logo
11 EYLÜL 2026

Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye

İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi

11.09.2026 11:05:00
Haber Merkezi
 
Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye
Mason Greenwood etkisiyle Solskjaer Fenerbahçe'ye
İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi. Ancak pek çoklarına göre bu geçici bir süreç ve yeni teknik direktör gelene kadar devam edecek. Fenerbahçe yönetiminin, en değerli varlığı Mason Greenwood'u en efektif şekilde kullanacak teknik direktörü arayacağı iddiası var. Şimdiye kadar İngiliz yıldızı en iyi kullanan isim Ole Gunnar Solskjaer oldu.






İsmail Kartal istifa etti... Aziz Yıldırım kabul etmedi. Ancak uzmanlara göre bu dakikadan sonra Fenerbahçe'de Kartal ile Yıldırım arasındaki ilişki kolay kolay dikiş tutmaz. Birkaç hafta üst üste başarı gelse bile Kartal'ın ilk beraberliğinde yeniden istifa çağrıları olacağı için yönetimin alttan alttan teknik direktör arayışlarına başlayacağı, hatta ön görüşmelere şimdiden başlandığı öngörülüyor.






Herhangi bir fikrimiz ya da öngörümüz yok; ancak piyasada serbest statüde olan, Fenerbahçe'nin yıldızlarıyla çalışmış ve Türkiye'yi tanıyan bir teknik adamın ismi ön plana çıkabilir: Beşiktaş'ta başarısız olduğu için gönderilen Ole Gunnar Solskjaer.






Fenerbahçe yönetiminin en değerli varlığı Mason Greenwood. Geçen sezon Marsilya formasıyla yaptıklarını yapması kendisinden bekleniyor. Ancak Greenwood'u Greenwood yapan; Manchester United'ın başındayken kendisine büyük şanslar veren ve parlatan Solskjaer olmuştu.

İngiliz oyuncu kariyeri boyunca en fazla Solskjaer (119 maç) ile çalıştı; bu süreçte 33 gol atıp 11 asist yaptı.







Norveçli teknik adam zamanında Greenwood için, "O sadece gol atan bir oyuncu değil; futbolu çok iyi anlayan doğal bir yetenek. Hücum hattının her yerinde (sağ kanat, sol kanat, forvet veya 10 numara) oynayabilecek kapasiteye ve zekaya sahip." demişti.






İngiliz oyuncu da Solskjær'i, "Ole bana ilk günden itibaren inandı ve oynamam için gerekli özgüveni verdi. Eski bir forvet olduğu için bir hücum oyuncusunun neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Ceza sahası içindeki pozisyon almam ve bitiriciliğim konusunda bana verdiği tavsiyeler kariyerim için paha biçilemez." sözleriyle övmüştü.

Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi

İstatistikler, Fenerbahçe'nin Roma karşısında bıraktığı 2 puanın faturasını doğrudan santrfor almayan Aziz Yıldırım yönetimine kesti. 1.64 xG üretip 9 şutu ceza sahası içinden atan bir takımın sahadan beraberlikle ayrılması, şampiyonluk yarışında kaliteli ve formda bir golcünün ne kadar hayati olduğunu bir kez daha kanıtladı.

11.09.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi
Fenerbahçe'nin Roma beraberliğinin faturası Aziz Yıldırım'a kesildi
Fenerbahçe'nin geçen sezonun ortasından beri golcü sorunu var... Bariz şekilde ortada olmasına rağmen Sadettin Saran yönetimi Ocak ayını Sidiki Cherif ile kapattı, şampiyonluk gitti. Aziz Yıldırım yönetimi ise Vedat Muriqi ve Romelu Lukaku'yu getirdi.






Sarı-lacivertli takım 1.64 gol beklentisi yakalarken, Lukaku-Muriqi'nin gol beklentisi 0.58'de kaldı. Çünkü iki santrfor yaklaşık 108 dakikada sadece 1 tane şut atabildi.

1-1 biten Roma karşılaşmasındaki istatistikler, "santrforu" olsa Fenerbahçe'nin Roma'yı yenmesinin içten bile olmadığını ortaya koydu.






İsmail Kartal'ın sistemi öyle iyi çalıştı ki %42 topla oynamaya karşılık üretilen 1.64 xG (Roma 0.53 xG'de kaldı), Fenerbahçe'nin dikine ve doğrudan hücumlarla rakip savunmayı kolayca deldiğini gösterdi.

Ancak yaratılan 3 büyük şansın 2'sinin kaçırılması (%33.3 bitiricilik oranı), maçın fişini çekecek skorer eksikliğini gözler önüne serdi.






Atılan 11 şutun 9'unun ceza sahası içinden gelmesi ve şut başına 0.15 xG kalitesi yakalanması, problemin organizasyonda değil, son vuruşu yapacak isimlerde olduğunu kanıtladı.

Romelu Lukaku ve Vedat Muriqi'nin toplam 108 dakikalık süreye yalnızca 1 şut sığdırabilmiş olması, takımın ceza sahasına 16 kez girmesine rağmen ana golcülerin oyunun dışında kaldığını belgeledi.

Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası

Gasperini'nin iddiası, Fenerbahçe'nin topu rakibe bırakıp rakip ceza sahasına girmekte zorlanması ve düşük xG üretmesi açısından istatistiksel olarak destekleniyor. Ancak üretilen 1.20 xA ve yaratılan 2 net gol pozisyonu, bu savunma ağırlıklı tercihin tamamen pasif kalmaktan ziyade geçiş odaklı bir planın parçası olduğunu gösteriyor

11.09.2026 11:23:00
Haber Merkezi
 
Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası
Roma'nın hocasından şok eden Fenerbahçe iddiası
Fenerbahçe dün akşam sahasında AS Roma ile 1-1 berabere kaldı. Ortalık yıkıldı. İsmail Kartal istifa etti, Aziz Yıldırım kabul etmedi. Camiada kaos var, ne olacağını kimse bilmiyor. Ancak konuk takımın hocası Gasperini, "Fenerbahçe belki de daha önce hiç görmediğim kadar savunma ağırlıklı bir maç oynadı. Fenerbahçe hızlandığında tehlikeli bir takım, biz de risk almayı kabul ettik ve ilk yarıda çok iyi iş çıkardık," diyerek yeni bir dedikodunun fitilini ateşledi.






Peki bu açıklamanın altı dolu mu?

13 Savunma Katkısı & 16 Sahipsiz Top Kazanma: Takımın savunma aksiyonlarında (7 müdahale, 2 pas arası kesme, 4 uzaklaştırma) oldukça yüksek sayıya ulaşması, oyunu geride kabullenmek zorunda kaldığını ve defansif eforun arttığını doğruluyor.






%87,9 Pas İsabeti & 145 Başarılı Pas: Fenerbahçe pas kalitesini korusa da 216 topla buluşma sayısının sadece 9 tanesinin rakip ceza sahasında gerçekleşmesi, topun büyük oranda kendi 1. ve 2. bölgesinde kaldığını kanıtlıyor.






1.20 xA & 5 Şans Üretimi: Üretilen şanslar ve kullanılan uzun toplardaki %100 isabet, takımın Gasperini'nin de belirttiği gibi alan bulduğunda tehlikeli bir kontratak takımı olarak kalabildiğini gösteriyor.

Fenerbahçe'de kaos erken başladı

İsmail Kartal cephesinde Roma maçında kafasına gelen su şişesiyle ipler tamamen kopmuşken, Aziz Yıldırım zoraki ve otoriter tutumuyla bu birlikteliği teknik olarak devam ettirmeye çalıştı… Fenerbahçe'de yaşanan süreç mental olarak kırılmış bir yapıyı işaret etmekte. 21 yıl başkanlık yapan Yıldırım'ın dönüşünde kaos çok erken başladı

11.09.2026 11:14:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de kaos erken başladı
Fenerbahçe'de kaos erken başladı
Fenerbahçe, 18 yıl sonra döndüğü Şampiyonlar Ligi'nde AS Roma ile sahasında 1-1 berabere kaldı... İsmail Kartal maç sonunda "Bu akşam görevimi bıraktım. Kulübümün önünü açmak için ben böyle bir karar aldım. Yol yakınken istifa ettim, bir daha geri dönmemek kaydıyla..." diyerek rest çekti.






Başkan Aziz Yıldırım ise "İsmail Hoca aniden istifa etti, hiç beklemiyorduk ki. Siz yazıyorsunuz istifa edecek diye, siz yazmayın bakalım istifa edecek mi" diyerek faturayı başka yere çıkardı.

Ancak söylemler incelendiğinde bu tablo kesin bir geri dönüşten ziyade, krizi kontrol altına alma ve süreci İsmail Kartal ile götürme dayatması olarak öne çıktı.






Kartal'ın "bir daha geri dönmemek kaydıyla" ifadesi son derece net ve radikal. Yaşanan psikolojik yıpranmayı, stresi ve tepkileri ("İlaç alıyorum" vurgusu) gerekçe göstererek bağları tamamen kopardı.

Psikolojik ve sosyolojik olarak değerlendirildiğinde Yıldırım, Kartal'ın kararına taktiksel veya duygusal bir zeminde değil; patronaj ve büyüklük hiyerarşisi üzerinden müdahale etmek ("Ben onun büyüğüyüm, devam edeceksin dedim bitti", "Ben ayrılana kadar gidemez") istedi.






Burada Kartal'ın iradesinden ziyade başkanlık otoritesinin dayatması söz konusu. Yıldırım'ın temel amacı, sezon ortasında/kriz anında hocanın kendi kararıyla ayrılmasının kulüp otoritesini zayıflatmasını engellemek. Çünkü biliyor ki şimdi yapılacak bir teknik adam değişikliği yönetimini çok zor durumda bırakacak.

Yıldırım, dış unsurları (sosyal medya, basın, taraftar baskısı) suçlayarak içerideki krizi yatıştırmaya çalıştı. Kartal'ın görevde kalması "gönüllü bir birliktelik" veya uzun vadeli bir projenin başlangıcından çok, yönetimin yeni bir alternatif oluşturana veya süreci stabil hale getirene kadar kullandığı bir kalkan niteliğinde.

Bir Beşiktaş klasiği: Nouma'dan Gomez'e, şimdi de Vlahovic'e

Beşiktaşta Vlahovic'in derbide Skriniar'a kafa göstermesi ve Fenerbahçe'nin kaptanını sindirmesi, taraftarla arasındaki duygusal bağı ve aidiyet hissini bir anda katladı

10.09.2026 14:20:00
Haber Merkezi
 
Bir Beşiktaş klasiği: Nouma'dan Gomez'e, şimdi de Vlahovic'e
Bir Beşiktaş klasiği: Nouma'dan Gomez'e, şimdi de Vlahovic'e
Beşiktaş tribünü; teknik beceriden ziyade sahaya yüreğini koyan ve haksızlığa karşı dik duran figürleri benimser... Vlahovic'in derbide Skriniar'a kafa göstermesi ve Fenerbahçe'nin kaptanını sindirmesi, taraftarla arasındaki duygusal bağı ve aidiyet hissini bir anda katladı.






Beşiktaş'ta Vlahovic'in Fenerbahçe derbisinde Skriniar'a diş göstermesi camianın dikkatini çekti... Özellikle taraftarlar, sarı-lacivertlilerin "herkesi sindiren" stoperine karşı Sırp golcünün "kafa göstermesini" alkışladı. Beşiktaş'ın uzun yıllardır ihtiyacı olan "baskın karaktere" sonunda ulaştığını iddia ettiler.






Son yıllarda Beşiktaşlı oyuncuların rakip oyuncular ve hakemler tarafından ezildiğini savunan camia, Vlahovic'in kafa göstermesinin bu nedenle çok değerli olduğunu düşünüyor.






Bu yüzden Beşiktaş yönetiminin elinden ne geliyorsa yapması ve Vlahovic'in kesinlikle ceza almaması gerektiği savunuluyor. Beşiktaş yönetimi de oyuncunun sadece maça dair doğal bir rekabet hırsı sergilediğini, olayda herhangi bir kural dışı müdahale bulunmadığını vurgulayan proaktif bir iletişim dili kullanıyor.






Sırp golcünün bu tavrı, soyunma odasında da diğer genç veya çekingen oyunculara özgüven aşılayacak bir "kaptanlık duruşu" olarak yorumlanıyor. Vlahovic'in bu mizaçlı yapısı; Beşiktaş'ın geçmişindeki Vincent Aboubakar (ilk dönemi), Mario Gomez veya Pascal Nouma gibi tribünle doğrudan bağ kuran ve sahada "vazgeçmeyen" forvet karakterleriyle şimdiden özdeşleştirildi.

Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti

Son birkaç gündür ortada bir iddia dolanıyor

10.09.2026 13:37:00
Haber Merkezi
 
Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti
Fatih Tekke’yi istifaya götüren olay şok etti
Fatih Tekke'nin Ferencvaros maçından sonra, Amedspor maçından önce Onuachu, Savić ve Umut Nayir'i kadro dışı bırakmak istediği ancak Başkan Ertuğrul Doğan'ın buna izin vermediği, bu yüzden istifa sürecinin hızlandığı iddia edildi.






Fatih Tekke gitti... Pek çok teknik adam tüketen ve son olarak Tekke'yi de elinde tutamayan Ertuğrul Doğan yönetiminin elinde hoca adayı kalmadı. Çünkü ismi geçen Abdullah Avcı ya da Şenol Güneş'in dönüp Doğan'la çalışmak gibi bir düşüncesi yok. Bu yüzden Doğan yönetimi, klasik sosyal medya üzerinden camiayı konsolide etmeye çalışıyor.






Son birkaç gündür ortada bir iddia dolanıyor:

"Tekke, Amedspor maçı öncesi yönetimden Onuachu ve Savić'le beraber Umut Nayir'in kadro dışı bırakılmasını istedi. Yönetim söz konusu futbolcuların maliyetlerini hocaya sundu, kabul etmedi. Tekke de bunun üzerine görevi bırakma kararı aldı."







Tekke'nin ayrılığının hemen ardından bu tarz "perde arkası" detay diyerek bazı bilgilerin servis edilmesinin; taraftar nezdinde sevilen Tekke'nin karizmasını çizerek yönetimin üzerindeki olası taraftar baskısını ve eleştirileri azaltmayı amaçladığı iddia ediliyor.






Bu bilgiler sızdırılarak Ferencvaros maçı sonrası Tekke'nin istifasının kabul edilmeyişinin, yönetimin bir "camia kenetlenmesi ve vizyoner duruşu" gösterdiği şeklinde savunulmasına çalışılıyor. 






Yaşanan krizde yönetimin basiretli davrandığı, Tekke'nin ise duygusal, fevri ve kulüp menfaatlerine aykırı taleplerde bulunduğu taraftarın zihnine işlenmeye çalışıldı.

Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte

Dušan Vlahović'in derbide Milan Škriniar'a yaptığı hareket büyük ses getirdi... Sırp yıldız PFDK'ye sevk edildi

10.09.2026 13:10:00
Haber Merkezi
 
Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte
Vlahoviç'in başı ciddi anlamda dertte
Dušan Vlahović'in derbide Milan Škriniar'a yaptığı hareket büyük ses getirdi... Sırp yıldız PFDK'ye sevk edildi. Beşiktaş ise eline koz alarak yayıncı kuruluştan TFF'ye kadar her yeri topa tuttu. Ancak Vlahović'in 41. maddeden ceza alma ihtimali ortaya çıktı.






Dusan Vlahović, Fenerbahçe derbisinde Škriniar'a yaptığı "halka" hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Beşiktaş ise TFF'yi ve yayıncı kuruluşu hedef alan bir açıklama yaptı.






Siyah-beyazlılar nedense, İtalyanların ya da Sırpların dediği gibi halka işaretinin aslında "sen bir sıfırsın" demek olduğu yönünde bir itiraz yolunu seçmedi.






Savunmayı doğrudan hareketin "hakaret içerip içermediğine" sıkıştırmak yerine; yayıncı kuruluşun cımbızlama yayın politikasına, VAR'ın çifte standart uygulamasına ve sevk sürecindeki usul hatalarına odaklanarak bunu TFF ve PFDK üzerinde kamuoyu baskısı oluşturmak için kullandı.






Disiplin sevklerinin usulüne ve görüntülerin servis ediliş şekline itiraz eden Beşiktaş, cezanın iptali için güçlü bir kozu eline aldı.

Ancak TFF Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca Vlahović'in hareketinin "sıfırsın" anlamına geldiğini kabul etmek, rakip oyuncuya yönelik sportmenliğe aykırı bir hakaret olarak da algılanabilir.

Fenerbahçe’ye kötü haber

Fenerbahçe bu akşam büyük bir hasrete son veriyor

10.09.2026 13:01:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’ye kötü haber
Fenerbahçe’ye kötü haber
Fenerbahçe bu akşam büyük bir hasrete son veriyor. 19 yıldız uzak kaldığı Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor. Rakip İtalyanların ünlü ekibi Roma. İsmail Kartal bütün önlemlerini aldı. Ancak Çizme ekibinden gelen haberler de çok iç açıcı değil.






Fenerbahçe'nin bu akşam Chobani'de ağırlayacağı AS Roma'nın yıldızı Pellegrini iyileşti... Büyük ihtimalle bugün İstanbul'a gelecek İtalyan ekibinin geniş kadrosunda yer alacak.






İtalyan temsilcisinin teknik direktörü Gian Piero Gasperini, kritik mücadele öncesi hücum hattındaki en önemli kozlarından birine kavuştu.






Pellegrini, sezona başlangıcını olumsuz etkileyen sağ uyluk kasındaki sakatlığı kesin olarak geride bıraktı. Yaklaşık bir haftadır takımla antrenmanlara katılan ve çalışma yükünü kademeli olarak artıran tecrübeli orta saha, fiziksel olarak tamamen hazır hale geldi.






İtalyan basınında yer alan haberlere göre, sakatlık sürecini tamamlayan Pellegrini'nin bugün İstanbul'a gelecek kafileye dahil edilmesi ve Fenerbahçe maçının geniş kadrosunda yer alması hedefleniyor.






Hücum hattında hatlar arasında oynayabilme ve farklı rolleri üstlenebilme yeteneğiyle öne çıkan Pellegrini'nin dönüşü, teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin elini rahatlattı.

Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral dönemi kapanıyor

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fransa ve İtalya maçlarının kadrosunu açıklamaya hazırlanıyor

10.09.2026 12:49:00
Haber Merkezi
 
Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral dönemi kapanıyor
Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral dönemi kapanıyor
Yeni dönemde olmayacaklar ile kadronun yeni isimlerinin yanı sıra Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral'ın durumları da merak konusu.

Türk Milli Takımı yaklaşık iki hafta sonra (25 Eylül) Fransa'yı ağırlayacak, üç gün sonra da İtalya deplasmanına gidecek. Zinedine Zidane ve Roberto Mancini ile yeni bir döneme giren Avrupa futbolunun iki devi karşısında Türk Milli Takımı için de yeni bir dönem başlayacak.






Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Samet Akaydin yeni dönemde milli takım kadrosunda yer almayacak. Montella'nın Dünya Kupası'na son büyük gösterilerini yapmaları için götürdüğü bu oyuncuların yerine Türk Milli Takımı'nda yepyeni isimler göreceğiz.






Muhammed Şengezer, Yusuf Akçiçek, Atakan Karazor ve Aral Şimşir'in yeniden milli takımın geniş kadrosunda yer alması bekleniyor.






Montella'nın sürprizlerinin ise Mertcan Ayhan, Enes Ünal, Emirhan Topçu, Başar Önal ve Arda Okan Kurtulan olacağıyla ilgili konuşmalar var.






Dünya Kupası döneminde başarısızlığın faturasının çıkarıldığı Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral da yine kadroda kendilerine yer bulacak isimler olacak.

Alex de Souza ne hallere düştü?

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza o kadar kötü bir teknik direktör ki, Brezilya 2. Ligi'nde çalıştırdığı takımı Athletic Club'ın başında çıktığı 31. maçta 11. galibiyetini alması rekor oldu.
 

10.09.2026 12:46:00
Haber Merkezi
 
Alex de Souza ne hallere düştü?
Alex de Souza ne hallere düştü?
Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerinde tam bir fiyasko olma yolunda hızla ilerliyordu... Gittiği her yerde başarısızlığın kitabını yazan Sambacı, sonunda az da olsa toparlanmış görünüyor.






Teknik direktörlük döneminde beklentilerin altında kalan Alex de Souza, Brezilya Série B ekibi Athletic Club'ın başında rekor kırarak yeni bir sayfa açtı.






Vila Nova'yı 5-0 gibi ezici bir skorla mağlup ettiği karşılaşma, Alex de Souza için kariyerinin en özel maçlarından biri oldu. Bu zaferle birlikte Athletic Club'ın başında 31. maçına çıkan Alex, profesyonel kulüp kariyerinde tek bir takımın başında en uzun süre görev yapma rekorunu kırdı.






31 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden 47 yaşındaki teknik adam, %47,31'lik puan başarısı yakaladı. Bu istatistik, Alex'in daha önceki profesyonel takım tecrübelerinin tamamını geride bırakmasını sağladı.

İsmail Kartal'ın ölümcül hamlesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Roma Teknik Direktörü Gasperini'nin tıkır tıkır işleyen 3-4-1-2 sistemine çomak sokmak için bu akşam 4-3-3'e dönecek...

10.09.2026 12:43:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın ölümcül hamlesi
İsmail Kartal'ın ölümcül hamlesi
Fenerbahçe'de teknik patron İsmail Kartal, AS Roma maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Tüm oyuncularımız değerli, her sistemde oynamayı bilen oyuncular ve yarınki maçta Roma'ya göre farklı bir dizilişimiz olacak." dedi.






Bu da akıllara Kartal'ın klasikleşen 4-2-3-1 sisteminden vazgeçip AS Roma'nın 3-4-1-2 düzenini etkisiz hale getirmek için 4-3-3 dizilişine geçeceğini getirdi. Kartal, bu sistemle hem savunmada hatlar arası boşluk vermemek hem de önde baskıyla Roma'nın stoperlerini hataya zorlamak için en rasyonel tercihi yapabilir.






Roma'nın 3'lü stoper hattına karşı Fenerbahçe'nin Kerem (Oğuz), Muriqi ve Greenwood'dan oluşacak 3'lü ön hattı doğrudan birebir baskı yapabilir. Bu durum, AS Roma'nın geriden rahat oyun kurmasını engeller. 4-2-3-1'deki ikili orta saha blokları, Roma'nın Dybala ve Mora gibi serbest 10 numaralarına karşı arkalarında büyük boşluk bırakır.






3'lü orta saha bloğu; Kante ile Guendouzi'nin yokluğunda İsmail'in yanında İrfan Can ya da Bartuğ'dan oluşabilir. Bu şekilde hem AS Roma'nın Cristante ve Koné'den oluşan merkez ikilisine baskı kurulur hem de Dybala ve Mora'nın stoper ile orta saha arasında rahat hareket etmesi engellenir.






Fenerbahçe'nin bekleri Semedo ve Brown ile kanat oyuncuları Kerem (Oğuz) ve Greenwood, Roma'nın dinamik kanat bekleri Lulli ve Wesley'yi kendi yarı sahasına hapsederek kanat organizasyonlarını kesebilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.