logo
22 ŞUBAT 2026


Macaristan'a karşı galibiyet şart

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'ndeki son maçında Macaristan karşısında

17.11.2020 15:17:00
Macaristan'a karşı galibiyet şart
Macaristan'a karşı galibiyet şart

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup altıncı ve son maçında yarın deplasmanda Macaristan ile karşı karşıya gelecek.

Puskas Arena'da oynanacak mücadele TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. 

Grubun diğer maçında ise Sırbistan sahasında, Rusya'yı konuk edecek.

Üçüncü grupta, son maçlar öncesinde Rusya 8 puan ve averajla lider durumda bulunuyor. Aynı puana sahip Macaristan ise ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'nin 6 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta, Sırbistan ise 3 puanla son sırada.

Milli takımın, Macaristan'ı mağlup etmesi ve Rusya'nın da Sırbistan deplasmanında puan kaybetmesiyle grubu lider bitirme ve A Ligi'ne yükselme şansı bulunuyor.

Ay-yıldızlı ekipte kart cezalısı Cengiz Ünder bu maçta forma giyemeyecek. Efecan Karaca, Zeki Çelik ve Çağlar Söyüncü de bu mücadelede oynayamayacak. Milli takımda, Şenol Güneş tarafından izin verilen Enes Ünal, Macaristan maçında kadroda yer almayacak.

Milli takımda, cezası sona eren Burak Yılmaz ise bu mücadelede forma giyebilecek.

Kayserispor 3 puanı tek golle aldı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi

22.02.2026 15:52:00
AA
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Kayserispor 3 puanı tek golle aldı
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Zecorner Kayserispor, sahasında Hesap.com Antalyaspor'u 1-0 yendi.

5. dakikada Dorukhan Toköz'ün sol kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Onugkha'nın kafa vuruşunda, kaleci Julian kapadığı köşeye gelen topu kontrol etti.

15. dakikada sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Saric'in ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Van de Streek'in uygun pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.

21. dakikada Kayserispor'da Brenet'in sağ kanattan ortasında, penaltı noktası üzerinde Onugkha'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci Yarı



61. dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Storm'un uzak köşeye gönderdiği şutta, kaleci Bilal Bayazıt uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

67. dakikada Kayserispor penaltı kaçırdı. Sağ çaprazdan rakibini çalımlayarak ceza sahasına giren Makarov, Paal'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Benes, meşin yuvarlağı dışarı attı.

73. dakikada Makarov'un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada, savunmanın arkasına sarkan Chalov'un kayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta çıktı.

89. dakikada Kayserispor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Benes'in kullandığı kornerde kaleciyi geçen topu iyi takip eden Talha Sarıarslan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.

Karşılaşma Zecorner Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'

Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi

22.02.2026 11:59:00
İhlas Haber Ajansı
Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'
Adil Demirbağ: 'Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık'
Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, Galatasaray'a karşı aldıkları galibiyetin ardından, "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık" dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 23. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Konyaspor'un kaptanı Adil Demirbağ, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Taraftarlarımızı hüsranla mutlu etmeden gönderiyorduk. İnşallah bu bizim için başlangıç olur.

Genelde ramazan ayı bize uğurlu geliyor. İnşallah bundan sonra da taraftarlarımızı iç sahada ve dış sahada mutlu edeceğiz. Konyaspor'u da hak ettiği en üst seviyeye getireceğimize inanıyorum. Bugün maç yemeğinde arkadaşlarıma bugün gol atacağımı söyledim.

Kazanacağımızı da hissettim. Sonrasında kazanalım da kim atarsa atsın dedim. Gol atarsam da kafama taç koyacağım demiştim onu da yaptım.

Hafta içi bir yerden başlamamız gerektiğini söylemiştik. Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık. Burada takımlar değil bizim verdiğimiz reaksiyon önemliydi. Bunu da takım arkadaşlarımla birlikte yaptığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Juventus'ta kötü gidiş devam ediyor, evinde Como'ya mağlup

Juventus, Serie A'nın 26. haftasında konuk ettiği Como'ya 2-0'lık skorla kaybetti

22.02.2026 00:23:00
İhlas Haber Ajansı
Juventus'ta kötü gidiş devam ediyor, evinde Como'ya mağlup
Juventus'ta kötü gidiş devam ediyor, evinde Como'ya mağlup
Juventus, Serie A'nın 26. haftasında konuk ettiği Como'ya 2-0'lık skorla kaybetti.

Serie A'nın 26. haftasında Juventus, evinde Como ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı ve kötü gidişatına dur diyemedi.



Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Mergim Vojvoda ve 61. dakikada Maxence Caqueret kaydetti.

Bu sonuçla Juventus ligde 6. yenilgisini aldı ve 46 puanda kaldı. Siyah-beyazlılar ayrıca son oynadığı 5 resmi maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Come ise 12. galibiyetini elde ederek puanını 45'e çıkardı.



Juventus'ta milli futbolcu Kenan Yıldız, 11'de başladığı maçta 83. dakikada yerini Vasilije Adzic'e bıraktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında Juventus, çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, ilk maçı 5-2'lik skorla kazanmıştı.

Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde oynanan 3. lig maçının ardından çıkan kavgada 2 gazeteci darbedilirken, 2 polis memuru da yaralandı

22.02.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı
Zonguldak'ta maç sonrası 2 gazeteci darp edildi, 2 polis yaralandı
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde oynanan 3. lig maçının ardından çıkan kavgada 2 gazeteci darbedilirken, 2 polis memuru da yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 3. Lig'de mücadele veren Ereğli Belediyespor ile 52 Orduspor FK arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ardından gerginlik yaşandı.



Maç sonrası Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Yılmaz ile Zonguldak Ereğlispor Kulüp Başkanı ve gazeteci Kaan Kocaman arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu gazeteci Kaan Kocaman darbedildi. Yaşanan olaylarda bir gazetecinin daha darbedildiği öğrenilirken, 2 polis memurunun da yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Gazeteci Kaan Kocaman'ın hastaneden darp raporu aldığı ve Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayın çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Okan Buruk: 'Ne olursa olsun kazanmak zorundaydık'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçının ardından, "Golü vermeseler, daha farklı şeyler de yapsalar, ne olursa olsun Galatasaray takımı ağırlığını koyup maçı kazanmak zorundaydı" dedi

22.02.2026 00:13:00
İhlas Haber Ajansı
Okan Buruk: 'Ne olursa olsun kazanmak zorundaydık'
Okan Buruk: 'Ne olursa olsun kazanmak zorundaydık'
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçının ardından, "Golü vermeseler, daha farklı şeyler de yapsalar, ne olursa olsun Galatasaray takımı ağırlığını koyup maçı kazanmak zorundaydı" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Rakibimizin aldığı 3 puandan dolayı hem bir hocayı hem Konyaspor oyuncularını hem de Konyaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Burada güzel bir atmosfer oluşturdular. Burada galibiyette onların önemli bir rolü var.

İlk yarı biraz daha çok pozisyon üretmesek de 3-4 tane pozisyonumuz oldu. Biraz daha net pozisyona yaklaştığımız ama rakibimize hiç pozisyon vermediğimiz bir ilk yarıydı. İkinci yarıya baktığımızda aslında ikinci yarıya iyi başladık. Attığımız gole kadar oyunumuz iyiydi. Bence çok temiz bir gol bugün iptal edildi. Hem var hakeminin tavsiyesi hem Atilla Hoca'nın seyretmesiyle benim görüşüme göre çok temiz bir gol. Hakemler tarafından iptal edildi.



Bu mağlubiyetin nedeni bu gol değil tabii ki. Yani golü de vermeseler, daha farklı şeyler de yapsalar, ne olursa olsun Galatasaray takımı ağırlığını koyup maçı kazanmak zorundaydı. Kornerden yediğimiz gol ve onun devamında rakibimiz coşkulu oynadı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar devamında. Ama çok kritik bir dakikada öne geçtiğimiz belki maçı kazanacağımız, rahat kazanmaya götürebilecek bir gol.

Bir hakem hatasıyla, pardon iki hakem hatasıyla iptal oldu. Bununla ilgili federasyon başkanımızın her zaman açıklaması var, bu tür hataları asla affetmeyeceğim diye. Kendisinin de bu maçtaki verilmeyen gol için belki 1990 yılında olsaydı bu gol ofsayt nedeniyle iptal edilebilirdi ama şu an 2026'dayız. 2026 yılında böyle bir pozisyonda gol iptali gerçekten sadece Türkiye'de olabilecek bir şeydir diye düşünüyorum. Yeni bir şeye daha imza attık. Burada da bugünkü hakemlerimizi tebrik etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Maça iğneyle çıktı ama dediğim gibi belki biraz daha oyun içerisinde kalabilirdi"

Icardi'nin çıkma sebebinin sorulması üzerine Okan Buruk, "Icardi'nin sırtında tutulma vardı. Yani bugün maç saatine kadar bekledik aslında. Kendini iyi hissettiğini söyleyince onunla ilk 11 başladık. Ama oyun içerisinde tabii ki ilk yarının sonlarına doğru biraz daha takım olarak da topu rakibe verdiğimiz, arkaya yaslandığımız, baskılara tam gidemediğimiz, üretemediğimiz bir yerde rakibin de savunma olarak öne çıktığı bir yerde ikinci yarıda Barış'ın hem ön alan baskıları hem savunma arkası şartlarını hayal etmiştik. Ama günün sonunda bunlar gerçekleşmedi. Maça iğneyle çıktı ama dediğim gibi belki biraz daha oyun içerisinde kalabilirdi" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti

Galatasaray, Konyaspor müsabakasıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti. Ligde 2. yenilgisini alan sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetleri deplasmanda yaşadı

22.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti
Galatasaray, Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti
Galatasaray, Konyaspor müsabakasıyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de 10 maç sonra kaybetti. Ligde 2. yenilgisini alan sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetleri deplasmanda yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, ilk yarısını 0-0 berabere tamamladığı müsabakadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla şampiyonluk yarışında kayıp yaşayan Aslan'ın ligdeki yenilmezlik serisi de sona erdi.

Konya müsabakasından önce son olarak 12. haftada Kocaelispor'a 1-0 kaybeden Cimbom, daha sonra çıktığı 10 mücadelede 8 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.

Konyaspor'a karşı alınan yenilgiyle de Galatasaray, ligde 10 maç sonra kaybetti.

Galatasaray, böylece Süper Lig'de bu sezonki 2. yenilgisini aldı. Sarı-kırmızılılar bu 2 mağlubiyeti de dış sahada yaptığı karşılaşmalarda yaşadı.

Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti

22.02.2026 00:00:00
AA
Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti
Başakşehir, evinden Alanyaspor'u mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti.

14. dakikada Başakşehir 1-0 öne geçti. Merkezden gelişen atakta, Harit, sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Selke'yi topla buluşturdu. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

44. dakikada Başakşehir farkı ikiye çıkarttı. Feyzullayev ceza sahası içerinde Ümit Akdağ tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Shomurodov, meşin yuvarlığı ağlara gönderdi: 2-0

67. dakikada Alanyaspor farkı 1'e indirdi. Sol kanattan gelişen atakta Ruan'ın ceza sahası içerisine ortaladığı top savunmadan sekerek, sağ çaprazda bulunan Hadergjonaj'a geldi. Bu futbolcunun volesinde top ağlarla buluştu: 1-2

Karşılaşma, RAMS Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Nuri Şahin: "Bizim için çok çok değerli 3 puan aldık"



RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Nuri Şahin, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bizim için reaksiyon maçıydı. Takımın ilk yarıdaki oyunundan çok çok memnunum. İkinci yarı ne yazık ki 3'ü bulamadık. Alanya'yı çok güzel bir golle de oyuna ortak ettik." dedi.

Takımının geliştiğini maçın son 20-25 dakikasında gördüğünü aktaran Şahin, "Kalemizi koruduk, çok fazla pozisyon vermedik. Bizim için çok çok değerli 3 puan aldık. Gayet memnunum. Yolumuza devam ediyoruz. Alanyaspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Galatasaray'a şampiyonluk yarışında Konyaspor freni

21.02.2026 22:14:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'a şampiyonluk yarışında Konyaspor freni
Galatasaray'a şampiyonluk yarışında Konyaspor freni
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar



28. dakikada Gabriel Sara'nın pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Yunus Akgün'ün şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

29. dakikada Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Mauro Icardi'nin vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı.

36. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Eren Elmalı'nın ortasında Roland Sallai'nin gelişine vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Bahadır'da kaldı.

Maçtan dakikalar 



55. dakikada Deniz Türüç'ün ceza yayının sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak az farkla kalenin üzerinden dışarı çıktı.

60. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Andzouana'nın çaprazdan vuruşunda savunmadan seken meşin yuvarlağa kale önünde Muleka'nın topuğuyla vuruşunda az farkla yandan dışarı gitti.

73. dakikada Gabriel Sara'nın ceza yayı sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta kaleci Bahadır meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

75. dakikada sağ kanattan Deniz Türüç'ün kullandığı köşe vuruşunda Uğurcan ön direkte çevirdiği topu kale önünde Adil ağlara gönderdi. 1-0



81. dakikada Bjorlo'nun pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Enis Bardhi'nin ortasında kale önünde Blaz Kramer meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0

Goller: Adil Demirbağ (dk. 75), Blaz Kramer (dk. 81) (Konyaspor)

Sarı kart: Arif Boşluk, Deniz Türüç, Blaz Kramer, Bahadır Güngördü (Konyaspor), Eren Elmalı, Mario Lemina (Galatasaray)

Trabzonspor ile Gaziantep FK ligde 14. randevuda

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, lig tarihinde 14. kez karşı karşıya gelecekler

21.02.2026 14:30:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor ile Gaziantep FK ligde 14. randevuda
Trabzonspor ile Gaziantep FK ligde 14. randevuda
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, lig tarihinde 14. kez karşı karşıya gelecekler.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, yarın saat 16.00'da deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bordo-mavililer geride kalan 22 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 28 puanla 9. sırada bulunuyor.

Trabzonspor 13 maçtır rakibine yenilmiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynadığı son 13 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu periyotta 8 galibiyet ve 5 beraberlik alarak rakibine karşı üstünlük sağladı. Karadeniz ekibinin 27 golüne Gaziantep FK 11 golle karşılık verdi.

Deplasmanda Trabzonspor üstün

Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Bordo-mavililer bu süreçte 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek rakibi karşısında dış sahada da üstünlüğünü sürdürdü. İki takım arasında Gaziantep'te oynanan maçlarda bordo-mavililer 8 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Çağdaş Altay düdük çalacak

Gaziantep FK - Trabzonspor karşılaşmasını hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay'ın yardımcılıklarını Bilal Gören ile Suat Güz yapacak. İlker Yasin Avcı da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi

21.02.2026 11:12:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi
Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 59 maçın karnesi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında sahasında karşılaşacağı Göztepe ile 60. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Göztepe'yi konuk edecek. Ligde siyah-beyazlılar, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucu 40 puanla 5. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi ise 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 41 puanla 4. basamakta bulunuyor.

60. randevu

Beşiktaş ile Göztepe, yarınki mücadeleyle birlikte 60. kez rakip olacak. Geride kalan 59 maçtan 30'unu siyah-beyazlılar, 12'sini de sarı-kırmızılılar kazandı. 17 müsabaka ise berabere sona erdi. Beşiktaş'ın attığı 95 gole, Göztepe 59 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İzmir'de oynanan mücadeleyi Göztepe 3-0 kazandı.

İki takım ligde bire bir rakip



Beşiktaş ile Göztepe, Süper Lig'de geride kalan 22 hafta sonunda puan sıralamasında art arda konumlanmış durumda. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen iki rakibin kozlarını paylaşacağı maç öncesi siyah-beyazlılar, çıktığı son 14 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Kartal 11'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 14 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik yaşadı.

Olaitan, eski takımına karşı

Siyah-beyazlıların, kış transfer döneminde Göztepe'den kadrosuna dahil ettiği Junior Olaitan, yarınki maçta forma giymesi durumunda eski takımına karşı sahada olacak. İzmir ekibi, 23 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Fransa'nın Grenoble takımından transfer etmiş, 6 ay sonra Beşiktaş'a satmıştı. Göztepe'de 17 maçta 2 gol kaydeden Beninli orta saha, 3 müsabakada formasını terlettiği yeni takımında henüz golle tanışamadı.

Kartal'ın sahadaki lideri Orkun Kökçü



Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, çıktığı son 5 müsabakada da gol atma sevinci yaşadı. 24 yaşındaki oyuncu, ligde Eyüpspor, Konyaspor, Corendon Alanyaspor ve RAMS Başakşehir ile kupada Kocaelispor filelerini 1'er kez sarstı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Göztepe karşısında en büyük kozlarından biri Orkun Kökçü olacak.

El Bilal Toure, formasından uzak kalacak

Siyah-beyazlıların Malili forveti El Bilal Toure, İzmir ekibine karşı sahada olamayacak. Geçtiğimiz hafta Başakşehir ile ligde oynadıkları müsabakada sakatlanan 24 yaşındaki oyuncunun sol uyluk arka adale tendonunda yırtık tespit edilmişti.

3 futbolcu sınırda

Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlılarda Orkun Kökçü, Emirhan Topçu ve Salih Uçan, Göztepe karşısında sarı kart görmeleri durumunda 24. haftadaki Kocaelispor müsabakasında cezalı olacak.

Ozan Ergün yönetecek

Zorlu mücadeleyi hakem Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcılıklarını Murat Altan ile Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Yusuf Ziya Gündüz olacak.İHA
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.