logo
02 TEMMUZ 2026

'Lewandowski imzayı hazırladı'

Hakan Safi’nin seçilseydi Robert Lewandowski'nin de geleceği, sadece 5 dünya yıldızı için planlanan yıllık maaş bütçesinin 56 milyon Euro'yu bulduğu öne sürüldü

02.07.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
'Lewandowski imzayı hazırladı'
'Lewandowski imzayı hazırladı'
Fenerbahçe'de seçimi kaybeden Hakan Safi'nin medya operasyonlarını yöneten Yusuf Kenan Çalık, gündemi sarsacak yeni bir transfer iddiasını ortaya attı. Çalık, Safi'nin dünya yıldızı Robert Lewandowski ile de her konuda anlaşmaya vardığını öne sürdü.






Safi'nin sadece 5 yıldız oyuncu için gözden çıkardığı toplam yıllık maaş bütçesinin 56 milyon Euro olduğu belirtildi. Merak uyandıran o listenin maaş dağılımı şu şekilde:






Mason Greenwood: 15 milyon Euro

Hakan Çalhanoğlu: 12 milyon Euro

Robert Lewandowski: Yaklaşık 12 milyon Euro (Tahmini)






Merih Demiral: 9 milyon Euro

Luis Suarez: 8 milyon Euro






Hakan Safi'nin listesindeki en dikkat çekici isimlerden olan Polonyalı golcünün, Amerika MLS ekibi Chicago Fire'daki finansal detayları da belli oldu. Lewandowski'nin ABD kulübüyle olan sözleşme şartları şu şekilde:






Garanti Maaş: Yıllık net 15 milyon ila 17 milyon dolar arası.

Toplam Kazanç: Bonuslar ve reklam anlaşmalarıyla yıllık 20 milyon dolar.

Sözleşme Süresi: 2028 yılına kadar (+1 yıl opsiyonlu).

Nerede sakat var Beşiktaş'a! 10 numarada da oynamayı unutan isim

Transferde rotayı sakatlığı bulunan isimlere çeviren Beşiktaş, Şubat’tan beri oynamayan Ouattara’nın ardından, şimdi de nisan ayından bu yana uyluk sakatlığıyla boğuşan ve form tutmakta zorlanan Lorenzo Pellegrini’yi gündemine aldı.
 

02.07.2026 18:52:00
Haber Merkezi
 
Nerede sakat var Beşiktaş'a! 10 numarada da oynamayı unutan isim
Nerede sakat var Beşiktaş'a! 10 numarada da oynamayı unutan isim
Beşiktaş, transfer döneminde rota tercihleriyle siyah-beyazlı camiada tartışma yaratmaya devam ediyor. Takıma doğrudan katkı sağlayacak hazır isimler aranırken, yönetimin sakatlık geçmişi bulunan oyunculara yönelmesi tepki topluyor.






Şubat ayından beri diz sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Kassoum Ouattara'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş, benzer bir hamle için daha kolları sıvadı. Siyah-beyazlıların, 10 numara pozisyonu için Roma'nın yıldızı Lorenzo Pellegrini'yi gündemine aldığı öğrenildi.






Orta sahaya ilaç olması beklenen İtalyan yıldızın mevcut durumu ise soru işaretleri barındırıyor. Pellegrini, Nisan 2026'nın başından bu yana ağır bir uyluk sakatlığıyla mücadele ediyor. Yaşadığı kronik problemler ve uzun süreli ayrılıklar nedeniyle deneyimli oyuncunun maç ritmini tamamen kaybettiği belirtiliyor.

Vlahovic, Bodrum'dan ayrıldı! Dolabıyla ilgili şok detay

Bodrum tatilini bitirip Torino’ya dönen serbest statüdeki Dusan Vlahovic için Juventus defteri kapanmadı. Kulüpten ayrılan Kostic soyunma odasındaki dolabını tamamen boşaltırken, Sırp golcünün dolabına dokunmaması 'geri mi dönüyor?' sorularını beraberinde getirdi.
 

02.07.2026 18:51:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic, Bodrum'dan ayrıldı! Dolabıyla ilgili şok detay
Vlahovic, Bodrum'dan ayrıldı! Dolabıyla ilgili şok detay
Bodrum'daki tatilini noktalayan Sırp golcü Dusan Vlahovic, İtalya'ya geri döndü. 30 Haziran itibarıyla sözleşmesi sona eren ve resmen serbest kalan 2000 doğumlu forvetin Torino'ya ayak basması, transfer piyasasında adeta deprem etkisi yarattı.






Juventus ile yollarını tamamen ayırdığı düşünülen ve Beşiktaş'a geleceği iddia edilen yıldız oyuncunun bu dönüşü, "Siyah-beyazlılarla yeni bir anlaşma mı doğuyor?" sorusunu gündeme getirdi. Ancak İtalyan basınında asıl ses getiren unsur, kulüp binasından sızan bir soyunma odası detayı oldu.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Juventus'un serbest bıraktığı bir diğer Sırp oyuncu Filip Kostic tesislerdeki soyunma odasını tamamen boşaltıp vedalaşırken; Vlahovic'in dolabına hiç dokunmadığı öğrenildi. Kulübün de oyuncuyla henüz resmi bir veda mesajı yayımlamamış olması, tarafların gizliden gizliye yeni bir sözleşme için masaya oturabileceği spekülasyonlarını güçlendirdi.

Aziz Yıldırım: 'Getir 10 Milyon Euro’yu al'

Fenerbahçe’de seçim hareketliliği sürerken, mali şeffaflık ve transfer eleştirileri gündeme damga vurdu

02.07.2026 17:37:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım: 'Getir 10 Milyon Euro’yu al'
Aziz Yıldırım: 'Getir 10 Milyon Euro’yu al'
Fenerbahçe'de seçim hareketliliği sürerken, mali şeffaflık ve transfer eleştirileri gündeme damga vurdu. Kulislerdeki en büyük iddia ise Aziz Yıldırım'ın, 120. yıl sponsorluğu için iş insanı Hamdi Ulukaya'ya "Getir 10 milyon Euro, sponsor ol" teklifini yaptığı yönünde.

Fenerbahçe'de seçim sonrası kulübün mali yapısı, transfer başarısızlıkları ve arka planda dönen milyarlık sponsorluk pazarlıkları gündeme bomba gibi düştü.







Hakan Safi'nin seçim propaganda danışmanı Yusuf Kenan Çalık, kulübün mali tablosuna dair önemli bir şeffaflık vurgusu yaptı. Çalık, Sadettin Saran yönetiminin ekonomik durum hakkında son derece açık davrandığını belirterek, "İki aday da mevcut mali durumu tüm detaylarıyla biliyordu" dedi.

Kulübün bütçe yönetimine yönelik bir eleştiri de Aziz Yıldırım yönetiminin futboldan sorumlu AŞ üyesi Feridun Geçgel'den geldi. Bütçenin mutlaka dengeli kullanılması gerektiğinin altını çizen Geçgel, transfer döneminde verilen sözlerin tutulamamasının nedenini buna bağladı.







Sarı-lacivertli kulübün kulislerini hareketlendiren en çarpıcı iddia ise 120. yıl kutlamaları için aranan sponsorlukla ilgili oldu.

İddialara göre, kendi yönetim listesinden hiçbir ismin taşın altına elini koymaması üzerine Aziz Yıldırım bizzat devreye girdi. Yıldırım, gerçekleştirdiği son görüşmede ünlü iş insanı Hamdi Ulukaya'ya, "Getir 10 milyon Euro, 120. yıl sponsorluğunu sen yap" teklifinde bulundu.







Gözler, bu dev sponsorluk teklifine Hamdi Ulukaya'nın vereceği cevaba çevrildi.

Beşiktaş'ta kaleci enflasyonu

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği sürerken kaleye yazılmayan isim kalmadı; siyah-beyazlıların gündemine gelen son aday, 15 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Sırp eldiven Vanja Milinkovic-Savic oldu

02.07.2026 16:10:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta kaleci enflasyonu
Beşiktaş'ta kaleci enflasyonu
Siyah-beyazlılarda transfer hareketliliği tüm hızıyla sürerken, kale bölgesine her gün yeni bir adayın yazılması camiada tam bir "kaleci enflasyonu" algısı yarattı.

Beşiktaş için ortaya atılan son iddia ise İtalya basınının gündemine oturdu.






İtalyan gazetesi Il Mattino'nun haberine göre; kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Sırp kaleci Vanja Milinkovic-Savic'i listesine aldı.

Haberde, oyuncunun transferi için talep edilen bonservis bedelinin 15 milyon Euro seviyesinde olduğu belirtildi.






Siyah-beyazlı yönetimin, listenin ilk sıralarında yer alan 2.02'lik dev kaleci için bu bütçe sonrası nasıl bir strateji izleyeceği ise merak konusu.

Beşiktaş transfer komitesinin, adı kulüple anılan çok sayıda kaleci adayı arasından maliyet ve performans dengesine göre nihai kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor.

Noa Lang'ın dönüş yolu açık! Galatasaray henüz vazgeçmedi

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve ardından Napoli'ye geri dönen Noa Lang için Galatasaray yönetimi yeniden devrede

02.07.2026 16:06:00
Haber Merkezi
 
Noa Lang'ın dönüş yolu açık! Galatasaray henüz vazgeçmedi
Noa Lang'ın dönüş yolu açık! Galatasaray henüz vazgeçmedi
Sarı-kırmızılılar, Hollandalı yıldızı transfer listesinin üst sıralarında tutmaya devam ediyor.

Galatasaray, transfer listesindeki Noa Lang için girişimlerini sürdürüyor. Tutto Mercato'nun haberine göre sarı-kırmızılılar, Hollandalı kanat oyuncusunu transfer adayları arasında tutmaya devam ediyor.






Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesinin bitimiyle bonservisini elinde bulunduran kulübü Napoli'ye geri dönen 25 yaşındaki yıldız için şartlar zorlanıyor.

Teknik heyetin onay verdiği Lang için yönetimin, Napoli ile yeniden masaya oturarak transferi bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Barış Alper için kuyruk var! İtalyan ve ingilizler kapıştı

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa transfer piyasasının gözdesi oldu

02.07.2026 16:02:00
Haber Merkezi
 
Barış Alper için kuyruk var! İtalyan ve ingilizler kapıştı
Barış Alper için kuyruk var! İtalyan ve ingilizler kapıştı
İtalyan basınından Tutto Mercato, Napoli, Roma ve Nottingham Forest'ın genç oyuncuyu kadrosuna katmak için yarış halinde olduğunu duyurdu.

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa transfer piyasasının altını üstüne getiriyor. Sergilediği istikrarlı performansla devlerin radarına giren genç futbolcu için İtalya ve İngiltere'den teklif yağmuru var.






İtalyan basınından Tutto Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Barış Alper'i kadrosuna katmak için Serie A ve Premier Lig ekipleri adeta birbirleriyle yarışıyor.

Serie A'dan Napoli ve Roma, İngiltere'den ise Nottingham Forest başta olmak üzere adı netleştirilmeyen Premier Lig kulüpleri devrede.

Kazımcan gitti gidiyor: Son viraj

Mevcut kadroda 3. sol bek konumunda bulunan Kazımcan Karataş konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 23 yaşındaki oyuncu, bu haftanın ardından artık Galatasaray futbolcusu olmayabilir.
 

01.07.2026 15:13:00
Haber Merkezi
 
Kazımcan gitti gidiyor: Son viraj
Kazımcan gitti gidiyor: Son viraj
Galatasaray'ın mevcut sol bek rotasyonunu Jakobs, Eren Elmalı ve Kazımcan Karataş oluşturuyor. Kazımcan, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Başakşehir'e kiralanmıştı. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'daki mukavelesi ise 30 Haziran 2027'te bitiyor. Yani sözleşmesinin son senesine girdi.






BİRAZ PARA KAZANACAKLAR

Yönetim ondan az da olsa bir para kazanmayı hedefliyor. Bu sebeple de Samsunspor'la bir süredir görüşmeler yapılıyor. Taraflar arasında çok küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Bu haftanın ardından 1.82 boyundaki futbolcunun Kırmızı-Beyazlılar'a katılabileceği ifade edildi.






3 ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Galatasaray, Kazımcan'ı 2022 yazında Altay'dan transfer etmişti. O dönemde 1.14 milyon euro bonservis bedeli ödediler. Oyuncu sonrasında Ankaragücü, Orenburg ve Başakşehir gibi kulüplerde kiralık olarak oynadı. Kazımcan'ın Galatasaray'la 3 şampiyonluğu bulunuyor.

Eintracht Frankfurt'ta TFF sevinci! Can işi uzayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda yabancı kontenjanının 10+4'te kalacağını açıkladı. Bu bildiri sonrasında Galatasaray'la Can Uzun pazarlığı yapan Eintacht Frankfurt'un eli güçlendi.
 

01.07.2026 15:03:00
Haber Merkezi
 
Eintracht Frankfurt'ta TFF sevinci! Can işi uzayacak
Eintracht Frankfurt'ta TFF sevinci! Can işi uzayacak
Galatasaray 10 numara konusunda uzun süredir Can Uzun'la uğraşıyor. Eintracht Frankfurt'un 55-60 milyon euroluk beklentisi sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, 35-40 milyon euroluk teklifler ve sonraki satıştan pay karşılığında işi bitirmeye çalışıyor. Ancak Cim-Bom açısından işler iyice zorlaştı.






SONUNA KADAR KULLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda yabancı kontenjanının 10+4'te kalacağını açıkladı. Bu gelişmeden elbette Eintracht Frankfurt Kulübü'nün de haberi oldu. Can'ın Galatasaray açısından ne kadar kritik bir hale geldiğinin farkındalar. Almanya kaynaklı haberlere göre; Frankfurt bu kozu sonuna kadar kullanacak.






SOYADI GİBİ 'UZUN' OLACAK!

Sürecin uzaması bekleniyor. Eintracht Frankfurt zaten son yıllarda yaptığı yüksek bedelli satışlarla tanınıyor. TFF kararının ardından da Can'ı kısa sürede elden çıkarmaları beklenmiyor. Büyük ihtimalle transfer sezonunun önemli bir bölümünde bekleyecekler. Bu zaman dilimi içinde farklı taliplerin çıkacağını da düşünüyorlar.

Beşiktaş Trossard'la anlaştı: Peki ya Arsenal?

Beşiktaş, Belçikalı yıldız Leandro Trossard ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı. Ancak Arsenal Kulübü'nün, kontratının son senesine giren 31 yaşındaki futbolcu için talep ettiği rakam sorun çıkarabilir

01.07.2026 13:29:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş Trossard'la anlaştı: Peki ya Arsenal?
Beşiktaş Trossard'la anlaştı: Peki ya Arsenal?
Beşiktaş, sol kanadını Leandro Trossard'la güçlendirmek istiyor. Açık konuşmak gerekirse transferde çok önemli bir mesafe katedildi.

Belçikalı yıldızla kişisel şartlarda anlaşma sağlandı. Fakat iş bununla bitmiyor. Çünkü Arsenal Kulübü'ne de bonservis ödenmesi gerekecek.






20 MİLYON EURO BEKLİYORLAR

İngiliz ekibi, mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitecek 31 yaşındaki futbolcu için 20 milyon euro talep ediyor.

Trossard, 4 Aralık'ta 32 yaşına girecek. Beşiktaş cephesi ise mevcut koşullarda bu rakamı ödemeye pek sıcak bakmıyor. Eğer Arsenal indirime giderse, resmi imzalar atılacak.






SUUDİ ARABİSTAN RİSKİ

Aksi durumda süreç uzayacak. Hatta bu dosyanın kapanma ihtimali bile olabilir. İşin bir diğer riskli boyutu da Dünya Kupası... Leandro Trossard, Belçika Milli Takımı'yla harika bir turnuva geçiriyor.

Bazı Suudi Arabistan ekipleri de onu izlemeye başladı. Suudi Arabistan'da 20 milyon euroluk rakam çok da sorun değil!

Fenerbahçe birçok satış yapmalı: Peki maaşlar ne olacak?

TFF'nin 10+4'lük kontenjanın devam edeceği yönündeki açıklaması sonrası, birçok kulüp elindeki bazı yabancıları satmak zorunda kalacak

01.07.2026 13:20:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe birçok satış yapmalı: Peki maaşlar ne olacak?
Fenerbahçe birçok satış yapmalı: Peki maaşlar ne olacak?
Bunlardan biri de Fenerbahçe... Ancak oyuncuların yüksek maaşları, ciddi sorun çıkarabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda 10+4'lük yabancı kontenjanının geçerli olacağını açıkladı. Birçok takımda fazlalık var.

Onlardan biri de Fenerbahçe... Sarı-Lacivertliler'de şu isimlerin gönderileceği konuşuluyor:

Diego Carlos

Dominik Livakovic

Sofyan Amrabat

Ognjen Mimovic

Rodrigo Becao

Anthony Musaba






HAK EDİLMİŞ KAZANÇLAR

Ancak, "Satıyorum" demekle iş bitmiyor. Çünkü futbolcuların da buna ikna olması gerek... Yüksek maaş alanlar, doğal olarak yeni kulüplerinden de benzer paralar bekleyecek. Ve talipler açısından bu ayrıntı ciddi sorun olabilir.

Daha önce şu örneği defalarca yaşadık: Satılan veya kiralanan oyuncuların maaşlarının bir bölümü, eski takımları tarafından ödendi...






LİMİTLERDE YER KAPLIYOR

Her yabancı ayrılığı, kontenjan sayısından düşüyor. Fakat maaşların bir bölümünün ödenmesi, "harcama limitleri"nde yer kaplıyor. Yani problem bir şekilde devam ediyor.

Birçok Avrupa ekibi, yüksek vergi dilimleri sebebiyle, Türkiye'de ödenen paraları veremiyor...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.