logo
06 MAYIS 2026

Malatyaspor’da sürpriz ayrılık

Süper Lig’de sezonun son haftası öncesi Avrupa iddiasını sürdüren Yeni Malatyaspor’da yönetimin yeni sözleşme teklif etmediği Adem Büyük ile yollar ayrıldı

24.05.2019 00:00:00
Malatyaspor’da sürpriz ayrılık
Malatyaspor’da sürpriz ayrılık
Sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesi biten ve yeni sezonda düşünülmeyen futbolcular bir bir takımdan ayrılmaya başladı. Dün golcü Ömer Şişmanoğlu'nun takımla bağlarını koparmasının ardından bugün de Adem Büyük ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Tecrübeli futbolcunun henüz şehri terk etmediği, ancak sakatlığını gerekçe göstererek idmanlara çıkmadığı öğrenildi. Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 sezon forma giyen Adem Büyük, sarı-kırmızılı kulüpte bulunduğu süre içerisinde hem başarısıyla hem de yaşadığı saha içi olaylarıyla adından sıkça söz ettirdi. 2 sezon önce bedelsiz olarak Kasımpaşa'dan transfer edilen 32 yaşındaki Adem Büyük, Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon toplam 31 resmi karşılaşmaya çıktı. Ligde 6 gol kaydeden Adem Büyük, Türkiye Kupası'nda ise fileleri havalandıramadı.

Adem Büyük, sarı-kırmızılı takımda Erol Bulut döneminde kaptanlığa getirilerek kısa sürede camianın da desteğini arkasına almayı başarmıştı. Ancak saha içerisindeki agresif hali bir çok maçta kendi taraftarını bile çileden çıkarınca eleştirilerin hedefinde olmuştu.

Özellikle Galatasaray ve Başakşehir ile ligde oynanan müsabakalarda hakemi yanıltmaya yönelik davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle ulusal basındaki bazı yazarlar tarafından sert eleştiriler alınca Evkur Yeni Malatyaspor taraftarı tecrübeli futbolcuya maskesini takarak destek vermişti.



Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu

06.05.2026 00:18:00
AA
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Hakan Safi, başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Eski Fenerbahçeli yönetici Hakan Safi, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Safi, yaptığı yazılı açıklamada, "Çocukluğumdan beri sevdalısı, 1999 yılından bu yana ise kongre üyesi olarak büyük bir gururla parçası olduğum bu kıymetli camianın hep beraber daha güçlü yarınlara ulaşması adına önemli bir sorumluluk üstlenme kararı almış bulunuyorum.



Bu vesileyle seçimli olağanüstü kongremizde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na şartsız ve koşulsuz adaylığımı resmi olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin her bir ferdini kapsayan ve herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıkacağını aktaran Safi, şunları kaydetti:



"Fenerbahçe, yalnızca bir spor kulübü değil; milyonların kalbinde yaşayan büyük bir değer, bir aidiyet ve bir tutkudur. Amacım ve ilk hedefim, göreve geldiğimiz ilk sezonda her zaman en iyisini hak eden camiamızı şampiyonluklarla buluşturmak olacaktır.

Tüm camiamızın desteği ve inancıyla, Fenerbahçe'mizi daha güçlü, daha başarılı ve daha mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum."

Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi

Eski Fenerbahçeli yönetici Mehmet Ali Aydınlar, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmayacağını duyurdu

06.05.2026 00:12:00
AA
Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi
Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi
Eski Fenerbahçeli yönetici Mehmet Ali Aydınlar, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmayacağını duyurdu.

Aydınlar, yaptığı yazılı açıklamada, "Fenerbahçe'nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeliliğinin son günlerde farklı şekillerde tartışıldığını üzüntüyle takip ettiğini belirten Aydınlar, şunları kaydetti:



"Kulübümüzün içinden geçtiği bu dönemde elimi taşın altına koyarak Fenerbahçe'mizin geleceğine katkı sunmak ve bu camiaya yakışır bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için bu yola girdim.

Bugün görüyorum ki adımın başkan adaylığı ile anıldığı ilk andan itibaren yaşananlar, söylenenler ve ortaya çıkan tartışma ortamı hayatım boyunca savunduğum ilke ve değerlerle örtüşmemektedir.

Fenerbahçe'nin bir dünya markası olması hayali, benim için bugüne ait bir hedef değil; yıllardır inandığım, her dönemde destek vermeye çalıştığım kalıcı bir idealdir. Benim kulübüme olan bağlılığım bir ünvana, bir makama ya da bir sıfata bağlı değildir."

Fenerbahçe bağlılığını hayatının her anından taşıdığı bir sorumluluk olarak gördüğünü aktaran Aydınlar, şöyle devam etti:

"Ancak gelinen noktada görüyorum ki ismim üzerinden yürüyen tartışmaların Fenerbahçe'nin birlik duygusuna katkı sağlamaktan uzaklaştığı bir ortam oluşmuştur.

Herkesin kendini bir diğerinden daha fazla Fenerbahçeli gördüğü, herkesin kendi doğrusu üzerinden bir yol tarif ettiği bir zeminde, ortak bir gelecek inşa etmenin ne kadar zor olduğu ortadadır. Bugüne kadar kulübümüz için yaptıklarım ve taşıdığım her sorumluluk vicdanımla ve Fenerbahçe sevgimle örtüşmektedir. Bunun hesabını her zeminde herkese verebilirim."

Camiayı ayrıştıran her gündemin önünde kişisel hedeflerin ikinci planda olduğunu belirten Aydınlar, şunları aktardı:



"Bu nedenle Fenerbahçe'nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım.

Bu süreçte gösterilen teveccüh ve destek için tüm kongre üyelerimize, camiamızın her ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Fenerbahçe'mize olan bağlılığım hiçbir zaman kişilere ve koşullara bağlı olmadı.

Bundan sonra da olmayacaktır. Ben; dünüyle gurur duyan, bugünüyle sorumluluk hisseden ve yarınlarına inanan bir Fenerbahçeli olarak, ne zaman ve ne gerekiyorsa elimden geleni yapmaya ve her zaman kulübümün yanında olmaya devam edeceğim. Çünkü Fenerbahçe, kişilerin değil, değerlerin kulübüdür."

Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu

05.05.2026 10:17:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Gençlerbirliği'nde 2. Volkan Demirel dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Volkan Demirel, ikinci döneminde çıktığı 8 lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve takım son Karagümrük mağlubiyetiyle ateş hattına düştü.

Yönetim kurulu, kritik son iki hafta öncesinde bir kan değişikliğine gitme kararı alarak Demirel ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.



Başkent ekibi, alınan yönetim kurulu kararıyla 3 aydır teknik direktörlük görevini yürüten Volkan Demirel'le yolların ayrıldığını açıkladı.Kulüpten yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulu kararımız ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Teknik Direktörümüz Volkan Demirel'le yollarımız ayrılmıştır. Sayın Demirel ve teknik ekibine, görev süreleri boyunca kulübümüze sağladıkları katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Kim gelecek?

Kulüpten henüz resmi bir yeni hoca açıklaması gelmemiş olsa da kulislerde öne çıkan isimler şunlar:

Metin Diyadin Gençlerbirliği yönetiminin listesindeki ilk isim Metin Diyadin olarak dikkat çekiyor. Daha önce de kulüpte görev yapan tecrübeli teknik adamla görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Diyadin ile anlaşma sağlanamaması durumunda en güçlü alternatif olarak gündemde tutuluyor.

Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi


 
İngiltere Premier Lig'de oynanan 35. hafta mücadelesinde Manchester City, deplasmanda Everton ile 3-3 berabere kaldı. Bu skor şampiyonluk yolunda Arsenal'e yaradı. 

05.05.2026 07:24:00 / Güncelleme: 05.05.2026 07:28:28
Haber Merkezi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi

Arsenal ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda Everton'a konuk oldu.

City, 3-1 geriye düştü

İlk yarıyı 43. dakikada Jeremy Doku'nun attığı golle 1-0 önde kapatan Manchester ekibi, 68. ve 81. dakikalarda Thierno Barry ile 73. dakikada Jake O'Brien'in golleriyle 3-1 geriye düştü.
83. dakikada Erling Haaland ile farkı bire indiren konuk ekip, 90+7. dakikada Doku ile bir gol daha bularak evine 1 puanla döndü.
Bir maçı eksik Manchester ekibi bu sonuçla puanını 71'e çıkarırken, bitime 3 hafta kala Arsenal 76 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Şampiyonluk yolunda kritik maçlar

Arsenal kalan 3 haftada deplasmanda West Ham United, sahasında Burnley ve deplasmanda Cyrstal Palace ile oynayacak.
City ise sahasında Brentford, deplasmanda Bournemouth, sahasında Aston Villa ile karşılaşacak. City, erteleme maçında ise 13 Mayıs'ta Cyrstal Palace ile sahasında oynayacak.

22 yıllık hasret bitecek mi?

Arsenal, İngiltere Premier Lig'deki son şampiyonluğunu Arsene Wenger yönetiminde 2003-2004 sezonunda yaşamıştı.

Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti

04.05.2026 14:45:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sezonun en kritik dönemlerinden birinde ivme kaybı yaşıyor. Galatasaray karşısında alınan moral yüklü galibiyetin ardından bordo-mavililer, ligde beklenen çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda puan kayıplarıyla kazanma alışkanlığından uzaklaştı.

Son olarak sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sadece 3 puan değil; aynı zamanda istikrar görüntüsünü de kaybetti.

Galibiyetin devamı gelmedi

Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet, Trabzonspor adına sezonun dönüm noktalarından biri olarak görülse de bu zaferin devamı gelmedi. Bordo-mavililer, o karşılaşmanın ardından çıktığı maçlarda istenen sonuçları almakta zorlandı.
Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı Alanyaspor ve Başakşehir maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılırken, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Son olarak evinde ağırladığı Göztepe karşısında da 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan bordo-mavililer, son 4 haftada 9 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

İç sahada da dış sahada da puan kaybı

Trabzonspor, son haftalarda hem deplasmanda hem de iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu iki dış saha maçında 5 puan bıraktı.

Evinde oynadığı Başakşehir ve Göztepe karşılaşmalarında da 1-1'lik skorlarla sahadan ayrılan Trabzonspor, iç sahada ise 4 puan kaybı yaşadı.

1. Lig'de gözler play-off'ta

Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek

04.05.2026 00:24:00
AA
1. Lig'de gözler play-off'ta
1. Lig'de gözler play-off'ta
Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek.

Sezonu şampiyon tamamlayan Erzurumspor FK ve ikinci olan Amed Sportif Faaliyetler'in doğrudan Süper Lig vizesi aldığı, üçüncü Esenler Erokspor'un ise play-off finaline direkt yükseldiği ligde Arca Çorum FK, Sipay Bodrum FK, Atko Grup Pendikspor'un ardından play-off'a kalan son ekip 7'nci Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü oldu.

Ligde son 4 sırayı alan Serikspor, Sakaryaspor, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor, Nesine 2. Lig'e düştü.

Özbalta'dan sonra Küçükbayrak'ın ilk başarısı

Erzurumspor FK'nin 2017-18 ve 2019-20 sezonlarının ardından üçüncü kez Süper Lig vizesi aldığı ligde Amed Sportif Faaliyetler ilk defa Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, 2018-19'da Keçireörengücü'nü ve 2020-21'de Manisa FK'yi 2. Lig'den 1. Lig'e taşıdıktan sonra 1. Lig'de ilk şampiyonluğunu yaşadı.

Amed Sportif Faaliyetler'de son hafta öncesinde teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine getirilen Sertaç Küçükbayrak, takımını Süper Lig'e taşıyan 126. çalıştırıcı oldu.

Play-off etabı

Son haftaya kadar ilk 2 yarışının içinde olan ancak averajla bu şansını kaybeden Esenler Erokspor, ligi üçüncü bitirerek, doğrudan play-off finaline yükseldi.

Play-off'ta tek maç üzerinden oynanacak ilk tur müsabakalarında Arca Çorum FK, Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü, Sipay Bodrum FK ise Atko Group Pendikspor'u 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de konuk edecek.

Bu turu geçen ekipler, çift maç üzerinden oynanacak 2. turda karşılaşacak. Tur atlayan takım, 24 Mayıs Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadı'ndaki finalde Esenler Erokspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Bu sezon 32. kez oynanacak play-off'ta Esenler Erokspor, Çorum FK ve Ankara Keçiörengücü ilk kez mücadele edecek.

Bodrum FK üçüncü, Pendikspor da ikinci kez play-off'ta yer alacak. Bu iki ekipten Bodrum FK 2023-24'te, Pendikspor da 2022-23'te play-off'tan Süper Lig'e vize aldı.

Düşenler

Hatayspor'un beşinci, Adana Demirspor ile Sakaryaspor'un üçüncü kez düştüğü ligde bu sezon ilk kez yer alan Serikspor da veda üzüntüsü yaşadı.

Gol kralı Diagne

Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselmesine 29 golle katkı veren Mbaye Diagne, bu sezon ligde en fazla gol atan isim oldu.

Diagne'yi 23 gollü Erzurumspor FK'den Eren Tozlu ve 22 golle Manisa FK'den Lois Pablo Diony izledi.

Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu

04.05.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren gol, maçın henüz başında, 17. dakikada Tiago Çukur'dan geldi. Karşılaşma boyunca üstünlüğünü korumayı başaran kırmızı-siyahlılar, bu sonuçla puanını 24'e yükselterek ligde kalma umutlarını tazeledi.



İstanbul temsilcisini önümüzdeki hafta da zorlu bir deplasman bekliyor. Karagümrük, ligin 33. haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasında (34. hafta) ise Karagümrük kendi evinde Alanyaspor'u ağırlayarak sezonu kapatacak.



Ligin 33. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Küme düşme hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyet hedefliyorlar.

Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

04.05.2026 00:05:00
Haber Merkezi
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Düşme hattı yangın yeri: Kayserispor-Eyüpspor 1-1
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Zecorner Kayserispor ile ikas Eyüpspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan bu kritik karşılaşma, her iki takımın da ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşımasına neden oldu.
Maçın önemli anları

Konuk ekip Eyüpspor, henüz 4. dakikada Luccas Claro'nun attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı.

Kayserispor, bu gole 60. dakikada Indrit Tuci ile karşılık vererek skoru eşitledi.



Sarı-kırmızılıların 45. dakikada Fedor Chalov ile bulduğu bir gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonuçla Eyüpspor puanını 29'a çıkararak 14. sırada yer alırken, Kayserispor 27 puanla 17. sırada, düşme hattının içinde kaldı.

Kader haftaları



Ligin bitimine sadece iki hafta kala her iki takımı da final niteliğinde maçlar bekliyor:

Zecorner Kayserispor, 33. haftada Alanyaspor (D), 34. Hafta da evinde Konyaspor ile karşılaşacak.

ikas Eyüpspor 33. hafta da evinde Çaykur Rizespor, 34. Haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

9 gollü maçın ardından ortalık karıştı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu

03.05.2026 19:26:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
9 gollü maçın ardından ortalık karıştı
Siirt'in Kurtalan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Kurtalanspor-Şırnak Petrolspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylar damga vurdu.

Kurtalan Stadı'nda oynanan mücadelede gol düellosu yaşandı. Ev sahibi Kurtalanspor, rakibini 5-4 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, tribünlerde büyük heyecan oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise tansiyon bir anda yükseldi. Futbolcular arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İki takım oyuncularının arasındaki kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sahada yaşanan gerginliğe teknik heyetler ve güvenlik güçleri müdahale etti. Olaylar daha sonra güçlükle kontrol altına alındı.

Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor

Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor

03.05.2026 19:05:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Avrupa mücadelesini sürdürüyor
Göztepe, Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönerek puanını 52'ye çıkardı ve ligde beşinci basamağa yükseldi. İzmir ekibi, kalan iki maçını kazanıp Avrupa yolunda hata yapmak istemiyor.

Göztepe, Avrupa hedefiyle başladığı sezonda mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'a konuk olan İzmir temsilcisi, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90+3. dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı ve galibiyeti son anda kaçırdı.



Bu sonuçla hanesine 1 puan yazdıran sarı-kırmızılı ekip, RAMS Başakşehir'in puan kaybettiği haftada avantajı değerlendiremedi ancak puanını 52'ye yükselterek rakibinin önüne geçmeyi başardı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nı Beşiktaş ya da Trabzonspor'un kazanması halinde ligi beşinci sırada bitiren takım doğrudan Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek. Göztepe, kalan iki haftada alacağı sonuçlarla kendi durumunu belirleyecek.

Göztepe, önümüzdeki hafta Gaziantep FK'yı konuk edecek, sezonun son haftasında ise deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu iki mücadeleden de galibiyetle ayrılması halinde Başakşehir'in alacağı sonuçlara bakmaksızın ligi beşinci sırada tamamlayacak. Ayrıca Türkiye Kupası'nın Beşiktaş ya da Trabzonspor tarafından kazanılması durumunda Göztepe, yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı elde edecek.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.