logo
20 MART 2026


Lucas Beraldo için fiyat düştü! Galatasaray istiyor

Fransız ekibi PSG, fazla forma şansı vermediği Lucas Beraldo'yu satış listesine koydu. Ayrılmak isteyen Brezilyalı stoper için artık 30 değil, 20 milyon euro talep ediliyor

19.03.2026 22:37:00
Haber Merkezi
Lucas Beraldo için fiyat düştü! Galatasaray istiyor
Lucas Beraldo için fiyat düştü! Galatasaray istiyor
Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki tek sol ayaklı stoper Abdülkerim Bardakcı... Sarı-Kırmızılılar bu sebeple 2026 yazında bir sol stoper takviyesi yapacak. Daha önce defalarca gündeme gelen Lucas Beraldo konusunda şans yükseldi. PSG, önceki dönemlerde Brezilyalı savunmacı için 30 milyon euro talep ediyordu.






YÖNETİMLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Fransız ekibi, bonservis beklentisini 20 milyon euroya indirdi. 1.86 boyundaki futbolcunun PSG ile 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Sambacı, kısa süre önce yönetimle görüşerek takımdan ayrılmak istediğini iletmişti. PSG, bütün tekliflere açık... Yapılan indirim sonrasında Galatasaray'dan ciddi bir hamle bekleniyor.






FENERBAHÇE DE İZLİYOR

Lucas Beraldo'yla ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe de bulunuyor. Brezilyalı savunmacı, yaz döneminde kesin olarak ayrılacak. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabete şu takımlar da eşlik edebilir:






Borussia Dortmund

Bayer Leverkusen

Nantes






PSG, onun için 2024'ün Ocak ayında Sao Paulo'ya 20 milyon euro ödemişti. Şu anda aldıkları paraya bırakmaya hazırlar...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.