galatasaray transferde sessizliğini bozabilecek mi?
Galatasaray transferde sessizliğini bozabilecek mi?

Galatasaray'da kesinlikle 10 numara takviyesi yapılacak. Ancak merkez orta saha bölgesi de güçlendirilecek. Bu konuda Real Madrid forması giyen Eduardo Camavinga düşünülüyordu. Bazı temaslar da kuruldu. Fakat bir süredir Fransız futbolcunun transferinde sessizlik hakim... 
 
Son şampiyon Galatasaray şimdiye kadar sadece 22 yaşındaki Fransız oyuncu Lesley Ugochukwu'yu Championship ekibi Burnley'den kiraladı.







Real'in son kararı bekleniyor

Galatasaray'ın Eduardo Camavinga'dan çekildiği düşünülüyordu. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın, Real Madrid'in kararını beklediği öğrenildi. Jose Mourinho, yönetime henüz gidecek futbolcularla ilgili raporunu sunmadı. Eğer bu listede 23 yaşındaki futbolcu yer alırsa, Cim-Bom masaya oturacak. Camavinga'nın Real Madrid'le 30 Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunuyor.







Rakipler var

1.82 boyundaki futbolcuyla Galatasaray dışında şu takımların da ilgilendiği konuşuluyor:
Borussia Dortmund
Manchester City
Tottenham
Şu ana kadar hiçbir kulüpten Real Madrid'e resmi teklif gitmedi. Bu listede Galatasaray'ı en fazla zorlayacak takım; Manchester City... Ancak City, kısa süre önce 135 milyon Euro karşılığında Elliot Anderson hamlesini tamamlamıştı. Camavinga'ya hiç bulaşmayabilirler...

Şampiyona görkemli karşılama


 
İspanya Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası şampiyonluğunun ardından ülkeye döndü. 

21.07.2026 07:06:00
HABER MERKEZİ/AA
 
Şampiyona görkemli karşılama
Şampiyona görkemli karşılama

İspanya Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i uzatma dakikalarında 1-0 mağlup ederek şampiyon olmasının ardından taraftarlar, Madrid'deki Kibele Çeşmesi (Fountain of Cybele) çevresinde kurulan ana sahnede kutlamalar için bir araya geldi.







İspanya'nın ikinci FIFA Dünya Kupası şampiyonluğunu kutlayan on binlerce futbolsever, İspanyol bayrakları sallayıp milli takım formalarıyla kent merkezini doldurdu.







İspanya Milli Takımı oyuncuları daha sonra sahneye çıkarak kutlamalara katıldı.







İspanyollar 2 yıl önce de Avrupa Şampiyonu olma coşkusunu yaşamışlardı. İspanya; 2008'de Avrupa Şampiyonu, 2010'da Dünya Şampiyonu, 2012'de tekrar Avrupa Şampiyonu olmuştu. Böylesine kaliteli bir futbolla 2028'de de Avrupa Şampiyonu olacaklar gibi...

Okan Buruk çıldırıyor

Mauro Icardi’nin yerini doldurmak için genç ve uzun boylu bir pivot santrfor arayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gözünü iki dünya yıldızı adayına dikti. Plan A olarak Levante'nin 25 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan 1.94'lük dev kulesi Carlos Espí’yi işaret eden ve yönetimden fedakarlık isteyen deneyimli çalıştırıcı, Plan B olarak ise Wolfsburg'un "Yeni Edin Dzeko" lakaplı 21 yaşındaki Alman golcüsü Dzenan Pejcinovic’i listeye aldı

20.07.2026 13:56:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk çıldırıyor
Okan Buruk çıldırıyor
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin yerine genç ve uzun boylu pivot santrfor istiyor. Deneyimli çalıştırıcının listenin ilk sırasına yazdığı isim, Levante forması giyen 1.94'lük dev golcü Carlos Espí oldu. İspanyol medyasında hücum verimliliği ve gol beklentisi parametrelerinde Lewandowski ve Mbappé gibi dünya starlarıyla aynı klasmanda gösterilen 2005 doğumlu "genç boğa" için Buruk adeta çıldırıyor.






ESPİ'NİN MALİYETİ ÇOK KABARIK

Transferin perde arkasında ise yönetim ile teknik heyet arasında strateji savaşı yaşanıyor. Okan Buruk, oyuncuyu elden kaçırmamak adına sözleşmedeki 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin direkt ödenmesini talep ediyor. Buna karşın Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün, kulübün kasasını korumak için kiralama artı satın alma opsiyonu formülü üzerinde duruyor. Ancak 2028'e kadar sözleşmesi olan Levante kiralama tekliflerine kapıyı kapatırken, Real Madrid dahil Avrupa'nın 4 dev kulübü bu serbest kalma maddesini ödeyip transferi bitirmeye hazır bekliyor.






GEÇEN SEZON 34 MAÇTA 12 GOL ATTI

İspanyol golcünün alternatifi olarak belirlenen Plan B ise Alman futbolunun son dönemdeki en dikkat çekici yeteneği Dzenan Pejcinovic.

Tarzı Edin Džeko'ya benzetilen 1.88 boyundaki sol ayaklı pivot santrfor, geçen sezon kiralık oynadığı Düsseldorf'ta 34 maçta 12 gol atarak piyasa değerini 15 milyon Euro seviyesine çıkardı. Forvet hattına genç ve potansiyelli bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, 21 yaşındaki Alman oyuncu için nabız yoklamaya başladı.






STUTTGART'IN 18 MİLYON EURO'SU AZ GELDİ

Genç yıldız adayı Pejcinovic'in transferinde de rekabet oldukça çetin geçiyor. Sözleşmesini 2029'a kadar uzatan kulübü Wolfsburg, VfB Stuttgart'ın bonuslar dahil 18 milyon Euro'luk resmi teklifini yetersiz bularak reddetti. Alman ekibi, oyuncusunu kolay kolay bırakmaya niyetli değil.

Transferin gerçekleşmesi için bonuslar hariç net bonservis bedelinin 20 milyon Euro barajını rahatlıkla aşmasını ya da sonraki satıştan ciddi pay içeren bir anlaşma yapılmasını şart koşuyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.